Κλείσιμο λογαριασμού απο 365

loxagos mark

Well-Known Member
9 Ιολ 2013
673
638
93
λιμνη του ονταριο
Η μεγάλη δήθεν εταιρεία μπετ 365 προχώρησε στο κλείσιμο του λογαριασμού μου μετα απο 15 ετη λειτουργίας.
Ο λογαριασμός μου παρουσίαζε μικρά κερδη τα οποια αποκόμιζα απο τις συγκρίσεις τιμών στο λαιβ .
Δεν χρησιμοποιησα συνδρομητικό πρόγραμμα αρμπινγκ παρα καθαρά δικες μου επιλογές. Για ακομη φορα μονα ζυγα δικά τους, καμια προστασια για τον παικτη απο οποιαδηποτε αρχη.
Οι τιμες προσφεροταν απο το λογισμικο τους και φυσικα δεν της τροποποιησα με καποιο μαγικο τροπο ο ιδιος.
Στην ερωτηση μου για ποιον λογο συνεβη αυτο μου απαντησανε οτι ετσι αποφασισε η ομαδα της 365.
Η κατασταση εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο πλεον δεν εχουμε ουτε την ελπιδα να κερδισουμε καποια μικρα ποσα .
Ανεξελεγκτοι συνεχίζουν την δραση τους οχι μονο η εν λογω εταιρεια αλλα και οι υπολοιποι .
Αυτα τα ολιγα επιγραμματικα!!!
Υπαρχει κατι που θα μπορουσε να τους σταματησει???

Συνημμένα

• 377115156_1003599880862478_6756671177675805861_n.jpg
    377115156_1003599880862478_6756671177675805861_n.jpg
    338.2 KB · Προβολές : 89
  • 377122695_693119176072257_1157215128556234341_n.jpg
    377122695_693119176072257_1157215128556234341_n.jpg
    463.1 KB · Προβολές : 87
  • 377121380_9983073025097336_4694192708554549406_n.jpg
    377121380_9983073025097336_4694192708554549406_n.jpg
    271.7 KB · Προβολές : 90
Και τωρα τι θα γινει δλδ;;;; Τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε;;; Τοσοι και τοσοι παικτες τουλαχιστον εδω ...κανουν παραπονα για την ιδια αιτία . Κατι πρεπει να κανουμε. Φωνη λαου, οργη Θεου λενε...κατι πρεπει να υπαρχει που να μην μας αφηνει ξεκρεμαστους.....δλδ οσο χανεις ..ολα καλα...μολις ξεκολησεις απο την χασουρα σε κλεινουν !!!!!!!!!!!!! ξαναλεω κατι πρεπει να γινει !

• Like
Αντιδράσεις: loxagos mark
Άποψη μου είναι να υποχρεωθεί η ΕΕΕΠ να κάνει την δουλειά της, η όποια είναι πολλά περισσότερα απο το να μας εξαπατούν αδειοδοτημενα.
Αυτο με φωνές και παράπονα δεν γίνεται και εξηγώ:
Αν και οταν βγει η πρώτη διακστικη απόφαση τα πράγματα θα αλλάξουν.
Συγκεκριμένα θα έρθει το αυγο στον Πρωκτό της ΕΕΕΠ.
ΠΩΣ;;;
Α) Αν χασω το δικαστήριο δηλαδή εκδοθεί απόφαση που κανει δεκτά τα περί υποψίες, υπόνοιες και η απλη επίκληση όρων θεωρήσουν οτι είναι το Επαρκωs αιτιολογημένο για μια απόφαση οπως λενε οι οδηγιες της ΕΕΕΠ αυτο θα είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της ΕΕΕΠ γιατι θα οδηγησει σε αύξηση του παράνομου τζόγου όπου αυτο ειναι το πραγματικό ενδιαφέρον της σε συνδυασμό να μην στεναχωρηθούν οι κατοχοι αδειων.
β) Αν υπάρξει θετική απόφαση τοτε λογω δεδικασμένου δεν θα μπορεί να κάνει οτι κανει σήμερα...

Αρα την ΕΕΕΠ την βολευει η σημερινη κατασταση.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: betover
Από τη στιγμή που συναινείς στο "η εταιρία μπορεί να κλείσει το λογαριασμό σας χωρίς κάποια αιτία", κατά την εγγραφή, μην περιμένεις να κάνουν διάλογο μαζί σου.
Λύση; Επίγεια και ανώνυμα. Και ας χάνω 100 χρόνια.

• Like
Αντιδράσεις: loxagos mark
Η όλη φάση μου θυμίζει το καρτέλ της κινητής τηλεφωνίας. Λέγαμε "θα φύγουμε". ΟΚ, φύγε και πήγαινε στην άλλη εταιρία. Τι γινόταν στο τέλος; Στα 10 εκ. κινητά, υπήρχαν ένα 1 εκ. κινητά που κάθε χρόνο άλλαζαν εταιρία και έκαναν κύκλους κάθε χρόνο. Έπεσαν οι τιμές; Όχι. Γιατί; Γιατί υπάρχει καρτέλ.
Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Η κάθε εταιρία θα σε διώξει, είναι δεδομένο.
Μόνο ανταλλακτήριο και δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά.

• Like
Αντιδράσεις: magon και loxagos mark
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω και οποιος ξερει ας με βοηθησει.
Αυτη ΕΕΕΠ ειναι κατι , καπου , καποιος που να μπορεσουμε να μιλησουμε η να επισκεφτούμε;
Ειναι καποια γραφεια οπου πας(!!!) (η μεσω μνμ η τηλεφωνου) μπορεις να αναφερεις τα προβληματα σου;
Θα ηθελα να πω οτι, προσωπικα παιζω με λιγα ποσά. Αλλά, λεω εγω τωρα, κατι επαθα και ειμαι πειθαρχημένος σε ενα συστημα ..καποιες επιλογες κλπ κλπ και εχω κερδος!!! (Δυσκολο αλλα οχι αδυνατο) ..θα εχω τον φοβο οτι θα με κοψουν;;; Εχω χασει μερικες χιλιαδες ευρο στα τοσα χρονια που ασχολουμαι με το στοιχημα...αναγκαστικά βγαινουν καποιες χιλιαδες!!! παιζω το χαρτζιλικι μου...καθε μηνα ..να χανω 30€ - 60€ ;;;;;; λεω εγω τωρα (Μεσος ορος) ...μιλαω για το ελαχιστο που μπορει καποιοςνα πει οτι ειναι χαμενος...δεν μιλαω για αρρωστες καταστασεις.
Αν καποια στιγμη κουτσα στραβα , αυξησω την καβα μου ας πουμε 1500€ σε 3 μηνες.... θα μου τα δωσουν αν κανω αναληψη ;;;; Αν οχι , τι πρεπει να κανω . Αν θεσουν θεμα για γραφειοκρατικες αηδίες, γιατι με αφηναν τοσα χρονια και επαιζα;;; Ολα αυτα με την προυποθεση να ειμαι <<τιμιος>> παικτης!

