ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Καλημέρα σε όλους!

Επέστρεψα χτές από τις καλοκαιρινές μου διακοπές , όπου πέρασα ένα δεκαήμερο στο όμορφο νησί της Λευκάδος μαζί με τη γυναίκα μου και τον 2.5 ετών γιό μας.
Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και ειλικρινά δεν κατάλαβα πότε πέρασαν οι δέκα ημέρες!! Αλλά έτσι είναι , όλα τα ωραία κρατάνε λίγo….(ίσως και για αυτό βέβαια να είναι ωραία)
Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω τις διακοπές μου μέσα στο φόρουμ , έτσι ώστε να βοηθηθούν και άλλα παιδιά που πιθανώς θα θελήσουν να επισκεφτούν το νησί της ΛΕΥΚΑΔΟΣ….

ΔΙΑΜΟΝΗ: Μείναμε στην περιοχή Α. ΙΩΑΝΝΗΣ σε απόσταση 2.5 χιλιομέτρων από την πόλη της Λευκάδος σε ένα πανέμορφο μέρος μέσα στους ενετικούς ελαιώνες. Μιλάμε ότι πρέπει να ήταν το ομορφότερο μέρος για διαμονή από όλα όσα υπήρχαν μέσα στους ελαιώνες. Το μέρος λέγεται ANTHIAS GARDEN και υπάρχει και αντίστοιχο site όπου οι φωτογραφίες είναι πολύ λίγες σε σχέση με την πραγματικότητα. Ιδιοκτήτες ένα ζευγάρι συνταξιούχων και ο γιός τους, οι οποίοι πραγματικά φροντίζουν για τα πάντα μέσα στο κτήμα!! Μιλάμε για ένα καταπράσινο κτήμα με studios και μεζονέτες!! Το κόστος για το studio που είχαμε επιλέξει εμείς για φέτος ήταν 70 ευρώ τη βραδιά και αν έμενες πάνω από μια εβδομάδα είχες έκπτωση 20% για τις ημέρες πέραν της μιας εβδομάδας. Έτσι για ένα σύνολο 10 ημερών το δικό μας κόστος ανήλθε στα 65 /βραδιά.

Για να μπορέσω να οργανώσω καλύτερα τις διακοπές μας (και επειδή είμαι λάτρης σε ακραίο βαθμό θα έλεγα της οργάνωσης) είχα εκτυπώσει μαζί μου μια σελίδα με το χάρτη του νησιού και αγόρασα από το νησί ένα ΠΛΗΡΗ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ (από τις εκδόσεις fagotto , ο οποίος είναι γραμμένος από Λευκαδίτες) και απλά ήταν ότι καλύτερο για πληροφορίες σχετικά με το νησί. Υπάρχει και αντίστοιχο site όπου μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά για να καταλάβει το στυλ.
Πρίν μιλήσω για τις παραλίες θα πρέπει να κάνω τρείς επισημάνσεις.
Η πρώτη είναι σχετική με την καταγωγή μου. Είμαι Θεσσαλονικιός 100%, και όπως η πλειονότητα των συμπατριωτών μου, είμαι κολημένος με τις παραλίες τις Χαλκιδικής…:twis:. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαι πολύ αυστηρός κριτής με τις παραλίες των υπόλοιπων νησιών..
Η δεύτερη είναι πως το δεκαήμερο που μείναμε (με εξαίρεση τις δυο τελευταίες ημέρες ) είχε ένα αεράκι το οποίο επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη ʽʼσυνηθισμένηʼʼ εικόνα πολλών παραλιών του νησιού.
Καη η τρίτη είναι πως ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕΡΗ Κ.Τ.Λ…:twis:
Πάμε λοιπόν να πούμε για τις παραλίες….

Ξεκινάω από τις παραλίες στα ΒΟΡΕΙΑ του νησιού.

Πήγαμε στον Α. ΓΙΑΝΝΗ (δίπλα στο μέρος που μένουμε…) Ιδανική παραλία για όσους κάνουνε windsurf αλλά και kite surf!! Έχει μονίμως αέρα και γενικά αν κάποιος έχει παιδί δε συνιστάται….Καθαρά νερά με αμμοβότσαλο.
Παραλία ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ: Είναι μια παραλία κοντά στον Α. Γιάννη, όπου λόγω της γεωγραφικής της θέσης είναι σχεδόν πάντα ήσυχη… (σχεδόν γιατί εμείς την πετύχαμε με το αεράκι που είπαμε…) Συνήθως εκεί κάνουν μπάνιο οι Λευκαδίτες . Καθαρά νερά με αμμοβότσαλο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Διπλά στη Αμμόγλωσσα είναι και οι παραλίες ΚΑΣΤΡΟ και ΓΥΡΑ στις οποίες δεν πήγαμε αλλά μας είπαν ότι είναι το ίδιο στυλ .

