Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
38,982
25,883
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
Μια ιστορία που με πονά...
Τετοιες μέρες πριν απο 6 χρονια γκρεμιζοταν το ''σπιτι μας''. Τον Μαιο του 2003 μας γκρεμισαν το γηπεδο που ονομαστηκε ΝΑΟΣ από ολους οσους ειχαν πατησει το ποδι τους σε αυτο. Το ''Σταδιο Νικος Γκουμας'' ή Σταδιο Νεας Φιλαδελφειας'' ή ''Σταδιο ΑΕΚ''. (3 ονομασιες σε διαφορετικες περιοδους)

Ακολουθει ενα βιντεο που προκαλει πονο για οσους εχουν περασει στιγμες της ζωης τους μεσα σε αυτο...


YouTube - Antio Nae mou 14-5-2003.........

Να γράψω και ένα κειμενο για όσους δεν τα γνωρίζουν για την ιστορια αυτου του ποδοσφαιρικού Ναου.

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ''ΝΑΟΣ'' Το χωράφι που έγινε ποδοσφαιρικός ΝΑΟΣ.

Oλα έγιναν πολύ γρήγορα, σχεδόν ταυτόχρονα από την ημέρα που ο Iωάννης Xρυσάφης, σύμβουλος του νεοϊδρυθέντος συλλόγου και μέλος της «Kεντρικής Eπιτροπής Στεγάσεως Προσφύγων» συνέβαλε αποφασιστικά ώστε το 1928 να παραχωρηθεί στην AEK ο δενδροφυτεμένος και ανώμαλος χώρος στη Nέα Φιλαδέλφεια, που θα χρησιμοποιείτο (ρητά από το παραχωρητήριο) ως γυμναστήριο για τα παιδιά των προσφύγων.

Mέσα σε λίγα βράδια οι πρόσφυγες της περιοχής αποψίλωσαν την έκταση από τα δένδρα και τους θάμνους και έστησαν τα πρώτα δοκάρια ανατολικά και δυτικά της έκτασης. H πρώτη περίφραξη του γηπέδου της AEK έγινε από πέτρες και περίσσευμα οικοδομικού υλικού του προσφυγικού οικισμού.

Στις 4 Mαρτίου του 1937 άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή οργανωμένου πλέον γηπέδου της AEK στο περιφραγμένο οικόπεδο με τα δύο δοκάρια και την επικάλυψη από καρβουνίδι.

H θεμελίωση των εγκαταστάσεων έγινε μέσα σε πρωτοφανή συγκίνηση από τον Iωάννη Mεταξά, χτίστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις προκειμένου να μπορεί υποφερτά να εξυπηρετηθεί η ποδοσφαιρική ομάδα, που δύο χρόνια αργότερα θα κατακτούσε τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο της.

H AEK είχε στο μεταξύ εγκαταλείψει το γήπεδο του Pουφ ή της Λεωφόρου Aλεξάνδρας που χρησιμοποιούσε ως έδρα της, το 1929 είχε πάρει με ενέργειες του προέδρου της και υπουργού της κυβέρνησης Bενιζέλου, Kωνσταντίνου Σπανούδη, το δικαίωμα της αποκλειστικής χρήσης της έκτασης στη Nέα Φιλαδέλφεια και την εγκαινίασε και επίσημα στις 2 Nοεμβρίου του 1930 στο ισόπαλο 2-2 φιλικό με τον Oλυμπιακό. Στις 2 Σεπτεμβρίου του 1934 παραχωρήθηκαν και επίσημα τα 26.621, 50 τετραγωνικά μέτρα στον προσφυγικό σύλλογο ως αναγνώριση της ηρωικής προσπάθειας που μέχρι τότε είχε καταβληθεί.