Από τη στιγμή που συναινείς στο "η εταιρία μπορεί να κλείσει το λογαριασμό σας χωρίς κάποια αιτία", κατά την εγγραφή, μην περιμένεις να κάνουν διάλογο μαζί σου.
Λύση; Επίγεια και ανώνυμα. Και ας χάνω 100 χρόνια.
Μεγαλη κουβεντα!!!!Το σκεφτομαι οτι θα ηταν ισως ο μονος τροπος αντιδρασης!! Ο οπαπ που βριζουμε ολοι τα τελ 25 χρονια θα μπορουσε ισως να αλλαξει κατι προς το καλυτερο.
Οι διαδικτιακοι εχουν καταντησει αηδια!!!
Καταρχην εχουν την γκανιοτα . Εχουν προγραμματα τα οποια εχουν υπολογισει με μεγαλη ακριβεια τη θεωρητικη πιθανοτητα σε οτι αφορα την εκβαση του αγωνα.
Προσφερουν το παιχνιδι με ορους τους οποιους σαφως βρισκονται σε θεση ισχυως για να αποκομιζουν κερδη ως εταιρειες και λογικο.
Αποτελεσμα φυσικα και οι περισσοτεροι παικτες να κανουν καταθεσεις και οχι αναληψεις.
Οταν σπανιως βρεθει μια εξαιρεση του κανονα με κερδη σταγονα στον ωκεανο.... φροντιζουν αμμεσα να του κλεισουν τη πορτα .
Αναρωτιεμαι τι θα μπορουσε να γινει? Απο τη μια οι εταιρειες προσφερουν το παιχνιδι με ορους τους οποιους εμεις θελοντας και μη συμφωνουμε. Απο την αλλη η εεεπ δεν εχει λογο να ασχοληθει με τις εξαιρεσεις.. Φροντιζει απλα να τηρουνται τα νομοτυπα στα βασικα .Εμεις οι παικτες θα μπορουσαμε μονο να βαλουμε φρενο στην ασυδοσια τους με επιστροφη στα παλια λημερια του οπαπ. Απο στομα σε στομα ολοι θα πρεπει να μαθουν και να κυκλοφορησει ευρεως οτι διωχνουν τους παικτες με ελαχιστα κερδη.Κανουν αυτο που κανανε παλιοτερα τα καζινο στον Ταραμας ο οποιος ετρεχε στα δικαστηρια για να μπορεσει να κερδισει την εισοδο του.
Αν θελησει ενας νεος να κανει εγγραφη και το γνωριζουμε εμεις οι 10 που διαβαζουμε να το πουμε σε αλλους 10 και οι αλλοι 10 ξεχωριστα σε αλλους 10 πολλαπλασιατικα να γινουν 1000 10000 κοκ. Να ξερει ο νεος παικτης οτι και να γραφτει και να κερδισει λιγα ευρα η δεν θα τον πληρωσουν η θα τον πληρωσουν και στη συνεχεια θα του επιτρεπουν να παιζει στοιχημα μονο 10 λεπτα του ευρω. Αυτο πολλοι ακομη το αγνοουν και δεν τους νοιαζει κιολας διοτι οι περισσοτερι θα παραμεινουν καταθετες!! Οι μπουκ να μεινουν μονοι τους. Να παιζουν αυτοι τα στοιχηματα που προσφερουν . Κανενας νεος πελατης.Ισως αυτο πονεσει λιγο και συνετιστουν.
Μονο αν χασουν πολλα περισσοτερα απο αυτα που θα κερδισει ενας παικτης στους 1000 τοτε και μονο τοτε θα αναγκαστουν να επαναπροσδιορισουν τη σταση τους !!! Τοτε ισως σταματησει η ατακα θα μπορουσα να σας βοηθησω σε κατι αλλο παρακαλω και στη συνεχεια ο χρηστης εφυγε απο την συνομιλια.!!

• Like
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω και οποιος ξερει ας με βοηθησει.
Αυτη ΕΕΕΠ ειναι κατι , καπου , καποιος που να μπορεσουμε να μιλησουμε η να επισκεφτούμε;
Ειναι καποια γραφεια οπου πας(!!!) (η μεσω μνμ η τηλεφωνου) μπορεις να αναφερεις τα προβληματα σου;
Θα ηθελα να πω οτι, προσωπικα παιζω με λιγα ποσά. Αλλά, λεω εγω τωρα, κατι επαθα και ειμαι πειθαρχημένος σε ενα συστημα ..καποιες επιλογες κλπ κλπ και εχω κερδος!!! (Δυσκολο αλλα οχι αδυνατο) ..θα εχω τον φοβο οτι θα με κοψουν;;; Εχω χασει μερικες χιλιαδες ευρο στα τοσα χρονια που ασχολουμαι με το στοιχημα...αναγκαστικά βγαινουν καποιες χιλιαδες!!! παιζω το χαρτζιλικι μου...καθε μηνα ..να χανω 30€ - 60€ ;;;;;; λεω εγω τωρα (Μεσος ορος) ...μιλαω για το ελαχιστο που μπορει καποιοςνα πει οτι ειναι χαμενος...δεν μιλαω για αρρωστες καταστασεις.
Αν καποια στιγμη κουτσα στραβα , αυξησω την καβα μου ας πουμε 1500€ σε 3 μηνες.... θα μου τα δωσουν αν κανω αναληψη ;;;; Αν οχι , τι πρεπει να κανω . Αν θεσουν θεμα για γραφειοκρατικες αηδίες, γιατι με αφηναν τοσα χρονια και επαιζα;;; Ολα αυτα με την προυποθεση να ειμαι <<τιμιος>> παικτης!