Συνεχίζω με τις παραλίες στα ΔΥΤΙΚΑ του νησιού.
ΠΑΡΑΛΙΑ Α. ΝΙΚΗΤΑΣ : Πρόκειται για ένα μικρό κολπίσκο μέσα στο ομώνυμο χωριό. Είναι όμορφη σαν παραλία, αλλά λόγω ότι δένουν αρκετά σκαφάκια μέσα στον κόλπο και λόγω ότι συνωστίζεται αρκετός κόσμος δεν ήταν τόσο καθαρά τα νερά. Αυτό που αξίζει (αν έχει καλό καιρό ) να κάνει κάποιος , είναι να πάρει ένα σκαφάκι που λέγεται express mylos και να πάει (σε δέκα λεπτά) στη διπλανή παραλία που λέγεται ΜΥΛΟΣ. Πολύ όμορφη, με λίγο κόσμο, πεντακάθαρα νερά και αμμοβότσαλο…(βέβαια επαναλαμβάνω το αεράκι , αεράκι…:twis:). Το εισιτήριο για το σκαφάκι (καλοκαίρι 2011) είναι 6 ευρώ πήγαινε-έλα.
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ: Τεράστια παραλία με πεντακάθαρα νερά και αμμοβότσαλο. Είναι οργανωμένη και αν θές να έχεις τύχη για ομπρελοξαπλώστρες θα πρέπει να πάς νωρίς. Κατʼεμέ μία από τις ομορφότερες του νησιού. (εμείς είχαμε δική μας ομπρέλα με το απίθανο κρουστικό κοντάρι και δεν καταλαβαίναμε τίποτα…:twis:
ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ: Απίθανο τοπίο, πεντακάθαρα νερά και αμμοβότσαλο. Όχι τυχαία η ωραιότερη παραλία του νησιού για πολύ κόσμο. Έχει 105 σκαλιά κατέβασμα (και άρα και ανέβασμα !!):twis:και είναι προτιμότερο να την επισκεφτεί κάποιος κατά τις απογευματινές ώρες (μετά τις 16.30, 17.00) όταν και ʽʼσπάειʼʼ ο πολύς ο κόσμος. Εμείς έτσι κάναμε (μας συμβουλέψανε δηλαδή) και δεν το μετανιώσαμε.
Από αυτή την πλευρά του νησιού υπάρχουν και οι παραλίες εγκρεμνοί (δεν πήγαμε γιατί έχει 300 σκαλοπάτια και με παιδάκι 2.5 ετών θα ήταν αρκετά δύσκολο), γνωρίζοντας ότι είναι μια από τις ομορφότερες ), οι παραλίες πευκούλια και ποτισιές (δεν πήγαμε) καθώς και τρείς παραλίες στο χωριό καλαμίτσι (που επίσης δεν πήγαμε γιατί υπήρχε αρκετός αέρας).

Πάμε τώρα στις νότιες παραλίες.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΜΜΟΥΣΑ: Μικρή παραλία με πεντακάθαρα νερά και βότσαλο. Ήταν από τις παραλίες με βότσαλο που μου άρεσε γιατί φορώντας μάσκα έβλεπες την ωραία διαβάθμσιη του βυθού . Να σημειώσω εδώ πως δεν μπορώ με τίποτα τις παραλίες με χοντρό βότσαλο γιατί υποφέρουν οι πατούσες μου. (κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό αριθμό νευρικών απολήξεων στα πέλματα με αποτέλεσμα να έχει και διαφορερική ευαισθησία.Εγώ μιλάμε ότι δεν την παλεύω!!!:bb:
ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΑΛΟΣ (ΟΡΜΟΣ ΡΟΥΔΑΣ) : Mικρή παραλία με καθαρά νερά (αν και είχε και αρκετά σκαφάκια) , όμως το βότσαλο ήταν απαγορευτικό!! Τι χοντροβότσαλο ήταν αυτό βρε παιδιά!!!Πω, πω,πω !!!

Τελευταίες άφησα τις ανατολικές παραλίες οι οποίες δεν έχουν τη χάρη που έχουν οι υπόλοιπες του νησιού και για αυτό εξάλλου δεν προτιμούνται και πολύ. Εμείς δοκιμάσαμε την παραλία κοντά στη Νικιάνα (ΤΕΜΠΕΛΗΣ Ή ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ) δεν κατάλαβα ποια από τις δύο ήτανε. Ήρεμη παραλία αλλά όχι καθαρή. Γενικά στη Λευκάδα δεν πάς για τις παραλίες της ανατολικής πλευράς αλλά για αυτές της δυτικής.

Επιγραμματικά θα αναφέρω πως για όσους έχουν παιδάκι σε μικρές ηλικίες, η Λευκάδα δεν είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές. Προσοχή!! Δεν αποτρέπω κανέναν να πάει ή να βγάλει συμπεράσματα από τη δική μου εμπειρία! Εγώ απλώς εκφράζω μια προσωπική γνώμη! Εξάλλου επαναλαμβάνω πως περάσαμε πολύ ωραία! Απλά πιστεύω ότι είναι νησί περισσότερα για ζευγάρια και λιγότερο για οικογένειες με μικρά παιδάκια (τονίζω το μικρά γιατί για μεγάλα παιδιά είναι νομίζω ιδανικό.)


ΦΑΓΗΤΟ: Πάμε τώρα να μιλήσουμε και για το τρίτο συστατικό των καλών διακοπών , (μετά το κατάλυμα και τις παραλίες). Μα ασφαλώς μιλαώ για φαγητό και ταβέρνες! θα γράψω τις ταβέρνες στις οποίες φάγαμε και ο καθένας μπορεί να τα διασταυρώσει.
Ο διαχωρισμός γίνεται με βάση τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

ΔΥΤΙΚΑ:

ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΑΠΦΩ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Μικρή ταβερνούλα που βρίσκεται επάνω ακριβώς στην παραλία του Α. Νικήτα.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: A.ΝΙΚΗΤΑΣ, ΜΥΛΟΣ
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: Εξαιρετικά νόστιμα όλα, να δοκιμάσετε τα μύδια σαγανάκι και την κολοκυθόπιτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
ΤΙΜΕΣ: Νορμάλ.

