Εδώ ποιος φταίει?

  • Εκκινητής θέματος jazz
  • Ημερομηνία έναρξης

jazz

New Member
12 Ιολ 2006
9,669
7,175
0
Χτες που πήγαινα τη κόρη στο κολυμβητήριο άκουγα ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ειχε αναμεταδόσεις απο τα ματς του κυπελου μπασκετ. Και σε μια στιγμή άκουσα πως η ΑΕΚ λεει μηδενίστηκε γιατί δεν ειχε παίκτες να παίξει!!!!
Δεν έπιανε και καλά το ράδιο, μου μιλούσε και η κόρη και δεν το πολυκατάλαβα.Βασικά δεν το πίστευα. Λέω "δεν μπορεί η ΑΕΚ να μηδενιζεται σε επίσημο αγώνα επειδή εχει μόνο 5 παικτες"..."
"δεν γίνεται τέτοια ξεφτίλα".

Σήμερα όμως διάβασα στην εφημερίδα ολο το ρεπορτάζ και με έπιασε μελαγχολία. Δεν είμαι ΑΕΚτζής αλλά την ομάδα τη συμπαθω και ειδικά το μπασκετ της γιατί με τη μεγάλη ΑΕΚ πρωτομάθαμε το μπασκετ εδώ στην Επαρχία. Ξέρετε τώρα τα γνωστά ηρωικά:Αμερικάνος, Τροντζος,Ζούπας κτλ
Μάλιστα για 2 χρόνια οταν πιτσιρικάς επαιζα μπασκετ στο Γ.Σ.Λάρισας ειχα προπονητη τον Βασειλιάδη βασικός στέλεχος της "χρυσής ομάδας"! Ενα καταπληκτικό παίκτη , προπονητη και άνθρωπο.

Αλλο ομως με απασχολεί τώρα. Η απόφαση για την ΑΕΚ δεν ήταν της ΕΟΚ αλλά της FIBA!!!!!!!!!!Γιατί χρωστάνε σε παίκτες, μανατζερ,προπονητές κτλ.
Μάλιστα οι ιδιο οι παράγοντες της ΑΕΚ είπαν πως η ΕΟΚ και ο Βασιλακοπουλος προσπαθησε να τους βοηθήσει αλλά δεν... Δηλαδή η ξεφτίλα πλέον ειναι διεθνης. Χρωστάνε λεει σε ολο το κόσμο.

Πάμε στο ζουμί λοιπον. Βγαίνει ένας τύπος λοιπόν που εκπροσωπούσε την ΑΕΚ (δεν θυμάμαι το ονομα του) και ρίχνει την ευθύνη στη FIBA !!!!!!!!!!!
"νια νια η fiba προστατευει τους μανατζερ κτλ"...... ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ.
Μεχρι τώρα έφταιγαν :
- ο Κόκκαλης
- οι Γιαννακοπουλαίοι
- ο Βασιλακοπουλος
- η ΕΟΚ
- το Ελληνικό Κράτος
- η διαιτησία βέβαια
- ο Χατζής
- ο Φιλίππου

τώρα έχουμε και τη FIBA !!!!!!!!!!!!!!!

Απίστευτο. Τα κάνουμε εμείς σκατά διαλυουμε μια απο τις ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Παγκοσμια συνωμοσία για να καταστρέψουν την ιστορική ΑΕΚ.

πραγματική θλιψη για μια κάποτε μεγάλη ομάδα.

Ας τα εχουν υπόψιν τους αυτά οι φιλοι μας που ειναι οπαδοί της ΑΕΚ και στο ποδόσφαιρο. Το οτι η ΑΕΚ κυνηγιέται διατητικά ειναι γνωστό..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ.
ο λόγος είναι καθαρά το οτι δεν εχει ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!
Σε τελική ανάλυση είναι οικονομικό και πολιτικο.
Και επειδή πολιτικά , απο το Ελληνικό κράτος δεν υπαρχει παράπονο στρεφόμαστε στην (ουτως η άλλως) εχθρική διατησία.
Βρες σεις η ΑΕΚ είναι ΠΑΛΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ και ψάχνουν να παρουν καινούργιο δάνειο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που πήγαν αυτά τα λεφτά?
ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ???
Βρείτε αυτό πρώτα και μετά πλακώστε τους όλους.
 
εφτασες στο ζουμι φιλε!αυτο δηλαδη που ειπα και εγω σε αλλο ποστ στον αρη!αυτο ειναι το ζουμι για την αεκ!και πρεπει να μας ανησυχει ολους αυτο που συμβαινει σε μια μεγαλη ομαδα οπως η αεκ!:sign:
 
ρε τι Θανοπουλοι,Νοτιάδες,Κανελοπουλοι,Νικολαιδηδες και Χατζηχρήστοι μου λέτε τώρα. Αυτά ειναι για γέλια. Μια ομάδας της ιστορίας, του λαού και του μεγέθους της ΑΕΚ θέλει ΑΦΕΝΤΙΚΟ με κάτι ******α νααααααααααααααα!!!
Και με λεφτά δυο φορές ναααααααααααααααααα!
Με πορδές δεν φάβονται αυγά.
Εδώ καθε χρόνο πας πίσω !!!
Και φταίει ο Κάκος. Ημαρτον!!!
Και στην Ευρώπη που δεν εχει Κακους τι κάνεις?Να σου πως εγώ:οχι απλά δεν κάνεις τίποτα , απλά δεν υπάρχεις!! Με μια - δυο φωτοβολιδες στύλ Μιλαν και πάμε για άλλα. Εκτος και αν η ΟΥΕΦΑ ειναι και αυτή εχθρός της προσφυγιάς!!!

Εδώ μιλάμε ξεκίνησε γήπεδο ο Πηλαδάκης(!!!) για τη Λαρισα και η ΑΕΚ δεν προκειται να δει σε 50 χρονια. Αλλοι λένε Φιλαδέλφεια, αλλοι λενε Κουκουβάουνες, άλλοι λένε στο Παρίσι. Ο καθε ένας το μακρύ του και το κοντο του. ΑΝ υπήρχε ομως αφεντικό με τα λεφτά,πολιτικά και οικονομικά γερός θα έλεγε " το γήπεδο θα γίνει ΕΔΩ!!! οποιος δεν γουστάρει να πάει να μαμηθεί.ΕΓΩ βάζω τα λεφτά και θα το κάνω οπου ΕΓΩ νομίζω πως είναι σωστό". Σιγά μη κάνετε και δημοψήφισμα!!!

Ποιος φταιει που δεν εχει και ΟΥΤΕ προκειται σε ευλογο χρόνο να φτιάξει γήπεδο??? Ξέρω , ξέρω : ΟΙ ΑΛΛΟΙ φταίνε , το κράτος, ο Κοκκαλης και ο Κακος. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ!

Σήμερα διάβασα πως μαλλώνουν λεει για τους Θρακομακεδόνες!!!
Αλλα αντ'΄άλλων!!!
 
στο μπασκετ και ο Αρης ξέπεσε , απο αυτοκράτορας είναι πλέον δευτεροκλασάτος. Ναι ρε παιδί μου αλλά δεν διαλύθηκε. Παιζει στην Ευρωλιγκα, το γήπεδο ειναι γεμάτο, οι οπαδοί του στηρίζουν συγκινητικά την ομάδα κτλ. Το ξέρουν "δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τους κολοσσους, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ,ναι αλλά έχουμε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και μια ΙΣΤΟΡΙΑ". Θα κρατήσουμε την ομάδα σε ένα επίπεδο και ΙΣΩΣ κάποτε βρεθεί , ένας άνθρωπος, μια κατάσταση μήπως μπορέσουμε και εμείς να τους κυτάξουμε στα μάτια.
Τι να πει δηλαδή ο Αρης. Πως φταεί η διαιτησία που δεν παίρνει πρωταθλήματα στο μπασκετ και τα χαρίζουν στον ΠΑΟ? Ελεος!! Εδώ μιλάμε εχεις την Φεράρι και απο την άλλη το φιατάκι.
Ομως το εχεις το φιατάκι και αξιοπρεπώς το παλεύεις.
Εδώ μιλάμε οι άλλοι διαλύσανε μια ομάδα με το πρώτο Ευρωπαικο συλλογικό τίτλο, με 60.000 κόσμο μέσα!!! Παλεύεις να παρεις το ΟΚ για να συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα.(απο οτι καταλαβαίνω ΔΕΝ προκειται να παιξουν!!!)
Και εχουν το θράσος να μιλάνε.
Σορρι παιδιά αλλά εχω στεναχωρηθεί και τσαντιστεί με το μπασκετ της ΑΕΚ.
 
