Εμπειρία betrebels

Δε ξερω αν δουλευει το λινκ. Τσεκαρε το ποστ μου "αναληψη απο στοιχηματικη" και θα καταλαβεις.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΔΕΡΦΕ. ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΝΜ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΛΠ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
 
ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ,
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΟ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Kαλημερα.
Η δικη μου περιπτωση ηταν διαφορετικη.Εγω τους το εστειλα αφου δεν ειχα καμια συναλλαγη με αλλο email οποτε δεν μπορουσαν να μου πουνε οτι εκανα καποια παραβαση.
Να σου πω την αληθεια την δευτερη φορα τα χρειαστηκα αφου ειχε μαζευτει μεγαλο ποσο.
Αυτο που εκανα και τις 2 φορες ηταν να τους στειλω το ιστορικο και αμεσως μετα να ζητησω βοηθεια απο καποιο σαιτ που ειχε μπανερ τους .Μαλλον θα με πληρωναν ετσι και αλλιως, απλα νομιζω οτι το να βαλω αλλους βοηθησε στο να ολοκληρωθει ο ελεγχος μεσα σε 2-3 ωρες.Γιατι και τις 2 φορες, μερικες ωρες πριν μου ειχαν πει οτι ειναι χρονοβορος και συνηθως παιρνει πανω απο 2 εβδομαδες.

Ο λογος που το ζητανε ειναι 100% για να δουν αν εχεις συναλλαγες με email αλλου πελατη τους.Με λιγα λογια θελουν να βρουν αφορμη να μην σε πληρωσουν. Εσυ εκανες μεγαλη γκαφα που τους το εστειλες αφου υπηρχε μεσα αυτη η συναλλαγη. Σου λενε διπλος λογαριασμος, ασχετα αν εσυ απλα εκανες μια συναλλαγη με εναν φιλο σου.Δεν το απαγορευει αυτο καποιος νομος.
Τωρα η γκαφα δυσκολα διορθωνεται ,βρες ενα σαιτ που να εχει μπανερ τους και να τους διαφημιζει και ζητησε τους να σε βοηθησουν.
MGA ξεχνα την.ΕΕΕΠ επισης ξεχνα την.7 εταιριες (ολες ειχαν MGA αδεια) εκλεισαν τα τελευταια 2-3 χρονια χωρις να πληρωσουν κανεναν παιχτη και η MGA δεν εκανε τιποτα.
Αν θες βαζεις δικηγορο και πας σε κανονικο δικαστηριο.Ομως για τα χρηματα αυτα που διεκδικεις δεν ξερω μηπως δεν σε συμφερει.
Επισης καλο θα ηταν να μην γραφεσαι ετσι στα κουτουρου σε καποια στοιχηματικη.Ο λογος που υπαρχουν τα μπανερς και του infobeto αλλα και αλλων σαιτ δεν ειναι μονο για να κερδιζουν απο τα affilates η δεν ξερω πως.Με μια εγγραφη μεσα απο μπανερ το σαιτ ειναι πιο ευκολο να επεμβει μετα και να σε βοηθησει αν γινει μια στραβη.
Θες να ανοιξεις λογαριασμο στην tipbet, ανοιξε μεσω infobeto.Θες σε αλλη που δεν την εχει το infobeto , ανοιξε μεσω αλλου σαιτ.
.
 
  • Like
Αντιδράσεις: blizard, Ertzan και spyridon kanas
Δυστυχως ετσι ειναι, ο λογος που ζητανε σκριλλ statement ειναι για να βρουν πατημα. Εσυ δυστυχως τους το εδωσες, θα σου στειλω με pm το email που τους εστειλα αλλα δυστυχως δε ξερω αν θα σε βοηθησει τωρα. Με τον ιδιο ακριβως τροπο φαγανε απο φιλο μου 3000 κοντα.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: goal2 και spyridon kanas
Δυστυχως ετσι ειναι, ο λογος που ζητανε σκριλλ statement ειναι για να βρουν πατημα. Εσυ δυστυχως τους το εδωσες, θα σου στειλω με pm το email που τους εστειλα αλλα δυστυχως δε ξερω αν θα σε βοηθησει τωρα. Με τον ιδιο ακριβως τροπο φαγανε απο φιλο μου 3000 κοντα.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ περιμένω φίλε μου. Αν μπορείς στείλτο μου τώρα. Σε ευχαριστώ.
 
