Η επενδυτική περιπέτειά μου με το valuebetting

Η δοκιμη εγινε απο 6/11/2018 μεχρι 31/5/2019 και αφορα συνολο 3119 στοιχηματα.

Σε καποια αλλη περιοδο που εκανα paper trading παλι τα ιδια αποτελεσματα ειχα.

Απορω δλδ αυτο το value εν τελει πως δουλευει.
Εδω κοτζαμ Rebel τοσα χρονια στο χωρο με πακετα ενα σωρο λεφτα και δεν βγαζει κερδος...

Στη συγκεκριμενη καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ο τροπος υπολογισμου του value γινεται ως εξης:
Κοιτανε τις αποδοσεις της Pinnacle. Αν αλλος book δινει μεγαλυτερη αποδοση τοτε ειναι value!
Οποτε και τα value ειναι εν δυναμει arb...
Παρτο αυγο και κουρευτο.
Η Πινακλ ειναι τοπ στα μεγαλα πρωταθληματα...οσο πας παρακατω τοσο μεγαλυτερο βαριανς εχεις

Να μην ξεχνας οτι οι εταιριες απαντανε...περα απο το λιμιτ.
Η φημισμενη αγορα πχ ασιατικο χαντικαπ στα κορνερ που εδινε ο stoix πλεον δεν υπαρχει
ειχαν μπει μεσα χοντρα
το ιδιο και στο νεξτ γκειμ στο τεννις
το ιδιο και στους ποντους περιοδου στο NBA και παει λεγοντας

το value δεν πεθανει. αλλαζει μορφη

• Like
Αντιδράσεις: CMWH και defectus
Οταν πληρωνεις μια συνδρομητικη υπηρεσια δεν εισαι αναγκασμενος να κανεις φιλτρο στο φιλτρο.
Σου στελνει value ; Ειναι value.
Το αν θα πρεπει εγω να το διπλοτριπλοτσεκαρω, να μας το πουνε αν ειναι οτι δουλευουμε συναιτερικα να μας δινουν και ενα ποσοστο απο την συνδρομη τους.

Ειναι το ιδιο με το arb. Σου στελνει arb, ειναι arb. Αν δεν το δεχεται η εταιρια, αν εχει φραγη, αν εχει οριο, αν και εγω δεν ξερω γω τι αλλο τοτε αλλαζει.
Αλλα εδω το παραδειγμα μου ειναι με bet που παιχτηκαν. Τα εστελναν, τα εβρισκα, τα επαιζα. Απο χοκευ, μεχρι τεννις και ποντους nba. Πανω απο 3000 στοιχηματα "value". Γελαει ο κοσμος.

Οταν πληρωνεις μια συνδρομητικη υπηρεσια δεν εισαι αναγκασμενος να κανεις φιλτρο στο φιλτρο.
Το αν θα πρεπει εγω να το διπλοτριπλοτσεκαρω, να μας το πουνε αν ειναι οτι δουλευουμε συναιτερικα να μας δινουν και ενα ποσοστο απο την συνδρομη τους.

Ειναι το ιδιο με το arb. Σου στελνει arb, ειναι arb. Αν δεν το δεχεται η εταιρια, αν εχει φραγη, αν εχει οριο, αν και εγω δεν ξερω γω τι αλλο τοτε αλλαζει.
Αλλα εδω το παραδειγμα μου ειναι με bet που παιχτηκαν. Τα εστελναν, τα εβρισκα, τα επαιζα. Απο χοκευ, μεχρι τεννις και ποντους nba. Πανω απο 3000 στοιχηματα "value". Γελαει ο κοσμος.
Ολα τα μπετ που εβρισκε το tool τους και στα εστελναν ηταν prematch ;

Δεν το θυμαμαι αυτο καθως περασαν και 4 χρονια... Ισως ειχε και Live αλλα εγω σχεδον σιγουρα επαιζα prematch.

Καταλαβαινω αυτο που λες
Πουλανε κατι το οποιο πραγματικα δεν πλησιαζει ουτε το 99% απο αυτο που διαφημιζουν. Πελατες ψαχνουν να πουλησουν
Διαφημιζουν κατι το οποιο δεν μπορουν να παρεχουν συνεχομενα/με διαρκεια πολλες φορες και την ιδια στιγμη πουλανε κατι το οποιο ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι ειναι

επειδη το κανω αυτο πολλα χρονια θα σου πω
Εχω πεσει απειρες φορες σε fault line...δηλαδη στο σκαναρισμα τους κανουν λαθος. Κολλησε το μποτ,αλλαξε το site, αλλα odds δειχνει η οθονη αλλα ειναι τα πραγματικα.
Ειναι παρα πολυ συχνο

Σου λενε αυτο το σημειο ειναι value... γιατι ειναι value;;; ειναι παραπανω απο την πινακλ...αρα ειναι
συγνωμη αλλα δεν ειναι ετσι
οταν εγω σαν ιδιωτης κανω καταγραφη τι παιζω τοσα χρονια καταλαβαινω οτι "ειναι παραπανω απο την πινακλ ειναι value" ειναι μεγαλο λαθος. Αυτοι που λογικα κανουν καταγραφη απειρα σημεια περισσοτερα απο μενα ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ;
πολυ ευκολα αμα ακολουθησεις τυφλα θα πνιγεις και θα χασεις το κεφαλαιο σου
ενας φιλος μου απο Ουγγαρια ξεκινησε με αρμπ το γυρισε σε value (τυφλο καλη ωρα) και σε 9 μηνες ηταν τοσο ατυχος εχασε 200κ κεφαλαιο

Οποιος θελει να ασχοληθει και να δοκιμασει το value πρεπει να κανει 2 πραγματα
να επιλεξει καλα τις αγορες του
να επιλεξει με μεγαλη προσοχη το range των τιμων
αν παιζεις οτι βγαινει πας για φουντο... προσωπικο τιπ διαλεξε ενα πιο στενο range
1.7-2.3, 1.8-2.25, 1.7-2.5
παρακατω αν παω χανω παραπανω αν παω χανω
αυτο ισχυει για τις αγορες που παιζω και τα σπορτ
μπες στο εξελ που επαιζες και κανε μια δοκιμη τι θα γινοταν αν εκλεινες το range των τιμων

σε αλλες αγορες πχ μπορει καποιος να εχει μεγαλη επιτυχια σε συντελεστες πανω απο 3

Να πω και εγώ δυο λόγια.

Σχετικα με αυτο που ρωτησε ο defectus, η ρεμπελ μόνο πρεματς στέλνει όσον αφορά τα βαλιου
μπετ, δεν ξερω για τα αρμπ.

Πριν δυο μηνες τους ρώτησα για φρεε τριαλ και μου το άνοιξαν για 10 μέρες.
Κατέγραψα γύρο στο 500 μπετ με τρομερό Ρόι. Τις πρώτες 4 μέρες πήγε χαλιά (καθημερινές ) ενώ ΠΣΚ είχα κάνει σχεδόν double up το αρχικό ρολλ και κάπως έτσι κλείσανε οι δέκα μέρες.
Έτρεξα περίπου 3-4% πάνω απτό CLV.
Στην πραγματικότητα έπαιξα λιγότερα μπετ και απαυτα έβγαλα κέρδος.
Παρακολουθούσα και το φόρουμ που έχουν και λένε διάφοροι για την πορεία τους, εκτός των άλλων.

Τα συμπεράσματα που έβγαλα ήταν τα εξής.

Μπορεί να βγει κέρδος, αλλά θες νέους λογαριασμούς σχεδόν κάθε μήνα στη bet365 και στοχημαν ενώ στις άλλες έρχονται τα λιμιτ άμεσα. Μιλάω για μπετ της τάξεως 20-50 ευρώ, όχι παραπάνω.

Θέλει μια άλφα διαλογή των μπετ, όχι όμως το κάθε μπετ που στέλνει αλλα φιξαρισμα στα φίλτρα. Μετά από ψάξιμο και παρατήρηση των δικών μου στατς κατέληξα κάπου σχετικά με τα φίλτρα. Είναι μεγάλη κουβέντα όμως και δεν θα πω περισσότερα προς το παρόν.

Αυτό που είπε ο joker για τις αποδόσεις ισχύει. Ένα μ.ο απόδοσης κοντά στο 1,90 θεωρώ ότι είναι το ιδανικό, και τα ranges αυτά που έγραψε ο joker. Στέλνω και ένα λινκ όπου μπορεί κάποιος να τρέξει προσομοιώσεις ανάλογα την απόδοση, το ποσοστό αξίας /μπετ και το ανάλογο stake...έτσι ώστε να έχει καλύτερη εικόνα.

Από κει και πέρα εάν αποφασίσει κάποιος να παίξει μεγαλύτερες αποδόσεις θα πρέπει να περιμένει και μεγαλύτερα swings που προϋποθέτει προφανώς μεγαλύτερο ρολλ.

Ένα άλλο θέμα είναι οι αποδόσεις, κυρίως στη bet365, που κάποιες φορές δεν αντιστοιχούν με αυτά που στέλνει. Προσωπικά όσα έπαιξα και όσα τσεκαρα ήταν σχεδόν ίδια αλλά υπήρχαν τέτοια παράπονα από άτομα που το τρεχαν καιρό. Η απάντηση τους ήταν ότι θα το φτιάξουν.

Άλλο θέμα και βασικό για μένα ήταν ο χρόνος που απαιτεί να είσαι από πάνω. Το βασικό μου γκαμε είναι το λιβε όποτε έχω συνηθίσει να είμαι πάνω απτην οθόνη ώρες αλλά και πάλι αυτό με δυσκόλευε με την Ρεμπελ και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες που δοκίμασα. Παρεμπιπτόντως την Ρεμπελ την θεωρώ την καλύτερη. Δοκίμασα τις τρεις γνωστές και άλλη μία ρωσικη πολύ πιο φθηνή απτις άλλες.

Τώρα, εάν τα μπετ που στέλνει είναι όλα καθαρά βαλιου, προφανώς και όχι. Το καλό είναι ότι κάποια κάνουν μπαμ ότι είναι false, αλλά είναι θέμα εμπειρίας να τα ξεχωρίσεις όποτε για κάποιον αρχάριο δύσκολα θα τα αποφύγει. Δεν θεωρώ όμως ότι μπορεί να σου κάνουν μεγαλη ζημιά τέτοια μπετ.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι αξίζει, παρόλο που προσωπικά δε θα το ξανακανα. Εάν μου ελεγε όμως ένας εικοσάχρονος έχω 1-2κ ρολλ και θέλω να ξεκινήσω να παίζω θα το συνιστούσα άνετα.