Και ποιος φταίει που έφτασε εκεί η ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα; Ποιος φταίει που δεν βρίσκεται παράγοντας σοβαρός να ασχοληθεί με την ΑΕΚ σε κανένα άθλημα; Ποιος φταίει που η ΑΕΚ έχει χάσει τη δυναμική της και δεν είναι πλέον μαγαζί γωνία; Ποιος έκανε να φαίνεται ματαιότητα και ματαιοδοξία το να προσπαθήσεις να στηρίξεις την ΑΕΚ;

Ξέρω ξέρω, η Ορίτζιναλ... γνωστό το παραμυθάκι... αλλά η ουσία είναι ότι ένας άνθρωπος εδώ και 10 χρόνια προσπαθεί συστηματικά να εξαφανίσει τις ομάδες και να μείνει μόνος του.
 
  • Like
Αντιδράσεις: biancoseleste και BetLaden
Εγώ δεν την λυπάμαι καθόλου την ΑΕΚ και τους Αεκτζήδες...

Ειδικά από τότε που σήκωσαν την σημαία για να επιστρέψει ένα από τα λαμόγια που ευθύνεται για την τωρινή κατάσταση... το όνομα του: ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!!!
 
Και ποιος φταίει που έφτασε εκεί η ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα; Ποιος φταίει που δεν βρίσκεται παράγοντας σοβαρός να ασχοληθεί με την ΑΕΚ σε κανένα άθλημα; Ποιος φταίει που η ΑΕΚ έχει χάσει τη δυναμική της και δεν είναι πλέον μαγαζί γωνία; Ποιος έκανε να φαίνεται ματαιότητα και ματαιοδοξία το να προσπαθήσεις να στηρίξεις την ΑΕΚ;

Ξέρω ξέρω, η Ορίτζιναλ... γνωστό το παραμυθάκι... αλλά η ουσία είναι ότι ένας άνθρωπος εδώ και 10 χρόνια προσπαθεί συστηματικά να εξαφανίσει τις ομάδες και να μείνει μόνος του.

Ε ποιος είναι ? Πες το μας και μας..
Εκτός αν είμαι εγώ μόνο ο μακακας που δεν καταλαβαινω.
Ο Εξαποδώ?
 
Ποιος επιχειρηματίας με την κατασταση που έχει φτιαχτει θα έρθει να βάλει λεφτα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ελληνικη ομαδα ωστε να την κανει να πρωταγωνιστησει?? Γ
Ποιος ειναι τόσο μαλακας ωστε να βαλει ενα σωροι λεφτα ωστε να τον γαμανε οι Δαλουκες και οι Κακοι καθε τρεις και λίγο? Ποιος από εσας θαέβαζε λεφτα αν είχε για να σπασει τα κατεστημενα??

Ωραιο το παραμυθακι των γαυρων που αποποιούνται τις ευθυνες κανοντας και χιουμορ κιολας αντι να ντρεπονται....
 
