Ευρωπαική διαβούλευση για το διαδικτυακό στοίχημα

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,706
9,151
113
'Οπως αναφέρει το κείμενο


Παράθεση:
<TABLE border=0 cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%"><TBODY><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-RIGHT: 1px inset" class=alt2>Αρχικό μήνυμα από lilis
Η διαβούλευση δεν αφορά την ελευθέρωση ( απελευθέρωση ) της αγοράς.
-This consultation is not about liberalisation of the market





</TD></TR></TBODY></TABLE>
IP/11/358<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
Bρυξέλλες, 24 Μαρτίου 2011


EUROPA - Press Releases - Ηλεκτρονικά στοιχήματα στην Ευρώπη: χρειάζεται συζήτηση

ή
Ηλεκτρονικά στοιχήματα στην Ευρώπη: χρειάζεται συζήτηση

Ηλεκτρονικά στοιχήματα στην Ευρώπη: χρειάζεται συζήτηση

<o:p></o:p>
Τα τυχερά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση αποτελούν μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ευρώπη, με σχεδόν 15.000 εντοπισμένους σχετικούς ιστότοπους και συνολικά ετήσια έσοδα άνω των 6 δισ. € το 2008, ενώ αναμένεται ότι το μέγεθος της αγοράς θα έχει διπλασιαστεί μέχρι το 2013.

Τα εθνικά νομικά πλαίσια παρουσιάζουν τεράστιες διαφορές ανά την ΕΕ, με διαφορετικούς κανόνες να ισχύουν για τη χορήγηση αδειών, τις συναφείς υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση, τις πληρωμές, τους στόχους δημοσίου συμφέροντος, καθώς και την καταπολέμηση της απάτης.

Προκειμένου να κατοχυρωθεί ασφάλεια δικαίου και αποτελεσματική προστασία των πολιτών της ΕΕ σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη διασυνοριακή δραστηριότητα παροχής υπηρεσιών, έχει σημασία να αξιολογηθεί πώς θα καταστεί δυνατή η συνύπαρξη διαφορετικών ίσως μοντέλων μέσα στην εσωτερική αγορά.

Πρωταρχικός στόχος της σήμερα δρομολογηθείσας διαβούλευσης με την Πράσινη Βίβλο είναι επομένως η αποτύπωση μιας τεκμηριωμένης με πραγματικά περιστατικά εικόνας της υφιστάμενης κατάστασης της ενωσιακής αγοράς τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση και των διαφόρων μοντέλων εθνικών κανονιστικών ρυθμίσεων.

Η Επιτροπή αναζητά τις απόψεις των εμπλεκόμενων παραγόντων και επιθυμεί να συγκεντρώσει λεπτομερείς πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με καίρια ζητήματα πολιτικής, όπως η οργάνωση των υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση και η επιβολή της εφαρμοστέας νομοθεσίας, η προστασία των καταναλωτών και οι υπόλοιπες συναφείς προκλήσεις άσκησης δημόσιας πολιτικής, καθώς και οι εμπορικές αγγελίες και υπηρεσίες πληρωμών.


Οι εισηγήσεις στο πλαίσιο της διαβούλευσης, που μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2011, θα επηρεάσουν καθοριστικά την ανάγκη και τη μορφή τυχόν επακόλουθης ενωσιακής δράσης στο πεδίο αυτό.

Η διαβούλευση θα συμπληρωθεί με συναντήσεις εργασίας εμπειρογνωμόνων επί ειδικών θεμάτων.

<o:p></o:p>
Ο αρμόδιος για την εσωτερική αγορά και τις υπηρεσίες επίτροπος Michel Barnier δήλωσε τα εξής: «Με την παρούσα Πράσινη Βίβλο έχουμε δρομολογήσει μια φιλόδοξη διαβούλευση χωρίς προκαταλήψεις σχετικά με τις πιθανές συνέχειές της.

Η αγορά τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση στην ΕΕ εξακολουθεί να αναπτύσσεται ταχέως και δημιουργεί σημαντικά έσοδα που ενίοτε διατίθενται σε καλούς σκοπούς.

Η ανάπτυξή της πρέπει να συμβαδίσει με βούληση για προστασία των πολιτών μας, ιδίως των ανηλίκων, και να διασφαλίσει ότι οι προσφορές των υπηρεσιών αυτού του είδους μέσα στην ΕΕ είναι άρτιες και υπάγονται στις σωστές κανονιστικές ρυθμίσεις.

Η διαβούλευση ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των κρατών μελών για να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτά τα προβλήματα.

Η διαβούλευση δεν αφορά την ελευθέρωση της αγοράς, αλλά αποβλέπει στη διασφάλιση αγοράς υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση στην ΕΕ υπαγόμενης σε σωστές κανονιστικές ρυθμίσεις για όλους.»<o:p></o:p>


Ποιο είναι το αντικείμενο της δημόσιας διαβούλευσης;
<o:p></o:p>
Από την προσφορά υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιώνσε απευθείας σύνδεση στην ΕΕανακύπτουν προκλήσεις επί θεμάτων κοινωνικού χαρακτήρα και δημόσιας τάξης, καθώς και κανονιστικές και τεχνικές προκλήσεις.

Τα βασικά ζητήματα πολιτικής που υπεισέρχονται στη διαβούλευση
είναι τα εξής:
<o:p></o:p>
1. Ορισμός και οργάνωση των υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση:

με την Πράσινη Βίβλο ζητούνται απόψεις για τα κύρια πλεονεκτήματα ή/και προβλήματα που συνδέονται με τη συνύπαρξη, στην ΕΕ, διαφορετικών εθνικών συστημάτων και πρακτικών αδειοδότησης υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών που παρέχονται σε απευθείας σύνδεση.
<o:p></o:p>
2. Συναφείς υπηρεσίες που παρέχονται ή/και χρησιμοποιούνται από τους παρόχους υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση:

με την Πράσινη Βίβλο ζητούνται απόψεις για τους κανόνες και τις πρακτικές σχετικά με τις εμπορικές αγγελίες σε απευθείας σύνδεση, την ταυτοποίηση των πελατών και τους κανονισμούς για συστήματα πληρωμών ως προς υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση και για λογαριασμούς παικτών.
<o:p></o:p>
3. Στόχοι δημοσίου συμφέροντος:
<o:p></o:p>
Το τμήμα αυτό της διαβούλευσης επικεντρώνεται σε τρεις στόχους οι οποίοι μπορεί να ισχύουν σε διαφορετικό βαθμό για τα κράτη μέλη από πλευράς εθνικών πολιτικών τους για τα τυχερά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση:
<o:p></o:p>
- Προστασία των καταναλωτών:
με τη διαβούλευση επιδιώκεται η συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα προβλήματα λόγω τυχερών παιχνιδιών και τον εθισμό, και τα τηρούμενα μέτρα για να προστατευθούν οι παίκτες και να αποφευχθούν ή να περιοριστούν τέτοια προβλήματα.

Ένα άλλο βασικό ζήτημα είναι πώς θα εξασφαλιστεί η προστασία των ανηλίκων και άλλων ευάλωτων ομάδων. Τα ερωτήματα που τίθενται αφορούν την προώθηση και το μάρκετινγκ των τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση και υφιστάμενα συστήματα για την ταυτοποίηση του πελάτη, τόσο για το άνοιγμα λογαριασμού όσο και για την επεξεργασία πληρωμών.
<o:p></o:p>
- Δημόσια τάξη:
με την Πράσινη Βίβλο ζητούνται απόψεις για τις βέλτιστες πρακτικές ανίχνευσης και αποτροπής της απάτης, του ξεπλύματος παράνομου χρήματος και άλλων εγκλημάτων.
<o:p></o:p>
- Χρηματοδότηση φιλανθρωπικών και γενικού συμφέροντος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων:
Στη διαβούλευση εξετάζονται διαφορετικά συστήματα διοχέτευσης εσόδων για δραστηριότητες γενικού συμφέροντος και μηχανισμοί για την αναδιανομή των εσόδων από δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση προς όφελος της κοινωνίας, όπως των τεχνών, της εκπαίδευσης ή του αθλητισμού.<o:p></o:p>


4. Επιβολή του νόμου:
<o:p></o:p>
Υπάρχει μια εκτεταμένη παράνομη αγορά για υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση στην ΕΕ.

Εκτιμάται ότι για κάθε αδειοδοτημένο δικτυακό τόπο τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση σε παγκόσμιο επίπεδο αντιστοιχούν περισσότεροι από πέντε δικτυακοί τόποι που προσφέρουν πόκερ ή αθλητικό στοίχημα σε απευθείας σύνδεση χωρίς να διαθέτουν τη σχετική άδεια.

Μια παράνομη διασυνοριακή αγορά είναι επί του παρόντος προσπελάσιμη από τους καταναλωτές, είτε λόγω εκ των πραγμάτων ανοχής ή λόγω της έλλειψης αποτελεσματικής επιβολής του νόμου.

Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο, με τη διαβούλευση επιδιώκεται να αξιολογηθούν τα τρέχοντα συστήματα επιβολής του νόμου και η διασυνοριακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών, όπως και να συλλεχθούν τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων συστημάτων φραγής (όπως η φραγή πληρωμών ή το φιλτράρισμα ονομάτων τομέα).
<o:p></o:p>
Επόμενα βήματα
<o:p></o:p>
Γίνονται δεκτές απαντήσεις στην Πράσινη Βίβλο μέχρι τις 31 Ιουλίου 2011. Οι πληροφορίες και τα δεδομένα που θα ληφθούν στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα αξιολογηθούν διεξοδικά από την Επιτροπή για τον καθορισμό της επακόλουθης δράσης.
<o:p></o:p>
Πληροφορίες για το ιστορικό
<o:p></o:p>
Σήμερα προσφέρονται και χρησιμοποιούνται ευρέως στην ΕΕ υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση, αυξάνει δε η οικονομική σημασία του τομέα. Το 2008, οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση αντιστοιχούσαν σε ετήσια έσοδα άνω των 6 δισ. ευρώ, ή ποσοστό 7,5% της συνολικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Ο τομέας αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και το 2008 αναμενόταν ότι εντός πέντε ετών θα είχε διπλασιαστεί σε μέγεθος.
<o:p></o:p>
Παράλληλα, μεταξύ των κρατών μελών η κατάσταση διαφέρει ως προς τις κανονιστικές ρυθμίσεις για τα τυχερά παιχνίδια.

Ενώ ορισμένα κράτη μέλη περιορίζουν ή ακόμη και απαγορεύουν την προσφορά ορισμένων τυχερών παιχνιδιών, άλλα έχουν πιο ανοικτές ρυθμιζόμενες αγορές.

Ορισμένα κράτη μέλη αναθεώρησαν επίσης πρόσφατα τη νομοθεσία τους περί τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση ή ξεκινούν τώρα μια τέτοια διαδικασία.
<o:p></o:p>
Περαιτέρω πληροφορίες
<o:p></o:p>
MEMO/11/186
<o:p></o:p>
Ένα έγγραφο εργασίας των υπηρεσιών της Επιτροπής το οποίο συνοδεύει την παρούσα Πράσινη Βίβλο διατίθεται στον ακόλουθο δικτυακό τόπο της Επιτροπής:
<o:p></o:p>
http://ec.europa.eu/internal_market/services/gambling_en.htm
<o:p></o:p>
Τα ενδιαφερόμενα μέρη θα βρουν στον προαναφερόμενο δικτυακό τόπο περαιτέρω οδηγίες για το πώς να απαντήσουν στην εν λόγω διαβούλευση.

<o:p></o:p>
.................................................. ...
Επίτροπος, Μισέλ Μπαρνιέ - Michel Barnier

<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
<o:p>On-line gambling in Europe: let's discuss</o:p>
<o:p></o:p>
<o:p>On-line gambling in Europe: let's discuss

gambling_online.jpg
On-line gambling is a fast developing business in Europe. National legal frameworks vary enormously across the EU, with different rules applying to licensing, related on-line services, payments, public interest objectives, and the fight against fraud. In order to ensure legal certainty and effective protection of EU citizens in this fast-growing cross-border service activity, the Commission has launched a consultation to evaluate how possibly differing models can co-exist within the Single Market. Contributions can be submitted until 31 July 2011.


Read more:







<SCRIPT type=text/javascript> iBeginShare.attachLink('share-tool'); </SCRIPT>

.
.
.
tags τζογος στοιχημα απελευθερωση διαβουλευση internet betting
</o:p>
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
IP/11/358
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" /><st1:place w:st="on"><st1:City w:st="on">Brussels</st1:City></st1:place>, 24 March 2011

On-line gambling in <st1:place w:st="on">Europe</st1:place>: let's discuss

On-line gambling is a fast developing business in <st1:place w:st="on">Europe</st1:place>, with almost 15,000 websites already identified and total annual revenues exceeding € 6 billion in 2008 and expected to double in size by 2013. National legal frameworks vary enormously across the EU, with different rules applying to licensing, related on-line services, payments, public interest objectives, and the fight against fraud. In order to ensure legal certainty and effective protection of EU citizens in this fast-growing cross-border service activity, it is important to evaluate how possibly differing models can co-exist within the Internal Market. The primary aim of the Green Paper consultation, launched today, is therefore to obtain a facts-based picture of the existing situation in the EU on-line gambling market and of the different national regulatory models. The Commission seeks the views of stakeholders and wishes to collect detailed information and data on key policy issues such as organisation of on-line gambling services and enforcement of applicable laws; consumer protection and other relevant public policy challenges as well as commercial communications and payment services. Contributions to the consultation, which can be submitted until 31 July 2011, will determine the need for and form of any EU follow-up action in this field. Expert workshops on specific themes will be organised to complement this consultation.


Internal Market and Services Commissioner Michel Barnier said: "With this Green Paper, we have launched an ambitious consultation with no pre-determined views on its possible follow-up. The on-line gambling market in the EU continues to grow rapidly and generates important revenues that are sometimes channelled into good causes. Its expansion must go hand-in-hand with a determination to protect our citizens, especially minors, and to ensure that offers of these types of services within the EU are sound and well-regulated. It responds to calls from the European Parliament and the <st1:place w:st="on"><st1:placeName w:st="on">Member</st1:placeName> <st1:placeType w:st="on">States</st1:placeType></st1:place> for us to address these questions jointly. This consultation is not about liberalisation of the market, it is about ensuring that the market for on-line gambling services within the EU is well-regulated for all."
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
What is the public consultation about?
Societal and public order challenges arise from the on-line offer of gambling services in the EU, as well as regulatory and technical challenges. The key policy issues of the consultation are:

1. Definition and organisation of on-line gambling services: the Green Paper is consulting on the main advantages and/or difficulties associated with the co-existence in the EU of different national systems and practices for the licensing of on-line gambling services.<o:p></o:p>
2. Related services performed and/or used by on-line gambling services providers: the Green Paper is consulting on rules and practices relating to on-line commercial communication, customer identification and regulations for payment systems for on-line gambling services and player accounts.
3. Public interest objectives:
This section of the consultation focuses on three objectives which to various degrees may be valid for Member States in terms of their national on-line gambling policies:
- Consumer protection: the consultation aims to collect information on problem gambling and addiction and the measures pursued to protect players and prevent or limit such problems. Another key issue is how to ensure the protection of minors and other vulnerable groups. Questions raised relate to the promotion and marketing of on-line gambling and systems in place for customer identification, both for opening an account and for processing payments.
- Public order: the Green Paper is consulting on best practices to detect and prevent fraud, money laundering and other crimes.
- Financing of benevolent and public interest activities and events: The consultation looks at differing systems of revenue channelling for public interest activities and mechanisms for redistributing revenues from public and private on-line gambling services to the benefit of society such as the arts, education or sport. <o:p></o:p>
4. Enforcement:
There is a considerable illegal market for on-line gambling services in the EU. It is estimated that for each licensed on-line gambling website worldwide, there are more than five websites offering on-line poker or sports betting without having a licence.An illegal cross-border market is currently accessible to consumers, due either to de facto tolerance or because of a lack of effective enforcement. That is why the consultation seeks to evaluate current enforcement systems and cross-border cooperation between <st1:place w:st="on"><st1:placeName w:st="on">Member</st1:placeName> <st1:placeType w:st="on">States</st1:placeType></st1:place> and gather factual information on the efficiency of the existing blocking systems (such as payment blocking or domain name filtering).<o:p></o:p>
What are the next steps?
Responses to the Green Paper are welcome until 31 July 2011. The information and data received at the end of this process will be thoroughly assessed by the Commission in determining follow-up action.
Background information
Today on-line gambling services are widely offered and used in the EU and the economic significance of the sector is growing. In 2008, on-line gambling services accounted for annual revenues over € 6 billion, or 7.5% of the overall gambling market. It is the fastest growing segment of the gambling market and in 2008 was expected to double in size in five years.
At the same time, the regulatory situation for gambling differs between Member States. While some Member States restrict or even ban the offer of certain games of chance, others have more open regulated markets. A number of Member States have also recently reviewed their on-line gambling legislation or are embarking on such a process.


More information
MEMO/11/186<o:p></o:p>
A staff working document accompanying this Green paper is available on the Commission's website:
http://ec.europa.eu/internal_market/services/gambling_en.htm
Interested parties will find further instructions on how to respond to this consultation on the website mentioned above.
EUROPA - Press Releases - On-line gambling in Europe: let's discuss

.
.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Οι παραπομπές είναι απο το παρακατω


EUROPA - Rapid - Recent Press Releases

<TABLE width="100%"><TBODY><TR><TD vAlign=top align=middle><TABLE><TBODY><TR><TD align=left><INPUT class=noBorder value=90345|IP/11/358|24/03/2011|EN:HTML,PDF,DOC;FR:HTML,PDF,DOC;DE:HTML,PDF,DOC;DA:HTML,PDF,DOC;ES:HTML,PDF,DOC;NL:HTML,PDF,DOC;IT:HTML,PDF,DOC;SW:HTML,PDF,DOC;PT:HTML,PDF,DOC;FI:HTML,PDF,DOC;EL:HTML,PDF,DOC;CS:HTML,PDF,DOC;ET:HTML,PDF,DOC;HU:HTML,PDF,DOC;LT:HTML,PDF,DOC;LV:HTML,PDF,DOC;MT:HTML,PDF,DOC;PL:HTML,PDF,DOC;SK:HTML,PDF,DOC;SL:HTML,PDF,DOC;BG:HTML,PDF,DOC;RO:HTML,PDF,DOC|0 CHECKED type=checkbox name=checkReleases></TD></TR></TBODY></TABLE>






</TD><TD colSpan=3>IP/11/358 Date: 24/03/2011






</TD></TR><TR><TD colSpan=2></TD><TD colSpan=3 align=left>On-line gambling in Europe: let's discuss </TD></TR><TR><TD colSpan=2></TD><TD class=blacktext11 colSpan=3><TABLE><TBODY><TR><TD align=left>HTML:</TD><TD align=left>EN</TD><TD align=left>FR</TD><TD align=left>DE</TD><TD align=left>DA</TD><TD align=left>ES</TD><TD align=left>NL</TD><TD align=left>IT</TD><TD align=left>SW</TD><TD align=left>PT</TD><TD align=left>FI</TD><TD align=left>EL</TD><TD align=left>CS</TD><TD align=left>ET</TD><TD align=left>HU</TD><TD align=left>LT</TD><TD align=left>LV</TD><TD align=left>MT</TD><TD align=left>PL</TD><TD align=left>SK</TD><TD align=left>SL</TD><TD align=left>BG</TD><TD align=left>RO</TD></TR><TR><TD align=left>PDF: </TD><TD align=left>EN</TD><TD align=left>FR</TD><TD align=left>DE</TD><TD align=left>DA</TD><TD align=left>ES</TD><TD align=left>NL</TD><TD align=left>IT</TD><TD align=left>SW</TD><TD align=left>PT</TD><TD align=left>FI</TD><TD align=left>EL</TD><TD align=left>CS</TD><TD align=left>ET</TD><TD align=left>HU</TD><TD align=left>LT</TD><TD align=left>LV</TD><TD align=left>MT</TD><TD align=left>PL</TD><TD align=left>SK</TD><TD align=left>SL</TD><TD align=left>BG</TD><TD align=left>RO</TD></TR><TR><TD align=left>DOC: </TD><TD align=left>EN</TD><TD align=left>FR</TD><TD align=left>DE</TD><TD align=left>DA</TD><TD align=left>ES</TD><TD align=left>NL</TD><TD align=left>IT</TD><TD align=left>SW</TD><TD align=left>PT</TD><TD align=left>FI</TD><TD align=left>EL</TD><TD align=left>CS</TD><TD align=left>ET</TD><TD align=left>HU</TD><TD align=left>LT</TD><TD align=left>LV</TD><TD align=left>MT</TD><TD align=left>PL</TD><TD align=left>SK</TD><TD align=left>SL</TD><TD align=left>BG</TD><TD align=left>RO</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD></TD><TD vAlign=top align=middle><TABLE><TBODY><TR><TD align=left><INPUT class=noBorder value=90350|MEMO/11/186|24/03/2011|EN:HTML,PDF,DOC|0 CHECKED type=checkbox name=checkReleases></TD></TR></TBODY></TABLE>






</TD><TD colSpan=3>MEMO/11/186 Date: 24/03/2011






</TD></TR><TR><TD colSpan=2></TD><TD colSpan=3 align=left>Public Consultation on On-line gambling in the Internal Market - Frequently asked questions </TD></TR><TR><TD colSpan=2></TD><TD class=blacktext11 colSpan=3><TABLE><TBODY><TR><TD align=left>HTML:</TD><TD align=left>EN</TD></TR><TR><TD align=left>PDF: </TD><TD align=left>EN</TD></TR><TR><TD align=left>DOC: </TD><TD align=left>EN</TD></TR></TBODY></TABLE>

On-line gambling in Europe: let's discuss





</TD></TR></TBODY></TABLE>
European Commission » Internal Market &raquo A Single Market for Services&raquo Gambling

.
.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Απ: On-line gambling in Europe: let's discuss. Brussels, 24 March 2011

Το "let's discuss" είναι ένα είδος ευρω-διαβούλευσης δηλαδή ;
Θα πρέπει εν τοιαύτη περιπτώσει να λάβουμε μέρος.

Επίσης θα έχει η κατάληξη του debate δεσμευτική ισχύ για τις χώρες μέλη ;

Προσέξτε ότι για πολλά χρόνια δεν μας άφηνε κανένας να μιλήσουμε σε επίσημα φόρα.
Νόμιζαν ότι είναι κάτι σαν τα σφηνάκια του Παπαθεμελή και ότι θα τα απαγορέψουν όλα εν μιά νυκτί και μετά θα πάμε όλοι στο σπίτι μας για ύπνο.

Ακόμα πολλοί από σας δεν καταλαβαίνουν το ειδικώτερο βάρος που έχει η δημόσια συζήτηση σε σχέση με μία συζήτηση που γίνεται εδώ (άσχετα αν εδώ τα λέμε ενδεχομένως πιό καλά και πιό εμπεριστατωμένα).

Ακόμα, πολλοί παίκτες του στοιχήματος το θεωρούσαν "λυμένο πρόβλημα". Αλλά η αλήθεια είναι ότι από το 2006 είχε αρχίσει να δυσκολεύει η κατάσταση και να επιβάλλονται περιορισμοί. Περιορισμοί που γίνονται στις μέρες μας εξαιρετικά αυστηροί έως και αδυσώπητοι και όποιος πάει να παίξει ληστεύεται στην ψύχρα από τα μονοπώλεια.

Όλα αυτά τα χρόνια οι νομικοί επιστήμονες που ησχολούντο με το θέμα, το προσπάθησαν βέβαια αλλά όχι στην απόλυτα σωστή του βάση και χωρίς τη βοήθεια του κοινού, την οποία δεν τη ζήτησαν. Οι νομικοί επιστήμονες είναι και παραμένουν έγκριτοι και ξέρουν πιό πολλά πράγματα από εμάς, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι πρωταρχικά υπόθεση του λαού.

Ελπίζω βέβαια να έχουν κάποια σοβαρότητα όλα αυτά που κάνει η κομισιόν και να μην είναι για τα μάτια.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Το "let's discuss" είναι ένα είδος ευρω-διαβούλευσης δηλαδή ;
Θα πρέπει εν τοιαύτη περιπτώσει να λάβουμε μέρος.

Επίσης θα έχει η κατάληξη του debate δεσμευτική ισχύ για τις χώρες μέλη ;.

'Οπως τό'πες ;-) ευρωδιαβούλευση , LOL

http://ec.europa.eu/internal_market/consultations/2011/online_gambling_en.htm

Για το δεύτερο τώρα.... ενα θεός ξερει που θα καταληξει αυτή η ''πρασινη βίβλος''


( τροποποιησα λιγο τα παραπανω κειμενα για καλυτερη αποτυπωση )
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...