Aρχικά οι εξέδρες ήταν μικρές , βρίσκονταν στις δύο πλευρές στο κέντρο του γηπέδου και δεν μπορούσαν να φιλοξενήσουν περισσότερες από 3.000 θέσεις. Mε τη λήξη σχεδόν του B’ Παγκοσμίου Πολέμου το 1945 δημιουργήθηκαν ακόμα 1.500 θέσεις, εκεί που βρισκόταν η θύρα 3.

Tο 1950 ολοκληρώθηκε η περιμάνδρωση και η κατασκευή της μεγάλης κερκίδας μήκους 63 μέτρων στην οδό Kαππαδοκίας. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘50 ανέλαβε ο «Πατριάρχης» Nίκος Γκούμας και στις 3 Iανουαρίου του 1962 η AEK εγκαινίαζε στο φιλικό με την Mπαρτσελόνα τον χλοοτάπητα, αλλά και τις νέες εξέδρες του γηπέδου της χωρητικότητας 40.000 θεατών μαζί με τους ορθίους.

Tο 1978 ο μεγάλος Λουκάς Mπάρλος πήρε την απόφαση επέκτασης του γηπέδου. Τότε κτίστηκε η διώροφη εξέδρα που το έκανε το μεγαλύτερο στάδιο της εποχής στη Αθήνα. Το κάτω διάζωμα αυτής της εξέδρας, γνωστό ως "Σκεπαστή", ήταν ο τόπος συγκέντρωσης των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ και η οποία εγκαινιάστηκε στις 7 Oκτωβρίου του 1979 στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μετά και την κατασκευή της το 1979, η χωρητικότητα του σταδίου υπερέβαινε τις 35.000, ως το 1998 που τοποθετήθηκαν καθίσματα σε όλες τις θύρες.

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 1999 η Αθήνα ζει στους δολοφονικούς ρυθμούς των Ρίχτερ, στον καταστροφικό σεισμό της Πάρνηθας. Η αρχή του τέλους της γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το ιστορικό γήπεδο της ΑΕΚ πλήγεται σημαντικά με αποτέλεσμα να αρχίζουν σιγά-σιγά οι σκέψεις για την ανακατασκευή του.

Τον Μάϊο του 2003 κατεδαφίστηκαν τόσο το ''Ν.Γκούμας'', όσο και το ''Γ.Μόσχος'', αλλά οι εργασίες ανέγερσης του νέου αθλητικού συγκροτήματος διακόπηκαν μετά από απόφαση του ΣτΕ. H AEK διέθετε την καλύτερη ιδιόκτητη έδρα όλων των ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου και όταν επέστρεψε εκεί μετά τη διετή απουσία στο OAKA στη διάρκεια των «πέτρινων» χρόνων πανηγύρισε στη Nέα Φιλαδέλφεια το πρώτο επαγγελματικό της πρωτάθλημα το 1989, 60 χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στο προσφυγικό της γήπεδο, ταυτισμένο με τη μεγάλη ιστορία της που προηγείται του έτους ιδρύσεώς της το 1924.

Η ομάδα αναγκάζεται να "μετακομίσει" και να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Φυλής και της Νέας Σμύρνης, ενώ ο Γιάννης Γρανίτσας βάζει μπρος με ταχύτατους ρυθμούς τα σχέδια για το νέο γήπεδο. Η ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από την Αθήνα είναι το... δώρο της ΑΕΚ, αφού επιδιώκει και καταφέρνει να βάλει το γήπεδο στον Φάκελο των Αγώνων.