Οι εταιρίες στοιχημάτων, λειτουργούν ως κλασικές εταιρίες. Θέλουν λεφτά.
Βλέπεις εταιρίες τεράστιες, οι οποίες έχουν παραρτήματα σε όλο τον κόσμο. Ας πούμε την carrefour.
Κάποια στιγμή η εταιρία, δεν πάει καλά στην Ελλάδα. Λέει "το κλείνω". Μα κυρία carrefour, ήσουν 45 χρόνια στην Ελλάδα και έβγαλες δις, τώρα με μία χρονιά χάλια φεύγεις;
Αυτό λες κι εσύ. Μα τόσα χρόνια έχανα. Ναι, αλλά την εταιρία δεν τη νοιάζει. Θέλει κάθε χρονιά να είσαι αρνητικός.

• Like
Αντιδράσεις: magon και betover
Πολυ ωραια ολα αυτα που λεμε....ολα εναντιων μας!! Δεκτο....Αφου δεν <<υπαρχει>> ΕΕΕΠ τοτε το μονο που μενει ειναι αυτο που αναφερει ο Λοχ.Μαρκ !!! Αποχη απο το ιντερνετ και στροφη στον ΟΠΑΠ....μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε...Ειναι η μονη λυση , αφου ...ουτως η αλλως ...ποτε δεν θα παρουμε κερδος απο αυτους. Και τοτε γιατι παιζουμε;;; Το σταματαμε και τελος ...μονο στα επιγεια!!!

• Like
Αντιδράσεις: Larry
Πολυ ωραια ολα αυτα που λεμε....ολα εναντιων μας!! Δεκτο....Αφου δεν <<υπαρχει>> ΕΕΕΠ τοτε το μονο που μενει ειναι αυτο που αναφερει ο Λοχ.Μαρκ !!! Αποχη απο το ιντερνετ και στροφη στον ΟΠΑΠ....μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε...Ειναι η μονη λυση , αφου ...ουτως η αλλως ...ποτε δεν θα παρουμε κερδος απο αυτους. Και τοτε γιατι παιζουμε;;; Το σταματαμε και τελος ...μονο στα επιγεια!!!
Nα τονισω για αποφυγη παρξηγησης οτι δεν ειμαι πρακτορας του οπαπ και φυσικα δεν επιδιωκω να ζημιωσω και το σαιτ που μας φιλοξενει απλα θεωρω οτι ο μονος λογος για να αλλαξει κατι ειναι να βαραει μυγα το διαδυκτιακο το μαγαζι ετσι ωστε η να προσπαθησουν να φερουν πισω κοσμο στο μαγαζι τους η να κλεισουν και να κανουν μια αλλη δουλεια για να κονομησουν!!

• Like
Αντιδράσεις: Larry και betover
To καλοκαίρι του 21 έπεσα με τη μηχανή κι εσπασα το πόδι μου. Ημουν 6 μήνες στο κρεβάτι. Ηταν η εποχή που αρχισα να ωριμάζω στοιχηματικά. Ενα πρωινό λεω ας κανω μια καταγραφη της χασούρας μου ολα αυτα τα χρονια σε 365. Βγαζω χασούρα 24κ μεσα σε 8 χρόνια. Με τη βοηθεια κάποιων παιδιών που ζουν απο το στοτιχημα, σε 2 μηνες βγαζω τη χασουρα και 10κ επιπλεον. Ο λογαριασμός έκλεισε μετά τις πρώτες 2 αναλήψεις. Αν δεν παίζεις ειδικά αλλά τα βασικά μπετ η Ασία είναι μια πολύ καλή λύση.