Οπως είδες φίλε μου το ποστ ξεκίνησε από το μπασκετ για το οποίο μάλλον δεν ξέρεις πολλά πράγματα.
Η ιστορία ξεκινάει με τη παντοκρατορια της Θεσ/νίκης (και ειδικά ο Αρης).
Οταν μπήκε ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό ειχαμε 4-5 χρόνια τον Ολυμπιακό.
Τώρα εχει περάσει η σκυτάλη στο ΠΑΟ στον οποιο ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ έκαναν κουμάντο οι Γιαννακόπουλοι οι οποίοι έδιναν ένα σκασμό λεφτά για να βλέπουν επι πολλά χρόνια τη πλατη του Αρη και μετά του Ολυμπιακού.
ΤΕΛΙΚΑ ομως την έχτισαν την αυτοκρατορια. ΓΙΑΤΙ εδιναν τόσα λεφτα ολα αυτά τα χρόνια ΠΡΙΝ ο ΠΑΟ πάρει κεφάλι???
Δυο μου έρχονται στο μυαλό.
1) αγαπάνε υπερβολικά την ομάδα
2) εχουν οικονομικό όφελος (οχι κατ'αναγκην από τα έσοδα της ομάδας αλλά γενικά στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Μπορει να ελέγχω την αγορά φαρμάκου στην Ελλάδα ομως να ηγούμαι μιας μεγάλης ομάδας σαν το ΠΑΟ είναι πολυ μεγάλη υπόθεση και ολες οι πορτες ανοίγουν πιο εύκολα).
Μάλλον ισχύουν και τα δύο.
Αρα το "κατεστημένο" (στην αρχή του Αρη και μετά του Ολυμπιακού) ΤΟ ΕΣΠΑΣΑΝ!!! Και τώρα είναι αυτοί το "κατεστημένο" και προσπαθεί ο Ολυμπιακός να το σπάσει.
Μάλιστα κάποια από αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ ειχε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ παρουσία και μάλιστα πήρε και πρωτάθλημα, πήγε και σε final four κτλ.
Εδώ μιλάμε ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ!!!!!!!!! Εχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών λες και είναι Α.Ε.Κουκουβάουνων. Μα να μηδενισθεί επειδή δεν ειχε παικτες ???
Ελεος!!!

Και σε ρωτάω : Ο ΑΡΗΣ στο ΜΠΑΣΚΕΤ διαλύθηκε ???? Πηγαινε μια φορά στο Αλεξάνδρειο και θα πάρεις την απάντηση σου. Το γήπεδο είναι πάντα ΓΕΜΑΤΟ!!Οι ανθρωποι την αγαπάνε την ομάδα, είναι και μπασκετιό κοινο (μιας και πολλοι απο μας μαθαμε να βλεπουμε μπασκετ με τον μεγάλο Αρη)
Αυτοι δηλαδή πως κρατάνε την ομάδα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο?? Πως αυτούς δεν του έφαγε το κατεστημένο.
Εδώ βρε συ θα παίξει στην Ευρωλίγκα το Μαρούσι !!!!!!!!!!! Με 20 οπαδούς.


Το ειπα και πριν. Εδώ σε μας χτίζει γήπεδο ο Πηλαδακης!!! Σιγά το μαγαζι που είναι η ξεπεσμένη ΑΕΛ!!!

Τι μας λές τώρα. Οτι ο Κοκκαλης κάνει κουμάντο στο ποδόσφαρο τα τελευταία 10 χρόνια?
ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ που μας είπες, λες και δεν το ξέραμε!!!
Το θέμα είναι ΕΣΎ τι κάνεις?

Και αφού φταίει ο Κοκκαλης που είναι το κατεστημένο ο ΠΑΟ γιατι δεν εχει τα χάλια τα δικά σου? Γιατί χτίζει γήπεδο καινούργιο?

Αλλά τι ρωτάω... την ξέρω την απάντηση. Τα εχουν κάνει πλακάκια ο Κοκκαλης με τον Βαρδινογιάννη για να δυαλύσουν την ΑΕΚ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: MAN7, pottigr και akaliptos
Ποιος επιχειρηματίας με την κατασταση που έχει φτιαχτει θα έρθει να βάλει λεφτα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ελληνικη ομαδα ωστε να την κανει να πρωταγωνιστησει?? Γ
Ποιος ειναι τόσο μαλακας ωστε να βαλει ενα σωροι λεφτα ωστε να τον γαμανε οι Δαλουκες και οι Κακοι καθε τρεις και λίγο? Ποιος από εσας θαέβαζε λεφτα αν είχε για να σπασει τα κατεστημενα??

Ωραιο το παραμυθακι των γαυρων που αποποιούνται τις ευθυνες κανοντας και χιουμορ κιολας αντι να ντρεπονται....

Δηλαδη αν παρει καποιος πολυεκατομυριουχος τη μπασκετικη ΑΕΚ ο Δαλουκας

και ο Κακος θα αρχισουν να σφυσιζουν και στο Μπασκετ...:twis:
 
  • Like
Αντιδράσεις: MAN7
Είμαι 46 ετών και Αεκτζης από μικρό παιδάκι, είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου και έγινα και εγώ ΑΕΚ λόγω αυτού.
Όλα αυτά τα χρόνια άκουσα, έμαθα και κυρίως είδα πολλά. Είδα την αδικία, την παράγκα - γεγονός αναμφισβήτητο, όποιος διαφωνεί είναι κατά τη γνώμη μου εκτός πραγματικότητας, η φορά γυαλιά σπέσιαλ χρώματος.

Θυμάμαι στις αρχές της δεκαετίας του 90, τότε που είχαμε εκείνη τη σπουδαία ομάδα που έπαιρνε το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο, ακόμα και τότε που ήμασταν ασυναγώνιστοι, είχαμε για πρόεδρο τον Μελισσανίδη -άνθρωπο ικανό αλλά και της πιάτσας του παρασκηνίου, με σκοπό να προστατεύει την ομάδα από το κατεστημένο του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού.
Τώρα που βλέπω τα πράγματα από απόσταση, καταλαβαίνω ότι αν δεν είχαμε ένα τέτοιο άνθρωπο στο τιμόνι της ομάδας, ακόμα και τότε που η ομάδα κεντούσε στον αγωνιστικό χώρο, πρωτάθλημα δε θα βλέπαμε. Τα συμπεράσματα δικά σας φυσικά, εγώ τις απαντήσεις τις έχω βρεί. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.
Θα μου πεί κάποιος ωραία όλα αυτά ρε φίλε, εσείς για την κατάντια του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ δεν έχετε καμμία ευθύνη;
Θα απαντούσα με περίσσεια ειλικρίνεια, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι Αεκτζηδες.
Δυστυχώς για αυτή την ομάδα δε βρέθηκε ένας παράγοντας μεγέθους Κόκαλη, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου, αλλά και αυτό έχει την εξήγηση του.
Αντικειμενικά η ΑΕΚ αποτελεί στην Αθήνα την τρίτη δύναμη πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναικό, η ιστορία αυτών των δύο ομάδων και ο κόσμος τους αποτελεί ζητούμενο για τους παράγοντες και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Αλήθεια υπάρχει κανείς που πιστεύει πως ο Κόκαλης παράδειγμα, είναι Ολυμπιακός όπως ο Μάνος η ο Χάρης; επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την επένδυση του και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. (Βικιπέδια βλ. παράγκα).

Πίσω στα δικά μας όμως, στη μακρόχρονη ιστορία της ΑΕΚ μόνο ένας παράγοντας πραγματικά έδωσε και τη ψυχή του για αυτή την ομάδα με ανιδιοτέλεια, δεν ήταν άλλος από το Λουκά Μπάρλο.
Που κατέληξε; να χάσει ακόμα και το σπίτι του για την ομάδα. Αν υπάρχει άλλο παρόμοιο παράδειγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρακαλώ κάποιος να μου το θυμίσει.

Το Μπάρλο εγώ προσωπικά μόνο με το Γουλανδρή μπορώ να τον συγκρίνω, μιας και αυτός αγάπησε τον Ολυμπιακό και προσέφερε τα μέγιστα.

Στο δια ταύτα, συμφωνώ με τον Άρη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί παράγοντας για την ΑΕΚ (στο ποδόσφαιρο η στο μπάσκετ) όταν η τράπουλα είναι σημαδεμένη.

