Εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα - Τοπεθέτηση Αυγενάκη

Siomos1

Moderator
6 Απρ 2016
274
218
43
Την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα αποφάσισε η ΕΕΑ κατά την συνεδρίαση της την Δευτέρα (27/1) που ολοκληρώθηκε με αφορμή την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Η εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κρίθηκε με ψήφους 3-2 και σύμφωνα με αυτήν, αποφασίστηκε η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του δικέφαλου για την υπόθεσης πολυιδιοκτησία και των ακριτών για το μετοχολόγιο της.

Με δεδομένο πως συνήθως οι εισηγήσεις της ΕΕΑ είναι δεσμευτικές κι αυτό διότι πρόκειται για κυβερνητική επιτροπή η οποία επί της ουσίας εξετάζει και δίνει πιστοποιητικά συμμετοχής, όπως και η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχθεί στον «αέρα».

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ είχε επιβάλλει βαρύ πρόστιμο στην Ξάνθη όταν και εξέτασε την υπόθεση της.

Παρόλα αυτά, η τελική απόφαση θα παρθεί από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Super League. Εκεί θα δοθεί η συνέχεια για το σίριαλ του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, και αναμένονται εξελίξεις αλλά και αντιδράσεις.

Πρόκειται για πόρισμα ελέγχου της ΕΕΑ, το οποίο θα μεταβιβαστεί στην αρμόδια επιτροπή, δηλαδή τον αθλητικό δικαστή της Super League που θα κληθεί είτε να πιστοποιήσει την (δεσμευτική) απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είτε να την ανακαλέσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ψηφοφορία ως προς τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν κρίθηκε με 4-1, ενώ για το μέγεθος των ποινών ήταν 3-2 που σημαίνει πως υπήρξε «ντέρμπι».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε σχετικά μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:
1580151850215.png

πηγή: cnn.gr
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Το πάρτι εντυπώσεων που προσπάθησαν να στήσουν «ερυθρόλευκοι» κύκλοι, µε τα περί συνιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ µε την ΠΑΕ Ξάνθη, φτάνει στο τέλος του, και όσοι το εµπνεύστηκαν θα αναγκαστούν να ασχοληθούν σύντοµα µε ό,τι τα τελευταία χρόνια τους πληγώνει και δεν είναι άλλο από τα εντός των τεσσάρων γραµµών των γηπέδων αποτελέσµατα.

Αναµένοντας λοιπόν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελµατικού Αθλητισµού αξίζει να κάνουµε µια αναδροµή στο βιογραφικό του Νικόλαου Τζουλάκη. Ο κ. Τζουλάκης κατά το παρελθόν διετέλεσε επί τριετία και πρόεδρος της ∆ευτεροβάθµιας Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης στην ΕΠΟ. Ανάµεσα στις θητείες του σε Κρήτη και Σύρο, αλλά και τις δεκάδες υποθέσεις που είχε κληθεί να χειριστεί, ο επίτιµος αντεισαγγελέας Εφετών υπήρξε αρκετές φορές αρνητικός πρωταγωνιστής δικαστικών εξελίξεων.

Και παρότι βρέθηκε αντιµέτωπος µε βαριές καταγγελίες, ο κ. Τζουλάκης τελικά απαλλάχθηκε. Ηταν Ιανουάριος του 2006 όταν ο τότε εισαγγελέας Εφετών Κρήτης, Νικόλαος Τζουλάκης, κατέθετε επί πέντε ώρες ενώπιον του τότε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά, καθώς φερόταν ως ύποπτος µεταξύ άλλων για δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος. Μάλιστα, ο αντεισαγγελέας που άφησε εποχή για το ρεκόρ παραµονής του στα Χανιά, αγγίζοντας την 20ετία στην ίδια πόλη, φέρεται να είχε παραλειφθεί εκείνο το διάστηµα από τις προαγωγές µετά τις καταγγελίες για έκνοµη συµπεριφορά.Επειτα από σαρωτικό έλεγχο των πόθεν έσχες των δικαστών και εισαγγελέων αποκαλύφθηκαν σοβαρά ευρήµατα, καθώς περισσότεροι από 200 φέρονταν να είχαν είτε αποκρύψει σηµαντικά περιουσιακά στοιχεία, είτε παραλείψει να υποβάλουν δηλώσεις από αµέλεια.

