Ε.Ε.Ε.Π. - έχει ασχοληθεί ποτέ με προστριβή παίκτη-στοιχηματικής ;

Καταλαβαίνω για τα bonus εγγραφής.
Γράφεται ένας πολλές φορές. Μαζεύει 15ευρα και γίνονται μερικές χιλιάδες και -δεν ξέρω πως- έχει τον τρόπο να τα εκταμιεύσει. Από αυτά χάνει το 1/3 ας πούμε, αλλά του μένουν τα 2/3.
Αυτούς τους κυνηγάνε.

Αλλά τα υπόλοιπα μπόνους ;
Μου είχε δώσει εμένα η πράσινη μπόνους τελευταία πέντε ευρώ για κάθε γκολ στο Φράϊμπουργκ - Ολυμπιακός για το Γιουρόπα με μάξιμουμ τα πέντε γκολ με την προϋπόθεση να παίξω ένα στοίχημα σ' αυτόν τον αγώνα και το στοίχημα μου αυτό να περάσει.
Παίζω λοιπόν τον σκέτο άσσο, ήρθε 5-0 ο αγώνας, πήρα το μάξιμουμ μπόνους.
Πήρα ένα εικοσάρι για τη νίκη της Φράϊμπουργκ συν 25 ευρώ voucher.
Λοιπόν ; Δεν έτρεξε τίποτα.
Και άλλα παρόμοια στο παρελθόν αλλά και μικρά μπόνους χωρίς συνθήκες.
Αφού τα δίνεις τα μπόνους, τα δίνεις. Τι νόημα έχει να με βγάλεις παράνομο μετά ;

Έστω ας πει ότι τα 25 δεν μπορώ να τα βάλω σε sure bet που θα μου αποδώσει ας πούμε 20 εισπρακτέα.
Ας έχουν λογισμικό που να το τσεκάρει αυτόματα.
Σε κάτι άλλα έχει.
Τις προάλλες στο Παρί Σαιν Ζερμαίν - Μπαρτσελόνα μου είχε "over 0.5 shots at goal ο Mbappe", να πληρώνει 2.10 εκεί που κανονικά θα πλήρωνε 1.50 έλεγε. Το παίζω λοιπόν και πάω να το κάνω δυάδα με κάτι άλλο και μου λέει "δεν παίζει δυάδα μ' αυτό - μόνο μονό".
Αν δεν υπάρχει αυτή η αυτοματοποίηση και το δει μετά ότι έπαιξα γκαραντσία το 25ευρω ας πει άκυρο αυτό. - ξαναπαίξε άλλο.
Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Γενικά ότι το επιτρέπει το λογισμικό του site δεν μπορεί να είναι παράνομο. Όπως δεν μπορεί η αστυνομία να με βγάλει παράνομο αν προσεγγίσω ένα χώρο που δεν έχουν βάλει ούτε απαγορευτική ταινία, ούτε αστυφύλακες να λένε "στοπ".

Η ΕΕΕΠ είναι ζουρλομανδύες.
Ή κάνουν το άλλο. Τους βλέπουν μεν τους μπουκ ότι κάνουν αυτά και λένε "άστους - να μάθουν να παίζουν στον ΟΠΑΠ". Μάλλον αυτό.
 
Ζούμε σε μιά μεταγκαιμπελική εποχή.
Αν τον είχα εδώ τον δόκτορα θα του έλεγα "έλα εδώ Γιόζεφ, κάτσε κάτω, θα κάνουμε ένα πείραμα".
Τι πείραμα θα μου έλεγε ;
Λοιπόν θα στείλω έναν στο δρόμο έξω από την καγκελαρία και θα φωνάζει:

Hitler, he's only got one ball

επίσης θα φωνάζει:

and poor old Goebbels has no balls at all

Τίίίί ; θα έλεγε ο Γκαίμπελς. Τότε πρέπει να στείλω τη γκεστάπο να τον πιάσει, να τον κάνουμε κομματάκια.

Όχι ρε κορόϊδο θα του έλεγα, άραξε, ο άρχοντας θα σε μάθει μπαλίτσα. Θα τα πει αυτά αλλά ποιό site θα τα γράψει ;
 
Εισπάκτορες είναι η ΕΕΕΠ. Να παρακολουθούν τους τζίρους των εταιρειών (Δηλαδή να μην χάνει έσοδα το κράτος) και να δίνουν άδειες ( Δηλαδή να παίρνει έσοδα το κράτος).

Γέλασα πολύ στην ΔΕΘ πέρυσι που μοίραζαν τετράδια σημειώσεων , στυλό και ενα φυλλάδιο που έγραφε μέσα πόσα έσοδα έχει καταφέρει να εισπράξει απ της εταιρείες μέσα στα χρόνια και πόσα site "παράνομου" τζόγου έχει μπλοκάρει.

Καμία αναφορά ούτε καν στον υπεύθυνο στοιχηματισμό , Αν έριξαν χρήματα σε φορείς για απεξάρτηση από τον τζόγο.

Υπάρχει απλά για το συμφέρον του κράτους. Για κανέναν άλλο λόγο και ούτε πρόκειτε να αλλάξει αυτό.

Ούτε καν να προτατεύσει από την καζινοποίηση κάθε γειτονιάς ( play opap) δεν κατάφερε αφού ήταν τα συμφέροντα φίλων του κράτους στην μέση και άνοιξαν σαν καφετέριες παντού και πέφτουν όλοι όλο και πιο βαθιά στον εθισμό.
 
Εισπάκτορες είναι η ΕΕΕΠ. Να παρακολουθούν τους τζίρους των εταιρειών (Δηλαδή να μην χάνει έσοδα το κράτος) και να δίνουν άδειες ( Δηλαδή να παίρνει έσοδα το κράτος).

Γέλασα πολύ στην ΔΕΘ πέρυσι που μοίραζαν τετράδια σημειώσεων , στυλό και ενα φυλλάδιο που έγραφε μέσα πόσα έσοδα έχει καταφέρει να εισπράξει απ της εταιρείες μέσα στα χρόνια και πόσα site "παράνομου" τζόγου έχει μπλοκάρει.

Καμία αναφορά ούτε καν στον υπεύθυνο στοιχηματισμό , Αν έριξαν χρήματα σε φορείς για απεξάρτηση από τον τζόγο.

Υπάρχει απλά για το συμφέρον του κράτους. Για κανέναν άλλο λόγο και ούτε πρόκειτε να αλλάξει αυτό.

Ούτε καν να προτατεύσει από την καζινοποίηση κάθε γειτονιάς ( play opap) δεν κατάφερε αφού ήταν τα συμφέροντα φίλων του κράτους στην μέση και άνοιξαν σαν καφετέριες παντού και πέφτουν όλοι όλο και πιο βαθιά στον εθισμό.

Δεν λέμε τίποτα εδώ που να είναι ενάντιο στο συμφέρον του κράτους.
Για τις διαδικτυακές εταιρείες παλιά που θέλανε να τις απαγορέψουν όλες είχαμε ταχθεί εναντίον της απαγόρευσης βέβαια αλλά υπέρ της φορολόγησης τους στη χώρα κατανάλωσης.
 
Χαίρομαι που επιτέλους καποιος θίγει το θέμα της ΕΕΕΠ. Θα σας πω και τη δικια μου εμπειρία σε μια αντιδικία που έχω με την εταιρία FONBET. Η FONBET μια ωραία πρωια αποφάσισε να μου στείλει το σξής μήνυμα:


""""Καλημέρα σας,

Oι όροι που έχουν παραβιαστεί είναι αυτοί που σας έχουμε αναφέρει στο email και συγκεκριμένα, 8, 12.α και 12.γ των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Μπόνους της σελίδας: https://www.fonbet.gr/pages/general-bonus-terms/.

Στον λογαριασμό σας έχουν τεθεί περιορισμοί που αφορούν καταθέσεις και δραστηριότητα.
Μπορείτε να προβείτε σε ανάληψη του υπολοίπου (1.423.00€) μέσω της ταυτοποιημένης σας κάρτας και στη συνέχεια, ο λογαριασμός θα κλείσει σύμφωνα και με τους όρους που αναφέρθηκαν στην αρχή.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Fonbet""""

Παραθέτω τους όρους:
8. Όταν οποιαδήποτε Προσφορά ή Μπόνους είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει εγγυημένη ή αυξημένη πιθανότητα κέρδους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα (για παράδειγμα λόγω αυξημένων αποδόσεων), και έχουμε στοιχεία ή εύλογες υποψίες ότι έχετε τοποθετήσει ένα στοίχημα ή πολλαπλά στοιχήματα (μόνος ή σε συνεργασία με άλλους Παίκτες) σε ένα τέτοιο Μπόνους, ενδέχεται να αποσύρουμε το Μπόνους και όλα τα κέρδη που αποκομίσατε κατά τη διάρκεια της πλήρωσης των απαιτήσεων στοιχηματισμού του Μπόνους και ενδέχεται επίσης να κλείσουμε τον λογαριασμό σας.
 • 12α. Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε όρου μιας προσφοράς ή υπάρχουν απόδειξης μιας σειράς στοιχήματος/στοιχημάτων που τοποθετούνται από παίκτη ή ομάδα παικτών, τα οποία λόγω Bonus, ενισχυμένων πληρωμών, δωρεάν στοιχημάτων ή οποιασδήποτε άλλης προωθητικής προσφοράς έχουν ως αποτέλεσμα εγγυημένα κέρδη παικτών ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είτε μεμονωμένα είτε ως μέρος ενός ομίλου, η Plumo Ltd διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει πίσω το bonus τέτοιων προσφορών και, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Plumo Ltd, να διευθετήσει στοιχήματα/στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τις δωρεάν περιστροφές/στοιχήματα ή να ακυρώσει οποιοδήποτε στοίχημα χρηματοδοτείται εν μέρει ή πλήρως από το bonus κατάθεσης. Επιπλέον, η Plumo Ltd διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει διοικητικό τέλος στον παίκτη μέχρι την αξία του bonus κατάθεσης, του δωρεάν στοιχήματος / στοιχήματος ή της πρόσθετης πληρωμής για την κάλυψη των διοικητικών εξόδων. Η Plumo Ltd διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ζητήσει από οποιονδήποτε παίκτη να παράσχει επαρκή τεκμηρίωση ώστε η Plumo Ltd να είναι ικανοποιημένη κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ως προς την ταυτότητα του παίκτη πριν η Plumo Ltd πιστώσει οποιοδήποτε bonus, δωρεάν περιστροφών/στοίχημα ή προσφορά στο λογαριασμό του παίκτη.
 • 12γ. Η Κατάχρηση Bonus περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε:
  • παραβίαση όρων και προϋποθέσεων bonus, δωρεάν περιστροφών ή οποιασδήποτε άλλης προωθητικής προσφοράς
  • το άνοιγμα πολλαπλών λογαριασμών για τη διεκδίκηση πολλαπλών bonus·
  • Χρήση ελάχιστων προτύπων πονταρίσματος κινδύνου (π.χ. στοιχήματα χαμηλού κινδύνου, στοιχήματα μηδενικού κινδύνου ή ίσα πρότυπα στοιχημάτων)·
  • Στοιχήματα δύο επιπέδων (όπου τα μεγάλα στοιχήματα τοποθετούνται σε αποτελέσματα υψηλής διακύμανσης, πριν από τη μετάβαση σε κανονικά αποτελέσματα διακύμανσης σε σαφείς απαιτήσεις πονταρίσματος)·
  • Τοποθέτηση αντιφατικών ή επαναλαμβανόμενων στοιχημάτων.
  • Τοποθέτηση του 100% του ποσού bonus σε ένα μόνο στοίχημα.
  • Χρήση πολλαπλών λογαριασμών για να αποκτήσετε περισσότερα από τον αριθμό των bonus ή των δωρεάν στοιχημάτων που επιτρέπονται για κάθε παίκτη.
  • Απόκρυψη της χώρας διαμονής σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια προσφορά ή bonus που δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα διαμονής σας.
  • Συνεργασία με άλλους παίκτες προκειμένου να επωφεληθούν από προσφορές ή bonus.
  • Οποιοδήποτε κέρδη ή/και bonus ή/και δωρεάν περιστροφές ενδέχεται να προκύπτουν από την δραστηριότητα σε slots παιχνίδια τύπου αντίστροφης μέτρησης ή προοδευτικού τζάκποτ με την χρήση των bonus χρημάτων, θα ακυρώνονται σε περίπτωση που η παικτική δραστηριότητα διακοπεί και συνεχιστεί εκ νέου με χρήματα από το πορτοφόλι του παίκτη. Για παράδειγμα παιχνίδια Playson ( Solar Queen, Solar Temple κτλ)
  • Μετάβαση από τα παιχνίδια χαμηλής στάθμισης ή τα μη σταθμισμένα παιχνίδια (στο πλαίσιο της συνεισφοράς στις απαιτήσεις ποντίων) σε ένα παιχνίδι υψηλής στάθμισης μετά από μεγάλες νίκες με σκοπό την εκκαθάριση των απαιτήσεων ποντίων.
  • Επανειλημμένα χρησιμοποιώντας προσφορές για να παίξετε, με ελάχιστες ή καθόλου καταθέσεις, ή / και κατάθεση αποκλειστικά για να επωφεληθείτε από τις ανταμοιβές και τις προσφορές μας, χωρίς καμία πρόθεση να παίξετε / διακινδυνεύσει τα χρήματα που κατατέθηκαν.
Το ποσό που μου κράτησαν είναι 10880 ευρώ. Ρωτάω λοιπον εγω: για ποια προσφορά μιλάτε; μπορείτε να μου στείλετε το παικτικό μου ιστορικό; Μου απάντησαν οτι η προσφορά που καταχράστηκα ήταν μια προσφορά κατα την οποία επαιζες ρουλεττα και κάθε φορά που η μπιλια πηγαινε στο 0 και είχες ποντάρισμα 10 ευρώ οπουδήποτε κέρδιζες 10 ευρω voucher και οτι εγω που επαιζα στη γαλλικη ρουλεττα (που επιστρεφει το μισο ποντάρισμα σε στοιχηματα 50-50 αν η μπιλια πεσει στο 0) είχα εγγυημενο κέρδος 5 ευρω. Και εδώ αρχιζουν οι ανωμαλίες τις υπόθεσης:
1)Αν θεωρείται τη χρήση της γαλλικης ρουλέττας καταχρηστική γιατί την περιείχατε στην προσφορά;
2) Πως είναι επιβεβαιωμενο το κέρδος αφου αν η μπίλια πέσει πιο συχνα μαύρο ενω εχεις παιξει κοκκινο χανεις λεφτα.(δεν επαιζα συμπληρωματικα επαιζα κανονικα μονο κοκκινο)
3)Πως λέτε οτι έχω επιβεβαιωμενο κερδος αφου απο το παικτικό ιστορικό που εσεις οι ιδιοι μου στείλατε φαίνεται οτι έχω απώλεια ακόμα και αν συμπεριλάβουμε τα voucher.
4)Πώς γίνεται για voucher 400 ευρώ σύνολο να μου κρατάτε 10880 ευρώ;
5)Γιατι την πρώτη φορα που εκανα την προσφορα και δεν μου πιστώνονταν τα voucher και είχα πάρει τηλέφωνο μου τα πιστωσατε;

Ανέφερα αυτές τις θέσεις στην ΕΕΕΠ η οποία στην αρχή είχε υιοθετήσει τις θέσεις μου (μετα απο άπειρα τηλεφωνήματα και επεξηγήσεις) και μου είχε μαλιστα ειπωθει τηλεφωνικα οτι τους είχαν στείλει μήνυμα να μου παρακρατησουν τα voucher και να μου δώσουν τα υπολοιπα λεφτα, κατι που δεν είναι τελείως δίκαιο για μένα αλλα είναι κατι. Η θέση τους αλλαξε μετα απο συνάντηση με τη δικηγορική ομαδα της FONBET, οπου μια εβδομαδα μετα τη συνάντηση ελαβα το εξης:

Γενική Διεύθυνση Εποπτείας και
Επιχειρησιακών Λειτουργιών
Διεύθυνση Αδειοδότησης
Τμήμα Υποστήριξης της Αγοράς και
Διευθέτησης Διαφορών
Πληροφορίες: Κων. Ψυλλής
Τηλέφωνο: 211 10 75000
Προς:
κ. Βασίλειο Παπαντωνίου
[email protected]
Θέμα: «Οριστική διευθέτηση λογαριασμού»
Σχετ.:
1. Tο από 05.12.2023 έγγραφό μας με θέμα: «Απάντηση σε καταγγελία σας» το οποίο
έλαβε αριθ. Πρωτ. Ε.Ε.Ε.Π. 26621/05.12.2023
2. Η επιστολή της PLUMO LIMITED, η οποία έλαβε αριθ. Πρωτ. Ε.Ε.Ε.Π. 7487/01.03.2024
Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού 1, που σας κοινοποιήθηκε και κατόπιν επανειλημμένων
επαφών με την εταιρεία PLUMO LIMITED, μας κοινοποιήθηκε επιστολή ενημέρωσης από την
εταιρεία, (σχετικό 2) στην οποία αναφέρεται ότι:
Η εταιρεία έχει αφαιρέσει από τον λογαριασμό σας μόνο τα χρήματα που σχετίζονται με την
παραβίαση του εν λόγω μπόνους, όλα τα υπόλοιπα κέρδη που έχετε αποκομίσει από άλλα
παιχνίδια, έχουν παραμείνει στον λογαριασμό σας και είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη,
συγκεκριμένα είναι 1.423,00 €.
Κατόπιν των ανωτέρω η Υπηρεσία μας ολοκλήρωσε την διοικητική διερεύνηση της
υπόθεσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.
Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης
Αλεξάνδρα ΤσερεμέγκληΜαταίως προσπαθησα να συναντηθώ μαζι τους να μάθω τι άλλαξε, εξηγηση δεν πήρα καμία, ακόμα και το pdf της τελικής απόφασης δεν είχε καν την υπογραφη της Τσερεμέγκλη. Σήμερα ( 29/4/2024) πήγα απο τα γραφεία και το τμήμα καταγγελιων αρνηθηκε να με δει (Κιλιάδης και Αγγελόπουλος λέγονται αυτοι με τους οποιους μίλαγα) η γραμματέας ήταν αγενης και επιθετικη και δε με αφησε καν να τους περιμένω. Εν τέλει άφησα τα στοιχεία μου στη γραμματεία ζητώντας υπογεγραμένο το εγγραφο της απόφασης και οτι αν δεν επικοινωνήσει η Τσερεμεγκλη μαζί μου θα κάνω καταγγελία στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Προσωπικά μου φαίνεται πού πιθανό καποιος εκει μεσα να τα παίρνει, τώρα πόσο υψηλα ιστάμενος είναι αυτός δεν το γνωρίζω.
Σε καθε περίπτωση θα κινηθώ νομικά ενάντια στη FONBET. Προτιμώ να δωσω 2-3000 σε οικογενειακό φιλο δικηγόρο παρά να χαρίσω 10880 σε αυτους.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για διευκρινίσεις το μεηλ μου αναγραφεται στις απαντήσεις της EEEΠ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.... 2 ΣΤΑ 2 ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΕΕΠ λεει οτι της λεει ο παροχος.
ο επομενος παρακαλω!
 
 • Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
χαχαχα εγω ημουν ο 1ος / απο τους 2 ετσι;;;;;!!!!! να τα λεμε!!! 2-3000 θα χρειαστει ενας δικηγορος για να το "τρεξει";;; δηλαδη, αν στον (παικτικο) λογαριασμο σου υπαρχουν μονο 2-3000,,, δεν ακουγεται και πολυ συμφερον για να το κυνηγησει κανεις!!! βεβαια το challenge και,αυτο που λεμε "το γαμω το", μπορει να φτανουν και να περισσευουν!!!!! let's see!!!!!
 
Οι εταιρείες και πολύ περισσότερο ο ΟΠΑΠ έχουνε μάνεϋ.
Εκτός από τους φόρους που πληρώνουν στο κράτος κάνουν και χορηγίες.
Ανώμαλος δρόμος για να ενισχυθούν οι παραπληγικοί σου λέει - μαζεύονται κάποια εκατό-διακόσια χιλιάρικα που πάνε στην τσέπη κάποιων. Όχι στην τσέπη πονηρών μεσαζόντων αναγκαστικά αλλά στους πραπληγικούς τω όντι και στα ιατρικά κέντρα. Τους έχουν λοιπόν όλους αυτούς δικούς τους καθώς και το υπουργείο Υγείας.
Επίσης, διαφημίσεις. Ο Ζουγανέλης και τα κανάλια που τον έπαιζαν ; Τζάμπα ήταν ;
Γίνονται λοιπόν disputes με εμένα και μ' εσένα τον Μανωλάκη από την Καισαριανή.
Ποιός θα δικαιωθεί ; Οέο ;
Όταν μάλιστα δεν έχουμε ποτέ συγκροτηθεί σε κάποιο σώμα, κάποιο λόμπυ, χαιρετίσματα.
 
 • Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
χαχαχα εγω ημουν ο 1ος / απο τους 2 ετσι;;;;;!!!!! να τα λεμε!!! 2-3000 θα χρειαστει ενας δικηγορος για να το "τρεξει";;; δηλαδη, αν στον (παικτικο) λογαριασμο σου υπαρχουν μονο 2-3000,,, δεν ακουγεται και πολυ συμφερον για να το κυνηγησει κανεις!!! βεβαια το challenge και,αυτο που λεμε "το γαμω το", μπορει να φτανουν και να περισσευουν!!!!! let's see!!!!!
Γιατι τοσα πολλα; δεν νομιζω οτι παει τοσα... αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως αν υπαρχουν ; ΑΝ! λεω παντα ευθυνες της ΕΕΕΠ εκει δεν υπαρχει ουτε ακροαματικη διαδικασια! μονο φακελοι! Αν κανει η ΕΕΕΠ οτι εκανε καποιος δημος που ετρεξα (χρηματοδοτησα το τρεξιμο..) θα γραψει τα διοικητικα στα @ρχ%δι@ της και η στην τελευταια κληση θα προσκομισουν οτι νομιζουν οτι εχει ζητηθει η και τιποτα!
Μαλιστα ενω σε καποιες περιπτωσεις την επιδοση πρεπει να την κανουν αποκλειστικα δικαστικοι επιμελητες στον Δημο την πηγε η συζυγος μου, ουτε εξοδα επιδοσης. Η λογικη λεει οτι ειναι ιδια η διαδικασια και προς την ΕΕΕΠ.
Τωρα σχετικα με στοιχηματικη ειναι διαφορετικη κατασταση μεταξυ ιδιωτων...
 
 • Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
αρα,,,,,? τι ψαχνουμε...! να τα παρατησουμε;;; Σωστος ο λογος σου Κοσμικ, (η εμπειρια σου φαινεται απο τον τροπο γραφης σου, (μου δινεται μια ευκαιρια να γραψω ενα request, ενδιαφερον θα ειχε να γραψεις ιστοριες (σε ενα θρεντ, που αν θελουν και αλλοι "εμπειροι" , με/χωρις εισαγωγικα) να γραψουν, απο τα οσα χρονια ασχολεισαι με το online, αλλα κυριως με το επιγειο στοιχημα, εχεις να πεις πραγματα - εχω αυτο το ενστικτο - γραψτα να μαθαινοιυμε και εμεις οι νεοτεροι))! θα ηταν ενα δεδικασμενο παντως, αν, οποιος κατα τυχη ή Οχι, κερδισει μια τετοια υποθεση. Κατι θα πει για... Το μελλον. Ειναι πιστευω μεχρι να γινει η (δισκολη) αρχη. 2-3 χιλιαρικα ειχε γραψει ενας συμφορουμητης οτι τα ειχε υπολογισει! Για να "κυνηγησεις την εταιρια μιλαμνε! ΟΟΟχι την ΕΕΕπ!!! μ'αυτην/ους τα'χεις, δεν τα'χεις με τον "υπουργο"!!!!!
 
αρα,,,,,? τι ψαχνουμε...! να τα παρατησουμε;;; Σωστος ο λογος σου Κοσμικ, (η εμπειρια σου φαινεται απο τον τροπο γραφης σου, (μου δινεται μια ευκαιρια να γραψω ενα request, ενδιαφερον θα ειχε να γραψεις ιστοριες (σε ενα θρεντ, που αν θελουν και αλλοι "εμπειροι" , με/χωρις εισαγωγικα) να γραψουν, απο τα οσα χρονια ασχολεισαι με το online, αλλα κυριως με το επιγειο στοιχημα, εχεις να πεις πραγματα - εχω αυτο το ενστικτο - γραψτα να μαθαινοιυμε και εμεις οι νεοτεροι))! θα ηταν ενα δεδικασμενο παντως, αν, οποιος κατα τυχη ή Οχι, κερδισει μια τετοια υποθεση. Κατι θα πει για... Το μελλον. Ειναι πιστευω μεχρι να γινει η (δισκολη) αρχη. 2-3 χιλιαρικα ειχε γραψει ενας συμφορουμητης οτι τα ειχε υπολογισει! Για να "κυνηγησεις την εταιρια μιλαμνε! ΟΟΟχι την ΕΕΕπ!!! μ'αυτην/ους τα'χεις, δεν τα'χεις με τον "υπουργο"!!!!!

Δεν έχω προσωπική εμπειρία με αποκλεισμούς-limit.
Μόνο ένας φίλος μου -μακαρίτης τώρα- που έπαιζε stoiximan μου έλεγε ότι μετά από μερικές νίκες του βάλανε limit 50 ευρώ ενώ αυτός πριν έπαιζε 100 ευρώ κάθε φορά.
Μία εμπειρία μου είναι κάπως αστεία, από τον παλιό ιππόδρομο του Φαλήρου.
Την έχω ξαναπεί.
Ο παίκτης φίλος μου παλιός, ο μπουκ (παράνομος) επίσης φίλος μου παλιός και συμμαθητής στο σχολείο.
Εγώ καμία σχέση με το παράνομο παιχνίδι -έπαιζα στο νόμιμο- αλλά ο φίλος έπαιζε στον μπουκ.
Του κερδίζει λοιπόν ένα εκατομμύριο δραχμές, πληρώνεται.
Ο μπουκ του δίνει πεντοχίλιαρα, χιλιάρικα, μονοδόλλαρα και ένα τσεκ 30,000 δρχ από ένα κατάστημα ψυγείων στο Γαλάτσι. Εμένα ο νικητής μου χρώσταγε τα 30 από άλλα νταραβέρια και μου δίνει το τσεκ, Το παίρνω πάω στο Γαλάτσι, το εξαργυρώνω,
Μετά ο μπουκ κάνει αποκλεισμό στο νικητή μας.
Παίρνω εγώ τηλέφωνο -για χαβαλέ περισσότερο- και λέω "ρε συ ο άλλος διαμαρτύρεται ότι του κάνατε αποκλεισμό". Άραξε μου λέει ο μπουκ και που είσαι όποιος σε πειράζει εσένα θα με πάρεις τηλέφωνο να στείλω τους μπράβους.
Λίγες μέρες μετά από αυτά συναντηθήκαμε και οι τρεις και πήγαμε για φαϊ σε Κινέζικο ...
Το συμπέρασμα μου είναι ότι στο τετ α τετ στοίχημα αυτά είναι αναπόφευκτα. Όπως και το στήσιμο αγώνων είναι αναπόφευκτο άμα τους πέσει μονόπατο ένα στοίχημα των μπουκ.
Μόνο το αμοιβαίο είναι τίμιο - αλλά δεν έχουμε από αυτό σήμερα.
 
 • Like
Αντιδράσεις: theo_kromm_pro
(για καποιο λογο δεν ποσταρηστηκε το υπολοιπο μνμ στο ποστ μου, προφανως λογο σνδσς ιντερνετ) να βλεπετε; τετοιες ιστοριες θελουμε!γι'αυτο λατρευω τα φορουμ! μαθαινεις πραγματα, που δισκολα τα ζει καποιος σημερα! ουτε και τα εχει βιωσει τα τελευταια χρονια καποιος που, κυριως, δραστηριοποιειται online!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