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΡΑΧΗ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Στο ορεινό χωριό ΕΞΑΝΘΕΙΑ. (πάνω από το ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ).
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: OΙ τρείς παραλίες του χωριού ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ.
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ : Καταρχάς η ΘΕΑ! Μιλάμε ότι είναι σα να βρίσκεσαι σε μπαλκόνι του παραδείσου!! Από φαγητά έχει πολλά ωραία μεζεδάκια τα οποία θα σας ενημερώσουνε τι υπάρχει την ημέρα που θα πάτε. Επειδή βρίσκεται αρκετά ψηλά, αν θα πάτε μετά τις 19.00 να έχετε μαζί σας και κάτι να φορέσετε μην τυχόν και κρυώσετε.
ΤΙΜΕΣ: Νορμάλ.

ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΕΥΚΑΤΑΣ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Στο χωριό Αθάνι.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ, ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: H επίσης ωραία θέα , ο γαύρος μαρινάτος ,η εξαιρετική πατατοσαλάτα και οι κολοκυθοκεφτέδες!
ΤΙΜΕΣ: Νορμάλ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ:

ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑΝΝΗΣ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Στο χωριό Λυγιά.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: A. ΓΙΑΝΝΗΣ, και οι ανατολικές.
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: Tο φρέσκο ψάρι. Εδώ θέλω να κάνω μια επισήμανση. Πήγα στη συγκεκριμένη γιατί ήταν η πιο γνωστή. Δυστυχώς όμως απογοητέυτηκα. Και η απογοήτευση μου έγινε μεγαλύτερη όταν άκουσα και από ανθρώπους του νησιού ότι όντως ο ʽʼΓιαννηςʼʼ έχει χαλάσει από τότε που έχουν αναλάβει τα παιδιά του. Το ψάρι που φάγαμε δεν μπορώ να πώ ότι ήταν το καλύτερο που έχω φάει (φαγκρί) ενώ ακόμα και το σερβίρισμα του ψαριού ήταν για κλάμματα!!! Αρκεί να σας πώ ότι μου ΄φεραν ψάρι κοντά στο κιλό σε στρόγγυλο πιάτο που μετα βίας χωρούσε. Γενικά ήταν η μόνη ταβέρνα που πήγα και αισθάνθηκα ʽʼτουρίσταςʼʼ, κοινώς κορόιδο. ( ο νεοέλληνας ο ξυπνατζής με τον όρο τουρίστα στη νεοελληνική εννοεί το κορόιδο σωστά?) Φατσούλα)
ΤΙΜΕΣ : ΤΟ ΨΑΡΙ 55 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.

ΤΑΒΕΡΝΑ ΞΟΥΡΑΣ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ : Στο χωριό Λυγιά.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ : A. ΓΙΑΝΝΗΣ και οι ανατολικές.
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: Το φρέσκο ψάρι. Και αυτός είναι γνωστός , αλλά αυτός δικαιολόγησε τη φήμη του. Φρεσκότατο το ψάρι με πολύ ωραίες σαλάτες .
ΤΙΜΕΣ : TO ΨΑΡΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.

ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ : Στο ορεινό χωριό Χαραδιάτικα.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: ΜΙΚΡΟΣ ΓΥΑΛΟΣ (ΡΟΥΔΑ), ΑΜΜΟΥΣΩ
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: Tα κρέατα σούβλας. Έχει κοντοσούβλι, φρυγαδέλι, κοκορέτσι καθώς και όλα τα κλασικά της ώρας. Η αλήθεια είναι πως αν και είμαι λάτρης του κρέατος δεν ξετρελάθηκα με τα κρέατα της ʽʼσούβλαςʼʼ.
ΤΙΜΕΣ: Νορμάλ.

ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Στο παραθαλλάσιο γραφικό χωριό Σύβοτα. Είναι ένα χωριουδάκι που ʽʼδένουνε ʽʼ πάρα μα πάρα πολλά σκάφη . (δεν προσφέρει παραλία για μπάνιο, με τόσα σκάφη μέσα!!)
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΜΜΟΥΣΩ, ΑΓΙΟΦΥΛΙ.
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: Oλα τα ψάρια!! Φρεσκότατο ψάρι !!. Εξαιρετικό και το ξυδάτο χταποδάκι .
ΤΙΜΕΣ : ΨΑΡΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ:
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Στη Λευκάδα, στο δρόμο προς Α. Γιάννη.
ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ: Όσες είναι κοντά στη χώρα Λευκάδα
ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ: Ριζότο με κοτόπουλο ,το κοντοσούβλι και η σαλάτα του σέφ.
ΤΙΜΕΣ: Νορμάλ

Μια ερώτηση που μπορεί να σου κάνει κάποιος για το πόσο σου άρεσε κάτι είναι η ακόλουθη: Σε ποιες ταβέρνες ξαναπήγαινες να φάς? Απαντάω σε όλες εκτός Γιάννη και Παύλου. Γνώμη μου έτσι, μην με παρεξηγήσει κανένας.