Μάλιστα, ο κ. Τζουλάκης είχε τεθεί και σε προσωρινή αργία για την υπόθεση του πόθεν έσχες του, ενώ είχε κατηγορηθεί για διαφορά ποσού 25 εκατοµµυρίων δραχµών στη δήλωση, την οποία ο ίδιος απέδωσε σε οικονοµικά στοιχεία της συζύγου του που δεν γνώριζε εκείνος, καθώς αυτά αποκτήθηκαν από εκείνη σε περίοδο που οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές και δεν διέµεναν µαζί.Τέσσερα χρόνια µετά τις πρώτες καταγγελίες, ο Αρειος Πάγος αποφάσισε την παραµονή του κ. Τζουλάκη στο εισαγγελικό σώµα, απορρίπτοντας µε συντριπτική πλειοψηφία το αίτηµα για απόλυσή του, λόγω της εµπλοκής του ονόµατός του σε υποθέσεις του παραδικαστικού κυκλώµατος. Οι παροικούντες το Θέµιδος Μέλαθρον αναφέρουν ότι εκείνη την εποχή γνωστός αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε λόγο για «άδικη στοχοποίηση δικαστών» και για «διώξεις µε επισφαλή και διογκωµένα στοιχεία».

Οι υποθέσεις που είχαν ανακύψει σε βάρος του κ. Τζουλάκη αφορούσαν σε δύο καταγγελλόµενες παρεµβάσεις σε δικαστές και υγειονοµικούς υπαλλήλους για να διευκολύνουν γνωστούς του, αλλά και την άσκηση επιρροής σε δύο δικαστές για αντίστοιχες υποθέσεις. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι απλώς ζήτησε να επισπευσθεί η έκδοση σχετικών αποφάσεων, καθώς υπήρχαν παράπονα για καθυστερήσεις. «Τα περί παρεµβάσεων είναι υπερβολές που σχετίζονται µε τη στοχοποίησή µου» φέρεται να έλεγε ο ίδιος. Μία από τις υποθέσεις πάντως για την οποία κατηγορήθηκε ότι παρενέβη αφορούσε στη διευκόλυνση κατηγορούµενου οδηγού σε θανατηφόρο τροχαίο, ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση φίλου του, ισχυρισµό που επίσης αρνήθηκε κατηγορηµατικά.
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Δεν ειδοποιήθηκε μέλος της ΕΕΑ να παρεβρεθεί στη συνεδρίασηΤα 5 μέλη που ήταν σήμερα στην τελική συνεδρία και τελική εισήγηση της ΕΕΑ, κανονικά θα έπρεπε να ήταν 7, όπως και στις πρώτες συνεδριάσεις μέσα στον Ιανουάριο, ενώ ήδη ένα μέλος της δεν κλήθηκε για τη σημερινή συνεδρίαση.

Σκάνδαλο μεγατόνων προέκυψε σήμερα από την τελική εισήγηση της ΕΕΑ για την αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα, με τα μέλη της ΕΕΑ να ψηφίζουν τελικά με αποτέλεσμα 3-2 κατά των δύο ομάδων της Superleague 1.

Παρόλα αυτά ένα μέλος της Επιτροπής, ο Κωνσταντίνος Μανταίος, δεν ειδοποιήθηκε να παρεβρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση και έτσι προφανώς και έλειπε από την τελική ψηφοφορία που έβγαλε και την εισήγηση για την αποβολή από το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
O Λευτέρης Αυγενάκης που διόρισε τα νέα μέλη και τον πρόεδρο Τζουλάκη στην ΕΕΑ, μέσα από δήλωσή του στα social media, τόνισε ότι σέβεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και κράτησε αποστάσεις από την εισήγηση.

