Λάθος της εταιρίας ή όχι;

Ποιά πιστεύετε οτι θα ήταν η σωστότερη στάση μου απέναντι τους;

  • Να μήν το ψάξω παραπέρα

    Ψήφοι : 0 0.0%
  • Να στραφώ δικαστικά εναντίον τους

    Ψήφοι : 0 0.0%
  • Απλά να ζητήσω περαιτέρω εξηγήσεις

    Ψήφοι : 0 0.0%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    1

ABY1892

New Member
9 Ιαν 2003
10
0
0
ΠΕΡΑΙΑ
www.sed.gr
Καλή σας ημέρα.

Την περασμένη Κυριακή κάποιος internet bookmaker είχε ξεχάσει να βγάλει το παιγνίδι Ζιλ Βιθέντε - Λειρία (που έγινε το Σάββατο αργά το βράδυ και έληξε 3-1) και το έκανε αποδεκτό μέχρι τίς 16.00 της Κυριακής.

Κυριακή ξημερώματα βλέποντας το λάθος, ποντάρω 100 ευρώ στο ακριβές σκόρ 3-1 με συντελεστή 17 = 1700 ευρώ, θέλοντας να δώ άν θα γίνει πραγματικά αποδεκτό. Οντως έγινε αποδεκτό με αποτέλεσμα να βάλω και άλλα 2 στοιχήματα με 100 ευρώ το καθένα με στάνταρ το 3-1 και στα 2, και 2-3 ακόμη παιχνίδια με μικρούς συντελεστές (π.χ. ΠΑΟΚ-Αιγάλεω=1 με 1,35).

5 λεπτά μετα τήν θεωρητική έναρξη, ώρα 16.00 της Κυριακής (βάση bookmaker), μου ακυρώνουν το μονό αποδεκτό στοίχημα, μου επιστρέφουν τα 100 ευρώ αλλά αφήνουν τα άλλα 2 στοιχήμτα να παίξουν με τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Εγώ ουσιαστικά προσπάθησα εν γνώση μου, να εκμεταλλευθώ το λάθος τους. Αυτοί έκαναν αποδεκτά τα στοιχήματα (υπάρχουν τα αποδεικτικά) και ακύρωσαν μόνο το ένα βάζοντας ουσιαστικά μονάδα στα στοιχήματα.
 
Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα να ειδοποιήσω 2-3 καλούς φίλους, αλλά μετά είπα οτι θα φορτώσουν πολύ το συγκεκριμένο σκόρ. Οχι μόνο αυτοί αλλά και οι άλλοι που θα είχαν ειδοποιηθεί απο αυτούς.

Τελικά είπα καλύτερα να δώ τί θα γίνει, να πάρω τα ευρώ (12.500 ήταν με 300 ευρω bet) άν τα πάρω (κάτι με συγκρατούσε μέσα μου), και μετά να τούς την έχω στημένη κάθε βράδυ μετα τή λήξη τών αγώνων.

Το αποτέλεσμα βέβαια (γνωστό παραπάνω) μου έλυσε όλες τίς απορίες και επιφυλάξεις.
 
Καταρχήν να σας ζητησω συγνωμη κύριε ABY1892,διότι θα γινω λιγο σκληρος με εσάς(με τη στάση σας).
Θα σας εξηγήσω.

Όμως θα ήθελα να μας καλύψετε και κάποια κενά που αφήσατε στο όλο θέμα.
Μας λέτε πως αφού κάναν δεκτό το πρωτο ΒΕΤ με το μονό,το οποίο σας το ακυρώσαν(βάζοντας το μονάδα),εσείς παίξατε άλλα δυο ΒΕΤ με τον επίμαχο αγώνα ωσ στάνταρ και βαζοντας ως γαρνιτόυρα καί αλλα μεγάλα φαβορι.
Τελικά αυτά τα φαβορί περάσαν ή όχι;Κι αν ναι,σας πληρώσαν κανονικα ή με μονάδα το στάνταρ(3-1);Ή μήπως έχασες τα υπόλοιπα φαβορί και σου ΄κρατήσαν τα 200€ που έπαιξες τα άλλα δυο στοιχήματα;