Όταν λέω τιμές νορμάλ εννοώ πως με 40 ευρώ μπορούνε να φάνε ένα ζευγάρι με ένα παιδάκι 2.5 ετών πολύ καλά. (χωρίς κρασί μέσα, το καλοκαίρι πίνουμε μπίρα και αναψυκτικά!)
Όπου έφαγα ψάρι έκανα και διαπραγμάτευση της τιμής .

ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:
ΟΡΕΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Kάποιες μέρες πραγματοποιήσαμε κάποιες εκδρομές σε ορεινά χωριά της Λευκάδος. Απλά θα πώ πως ήταν φανταστικά! Ανέγγιχτα από το βάρβαρο χέρι του πολιτισμού επισκεφτήκαμε χωριά όπως :
Καρυά με τους πλατάνους της,

την Εγκλουβή όπου ήπιαμε ουζάκι μετά μεζεδακίων στην Πλατεία και αγοράσαμε τις γνωστές φακές (δέκα ευρώ το κιλό!!!, για να δούμε είναι τόσο νόστιμες όσο λένε?:fish:

Βαυκερή, Κολλυβάτα,Αλέξανδρος, Πλατύστομα, Δρυμώνα, Ασπρογερακάτα, Χορτάτα, Άγιο Ηλία, Άγιο Πέτρο, Σύβρο με τις πηγές τις κερασιάς!, όλα γραφικά και μάρτυρες μιας άλλης εποχής που δυστυχώς δεν υπάρχει πια…. :emb:Δεν μπόρεσα να πάω στο μέρος με τους καταρράκτες καθώς ο …μικρός δεν μας το επέτρεπε, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν πήγαμε και στο φαράγγι της μέλισσας. Πάντως όσοι είναι χωρίς παιδιά αξίζει να τα επισκεφτούνε καθώς και κάποια άλλα ορεινά τμήματα όπου μπορεί κάποιος να κάνει πεζοπορία σε μονοπάτια.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ:
Από το Νυδρί κάθε πρωί στις 9.00 ξεκινάει μια κρουαζιέρα για τα γύρω νησιά πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες. Το καραβάκι το οποίο κάνει το γύρο του νησιού είναι σαν παλιό ελληνοκλασικό καράβι (αρχαία τριήρης) , φέρει την ονομασία ΟΔΥΣΣΕΙΑ και ο καπετάνιος Γεράσιμος και το πλήρωμα του , προσφέρουν πραγματικά και την ψυχή τους για να περάσει ο κόσμος καλά. Εμείς το κάναμε την τελευταία μέρα των διακοπών μας και το μάθαμε από ανθρώπους που το είχανε κάνει. Δεν υπάρχει κάποιο πρακτορείο που μπορεί να τη βρεί κανείς την εκδρομή, παρά μόνο στο λιμάνι του Νυδριού λίγο πριν την αναχώρηση και από στόμα σε στόμα.

Η εκδρομή κοστίζει 35 ευρώ το άτομο, και περιλαμβάνει τα εξής: προσέγγιση στο φημισμένο σπήλαιο Παπανικολή και μπάνιο για όσους θέλουν βουτώντας από το καράβι, προσέγγιση στο νησί Μεγανήσι , προσέγγιση σε μια ερημική παραλία της Λευακάδος εν ονόματι ʽʼΛάκαʼʼ και φαγητό (σουβλάκια που ψήνονται στην παραλία εκείνη την ώρα από το ίδιο το πλήρωμα, ντοματοσαλάτα, φέτα, τζατζίκι , ψωμί και αναψυκτικά και κρασιά!) Μιλάμε πως όταν τα είδαμε όλα αυτά πάθαμε την πλάκα μας με την γυναίκα μου!! Αρκεί τελικά ο άνθρωπος να θέλει…Αμα θέλει όλα τα μπορεί. Να φανταστείτε πως στην παραλία που φάγαμε , είχε ομπρέλες για ΟΛΟΥΣ τους επιβάτες της κρουαζιέρας ενώ προμήθευε και όσους θέλανε με μάσκες , βατραχοπέδιλα, κουβαδάκια για παιδιά , ψάθες!!!!:bb:

Απίστευτος ο καπετάν Γεράσιμος μιλάμε…:bb:Και ασφαλώς ο ορισμός του ΕΛΛΗΝΑ και όχι σαν και εμάς τους κακομαθημένους νέοελληνες…Μέσα στην κρουαζιέρα υπάρχει και η σύζυγος του ( η συμπαθέστατη Γαλλίδα Μαρί που κάνει την ξενάγηση σε διάφορες γλώσσες, ανάλογα με την εθνικότητα των επιβατών. Μετά το μεσημεριανό φαγητό και μπάνιο στη ʽʼΛάκαʼʼ, υπάρχει η προσέγγγιση στο νησί του Ωνάσση, τον Σκορπιό όπου και κάναμε μπάνιο στην παραλία της ʽʼΚάλλαςʼʼ…..Η επιστροφή στο Νυδρί ήταν στις 18.00 το απόγευμα. Μέσα στο καραβάκι , μας κέρασαν ούζο με ελίτσα, χορέψαμε ένα σορό ελληνικά τραγούδια με τους ωραιότατους χορούς μας και λίγο πριν φτάσουμε στο Νυδρί φάγαμε και το καρπουζάκι μας…Με μια λέξη: Αξέχαστη εκδρομή….Τη συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα!!


