Κρυπτονομίσματα

Είχαμε τις στοιχηματικές εταιρίες,έχουμε και την coinbase που δεν δέχεται statement πιστωτικής κάρτας στα ελληνικά,για να ταυτοποιησει την διευθυνση κατοικίας...
Εχει κανείς λογαριασμό εκεί,να μου πει καμια ιδεα,τι να κανω;Ειναι να τρελαινεσε με τους κομπλεξικους...
Απο Ρεβολουτ το δεχονται. Επελεξε Αγγλικη γλωσσα πριν μπεις στην εφαρμογη Ρεβολουτ και κετεβασε ενα statement απο κει.

• Like
  • Love
Αντιδράσεις: Aspromauro και defectus
Επειδη δεν έχω Revolut,δοκίμασα και έστειλα screenshot από Skrill (στα Αγγλικά) και επιτέλους το δέχθηκαν!!!

Στα των κρύπτο τώρα,μηπως είμαστε ήδη σε μπουλ ραν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι...;Μια τελευταία πτώση περίμενα για να αγοράσω(μόνο Αlts) και έχει ένα μηνα που ανεβαίνουν συνεχώς...Κοιτάω το τρένο να φευγει σα μ@λακας...

Πιέζει και ο χρόνος τώρα,αφού στα μέσα Γεναρη αναμένεται να εγκριθουν τα ETF,που αν συμβει,λογικά θα δούμε μεγαλη ανοδο στα κρυπτονομισματα.Χρειάζομαι επειγόντως μια 25άρα διόρθωση τουλάχιστον.

Ποια η γνωμη σας;

Επειδη δεν έχω Revolut,δοκίμασα και έστειλα screenshot από Skrill (στα Αγγλικά) και επιτέλους το δέχθηκαν!!!

Στα των κρύπτο τώρα,μηπως είμαστε ήδη σε μπουλ ραν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι...;Μια τελευταία πτώση περίμενα για να αγοράσω(μόνο Αlts) και έχει ένα μηνα που ανεβαίνουν συνεχώς...Κοιτάω το τρένο να φευγει σα μ@λακας...

Πιέζει και ο χρόνος τώρα,αφού στα μέσα Γεναρη αναμένεται να εγκριθουν τα ETF,που αν συμβει,λογικά θα δούμε μεγαλη ανοδο στα κρυπτονομισματα.Χρειάζομαι επειγόντως μια 25άρα διόρθωση τουλάχιστον.

Ποια η γνωμη σας;
Ο κάθε ένας έχει τη στρατηγική του και παίρνει και τα ρίσκα του. Τα πράγματα είναι απλά για εμένα.

Α) κάνεις DCA σταθερά
Β) δεν κάνεις τίποτα και ελπίζεις να δεις μία καλή πτώση
Γ) ρίχνεις ένα ποσοστό από το κεφάλαιο που έχεις τώρα και κρατάς ένα άλλο μέρος για την περίπτωση που όντως γίνει μία διόρθωση.

Προσωπικά ακολουθώ την πρώτη τακτική, δηλαδή DCA. Για εμένα, καλύτερα να έχω μικρότερο κέρδος παρά να μείνω εκτός αγοράς σε περίπτωση μεγάλης ανόδου. Άλλωστε τα alts έχουν ακόμα πολύ μεγάλο περιθώριο ανόδου.

• Like
Αντιδράσεις: Aspromauro

Προγνωστικά

• 19:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Λάτσιο - Σέλτικ
  • 19:45
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Σαχτάρ Ντόνετσκ - Αντβέρπ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Παρί Σεν Ζερμέν - Νιούκαστλ
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μίλαν - Ντόρτμουντ
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μπαρτσελόνα - Πόρτο
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Φέγενορντ - Ατλέτικο Μαδρίτης
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Γιανγκ Μπόις - Ερυθρός Αστέρας
  • 10:30
    ΕΡΤ Sports 1
    • Αργεντινή - Γερμανία
  • 14:00
    ΕΡΤ Sports 1
    • Γαλλία - Μάλι
  • 19:00
    Novasports 4HD
    • Γουλβς Βίλνιους - Λόντον Λάιονς
    Novasports 5HD
    • Άνκαρα - Σλασκ Βρότσλαβ
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Γαλατασαράι - Χάποελ Ιερουσαλήμ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Καρσίγιακα - Στρασμπούργκ
  • 21:00
    Novasports Start
    • Βενέτσια - Αμβούργο
  • 21:05
    Novasports Prime
    • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ρεάλ Μαδρίτης
  • Αύριο 29-11-2023
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μαϊάμι Χιτ - Μιλγουόκι Μπακς
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ντάλας Μάβερικς - Χιούστον Ρόκετς
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • 2023 Next Gen ATP Finals
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ολυμπιακός - Νοβάρα
    COSMOTE SPORT 6 HD
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20: 12η Aγωνιστική" στο Διαγωνισμός...