Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Αν κάποιος απο ελλαδα παίξει στη γερμανία προπο σε καταστημα αυτοπροσώπως και κερδισει το δελτιο, μπορει να τα παραλαβει σε ελληνικη τραπεζα; θελει πολλα δικαιολογητικα περα απο μια ταυτοτητα?
Αν κάποιος απο ελλαδα παίξει στη γερμανία προπο σε καταστημα αυτοπροσώπως και κερδισει το δελτιο, μπορει να τα παραλαβει σε ελληνικη τραπεζα; θελει πολλα δικαιολογητικα περα απο μια ταυτοτητα?
Είναι κέρδη κτηθέντα εν τη αλλοδαπή και όχι παράνομο στοίχημα βέβαια.
Θα πληρώσεις το τυχόν διάφορο σε φόρο (αλλά αν παίρνεις πίσω σε περίπτωση που ο Γερμανικός φόρος είναι μεγαλύτερος δεν ξέρω).
Τα δικαιολογητικά που ζητάνε δεν τα ξέρω.
βλέπω πως το ένα από τα 2 δοκάρια είναι πιο χαμηλά κατά 6 εκατοστά. Θα κάνουμε ένσταση να μας δώσουν πίσω τους 2 βαθμούς διότι είχαμε 2 δοκάρια εμείς εκεί
Στα σοβαρά τώρα όντως μου κάνει μεγαααααλη εντύπωση που το ανακάλυψαν και το πως. δεν θυμάμαι εγώ σε αγώνες να παίρνουν μεζούρα και να μετράνε τα δοκάρια εδώ πως το ανακάλυψαν?
ωραία πράγματα, αλλά λογικό έχεις συνηθίσει τους ξένους εσύ που δεν έχει κάποιο απρόοπτο, αυτά είναι ρε τα ωραία έχετε χάσει την αίσθηση του ποδοσφαίρου
Όχι οτι θα βγει άκρη αλλα το θεμα ειναι πολύ σοβαρο....στο γήπεδο του Περιστερίου προηγουμένως έχουν διεξαχθεί άλλοι 10 αγώνες και φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν τότε τα δοκάρια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.