Εννοείται δεν είχα πρόβλημα να βγάλω τα χρήματα αλλά νοιώθεις πολύ ασχημα ρε εσυ μεχρι να βρεις τρόπο να τους τα ξαναπαρεις

• Wow
Σε κάποια ανάρτηση κάποιο μέλος ανέβασε εδώ κάποιο δικηγορικό γραφείο που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις.

Ξεχάστε την ΕΕΕΠ, δεν υπάρχει.
Έχω γράψει σχετικά αλλά στου κουφού τη βρόντα όσο θέλεις πόρτα.
Όμως, ειλικρινέστατα, λέω προς όλους ότι για τους αποκλεισμούς δεν γίνεται τίποτα, είτε είσαστε Ελληνάρες, είτε Άγγλοι, είτε Γάλλοι, είτε Πορτογάλοι. Μόνο αν τα παιχνίδια γινόντουσαν αμοιβαία, ή με τα ανταλλακτήρια που δεν επιτρέπονται παρ' ημίν.
Ο δικηγόρος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τους υποχρεώσει να σε αφήσουν να κάνεις ανάληψη, αν σου κατακρατούν ποσά.

Δεν μου λέτε και το εξής:
Αν φάει κανείς αποκλεισμό από την ας πούμε bet366 και μετά πάει να γραφτεί στην π,χ, stoiximan ισχύει κι εκεί ο αποκλεισμός ; Δεν ισχύει αλλά σε έχουν ετοιμόρροπο με το πρώτο τσίου ; Ή δεν θα ξέρει τίποτα η stoiximan ;

Η μεγάλη δήθεν εταιρεία μπετ 365 προχώρησε στο κλείσιμο του λογαριασμού μου μετα απο 15 ετη λειτουργίας.
Ο λογαριασμός μου παρουσίαζε μικρά κερδη τα οποια αποκόμιζα απο τις συγκρίσεις τιμών στο λαιβ .
Δεν χρησιμοποιησα συνδρομητικό πρόγραμμα αρμπινγκ παρα καθαρά δικες μου επιλογές. Για ακομη φορα μονα ζυγα δικά τους, καμια προστασια για τον παικτη απο οποιαδηποτε αρχη.
Οι τιμες προσφεροταν απο το λογισμικο τους και φυσικα δεν της τροποποιησα με καποιο μαγικο τροπο ο ιδιος.
Στην ερωτηση μου για ποιον λογο συνεβη αυτο μου απαντησανε οτι ετσι αποφασισε η ομαδα της 365.
Η κατασταση εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο πλεον δεν εχουμε ουτε την ελπιδα να κερδισουμε καποια μικρα ποσα .
Ανεξελεγκτοι συνεχίζουν την δραση τους οχι μονο η εν λογω εταιρεια αλλα και οι υπολοιποι .
Αυτα τα ολιγα επιγραμματικα!!!
Υπαρχει κατι που θα μπορουσε να τους σταματησει???

Απ' ότι καταλαβα τους αρμπάριζες κατά κάποιο τρόπο.
Με Μπάγερν - Γιουνάϊτεντ σήμερα τους ξεκίναγες με Χ2, ενώ ο άσσος ήταν στο 1.45.
Στο 25' ήταμ 0-0 και ο άσσος είχε πάει 1.70 - οπότε με παιχνίδι στον άσσο βγαίνει αρμπ.
Φυσικά μπορεί να την πάταγες και να ήταν στο τρίτο λεπτό 2-0 αλλά με μία προσεκτική επιλογή
αγώνων που δεν θα γίνει κάτι τέτοιο έχεις τύχη.
Αυτοί λοιπόν το τσεκάρισαν και σε έκαναν ξου.
Δεν μπορείς όμως να κάνεις τίποτα όταν ο κανονισμός τους λέει "έχουμε το δικαίωμα να σας διαγράφουμε άμα γουστάρουμε και άμα λάχη" και όταν το τσεκάρισε αυτός εγγραφόμενος και όταν -επιπρόσθετα- η ΕΕΕΠ και η κάθε ΕΕΕΠ ηγρόν αγοράζει.