Λίγες ημέρες πριν τις πρώτες συνεδριάσεις της ΕΕΑ για το 2020, ο Λευτέρης Αυγενάκης, άλλαξε τον πρόεδρο της επιτροπής, αλλά και δύο από τα μέλη της, άτομα που σήμερα ψήφισαν υπέρ της αποβολής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα της Superleague 1.

Και μετά από όλη αυτή την αναστάτωση με την σκανδαλώδη εισήγηση της επιτροπής σχετικά με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, ο ίδιος ο υφυπουργός που διόρισε τον Πειραιώτη πρόεδρο, κ. Τζουλάκη, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter σχολίασε λέγοντας:

"Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση."

Περιμένουμε πλέον και τις επόμενες επίσημες αντιδράσεις από τον υφυπουργό...
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μέσω επίσημης ανακοίνωσης στο paokfc.gr, με "βέλη" κατά του Λευτέρη Αυγενάκη για το ρόλο που έπαιξε, αναφέροντας:

"Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!".
 

johnbill

IFC#5 champion 2008-09, IFC#4 Cup & Super Cup winn
Μέλος του προσωπικού
7 Σεπ 2002
11,002
7,605
113
46
Σεπόλια
Συνεντευξη του εισηγητη της ΕΕΑ στον ΣΠΟΡ ΦΜ και στον Ασβεστα...

Διαβαστε και ακουστε το ηχητικο... Θα λυθούν οποιες αποριες...

 
 • Like
 • Love
Αντιδράσεις: Ertzan, BetLaden και georgesv53

grace_kelly

Well-Known Member
14 Μαρ 2013
8,203
3,304
113
Στο κατεβατο του φίλου Νικόλα, θα του επισημάνω πως αν απλά ίσχυε το "εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων αποτέλεσμα" , τώρα ο ΠΑΟΚ θα ήταν στο -12 (στην καλύτερη των περιπτώσεων)
 
 • Like
Αντιδράσεις: georgesv53

okonski

Well-Known Member
5 Φεβ 2012
12,959
10,810
113
ΙΜΑΛΑΪΑ
Καποια πραγματα δεν γιατρεύονται δυστυχως ! Ενα απο αυτα ειναι ο φανατισμός ...
οσο για το θεμα που προέκυψε ; Ο καθενας το μεταφραζει κατά το δοκούν !
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και gdouvl1984

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Συνεντευξη του εισηγητη της ΕΕΑ στον ΣΠΟΡ ΦΜ και στον Ασβεστα...

Διαβαστε και ακουστε το ηχητικο... Θα λυθούν οποιες αποριες...Ποιές απορίες θα λύσει ρε Γιάννη?

Λύνει την απορία ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Λύνει την απορία γιατί ΑΛΛΑΞΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ?

Λύνει την απορία γιατί ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?

Και με το νέο νόμο ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ!!!

Φίλε ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΡΩΕΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 10%.....

ΣΕΒΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 10% ....(ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....)

Τρίτη χρονιά που πάει να μην πάρει πρωτάθλημα ''ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'' ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ!!!!


Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Στο κατεβατο του φίλου Νικόλα, θα του επισημάνω πως αν απλά ίσχυε το "εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων αποτέλεσμα" , τώρα ο ΠΑΟΚ θα ήταν στο -12 (στην καλύτερη των περιπτώσεων)


Σωστά για αυτό ο ΠΑΟΚ φίλε Grace έχει 52 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και 65 κύπελλα....

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε.....

Θύμησε μου την ηλικία σου αδερφέ καθώς και τι ομάδα υποστηρίζεις?
 

kosdpthess

IFC#3 Cup & Super Cup winner 2011-12
26 Ιολ 2010
6,087
3,773
113
Αλεξανδρούπολη
Έχει πολυιδιοκτησία ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη; ΟΚ ας πέσει ο ΠΑΟΚ.

Όμως το να μην καταλαβαίνει κάποιος ότι ο δήθεν νόμος που γλιτώνει τον ΠΑΟΚ , κατατείθεται 100% για να γλιτώσει ο χοντρός και η ομάδα του από τον βούρκο, συγνώμη αλλά τότε είναι κλινικά καθυστερημένος στο μυαλό.