Εστειλα pm, καλη επιτυχια.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ. ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ? ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?
 
κανα τρεχων bonus για νεους πελατες εχει η betrebels τωρα;
 
Έχει μπόνους το 50% του ποσού της πρώτης κατάθεσης, έως 100 ευρώ.
 
εχει εως και 4 μπονους καθε μηνα

100 ευρω έκαστο .αλλα αν κερδιζεις δε στα δινει
 
  • Like
Αντιδράσεις: magon
Όπως τα λες είναι. Την πρώτη κάθε μήνα σου στέλνουν ειδοποίηση για μπόνους 50% της επόμενης κατάθεσης. Βάζεις λοιπόν κάποια χρήματα μέσα, τους στέλνεις mail για να σου πιστώσουν το μπόνους και σου λένε ότι είχες χρήματα στον λογαριασμό σου πριν την κατάθεση, οπότε δεν θα πάρεις μπόνους. Ερασιτέχνες.
 
εγω τους εχω μαθει και εχω φροντισει να εχω αδειασει το λογαριασμο μου απο τον προηγοουμενο μηνα,πριν το ζητησω. κι αν εχω θετικο υπολοιπο (αναληψεις μειον καταθεσεις) απλα δε το ζηταω . ξερω οτι δε θα το δωσουν.

παντως εστω κι ετσι, δεν ειναι λιγο να δινει μια εταιρεια 400 ευρω μπονους το μηνα(loyalty,silver,gold platinum),εστω κι αν πρεπει να χανεις για να τα παιρνεις ολα. και σε άλλες χανουμε κατα καιρους και δε δινουν ουτε 1 ευρω. και το λεω εγω που δεν την εχω σε μεγαλη εκτιμηση τη betrebels,αλλα θελω να ειμαι αντικειμενικος.
 
Και γω έχω κακή άποψη για αυτούς. Όταν έκανα εγγραφή, αφού έστειλα ταυτότητα και αποδεικτικό διεύθυνσης, ζήτησαν 2ο αποδεικτικό διεύθυνσης(είχα 3 διαφορετικά) και δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο. Δεν οδηγεί οπότε δεν έχω δίπλωμα και δεν εχω ούτε διαβατήριο οπότε δεν ολοκλήρωσαν την εγγραφή - ταυτοποίηση
 
Όπως τα λες είναι. Την πρώτη κάθε μήνα σου στέλνουν ειδοποίηση για μπόνους 50% της επόμενης κατάθεσης. Βάζεις λοιπόν κάποια χρήματα μέσα, τους στέλνεις mail για να σου πιστώσουν το μπόνους και σου λένε ότι είχες χρήματα στον λογαριασμό σου πριν την κατάθεση, οπότε δεν θα πάρεις μπόνους. Ερασιτέχνες.
Δεν είναι ερασιτέχνες.ψευτες είναι.
Μου έστειλαν και μένα το promotion email για το loyalty bonus.
Τους ρωταω αν αυτό το μήνα το δικαιουμαι , γιατί τον περασμένο μήνα δεν μου το έδωσαν,ωστε να ξέρω θα το πάρω,ωστε αν δεν το δικαιουμαι ούτε να καταθεσω χωρίς λόγο,ουτε να τσακωνομαστε μετά.
Μου λένε ναι.
Καταθετω 200€ για να πάρω 100€.
Δε μου το δίνουν....
Χωρίς περαιτέρω σχόλια.
Έκανα καταγγελία στην e cogra.
Περιμένω απάντηση.
 
  • Like
Αντιδράσεις: FunBet
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png

Αφου λετε για betrebels εδω περα,ειπα να ανεβασω μια συνομιλια που ειχα προσφατα με την εξυπηρετηση ετσι για να γελασετε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
Αντιδράσεις: pipilas, FunBet και magon
Προβολή συνημμένου 27754 Προβολή συνημμένου 27755 Προβολή συνημμένου 27756 Προβολή συνημμένου 27757
Αφου λετε για betrebels εδω περα,ειπα να ανεβασω μια συνονιλια που ειχα προσφατα με την εξυπηρετηση ετσι για να γελασετε.