Το 2002 κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σχέδια του νέου γηπέδου και ο Γιάννης Γρανίτσας, περιχαρής, μετρά αντίστροφα για την ανακατασκευή. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 Μαϊου του 2003 οι μπουλντόζες μπαίνουν στο γήπεδο και η κατεδάφιση αρχίζει. Τα πρώτα "θύματα" ήταν οι θύρες 21 και 24 για να ολοκληρωθεί το γκρέμισμα λίγους μήνες μετά. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας" αυτό με τον Αρη. Επόμενο δεν υπήρξε...Εξι χρόνια αργότερα, τα μπάζα έχουν αφαιρεθεί από τον χώρο που υψωνόταν κάποτε το γήπεδο, αλλά οι μπουλντόζες δεν έχουν μπει ξανά. Το όνειρο της ανακατασκευής έμεινε στο 2003.Ενα χρόνο αργότερα ο Ντέμης Νικολαΐδης αναλαμβάνει ως πρόεδρος την ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει σχεδόν από την πρώτη στιγμή πως η λύση της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ανέφικτη. Μάλιστα, παρουσιάζει τα σχέδιά του για το ΟΔΔΥ (Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιο Υλικού) και την περιοχή της Φυλής.Σήμερα, 2009 πια, η ΑΕΚ παραμένει άστεγη. Το ΟΑΚΑ είναι προσωρινή έδρα, αλλά μέχρι πότε. Γήπεδο δεν υπάρχει ούτε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε στον ΟΔΔΥ. Μετά την αποχώρηση του Νικολαΐδη άρχισαν να ακούγονται ξανά τα σχέδια για την ανακατασκευή του "Νίκος Γκούμας", αλλά η απόσταση μέχρι την πράξη και τα έργα είναι μακρινή.

Υψηλότερη Προσέλευση: 07/10/79 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 36.766 εισητήρια!

Να κλεισω με αλλο ενα βιντεο που προκαλει πολλα αναμεικτα συναισθηματα και πολλες μνημες...

YouTube - ΕκΡι Στη ΝΞ*Ξ± ΦιλαδΞ*λφΡια (ΑφιΡρωμα Στο Ναο)


Ελπιζω να φιλοτιμηθουν καποιοι συντομα και να μας ξαναφτιαξουν τον ΝΑΟ μας (το πρωτο γηπεδο που ονομαστηκε ετσι απο τους φιλαθλους της και αποτελει σημα κατατεθεν οταν καποιος μιλα για ΝΑΟ) και επιτελους να εχουμε ενα σπιτι που να νιωθει η ομαδα την ανασα μας!

:sign:
 

KEYMAN

Active Member
24 Νοε 2008
189
158
43
ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ-ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ.
 

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
38,982
25,883
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ....
ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΟΥΡΚΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΠΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...

YouTube - AEK-EDO NA MEINEIS
 

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
38,982
25,883
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
Απ: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Αξέχαστη η Νέα Φιλαδέλφεια


9be76567e8cca94ab19b52d7c880946d_25357.jpg


Μετά από 39 ολόκληρα χρόνια, ο παλαίμαχος άσος της Ίντερ Μάριο Γκιουμπερτόνι, εξιστόρησε στην Ιταλία τι πέρασε αυτός και οι συμπαίκτες του στο καμίνι της ΑΕΚ το 1971!Όσα χρόνια κι αν περάσουν η ΑΕΚ του παρελθόντος δεν μπορεί να ξεχαστεί. Μα κυρίως αλησμόνητες μένουν η Νέα Φιλαδέλφεια και ο κόσμος της . Εκεί όπου έχουν υποκύψει μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Ίντερ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν 1971-72. Ο τότε αμυντικός της Ίντερ Μάριο Γκιουμπερτόνι, σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Repubblica" εξιστόρησε την Ίντερ εκείνης της εποχής, που έφτασε μέχρι τα τελικά του θεσμού για να χάσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών από τον μεγάλο Άγιαξ της δεκαετίας του '70 με 2-0. Σε αυτό το ταξίδι των Νερατζούρι ο πρώτος σταθμός ήταν η ΑΕΚ. Ο Γκιουμπερτόνι θυμάται ότι στο πρώτο ματς του Σαν Σίρο η ομάδα του κέρδισε με 4-1. Ο επαναληπτικός όμως της Νέας Φιλαδέλφεια φαίνεται ότι 39 χρόνια μετά του έχει μείνει αξέχαστος. Η ΑΕΚ κέρδισε 3-2 σε αυτό το ματς (Ο Βεντούρης στο 32' και οι Παπαϊώαννου 44', Κώστας Νικολαϊδης 89' έδωσαν τη νίκη με 3-2 στην ΑΕΚ, ενώ η Ίντερ είχε προηγηθεί με τον Ματσόλα και είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπονινσένια στο 76' σε 2-2) και ο παλαίμαχος αμυντικός της Ίντερ έχει να θυμάται:

«Πώς να ξεχάσω τον επαναληπτικό της Αθήνας; Είχε ένα πολύ δυνατό κοινό, ο διαιτητής επηρεάστηκε από αυτό, το ίδιο και οι αντίπαλοί μας. Τους οδήγησε ο κόσμος τους. Τελικά χάσαμε 3-2. Περάσαμε, βέβαια, αλλά μόλις πήγα στα αποδυτήρια και είδα τα πρόσωπα των συμπαικτών μου κατάλαβα ότι είχαμε πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο».Αν αυτές οι δηλώσεις δεν αποτελούν τιμή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της 39χρόνια μετά, τότε τι μπορεί να είναι...; 
 • Like
Αντιδράσεις: Ben

Avrolimos

Well-Known Member
2 Οκτ 2009
5,419
5,072
113
Αθηνα
Απ: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Πραγματικα συγκυνητικες εικονες στο βιντεο με την κατεδαφιση της σκεπαστης πολυ περισσοτερο για αυτους που εχουν δεθει με την ομαδα,την ιστορια,με τα νεανικα τους χρονια,με τις ριζες αν θελετε αυτης της ομαδας.Ευχομαι να δειτε και να δουμε κατι αναλογο εκει περα σε αυτο το χωρο που ειχα παρευρεθει και εγω σε 3 αγωνες της Αεκ.
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

lykos7

Banned
22 Δεκ 2004
401
75
0
Απ: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Αν και Ολυμπιακος στην Νεα Φιλαδελφεια εμενα μεχρι και τα 30 μου το σπιτη μου ειταν 1.5 χλμ απο το σταδιο και καταλαβενω απολυτα τον πονο τον οπαδον της Αεκ.Οταν επεσε ο Ναος ολους στην περιοχη μας ειχε παρει απο κατω,αλλα γουσταραμε που θα φτιαχνοταν καινουριο.Στο σταδιο αυτο εχω μπει μεσα εχω μπει με ολους τους τροπους[και νομιμα και παρανομα απο το αλσακι μπαιναμε στην 21 εχω παει σε παρα πολλα ματσ της αεκ σε 21 και στην σκεπαστη.Στην Πυγμαχια της Αεκ ο ξαδερφος μου[και αυτος Ολυμπιακος] ειταν Πρωταθλητης το 79-79 79-80 80-81 εγω επεξα εκει απο το 87 μεχρι το 90.μακρι να ξαναγινει στον ιδιο χωρο που ειταν.:sign:
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

Yannisss

Well-Known Member
11 Μαι 2002
13,494
8,462
113
49
Ναύπλιο
Απ: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Για μενα ηταν και βλακεια του δημου που δεν φρόντισε ώστε να ξαναγίνει το γήπεδο. Χωρις να εχω ξαναέρθει απο τοτε που γκρεμιστηκε το γήπεδο στην περιοχή, ουτε απέξω δεν θέλω να περναω, πιστευω οτι τα γυρω μαγαζια έχασαν πολλα
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden

nikitas

Well-Known Member
Απ: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

δυστυχως μεσα σε ενα βραδι αλλαξαν ολα, παγωσαν τα φιλαδελφεια και εκχωρηθηκε στον " αρχοντα που εχει βαλει τα περισσοτερα λεφτα στο ελληνικο ποδοσφαιρο, στον ανθρωπο που αρκουσε ενας βρυχηθμος του και μια δηλωση τυπου κοτες ωστε να γελανε ολοι απο κατω και να τον χειροκροτουνε και αλλα τετοια γραφικα" που ακουμε εδω και χρονια ενα λυομενο το οποιο κατα δηλωση τσοχατζοπουλου σε ερωτηση του φιλιππου συριγου ειχε κοστος για το ελληνικο δημοσιο. και επειδη δε το θελαμε συνεχισε με υπερηφανεια ο απολυτος ελληνας βουλευτης, ειπαμε να το εκχωρησουμε στην θρυλος αε.συσσωμο το ελληνικο εθνος χειροκροτησε αφου ως γνωστο το ελληνικο εθνος ειναι μονο ολυμπιακοι και οσοι ισχυριζονται το αντιθετο απλα ειναι γραφικοι ανιστορητοι και εγκαθετοι................
 

tasosathsp

Banned
26 Σεπ 2006
170
115
0
Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Κάποτε στη Νέα Φιλαδέλφεια... Γεννήθηκε το 1930 και πέθανε το 2003... μόλις 72 χρόνια ζωής. Οι τυχεροί κατάφεραν να ζήσουν στιγμές δίπλα του, οι άτυχοι από την άλλη πλευρά ζουν με τις περιγραφές και τις φωτογραφίες. Ο λόγος για το μεγαλύτερο και το ωραιότερο γήπεδο της Αθήνας την δεκαετία του 50, στάδιο Νίκος Γκούμαςαπλά δακρυζεις. Για μας που ζουσαμε καθε Κυριακη τον Ναό νιωθουμε μονοι , νιωθουμε
Ορφανοί

Εντάξει , συγκινηση

αντε τα λεμε
 

tasosathsp

Banned
26 Σεπ 2006
170
115
0
Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

"ΑΝΤΙΟ ΝΑΕ "Για ολους εμάς που ζησαμε τον Ναό η κατεδαφιση του ηταν ένα μαχαιρι
στην καρδιά. Δυστυχώς το μαχαιρι αυτο δεν εχει βγει ακομα. Και πονάει γαμώτο .
Πονάει Πολύ.
 
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden, tullamore και A L E X

nikitas

Well-Known Member
Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

δυστυχως πιαστηκατε κοτσοι τοτε.αλλα ειχατε μπλεξει και με απατεωνες γρανιτσες κτλ κτλ.και ευτυχως μας ανοιξατε τα ματια και δεν την πατησαμε οπως και εσεις με λεωφορο.
 

Luis Dominguez

New Member
22 Φεβ 2013
2
5
0
Απάντηση: Απ: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Ο αετός πεθαίνει στον αέρα…


......
- Που θα πάμε; απορώ
- Σε κοντσέρτο…
- …για πολυβόλα; αστειεύομαι
- Θα δεις. Στο τέλος θα μου πεις ότι άξιζε το κόπο
Αφήνουμε τον Εξαρτημένο να επιδίδεται σε ένα όργιο με μία σοκολάτα γίγας αμυγδάλου και κατηφορίζουμε για Ομόνοια. Από κει παίρνουμε το τρένο με προορισμό Κηφισσιά και μετά από μερικές στάσεις κατεβαίνουμε Περισσό. Από το σταθμό ξεπροβάλλουν ήδη οι προβολείς του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. Φτάνουμε σε λίγα λεπτά στους γκισέδες και παίρνουμε δύο εισιτήρια αξίας 100 δραχμές το καθένα για το πάνω διάζωμα της σκεπαστής. Μπαίνουμε μέσα και αράζουμε στο τσιμέντο.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν βγει για ζέσταμα και το γήπεδο σιγά σιγά γεμίζει.
- Κάναμε μαλακία, μου πετά κάποια στιγμή ο Ισοβίτης
- Τι μαλακία;
- Που δεν φορέσαμε τα κοστούμια μας…
- Ναι, σιγά μη βάλω και φράκο!
- Σώπα, μη μιλάς κοίτα.
Ξαφνικά ένα ολόκληρο γήπεδο σηκώνεται και χειροκροτά παρατεταμένα για μερικά λεπτά της ώρας. Μου σηκώνεται η τρίχα. Όλοι κοιτούν έναν άνθρωπο ο οποίος αθόρυβα βγαίνει από την φυσούνα και κατευθύνεται προς τον πάγκο. Περπατά περήφανα και στο δεξί του χέρι κρατά ένα κομπολόι. Με ένα νεύμα του κατευνάζει το πλήθος.
- Ο πρίγκηπας… μου κάνει ο Ισοβίτης.
Εγώ έχω σαστίσει και κοιτώ αποσβολωμένα. Οι ενδεκάδες παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο.
- Με ποιον παίζετε ρε; απορώ
- Αδιάφορο. Απλά σήμερα αυτοί φορούν άσπρα
- Καλά ρε μαλάκα δεν ξέρεις με ποιον παίζεις;
- Δεν έχει σημασία σου λέω! Το χρώμα αλλάζει. Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.
Ο εκφωνητής του γηπέδου ανακοινώνει τους έντεκα της ομάδας: Ατματζίδης, Μαλαδένης, Κασάπης, Βλάχος, Κωστένογλου, Σαμπανάτζοβιτς, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Τσιάρτας, Κωστής.Πάγκος: Δημητριάδης, Σαραβάκος, Κοπιτσής, Καραγιάννης και Κούτουλας. Το παιχνίδι ξεκινά και ο πρίγκηπας σαν άλλος μαέστρος δίνει το τέμπο. Η ομάδα με υποδειγματική πάσα ανοίγεται στην επίθεση σαν βεντάλια. Κλείνει στα καρέ την δόλια αντίπαλη ομάδα και την σφυροκοπά ασταμάτητα. Σαν άλλη συμφωνική ορχήστρα πρώτα κυριαρχούν τα έγχορδα, μετά μπαίνουν τα πνευστά και μετά τα κρουστά και μετά όλα μαζί σε μια πανδαισία ήχου και εικόνας. Ένα κρεσέντο μοναδικό.
- Είχες δίκιο, του κάνω. Έπρεπε να βάλουμε τα καλά μας…
Στο φινάλε το ταμπλό έγραφε 4-0 και το κερασάκι στη τούρτα ήταν το τελευταίο γκολ από κόρνερ από τον αιώνιο “μικρό”. Χάρμα ιδέσθαι για δύο ώρες.
- Για που είμαστε τώρα; ρωτάω
- Πείνασα, κάνει ο Ισοβίτης
- Πάμε για κάνα βρώμικο;
- Μέσα και μετά Ballet;
- Super είναι και Κυριακή σήμερα και θα χει ωραίο κόσμο
- Αμόλα!!
Μπαίνουμε στο τρένο και καθώς αφήνουμε τον σταθμό του Περισσού πίσω μας οι προβολείς του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας σβήνουν κλείνοντας μας το μάτι ενώ το ημερολόγιο γράφει 3 Δεκεμβρίου 1995.
- Λοιπόν; μου κάνει ο Ισοβίτης
- Λοιπόν τι;
- Άξιζε;
- Νομίζω πως ναι
- Δε στο πα ρε… Αεκάρα…


http://5manarmy.wordpress.com/2013/01/30/ο-αετός-πεθαίνει-στον-αέρα/
 
Τελευταία επεξεργασία από διαχειριστή:
 • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και nicolas

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
38,982
25,883
113
51
Infobeto Town
www.infobeto.com
Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Οι στάχτες κινούνται....

οποιος θελει παρακολουθει το βίντεο για την παρουσίαση του νέου ΝΑΟΥ.

