Κέρδη – ρεκόρ για τo «φαινόμενο» Netflix που εξελίσσεται σε κολοσσό!

#Infobeto

Active Member
6 Μαρ 2018
140
136
43


Τεράστια και μη αναμενόμενα κέρδη κατέγραψε η αμερικανική Netflix το τελευταίο τρίμηνο του 2018. Ανάλογος ήταν ο όγκος των νέων συνδρομών που ήταν πέραν των εκτιμήσεων της εταιρείας.


Οι συνδρομητές της αυξήθηκαν κατά 8,8 εκατ. άτομα στο δ’ τρίμηνο τη στιγμή που οι αναλυτές περίμεναν πως ο αριθμός των νέων συνδρομητών δεν θα ξεπερνούσε τα 7,5 εκατ. άτομα.


Την ώρα που η Netfilx έχει προαναγγείλει πως θα αυξήσει τις χρεώσεις των συνδρομών της, υπολογίζει πως στο τρέχον τρίμηνο θα αποκτήσει επιπλέον 8,9 εκατ. συνδρομητές, αριθμός μεγαλύτερος από τις προβλέψεις των αναλυτών που κάνουν λόγο για 7,8 εκατ. νέους συνδρομητές κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους.


Όσον αφορά στα κέρδη, η Netflix για το δ’ τρίμηνο ανακοίνωσε καθαρά κέρδη ύψους 134 εκατ. δολάρια ή 30 σεντς ανά μετοχή και πωλήσεις ύψους 4,19 δισ. δολάρια. Οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι τα κέρδη ανά μετοχή θα διαμορφωθούν στα 24 σεντς ανά μετοχή και οι πωλήσεις στα 4,21 δισ. δολάρια.


Η Netflix πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη υπηρεσία streaming ταινιών και βίντεο σε παγκόσμιο επίπεδο

πηγή: mononews
 

McLaren17

IFC#9 Cup Winner 2017-18
Μέλος του προσωπικού
21 Μαρ 2003
5,746
2,478
113
127.0.0.1
Απάντηση: Κέρδη – ρεκόρ για τo «φαινόμενο» Netflix που εξελίσσεται σε κολοσσό!

Αν αναλογιστούμε ότι προσπαθεί/σκέφτεται να κόψει τα account sharing τότε λογικά θα εκτοξευτεί ακόμη περισσότερα.
Π.χ πήρα account με 5€ το χρόνο το ποσο θα ειναι active δεν το ξερω αλλά εδώ και ένα μήνα ειναι ΟΚ. Βέβαια αν αυξήσει τιμές ίσως να ειναι ένα πλήγμα αλλιώς ειναι να λες δίνω 12€ το μήνα και αλλιώς 17€. Βέβαια δεν ξερω για τι αύξηση μιλάμε


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
    • Δεν υπάρχουν μπασκετικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
    • Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις από άλλα αθλήματα σήμερα

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα

Σχετικά με εμάς

  • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    S Forum Bot: Ο χρήστης Siomos1 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Stoiximan.gr: Το επίγειο Καζίνο στην...