Χαχαχα απίστευτοι!! Επαγγελματίες με τα όλα τους! Μα και εσύ βρε παιδί μου, έπεσες πάνω στον μοναδικό που γράφει με greeklish. Τουλάχιστον ξέρει γραμματική. Είναι και ευέλικτος, όπως όλο το μαγαζί.
 
  • Haha
Αντιδράσεις: magon και chri213
ειχα την εντυπωση οτι η χειροτερη στοιχηματικη εταιρεια ειναι η Goalbet ,
αλλα μαλλον η betrebels την ξεπερναει τελικά.
δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω και να γραψω δημοσια το τι εχει γινει μεταξυ εμου και αυτων τις τελευταιες εβδομαδες,αλλά με τσιτωσε ο kardas1980 με αυτο που εγραψε.
φαινεται οτι εχουν κανει το ψεμμα επαγγελμα εκει.

η ιστορια ειναι η εξης.

ελαβα καποια απο τα μπονους που υποσχονται το μηνα του δεκεμβρη. οσο εχανα ολα καλα. μολις στο τελευταιο μπονους κερδισα 600+ ευρω και τα ζητησα αναληψη,την ακυρωσαν ΧΩΡΙΣ να με ενημερωσουν. το εμαθα οτι περασαν 1-2 μερες και εκανα login να δω τι γινεται.

μου ειπαν οτι πρεπει να στειλω εκκαθαριστικο εφοριας , ή αλλα αποδεικτικα (μισθοδοσια κτλ) . τους αναγκαζει ειπαν η mga κι ο νομος περι ξεπλυματος χρηματος να το κανουν κι οτι αυτοι δε θελουν να ταλαιπωρουν τους πελατες τους. ψεμμα νουμερο 1 ηταν αυτο.
τους ενημερωνω οτι η μητερα μου ειναι αποφοιτος νομικης Αθηνων κι οτι ξερουμε καλα τους νομους,κι οτι αποπειραθηκαν να παραβιασουν προσωπικα δεδομενα, κτλ, , και τους ζηταω να μου δειξουν το νομο τον οποιο επικαλεστηκαν, και τους εδωσα διορια λιγων ωρων να μου δωσουν τα χρηματα αλλιως θα εκανα προσφυγη στην e cogra κι όπου αλλου κριναμε πρέπων.

επειδη καταλαβαν οτι δεν εχουν να κανουν με κανενα ασχετο παιδακι, μου εβαλαν τα λεφτα μεσα σε 1-2 ωρες, μου εκλεισαν ομως το λογαριασμο , και μετα απο 2ο email που ξαναζηταω το νομο που επικαλεστηκαν , μου στελνουν την 37σελιδη ντιρεκτιβα κατα της νομιμοποιησης παρανομων εσοδων της MGA (AML directive, anti money laundering)
και με το γνωστό αγενές ύφος τους , πριν καν προλαβω να διαβασω εστω και 1 σελιδα ή να τους απαντησω, μου στελνουν εκ νεου email μετα απο 1-2 ωρες , το οποιο περιειχε ενα screenshot με αθροιστικά ποσά με καταθεσεις και αναληψεις μου , και τη διαφορά αυτών , χωρις να διευκρινιζουν την χρονικη περιοδο αυτων, και εν ολιγοις μου λενε "τωρα που διαβασες το νομο, δες τις καταθεσεις αναληψεις σου, και στειλε μας το χαρτι που ζηταμε" (αυτο δεν ηταν ακριβως το 2ο ψεμμα τους, δεν ηταν ακριβως ψεμμα,ηταν μια προσπαθεια παραπλανησης. αυτη ειναι η σωστη εκφραση. θα καταλαβαετε παρακατω γιατι).

απαντω οταν βρισκω χρονο οτι θα το διαβασω εγω κι οι νομικοι μου εκπροσωποι , κι αν κρινουν οτι υποχρεωουμαι να στειλω καποιο εγγραφο,θα το κανω. διαφορετικα θα κινηθω νομικά εναντιον τους. αποφευγουν να απαντησουν ποια χρονικη περιοδο αφορα το screenshot των συναλλγων που μου εδειξαν. ξαναρωταω και τοτε απαντουν "απο την ημερα που εκανες εγγραφη αλλα δεν εχει σημασια".

