Κέρδισαν οι Bookmakers (Γερμανία Αυστρία) αποφάσεις Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

lilis

Moderator
Μέλος του προσωπικού
7 Νοε 2003
9,706
9,151
113
ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κέρδισαν οι εταιρείες στοιχημάτων

<!--div class="subtitle">Οι λοταρίες που διεξάγουν οι 16 τοπικές κυβερνήσεις της Γερμανίας και οι σχετικές online υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών αποτελούν μία σημαντική πηγή εσόδων για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων για τον πολιτισμό, αλλά και για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.</div-->''Οι λοταρίες που διεξάγουν οι 16 τοπικές κυβερνήσεις της Γερμανίας
και οι σχετικές online υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών αποτελούν μία
σημαντική πηγή εσόδων για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων
για τον πολιτισμό, αλλά και για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.''


"Η" 11/9
v2.imerisia.gr - Κέρδισαν οι εταιρείες στοιχημάτων - ειδησεις , οικονομια


Των Nikki Tait και Gerrit Wiesmann


Οι εταιρείες στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών σημείωσαν μία σπάνια νομική νίκη στον αγώνα τους για χαλάρωση των κρατικών μονοπωλίων στην Ευρώπη, αφού το ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης έκρινε ότι η γερμανική νομοθεσία αντιβαίνει τους σχετικούς κανονισμούς των «27».



Νομοθεσία
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι η γερμανική νομοθεσία που επιτρέπει τη λειτουργία μόνο κρατικών μονοπωλίων για τα στοιχήματα και τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι «επαρκής» για να στηρίξει το επιχείρημα ότι ο περιορισμός αυτός έχει ως στόχο την προστασία του κοινού από τον εθισμό στο τζόγο.

Σε αντίστοιχες πρόσφατες υποθέσεις που αφορούσαν άλλες χώρες-μέλη της Ε.Ε., το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είχε κρίνει ότι η λειτουργία αυτών των μονοπωλίων μπορεί να επιβληθεί για «κοινωνικούς» λόγους.

Οι λοταρίες που διεξάγουν οι 16 τοπικές κυβερνήσεις της Γερμανίας και οι σχετικές online υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών αποτελούν μια σημαντική πηγή εσόδων για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων για τον πολιτισμό, αλλά και για την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων.


Διαφήμιση

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, τα γερμανικά μονοπώλια διαφημίζονται με στόχο να προσελκύσουν πελάτες, γεγονός που αναιρεί το επιχείρημα ότι λειτουργούν με σκοπό να περιορίσουν τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι τα στοιχήματα των ιπποδρομιών έχουν περάσει σε ιδιωτικά «χέρια» από τη δεκαετία του 1920, ενώ τα περιβόητα «φρουτάκια» μπορούν να λειτουργούν από οποιονδήποτε ιδιοκτήτη καταστήματος.

«Η Γερμανία έμεινε μετεξεταστέα στο τεστ υποκρισίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντερκ Ούβερ της νομικής εταιρείας Hengeller Mueller που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό των ιδιωτικών εταιρειών τυχερών παιχνιδιών.

Στην αντίπερα όχθη, οι νομικοί σύμβουλοι των κρατικών μονοπωλίων δηλώνουν έκπληκτοι με την απόφαση.

Επισημαίνουν, ωστόσο, ότι αν υπάρξει συμμόρφωση με όσα αναφέρει η απόφαση τα κρατικά μονοπώλια της Γερμανίας θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους στην εγχώρια αγορά.


και επειδή οτι αναφέρουμε το αναφέρουμε Και με αποδείξεις

http://curia.europa.eu/jcms/jcms/j_6/ αριθμός υποθέσςως C-46/08

΄Ολη η Υπόθεση και Η ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ- Αποτελέσματα

Για τους λόγους αυτούς, το Δικαστήριο

(τμήμα μείζονος συνθέσεως) αποφαίνεται:

1) Το άρθρο 49 ΕΚ έχει την έννοια ότι επιχειρηματίας ο οποίος επιθυμεί να προσφέρει μέσω Διαδικτύου αθλητικά στοιχήματα σε άλλο κράτος μέλος εκτός αυτού στο οποίο είναι εγκατεστημένος δεν παύει να εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της εν λόγω διατάξεως για τον λόγο και μόνον ότι ο επιχειρηματίας αυτός δεν διαθέτει άδεια να προσφέρει τέτοια στοιχήματα σε πρόσωπα ευρισκόμενα στο έδαφος του κράτους μέλους στο οποίο είναι εγκατεστημένος, αλλά διαθέτει απλώς άδεια να προσφέρει τις εν λόγω υπηρεσίες σε πρόσωπα ευρισκόμενα εκτός του εδάφους αυτού.

2) Το άρθρο 49 ΕΚ έχει την έννοια ότι, όταν έχει συσταθεί περιφερειακό κρατικό μονοπώλιο στον τομέα αθλητικών στοιχημάτων και λαχειοφόρων αγορών, με σκοπό την αποτροπή της παροτρύνσεως σε υπερβολικές δαπάνες συνδεόμενες με τα τυχηρά παίγνια και την καταστολή της εξαρτήσεως από αυτά, και ένα εθνικό δικαστήριο διαπιστώνει, συγχρόνως:

ότι ιδιώτες επιχειρηματίες οι οποίοι είναι κάτοχοι άδειας μπορούν να εκμεταλλεύονται λοιπά είδη τυχηρών παιγνίων, και

ότι, όσον αφορά τα λοιπά είδη τυχηρών παιγνίων που δεν εμπίπτουν στο εν λόγω μονοπώλιο και, εξάλλου, έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα κινδύνου εξαρτήσεως από τα υπαγόμενα στο μονοπώλιο αυτό τυχηρά παίγνια, οι αρμόδιες αρχές ακολουθούν επεκτατική πολιτική της προσφοράς, δυνάμενη να αναπτύξει και να ενθαρρύνει τις δραστηριότητες τυχηρών παιγνίων, μεταξύ άλλων, για τη μεγιστοποίηση των προερχομένων από αυτά εσόδων,

το εν λόγω εθνικό δικαστήριο μπορεί θεμιτώς να οδηγηθεί στην κρίση ότι το μονοπώλιο αυτό

δεν είναι πρόσφορο για να διασφαλίσει την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκε

συμβάλλοντας στη μείωση των ευκαιριών συμμετοχής σε τυχηρά παίγνια και στον περιορισμό

των δραστηριοτήτων στον τομέα αυτόν κατά τρόπο συνεπή και συστηματικό.

Το γεγονός ότι τα τυχηρά παίγνια που αποτελούν το αντικείμενο του μονοπωλίου αυτού και τα άλλα αυτά είδη τυχηρών παιγνίων εμπίπτουν, τα μεν πρώτα, στην αρμοδιότητα των περιφερειακών αρχών και, τα δεύτερα, στην αρμοδιότητα των ομοσπονδιακών αρχών δεν ασκεί, συναφώς, επιρροή.

3) Το άρθρο 49 ΕΚ έχει την έννοια ότι, όταν σε κράτος μέλος θεσπίζεται σύστημα προηγούμενης διοικητικής άδειας για την προσφορά ορισμένων ειδών τυχηρών παιγνίων, το σύστημα αυτό, το οποίο παρεκκλίνει της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών που διασφαλίζει η εν λόγω διάταξη, δύναται να πληροί τις απορρέουσες από τη διάταξη αυτή απαιτήσεις μόνον υπό την προϋπόθεση ότι βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, που δεν δημιουργούν δυσμενείς διακρίσεις και είναι εκ των προτέρων γνωστά, έτσι ώστε να οριοθετεί την άσκηση της διακριτικής ευχέρειας των αρχών προκειμένου η ευχέρεια αυτή να μη χρησιμοποιείται με αυθαίρετο τρόπο. Επιπλέον, κάθε πρόσωπο το οποίο πλήττεται από περιοριστικό μέτρο που στηρίζεται σε μια τέτοια παρέκκλιση πρέπει να μπορεί να διαθέτει ένδικο βοήθημα.

4) Το άρθρο 49 ΕΚ έχει την έννοια ότι εθνική ρύθμιση απαγορεύουσα τη διοργάνωση και την πρακτορεία τυχηρών παιγνίων μέσω Διαδικτύου για την αποτροπή των συνδεόμενων με τα τυχηρά παίγνια υπερβολικών δαπανών, την καταστολή της εξαρτήσεως από αυτά και την προστασία των νέων δύναται, κατʼ αρχήν, να θεωρηθεί πρόσφορη για την επίτευξη των θεμιτών αυτών σκοπών, ενώ η προσφορά τέτοιων παιγνίων εξακολουθεί να επιτρέπεται με παραδοσιακότερους διαύλους εμπορίας.

Το γεγονός ότι η απαγόρευση αυτή συνδυάζεται με μεταβατικό μέτρο, όπως αυτό της κύριας δίκης, δεν καθιστά την απαγόρευση αυτή ακατάλληλη προς επίτευξη των επιδιωκομένων σκοπών.

.
.
.
<!-- begin AdMan code (C) Phaistos Networks S.A [ Phaistos Networks ] --><NOSCRIPT></NOSCRIPT><SCRIPT language=javascript type=text/javascript>rnd = Math.floor(Math.random()*900000)+100;now = parseInt((new Date()).getTime());burst="?"+rnd+":?";document.write("<scr"+"ipt language=\"Javascript\" src=\"http://ads.e-go.gr/gbanner/?"+now+"|98/170x30"+burst+"/\">");document.write("</sc"+"ript>");</SCRIPT><SCRIPT language=Javascript class=inlineimg title=Confused src="http://ads.e-go.gr/gbanner/?1284388518031|98/170x30?19479<img src=" smilieid="25" images smilie whistling.gif? border="0" alt="">/"></SCRIPT><!-- end AdMan code -->
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απ: Κέρδισαν οι Bookmakers (Γερμανία Αυστρία) αποφάσεις Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

ΑΥΣΤΡΙΑ

Τυχερά παιχνίδια:

''Πληγή για το κρατικό μονοπώλιο στην Αυστρία
Παράνομοι είναι οι περιορισμοί που ισχύουν για τα τυχερά παιχνίδια στην Αυστρία καθώς παραβιάζουν την κοινοτική νομοθεσία, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστ ηρίου την Πέμπτη''

"Η" Online 9/9 18:40
v2.imerisia.gr - Τυχερά παιχνίδια: Πληγή για το κρατικό μονοπώλιο στην Αυστρία - ειδησεις , επιχειρησεις , ελληνικες επιχειρησεις , οπαπ α.ε.

Παράνομοι είναι οι περιορισμοί που ισχύουν για τα τυχερά παιχνίδια στην Αυστρία, καθώς παραβιάζουν την κοινοτική νομοθεσία, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου την Πέμπτη, την δεύτερη που δικαιώνει τις ιδιωτικές εταιρείες στοιχηματισμού, οι οποίες εδώ και καιρό επιδιώκουν να σπάσουν τα κρατικά μονοπώλια στον κλάδο.

Την Τετάρτη, το ΔΕΚ έλαβε αντίστοιχη καταδικαστική απόφαση αναφορικά

με τους περιορισμούς που επιβάλει η Γερμανία στην αγορά τυχερών

παιχνιδιών της χώρας.


Στο παρελθόν, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο είχε αποφανθεί υπέρ των κρατικών μονοπωλίων.

Αυστριακό δικαστήριο αποτάθηκε στο αρμόδιο ευρωπαϊκό όργανο για το εάν οι κανόνες για τα τυχερά παιχνίδια της χώρας εναρμονίζονται με το κοινοτικό δίκαιο, μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε Γερμανό πολίτη για τη λειτουργία δυο μη αδειοδοτημένων επιχειρήσεων παροχής τυχερών παιγνίων στην Αυστρία.

Σύμφωνα με τον αυστριακό νόμο, οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν την υποχρέωση να διατηρούν την έδρα τους στην Αυστρία.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο νόμος αυτός παραβιάζει το κοινοτικό δίκαιο.

Το ΔΕΚ αντιτάχθηκε επίσης στον τρόπο με τον οποίο εκχωρούνται οι 12 άδειες σε μία επιχείρηση, χωρίς τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού.

«Η έλλειψη μιας ανταγωνιστικής διαδικασίας, όταν εκχωρήθηκαν οι άδειες στο Casinos Austria, δεν συμβαδίζουν με (τους νόμους περί) ελεύθερης εγκατάστασης και ελεύθερης παροχής υπηρεσιών», ανέφερε το δικαστήριο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Τυχερών Παιγνίων και Στοιχηματισμού (EGBA), στην οποία ανήκουν εταιρίες όπως η PartyGaming και η αυστριακή bwin χαιρέτισε την απόφαση.

«Μετά την απόφαση-ορόσημο κατά της Γερμανίας χθες, η σημερινή απόφαση κατά των αυστριακών κανόνων για τα τυχερά παιχνίδια επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την θέση των αδειοδοτημένων ευρωπαϊκών εταιριών», δήλωσε ο Sigrid Ligne, γενικός γραμματέας της Ένωσης, σε ανακοίνωση.

«Αυτές οι πρόσφατες αποφάσεις παρέχουν στην Κομισιόν πρόσθετα νομικά επιχειρήματα προκειμένου να προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες εναντίον χωρών-μελών», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

http://curia.europa.eu/jcms/jcms/j_6/ αριθμός υποθέσςως C-409/06

η Υπόθεση και Η ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ- Αποτελέσματα


Για τους λόγους αυτούς, το Δικαστήριο

(τμήμα μείζονος συνθέσεως) αποφαίνεται:

Λόγω της υπεροχής του άμεσα εφαρμοστέου δικαίου της Ένωσης,

δεν μπορεί να συνεχίσει να εφαρμόζεται για μεταβατική περίοδο

εθνική νομοθεσία περί κρατικού μονοπωλίου επί των στοιχημάτων

επί των αθλητικών αναμετρήσεων η οποία,

κατά τις διαπιστώσεις εθνικού δικαστηρίου,

συνεπάγεται περιορισμούς ασύμβατους προς την ελευθερία
εγκαταστάσεως και την ελεύθερη παροχή υπηρεσιών,

εφόσον αυτοί δεν συμβάλλουν στον περιορισμό των σχετικών με τα στοιχήματα δραστηριοτήτων κατά τρόπο συνεπή και συστηματικό.

.
.
.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...