Επίσης, οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων που χαζοζαίρεστε, εν μέρει καλά κάνετε αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως την χρονιά που η δική σας ομάδα θα διεκδικεί το πρωτάθλημα, θα τραβάει τα ίδια από τον χοντρό.

Καλό βράδυ.
 
 • Like
Αντιδράσεις: Balaton

grace_kelly

Well-Known Member
14 Μαρ 2013
8,203
3,304
113
Σωστά για αυτό ο ΠΑΟΚ φίλε Grace έχει 52 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και 65 κύπελλα....

Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε.....

Θύμησε μου την ηλικία σου αδερφέ καθώς και τι ομάδα υποστηρίζεις?

Ακριβώς αυτό είναι το point και σε ευχαριστώ για την ερώτηση. Έχω τόσες χιλιάδες ποστ εδώ μέσα κ ακόμη δεν γνωρίζετε ποια ομάδα υποστηρίζω. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που καθημερινώς βαυκαλιζονται.
Φοβερό το επιχείρημα με τα πρωταθλήματα των περασμένων 10τιων. Θα το ζήλευε και ο Γκαγκατσης.
Όσον αφορά την ηλικία, είτε 5 ετών είμαι είτε 55 ετών είμαι, δεν έχει να κάνει.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που μου αφιέρωσες
 
 • Like
Αντιδράσεις: FunBet

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Ακριβώς αυτό είναι το point και σε ευχαριστώ για την ερώτηση. Έχω τόσες χιλιάδες ποστ εδώ μέσα κ ακόμη δεν γνωρίζετε ποια ομάδα υποστηρίζω. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που καθημερινώς βαυκαλιζονται.
Φοβερό το επιχείρημα με τα πρωταθλήματα των περασμένων 10τιων. Θα το ζήλευε και ο Γκαγκατσης.
Όσον αφορά την ηλικία, είτε 5 ετών είμαι είτε 55 ετών είμαι, δεν έχει να κάνει.
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που μου αφιέρωσες


Ασφαλώς και έχει....

Στα 5 δικαιολογείσαι να βλέπεις μόνο....και να μην σκέφτεσαι....στα 55 δεν δικαιολογείσαι φίλε μου....

Είπαμε άλλο η όραση άλλο η αντίληψη!
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Γιάννη αυτό το είπε στο ηχητικό ο οσφυοκάμπτης που άκουσες?

Δεν άκουσα να το λέει....


Οι τραγικοί πολιτικοί χειρισμοί του κ. Αυγενάκη και της κυβέρνησης οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο χάος.

Ο «Νόμος Βασιλειάδη» (4603/19) ορίζει στις διατάξεις του περί της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και συγκεκριμένα στο Άρθρο 4 (παρ.2) ότι «τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.Α., τακτικά και αναπληρωματικά, διορίζονται με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 32 του Κανονισμού της Βουλής».

Ο κ. Αυγενάκης, προκειμένου να αποφύγει τη βάσανο της δημόσιας συζήτησης επί των επιλογών του και προκειμένου να έχει απόλυτο έλεγχο και χωρίς πιθανότητα εκπλήξεων, επέλεξε να μην εφαρμόσει το ισχύον νομικό πλαίσιο που διασφάλιζε τη διαφάνεια και δεν έθεσε την αλλαγή της σύνθεσής της στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Έτσι, ο κ. Αυγενάκης δολίως παραπλάνησε τη Βουλή δηλώνοντας ότι η Επιτροπή θα συνεχίσει τη θητεία της, ενώ αμέσως μετά προχώρησε σε αντικαταστάσεις των μελών της.