 • 14:00
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • cinch Scottish Premiership 2023-24
 • 15:00
  Novasports 1HD
  • Χετάφε - Μαγιόρκα
 • 17:00
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Sky Bet EFL Championship 2023-24
 • 17:15
  Novasports 1HD
  • Θέλτα - Βαλένθια
 • 17:15
  Novasports Start
  • Λας Πάλμας - Αλαβές
 • 19:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Νάπολι - Λέτσε
 • 19:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Αταλάντα - Τορίνο
 • 19:15
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
 • 19:30
  Novasports 1HD
  • Σπόρτινγκ Χιχόν - Έιμπαρ
 • 19:30
  Novasports 2HD
  • Κλαμπ Μπριζ - Σερκλ Μπριζ
 • 19:30
  Novasports Start
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Γκενκ
 • 21:45
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Ελλάς Βερόνα - Ίντερ
 • 21:45
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Έμπολι - Ρόμα
 • 21:45
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Λάτσιο - Σασουόλο
 • 21:45
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Φροζινόνε - Ουντινέζε
 • 22:00
  Novasports 1HD
  • Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
 • 13:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Μπαρτσελόνα - Τενερίφη
 • 18:00
  Novasports Prime
  • Μικρός τελικός
 • 21:00
  Novasports Prime
  • Τελικός
 • 21:45
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Βίρτους Μπολόνια - Βενέτσια
 • 22:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • NBA 2023-24
 • Αύριο 27-05-2024
 • 01:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2023-24
 • 03:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Ντάλας Μάβερικς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
 • 04:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2023-24
 • 10:35
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • MotoGP 2024
 • 11:45
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Moto3 2024
 • 13:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Moto2 2024
 • 14:30
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • MotoGP 2024
 • 14:30
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • DTM 2024
 • 15:45
  ANT1
  • Formula 1 2024 - Γκραν Πρι Μονακό
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • animusbet animusbet:
  Συνήλθες εσύ από χτες?:twis:
 • Ertzan Ertzan:
  εντάξει ήμασταν σε κακό φεγγάρι τι να κάνουμε
 • Ertzan Ertzan:
  ήταν ανάδρομος ο Ερμής στον ταύρο
 • PANATHA PANATHA:
  Δεν ξερω τι ειναι χειρότερο στον τελικό...το θεαμα ή ο αγωνιστικός χώρος...
 • PANATHA PANATHA:
  Ηλιθιε Χουανκαρ και εκανες λαθος πασα στα 3 μετρα που ειχε σαν συνεπεια λιγα δευτερολεπτα μετα να φαει δευτερη κιτρινη ο βλακας ο Κωτσιρας που εφαγε σαν ερασιτεχνης την πρωτη κιτρινη γιατι ηθελε να σηκωσει απο κατω τον παιχτη του Άρη....
 • Ertzan Ertzan:
  ο αγωνιστικός χώρο
 • PANATHA PANATHA:
  Αντιο κυπελλο...δεν την βγαζει με 10 παιχτες....μονο αν επειδη εχει γενικα πολλες μονομαχιες φαει και ο Αρης κοκκινη
 • Ertzan Ertzan:
  το Χ μπορείτε να το βγάλετε στην κανονική διάρκεια αυτό θέλω
 • Ertzan Ertzan:
  να ρε γκρίνιαζες και 2η κόκκινη στον Άρη αυτήν την φορά τι άλλο θέλετε δηλαδή
 • PANATHA PANATHA:
  δεν γκρινιαζω....τους κραζω....εχει διαφορα
 • animusbet animusbet:
  θέλουμε νίκη στην κανονική διάρκεια για να πάμε να φάμε μετά
 • Ertzan Ertzan:
  σαν γκρίνια είναι ξέρω εγώ
 • Ertzan Ertzan:
  τέτοια ώρα πάμε για ποτό ρε πιο φαϊ
 • Ertzan Ertzan:
  τώρα που είπες φαγητό αυτό θυμήθηκα :smk1:

 • PANATHA PANATHA:
  και οτι πηγα να σου γραψω πως θα εχει κι αλλη κοκκινη
 • Ertzan Ertzan:
  σφάζουν τον Άρη φως φανάρι
 • animusbet animusbet:
  ταιριάζει και σε σύνθημα αυτό
 • PANATHA PANATHA:
  σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης
 • Ertzan Ertzan:
  άλλο κάρφωμα κάνει ο Φώτης έχει τελειώσει η σεζόν γι'αυτόν
 • PANATHA PANATHA:
  Ε δεν ηξερε να παει σε μοναστηρι για να μην εχεις να λες....
 • Ertzan Ertzan:
  Βαγιανίδης ο εκτελεστής
 • Ertzan Ertzan:
  Καρυπίδης κυνηγάει την διαιτητή
 • K Kavajim:
  Αφήστε τον να πέσει κάτω να ησυχάσουμε...
 • K Kavajim:
  Ένας τίτλος μόνο για τον φετινό Bernard... Ο μεγάλος θα έρθει αύριο
 • Ertzan Ertzan:
  για όποιον ενδιαφέρεται μετά το υπερθέαμα ο βαρετός αγώνας Κυπέλλου Γαλλίας
  Ertzan Ertzan: για όποιον ενδιαφέρεται μετά το υπερθέαμα ο βαρετός αγώνας Κυπέλλου Γαλλίας