διαβαζουμε εν ταχει τη ντιρεκτιβα τις επομενες μερες και το ζουμι της εν λογω ντιρεκτιβας για οσους βαριουνται να διαβασουν και τις 37 σελιδες ή δεν ξερουν καλά αγγλικά ,ειναι το εξης.

αν καποιος χρηστης κανει καταθεσεις πανω απο 2000 ευρω μεσα σε 180 μερες (κατωτατο οριο που θετει η MGA) , ισως να υπαρχει μια πιθανοτητα να κανει ξεπλυμα. αναλογως απο το παικτικο του προφιλ (αν πχ επαιζε πριν 5-10 ευρω και ξαφνικα αρχισε να παιζει χιλιαρικα) , και από τον τροπο καταθεσης (πχ e banking , debit card κτλ που ειναι αμεσα συνδεδεμενα με εφοριες και τραπεζες και αφμ κτλ ειναι αφενος απιθανο να σχετιζονται με ξεπλυμα αφου τα λεφτα αυτα υπαρχουν ηδη στς τραπεζες αρα καπως εχουν δικαιολογηθει,αφετρου ειναι οι ιδιες οι τραπεζες υπευθυνες να διεξαγουν ελεγχους , για αυτο και πλεον οταν πας να ανοιξεις λογαριασμο ζητανε εκκαθαριστικο και βεβαιωση εργασιας κτλ, ενω πχ αν καταθεσεις με μετρητά ειναι πολυ μεγαλυτερου ρισκου για ξεπλυμα σε σχεση με καταθεση απο debit card).

αναλογα λοιπον με το ποσο πολλες καταθεσεις εχει κανει καποιος , και τον τροπο αυτων και την πιθανη ριζικη μεταστροφη του παικτικου του προφιλ , η mga συνιστα (χωρις να αναγκαζει) τις στοιχηματικες να ζητανε εκκαθαριστικο ή μισθοδοσια κτλ ,οπως κι οι τραπεζες , αν δουν οτι καποιος υπερβαινει το οριο των 2000 ευρω (πόσ μαλλον αν το υπερβαινει μονιμα και μαλιστα κατα πολυ) , αν χανει συνεχεια μεγαλο ποσοστο τεραστιων καταθεσεων και συνεχιζει να παιζει,αν καταθετει με μετρητα ή παρομοιους υποπτους τροπους κτλ.

fact 1. δεν εχω υπερβει ποτέ το οριο των 2000 ευρω καταθεσεων ανα 180 ημερες ουτε μιση φορά στη betrebels.
εδω ειναι το ψεμμα νουμερο 1. οτι δηθεν η mga τους αναγκασε να τα ζητησουν τα χαρτια. ενω αυτη δεν αναγκαζει. απλα συνιστα και για περιπτωσεις ανω των 2000 ευρω ανα 180 μερες και ανω, και προφανως δεν πας να ελεγξεις καποιον που παιζει χρονια οπως εγω, εστω κι αν το περασε 1 φορά, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ.

fact 2. το παραπλανητικο screenshot με το συνολικο υψος αναληψεων καταθεσων (που αρχικα απεφευγαν να μου πουν ποια χρονικα περιοο αφορά) , ειχε ως εξης. χοντρικα καταθεσεις 4800 ευρω, αναληψεις 4200 ευρω, αρα χασούρα 600 ευρω (εγγραφη εκανα αρχες 2017, αρα 30+ μηνες πριν). εδω ειναι αυτο που εγραψα παραπανω οτι δεν ηταν ακριβως ψεμμα,αλλά προσπαθεια παραπλανησης μου.
μετα το email με τη ντιρεκτιβα που χρειαστηκε να ζητησω 2 φορες να μου στειλουν , οπως γεραψα πιο πανω μου εστειλαν (προφανως σε κατασταση πανικου) και 2ο διαδοχικο email (ελπιζοντας οτι δε διαβασω αναλυτικα τη ντιρεκτιβα κι οτι απλα θα δω το 2000 ευρω που θετει ως κατωτατο οριο,λες και δε διαβαζα οτι αφορά χρονικη περιοδο 180 ημερων ) , δειχοντας μου ενα παραπληντικο screenshot με ενα συνολικο υψος καταθεσεων μου 4800+ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΦΟΡΑ, θελοντας προφανως να με κανουν να πιστεψω οτι αφορα τις 180 τελευταιες μερες , για αυτο αλλωστε και συνοδευοταν απο την προτροπή "τωρα που διαβασες το νομο , δες τις καταθεσεις (εννοωντας οτι εχω υπερβει το οριο της mga) και στειλε τα χαρτια".
φυσικα μετα απο 2η φορά που ρωταω πιεστικά απαντησαν οτι προκειται για τις συνολικες μου συναλλαγες απο την ημερα της εγγραφης μου. ταυτοχρονα ελεγχω ολα τα χρηματοπιστωτικα μεσα που χρησιμοποιησα γαι καταθεσεις σε αυτους και διαπιστωσα οτι ουδεποτε υπερεβην το οριο των 2000 ευρω που θετει η mga.