Ερώτηση προς joker, Συμφωνώ ότι το βαλιου δεν πεθαίνει, αλλά ένας παίχτης που δεν είναι επαγγελματίας αλλά απτην άλλη ξέρει 5-10 πράγματα πόσα βαλιου θα βρει μόνος του στη διάρκεια του χρόνου; Μιλάω για πρεματς πάντα.

Πραγματικα εχει τρομαξει το ματι μου με αυτα που διαβαζω σε αυτο το νημα, για το ποσο εχετε θεοποιησει την Πινακλ και τους ασιατες και νομιζετε οτι προγραμματα ευρεσης value οπως το Rebbelbetting που λειτουργει με βαση διαφορες αποδοσεων σε sharp vs σοφτ θα σας οδηγησουν σε κερδος χωρις κοπο και χωρις να ψαχνετε επιπλεον πληροφοριες για τους αγωνες, μονοι σας, πριν παιξετε αυτα που βλεπετε εκει.

Πινακλ-ασιατες ΔΕΝ γνωριζουν καλυτερα απο τους σοφτ bookmakers ποιες ειναι οι σωστες αποδοσεις..Αν γνωριζαν θα ανοιγαν πρωτες. Η διαφορα τους με τις αλλες εταιριες ειναι οτι εχουν αυτοματο συστημα αλλαγης αποδοσης και χαμηλα αρχικα maxbets που οσο μεγαλωνει ο τζιρος της αγορας αυξανονται.Αν σε ενα σημειο που το εχουν στο 2.00 με 100€ maxbet και παιχτουν 100€ , αυτοματα το συστημα της θα ριξει το σημειο στο 1,80 περιπου..Αυτο σημαινει οτι επαιξε στο 2,00 ΜΟΝΟ ενας πελατης, αφου η αποδοση αυτοματως κλειδωνει και αλλαζει. Αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που δεχοντουσαν και arbing..Mε τους arbers εκαναν πιο μεγαλους τζιρους εκ του ασφαλους.

Πολλες φορες θα εχετε δει το σημειο που αρχικα επεσε απο το 2.00 στο 1,80, να ξαναανεβαινει..Να κλεινει στο 2.40 ( με 8% γκανιοτα που σημαινει 2.50+) και εσεις να εξακολουθειτε να πιστευετε οτι ηταν value το 2.00 που παιξατε επειδη εκεινη την στιγμη επεφτε στην Πινακλ. Κατι που ειναι value τωρα, αργοτερα μπορει να ειναι πονταρισμα με γκανιοτα που θα την ζηλευε και ο ΟΠΑΠ.

Επισης δεν μπορει κανεις να γνωριζει ποιος ειναι αυτος ο πελατης που εριξε το σημειο για να ακολουθησετε την πτωση..Στους σαρπ δεν παιζουν μονο σοβαροι παιχτες, παιζουν και τζογαδοροι και με τα ορια που εχουν πανευκολα μπορει να ριξει ενα σημειο ο καθενας , ακομα και ενας ασχετος.

Τελος, ακομα και αν καποιος κερδιζει τα closing odds των sharp , ας υπολογισει και την γκανιοτα τους και να γνωριζει οτι σε πολλες περιπτωσεις τα closing odds δεν ειναι σωστα και στο live μπορει να κινηθουν πολυ διαφορετικα οι αποδοσεις.

Υ.Γ. Ολα αυτο με τα επι πληρωμη value και καλα, μου θυμιζει τον γνωστο μουστακαλη καραφλα μπαρμπα που εβγαινε σε εκπομπη και ελεγε παρτε τηλεφωνο στην γραμμη 090ταδε να ακουσετε τα παραξενα πονταρισματα (υπονοωντας για στημενα) λιγο πριν την εναρξη των αγωνων..Και επαιρναν τηλεφωνο καποια θυματα, ενω αυτος απλα εβλεπε αλλαγες αποδοσεων που γινοντουσαν αμεσως μετα την ανακοινωση 11αδων.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: JordanRules, fairplay και nekanilla
Σχετικά με τα value bets, και τα υποτιθέμενα value bets...
Κρατάει κανείς στατιστικά για την σούπερ ενίσχυση της πράσινης;
Δίνει κάτι ενισχύσεις του τύπου 2,00 αντί 1,40 αλλα τον τελευταίο καιρό σπάνε πολύ περισσότερα από όσα έρχονται. Αλλά και στην αρχή γύρω στο 50-50 ήταν(που είναι τραγικό για υποτιθέμενη απόδοση 1,40 ή 1,50) αλλα το λέω απο μνήμης κι όχι με απόλυτη σιγουριά.
Σε κάθε περίπτωση τα γατονια της πράσινης φαίνεται να ξέρουν τι διαλέγουν και ρίχνουν το τυράκι για να πέσουμε στη φάκα..

Πραγματικα εχει τρομαξει το ματι μου με αυτα που διαβαζω σε αυτο το νημα, για το ποσο εχετε θεοποιησει την Πινακλ και τους ασιατες και νομιζετε οτι προγραμματα ευρεσης value οπως το Rebbelbetting που λειτουργει με βαση διαφορες αποδοσεων σε sharp vs σοφτ θα σας οδηγησουν σε κερδος χωρις κοπο και χωρις να ψαχνετε επιπλεον πληροφοριες για τους αγωνες, μονοι σας, πριν παιξετε αυτα που βλεπετε εκει.

Πινακλ-ασιατες ΔΕΝ γνωριζουν καλυτερα απο τους σοφτ bookmakers ποιες ειναι οι σωστες αποδοσεις..Αν γνωριζαν θα ανοιγαν πρωτες. Η διαφορα τους με τις αλλες εταιριες ειναι οτι εχουν αυτοματο συστημα αλλαγης αποδοσης και χαμηλα αρχικα maxbets που οσο μεγαλωνει ο τζιρος της αγορας αυξανονται.Αν σε ενα σημειο που το εχουν στο 2.00 με 100€ maxbet και παιχτουν 100€ , αυτοματα το συστημα της θα ριξει το σημειο στο 1,80 περιπου..Αυτο σημαινει οτι επαιξε στο 2,00 ΜΟΝΟ ενας πελατης, αφου η αποδοση αυτοματως κλειδωνει και αλλαζει. Αυτος ειναι και ο κυριοτερος λογος που δεχοντουσαν και arbing..Mε τους arbers εκαναν πιο μεγαλους τζιρους εκ του ασφαλους.

Πολλες φορες θα εχετε δει το σημειο που αρχικα επεσε απο το 2.00 στο 1,80, να ξαναανεβαινει..Να κλεινει στο 2.40 ( με 8% γκανιοτα που σημαινει 2.50+) και εσεις να εξακολουθειτε να πιστευετε οτι ηταν value το 2.00 που παιξατε επειδη εκεινη την στιγμη επεφτε στην Πινακλ. Κατι που ειναι value τωρα, αργοτερα μπορει να ειναι πονταρισμα με γκανιοτα που θα την ζηλευε και ο ΟΠΑΠ.

Επισης δεν μπορει κανεις να γνωριζει ποιος ειναι αυτος ο πελατης που εριξε το σημειο για να ακολουθησετε την πτωση..Στους σαρπ δεν παιζουν μονο σοβαροι παιχτες, παιζουν και τζογαδοροι και με τα ορια που εχουν πανευκολα μπορει να ριξει ενα σημειο ο καθενας , ακομα και ενας ασχετος.

Τελος, ακομα και αν καποιος κερδιζει τα closing odds των sharp , ας υπολογισει και την γκανιοτα τους και να γνωριζει οτι σε πολλες περιπτωσεις τα closing odds δεν ειναι σωστα και στο live μπορει να κινηθουν πολυ διαφορετικα οι αποδοσεις.

Υ.Γ. Ολα αυτο με τα επι πληρωμη value και καλα, μου θυμιζει τον γνωστο μουστακαλη καραφλα μπαρμπα που εβγαινε σε εκπομπη και ελεγε παρτε τηλεφωνο στην γραμμη 090ταδε να ακουσετε τα παραξενα πονταρισματα (υπονοωντας για στημενα) λιγο πριν την εναρξη των αγωνων..Και επαιρναν τηλεφωνο καποια θυματα, ενω αυτος απλα εβλεπε αλλαγες αποδοσεων που γινοντουσαν αμεσως μετα την ανακοινωση 11αδων.
Η πρώτη ερώτηση είναι εάν έχεις δοκίμασει, είτε ρεμπελ είτε οτιδήποτε παρόμοιο;

Κάτι που θεωρείτε δεδομένο οι περισσότεροι και εδώ μέσα αλλά και γενικότερα είναι ότι ο κόσμος εκεί έξω κερδίζει. Τα πράγματα όμως είναι πολύ διαφορετικά με την πλειοψηφία να ματώνει κυριολεκτικά.
Προσωπικά θεωρώ χίλιες φορές καλύτερα να δίνεις το κατι τις στην οποιαδήποτε ρεμπελ και να μπαίνεις σε καλούπια παρά να βολοδερνεις στοιχηματικα από δω και κει. Κάτι θα σου μείνει, κάτι θα κερδίσεις, είτε χρήματα είτε γνώσεις.

Το παράδειγμα που αναφέρεις με τις αποδόσεις από 2->1.80 και έπειτα 2.40 ναι μεν θα το συναντήσεις αλλά είναι η μειοψηφία, συνήθως το 2 θα πέσει στο 1.80 και θα μείνει εκεί ή θα πέσει και αλλο. Και όταν μιλάμε για χιλιάδες και ακομη περισσότερα μπετς αυτά που λες ειναι σταγόνα στον ωκεανό.

Κάποιος που ρίχνει early bets έστω και 100 ευρώ στην τάδε κολοπετινιτσα όσο και άσχετος να είναι υπάρχει λόγος που τα ρίχνει. Αυτό μας έχει δείξει η ιστορία.