Ο φίλος Jazz έχει δίκιο βέβαια όταν μιλάει για το μπασκετικό ΑΡΗ η την ΑΕλ, εδώ είναι και οι ευθύνες των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Νιώθουν καταδιωκόμενοι -σύνδρομο Μικράς Ασίας;- έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και βάζουν τον πήχη πολύ χαμηλά.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο και όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια με έδιωξαν μακριά από αυτό. Δεν έχει πιά κανένα ενδιαφέρον για μένα, τι αξίζει όταν γνωρίζεις από πρίν το αποτέλεσμα;

Ο αθλητισμός γενικότερα είναι όμορφος, από τη στιγμή που και ο πιό αδύνατος μπορεί κάποια στιγμή να κερδίσει τον καλύτερο.
Αυτό στην Ελλάδα έχει πάψει πρό πολλού, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, οι επιχειρηματίες να κερδίζουν, οι εφημερίδες να πουλάνε και οι πιτσιρικάδες να σκοτώνονται για κάτι που δεν θα έπρεπε να τους αφορά.

Αυτά.


:sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είμαι 46 ετών και Αεκτζης από μικρό παιδάκι, είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου και έγινα και εγώ ΑΕΚ λόγω αυτού.
Όλα αυτά τα χρόνια άκουσα, έμαθα και κυρίως είδα πολλά. Είδα την αδικία, την παράγκα - γεγονός αναμφισβήτητο, όποιος διαφωνεί είναι κατά τη γνώμη μου εκτός πραγματικότητας, η φορά γυαλιά σπέσιαλ χρώματος.

Θυμάμαι στις αρχές της δεκαετίας του 90, τότε που είχαμε εκείνη τη σπουδαία ομάδα που έπαιρνε το ένα πρωτάθλημα πίσω από το άλλο, ακόμα και τότε που ήμασταν ασυναγώνιστοι, είχαμε για πρόεδρο τον Μελισσανίδη -άνθρωπο ικανό αλλά και της πιάτσας του παρασκηνίου, με σκοπό να προστατεύει την ομάδα από το κατεστημένο του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού.
Τώρα που βλέπω τα πράγματα από απόσταση, καταλαβαίνω ότι αν δεν είχαμε ένα τέτοιο άνθρωπο στο τιμόνι της ομάδας, ακόμα και τότε που η ομάδα κεντούσε στον αγωνιστικό χώρο, πρωτάθλημα δε θα βλέπαμε. Τα συμπεράσματα δικά σας φυσικά, εγώ τις απαντήσεις τις έχω βρεί. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.
Θα μου πεί κάποιος ωραία όλα αυτά ρε φίλε, εσείς για την κατάντια του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ δεν έχετε καμμία ευθύνη;
Θα απαντούσα με περίσσεια ειλικρίνεια, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουμε εμείς οι Αεκτζηδες.
Δυστυχώς για αυτή την ομάδα δε βρέθηκε ένας παράγοντας μεγέθους Κόκαλη, Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλου, αλλά και αυτό έχει την εξήγηση του.
Αντικειμενικά η ΑΕΚ αποτελεί στην Αθήνα την τρίτη δύναμη πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναικό, η ιστορία αυτών των δύο ομάδων και ο κόσμος τους αποτελεί ζητούμενο για τους παράγοντες και τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Αλήθεια υπάρχει κανείς που πιστεύει πως ο Κόκαλης παράδειγμα, είναι Ολυμπιακός όπως ο Μάνος η ο Χάρης; επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατεύσει την επένδυση του και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. (Βικιπέδια βλ. παράγκα).

Πίσω στα δικά μας όμως, στη μακρόχρονη ιστορία της ΑΕΚ μόνο ένας παράγοντας πραγματικά έδωσε και τη ψυχή του για αυτή την ομάδα με ανιδιοτέλεια, δεν ήταν άλλος από το Λουκά Μπάρλο.
Που κατέληξε; να χάσει ακόμα και το σπίτι του για την ομάδα. Αν υπάρχει άλλο παρόμοιο παράδειγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρακαλώ κάποιος να μου το θυμίσει.