Και τέλος να αναφέρω και κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη διαμονή.
Από πλευράς προμήθειας , υπάρχουν μεγάλα καταστήματα(σούπερμαρκετ) κοντά στη Λευκάδα (γνωστές αλυσίδες) ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα με τη βενζίνη. (αρκετά βενζινάδικα, με την τιμή του λίτρου στο 1.71 στα βενζινάδικα κοντά στη χώρα.)

Πρίν φύγει κάποιος από Λευκάδα αξίζει να αγοράσει το περιβόητο σαλαμάκι (υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί οίκοι που το φτιάχνουνε, προσωπικά ρώτησα και πήρα το λιγότερο ʽʼεμπορευματοποιημένοʼʼ (ρωτήστε ντόπιους και θα σας πούνε), κρασάκι από το σταφύλι Βέρτζαμο (κόκκινο και λευκό), φακές όπως ανέφερα Εγκλουβής και κανά παστελάκι .

Για γρήγορο φαγητό οι επιλογές είναι η φανταστική κρέπα από το ʽʼΠΕΤΡΙΝΟʼʼ στον κεντρικό πεζόδρομο και παγωτό από τον Σταύρακα όπου για να βρείς τραπεζάκι πρέπει να κάνεις αίτηση….:twis:
Αυτά τα ολίγα είχα να σας μεταφέρω από τις προσωπικές διακοπές στη Λευκάδα όπου πέρασα ένα υπέροχο δεκαήμερο. Ελπίζω να φανούν χρήσιμα σε πολλούς φίλους που θα θελήσουν να επισκεφτούνε το νησί…

Υ.γ Ο γιός μου κάθε μέρα που μπαίναμε στο αυτοκίνητο, μου ζητούσε με τρόπο αρκετά προστακτικό (πολύ γέλιο να ακούς ένα διομισάχρονο να απαιτεί) να βάλω το τραγούδι που είχα γράψει με τον τίτλο ʽʼΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑʼʼ των Μουζουράκη- Μαραβέγια. Μόλις λοιπόν του το έβαζα, το άκουγε και μόλις τελείωνε το ζητούσε ξανά…και ξανά και ξανά….Καθημερινώς λοιπόν το ακούγαμε τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου καμμιά 30αριά φορές!!!!:up: Και είχε πολύ πλάκα γιατί το είχε ακούσει από εμένα να το τραγουδώ, εγώ το ρεφρέν νόμιζα ότι έλεγε ʽʼφίλα με ακόμα μια φοράʼʼ, και έτσι και ο γΙός μου το τραγουδούσε λέγοντας στο τέλος τη φράση ʽʼμια φοράαααʼʼ με στυλ που πραγματικά σε έκανε να χαμογελάς συνέχεια…Εξού λοιπόν και ο τίτλος των φετινών διακοπών…
Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές και του χρόνου πάλι για όσους πήγαμε!!!!:)

**** Ευχαριστώ τον Άρη για τη δημιουργία αυτής της ενότητας καθώς πραγματοποίησε μια επιθυμία μου!:bravo: Ναι καλά καταλάβατε είμαι ο ''νονός'' του θέματος οδηγός διακοπών....Σπεύσατε λοιπόν κύριοι να γράψετε τις δικές εντυπώσεις....:sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:

animusbet

Moderator
Μέλος του προσωπικού
10 Σεπ 2006
26,186
22,646
113
41
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Πάντα τέτοια Νικόλα.Εκτός από το φετεινό καλοκαίρι που έμεινα σπίτι, συνήθως πηγαίνω σε ένα χωριό κοντά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.Η Λευκάδα είναι μιάμιση ώρα δρόμος από εκεί.Έχω πάει και μονοήμερη αλλά και μια φορά που έμεινα 5 ημέρες.Να συμπληρώσω σε αυτά που είπες οτι στην παραλία Μύλος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεις και γυμνιστές(εμένα μου είχε τύχει με το που έφτασε το καικάκι οι μισοί να τα βγάλουνε επιτόπου).Δεν θα ξεχάσω οτι στα Σύβοτα στην Σπυριδούλα είχα φάει την μεγαλύτερη, νοστιμότερη και φθηνότερη αστακομακαρονάδα της ζωής μου.Γενικά πολύ ωραίες αναμνήσεις και βοηθάει πολύ το οτι δεν μπλέκεις με πλοία για να πας.
 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas

JohniosBet

Infobeto Tipster
21 Απρ 2010
1,259
1,028
0
30
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Πιο πλήρης οδηγός δεν γινότανε!

Και γω από Λευκάδα γύρισα πριν καμιά βδομάδα. Νομίζω το δυνατό της σημείο είναι οι παραλίες αφού κάποιες έχουν απίστευτα νερά :8-O:. Και γω Θεσσαλονικιός 100% αλλά οι παραλίες της Χαλκιδικής δεν τις ανταγωνίζονται αυτές με τίποτα νομίζω. Πόρτο κατσίκι είναι απλά top, και Έγγρεμνοι είναι επίσης κορυφαία παραλία αλλά για να ανέβουμε αυτά τα σκαλοπάτια μετά μας φύγαν τα πόδια...

Είναι σίγουρα καλή επιλογή για διακοπές.

