Διακοπές για ζευγάρι.

kosdpthess

IFC#3 Cup & Super Cup winner 2011-12
26 Ιολ 2010
6,094
3,782
113
Αλεξανδρούπολη
Στον Μάιο μπήκαμε και πρέπει να το κοιτάξουμε και αυτό όσοι θέλουμε και μπορούμε φυσικά. Προσωπικά, έκανα και λίγο το σκ@το μου παξιμαδι για τις διακοπές του καλοκαιριού. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αν ξοδέψω εγώ ή γενικά ο καθένας άπειρα λεφτά.

Φέτος λοιπόν σκεφτομαι να πάω με την κοπέλα μου σε νησί. Πρώτη φορά θα πάμε καλοκαίρι διακοπές καθότι δεν έχουμε σχέση από πέρσυ. Τέσλως πάντων, επειδή η εν λόγο κυρία εχει γυρίσει αρκετα τις κυκλάδες, δεν θέλει κάτι προς τα εκεί. Εγω πήγα αρκετά ταξίδια σε νησί μικρός και όχι μετά τα 18 μου οπότε σχεδόν όλα για εμένα είναι σαν να πηγαίνω πρώτη φορά.
Σκεφτήκαμε μια λύση τους Παξούς. Έχει πάει κανέις συμφορουμίτης να δώσει καμιά εμπειρία? Διάβασα κάποια πράγματα στο ιντερνετ αλλά ήταν πολύ γενικά και δεν μπόρεσα να καταλήξω. Μας άρεσε σαν ιδεα γιατί δεν θα έχουμε αυτοκίνητο και το νησί είναι μικρό και επείδη η πρόσβαση για εμάς τους βόρειους είναι αρκετα πιο οικονομική σε αντίθεση με το να πάμε π.χ. Πειραιά για πλοίο ή να πάρεις αεροπλάνα κτλ. Επισης, ξερω οτι ειναι νησι χαλαρο και ηρεμο χωρις πολλα πολλα αλλα δεν εινα αποτρεπτικο αυτο.

Ακούω και εναλλακτικές από όποιον έχει να πει κάτι διαφορετικό. Ευχαριστω εκ των προταίρων.
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

απ' ότι γνωρίζω είναι πανάκριβα στους Παξούς :emb:

Αυτο το ψιλιαστηκα και εγω γιατι δεν εχει και πολλα ξενοδοχεια και γενικα δεν γραφουν και τιμες στα sites τους...

Λευκαδα και Ιθακη αν θελεις ηρεμια ομορφες παραλιες και καλο φαι

Για ΛΕυκαδα, ειχαν παει κατι φιλοι μου και μου ειπαν να το αφησω ως τελευταια λυση. Ωραιο νησι αλλα ταλαιπωριεσαι, ετσι μου ειπαν...

Ιθακη πως πας?
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Για ΙΘΑΚΗ θα περάσεις απο μενα πρωτα χα χ α :eye:
 
  • Like
Αντιδράσεις: zorian
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Για ΙΘΑΚΗ θα περάσεις απο μενα πρωτα χα χ α :eye:

Σε σκεφτηκα και εσενα αλλα φοβαται τους σεσμους το αισθημα τι να σε κανω... Δηλαδη πας Κεφαλονια και μετα παιρνεις καραβακι? Κεφαλονια απο που πας?
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Καράβι από Κεφαλονιά (ΣΑΜΗ) και μετά Ιθακη .
Από Λευκάδα - ΦΙΣΚΑΡΔΟ , από Πάτρα -ΣΑΜΗ καράβι θα μπει στο τέλος του μήνα και από Κυλληνη -Πόρο .


Sent from my iPhone
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

εχω ακουσει καλα λογια και για θασο, αν και δεν εχω παει. φυσικα ειναι και πολυ πιο κοντα σου. αν καποιος αλλος εχει περισσοτερες γνωσεις, ας πει

Eκανα ενα περασμα περσυ απο εκει με παρεα. Για λιγες μερες ειναι ωραια, φουλ για ξεκουραση. Ειναι κλασσικο νησι οικογενειων. Ενα "χωριο" εχει στο νοτιο μερος του νησου με κατι μπιτσομπαρα και τετοια, δεν θυμαμαι και πω λεγεται (ποτος νομιζω), απο εκει και περα ειναι χαλαρα και με ησυχια το νησι. Αλλα ειναι ετσι που δεν εχει να πεις να κανω και μια βολτα να δω κατι.
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

ok, κατανοητο, αν και παντα ειναι διαφορετικα με παρεα, και διαφορετικα με "γυναικα". Αλλες κοντινες για σενα λυσεις, λεω τωρα, ισως ειναι πλαταμωνας ή πηλιο που και κοντα ειναι, και πραγματα εχει να δεις και συνδυαζει και βουνο και θαλασσα. αλλιως, νησακι. βεβαια, παιζουν και τα νησια πιο κοντινα οπως σκοπελος κλπ, αλλα ισως ειναι λιγο ακριβα
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Λόγω σογιού της γυναίκας μου πηγαίνω κάθε χρόνο κοντά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.Οπότε τα επτάνησα είναι κοντά από εκεί.Έχω πάει σε Λευκάδα,Ιθάκη,Ζάκυνθο(η Κεφαλλονιά μου ξέφυγε και τη γλύτωσε και ο Αλέκος:twis:).
Το καλό που έχει η Λευκάδα είναι οτι δεν χρειάζεσαι πλοίο για να πας.Οπότε γλυτώνεις αρκετά λεφτά από πιθανά ακτοπλοικά εισητήρια.Είναι ιδανική για ένα τριήμερο-τετραήμερο αφού έχει πολλές ωραίες παραλίες και το μόνο αρνητικό είναι οι δρόμοι της που είναι στενοί.
Η Ζάκυνθος είναι μεγαλύτερο νησί οπότε υπολογίζεις ένα πενταήμερο για να το ευχαριστηθείς.Δεν γλυτώνεις τα ακτοπλοικά και οι καλύτερες παραλίες της (Ναυάγιο) δεν είναι προσιτές με αυτοκίνητο αλλά με τουριστικό καραβάκι.Πηγαίνεις κανά δίωρο από το λιμάνι της Κυλήνης.Έχει καλύτερους δρόμους από την Λευκάδα αλλά μην φανταστείς οτι θα δεις και καμιά λεωφόρο.
Η Ιθάκη είναι το μικρότερο από τα άλλα νησιά,θυμάμαι οτι με το αυτοκίνητο σε 45 λεπτά έχεις πάει από τη μια μεριά στην άλλη.Είναι οτι πρέπει για διήμερο ή τριήμερο αλλά για παραπάνω δεν νομίζω εκτός και αν θέλεις να απολαύσεις τα ίδια πράγματα.Πηγαίνεις σε μιάμιση ωρίτσα από το λιμάνι του Αστακού αφού πρώτα κάνει μια στάση Κεφαλλονιά.
Συμπέρασμα,αν θέλεις κάτι οικονομικό πας Λευκάδα,αν θέλεις κάτι για λίγες μέρες πας Ιθάκη ενώ αν έχεις αρκετές μέρες και δεν σε πειράζει να δώσεις το κάτι παραπάνω πηγαίνεις Ζάκυνθο.Όσον αφορά τις τιμές που παίζουν είναι πάνω κάτω οι ίδιες και στα 3 νησιά αρκεί να μην πας σε κανά μαγαζί τελείως εμπορικό και την φας στο κεφάλι.
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Το Πηλιο παλευεται χωρις αμαξι? Λογικα οχι, απλα ειπα να ρωτησω.
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για όσα έχω πάει. Λευκάδα είναι με διαφορά το αγαπημένο μου νησί, τα τελευταία 3 χρόνια πάω κάθε χρόνο εχει ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ παραλίες. Δεν έχει (ή τουλάχιστον μπορώ να το αποφύγω) το πολύ νταπα ντούπα καθότι στις διακοπές μου θέλω κυρίως να κάνω μπάνιο όλη μέρα και να ξεκουραστώ (τρελό πάρτυ άνιμαλ, ξέρω ξέρω χαχα). ΟΜΩΣ έχει ένα μεγάλο αρνητικό. Θες αμάξι για να ευχαριστηθείς στο 100%, παρότι η πρώτη μου φορά ήταν στα 19 με το τότε αίσθημα που κι εμείς δεν είχαμε αμάξι και θυμάμαι οτι απο τότε το αγάπησα το νησί κι ας μην είδα τα πάντα. Εδώ το σκέφτομαι να ξαναπάω φέτος για 3-4 μέρες για 4η συνεχόμενη χρονιά. Μεγάλο + οτι δε θες ακτοπλοϊκά.

Ζάκυνθο απο την άλλη τη σιχαίνομαι. Έχω πάει 3 φορές για διακοπές κι άλλες 3-4 επειδή το αίσθημα δούλευε εκεί (είμαι κι αισθηματίας ο άτιμος και τρέχω) κι έχω να πω οτι κάθε φορά που πήγα μου επιβεβαιώνει την πρώτη μου άποψη. Οτι το νησί δεν έχει τίποτα να σου δείξει. Ρε παιδί μου κυκλοφορείς στην πόλη και νομίζεις οτι είσαι στα κάτω πατήσια. Λόγω των παλιών σεισμών βλέπεις όλο κάτι παρατημένες πολυκατοικίες σε κάτι στενά δρομάκια. Αλλά πάλι γνώμη μου είναι αυτοί, προφανώς είναι υποκειμενικά όλα.

Απο κει και πέρα τις καλύτερες ζευγαροδιακοπές τις έχω κάνει (ω τι πρωτότυπο) στη Μήλο και χωρίς αυτοκίνητο στα 20-21 μου. Αλλά είναι κυκλάδα οπότε μην την πας εκεί που έχει πάει με άλλος :priest: χιχι

Νομίζω σε βοήθησα πάρα πολύ ε, είπα να πω κι εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι;

ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ;;:beers1:

ΥΓ: Φίλη μου που πήγε πέρσι Παξούς ζευγαρωμένη και χωρίς όχημα ξετρελάθηκε γιατί λέει είναι παρα πολύ μικρό νησί, το περπατάς άνετα αλλά όντως μου είπε οτι ήταν τσιμπιμένο λίγο

 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Λογικα οπου παμε εκτος Παξων, θα νοικιασουμε κανα 2 μερες αυτοκινητο, να δουμε και κανα μερος... Οποτε η Λευκαδα ακουγεται καλη αφου την προτεινετε τοσα ατομα.

Τωρα η Χαλκιδικη, αφενως ειναι διπλα, οποτε ολο το υπολοιπο καλοκαιρι εκει θα την βγαλουμε και αφετερου στα περισσοτερα μερη ειναι του υψους ή του βαθους δλδ, ή θα ειναι τερμα στα νταμπα ντουμπα ή θα ειναι μονο για πενηνταρηδες με 5 κουτσουβελα... γενικα για πολλες μερες δεν ειναι αν δεν εχεις εξοχικο. Οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι, αλλα θελω να δινω οσο λεφτα λιγοτερο γινεται στους Χαλκιδικιωτες, απο τις χειροτερες φαρες εβερ...
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Kώστα άκου:

To καλυτερο ζευγαρονήσι είναι η Μήλος. Ξέρω πως δε θες Κυκλάδες αλλά αν δεν έχετε πάει είναι το καλύτερο. Με διαφορά οι πιο ωραίες παραλίες και όλα κυλούν σε χαλαρούς ρυθμούς και μέτριες τιμές. Δε σου λέω άλλο (Σαντορίνη) γιατί εκεί σίγουρα θα έχει πάει, οπότε τα υπόλοιπα τα αφήνω.
Από τα μέρη παρά το ότι θεωρούνται ιδιαίτερα τουριστικά, η Σκιάθος είναι ένα από τα πιο ωραία νησιά και με γυναίκα και με φίλους και εγώ έχω περάσει τέλεια εκεί με γυναίκα.
Τώρα θα σου δώσω τις πληροφορίες από Ιόνιο που το ξέρω και καλύτερα ως Γιαννιώτης:

Λευκάδα: Mε διαφορά οι καλύτερες παραλίες του Ιονίου και άσε να λένε για Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο. Πόρτο Κατσίκι, Κάθισμα, Εγκρεμνοί αλλά και μερικές άλλες ψιλοχωμένες στη δυτική πλευρά είναι από τις top της Ελλάδας. Στα θετικά το ότι είναι σχετικά μικρό σε σχέση με Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο και μπορείς να το γυρίσεις με 3 μέρες αυτοκίνητο αφού το Λευκάδα-Βασιλική που είναι τα 2 άκρα είναι 1 ώρα δρόμος. Το πιο θετικό είναι πως δε πληρώνεις καράβι και έτσι είναι πιο οικονομικό. Για διαμονή αν δεν έχει αμάξι μένεις Λευκάδα, ενώ αν θα πάρεις μείνε σε μερικά στη Λυγιά ή στη Νικιάνα που είναι κοντά στη πόλη αλλά και φτηνά.
Εκπληκτικο ψάρι θα βρεις για να φας στο Πόρο και στα Σύβοτα και στη Λυγιά αλλά γενικά καλο φαγητό. Τέλος έχει και το Νυδρί που πήρε αξία λόγω Σκορπιού.
Το αρνητικό είναι πως αν πας μεταξύ 25-30 Ιουλίου και 20 Αυγούστου γίνεται πανικός τη τελευταία 5ετία. Επίσης μαζί με τη Κέρκυρα που έρχεται 1η, έχει τη περισσότερη υγρασία και γενικά πεθαίνεις αν έχει και ζέστη.
Εγώ πηηγαίνω κάθε χρόνο τουλάχιστον 3-4 μέρες ακόμα και τη τελευταία 5ετία που μένω Αθήνα

Κέρκυρα: H πιο ωραία πόλη του Ιονίου και μία από τις top3 των ελληνικών νησιών. Οι παραλίες είναι αρκετά καλές αλλά καμία δεν είναι πολύ καλή. Και εκεί οι παραλίες οι καλές είναι στη δυτική πλευρά του νησιού. Στα θετικά η πληθώρα δωματίων αλλά και η πρόσβαση αφού με την Εγνατία πας ντουγρού Ηγουμενίτσα και απέναντι με πολύ συχνή θαλάσσια επικοινωνία (κάθε 1 ώρα το καλοκαίρι). Στα πλην ότι θες 100% αυτοκίνητο και πως έχει τη πιο θανατηφόρα υγρασία της Ελλάδος.

Παξοί: Το πιο υπερεκτιμημένο νησί του Ιονίου για μένα. Μια πολη απίστευτα μικρή με λίγες επιλογές ενώ το νησί έχει τραγικές βραχώδεις παραλίες που σκοτώνεσαι και θες μπότες για να μπεις στη θάλασσα. Όλοι πάνε για μπάνιο με καραβάκι στις 2 παραλίες στους Αντίπαξους. Λόγω μειωμένης διαθεσιμότητας δωματίων είναι πανάκριβη στη διαμονή, ενω δε λέει για πάνω από 3 μέρες.
Εγώ έχω πάει 1 φορά και αν και πέρασα πολύ καλά για 3-4 μέρες δε θα ξαναπήγαινα.

Ζάκυνθος: ¨Εχει τη 2η καλύτερη διασκέδαση μετά τη Κέρκυρα αλλά δε νομίζω πως σε ενδιαφέρει. Οι παραλίες είναι πάρα πολύ καλές αλλά νομίζω πως θα υπάρχουν περισσότερο ειδικοί για αυτό το νησί. Εγώ έχω πάει 2 φορές (και οι 2 με κολλητούς) και πέρασα πολύ ωραία αλλά δε ξέρω πως είναι με γυναίκα (όμως δε νομίζω να διαφέρει). Πάντως η πρόσβαση είναι δύσκολη αφού πρέπει να πας Κυλληνη.

Κεφαλλονια και Ιθάκη έχω να πάω καιρό (πριν 10-15 χρόνια) και σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά όπως το έθεσες θεωρώ πως καλύτερα θα είναι Ιθάκη αφού είναι πιο μικρό και πιο ήρεμο και σίγουρα δε θέλεις το αμάξι όσο στην Κεφαλλονιά που είναι τεράστια. Φιλικά ζευγάρια πήγαν πέρυσι Κεφαλλονιά και μου είπαν πως ήταν εκνευριστικά ήρεμα αφού μετά από κάποια ώρα δεν έβρισκες κόσμο πολύ έξω

Υ.Γ: Nομίζω πως Ιθάκη μπορείς να πας και μέσω Βασιλική Λευκάδος, αλλά ψάξτο για σιγουριά...

