Εν κατακλείδι. Τι επιλογές έχουμε

user005

New Member
19 Δεκ 2022
25
2
3
Χιλιοειπωμενο; Ναι. Αλλά επειδή ειδικά τον τελευταίο μήνα ακουστηκαν απίστευτα πράγματα από φίλους, ξαναβάζω την αιώνια ερώτηση. Έστω ότι ο στοίχιμαν πέρασε πλέον στην Νο1 θέση και η 365 στην δεύτερη. Θεωρώ ότι συμφωνούμε σε αυτό. Εάν κάποιος θέλει να να παίξει και σε μια τρίτη εταιρεία. Για διάφορους λόγους. Ποια προτείνετε και γιατί; Η κάθε γνώμη έχει αξία. Όλο και κάτι καινούριο μαθαίνουμε και ακόμα κ όσοι έχουν-με γράψει χιλιόμετρα.
 
Δεν έχει σημασία αν κατά καιρούς ορισμένοι έχουμε ανοίξει σε όλες λογαριασμό. Μερικές μικρό-διάφορες στο πέρασμα των ετών μπορούμε να Διακρίνουμε.Π.χ διαβάσαμε σε έγκυρη ιστοσελίδα ότι η novibet είχε αύξηση κερδων σημαντικη μάλιστα το 22. Γιατί συνέβη αυτό; λόγω άντετοκουμπο η'καποιοι φίλοι είδαν κάτι στην εν Λόγω εταιρεία που δεν μπορούμε να δούμε οι υπόλοιποι;
 
Η επιλογή της στοιχηματικής εταιριας , έχει να κάνει με πάρα πολλούς παράγοντες και ποιοι από αυτούς “καλύπτουν” τα “θέλω” του εκάστοτε “παίκτη” . Αυτη ειναι η αποψη μου
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Φιλε Jim θα ήθελες να πεις σε ποια άλλη εταιρεία εκτός από τις 2 παίζεις; και να μπεις στο κόπο, πες και το γιατί. Είναι σημαντικό για όλους μας
 
Ειμαι ηδη γραμμενος σε 2 στοιχηματικες εταιριες . Καλυπτονται τα θελω μου απο αυτες δεν καταλαβαινω το λογο να κανω εγγραφη σε μια τριτη εταιρεια. Πρεπει ωποσδηποτε να ονοματισω- αναφερω μια ; .
 
Σε καμία περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένος. Το σκεπτικό μου ήταν από την αρχή να ονοματισουμε εταιρίες για να απομονωσουμε τις χειρότερες και να τείνουμε προς τις καλύτερες. Η έστω να συμβιβαστουμε.
 
Παίζω στοιχημαν εδώ και χρόνια και είμαι ικανοποιημένος με τις αναλήψεις μου. Δεν μου έχουν δημιουργήσει τι παραμικρό θέμα και έχω τα λεφτά στην τράπεζα σε 6-7 λεπτά. Επίσης και με 365 έχω μεγάλες αναλήψεις,μια μάλιστα 8κ χωρίς το παραμικρό θέμα,αλλά έχω να παίξω κάνα χρόνο εκεί.
Είχα αρκετά θέματα με την Fonbet η οποία αφού μου έβαλε όρια επειδή έπαιζα max bet,μετά αποφάσισε να μου κάνει νούμερα και να ζητήσουν ένα σωρό έγγραφα ταυτοποίησης,ενώ την είχα κάνει και είχα κάνει και άλλη ανάληψη στο παρελθόν,να μου ακυρώσουν 4-5 αιτήσεις αναλήψης,αλλά εν τέλει με πλήρωσαν μετά από 7 μέρες. Novibet επίσης έχει κάνει πρόοδο τον τελευταίο χρόνο. Γενικά καθυστερούσε πολύ πληρωμές,αλλά τώρα τελευταία πληρώνει σχετικά γρήγορα.
Στις υπόλοιπες δεν έχω παίξει.
 