fact 3. 4800 ευρω καταθσεις σε 30+ μηνες =150 ευρω καταθεσεις μεσο ορο το μηνα. αρα τι να ξεπλυνω? τα 150 ευρω το μηνα? και να εχει καποιος μαυρο εισοδημα 150 ευρω το μηνα,το ποσόν ειναι αστειο. θα τα χρησιμοποιησει σε αγορες προιοντων,δε θα κατσει να ασχοληθει με το on line στοιχημα.
επισης 600 ευρω χασουρα σε 30+ μηνες = 20 ευρω το μηνα χασουρα μεσο ορο.
αρα τι το θελουν το εκκαθαριστικο κτλ? να δουν που βρισκω αυτο το τεραστιο ποσό των 20 ευρω το μηνα που χανω κατα μεσο ορο και συνεχιζω και παιζω (μιας τα υπολοιπα λεφτα απλά ανακυκλώνονται απο τις αναληψεις της ιδιας της betrebels) ????

fact 4. οι μισες περιπου καταθεσεις μου αυτα τα 3 χρονια εχουν γινε με debit card/viva wallet που ειναι συνδεδεμνα με το αφμ μου και πανε στα εξοδα μου στην εφορία , αρα ειναι very low risk για ξεπλυμα συμφωνα με την MGA, και οι αλλες μισες με paysafe pins , που ναι μεν αγοραζονται με μετρητα , higher risk κατα την mga αλλα και παλι μιλαμε για αστεια ποσά σε βαθος 3 ετων που παιζω στη betrebels και φυσικά ποτέ πανω απο 2000 ευρω ανα 180 μερες.

Προφανως και ειμαι εξαλλος μετα απο τη μελετη της ντιρεκτιβας . μιας και συνειδητοποιω οτι ειπαν ψεμματα χρησιμοποιωντας και το ονομα της MGA , και προσπαθησαν να με ξεγελασουν με παραπλανητικες πληροφοριες, και με κατηγορουν και για κατι παρανομο λες κα ιειμαι τρομοκρατης ή εμπορος ναρκωτικων.
τους ζητω να επιβαιωσουν γραπτως οτι δεν εχω υπερβει ποτέ ποτέ των 2000 ευρω ανα 180 ημερες που θετει η mga ως κατωτατο οριο για να θεωρηθει καποιος δυνητικα υποπτος για ξεπλυμα, ωστε να προχωρησω σε ολες τις κινησεις που θα αποκατατσηουν την εννομη ταξη και αποκαταστησουν το ονομα και τη φημη της οικογενειας μου και εμού του ιδίου.
για 2 μερες δεν απαντουν τιποτα,προφανως ψαχνονας να δουν πώς θα δικαιολογησουν τα αδικαιολόγητα. στη συνεχεια (οι ιδιοι ανθρωποι που ελεγαν οτι η mga και ο νομος τους αναγκαζει να μου ζητανε εκκαθαριστικα κτλ κι οτι αυτοι δε θελουν να ταλαιπωρουν τους πελατες κι οτι ειναι καθαρα τυπικο το θεμα κι οτι δε με κατηγορουν σε καμια περιπτωση για ξεπλυμα κτλ κτλ) λενε οτι βασει των (προφανως παρανομων και καταχρηστικων) ορων τους εχουν δικαιμα να ζητησουν ό,τι εγγραφο θελουν (αρα θεωρητικα μπορει να μας ζητησουν να αποστειλουμε μεχρι και ημιγυμνη φωτογραφια οπου να κραταμε την με ταυτοτητα στο χερι στην ΑΛΑΣΚΑ διπλα σε 3 φωκιες ) κι οτι εχουν δικαιωμα να κλεισουν οποιο λογαριασμο θελουν ανα πασα στιγμη.

δηλαδη απο κει που ελεγαν "οχι εμεις, η MGA φταει" , μετα ελεγαν "ναι εμεις το ζηταμε".
ουτε οι πολιτικοι μας τετοια κυβίστηση (κωλοτουμπα στα νεοελληνικά). ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

εκ μερους μου,η υποθεση εχει παρει την νομικη οδό πλέον.

ΥΓ.Τη μισθοδοσια μου ή το εκκαθαριστικο μου δε τα στελνω οχι γιατι εχω κατι να κρυψω,αλλα γιατι δε μου αρεσει να μου λενε ψεμματα,να με προσβαλλουν ως εγκληματια, να υποτιμουν την νοημοσυνη μου και να παραβιαζουν τα προσωπικά μου δεδομενα. αλλωστε σε περιιπτωσεις οπου εχω ζητησει βεβαιωσεων κερδων απο αλλες εταιρειες , που ξερω οτι χρειαζεται να στειλω αντιστοιχα χαρτιά το εχω κανει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Έχουν περάσει περίπου ΄7 μήνες από τότε που άνοιξα το post και βλέπω πως ακόμα συνεχίζεται. Είδα τα screen shots του φίλου παραπάνω με τον εκπρόσωπο στο chat και αν δεν είχα παρόμοια αντιμετώπιση δεν θα το πίστευα. Από τον Μάιο λοιπόν συνεχίζω να παίζω στην betrebels έχοντας την "απαγόρευση του 2ου στοιχήματος σε ματς". Το πήρα λίγο πατριωτικά και είπα...δεν πειράζει θα προσπαθήσω να τους κερδίζω ακόμα και έτσι....φυσικά περιόρισα το παιχνίδι μου στη betrebels.
Από τότε δεν είχα κάποιο άλλο παρατράγουδο. Κανονικά οι αναλήψεις και χωρίς καθυστερήσεις. Να πω φυσικά πως και σε μένα μου ζήτησαν selfies εκαθαριστικά viva και τα ρέστα. Βέβαια δεν κάνω και τους τρελούς τζίρους ούτε ζητάω μεγάλες αναλήψεις. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα που γράφω περίμενα να μου είχαν βάλει limit αφού μου έβαλαν τον παραπάνω περιορισμό.
 
Να ξέρετε οτι πάνω από όλα είναι άφραγκοι και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι.

Βάλε και τα πρόστιμα από την εφορία (άδικα μεν, πρόστιμα δε) που έχουν φάει και καταλαβαίνεις κανείς γιατί κοιτάνε να γλιτώσουν και το 100άρικο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ganian
Έχουν περάσει περίπου ΄7 μήνες από τότε που άνοιξα το post και βλέπω πως ακόμα συνεχίζεται. Είδα τα screen shots του φίλου παραπάνω με τον εκπρόσωπο στο chat και αν δεν είχα παρόμοια αντιμετώπιση δεν θα το πίστευα. Από τον Μάιο λοιπόν συνεχίζω να παίζω στην betrebels έχοντας την "απαγόρευση του 2ου στοιχήματος σε ματς". Το πήρα λίγο πατριωτικά και είπα...δεν πειράζει θα προσπαθήσω να τους κερδίζω ακόμα και έτσι....φυσικά περιόρισα το παιχνίδι μου στη betrebels.
Από τότε δεν είχα κάποιο άλλο παρατράγουδο. Κανονικά οι αναλήψεις και χωρίς καθυστερήσεις. Να πω φυσικά πως και σε μένα μου ζήτησαν selfies εκαθαριστικά viva και τα ρέστα. Βέβαια δεν κάνω και τους τρελούς τζίρους ούτε ζητάω μεγάλες αναλήψεις. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα που γράφω περίμενα να μου είχαν βάλει limit αφού μου έβαλαν τον παραπάνω περιορισμό.

αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες πει οτι επαιζες 5 ως 8 ευρω ανα στοιχημα. σωστα? αν ισχυει αυτο,τοτε και λιμιτ να εχεις, πιθανως να μην μπορεις να το αντιληφθεις
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...