Η Υποκειμενικότητα της Γκανιότας

fairplay

Δε γινεται να τους μασεις ολους μαζι γιατι οτι ειναι βαλιου για σενα , δεν ειναι βαλιου για μενα ....οτι ειναι βαλιου για μενα δεν ειναι για τον αλλο κλπ κλπ....

......................................................................................................................................................................................
Καλα κρασια!!!!Το ζητουμενο ειναι αν πραγματι ειναι βαλιου ,οχι τι νομιζει ο καθενας.Ας μαζευτουν ολοι και να δειξουν τα πιστευω τους,εσυ γιατι δεν το θες ,?
 
fairplay

Δε γινεται να τους μασεις ολους μαζι γιατι οτι ειναι βαλιου για σενα , δεν ειναι βαλιου για μενα ....οτι ειναι βαλιου για μενα δεν ειναι για τον αλλο κλπ κλπ....

......................................................................................................................................................................................
Καλα κρασια!!!!Το ζητουμενο ειναι αν πραγματι ειναι βαλιου ,οχι τι νομιζει ο καθενας.Ας μαζευτουν ολοι και να δειξουν τα πιστευω τους,εσυ γιατι δεν το θες ,?
το value ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ (για αλλον ειναι οι απουσιες,για αλλον ειναι η προιστορια,για αλλον ειναι το μπατζετ της καθε ομαδας,για αλλον ειναι ο καιρος,για αλλον ειναι η τρεχουσα εκεινη τη στιγμη αποδοση, για αλλον ειναι οτι παιζουν σε ουδετερη εδρα, για αλλον οτι αλλαξε προπονητη, κλπ). Δεν υπαρχει ορισμος (οταν μιλαμε για στοιχημα)....Αν ειχες δει πριν 4 χρονια περιπου ενα φιλος που εχει δουλεψει σε πολλες στοιχηματικες εταιρειες μας εκανε τη τιμη για 1 μηνα να δεχεται ερωτησεις απο ολους τους φιλους του infobeto και το αναφερει ξεκαθαρα οτι το value ειναι υποκειμενικο για το καθενα.
Kαι αν θες εναν ορισμο το ξαναλεω
Το τι είναι value και τι όχι θα στο πει η τσέπη σου Αν εγώ το Σεπτέμβριο του 2015 ξεκίνησε με 500 ευρώ και το Σεπτέμβριο του 2016 έχω 15.000 χιλιάρικα σημαίνει ότι βαράω σωστά είτε χάσω είτε κερδίσω.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
το value ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ
Το τι είναι value και τι όχι θα στο πει η τσέπη σου Αν εγώ το Σεπτέμβριο του 2015 ξεκίνησε με 500 ευρώ και το Σεπτέμβριο του 2016 έχω 15.000 χιλιάρικα σημαίνει ότι βαράω σωστά είτε χάσω είτε κερδίσω.
Οποτε και αυτος που κερδιζει το τζοκερ ειναι value,αφου το λεει η τσεπη του.
 
Αν ειχες δει πριν 4 χρονια περιπου ενα φιλος που εχει δουλεψει σε πολλες στοιχηματικες εταιρειες μας εκανε τη τιμη για 1 μηνα να δεχεται ερωτησεις απο ολους τους φιλους του infobeto και το αναφερει ξεκαθαρα οτι το value ειναι υποκειμενικο για το καθενα.
Kαι αν θες εναν ορισμο το ξαναλεω

Ποιος ήταν αυτός, εννοώ τι ρόλο είχε στις στοιχηματικες εταιρείες, και πώς μπορούμε να βρούμε το συγκεκριμένο thread.
 
Ποιος ήταν αυτός, εννοώ τι ρόλο είχε στις στοιχηματικες εταιρείες, και πώς μπορούμε να βρούμε το συγκεκριμένο thread.
Το thread είναι παρακάτω, βέβαια ο trader έχει φύγει προ πολλού

 
  • Like
Αντιδράσεις: Epi0
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
Ναι, ορισμός βέβαια δεν υπάρχει.
Υπάρχουν μόνο μετρήσεις - ή δύνανται να υπάρξουν.
Αν υπήρχε μία στάνταρ φόρμουλα προγνωστικών θα ήταν πρώτα και κύρια σε χρήση από τους μπουκ και δεν θα λεγόταν "αθλητικός στοιχηματισμός", θα λεγόταν casino games.
 
Η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη και δεν ξέρω αν θα είμαι εντός θέματος ή όχι. Συγνώμη προκαταβολικά.