 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Πάντα τέτοια Νικόλα.Εκτός από το φετεινό καλοκαίρι που έμεινα σπίτι, συνήθως πηγαίνω σε ένα χωριό κοντά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.Η Λευκάδα είναι μιάμιση ώρα δρόμος από εκεί.Έχω πάει και μονοήμερη αλλά και μια φορά που έμεινα 5 ημέρες.Να συμπληρώσω σε αυτά που είπες οτι στην παραλία Μύλος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεις και γυμνιστές(εμένα μου είχε τύχει με το που έφτασε το καικάκι οι μισοί να τα βγάλουνε επιτόπου).Δεν θα ξεχάσω οτι στα Σύβοτα στην Σπυριδούλα είχα φάει την μεγαλύτερη, νοστιμότερη και φθηνότερη αστακομακαρονάδα της ζωής μου.Γενικά πολύ ωραίες αναμνήσεις και βοηθάει πολύ το οτι δεν μπλέκεις με πλοία για να πας.
Με το που κατεβαίνω από το καραβάκι , βρίσκω εκεί μπροστά μια ωραία θέση, πάω να βάλω την ομπρέλα , και ενώ την βάζω σηκώνω το κεφάλι μου προς το πίσω μέρος της παραλίας και βλέπω κάτι τύπους τσίτσιδους τελείως!!!! Περνάει και μια κυρία δίπλα και μου λεει '' δε νομίζω με το παιδί να μείνετε εδώ ''....κοιτάω και δεξιά να σου άλλος ένας τσίτσιδος....

Άρον άρον ομπρέλα έξω και αλλαγή θέσης....

Μικροτσούτσουνοι.....:twis:
 
 • Like
Αντιδράσεις: animusbet

nikitas

New Member
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

ωραιο κειμενο αλλα τελικα τι σε αρεζε απο λευκαδα?οτι χειροτερο εχω παει στην ζωη μου, αν εξαιρεσεις κανα δυο παραλιες τον αη νικητα βοηθεια μας το μπαρακι στον αη νικητα ξανα βοηθεια μας πανω απο την θαλασσα και τις καρυες ολα τα αλλα ητανε μια ταλαιπωρια.

παρατηρηση βου.το φιλα με ακομα μια φορα που κολλαει?με γκομενα ειχες παει βρε παλιοπαιδο?:twis::twis::twis:
 

SPYRIDON

IFC#7 Champion 2010-11
21 Απρ 2006
25,430
10,072
113
ΑΘΗΝΑ
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Λευκάδα εχω πάει 2 φορές διακοπές.Μαρεσαν παρα πολυ οι παραλίες της.Το Πορτο Κατσικι εχει ψηφιστει μέσα στις 5 καλυτερες παραλίες στην Ευρωπη απο τους ξένους.Να σαι καλα Νικόλα να ξαναπάς:sign:
 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas

Amantino

New Member
7 Μαρ 2007
12,751
8,311
0
Crete
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

well done Nicolas !
 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
37,642
23,886
113
48
Infobeto Town
www.infobeto.com
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..


Αριστα Νικόλα, σε όλα!
στο τραγουδι, στην αναλυση, στις διακοπες....

:sign:
 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas

SJim

Well-Known Member
16 Οκτ 2007
4,422
7,171
113
Στον κόσμο μου
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Χτες ήμουν Λευκάδα σε μία μονοήμερη που έγινε από Μεσολόγγι στο οποίο βρίσκομαι.

Πήγαμε για μπάνιο στο κάθισμα. Εκπληκτική παραλία με τεράστια κύματα (λόγω αέρα αν και από ότι έμαθα η παραλία είναι γνωστή για τα κύματά της). Πολύ ωραία μπαράκια-καφετέριες για καφέ ποτό και τα σχετικά......

Για φαγητό μας έστειλαν κάποιοι γνωστοί στον Γιάννη στις Λυγιές...... Δυστυχώς δεν είχα διαβάσει αναλυτικά το post του Νικόλα με αποτέλεσμα να την πατήσουμε πανηγυρικά :twis::twis::twis::twis::twis:. Το φαγητό ήταν χάλια (κρέας και ψάρι). Η πλάκα είναι ότι καλοκοιτάγαμε τον Ξούρα που είναι δίπλα....αλλά τελικά πήγαμε και την πατήσαμε.....

anyway, είχα πολλά χρόνια να επισκεφτώ το νησί το οποίο είναι εκπληκτικό. Αν δεν είσαι για τρελλό clubbing και λοιπές δραστηριότητες είναι ότι πρέπει. Επίσης, από όποια παραλία και αν πέρασα, ακόμα και στις απόμακρες, πάντα είχες κάτι 'καλό' να δεις.....εγχώριο και αλλοδαπό :twis::twis::twis::twis:

Άντε και την επόμενη φορά, αλλά μακρυά από τον Γιάννη !!!!
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Χτες ήμουν Λευκάδα σε μία μονοήμερη που έγινε από Μεσολόγγι στο οποίο βρίσκομαι.

Πήγαμε για μπάνιο στο κάθισμα. Εκπληκτική παραλία με τεράστια κύματα (λόγω αέρα αν και από ότι έμαθα η παραλία είναι γνωστή για τα κύματά της). Πολύ ωραία μπαράκια-καφετέριες για καφέ ποτό και τα σχετικά......