Τα άλλα που λες δεν είναι απόλυτα επίσης. Δλδ μου λες ότι αν εγώ κερδίζω τα closing odds της pinnacle θα συνεχίζω να χάνω μακροχρόνια;

Το παράδειγμα που αναφέρεις με τις αποδόσεις από 2->1.80 και έπειτα 2.40 ναι μεν θα το συναντήσεις αλλά είναι η μειοψηφία, συνήθως το 2 θα πέσει στο 1.80 και θα μείνει εκεί ή θα πέσει και αλλο. Και όταν μιλάμε για χιλιάδες και ακομη περισσότερα μπετς αυτά που λες ειναι σταγόνα στον ωκεανό.

Τα άλλα που λες δεν είναι απόλυτα επίσης. Δλδ μου λες ότι αν εγώ κερδίζω τα closing odds της pinnacle θα συνεχίζω να χάνω μακροχρόνια;
Κανενας δεν γνωριζει με ακριβεια ποια ειναι η πραγματικη πιθανοτητα ενος σημειου. Ουτε οι επαγγελματιες παικτες, ουτε ο trader της Πινακλ , ουτε ο καφετζης του χωριου, ουτε ο Θεος ο ιδιος..Δεν ειναι στριψιμο νομισματος, κορωνα γραμματα που εχουν 50% πιθανοτητες επαληθευσης το ενα και 50% το αλλο. Αρα οπου βρεις αποδοση απο 2.01 και πανω αυτο θα ειναι value bet και θα κερδιζεις μακροχρονια.

Αν ηταν ετσι, θα υπηρχαν επαγγελματιες παικτες στοιχηματος που θα μπορουσαν να βγαλουν κερδος απο πτωσεις αποδοσεων 0.01-0.02....ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να υπολογισει με τοση ακριβεια τις πιθανοτητες σε ενα αθλητικο γεγονος.Σοβαροι traders σε pregame θα παιξουν ενα σημειο που υπολογιζουν πτωση αποδοσης απο 0.20 και πανω...Ακομα και οσοι κανουν scalping στην betfair και καταφερνουν να βγαζουν κερδος απο 0.02-0.05-0.08 πτωσεις, περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη να ανακοινωθουν 11αδες η να "μυριζει" στο ματς οτι θα ξεφορτωσουν στοιχηματικες σε Ασια η Bf. Και μετα σπρωχνουν μεγαλα ποσα λιγο πριν ξεκινησει ενας αγωνας.
Για αυτο τα περισσοτερα ματς εχουν πολυ μεγαλους τζιρους λιγο πριν την σεντρα.

Σε πολλους αγωνες γινονται πτωσεις αποδοσεων που ειναι στην πραγματικοτητα πτωσεις φουσκες οπως οι φουσκες στο χρηματιστηριο, και συμβαινουν ακομα και στα τοπ πρωταθληματα. Παρμα-Τζενοα προχθες.Ανοιξαν οι μπουκ στο 2,20-2.25 τον ασο, επεφτε συνεχως και στο closing odds ειχε πεσει 1.84..Κοιταζα στο live και στο 5ο λεπτο ειχε παει 2.45.. Το closing odds της Πινακλ ηταν ο ορισμος της ασχετοσυνης της? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι αν ηταν ετσι...Οταν η Πινακλ εχει σε μια αγορα ενα σετ αποδοσεων ας πουμε 1.90-1.90 , αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι θεωρει ισοπιθανα να επαληθευτουν τα 2 σημεια...ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ..Αυτα ειναι δουλεια των παικτων..Σημαινει οτι υπολογιζει να δεχτει περιπου τον ιδιο τζιρο σε καθε σημειο..Αυτο την ενδιαφερει.Να κανει τζιρους μεγαλους, να δεχτει 100κ σε καθε σημειο, αρα 200 συνολικα, να πληρωσει 190 σε οσους κερδισουν και να εχει 10κ κερδος απο αυτη την αγορα, μεσω της γκανιοτας της.
Αυτο μπορεις να το καταλαβεις ευκολα οταν ξεκιναει ενας αγωνας με open odds σε Πινακλ στο live με μεγαλη διαφορα στο σετ αποδοσεων σε συγκριση με το closing odds που εγινε μολις ενα λεπτο πριν.

• Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Η πρώτη ερώτηση είναι εάν έχεις δοκίμασει, είτε ρεμπελ είτε οτιδήποτε παρόμοιο;
Εσυ που κερδιζεις μεσω του ρεμπελ, μπορει να το καταφερνεις για χιλιους δυο λογους ,και οχι μονο επειδη νικας τα closing odds.
Μπορει να παιζεις μεγαλα value σε μικρα πρωταθληματα.Eκει θα συμβει πιο πολλες φορες ενα σημειο να πεσει απο οσες φορες θα ανεβει, η οι πτωσεις να ειναι μεγαλυτερες απο τις ανοδους.

Μπορει να εχεις σωστη διαχειριση bankroll.Καποιοι βαζουν μεγαλο ποσοστο της καβας τους σε ενα βαλιου μπετ και ρισκαρουν αν χαθει, ενω εχουν βαλει μικρο ποσο σε κερδισμενα.

