Κύπελλο IFC#16 Φάση των 16 (1-2/2/2025)

Είναι αλήθεια πως λόγο δουλειά έχω χάσει λίγο την μπάλα στο IFC ούτε που προλαβαίνω να δω πότε είναι οι αγωνιστικές, Κανονικά δουλεύω στην Γαλλία συγκεκριμένα στην πόλη Λα Σιοτά, όμως επειδή προέκυψε νέα δουλειά στο αφεντικό ήρθαμε Βαρκελώνη οπότε όπως καταλαβαίνετε όταν βρίσκω ευκαιρία (Σάββατο και σήμερα το εξερευνώ όσο μπορώ) Αφού είδα έχει αγώνα λέω τέτοια ευκαιρία μπορεί να μην ξαναπαρουσιαστεί και το εκμεταλλεύτηκα.

Εντάξει γηπεδάρα, όντως άξιζαν τα 115 ευρώ που έδωσα (για την ακρίβεια 118.5 ευρώ), Το εισιτήριο το έκλεισα από την επίσημη σελίδα και όχι από κάποιο viyagogo ας πούμε γιατί είχα διαβάσει κάποια σχόλια και δεν το ρίσκαρα.

Από ατμόσφαιρα δεν τρελάθηκα μπορώ να πω δεν υπάρχει αυτό που λέμε οι σύνδεσμοι να ακούσεις οργανωμένα συνθήματα όπως στην Ελλάδα, ελάχιστες φορές να φωνάξει ο κόσμος συνθήματα αλλά τα μπινελίκια μπινελίκια ειδικά στον έναν επόπτη που σήκωνε το οφσάιντ την επόμενη μέρα. Άλλη κουλτούρα ρε παιδί μου όμως εντάξει

Έριξα και εγώ τα Γαλλικά μου αλλά Ελληνικά και στο τέλος φώναξα και ένα "Άμυνα ρε μ@νιάααα"

Το καλό είναι πως ναι μεν πλήρωσα τα χρήματα αυτά για να δω τον αγώνα από την γωνία στο κόρνερ στην επάνω κερκίδα αλλά τελικά το είδα από το κέντρο (Ελληνική πατέντα κλασσικά μαζί με άλλους 20-30 Ισπανούς που σκέφτηκαν το ίδιο) αφού έλεγχος δεν υπήρχε, στο κέντρο κόστιζε κάπου 210 ευρώ μετακινήθηκα σιγά σιγά ανέβηκα τεεερμα επάνω ξέρετε πίσω από τα καθίσματα που υπάρχει κενό και το βλέπεις όρθιος (ναι ήμουν 2 ώρες όρθιος)

Επίσης για όποιον σκεφτεί να πάει να έχει υπόψιν το εξής, η τιμή του εισιτηρίου μπορεί να πέσει ανάλογα με την ζήτηση, εγώ το πήρα 118 όμως 1 μέρα πριν τον αγώνα και την ημέρα του αγώνα η τιμή ήταν στα 83 ευρώ όπως έπεσε και σε άλλες κερκίδες (από κει που είδα τον αγώνα εγώ ήταν 156 ευρώ από 210. το γήπεδο ήταν και πάλι γεμάτο με τους κινέζους να έχουν την τιμητική τους λόγο Πρωτοχρονιά που απότι είδα γιορτάζουν 29 Ιανουαρίου αυτοί οπότε η Μπαρτσελόνα τους τίμησε με εκδηλώσεις πριν τον αγώνα

Τελικά Αποτελέσματα

Napoli (Eric Castel) - Slavia Praha (McLaren17) 0 : 0 (5-4 πεν)
Hafnarjordur (okonski)
- Cafe Opera (Tsitoni) 2 : 0
South Melbourne FC (avator) - Boca Juniors (Spyridon) 0 : 1
Husqvarna(animusbet)
- Fenerbahce (Ertzan) 4 : 0
East Stirling (A L E X) - Pumas (iraklis30) 0 : 0 (4-5 πεν)
Blackburn (patrickdrd) - Brentford (Paquita) 2 : 3
Bayern Munchen (BetLaden)
- Dundee United (nicolas) 3 : 0
Athletic Bilbao (Avrolimos)
- Atalanta (Xray) 0 : 0 (5-4 πεν)

Τα ζευγάρια της φάσης των 8

1738656348730.png

Τελευταία επεξεργασία:
Αρη μου η δυναμη της συνηθειας χα χα το καταλαβαινω κατοχοι κυπελλου, παραδοσιακα ομαδα κυπελου η ομαδα μας , αλλα αποκλειστικαμε , εχεις κανει λαθος στο σχεδιαγραμμα της επομενης φασης που ακολουθει .
Καλη τυχη στην Pumas και στον Iraklis30 .

• Wow
  • Haha
  • Like
Αντιδράσεις: nicolas, BetLaden και iraklis30
Αρη μου η δυναμη της συνηθειας χα χα το καταλαβαινω κατοχοι κυπελλου, παραδοσιακα ομαδα κυπελου η ομαδα μας , αλλα αποκλειστικαμε , εχεις κανει λαθος στο σχεδιαγραμμα της επομενης φασης που ακολουθει .
Καλη τυχη στην Pumas και στον Iraklis30 .
Είναι ζαλισμένος από την χθεσινή νίκη άσε ακόμα πανηγυρίζει :bask:

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και A L E X
Ας μην το πανηγυρίζουμε και πολύ,έτσι κι αλλιώς η Νταντί και η Φενέρ είναι για να συμπληρώνουν τον όμιλο,κάτι σαν την Άλμπα στην Ευρωλίγκα:bask:

• Haha
  • Like
Αντιδράσεις: okonski και BetLaden
Ας μην το πανηγυρίζουμε και πολύ,έτσι κι αλλιώς η Νταντί και η Φενέρ είναι για να συμπληρώνουν τον όμιλο,κάτι σαν την Άλμπα στην Ευρωλίγκα:bask:

Όπως λέει και ο νονός μου ο Τάκης "Φύγε ρε δεν βρίζω άλλο, βαρέθηκα"

• Haha
Αντιδράσεις: BetLaden και animusbet

Προγνωστικά

• 19:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μίλαν - Φέγενορντ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Σέλτικ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD