Επαναστατική πρόταση για τους τίπστερς

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος cosmicsports
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cosmicsports

New Member
30 Ιολ 2010
3,970
1,503
113
Προτείνω:
Να καταργηθεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι τίπστερς του φόρουμ.
Δηλαδή όχι πιά "βλέπω Ρεάλ Μπέτις σήμερα - παίχτε την άσσο - θείος τσολιάς".
Αυτό που προτείνω είναι το εξής:
Θα υπάρχόυν πινακάκια με αριστερά όλους τους αγώνες της πρέμιερ, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Ελλάδας.
Μετά σε στήλες θα υπάρχουν οι τίπστερς που θα δίνουν στον κάθε αγώνα τις αποδόσεις που θα έδιναν σαν μπουκ.
Αυτό θα μας εξυπηρετεί καλύτερα.
Επίσης η σειρά των τίπστερς θα είναι αριστερώτερα αυτός με την υψηλότερη βαθμολογία και θα ακολουθούν αυτοί που έπονται στη βαθμολογία.
Να υπάρχει και βραβείο στο τέλος της κάθε χρονιάς (ή στο τέλος της κάθε αγωνιστικής σαιζόν).

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα Νίκο, μια χαρά ιδέα είναι. Από δική μας πλευρά χρειάζεται σχεδιασμός και προγραμματισμός ωστε να γινονται αυτόματα όλα αυτα (εκτός forum όμως γιατι εντός δεν γίνεται).
Αν θελετε εντός του forum γίνεται αν καποιος θέλει να το αναλάβει να τα ανεβαζει και να τα υπολογιζει σε ενα excel.
Από την άλλη για να βγαινουν και αντικειμενικά αποτελέσματα θα πρεπει να συμμετέχουν πολλοι.
Ας ακουσουμε ομως και αποψεις κι άλλων...

Δεν το έπιασα ακριβώς το story. Εγώ δεν είμαι αντίθετος σε οτιδήποτε νέο και εύχρηστο, απλά εγώ λόγω χόκει δεν ξέρω αν μπορώ αν εξυπηρετήσω.

Ακούγεται καλό! Αν δημιουργηθεί σωστά, μπορεί να κάνει τη διαδικασία πιο δομημένη και ενδιαφέρουσα. Ίσως θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας δοκιμαστικής λειτουργίας σε μικρή κλίμακα;

• Like
Αντιδράσεις: magon
Και εγω δεν εχω καταλαβει και πολλα ακομα...ειδικα αυτο με τις αποδοσεις....ακομα και αν τις βγαζαμε εμεις τι θα αλλαζε....ο μεσος ορος σιγουρα θα ηταν οτι δινουν και οι εταιρειες...

• Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
Και εγω δεν εχω καταλαβει και πολλα ακομα...ειδικα αυτο με τις αποδοσεις....ακομα και αν τις βγαζαμε εμεις τι θα αλλαζε....ο μεσος ορος σιγουρα θα ηταν οτι δινουν και οι εταιρειες...
Σίγουρα ;
Πιστεύω το προχτεσινό 3.50 της Ρεάλ θα το βγάζαμε 1.70.

Ο τιπστερ στο τέλος της μελέτης του πρέπει να κρίνει αν το σημείο που κατέληξε αξίζει να πονταριστεί στην απόδοση που βρισκει στην στοιχηματική. Αρα να βγαλει με το δικό του σκεπτικό ποια ειναι η σωστή απόδοση!

Π.χ. αν κρίνει ότι από την μελέτη του το Πανσερραικός - Ολυμπιακός το διπλό αξίζει 1,05 και το βρίσκει 1,18 τοτε αξιζει να το παίξει. Αν το βρει 1,01 δεν θα το παίξει.

• Like
Αντιδράσεις: magon και zorian
Και παλι δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να συνδυαστεί να δινεις αποδόσεις και να εισαι και tipster.....

• Like
Εγω παντως δεν ειδα κανεναν πριν το ματς να γραφει για "δωρο" το 3.50 της Ρεάλ...

Της Ρεάλ έγινε λίγο πιό δύσκολα απ' ότι έδειχνε η εικόνα του αγώνος.
Εδώ δεν το γράψανε επειδή βαριούνται.
Η Βικινγκούρ χτες και η Σάμροκ Ρόβερς ομολογουμένως δεν έβγαιναν.
Το παόκιο 1.70 ήταν και πολύ undervalue.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Και παλι δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να συνδυαστεί να δινεις αποδόσεις και να εισαι και tipster.....

Ο σκοπός είναι να βρίσκονται value bets.
Οι "τίπστερς" δεν είναι παρά ένας νεοβαρβαρισμός της Ελληνικής γλώσσης, που έχει πασοκοποιηθεί εδώ και χρόνια.
Τιπστερς υπήρχαν στα παλιά gentlemens club της Αγγλίας, Ντέϊβιντ Νίβεν και έτσι. Αλλά αυτοί τα μάθαιναν από προπονητές τα άλογα και τα έκαναν τσίου στους μιλόρδους που έδιναν ρεγάλο.
Τίπστερ επειδή βλέπεις τη Ρεάλ Σοσιεντάντ από γκλάβα δεν υπάρχει. Είναι λάθος όρισμα.

• Like
αρχικά πιστεύω αν ψάχνεις ξεκάθαρα για value bet ειναι προτιμότερο να αγοράσεις μια συνδρομητική υπηρεσία που το κάνει και καλά

όσον αφορά αυτό που προτείνεις αυτο που θα μπορούσε να γινει και χωρις μεγάλες αλλαγές ειναι στην κεντρική σελίδα ο tipster να έγραφε μέχρι τι απόδοση θα το έπαιρνε ρο σημείο που προτεινε και τι εννοώ πχ αν στο παιχνίδι Ρεαλ - Μπετις ο άσσος έχει απόδοση 1,30 να πει μέχρι το 1,25 θα το έπαιρνα η σε τι minimum απόδοση θα το έπαιζε σαν σημείο και έτσι δεν θα αλλαξει και πολύ η δομή της αρχικής

πχ για νικητη Euroleague πηρα Ολυμπιακό στο 3,85 και 3,30 και τώρα παιζει πλεον καπου στο 2,95 πχ προσωπικά εμένα κάτω απο 3 δεν ειναι value και ας το πιστεύω πολύ

αυτο θα μπορούσε να δουλέψει και στο φορουμ με νεο section οπου εκει θα γινονται post με νικητές διοργανώσεων και τι εννοω πχ Νικητής Euroleague, Νικητής Champions League, Νικητης Rolland Garros WTA etc οπου ο κάθενας απο εμας θα μπορουσε να παραθέσει την αποψη του στο εκάστοτε thread με την αποψη του και το bet που θα εκανε και μιας και μιλαω για Euroleague πχ θα μπορουσε να γράψει οτι λόγω απόδοσης αξίζει ενα combo πχ Παναθηναικού με Φενερ (4,25 και 9) με bet 5 Units στον Παναθηναικο και στην Φενερ 3Units
και στο αρχικό post ενας mod θα μπορουσε να κανει update το topic με το username του εκαστοτε και τα picks με τα odds, αυτο θα μπορουσε να δουλεψει και στο tennis με τα Grand Slam αλλα σε εβδομαδιαίους αγώνες το θεωρω αρκετά δύσκολο η ισως θα μπορούσε να δουλέψει με thread για Premier League οπου ο καθένας θα μπορούσε να γράψει πχ για σήμερα θα πάρω Λέστερ - Αρσεναλ 2 σε αποδοση >1,60 και θα μπορουσε να αναφερει και την τωρινη απόδοση που παίζει

Ο σκοπός είναι να βρίσκονται value bets.
Οι "τίπστερς" δεν είναι παρά ένας νεοβαρβαρισμός της Ελληνικής γλώσσης, που έχει πασοκοποιηθεί εδώ και χρόνια.
Τιπστερς υπήρχαν στα παλιά gentlemens club της Αγγλίας, Ντέϊβιντ Νίβεν και έτσι. Αλλά αυτοί τα μάθαιναν από προπονητές τα άλογα και τα έκαναν τσίου στους μιλόρδους που έδιναν ρεγάλο.
Τίπστερ επειδή βλέπεις τη Ρεάλ Σοσιεντάντ από γκλάβα δεν υπάρχει. Είναι λάθος όρισμα.
Εγω οταν διαβασα τον τιτλο του thread, χαρηκα! λεω εδω ειμαστε!!!!!
καποιος θα τα γραψει επιτελους!!!!! και σε ενα ποσοστο (80-20%, κι αυτο γιατι δεν τον ξερω προσωπικα τον ανθρωπο, στο κομματι των value ας πουμε διαφωνω, γιατι δε πιστευω στον "θεσμο"!!! οποτε διαφωνω και με πολλους αλλους σ'αυτο! ισως αυτο το ποσοστο να γινοταν και μεγαλυτερο γιατι εχει εμπειρια και φαινεται καθως και, γνωσεις,(πακετο πανε αυτα), )) αυτων που γραφει ο Κοσμικ, και λεω να'τος!
Τι περιμενα λοιπον να δω, ως αναπτυξη του θεματος "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ"; (αυτον τον τιτλο θα'βαζα εγω)!!!
τα πλεονεκτηματα του να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ. Οι επαγγελματιες. Ολοι. / Εστω προς το παρον, να παγωσει η "δραστηριοτητα" του "κλαδου", μεχρι να τεθει ενα πλαισιο, (γενικοτερα στο ιντερνετ) που φυσικα αυτο θα περιλαμβανει και τους ιδιους τους παιχτες, για να μη πω κυριως τους παιχτες, μηπως βοηθηθουν στο παιχνιδι τους , παρουν μια ωθηση, και μονο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
αρχικά πιστεύω αν ψάχνεις ξεκάθαρα για value bet ειναι προτιμότερο να αγοράσεις μια συνδρομητική υπηρεσία που το κάνει και καλά

όσον αφορά αυτό που προτείνεις αυτο που θα μπορούσε να γινει και χωρις μεγάλες αλλαγές ειναι στην κεντρική σελίδα ο tipster να έγραφε μέχρι τι απόδοση θα το έπαιρνε ρο σημείο που προτεινε και τι εννοώ πχ αν στο παιχνίδι Ρεαλ - Μπετις ο άσσος έχει απόδοση 1,30 να πει μέχρι το 1,25 θα το έπαιρνα η σε τι minimum απόδοση θα το έπαιζε σαν σημείο και έτσι δεν θα αλλαξει και πολύ η δομή της αρχικής

πχ για νικητη Euroleague πηρα Ολυμπιακό στο 3,85 και 3,30 και τώρα παιζει πλεον καπου στο 2,95 πχ προσωπικά εμένα κάτω απο 3 δεν ειναι value και ας το πιστεύω πολύ

αυτο θα μπορούσε να δουλέψει και στο φορουμ με νεο section οπου εκει θα γινονται post με νικητές διοργανώσεων και τι εννοω πχ Νικητής Euroleague, Νικητής Champions League, Νικητης Rolland Garros WTA etc οπου ο κάθενας απο εμας θα μπορουσε να παραθέσει την αποψη του στο εκάστοτε thread με την αποψη του και το bet που θα εκανε και μιας και μιλαω για Euroleague πχ θα μπορουσε να γράψει οτι λόγω απόδοσης αξίζει ενα combo πχ Παναθηναικού με Φενερ (4,25 και 9) με bet 5 Units στον Παναθηναικο και στην Φενερ 3Units
και στο αρχικό post ενας mod θα μπορουσε να κανει update το topic με το username του εκαστοτε και τα picks με τα odds, αυτο θα μπορουσε να δουλεψει και στο tennis με τα Grand Slam αλλα σε εβδομαδιαίους αγώνες το θεωρω αρκετά δύσκολο η ισως θα μπορούσε να δουλέψει με thread για Premier League οπου ο καθένας θα μπορούσε να γράψει πχ για σήμερα θα πάρω Λέστερ - Αρσεναλ 2 σε αποδοση >1,60 και θα μπορουσε να αναφερει και την τωρινη απόδοση που παίζει

Εγώ βασίζομαι σε πείρα του παρελθόντος.
Πιστεύω ότι η collective intelligence μπορεί να βρει λαγούς καλύτερα από την artificial intelligence των ratings.
Προϋπόθεση βέβαια να ξέρουν τι λένε.
Θα σας πω από τον παλιό καιρό που κυκλοφορούσαν τα περιοδικά 12Χ και Προπόραμα Σπορ.
Ο καλύτερος ανταποκριτής ή "τίπστερ" αν θέλετε ήταν ένας Πειραιώτης του οποίου δεν θυμάμαι το όνομα. Μετά Ματσούκας Ομόνοια, Κουσουρής Ακαδημία Πλάτωνος, Τυχερούλης Ρόδος. Ο φίλος μου ο Βασιλάκης από τη Γλυφάδα δέκατος στην κατάταξη - εγκεκριμένος δηλαδή. Κάποιοι άλλοι που ήταν φίλοι κι αυτοί, ήταν για κλάματα - πρότεινα εξωπέταξη.
Τώρα μετά από όλη αυτή την ιστορία αν είναι σωστή η θεωρία -που φαίνεται ότι είναι- και ειδικά αν αλλάζει το φαβορί σημείο σε κάποιους αγώνες, τότε είμαστε μέσα.
Αυτή η μέθοδος λέγεται "pool aggregation". Υποτίθεται ότι η συνισταμένη πρόβλεψη είναι καλύτερη, ο συνιστάμενος μπουκ είναι καλύτερος από τον καλύτερο μπουκ της παρέας.

Τελευταία επεξεργασία:
Η εμπειρία είναι σίγουρα καθοριστική! Η ανάλυση των στατιστικών και η κατανόηση στρατηγικών σας επιτρέπει να παίρνετε πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις, μειώνοντας τους κινδύνους στις επιλογές των στοιχημάτων σας. Πολλοί παίκτες αφιερώνουν πολύ χρόνο μελετώντας τις ομάδες, τους παίκτες, ακόμα και τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση ενός αγώνα. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικοί για ακριβείς προβλέψεις. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη, εκτός από την τρέχουσα φόρμα των ομάδων, και τα ιστορικά αποτελέσματα σε παρόμοιες καταστάσεις.

Η συλλογική σκέψη και οι συζητήσεις πάντα προσφέρουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα όταν επιλέγουμε στοιχήματα. Οι κοινότητες προσφέρουν την ευκαιρία να κατανοήσουμε ποιες στρατηγικές είναι πιο αποτελεσματικές σε διάφορες συνθήκες, ποιες αποδόσεις είναι πιο κερδοφόρες και ποιες μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες. Έτσι, κάθε συμμετέχων έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει με τις γνώσεις του, επιτρέποντας σε όλους να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους με την πάροδο του χρόνου. Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτές τις συζητήσεις μπορείς να βρεις πολύ χρήσιμες ιδέες ή ανακαλύψεις για να εφαρμόσεις στις δικές σου προβλέψεις.

Προγνωστικά

• 11:10
    • Ουντινέζε - Ελλάς Βερόνα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:00
    • Μολδαβία - Εσθονία

Novasports 1HD
  • 21:45
    • Ισραήλ - Νορβηγία

Novasports 1HD
  • 21:45
    • Γιβραλτάρ - Τσεχία