Mπορει αποκτωντας εμπειρια και εχοντας απεριοριστο ελευθερο χρονο, να ανακαλυπτεις αδυναμιες απο στοιχηματικες, οπως εγραψε σωστα πιο πανω ο joker. Πιο παλια που εψαχνα τροπους να βρω ευκαιριες , ειχα παρατηρησει σε εταιρια να αλλαζει αποδοσεις παντα ακριβως 2 λεπτα μετα την αλλαγη αποδοσης στην Πινακλ..Και ειχα βρει και αλλη εταιρια που ηταν κλωνος της, και αλλαζε αποδοσεις ακριβως 2 λεπτα μετα την μητρικη..Βρηκα ενα προγραμμα που εμφανιζε πτωσεις της Πινακλ σε πραγματικο χρονο. Αν η πτωση ηταν μεγαλη, επαιζα αμεσως στον κλωνο.Κοιταζα ταυτοχρονα και Πινακλ να δω αν θα συνεχισει να πεφτει το σημειο, και την καταλληλη στιγμη επελεγα η καλυψη σε αλλη στοιχηματικη, η cash out και γεια σας...Κερδος καπου 3% 10% ακομα και 20% σε καθε πονταρισμα, και το σιγουρευα μεσα σε λιγα λεπτα. ως μιση ωρα το πολυ. Φαινοταν απιστευτο αφου ειχα ιστορικο με πανω απο 300 bets κερδισμενα σερι, οπως θα ειχε ενας arber, και κερδος 5κ ευκολα και ξεκουραστα μεσα σε ενα μηνα. Για να μην με παρουν χαμπαρι αμεσως αλλα και για να μην δεσμευω την καβα μου για μεγαλο διαστημα, το εκανα αυτο μονο την μερα που θα γινοταν ο αγωνας.

Ηταν τοσο διασκεδαστικο αυτο, που απο ενα σημειο και μετα με επιαναν τα γελια σε καθε πτωση..Ευτυχως ημουν και τυχερος και δεν μου κοπηκε το γελιο οταν ηρθε η ωρα της αναληψης.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: JordanRules
Εσυ που κερδιζεις μεσω του ρεμπελ, μπορει να το καταφερνεις για χιλιους δυο λογους ,και οχι μονο επειδη νικας τα closing odds.
Μπορει να παιζεις μεγαλα value σε μικρα πρωταθληματα.Eκει θα συμβει πιο πολλες φορες ενα σημειο να πεσει απο οσες φορες θα ανεβει, η οι πτωσεις να ειναι μεγαλυτερες απο τις ανοδους.

Μπορει να εχεις σωστη διαχειριση bankroll.Καποιοι βαζουν μεγαλο ποσοστο της καβας τους σε ενα βαλιου μπετ και ρισκαρουν αν χαθει, ενω εχουν βαλει μικρο ποσο σε κερδισμενα.

Mπορει αποκτωντας εμπειρια και εχοντας απεριοριστο ελευθερο χρονο, να ανακαλυπτεις αδυναμιες απο στοιχηματικες, οπως εγραψε σωστα πιο πανω ο joker. Πιο παλια που εψαχνα τροπους να βρω ευκαιριες , ειχα παρατηρησει σε εταιρια να αλλαζει αποδοσεις παντα ακριβως 2 λεπτα μετα την αλλαγη αποδοσης στην Πινακλ..Και ειχα βρει και αλλη εταιρια που ηταν κλωνος της, και αλλαζε αποδοσεις ακριβως 2 λεπτα μετα την μητρικη..Βρηκα ενα προγραμμα που εμφανιζε πτωσεις της Πινακλ σε πραγματικο χρονο. Αν η πτωση ηταν μεγαλη, επαιζα αμεσως στον κλωνο.Κοιταζα ταυτοχρονα και Πινακλ να δω αν θα συνεχισει να πεφτει το σημειο, και την καταλληλη στιγμη επελεγα η καλυψη σε αλλη στοιχηματικη, η cash out και γεια σας...Κερδος καπου 3% 10% ακομα και 20% σε καθε πονταρισμα, και το σιγουρευα μεσα σε λιγα λεπτα. ως μιση ωρα το πολυ. Φαινοταν απιστευτο αφου ειχα ιστορικο με πανω απο 300 bets κερδισμενα σερι, οπως θα ειχε ενας arber, και κερδος 5κ ευκολα και ξεκουραστα μεσα σε ενα μηνα. Για να μην με παρουν χαμπαρι αμεσως αλλα και για να μην δεσμευω την καβα μου για μεγαλο διαστημα, το εκανα αυτο μονο την μερα που θα γινοταν ο αγωνας.

Ηταν τοσο διασκεδαστικο αυτο, που απο ενα σημειο και μετα με επιαναν τα γελια σε καθε πτωση..Ευτυχως ημουν και τυχερος και δεν μου κοπηκε το γελιο οταν ηρθε η ωρα της αναληψης.
Και κάπως έτσι, ξύπνησαν οι εταιρείες κλείνουν λογαριασμούς αβέρτα, δεν λογοδοτούν σε κανέναν και αφήνουν να παίζουν μόνο οι παρολάκηδες των 10 ματς σε goal goal, και όσοι απλώς γνωρίζουν τα βασικά τους στοιχήματος, δεν έχουν να παίξουν πουθενά.

Όχι φίλε μου κερδίζα ακριβώς επειδή νικαγα τα closing odds. Δες και την εικόνα, CLV και Yield είναι σχεδόν ίδια σε 1600 bets. Είχα δει και τύπους με πάνω από 10k bets που το clv και το yield ήταν σχεδόν ίδιο.

rebel.png

Τα βαλιου που έπαιζα τα είχα ορίσει εξαρχής, το range εννοώ αλλά οκ σπάνια ερχόντουσαν πάνω από 12-13% αν θυμάμαι καλα , έχουν περάσει και χρόνια.