Παίζω στοιχημαν εδώ και χρόνια και είμαι ικανοποιημένος με τις αναλήψεις μου. Δεν μου έχουν δημιουργήσει τι παραμικρό θέμα και έχω τα λεφτά στην τράπεζα σε 6-7 λεπτά. Επίσης και με 365 έχω μεγάλες αναλήψεις,μια μάλιστα 8κ χωρίς το παραμικρό θέμα,αλλά έχω να παίξω κάνα χρόνο εκεί.
Είχα αρκετά θέματα με την Fonbet η οποία αφού μου έβαλε όρια επειδή έπαιζα max bet,μετά αποφάσισε να μου κάνει νούμερα και να ζητήσουν ένα σωρό έγγραφα ταυτοποίησης,ενώ την είχα κάνει και είχα κάνει και άλλη ανάληψη στο παρελθόν,να μου ακυρώσουν 4-5 αιτήσεις αναλήψης,αλλά εν τέλει με πλήρωσαν μετά από 7 μέρες. Novibet επίσης έχει κάνει πρόοδο τον τελευταίο χρόνο. Γενικά καθυστερούσε πολύ πληρωμές,αλλά τώρα τελευταία πληρώνει σχετικά γρήγορα.
Στις υπόλοιπες δεν έχω παίξει.
Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε. Στοιχημαν και 365 παίζουν μόνοι τους είναι γνωστό. Εφτιαξα αυτό το θέμα για να μοιραστούμε απόψεις για άλλες εταιρείες εκτός των 2 και αυτό που είπες για την novibet και την πρόοδο της είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Διατηρώ λογαριασμό εκεί αλλά την είχα αφήσει στην άκρη. Εγω σαν τριτη επιλογή (στην ουσία δεύτερη) γιατί στην 365 με έχουν κλείσει εδώ και 10 χρόνια, χρησιμοποιώ την betshop. Όλα καλά γιατί πολύ απλά είμαι χαμένος σε αυτήν. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν κερδίζεις σε αυτήν. Ένας φίλος είχε γράψει στο νήμα με τα όρια ότι του είχαν πει από την betshop ' όταν ζήτησε τα κέρδη του,έλα να τα πούμε από κοντα' ;;ισχύει κάτι τέτοιο;; αν διαβάζει ο φίλος ας επιβεβαιώσει.
 
Εγω για 3η εταιρεία που ζητας θα ελεγα Betshop....για μενα που ποντάρω σε Over εχω δει πως κατα ενα πολυ μεγάλο ποσοστο εχει στην συγκεκριμενη επιλογή τις καλύτερες αποδοσεις
 
Ακριβώς. Η betshop έχει τις μεγαλύτερες αποδόσεις στα οβερ. Νομίζω πήραν και το ανάλογο βραβείο κοινού όσο αφορά τις αποδόσεις. Εγώ βέβαια είμαι χαμένος στην συγκεκριμένη εταιρεία όπως είπα και πιο πάνω. Φίλε panatha εάν εσύ έχεις θετικό πρόσημο στην εν λόγω εταιρεία γράψε αν θες πως συμπεριφερονται σε κερδισμένους λογαριασμούς.
 
Προσωπικα για όλο το 2022 εκανα το εξής....όποιο ματς εγραφα εδω στο σαιτ το πόνταρα και στην Betshop....ολα τα ματς ήταν μονα με 10 ευρώ ποντάρισμα....ναι μεν ήμουν στο κέρδος αλλά μην φανταστείς ότι ήταν κάποιο μεγάλο ποσόν οπότε δεν μπορείς να πεις πως είναι ένα καλό δείγμα συμπεριφοράς της εταιρείας προς έναν κερδισμένο λογαριασμό.....φέτος χωρίς κάποια αιτία αποφάσισα να μην ξαναπαίξω και έκλεισα τον λογαριασμό
 
Δεν υπάρχει εταιρία που να μην με καλυπτει! απο ολες βρισκω τον τροπο να βγαλω το κατι τις μου... δεν εχει σημασια ο τροπος. Τον τελευταιο χρονο εχω σπαταλησει αρκετο χρονο για να βγαλω κατι λιγα και απο τους λιμιταρισμενους λογαριασμους σε σημειο που με εκλεισε και με ενα ευρω maxbet η σπορτινγβετ!!!
Αρα το θεμα ειναι τα θελω του καθενα και εγω θελω ακομα και απο αυτες που νομιζουν οτι με limit στο στοιχημα και ελευθερο το καζινο θα μου παρουν πισω τα κερδη μου...
Ο καθε μη λειτουργικος λογαριασμος θα πρεπει να με πληρωνει μηνιαια τουλάχιστον 10 ευρω, Ετσι επειδη μπηκα κάποια στιγμή στον κοπο να τους ανοιξω!
Ετσι πρεπει να πληρωνουν τελος επειδη με εκαναν πελατη τους.
Μονο ο @Ertzan θα με καταλαβει.... :):);)
 
Καλησπέρα φίλε gaths. Προφανώς και το επίπεδο σου είναι πολύ υψηλό όσο αφορά τον στοιχηματισμο. Το δέχομαι και το σέβομαι. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί μια εταιρεία που σε έχει λιμιταρισμενο δεν σου κάνει οριστικό ban λογαριασμού και σε αφήνει να την ψειριζεις ένα ένα ευρώ. Εάν θες γράψε ποια εταιρία Δεν σε έχει λιμιταρει. Θα το εκτιμούσα πολύ.
 
Διαβάζω συνεχώς κολακευτικά σχόλια για bet365 και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Συμφωνώ ότι έχει καλές αποδόσεις αλλά σίγουρα δεν έχει τις καλύτερες αφού απουσιάζει το 0%. Προσφορές τύπου free bet ή free spins δεν υπάρχουν. Αξιοπιστία στις αναλήψεις? Αυτό και μόνο αρκεί για να την τοποθετήσετε στις κορυφαίες? Έχει κάτι που δεν έχω εντοπίσει? Θα χαρώ πραγματικά πολύ αν την έχω υποτιμήσει και με κάνετε να αλλάξω γνώμη
 
Εγώ προσωπικά για 365 δεν έχω (πλέον) άποψη γιατί όπως ανέφερα πιο πάνω μου έχουν κλείσει τον λογαριασμό οριστικά εδώ και 10 χρόνια. Για σχόλιο στο chat πολύ πιο ήπιο από σχόλιο φίλου το οποίο είδα με τα μάτια μου να γράφει στο εκπρόσωπο στο chat 'θα πάρεις τα @@μου βλ@κ@'.Ο φίλος μου συνεχίζει και παίζει κανονικά στην εταιρεία. Θεωρώ πως η συγκεκριμένη εταιρεία λειτουργεί επιλεκτικά. Κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα στους πελάτες με δικά της κριτήρια μέτρα και σταθμά.
 
Είχε ένα φιλικό απόψε νιουελς - γοδοι. Το στήσανε 0-1 από ημίχρονο και τελείωσε έτσι. Αυτό δεν μας πειράζει, τα ξέρουμε. Βέβαια αν έγραφαν στην στοιχημαν από την αρχή ότι θα παιχτούν 2 ημίχρονα των 40 λεπτών δεν θα το ακουμπάγα ούτε για πλάκα. Γκολ γκολ το είχα παίξει και σε αυτούς κ σε άλλη εταιρεία. Η άλλη εταιρεία όταν ξεκίνησε το έβγαλε ορθώς από το live και μου το έπιασε μονάδα. Άκυρο. Στην στοιχημαν μου το έπιασαν χαμένο! Ξεφτίλα. γέλαγα, δεν ήξερα τι να πω. Η πλάκα είναι ότι έβγαζα τρειαδουλα. Έστω άκυρο αν το έβαζαν θα έπαιρνα τα μισά. Εάν ερχόταν γκολ γκολ θα μου το ακυρωναν και θα μου λέγανε ότι παίχτηκαν 2 ημίχρονα των 40 λεπτών και δεν είχαν ενημέρωση! Ορίστε κύριοι η κορυφαία εταιρία..
 