Αν θες άλλες πληροφορίες για Λευκάδα ή Κέρκυρα, πες μου
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
  • Like
Αντιδράσεις: Kavajim και kosdpthess
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Κώστα αν επιλέξεις Λευκάδα θα σου πρότεινα να μείνεις στον Άγιο Νικήτα(αφού θα πας με το αίσθημα),είναι κατά την άποψή μου η πιο ωραία περιοχή για να μείνει κανείς στη Λευκάδα.Βρίσκεσαι μια ανάσα από τις καλύτερες παραλίες(Κάθισμα,Έγκρεμνους και Πόρτο Κατσίκι).Και μπορείς από εκεί με καραβάκι να πας σε μια παραλία που παλιά ήταν μόνο για γυμνιστές αλλά τώρα έχει φτιάξει.Ο Άγιος Νικήτας είναι από τη μεριά του Ιονίου και όχι της Αιτωλοακαρνανίας οπότε καταλαβαίνεις τι θέα θα βλέπεις
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

H Λευκάδα δεν είναι αυτό που ήταν, ειδικά τα μέρη κοντά στην πόλη.Ειδικά το Νυδρί το έχουν κάνει να μην πω πώς...
Είναι τα αποτελέσματα της γρήγορης ανάπτυξης: Να βγάλουμε λεφτά όσο πιο γρήγορα και έχτισαν παράγκες για καταστήματα.
Πήγα μία το 98 και μία προπέρυσι για 1 μέρα και έπαθα πλάκα.Καμία σχέση με την παλιά Λευκάδα.
Αντίθετα, ερωτεύτηκα την Ιθάκη που πήγα μέσω Κεφαλλονιάς.Μικρά χωριά κρυμμένα σε κολπίσκους, ηρεμία ,καλό φαγητό και οι παραλίες στα πόδια σου.Έκανες μπάνιο οπουδήποτε.Οπότε προτείνω Ιθάκη.
Αν πάλι επιλέξεις Λευκάδα, πήγαινε Βασιλική.Όχι κάπου αλλού.
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Κώστα αν επιλέξεις Λευκάδα θα σου πρότεινα να μείνεις στον Άγιο Νικήτα(αφού θα πας με το αίσθημα),είναι κατά την άποψή μου η πιο ωραία περιοχή για να μείνει κανείς στη Λευκάδα.Βρίσκεσαι μια ανάσα από τις καλύτερες παραλίες(Κάθισμα,Έγκρεμνους και Πόρτο Κατσίκι).Και μπορείς από εκεί με καραβάκι να πας σε μια παραλία που παλιά ήταν μόνο για γυμνιστές αλλά τώρα έχει φτιάξει.Ο Άγιος Νικήτας είναι από τη μεριά του Ιονίου και όχι της Αιτωλοακαρνανίας οπότε καταλαβαίνεις τι θέα θα βλέπεις

Λευκαδα με χιλια...συμφωνω
 
Απάντηση: Διακοπές για ζευγάρι.

Καλο είναι να πατε καπου κοντα γιατι μπορει να γυρισεις μονος σου :twis:.
Τωρα περα απο την πλακα να πας και να περασεις καλα. Εχω παει Παξους το 2007. Τελη Ιουλιου (high season). Πολυ ακριβό νησι. Τοτε ηταν προ κρισης, τωρα δεν ξερω. Αλλα δε νομιζω να αλλαξε τιποτα γιατι εχει πολλους Ιταλους τουρίστες που το φυσανε. Οποτε μ@λακες ειναι οι Παξινοι να ριξουν τις τιμες;; Οσο τους παιρνει θα το τραβανε. Μικρο νησι. Το γυριζεις σε μια μερα με μηχανακι ή γουρουνα. Μια μερα θα πας και στους Αντιπαξους με καραβακι. Το περιμενα πιο γραφικο και ησυχο αλλα δεν ειναι ετσι. Έμεινα στην πρωτευουσα, εκει που ειναι το λιμανι. Εχει αλλα δυο χωρια που είναι πιο ησυχα. Δεν ξερω τι παιζει εκει περα.

Υ.Γ. : Δεν θα ξαναπηγαινα. Μου ειχε σπασει και τα νευρα η κ@ριολα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: kosdpthess

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...