Η πιθανότητα στο στοίχημα νομίζω ότι έχει θεωρητική βάση. Και αυτό γιατί, όταν γίνεται ένα ματς π.χ. το ματς Τσέλσι - Γουλβς. είναι αδιάφορο στον αναγνώστη αν εγώ πω ότι το σετ πιθανοτήτων είναι 55-25-20, διότι στο τέλος θα έρθει μόνο ΕΝΑ αποτέλεσμα. Ο,τι και αν ερθει το ματς, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζω ότι είχα δίκιο στις πιθανότητες.

Δεν είναι (θέλω να πω) όπως η ρίψη ζαριού που ξέρουμε ότι η πιθανότητα να φέρουμε "6" είναι 16.6%.
Η έκβαση ενός ποδοφσαιρικού αγώνα εξαρτάται από ένα κάρο (κυριολεκτικά) παραμέτρους και αν κάποιος πει ότι ο άσος είναι για 55% ή για 57% ή για 62%, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι ούτε για να το υποστηρίξω, ούτε για να το αντικρούσω.

Πολλές παράμετροι πριν το ματς: Φόρμα, εικόνα εντός, εικόνα εκτός, φόρμα εντός φόρμα εκτός, παράδοση, απουσίες, κίνητρο είναι κάποιες παράμετροι. Τώρα έχουμε και μέτριες έδρες από τα άδεια γήπεδα του Κορωνοϊού, είχαμε και τη διακοπή του Κορωνοϊού, δηλαδή τρέχα γύρευε.
Και πολλοι αστάθμητοι παράγοντες την ώρα του ματς που είναι αδύνατον να προβλεφθούν, καθορίζουν την έκβαση

Αυτό θα πει ότι οι πιθανότητες είναι άχρηστες στο στοίχημα;
Οχι, αλλά για να τις προσεγγίσουμε πρέπει να κάνουμε καποιες παραδοχές.

Πρώτα πρώτα, η πιθανότητα στο στοίχημα έχει την εξής έννοια. Ο,τι στην σεζόν μέσα καλούμαστε να παίξουμε πολλές φορές και όχι μόνο μία. Αν εγω σε μία σεζόν έχω ποντάρει 100 ενδεχόμενα που τα "βλέπω" 20%, τότε θα ηθελα (για να λέω ότι "βλέπω"¨σωστά) στο τέλος από τα 100 να περάσουν κάπου τα 20. Και παραπάνω να περάσουν μια χαρά είμαι εκ του αποτελέσματος. Αν περάσουν σημαντικά λιγότερα έχω θέμα.

ΟΜΩΣ αυτή η συζήτηση δεν θα είχε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σημασία αν δεν υπήρχε η κορυφαία παράμετρος του στοιχήματος: η Απόδοση.

Γυρίζουμε στο ματς του παραδείγματος Τσελσι - Γουλβς (ππυ υποτίθεται ότι το εκτιμώ 55-25-20) και ας το δούμε από την άποψη του αουτσάιντερ.

Αν μου δώσουν στο ματς Τσελσι - Γουλβς το διπλό 5.00 και κάτω, θα τους ευχαριστήσω θερμά, θα τους πω γεια και θα πάω παραπέρα.

Αν μου δωσουν το διπλό στο 5.50, καποιοι θα πουν ότι έχουμε value.

Εδώ διαφωνώ. Τίποτα δεν έχουμε, διότι:

1) δεν μας εγγυάται κανείς ότι η πιθανότητα της Γουλβς είναι 20% και δεν είναι 17%. Ξαναλέω η πιθανότητα είναι εντελώς θεωρητική εννοια στο ποδόσφαιρο. Είναι στο μυαλό μας μόνο.

2) Ακόμα και στην περίπτωση που είναι όντως 20%, (θεωρητικά), το πλεονέκτημα που επιτυγχάνουμε (10%) είναι πολύ μικρό και Θα χρειαστούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τέτοια ματς για να αποδείξουμε ότι η στρατηγική μας αποδίδει. Χώρια που,

3) ασχολούμενοι με πιθανότητες του 20%, είναι πιθανό το οποιο πλεονέκτημα να το "καταπιεί" η αρνητική διακύμανση πριν ανακαλύψουμε ότι μπορεί και να είμαστε οριακά κερδοφόροι. Καλλιστα δηλαδή στα 20 πρώτα τέτοια ματς μπορεί να πιάσουμε μόνο τα 2 πχ και να τα έχουμε παίξει μόνο με απόδοση 5.50.

Δεν μας πειράζουν όμως όλα τα παραπάνω γιατί υπάρχει το no bet και κανείς δεν μας υποχρεώνει να παίξουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Το μικρό πλεονέκτημα, δεν το θεωρώ πλεονέκτημα και δεν ασχολούμαι μαζί του. Αν κάποιος ασχολείται, καλά κάνει για το εαυτό του.

Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που ο Μπουκ από την εγγενή του αδυναμία να θέλει να καλυψει τα νώτα του στην νίκη του μεγάλου φαβορί, μας δώσει τους Γουλβς με απόδοση π.χ. 8.50;

Τότε, αν συντρέχουν κριτήρια για το φαβορί και το αουτσάιντερ (που εμείς έχουμε ορίσει και που τα έχουμε περιγράψει) και αν "βλέπουμε" όπως είπαμε, την πιθανότητα του αουτσάιντερ 20%, παίζουμε και καταλαβαίνετε ότι έχουμε το εξής παράδοξο:

Ότι τελικα ΔΕΝ χρειάζεται να είμαστε "μάγοι" με τις πιθανότητες. Και λίγο έξω να έχουμε πέσει, έχουμε πάρει τόσο μεγάλο πλεονέκτημα που τελικά στα 100 τέτοια ματς ακόμα και αν περάσουν όχι τα 20 που πιστεύουμε, αλλά έστω τα 15, θα είμαστε κερδοφόροι. Η δε κερδοφορία μας θα φανει νωρίς, σε λίγα σχετικά ματς.

Δεν έχει νόημα επομένως να "μαλώνουμε" μεταξύ μας αν η πιθανότητα είναι 22% ή 18% όταν έχουμε πάρει τέτοιο σημείο στο 8.50. ΔΕΝ έχουν σημασία πια οι πιθανότητες.

Τώρα, το "πόσο και πάνω" παίζουμε σημείο που "βλέπουμε" στο 20% ειναι στην κρίση του καθενός. Για το συγκεκριμένο ματς στο παράδειγμα εγώ π.χ. κάτω από 6.50-7.00 γενικά δεν θα το έπαιζα.


*Το παράδειγμα επελέγη εντελώς τυχαία και αναφέρεται σε ένα θεωρητικό ματς των δύο ομάδων στα μέσα της σεζόν.
Ολως τυχαίως οι ομάδες παίζουν την τελευταία αγωνιστική και απ ό,τι φαίνεται θα έχουν και οι δύο κίνητρο. Δεν αναφέρομαι στο ματς αυτό, ούτε ενδιαφέρομαι να εμπλακώ pregame για να χρειαστεί να βγάλω σετ πιθανοτήτων.
Αποδόσεις, στο κάτω-κάτω, δεν έχουν βγει ακόμα. Μία Εταιρία έβγαλε 1.78 τον άσο και 4.15 το διπλό (και τα απέσυρε) και αν όντως είναι περίπου εκεί οι αποδόσεις, μακριά και αγαπημένοι!

Συγνώμη για το κατεβατό.
:eye:

Οι πιθανότητες στο στοίχημα ασφαλώς έχουν θεωρητική βάση, η θεωρητική βάση όμως οφείλει να είναι μετρήσιμη και να περιλαμβάνει πραγματικά και όχι φανταστικά γεγονότα. Η μόνη πραγματική και μετρήσιμη βάση, είναι τα γεγονότα του παρελθόντος, τα οποία μας προϊδεάζουν για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με την πιθανολόγηση, οφείλει να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων για το είδος με το οποίο θέλει να ασχοληθεί. Όσο μεγαλύτερη είναι η βάση δεδομένων, τόσο τα πορίσματα του θα προσεγγίζουν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Σίγουρα υπάρχουν πάμπολλοι αστάθμητοι παράγοντες και παράμετροι που θα καθορίσουν την έκβαση των μελλούμενων και πολλοί από αυτούς δεν είναι μετρήσιμοι. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να προσμετρήσουμε όλους τους παράγοντες που θα καθορίσουν την έκβαση ενός αγώνα, αν θέλουμε όμως να πιθανολογούμε, χρειάζεται να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μετρήσιμα δεδομένα και βάσει αυτών των δεδομένων να κατανείμουμε τις πιθανότητες. Το παρελθόν επίσης μπορεί μεν να μας προϊδεάζει για το μέλλον, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καθορίζει απόλυτα τι θα συμβεί στο μέλλον, εφόσον κάθε συμβάν έχει το δικό του μοναδικό αποτύπωμα. Οπότε όντως δεν υπάρχει καμία εγγύηση για τίποτα απ’ όσα δεν έγιναν ακόμη. Άρα αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει κάποιον που πιθανολογεί, είναι τα πορίσματα του να προσεγγίζουν όσο το δυνατόν πιο κοντά την πραγματικότητα.

Ασφαλώς δεν μπορούμε να διαγνώσουμε την ορθότητα ή μη των πιθανοτήτων από έναν μόνο αγώνα. Άλλωστε η ίδια η έννοια των πιθανοτήτων αναφέρεται σε ένα πλήθος ενδεχόμενων γεγονότων. Ακόμη και στην ρίψη του ζαριού κάθε φορά θα επαληθευτεί μόνο ένα αποτέλεσμα. Μερικές φορές μάλιστα ενδέχεται να έρθει κατ’ επανάληψη για 2 ή 3 ή 4 φορές, η ίδια ζαριά. Αυτό τι σημαίνει, ότι το 16,6% πάει να ισχύει; Όχι φυσικά. Μιλάμε για παράδειγμα για ποσοστιαίες πιθανότητες με τιμές επί τις 100, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να συγκεντρώσουμε 100 αγώνες και να συγκρίνουμε, τι πιθανότητες δώσαμε για κάθε αποτέλεσμα και τι τελικά συνέβη στην πραγματικότητα. Αν εμείς για παράδειγμα, στους 100 αγώνες μιας ομάδας αποδώσαμε κατά μέσον όρο 60% ποσοστό για νίκη και τελικά η ομάδα αυτή νίκησε μόνο στους 40 αγώνες, σημαίνει πως έχουμε πολύ μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα. Αν η ομάδα σε σύνολο 100 αγώνων νίκησε στους 58 ή στους 62 σημαίνει ότι προσεγγίσαμε πολύ κοντά στην πραγματικότητα και ότι οι πιθανολογήσεις μας ήταν σε γενικές γραμμές σωστές. Άρα υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν πιθανολογούμε σωστά ή λάθος και έχει σημασία να το γνωρίζουμε αυτό, εκτός και αν στοιχηματίσουμε μόνο για μια φορά στην ζωή μας σε έναν αγώνα και δεν ξανασχοληθούμε ποτέ ξανά με το στοίχημα, οπότε τότε όντως δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τις πιθανότητες στο σύνολο τους.

Από εκεί και πέρα ως παίχτες του στοιχήματος, για να ποντάρουμε χρήματα σε κάποιους αγώνες χρειάζεται να έχουμε και κάποια ακόμη κριτήρια πέρα από τις ξερές τιμές των πιθανοτήτων. Χρειάζεται να ξέρουμε πότε να αποφύγουμε και πότε να ποντάρουμε σε κάποια σημεία, ανεξάρτητα από τις πιθανότητες τους. Άλλος έχει για μπούσουλα την φόρμα, άλλος έχει την προϊστορία, άλλος τις αλληλουχίες αποτελεσμάτων, άλλος έχει τα σερί που σπάνε ή δεν σπάνε κλπ, τα οποία βέβαια και αυτά είναι εντελώς θεωρητικά, σύμφωνα με το σκεπτικό του καθένα. Ακόμη όμως και αυτά τα κριτήρια μπορούν να γίνουν μετρήσιμα ώστε να φανεί τι ποσοστά επαλήθευσης έχουν και αν τελικά βασιζόμαστε σε αυτά ορθώς ή λάθος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: loxagos mark
Αν εμείς για παράδειγμα, στους 100 αγώνες μιας ομάδας αποδώσαμε κατά μέσον όρο 60% ποσοστό για νίκη

Αν η ομάδα σε σύνολο 100 αγώνων νίκησε στους 58 ή στους 62 σημαίνει ότι προσεγγίσαμε πολύ κοντά στην πραγματικότητα και ότι οι πιθανολογήσεις μας ήταν σε γενικές γραμμές σωστές.
Μια ομαδα που στατιστικα εχει 60% π.χ στον Ασσο υπαρχουν μερικοι τροποι προσεγγισης.

Α)Να μπορεσω να πετυχω το 60% οχι 100 φορες αλλα τις 60.Δηλαδη να βρω ποτε απο τις 100 θα πονταρω τις 60 για να πιασω τον Ασσο.
 
Ενα εξελακι με αντιστροφη μετριση θα παραγει χρησιμα αποτελεσματα.

Ομαδα..@-----W-------L------Πιθανο Πονταρισμα

Δηλαδη θα κερδισω 60φορες ,εχουν καταγραφει π.χ 35 χαμενα και βρισκομαι στο 80 που σημαινει παιζοντας τα επομενα 20 θα χασω τα 5 και θα κερδισω 15 (στατιστικα παντα)οποτε

20αγωνες
@ καθε αγωνα=1,70*1,00=1,70

15*1,70=25,5=win
 
Μια ομαδα που στατιστικα εχει 60% π.χ στον Ασσο υπαρχουν μερικοι τροποι προσεγγισης.