Για φαγητό μας έστειλαν κάποιοι γνωστοί στον Γιάννη στις Λυγιές...... Δυστυχώς δεν είχα διαβάσει αναλυτικά το post του Νικόλα με αποτέλεσμα να την πατήσουμε πανηγυρικά :twis::twis::twis::twis::twis:. Το φαγητό ήταν χάλια (κρέας και ψάρι). Η πλάκα είναι ότι καλοκοιτάγαμε τον Ξούρα που είναι δίπλα....αλλά τελικά πήγαμε και την πατήσαμε.....

anyway, είχα πολλά χρόνια να επισκεφτώ το νησί το οποίο είναι εκπληκτικό. Αν δεν είσαι για τρελλό clubbing και λοιπές δραστηριότητες είναι ότι πρέπει. Επίσης, από όποια παραλία και αν πέρασα, ακόμα και στις απόμακρες, πάντα είχες κάτι 'καλό' να δεις.....εγχώριο και αλλοδαπό :twis::twis::twis::twis:

Άντε και την επόμενη φορά, αλλά μακρυά από τον Γιάννη !!!!
Που να μην το έγραφα.....:emb:
 
 • Like
Αντιδράσεις: SJim

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..


Γουρνοπούλα ακούω και γουρνοπούλα δεν τρώω!!!:twis:

Περιμένω ακόμα απο σένα και το bianco να με πάτε να φάω γουρνοπούλα....:bb::bb:
 

nicolas

IFC#9 Champion 2012-13, V-Bookie Champion 2008
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Όσοι έχουν ήδη πάει δακοπές, παρακαλούνται πολύ να γράψουν τις εντυπώσεις τους μαζί με χρήσιμες πληροφορίες....:npaper::npaper:

υ.γ Το ότι έγραψα μια αναλυτική ανάλυση των εντυπώσεων μου, δε σημαίνει ότι όλοι πρέπει ρε παιδιά να τα γράψετε αναλυτικά!! Εγώ είχα ελεύθερο χρόνο είχα και διάθεση και τα έγραψα...Ο καθένας με τον προσωπικό του τρόπο....

Έλα να διαλέγουμε μέρος για του χρόοοοονουυυυυυυ....:bb::bb::bb:
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Ertzan

FENER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Μέλος του προσωπικού
10 Αυγ 2003
43,086
18,181
113
36
ΟΠΟΥ Η FENER ΕΚΕΙ
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Και εγώ το ψήνω το πράγμα για διακοπές έστω και φαντάρος που είμαι απλά περιμένω και επιμένω για άδεια από 23 έως και 29 Αυγούστου. Έτσι και την πάρω έχει να γίνει εκεί που θα πάω κόλαση. Λεπτομέριες όταν το σιγουρέψουμε το θεματάκι:eye:
 

venoss

Well-Known Member
14 Ιαν 2011
8,174
6,924
113
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Ειχα παει και γω Λευκαδα πριν απο 3 χρονια.πολυ ομορφα!πολυ καλη αναλυση Νικολα μπραβο.Πορτο κατσικι τρελλη παραλια.Στο καθισμα ενα τεραστιο κυμα κοντεψε να με πνιξει αφου με σκεπασε εντελως (και στα ρηχα κιολας) και μεριξε και κατω.Περιμενα να τραβηχτει πισω να φυγει και σηκωθηκα σφαιρα και βγηκα εξω.Αφου κατι γριουλες που κοιταγανε (σιγα μη μπουν-εγω ηθελα να κανω τον εξυπνο) λεγανε στην τοτε κοπελα μου (και νυν γυναικα μου που κοιταγε εντρομη και περιμενε να αναδυθω) "εκει δεν ηταν καποιος νεαρος???που πηγε???" :agis:
 

nikitas

New Member
Απ: ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011...ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑ..

Γουρνοπούλα ακούω και γουρνοπούλα δεν τρώω!!!:twis:

Περιμένω ακόμα απο σένα και το bianco να με πάτε να φάω γουρνοπούλα....:bb::bb:
κατεβα και θα φας τωρα.δεν μου ειπες τελικα με γκομενα πηγες και το εριξες στα φιλια?:twis::twis::twis:
 
 • 13:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Οσασούνα - Γρανάδα
 • 13:00
  ΕΡΤ Sports HD
  • Παναχαϊκή ΓΕ - Εργοτέλης
 • 13:30
  Novasports 1HD
  • Τζένοα - Λάτσιο
 • 14:30
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Νυρεμβέργη - Ντάρμσταντ
 • 15:00
  ΕΡΤ3
  • Καλαμάτα ΠΣ - Καβάλα
 • 15:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Αλαβές - Μπιλμπάο
 • 15:00
  ΕΡΤ Sports HD
  • Παναιτωλικός - Πανιώνιος ΓΣΣ
 • 15:30
  Novasports 4HD
  • Φίτεσε - Αϊντχόφεν
 • 16:00
  Novasports 1HD
  • Αταλάντα - Σασουόλο
 • 16:00
  Novasports 3HD
  • Τορίνο - Πάρμα
 • 16:00
  Novasports 5HD
  • Ελλάς Βερόνα - Κάλιαρι
 • 16:00
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Λεβερκούζεν - Άουγκσμπουργκ
 • 17:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Βαγιαδολίδ - Εσπανιόλ
 • 17:15
  ΕΡΤ Sports HD
  • Ατρόμητος Αθηνών - Ξάνθη ΑΟ
 • 17:45
  Novasports 4HD
  • Χεράκλες - Αγιαξ
 • 18:30
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Άρσεναλ - Έβερτον
 • 19:00
  Novasports 3HD
  • Ρόμα - Λέτσε
 • 19:00
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Βόλφσμπουργκ - Μάιντς
 • 19:30
  Novasports 1HD
  • ΑΕΚ - ΟΦΗ
 • 19:30
  Novasports 2HD
  • Βόλος - ΑΕΛ
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Χετάφε - Σεβίλη
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μποαβίστα
 • 19:30
  PAOK TV
  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
 • 21:45
  Novasports 3HD
  • Ιντερ - Σαμπντόρια
 • 22:00
  Novasports 2HD
  • Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
 • 22:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Πόρτο - Πορτιμονένσε
 • 22:30:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Λος Άντζελες Λέικερς - Μπόστον Σέλτικς
 • 23:00:00
  FOX Sports
  • Creighton - Butler Bulldogs
 • Αύριο 24-02-2020
 • 01:00:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Τορόντο Ράπτορς - Ιντιάνα Πέισερς
 • 14:00
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • 2020 ATP Tour 250
 • 22:30
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • 2020 ATP 500