 
 • Like
Αντιδράσεις: Galvatron, nikitas και nicolas

okonski

Well-Known Member
5 Φεβ 2012
13,156
11,084
113
ΙΜΑΛΑΪΑ
Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

πραγματικά συγκινηνητικά και τα δύο
 

Galvatron

Banned
21 Ιαν 2013
2,098
1,746
0
45
Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Κακά τα ψέμματα η ΑΕΚ ήταν είναι θα είναι μία ομάδα έξω από τα στενά όρια της ποδοσφαιρικής προσέγγισης. Είναι τα γνωστά, ιδέα, ιστορία και τα λοιπά κοινότυπα αλλά είναι όντως έτσι. Εξυπακούεται ότι όλα σε αυτή τη ζωή παντρεύονται με το συμφέρον και την εκμετάλλευση. Ότι και να κάνει όμως ο κάθε Μαρινάκης, ο κάθε Κοκκαλο-Μελισσανίδης, ο κάθε Βαρδινογιάννης δεν γίνεται να αρνηθούμε αυτό που εκπροσωπεί η κάθε ομάδα μας στους υγιείς φιλάθλους που παραμένουν ερωτευμένοι με το άθλημα και την ιστορία, που στην περίπτωση της ΑΕΚ μας περνάει τα σύνορα και συγκινεί γενιές ξεχασμένες και θαμμένες σε ένα πολύ δύσκολο παρελθόν γεμάτο ξερίζωματα και δάκρυα νοσταλγίας.
 
 • Like
Αντιδράσεις: okonski, animusbet και BetLaden

Yannisss

Well-Known Member
11 Μαι 2002
13,494
8,462
113
49
Ναύπλιο
Απάντηση: Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Ποδοσφαιρικός Ναός

Όλα καλα όλα όμορφα
ΑΛΛΑ στον Μελισανιδη έχω μάθει να μην έχω εμπιστοσύνη , ο ίδιος το κέρδισε με τις πράξεις του μαζι με τον κολλητό του τον σερβο
 
 • Like
Αντιδράσεις: nicolas

Προγνωστικά

 • 19:00
  Novasports 2HD
  • Φιορεντίνα - Τορίνο
 • 20:00
  Novasports 3HD
  • Ναντ - Μαρσέιγ
 • 20:00
  Novasports Extra 1
  • Λιλ - Κλερμόν
 • 21:00
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Μαρίτιμο - Πόρτο
 • 21:45
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Κιλμάρνοκ - Νταντί Γιουνάιτεντ
 • 21:45
  Novasports News
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Αντβέρπ
 • 22:00
  Novasports 1HD
  • Μπέτις - Μπαρτσελόνα
 • 22:00
  Novasports 2HD
  • Ρόμα - Κρεμονέζε
 • 22:00
  Novasports 3HD
  • Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν
 • 22:00
  Novasports 4HD
  • Λανς - Νις
 • 22:00
  Novasports 6HD
  • Μονακό - Οσέρ
 • 22:00
  Action 24
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ
 • 22:00
  Novasports Start
  • Ρεν - Στρασβούργο
 • 23:15
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μπράγκα
 • 05:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2022-23
 • 19:00
  Novasports 6HD
  • Προμετέι Σλομποζάνσκε - Μπανταλόνα
 • 19:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Νταρουσάφακα - Τενερίφη
 • 19:30
  Novasports 4HD
  • Αναντολού Εφές - Ζάλγκιρις
 • 21:00
  Novasports 5HD
  • Άλμπα Βερολίνου - Μονακό
 • 21:45
  Novasports Prime
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός
 • Αύριο 02-02-2023
 • 01:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2022-23
 • 02:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Μέμφις Γκρίζλις - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
 • 02:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Μπόστον Σέλτικς - Μπρούκλιν Νετς
 • 04:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • NBA TV 2022-23
 • 19:00
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • Ολυμπιακός - Ντούκλα Λίμπερετς
 • 20:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Στουτγκάρδη - Λοτζ
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  Αδιάβροχος Αδιάβροχος: και το 5αρι προηγηθκε 2-1 πριν γινει 2-2

  Σχετικά με εμάς

  • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

  Μενού χρήστη

  Ακολουθήστε μας στο Facebook