Δεν με ενδιέφερε ποια πρωταθλήματα ήταν, αλλά τα φίλτρα μου τα είχα ορίσει με τέτοιο τρόπο που εγώ πίστευα ότι ήταν τα ιδανικά. Συγκεκριμένες αγορές συγκεκριμένο range τιμών. Δεν είναι και πυρηνική φυσική προφανώς, πέντε πράγματα να ξέρεις και παρακολουθώντας 2-3 μέρες έβγαζες συμπεράσματα.

Το b.management δεν χρειάζεται να το κάνεις εσύ, το κάνει η ρεμπελ για σενα χρησιμοποιώντας το κρητικό kelly. Το stake ήταν προκαθορισμένο με βάση το κεφάλαιο σου,1 με 3% max bet, όποτε αυτό που λες για την διαχείριση δεν ισχύει.
Τώρα αν κάποιος βλέπει ξέρω γω 15-20% βαλιου και βαράει το μισό του ρολλ...ε δεν του φταίει η ρεμπελ.

Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι ο καθένας αποφασίζει μόνος του τι του ταιριάζει. Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η ρεμπελ και η κάθε ρεμπελ κυρίως καλό θα σου κάνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Eγώ δεν τη χρησιμοποιώ πλεον για τους λόγους που έχω αναφέρει.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: goal2
Και κάπως έτσι, ξύπνησαν οι εταιρείες κλείνουν λογαριασμούς αβέρτα, δεν λογοδοτούν σε κανέναν και αφήνουν να παίζουν μόνο οι παρολάκηδες των 10 ματς σε goal goal, και όσοι απλώς γνωρίζουν τα βασικά τους στοιχήματος, δεν έχουν να παίξουν πουθενά.
Σου εχω λυση, μην σκας.Μπες σε ανταλλακτηριο η ασιατες να παιζεις στα ισια και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..Τωρα τον τροπο μην περιμενεις να στον πω..Ηδη πολλα εχω γραψει και οπως βλεπω θα βρω και τον μπελα μου και απο πανω.

Σου εχω λυση, μην σκας.Μπες σε ανταλλακτηριο η ασιατες να παιζεις στα ισια και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..Τωρα τον τροπο μην περιμενεις να στον πω..Ηδη πολλα εχω γραψει και οπως βλεπω θα βρω και τον μπελα μου και απο πανω.
Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να κερδίσεις τους μπουκ στα εμπορικά πρωταθλήματα. Έχουν μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο πληροφοριών που τους διοχετεύει αυτό που πρέπει, επομένως η μόνη λύση είναι η ενασχόληση με τις χαμηλότερες λίγκες.
Εκεί πλέον, όλοι οι soft ρίχνουν limit, Ασία δεν ανοίγει ποτε (ή θα ανοίξει σωστά, βάσει του δικού σου estimation), άρα καταλήγεις στο σημείο μηδέν.
Δεν βάζω στην κουβέντα τους κλόνους ή για μαγαζάκια που ενδέχεται να μην πάρεις τα λεφτά σου ποτέ.

Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να κερδίσεις τους μπουκ στα εμπορικά πρωταθλήματα. Έχουν μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο πληροφοριών που τους διοχετεύει αυτό που πρέπει, επομένως η μόνη λύση είναι η ενασχόληση με τις χαμηλότερες λίγκες.
Εκεί πλέον, όλοι οι soft ρίχνουν limit, Ασία δεν ανοίγει ποτε (ή θα ανοίξει σωστά, βάσει του δικού σου estimation), άρα καταλήγεις στο σημείο μηδέν.
Δεν βάζω στην κουβέντα τους κλόνους ή για μαγαζάκια που ενδέχεται να μην πάρεις τα λεφτά σου ποτέ.
στο live ακομα και στα εμπορικα πρωταθληματα ,εξακολουθουν να πελαγώνουν,ειδικά ιντερβετεν,σιχαμαν,νοβι και τωρα τελευταια μπετσον. και ομιλος στο μπασκετ διαχρονικη αξια .χαμος απο λαθη. ορεξη να εχεις να βαρας. τις πιο σωστες αποδοσεις τις εχει η πρασινη. κανει τα πιο λιγα λαθη.χωρις να σημαινει οτι και εκει δεν εχει ευκαιριες

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Οταν η Πινακλ εχει σε μια αγορα ενα σετ αποδοσεων ας πουμε 1.90-1.90 , αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι θεωρει ισοπιθανα να επαληθευτουν τα 2 σημεια...ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ..Αυτα ειναι δουλεια των παικτων..Σημαινει οτι υπολογιζει να δεχτει περιπου τον ιδιο τζιρο σε καθε σημειο..Αυτο την ενδιαφερει.Να κανει τζιρους μεγαλους, να δεχτει 100κ σε καθε σημειο, αρα 200 συνολικα, να πληρωσει 190 σε οσους κερδισουν και να εχει 10κ κερδος απο αυτη την αγορα, μεσω της γκανιοτας της.
πολυ σωστος. κατι τετοιο κανει και η πρασινη στη σουπερ ενισχυση οπως εξηγησα παραπανω. τα δινει σε αποδοση 2,00 αντι για 1,40 επειδη δε τα πιστευει. και πραγματι τα πιο πολλα σπανε,πραγμα ανηκουστο για 1,40... αλλα εξακολουθει να τα εχει σε κανονικη αποδοση 1,40 και αφηνει ενα πολυ μικρο ποσό (10 ή 20 ευρω) στην σουπερ ενισχυση. γιατι?
γιατι ο τζιρος θα παει υπερ της ενισχυσης σε τρομακρικο βαθμο, βαλε και arbers, βαλε και cash out ή καλυψη στο Live ,καληνυχτα.

