ΕΕΕΠ - τι κάνει αυτός ο οργανισμός ;

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,150
1,220
113
Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι χρησιμεύει αυτή η ... ανεξάρτητη αρχή.
Τα νόμιμα site είναι δουλειά του υπουργείου Οικονομίας να τους δώσει άδεια - σύμφωνα με την επικρατούσα αντίληψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υπάρχει ελεύθερος ανταγωνισμός αλλά να εκδίδονται εθνικές άδειες για τα site στοιχηματισμού.
Τα παράνομα είναι δουλειά του ηθών και λεσχών της Αστυνομίας, να εκδώσει το "black list" και να τα εντοπίζει.
Γιατί χρειαζόμαστε την "ΕΕΕΠ" ;
Για διορισμούς ημετέρων ;

Εκτός αυτών η ΕΕΕΠ δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους απλούς παίκτες του στοιχήματος.
Έχει μπλακλιστάρει ενημερωτικές-αθλητικέ σελίδες που δεν είναι καν στοιχηματικές !
Έχει μπλακλιστάρει χρήσιμες για αθλητική ενημέρωση σελίδες ξένων εταιρειών στοιχήματος που δεν δέχονται πελάτες από την Ελλάδα ώστε να δικαιολογείται η ένταξη τους στο blacklist.

Σε όλες τις καταγγελίες για αυθαιρεσίες/παράνομες ενέργειες του ΟΠΑΠ και άλλων μπουκμέίκερς κωφεύει, παρ' όλο που το τμήμα "αδειοδότησης και συμμόρφωσης" που διατηρεί υποτίθεται ωφείλει να διερευνά τέτοιες καταγγελίες.

Η άτυπη- δικαιολογία που προβάλλεται από τους υποστηρικτές της ΕΕΕΠ είναι "καλά σας κάνει αφού παίζετε τζόγο" - που είναι βέβαια ο νόμιμος τζόγος και όχι τίποτα άλλο (δηλ. ΟΠΑΠ - stoiximan - υπόλοιπες αδειοδοτημένες).

Που θα πάει αυτή η κατάσταση ;
Χειρότεροι από αστυνομία της χούντας είναι, διότι η αστυνομία της χούντας έδερνε τον κόσμο αλλά ταυτόχρονα έπιανε και κλέφτες.
Έλεος.
 

Σημερινά Γενέθλια

Σχετικά με εμάς

  • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    nklaps: Καλησπερα σε ολους. Ωραιος διαγωνισμός φίλε mpaxoumis :)