Α)Να μπορεσω να πετυχω το 60% οχι 100 φορες αλλα τις 60.Δηλαδη να βρω ποτε απο τις 100 θα πονταρω τις 60 για να πιασω τον Ασσο.
Η αντικειμενική απόδοση για 60% πιθανότητες επαλήθευσης είναι 1,66. Το ζήτημα τώρα είναι ότι μια ομάδα με μέσο όρο προσδοκόμενων νικών στο 60%, δεν θα δίνει πάντοτε 1,66 απόδοση. Για μια πιθανολόγηση και για να βγει μια απόδοση, δεν μετρώνται μόνο οι πιθανότητες της μίας ομάδας, αλλά προσμετρώνται οι πιθανότητες και των 2 αντίπαλων ομάδων. Άλλες φορές θα έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από 60% και άλλες φορές λιγότερες πιθανότητες, ανάλογα πάντα με την δυναμικότητα του αντιπάλου με τον οποίο αναμετράται, οπότε ανάλογα θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνει και η απόδοση της για νίκη. Για παράδειγμα, σε κάποιες αναμετρήσεις με αδύναμους αντιπάλους το 60% μπορεί να γίνει 75% ενώ σε κάποιες αναμετρήσεις με δυνατότερους αντιπάλους το 60% μπορεί να γίνει 40%. Στο σύνολο όλων των αναμετρήσεων της όμως, ο μέσος όρος των αποδόσεων για νίκη κανονικά θα πρέπει γυροφέρνει στο 1,66. Το σε ποιές χρονικές στιγμές θα ποντάρεις και ποιες θα αποφεύγεις εξαρτάται από τα προσωπικά σου κριτήρια. Όποτε όμως βρίσκεις μια τέτοια ομάδα με απόδοση ίση ή μεγαλύτερη από 1,66 ενώ παίζει με πιο αδύναμο αντίπαλο αξίζει και με το παραπάνω να ποντάρεις εφόσον σε κάθε περίπτωση οι πιθανότητες επαλήθευσης θα είναι έτσι κ' αλλιώς υπέρ σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Α)Να μπορεσω να πετυχω το 60% οχι 100 φορες αλλα τις 60.Δηλαδη να βρω ποτε απο τις 100 θα πονταρω τις 60 για να πιασω τον Ασσο.

Θα σε απογοητευσω αλλα αυτο δεν γινεται. Εφοσον καθοριστει σωστα η πιθανοτητα δεν γινεται η προβλεψη σε αυτο.Ειναι σαν να ριχνεις το νομισμα και να γνωριζεις στην καθε ριψη ποτε θα ερθει κορωνα και ποτε γραμματα
 
  • Like
Αντιδράσεις: Αρίσταρχος και fairplay
Η αντικειμενική απόδοση για 60% πιθανότητες επαλήθευσης είναι 1,66. . Στο σύνολο όλων των αναμετρήσεων της όμως, ο μέσος όρος των αποδόσεων για νίκη κανονικά θα πρέπει γυροφέρνει στο 1,66.


ενώ σε κάποιες αναμετρήσεις με δυνατότερους αντιπάλους το 60% μπορεί να γίνει 40%
Και 40% να ειναι δεν υπαρχει προβλημα,εφοσον το εξελ μας πει εχει το 2-Χ εφτασε το 60% εχουμε την στιγμη που μας κανει να πονταρουμε το 1,66=Ασσο

Παντως η εμφανιση κοντα 55%
 

Συνημμένα

  • zzz.jpg
    zzz.jpg
    201.9 KB · Προβολές : 109
Τελευταία επεξεργασία:
Αρίσταρχος
Το σε ποιές χρονικές στιγμές θα ποντάρεις και ποιες θα αποφεύγεις εξαρτάται από τα προσωπικά σου κριτήρια.
________________ ______ _ ______ ______ ______ ______ _____ ______ _ ______ ______ ______ ______ ____ ______ _ ______ _




Με αυτο που βλεπεις,δεν σε βοηθα ποτε περιπου να επιλεξεις τον Ασσο?

1597008517674.png

1597008474584.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ένα άλλο που έχει σημασία είναι η υπομονή.
Σήμερα π.χ. Ίντερ - Λεβερκούζεν εγώ δεν βλέπω κάτι, Μαν. Γιουνάϊτεντ - Κοπεγχάγη βλέπω αλλά οι αποδόσεις είναι μικροσκοπικές. No bet.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...