οπότε παιζουν safe και τους βγαινει ως τωρα γιατι τα πιο πολλα σπανε

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Πιο παλια που εψαχνα τροπους να βρω ευκαιριες , ειχα παρατηρησει σε εταιρια να αλλαζει αποδοσεις παντα ακριβως 2 λεπτα μετα την αλλαγη αποδοσης στην Πινακλ..Και ειχα βρει και αλλη εταιρια που ηταν κλωνος της, και αλλαζε αποδοσεις ακριβως 2 λεπτα μετα την μητρικη..Βρηκα ενα προγραμμα που εμφανιζε πτωσεις της Πινακλ σε πραγματικο χρονο. Αν η πτωση ηταν μεγαλη, επαιζα αμεσως στον κλωνο.Κοιταζα ταυτοχρονα και Πινακλ να δω αν θα συνεχισει να πεφτει το σημειο, και την καταλληλη στιγμη επελεγα η καλυψη σε αλλη στοιχηματικη, η cash out και γεια σας...Κερδος καπου 3% 10% ακομα και 20% σε καθε πονταρισμα, και το σιγουρευα μεσα σε λιγα λεπτα. ως μιση ωρα το πολυ. Φαινοταν απιστευτο αφου ειχα ιστορικο με πανω απο 300 bets κερδισμενα σερι, οπως θα ειχε ενας arber, και κερδος 5κ ευκολα και ξεκουραστα μεσα σε ενα μηνα. Για να μην με παρουν χαμπαρι αμεσως αλλα και για να μην δεσμευω την καβα μου για μεγαλο διαστημα, το εκανα αυτο μονο την μερα που θα γινοταν ο αγωνας.

καλά τους έκανες. γιατί το σταμάτησες? έκλεισε ο κλώνος ή άρχισε να αλλάζει αποδόσεις πιο γρήγορα?

Δεν με ενδιέφερε ποια πρωταθλήματα ήταν, αλλά τα φίλτρα μου τα είχα ορίσει με τέτοιο τρόπο που εγώ πίστευα ότι ήταν τα ιδανικά. Συγκεκριμένες αγορές συγκεκριμένο range τιμών. Δεν είναι και πυρηνική φυσική προφανώς, πέντε πράγματα να ξέρεις και παρακολουθώντας 2-3 μέρες έβγαζες συμπεράσματα.

Το b.management δεν χρειάζεται να το κάνεις εσύ, το κάνει η ρεμπελ για σενα χρησιμοποιώντας το κρητικό kelly. Το stake ήταν προκαθορισμένο με βάση το κεφάλαιο σου,1 με 3% max bet, όποτε αυτό που λες για την διαχείριση δεν ισχύει.
Τώρα αν κάποιος βλέπει ξέρω γω 15-20% βαλιου και βαράει το μισό του ρολλ...ε δεν του φταίει η ρεμπελ.
Eιχες φιλτραρει τα ματς ομως, και επαιζες με βάση το κεφάλαιο σου,1 με 3% max bet..Και διαπιστωσες οτι ηταν μαθηματικα βεβαιο οτι θα εχεις κερδος..Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να το κανει αυτο οποιοσδηποτε..Εσυ μπορει να ειχες εμπειρια, αλλοι δεν εχουν..Δεν ειναι το ιδιο να ξεκινησει να παιζει ετσι ενας που εχει πχ ηδη βγαλει κερδος απο arbing,και παιζει με σιγουρια, με το να ξεκινησει ενας που δεν τα γνωριζει αυτα, και μεχρι τοτε επαιζε για διασκεδαση..Eνα λαθος να κανει μπορει να ειναι καταστροφικο.Δεν ειναι για ολους αυτα, οσο ευκολο και αν φαινεται.Γιαυτο ειπα στο αρχικο σχολιο μου οτι δεν αρκει ενα ρεμπελ για να κερδισεις.

Εσυ μπορει να ειχες υπομονη, να ξεκινησεις με 3κ καβα και να σου αρκουσε ενα 7% με 200€ κερδος τον μηνα, αφηνοντας τα κερδη μεσα στην καβα σου πολλαπλασιαζοντας την σταθερα..Αλλοι δεν εχουν αυτη την υπομονη.Και αυτο δεν ειναι καλο οταν ξεκινας, γιατι αν μπει καποιος στο τριπακι να παρει ρισκα, δεν παιζει value αλλα τζογο.

Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

• 13:30
    Novasports Premier League
    • Premier League Kick-off
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μίλγουολ - Στόουκ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Βαγιαδολίδ - Θέλτα
  • 15:00