Η ενέργεια αυτή από μόνη της γεννά αναπάντητα ερωτήματα και σκιές. Οι χειρισμοί του κ. Αυγενάκη, λοιπόν, είναι αυτοί που οδήγησαν στο απόλυτο αδιέξοδο που βρισκόμαστε σήμερα. Οφείλει να εξηγήσει λοιπόν ποια η σκοπιμότητα της παράκαμψης του νόμου, ποια η σκοπιμότητα των αντικαταστάσεων των μελών της ΕΕΑ χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Συνεντευξη του εισηγητη της ΕΕΑ στον ΣΠΟΡ ΦΜ και στον Ασβεστα...

Διαβαστε και ακουστε το ηχητικο... Θα λυθούν οποιες αποριες...ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ

Ο ΙΔΙΟΣ!!!!! ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΡΗ-ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΕΝΩ
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.

Είπαμε όμως.... ότι βλέπει ο καθένας Γιάννη μου...

Στο ηχητικό βέβαια είναι ...ότι ακούμε.....χεχεχε....
 

johnbill

IFC#5 champion 2008-09, IFC#4 Cup & Super Cup winn
Μέλος του προσωπικού
7 Σεπ 2002
11,002
7,605
113
46
Σεπόλια
Ποιές απορίες θα λύσει ρε Γιάννη?

Λύνει την απορία ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ?

Διεφθαρμένος επειδή κατηγορήθηκε για κάτι που αθωωθηκε/δεν καταδικαστηκε... ΟΚ... Οτι πεις... Και δεν διοριστηκε τελευταια στιγμη.... Ειναι εδω και 6 μηνες διορισμενος.... Απο αυτον πηρατε πιστοποιητικο...

Λύνει την απορία γιατί ΑΛΛΑΞΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ?

Ναι... Ενα μελος διοριστηκε μετα απο παραιτηση προ μηνων του προηγούμενου... Δεν διωχθηκε κανεις....

Λύνει την απορία γιατί ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?

Ασχετο θεμα... Μεθαυριο η δίκη, ΑΝ αποδειχτει ΑΝ το ενα ΑΝ το αλλο.... Ασχετα πραγματα....

Και με το νέο νόμο ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ!!!

Γιατι τη γλιτωνει; ΑΝ και ΑΝ και ΑΝ...... Εχει στην κατοχη του αλλη ομαδα; Εχεις μπερδεψει υποθεσεις....

Φίλε ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΡΩΕΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 10%.....

ΣΕΒΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 10% ....(ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....)

Παλι προσβαλεις... ΔΕν προσπαθω να πείσω κανεναν... Μια συνεντευξη εβαλα και αφησα τον καθενα βγαλει τα συμπερασματα του... Και φυσικα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ποσταρα ανακοινωση της θυρας 7 ή του Βαγγελα απσαζομενος και ταυτιζομενος πληρως με τις αποψεις του... Αλλος το εκανε... Καταλαβαινεις πιστευω...

Τρίτη χρονιά που πάει να μην πάρει πρωτάθλημα ''ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'' ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ!!!!

Κοψε....


Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν
 
 • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984 και Ertzan

Balaton

Well-Known Member
1 Νοε 2008
1,145
999
113
Έχει πολυιδιοκτησία ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη; ΟΚ ας πέσει ο ΠΑΟΚ.

Όμως το να μην καταλαβαίνει κάποιος ότι ο δήθεν νόμος που γλιτώνει τον ΠΑΟΚ , κατατείθεται 100% για να γλιτώσει ο χοντρός και η ομάδα του από τον βούρκο, συγνώμη αλλά τότε είναι κλινικά καθυστερημένος στο μυαλό.

Επίσης, οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων που χαζοζαίρεστε, εν μέρει καλά κάνετε αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως την χρονιά που η δική σας ομάδα θα διεκδικεί το πρωτάθλημα, θα τραβάει τα ίδια από τον χοντρό.

Καλό βράδυ.

Αυτό σκέφτηκα χθες. Πως εφόσον ξεκίνησαν με τον ΠΑΟΚ πλέον όποια ομάδα απειλεί το πρωτάθλημα από το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, θα τρώει υποβιβασμό ή τουλάχιστον σύμφωνα με τη νέα διάταξη θα χάνει το πρωτάθλημα στα χαρτια.

Υ.Γ Δεν θα μπω σε συζήτηση με κανέναν που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά θυμάται αυτά που θέλει να θυμάται και όχι αυτά που πρέπει να θυμάται. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ παραρτήματα ή δεν έχει; Λοιπόν μην μπείτε στον κόπο, δεν θα απαντήσω σε κανέναν.
 

gdouvl1984

Peter Griffin
Μέλος του προσωπικού
17 Ιον 2012
2,878
3,295
113
3καλα
Η κυβέρνηση στο άψε σβήσε παρεμβαίνει και τροποποιεί έναν νόμο ως προς την ποινή για την παράβαση του, ευνοώντας μια ΑΕ ή έναν ιδιώτη και μάλιστα με αναδρομική ισχύ. Αυτό δε, γίνεται προτού η γνωμοδότηση μιας ανεξάρτητης αρχής φτάσει στο αρμόδιο δικαστήριο που θα δίκαζε και ενδεχομένως θα καταδίκαζε την εν λόγω ΑΕ ή τον εν λόγω ιδιώτη. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα γεγονότα, ίσως πολύ περιληπτικά).

Βλέποντας το χωρίς τις λέξεις ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΕΕΑ, ελληνικό πρωτάθλημα, υποβιβασμός αλλά και Μαρινάκης, Σαββίδης κτλ, δεν είναι κάπως τρομακτικό το προηγούμενο που δημιουργείται; Σκεφτείτε μόνο αντίστοιχες υποθέσεις άλλων ανεξάρτητων αρχών, όπως η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, το ΑΣΕΠ, ο Συνήγορος του Πολίτη.

Ίσως και να τα τραγικοποιώ τα πράγματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ο μόνος -κάποιοι έσπευσαν να προβλέψουν ως και actual f...ing εμφύλιο!

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

nklaps

Well-Known Member
11 Μαρ 2016
1,958
3,626
113
Αυτό δεν είναι Κράτος.
Αυτό είναι μπ...λο.

Να αποφασίσουμε το απλό:
Ισχύουν ή δεν ισχύουν οι Νόμοι για όλους?
Πρέπει ή δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι Νόμοι?

Αυτο το "αλλάζω το Νόμο σε 24 ώρες, γιατί δεν βολεύει κάποιον" δείχνει Κράτος μπανανία.Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
 • Like
Αντιδράσεις: georgesv53, FunBet και BetLaden

Προγνωστικά

 • 15:00
  ANT1
  • Euro Day
 • 18:50
  ANT1
  • Ιταλία - Ουαλία
 • 18:50
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV
  • Ελβετία - Τουρκία
 • 21:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • LaLiga Smartbank 2020-21
 • 21:10
  Novasports 3HD
  • Ατλάντα - Φιλαντέλφια
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Τζιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο
 • Αύριο 21-06-2021
 • 00:00
  ANT1
  • Euro Show
 • 00:00
  OPEN TV
  • Βενεζουέλα - Εκουαδόρ
 • 03:00
  OPEN TV
  • Κολομβία - Περού
 • 17:00
  ΕΡΤ3
  • Πουέρτο Ρίκο - Μεξικό
 • 20:00
  ΕΡΤ3
  • Ελλάδα - Σερβία
 • 20:00
  ΕΡΤ Sports 1
  • Ιταλία - Ελλάδα
 • 22:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • NBA Playoffs 2020-21
 • 22:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Φίνιξ Σανς - Λος Άντζελες Κλίπερς
 • Αύριο 21-06-2021
 • 03:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Φιλαδέλφια 76ερς - Ατλάντα Χοκς
 • 09:35
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Moto3 2021
 • 10:05
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Moto2 2021
 • 10:35
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • MotoGP 2021
 • 11:45
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Moto3 2021
 • 12:35
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Formula 3 2021
 • 13:05
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Moto2 2021
 • 14:30
  Novasports 1HD
  • Γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού DTM 2η Ημέρα Μόντσα Ιταλία
 • 14:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • MotoGP 2021
 • 15:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • ATP 500 2021
 • 15:30
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • ATP 500 2021
 • 16:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Formula 1 2021 - Grand Prix Γαλλίας
 • 16:00
  Eurosport 2
  • Πρωτάθλημα ηλεκτρικών αυτοκινήτων τουρισμού: Παγκόσμιο Κύπελλο Βαλελούνγκα
 • 16:20
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2021
 • 16:50
  ΕΡΤ2
  • Formula 1 2021 - Grand Prix Γαλλίας
 • 22:00
  Novasports 1HD
  • Βραζιλία - Τουρκία
 • 23:30
  Eurosport 1
  • Formula E: Πουέμπλα