• Like
Αντιδράσεις: eto
Απ' ότι καταλαβα τους αρμπάριζες κατά κάποιο τρόπο.
Με Μπάγερν - Γιουνάϊτεντ σήμερα τους ξεκίναγες με Χ2, ενώ ο άσσος ήταν στο 1.45.
Στο 25' ήταμ 0-0 και ο άσσος είχε πάει 1.70 - οπότε με παιχνίδι στον άσσο βγαίνει αρμπ.
Φυσικά μπορεί να την πάταγες και να ήταν στο τρίτο λεπτό 2-0 αλλά με μία προσεκτική επιλογή
αγώνων που δεν θα γίνει κάτι τέτοιο έχεις τύχη.
Αυτοί λοιπόν το τσεκάρισαν και σε έκαναν ξου.
Δεν μπορείς όμως να κάνεις τίποτα όταν ο κανονισμός τους λέει "έχουμε το δικαίωμα να σας διαγράφουμε άμα γουστάρουμε και άμα λάχη" και όταν το τσεκάρισε αυτός εγγραφόμενος και όταν -επιπρόσθετα- η ΕΕΕΠ και η κάθε ΕΕΕΠ ηγρόν αγοράζει.
Αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αρμπ. Ειναι απλα λαιβ παιχνιδι με το απολυτο ρισκο να αλλαζουν καθε στιγμη πιθανοτητα και αποδοσεις. .Στο αρμπ δεν περιμενεις. Μην λες τετοια δειχνει ερασιτεχνισμο και μεγαλη αγνοια και ειναι κριμα διοτι σε παρακολουθω εχεις λιγα χρονια που προσπαθεις να μαθεις το στοιχημα!!

Αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αρμπ. Ειναι απλα λαιβ παιχνιδι με το απολυτο ρισκο να αλλαζουν καθε στιγμη πιθανοτητα και αποδοσεις. .Στο αρμπ δεν περιμενεις. Μην λες τετοια δειχνει ερασιτεχνισμο και μεγαλη αγνοια και ειναι κριμα διοτι σε παρακολουθω εχεις λιγα χρονια που προσπαθεις να μαθεις το στοιχημα!!
Εσύ και γω μπορεί να το ορίζουμε έτσι, η κάθε bet365 όμως;

Προγνωστικά

• 17:40
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Εστρέλα - Πόρτο
  • 19:45
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Παναθηναϊκός - Βιγιαρεάλ
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ελσίνκι - ΠΑΟΚ
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ρεν - Μακάμπι Χάιφα
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αμπερντίν
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Λίντσερ - Λίβερπουλ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουέστ Χαμ - Σεβάστοπολ
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Άγιαξ - Μαρσέιγ
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Μπράιτον - ΑΕΚ
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σπάρτα Πράγας - Άρης Λεμεσού
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ρέιντζερς - Μπέτις
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Κλαμπ Μπριζ - Μπεσίκτας
  • 10:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • FIBA Intercontinental Cup Σιγκαπούρη 2023
  • 12:00
    Sport24.gr
    • The Show Must Go On
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • NBA G League Ignite - Αλ Αχλί
  • Αύριο 22-09-2023
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Άντι Μάρεϊ - Γιε Κονγκ Μο
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 250 2023
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Ertzan Ertzan:
    Τυχερή η ΑΕΚ που δεν πέρασε και πέρασε η Άντβερπ τώρα αυτή θα ήταν στην θέση της και απο το 22 θα ήταν καλώς τα 3-0 :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    παντου γαυρικη προπαγανδα....:p αν ειχε περασει η ΑΕΚ δεν θα ηταν ετσι οι ομιλοι
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ολυμπιακός της Σερβίας όμως προηγείται με 1-0 μέσα στην Σίτι
  • PANATHA PANATHA:
    παιξε σκορακια 3-1/4-1
  • Ertzan Ertzan:
    ιστορική βραδιά για τον τέρμα της Λάτσιο με buzzer beater ισοφάρισε για την ομάδα του
  • Ertzan Ertzan:
    και τι γκολ
  • Ertzan Ertzan:
    Το καλύτερο γκολ της βραδιάς για μένα
  • PANATHA PANATHA:
    Όντως πολυ ωραιο γκολ!
  • PANATHA PANATHA:
    Στην πρώτη του συμμετοχή στο Champions League
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20: ΚΟΥΠΟΝΙ: 2ης Αγωνιστικής 23-24/9/2023" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • PANATHA PANATHA:
    Ertzan είπε :
    ιστορική βραδιά για τον τέρμα της Λάτσιο με buzzer beater ισοφάρισε για την ομάδα του
    Και το έχει ξανακάνει
    , όταν έπαιζε στη Serie B με τη Γιούβε Στάμπια!
  • Ertzan Ertzan:
    Κλαρίνο οι αλλόθρησκοι :banana:
  • animusbet animusbet:
    Τουλάχιστον αυτοί παίζουν champions league
  • PANATHA PANATHA:
    Την γλυτωσαν...γιατι ο βλακας της Κοπεγχάγης έφαγε κίτρινη στο 51΄ για καθυστερηση.....
  • animusbet animusbet:
    και κλάμα η Κοπεγχάγη,κλάμα και η Φενέρ
  • Ertzan Ertzan:
    Μιλάς εσύ που αποκλείστηκες από Ολυμπιακό ρε? Από Μπράγκα με γκολ του Μπρούμα
  • animusbet animusbet:
    μιλάς εσύ ρε πελάτη του Γιαννάκη του Γκούμα?
  • Ertzan Ertzan:
    Μιλάς εσύ ρε πελατάκο που ξεκινήσαμε νωρίς νωρίς από Ρόδο? Όπως λέει και μια αθώα ψυχή ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα:banana::smk1:
  • animusbet animusbet:
    πρόσεχε γιατί θα έχει πολλά αμάν αμάν φέτος και μην κρυφτείς
  • Ertzan Ertzan:
    Έφυγε ο Βλαχοδήμος και η Μπενφίκα φαίνεται γυμνή
  • PANATHA PANATHA:
    Αυριο Μπράιτον - ΑΕΚ και ο άσσος δίνει 1.20?? δηλαδη αν επαιζε με την Σιτι ποσο θα εδινε?
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA είπε :
    Αυριο Μπράιτον - ΑΕΚ και ο άσσος δίνει 1.20?? δηλαδη αν επαιζε με την Σιτι ποσο θα εδινε?
    κάτσε να δούμε ποια ΑΕΚ θα παιξει διάβασα πως το υπουργείο εξωτερικών μεσολάβησε να μπουν στην Αγγλία (τους πέρασαν φαίνεται για πρόσφυγες που προσπαθούν να μπουν παράνομα με τις φανέλες) οποτε μπορεί να πέρασαν με τις ρεζέρβες γιαυτο και η απόδοση :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    "Κρότο" έκανε με το... καλημέρα στο φετινό Champions League η Ζάλτσμπουργκ, η οποία για τον 4ο όμιλο επιβλήθηκε 2-0 της Μπενφίκα στο "Ντα Λουζ" και έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα.
    Το ιδιαίτερο και το μοναδικό πάντως είναι ότι το πέτυχε, παρατάσσοντας τη νεότερη ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League. Ο μέσος όρος ηλικίας της βασικής σύνθεσης ήταν 21 χρόνια και 183 ημέρες.Νεαρότεροι ήταν ο 19χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Όσκαρ Γκλουκ, ο 19χρονος Ιβοριανός επιθετικός, Καρίμ Κονατέ και ο 19χρονος Αυστριακός στόπερ, Σάμσον Μπαϊντό. Μεγαλύτερος ήταν ο 27χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Σλάγκερ.
    +1
  • BetLaden BetLaden:
    Στην Ελλάδα θα τους ειχαν όλους στην B ομάδα ή δανεικούς σε αδελφες ομάδες
    BetLaden BetLaden: Στην Ελλάδα θα τους ειχαν όλους στην B ομάδα ή δανεικούς σε αδελφες ομάδες