Το Μπάρλο εγώ προσωπικά μόνο με το Γουλανδρή μπορώ να τον συγκρίνω, μιας και αυτός αγάπησε τον Ολυμπιακό και προσέφερε τα μέγιστα.

Στο δια ταύτα, συμφωνώ με τον Άρη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί παράγοντας για την ΑΕΚ (στο ποδόσφαιρο η στο μπάσκετ) όταν η τράπουλα είναι σημαδεμένη.

Ο φίλος Jazz έχει δίκιο βέβαια όταν μιλάει για το μπασκετικό ΑΡΗ η την ΑΕλ, εδώ είναι και οι ευθύνες των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Νιώθουν καταδιωκόμενοι -σύνδρομο Μικράς Ασίας;- έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και βάζουν τον πήχη πολύ χαμηλά.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο και όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια με έδιωξαν μακριά από αυτό. Δεν έχει πιά κανένα ενδιαφέρον για μένα, τι αξίζει όταν γνωρίζεις από πρίν το αποτέλεσμα;

Ο αθλητισμός γενικότερα είναι όμορφος, από τη στιγμή που και ο πιό αδύνατος μπορεί κάποια στιγμή να κερδίσει τον καλύτερο.
Αυτό στην Ελλάδα έχει πάψει πρό πολλού, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, οι επιχειρηματίες να κερδίζουν, οι εφημερίδες να πουλάνε και οι πιτσιρικάδες να σκοτώνονται για κάτι που δεν θα έπρεπε να τους αφορά.

Αυτά.


:sign:

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ 100%.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟ.
ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΣΤΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ (ΦΥΛΑΚΗ) ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ.ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ.ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΝΤΑΝ.ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ο ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΕΣΥ ΤΟ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 97 ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ 2002.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ.
ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 4 ΑΕΚ ΚΑΙ 5 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ.ΑΡΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 70000 ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ.

ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΛΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;Η ΕΝΙΚ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ;ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ(ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΩ)ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.ΤΖΑΜΠΑ.ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕ 10 ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ 100.ΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


Υ.Γ. ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΤ.:sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Προχειρα προχειρα θυμαμα την ΑΕΚ του Σαντος το 2002 με Ασουνσαο, Αλβες, Νικολαιδη, Τσαρτα που αξιζε να παρει το πρωταθλημα γιατι ειχε την καλυτερη ομαδα τοτε...
 
Προχειρα προχειρα θυμαμα την ΑΕΚ του Σαντος το 2002 με Ασουνσαο, Αλβες, Νικολαιδη, Τσαρτα που αξιζε να παρει το πρωταθλημα γιατι ειχε την καλυτερη ομαδα τοτε...
ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ.Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΚΑΙ ΑΛΒΕΣ.:sign:ΕΑΝ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΑ ΕΦΑΓΕ ΣΥΝΟΛΟ 7 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΛΒΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ:twis:;
 
ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ.Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΚΑΙ ΑΛΒΕΣ.:sign:ΕΑΝ ΛΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΑ ΕΦΑΓΕ ΣΥΝΟΛΟ 7 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΛΒΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ:twis:;

Ασουνσαο, αλλος ειναι ο Κονσεισαο... :eye: Μαλλον δικιο εχεις, την 1η φορα του Σαντος λεω... Στο 4-3 εβαλες 4 αλλα εφαγες και 3 και θυμασαι στο 0-1 τι ειχε γινει (ή δεν θυμασαι ;)...
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Ασουνσαο, αλλος ειναι ο Κονσεισαο... :eye: Μαλλον δικιο εχεις, την 1η φορα του Σαντος λεω... Στο 4-3 εβαλες 4 αλλα εφαγες και 3 και θυμασαι στο 0-1 τι ειχε γινει (ή δεν θυμασαι ;)...
ΕΓΙΝΕ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩΣΕ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΑΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ 7.ΑΣΕ ΜΑΝΟ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ ΤΟΤΕ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ.ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.:twis:
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...