Και να σου πω και τη θέση μου(εδώ θα γίνω σκληρος,συγνώμη και πάλι).
Δεν θα απαντήσω στο γκαλοπ σας,διότι βρίσκω λίγες τις δυνατές απαντήσεις που μας θέσατε.
Εγώ θα απαντουσα πως θα έπρεπε να σας κρατήσουν και τα 300€ και να μην σας δώσουν ουτε μια εξήγηση,κι αυτό διότι πηγατε να κανετε κλοπή.
Άλλο κύριε ABY1892 να προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε,ως παίκτες,τις πιθανές λαθος εκτιμήσεις μιας εταιρίας για εναν αγώνα κι αλλο πραγμα να τη στήνουμε κάθε ξημέρωμα μήπως και ξεχασει να μηδενίσει εναν αγώνα.
Είναι σαν να πάτε στον μανάβη της γειτονιάς σας και να εκμεταλλευτήτε το λαθος του γιου του στα ρέστα.
Θ α μου πει ,ίσως,κάποιος πως και οι εταιρίες στοιχηματων κλοπή κανουν με τη γκανιότα.Ναι,μα δεν σε αναγκάζει κανείς να παίξεις.Εμείς διαλέγουμε να παίξουμε με τους όρους που μας είναι γνωστοί.Ακόμη,με αυτή τη λογική(του ότι η γκανιότα είναι κλοπή),κλόπη κανει και ο μανάβης που παιρνει το κέρδος του απο την πώληση των προϊόντων του.

Με άλλα λόγια κύριε ABY1892,πήγατε με αθέμιτο και πονηρό τρόπο να κερδίσετε(αρπαξετε στην ουσία) χρήματα.Ε,μη ζητάτε και τα ρεστά.

Επίσης να σημειώσω πως η πραξη σας ήταν και αφελέστατη,διότι δεν φαντάζομαι να νομίζεις πως οι εταιρίες δεν εχουν κανονισμους και ασφαλιστικές δικλίδες ώστε να είναι και νομικά καλυμμένες για ακυρώσεις στοιχημάτων σε τέτοιες πριπτώσεις;
χώρια που με τον τρόπο που πήγατε να εκμεταλλευτείτε αυτη την αβλεψία,κάνατε φανερο στην εταιρία οτι οι προθέσεις σας ήταν επίβουλες,διότι δεν σας αρκούσε να παιξετε τον αγώνα με το σημείο τησ νίκης,αλλα η απληστία σας σας έκανε να το παίξετε ακριβές σκορ και μαλιστα ως στάνταρ(!!!!) στα δυο ΒΕΤ.

γΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΕΙΏΣΩ ΤΗΝ απληστία σας που σας οδήγησε να μην το αναφέρετε ούτε στους φίλους σας,μην το πάρει χαμπαρι η εταιρία και χάσετε κι εσεις το λαγό.

Ελπίζω να μην χάσατε και τα 300€ που ποντάρατε επίβουλα(επαναλαμβάνω) και αν τα χάσατε ,εύχομαι να σας γίνει μάθημα το πάθημα.
Δυστυχώς για όλους μας,δεν είναι κουτοί οι μπουκμεικερς.

Όσο για τις ερωτήσεις της δημοσκόπησης σας,στο χέρι σου(μας),κι οχι στο χέρι των εταιριών,είναι αν θα συνεχίσεις(συνεχίσουμε) να παίζουμε σε αυτές ή όχι.
Πάντως,εγώ θα είχα να σου πω πιο σοβαροπυς λόγους για να σταματήσεις να παίζεις-χανεις(ισχύει για όλους μας αυτό) τα λεφτά σου στην όποια εταιρια.

Συγνώμη και πάλι για τη σκληρή θεση μου,αλλά εσείς μου(μας) τη ζητήσατε.
 
Καλή σας ημέρα.

Να διευκρινίσω οτι αφου έγινε αποδεκτό το πρώτο στοίχημα (πήρα κωδικό αποδοχής) αμέσως μετά έβαλα και τα άλλα δύο (όπου πήρα κωδικό αποδοχής και για αυτά, και υπάρχουν). Η ακύρωση έγινε το απόγευμα τής ίδιας ημέρας. Το ένα ακυρώθηκε, και μου επέστρεψαν τα 100 ευρώ ενώ απο τα άλλα δύο, πέρασε το ένα και με πλήρωσαν θεωρώντας μονάδα το 3-1.

Το παράδειγμα που φέρατε με το μανάβη είναι για μένα άστοχο.

Ας πούμε οτι πέφτει στα χέρια μου ένας κατάλογος έντυπος (αποδόσεις στο web) ενός σούπερ μαρκετ (bookmaker) όπου αναφέρει σήμερα κάποιο προιόν που μου αρέσει (3-1) αλλά εχθές για διάφορους λόγους (οχι υγείας) είπαν να σταματήσει η κυκλοφορία του (είχε γίνει η έναρξη).

Πηγαίνω στο μαγαζί και βρίσκω το ράφι (πρωτάθλημα) όπου υπάρχει το προιόν (3-1) και η τιμή του (απόδοση 17). Μαζί με αυτό αγοράζω και άλλα προιόντα (2 ακόμη στοιχήματα) μιάς και βρέθηκα εκεί. Πηγαίνω στο ταμείο, πληρώνω, παίρνω τήν απόδειξη και φεύγω. Αυτό θεωρείται κλοπή; (Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας αυτό εννοείτε). Είναι επίβουλη πράξη αυτή; Εάν ξέρετε οτι δέν θα ξαναβρείτε το προιόν δέν θα τα παίρνατε όλα; Η τουλάχιστον όσα μπορούσατε; Είναι απληστία αυτό;

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μου κτυπάνε τήν πόρτα και μου ζητάνε πίσω το προιόν που πήρα δίνοντας μου πίσω τα χρήματα, για αυτό μόνο το προιόν, με τη δικαιολογία οτι έκαναν λάθος, οτι δέν είχαν διαβάσει το σταμάτημα της κυκλοφορίας του. Πώς σας φαίνεται αυτό; Εσείς θα το δεχόσασταν; Ξέρω, όπως έγραφαν άλλωστε και οι πινακίδες, οτι μετά τήν αποχώριση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Να σας το πώ και διαφορετικά, γιατί να μη θεωρήσω οτι έκανε το σούπερ μάρκετ, εν γνώσει του, άγρα πελατείας; Να άφησε εσκεμμένα το προιόν προκειμένου να φέρει το πελάτη στο μαγαζί του. Αφού μπήκε όλο και κάτι άλλο θα ψωνίσει.

Η ουσία της υπόθεσης δέν είναι στο άν πέρασαν ή οχι τα σημεία αλλά στή φερεγγυότητα του μαγαζιού, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά.

11. Ένα στοίχημα θεωρείται ότι είναι σε ισχύ, εφόσον ακολουθήσει επιβεβαίωση και αποδοχή. Αυτή η αποδοχή αποδεικνύεται από τον κωδικό αναγνώρισης του στοιχήματος (που υπάρχει).
18. Τα στοιχήματα που αποστέλλονται και επιβεβαιώνονται δε μπορούν να ακυρωθούν ή να αλλάξουν.

Πάνω σε αυτό τι έχετε να πείτε; Για το λόγο αυτό άλλωστε έβαλα και το gallop για να δώ τίς απόψεις τών παικτών. Προσωπικά τη λύση τήν έχω βρεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η γνώμη τών άλλων.
 
Έχετε δίκιο κύριε ABY1892.Για εσάς είναι άστοχο το παράδειγμά μου.
Θα έπρεπε όμως να γνωρίζετε πως όπως στο ποδόσφαιρο,έτσι και εδω,οι προθέσεις τιμωρούνται(να μπορεί να θεωρηθεί τιμωρία η επιστροφη χρημάτων)
Και οι προθέσεις σας δεν ήταν στα όρια του στοιχήματος,διότι το στοίχημα εμπεριεχει ως βασικό και κύριο συστατικό του την πρόβλεψη και το 3-1 δεν ηταν προβλεψη.

Όσο για το δικό σας παραδειγμα, ας σταθούμε σε ορισμένα σημεία του.
Καταρχήν,το προϊόν 3-1 ,όπως κακώς το αντιπαραβαλλετε με συγκεκριμένο προίον ενος μάρκετ,στο στοίχημα ειναι αποτέλεσμα και τύχης.
Η σψωστή αντιπαραβολλη θα ήταν να πάτε σε ενα μάρκετ,να βρείτε ενα κουτί σε ένα ράφι και να σας το πουλήσουν με τον όρο πως έχετε 1 πιθανότητα να υπάρχει το προϊόν στο κουτί και 50 πιθανότητες το κουτί να είναι αδειο.Τότε να δούμε αν θα το αγοράζατε.
στη συνέχεια,αν εσείς γνωρίζατε πως η συγκεκριομένη προσφορά έχει πάψει να ισχύει και κάποιος υπάλληλος ξέχασε να αποσύρει την ταμπελα απο το ράφι,τότε παλι η πρόθεσή σας θα ήταν επίβουλη πρόθεση.Αλλά και εδώ,τα μεγάλα μαρκετ,όπου η τιμή του προϊόντος αναγράφεται ηλεκτρονικά μεσω bar code, δεν θα μπορούσατε να το αγοράσετε στην προηγούμενη(της πρτοσφοράς ) τιμή.Άρα εμπίπτουμε παλι στην κατηγορία του μανάβη που δεν εχει εκσυγχρονιστεί.
Τέλος,νομίζετε πως μετά την απομάκρυνση του "ταμείου" δεν αναγνωρίζονται λάθη.Δεν είναι έτσι όμως
Να σας φέρω ένα παράδειγμα αγοραπωλησίας αντικών.
Αν η γιαγιά σας,μη γνωριζοντας την αξία ενός παλιου ρολογιού που είχε ο παππού σου,πουλήσει σε εξευτελιστικη τιμή σε καποιον αντικέρ και αν αργότερα μαθει την πραγματικη του αξία,ο νόμος την καλύπτει στην αξίωση της να διεκδικίσει τα δικαιώματα της επί της πραγματικης αξίας της αντίκας.Ψάχτετο αν θέλετε.
Επίσης,και ο οπαπ σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε ένα στοίχημα,αν καταλάβατε εγκαίρως πως κάνατε λάθος, ακόμα κι αν έχετε απομακρυνθεί απο το ταμείο.
Θα μπορούσα να σας φέρω κι αλλα παραδείγματα,πχ με τραπεζικές συνδιαλλαγές,αλλά η ουσία είναι πως οι προθέσεις σας ήταν επίβουλες,ακόμη και στην περίπτωση που η εταιρία το έκανε με δόλο(για αγρα πελατών),πράγμα που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Παρακάτω μου γράφετε δύο όρους(11 και 18) της εταιρίας που παίξατε.
Ασφαλώς και υπάρχουν και άλλοι όροι και αν το ψαξετε καλά θα βρείτε,μάλλον,και αυτη την περίπτωση.
Ακόμη και ο οπαπ αναφέρει ρητα στα πράσινα κουπόνια:
"εάν η στήλη(σσ:το στοίχημα) καταχωρήθηκε(σσ:έγινε δεκτό) ΜΕΤΑ την έναρξη του(σσ:του αγώνα),τότε οποιοδήποτε σημείο επιλογής του παίκτη για τον αγώνα αυτο,λαμβάνει ως απόδοση τη μονάδα.
Όλες οι σοβαρές εταιρίες κύριε ABY1892 έχουν τετοιες ασφαλιστικές δικλίδες.Διαβάστε προσεκτικά τους όρους τους(ακόμη και τα ψιλά γραμματα).
Η απληστία που σας είπα πάει και στο ότι δεν ειδοποιήσατε ούτε τους φίλους σας,από φόβο μην το πάρει χαμπάρι η εταιρία(να και η επιβουλη διάθεσή σας).

Λέτε πως βρήκατε τη λύση.Φαντάζομαι πως εννοείτε πως θα σταματήσετε να παίζετε σε αυτή την εταιρία.
Χωρίς να ξέρω σε ποια εταιρία αναφέρεστε,εγώ να σας πω αυτό που ξέρω.
Όλες οι γνωστές εταιρίες αυτό ακριβως κάνουν(ακυρώνουν το στοίχημα) σε αυτες τις περιπτώσεις και δεν είναι η πρώτη φορα που έχει εμφανιστεί αυτό το λάθος.Έχει εμφανιστεί και σε άλλες εταιρίες και ειδικά σε αγώνες αργεντινής και βραζιλίας και σε αγώνες ΝΒΑ,ΌΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΠΈΡΔΕΜΑ ΛΌΓΩ ΜΕΓΆΛΗΣ ΔΙΑΦΟΡΆΣ ΣΤΗΝ΄ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Αν λοιπόν φυγετε για αυτον το λόγο απο μια εταιρία,θα πρέπει να φύγετε απο όλες(και καλά θα κάνατε,αλλά για άλλους ,πρόδηλους,λόγους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:Όλα τα παραπάνω δεν τα γράφω ούτε από ηθικίστικης πλευράς,ούτε με αρνητική διαθεση απέναντισας(εξάλλου το 99.9999% των παικτων αυτό θα κάναμε),αλλα από πραγματιστικη πλευρά,διότι δεν μπορει να πάμε να κλέψουμε(ναι,κλοπη πηγες να κάνεις κατά πρόθεση,διότι το στοίχημα προυοθέτει πρόβλεψη) και να φωνάζουμε και βοήθεια οταν μας πιασουν στην έξοδο καθώς επίσης και να μάθουμε όλοι τους όρους με τους οποίους παίζουμε.

Επίσης,ούτε μπουκ είμαι,ούτε για μπουκ δουλεύω,για να μη γίνει καποια παρανόηση από κάποιους που ίσως άθελά τους ερμηνεύσουν λάθος τις προθέσεις μου.

Και τη δικια μου καλησπέρα.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Ριμπάκινα - Αζαρένκα
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Αλεξάντροβα - Κόλινς
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...