Λες κ το ήξερα και άνοιξα θέμα για εταιρείες εκτός 365 και στοιχημαν. Να τους τα χώνετε μάγκες. Να μπαίνετε στα chat και emails και να τους τα λέτε. Και συνεχείς καταγγελίες. Ότι μπορεί ο καθένας. Και αν τρομάζουν τα 200 εκατομμύρια που έβγαλε η στοιχημαν πέρσι θέλετε να σας θυμησω πόσα είχε ο Καντάφι όταν φιγουραριζε στην 5η θέση στη λίστα Forbes; θέλετε να σας θυμησω και το τέλος του Καντάφι; Οποίος θεώρησε εαυτόν ισόβιο νικητή καταποντιστηκε.Ειναι όλα τόσο ευμεταβλητα που βλέπουμε ήδη παλαιά πανίσχυρα κάστρα να πέφτουν κ πόσα ακόμα θα δούμε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αποφάσισα να δοκιμάσω να παίξω στις υπόλοιπες εταιρείες, πέραν της Stoiximan και της 365.
Το αποτέλεσμα είναι να έχω τα εξής όρια πονταρίσματος.
Betshop = 0.10€
Fonbet = 10€ και χρονικοι περιορισμοί
Winmasters = γύρω στα 3-4€ ανάλογα το παιχνίδι
Pamestoixima = 1€
Bwin = 1€
Sportingbet = 1€
Betsson = 25-30€ ανάλογα το ματς.
Μιλάμε για όρια που μπήκαν σε λιγότερο από ένα μήνα. Είχα καταφέρει να είμαι κερδισμένος σε όλες. Σε άλλες ελάχιστα,σε άλλες γύρω στα+1000€.
Δυστυχώς θέλουν μόνο χασουρηδες. Οποιοσδήποτε μπορεί να τους κερδίσει,δεν τους κάνει και τον κόβουν.
Οπότε νομίζω ότι οι επιλογές μας,είναι συγκεκριμενες και λίγες, δυστυχώς.
Και ζούμε σε μια χώρα που επιτρέπουν στις εταιρείες να κάνουν ότι θέλουν
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover και grosan
Από εδώ και περα αυτές που έχουν μείνει ολες θα φανε καταγγελία και θα το παω μέχρι τέλους έτσι για την δυσφήμιση και ότι βγει, μα πάνω από όλα για το γαμωτο.
Θα φανε καταγγελία όχι μόνο για ορια αλλά και για τις προωθητικές ενέργειες διότι και αυτές έχουν να κάνουν με δήθεν υπόνοια για κατάχρηση με σκοπο το σίγουρο κέρδος.
Όταν θα έρθει η ωρα να δουμε πως θα αιτιολογήσουν την υπόνοια: όταν τα 2 χρονιά λογαριασμού έχανα, μετα τα αλλα 3 κέρδισα μαζι με τα mission που βγάλανε καπου στο 2017 και εφερα τον λογαριασμο στα ισια κα +. Αλλα 2 χρονια τους τα πηρα με αποτέλεσμα το 2022 αρχες Ιουνιου μου εκοψαν τα mission οταν βεβαιωθηκαν οτι η κερδοφορια ειναι δεδομενη και δεν υπαρχει πλεον επιστροφη.
Οχι μονο αυτο αλλα μου εκοψαν και προσφορες απο το καζινο 12/22! σε εναν λογαριασμο που οταν εδιναν μαζι με τα mission δωρεαν spin δεν τα επαιζα!
Να δω πως θα αιτιολογησουν την υπονοια για κατι παρατυπο- παρανομο, γιατι για κεδοφορια να σε κοψουν στα ισια δεν υπαρχει στους ορους τους.
Τιποτα απο τα παραπανω δε ειναι Αυταπαγγελτο!!!
Θα πω, οτι κανουν οτι θελουν, οταν τους τρεξω και χασω!
Μεχρι τοτε κανουν οτι μπορουν επειδη εγω δεν κανω κατι!

Εδω στην υποθεση Πατση δεν θα μπορουσε να σκηθει διωξη στο θεωρητικο σεναριο:
Α) Δεν καταθεσει μυνηση κανεις απο τους 300!
Β) Κανεις απο την εκλογικη του περιφερεια!
Εγω που ανηκω σε αλλη δεν μπορω!

Περιμενουμε να κανει κατι καποιος για εμας χωρις εμεις να κανουμε κατι;

Τα ορια που βαζουν ειναι σωστα! για λαθος αιτια ομως! (κερδοφορια)
Στο χερι μας ειναι...
 
  • Like
Αντιδράσεις: betover

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...