Σημερινά Γενέθλια

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα

Σχετικά με εμάς

 • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • grace_kelly grace_kelly:
 • grace_kelly grace_kelly:
 • grace_kelly grace_kelly:
  Παρά πολύ δυνατά
 • P PANATHA:
  Καλησπέρα στην παρέα....
  +1
 • P PANATHA:
  Έλιωσα στους καφέδες και δεν πρόλαβα να γράψω ματς ( σιγά την απώλεια χαχα) αλλά μυρίζω εκπλήξεις σήμερα σε Σαουθάμπτον και Φράιμπουργκ.....και για πιο λύσσα νίκες των φιλοξενούμενων με κόμπο πολλά γκολ
 • V vangosmt:
  Καλησπέρα!!!
 • grace_kelly grace_kelly:
  https://prnt.sc/r64pa6 το πιστεύω πολύ
  +1
 • Ertzan Forum Bot:
  Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#16: A ΟΜΙΛΟΣ: 28η αγωνιστικη" στο Διαγωνισμός I.F.C..
 • grace_kelly grace_kelly:
  grace_kelly είπε :
  χάθηκε. Και αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο δια παντός
 • P PANATHA:
  δια παντός γιατί??
 • Ertzan Ertzan:
  Εγώ πάντως όταν μου λένε για Λαύριο ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό το παρακάτω
 • Ertzan Ertzan:
  Κάποτε μικρός πήγαινα να μάθω Αρμόνιο σε Ωδείο και θυμάμαι σε συναυλία που δίναμε τότε σαν σχολή και παίζαμε κάποιο κομμάτι τότε αυτό το τραγούδι ήταν από τα που είχα παίξει. Αξέχαστες εποχές αααχ αχ
  +1
 • P PANATHA:
  Ρίχνω δυάδα με νίκες Πανάθα και Γιούβε με απόδοση 4.40
 • Ertzan Ertzan:
  Εγώ σας έχω ρίξει Χ ημίχρονο όπως και τον Άρη επίσης δυάδα Άντερ 2.5 με το Άντερ 2.5 του Άρη
 • P PANATHA:
  εντάξει το δύσκολο έγινε...1-0 η Γιούβε....
 • Ertzan Forum Bot:
  Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#16: ΚΟΥΠΟΝΙ: 29η αγωνιστική 25-27/2/2020" στο Διαγωνισμός I.F.C..
 • coria Forum Bot:
  Ο χρήστης coria ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Fun Bet Over" στο Τένις.
 • P PANATHA:
  Η κατάσταση στην Ιταλία όσον αφορά τον κοροναίο ιό, είναι άσχημη μετά τα πρόσφατα κρούσματα και έτσι αποφασίστηκε η αναβολή τριών αγώνων της Serie A αλλά και αρκετών ακόμα σε μικρότερες κατηγορίες αλλά και σε ολόκληρες περιοχές.Έτσι λοιπόν αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις μετά απόφαση της ιταλικής Κυβέρνησης οι αγώνες Αταλάντα-Σασουόλο, Βερόνα-Κάλιαρι και Ίντερ-Σαμπντόρια, μιας και οι πόλεις όπου θα γίνονταν οι αγώνες βρίσκονται στις περιοχές της Λομβαρδίας και του Βενέτο όπου έχουν αναβληθεί όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις, αρχικά στο ποδόσφαιρο αλλά λογικά το μέτρο θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα αθλήματα.
 • P PALEX77:
  Καλησπέρα σας. Μήπως αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με τη λήψη ειδοποιήσεων μέσω της εφαρμογής του infobeto, σε MIUI 11? Προχώρησα και σε ορισμένες αλλαγές ρυθμίσεων όπως προτείνεται από το λειτουργικό για επίλυση του εν λόγω
  προβλήματος ( αφαίρεση περιορισμών εξοικονόμησης μπαταρίας κτλ), αλλά μάταια. Ευχαριστώ
 • P PANATHA:
  Ακόμα ένα παιχνίδι της Serie A οδηγήθηκε στην αναβολή το μεσημέρι της Κυριακής, αφού, το Τορίνο - Πάρμα τελικά δεν θα διεξαχθεί ως συνέπεια της εξάπλωσης του κοροναϊού...
 • G GRaptakis:
  +1
 • P PANATHA:
  Under 0.5 - Γκολ Over/Under ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός @
  4.60
 • coria Forum Bot:
  Ο χρήστης coria ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ATP Santiago" στο Τένις.
  coria Forum Bot: Ο χρήστης coria ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "ATP Santiago" στο Τένις.