Σχετικά με εμάς

 • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • gdouvl1984 gdouvl1984:
  Όπως έγραψα και στο νήμα μου "θα παίξουν τόσο όσο"
  +1
 • BetLaden BetLaden:
  εχουν λιώσει και από τη ζεστη...
 • BetLaden BetLaden:
  ναταααα
 • BetLaden BetLaden:
  1-0 η Ουγγαρια
 • BetLaden BetLaden:
  1-1... και φαίνεται να έχει κι αλλο
 • BetLaden BetLaden:
  Δεν κλείστηκαν οι Ούγγροι... ωραίοι... ολα ή τίποτα
 • Ertzan Ertzan:
  και οι Γάλλοι μόνο φρου φρου και αρώματα
 • BetLaden BetLaden:
  Ναι... θεώρησαν οτι θα κερδίσουν ευκολα χωρις προσπάθεια
 • BetLaden BetLaden:
  Ηταν και ατυχοι βέβαια με τόσες τελικές... αλλά φάνηκαν οτι παίζανε χωρις συγκέντρωση
 • Ertzan Ertzan:
  Ο τιτανομέγιστος Ζοτς επιστρέφει αλλά στον πάγκο της Παρτίζαν για τα επόμενα 3 χρόνια
 • Ertzan Ertzan:
  αααααχ αχ
 • gdouvl1984 gdouvl1984:
  Τραγικός μύλερ. Έχει καταστρέψει όλες τις επιθέσεις της Γερμανίας
 • Ertzan Ertzan:
  πω πω πετσόκομμα των Γερμανών
 • PANATHA PANATHA:
  Καλησπέρα αλάνια...
 • PANATHA PANATHA:
  έτσι για να ζηλέψετε....απο σήμερα είμαι και επίσημα διακοπες :sneaky::sign:
  +1
 • Ertzan Ertzan:
  Οι δημόσιοι υπάλληλοι όλο το χρόνο είναι διακοπές δεν μου κάνει εντύπωση. Όλο το λούκι εμείς του ιδιωτικού τομέα τραβάμε :fish:
 • PANATHA PANATHA:
  Άσε ρε γατάκι....
 • Ertzan Ertzan:
  πόσες μέρες τσίμπησες?
 • T Forum Bot:
  Ο χρήστης TAZ988 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Fonbet" στο Νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες.
 • McLaren17 McLaren17:
  Milwaukee για κούπα, απιστευτο game
 • PANATHA PANATHA:
  Ertzan είπε :
  πόσες μέρες τσίμπησες?
  Όταν γυρνάω θα έχει γίνει ο τελικός του Euro...
 • Ertzan Ertzan:
  PANATHA είπε :
  Όταν γυρνάω θα έχει γίνει ο τελικός του Euro...
  Με ΠΑΣΟΚ θα γυρνούσες μετά της Παναγίας :bask:
 • cosmicsports Forum Bot:
  Ο χρήστης cosmicsports ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Ουκρανία - Αυστρία" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
 • PANATHA PANATHA:
  Ertzan είπε :
  Με ΠΑΣΟΚ θα γυρνούσες μετά της Παναγίας :bask:
  Όχι εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια...
  [/QUOTE]
 • Ertzan Ertzan:
  PANATHA είπε :
  Όχι εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια...
  [/QUOTE] Ξέρω ξέρω :agis:
  Ertzan Ertzan: Όχι εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια... [/QUOTE] Ξέρω ξέρω :agis: