Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

  • Εκκινητής θέματος Larry
  • Ημερομηνία έναρξης

Larry

Well-Known Member
1 Απρ 2010
1,490
1,012
113
Χαιρετώ μετά από καιρό,

Και ξαναγυρνάμε ξανά από εκεί που ξεκινήσαμε.Με προτροπή ενός φίλου, ασχολούμαι εδώ και λίγες εβδομάδες με ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ και ξαναθυμήθηκα όρους,κόντρες,αθροίσματα,κατασκευαστικά προγράμματα και όλα τα ωραία της εποχής ΠΡΟΠΟ.
Πάμε για το 8άρι λοιπόν μιας και μαζεύτηκαν αρκετά ΤΖΑΚΠΟΤ και το ποσό είναι σεβαστό πλέον (κάπου στα 60 Κ).
Ο στόχος είναι βασικά το 7 και μετά με λίγη τύχη να πέσουμε στο 8.Το πρώτο που μας νοιάζει είναι να μη βγαίνουμε χαμένοι και να ξαναπαίζουμε.
Στατιστική υπάρχει μέσα από τον ΟΠΑΠ, κατασκευαστικό ένα ιδίας κατασκευής και οι γνωστοί όροι.Αν υπάρχει και κανένας φίλος με όρο-έμπνευση, ας τον παραθέσει να τον υλοποιήσουμε.
Το σύστημα θα είναι ένα με 20-25 αγώνες που είναι οι καλύτεροι τα τελευταία 7 χρόνια (με την έννοια ότι έχουν εμφανιστεί τις περισσότερες φορές).Εκτός και αν παίζει κάποιο σούπερ φαβορί ή αντιφαβορί και μπαίνει ή εξαιρείται.
Μετά θα μπαίνουν όροι και κόντρες που θα κατεβάζουν το σύστημα στις 1000 περίπου στήλες και εκεί θα παίζει ένα 15% (λόγω μπάτζετ).Οπότε θέλουμε και την τύχη μαζί μας.
Με δοκιμές που έκανα, το προπογκολ δείχνει ικανό να αντέξει πολλαπλά χασίματα σε όρους και να σου αποδώσει 6 ή 7, κάτι σημαντικό για μένα αφού το λιγότερο παίρνεις πίσω λεφτά.Πχ παίζοντας μονά 3,μικρά 3, συμμετρία 1, δίνοντας νικήτρια που να έχει σε διπλανές κατηγορίες τους όρους πχ (4,4,0), έδινε 6.

Καλά κέρδη σε όλους με όποιο παιχνίδι και αν ασχολείστε,

Τα λέμε αύριο.
 
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

εκτος απο τα 8 ματς πρεπει να βρεις και την σειρα που θα βγουν δλδ; πχ ποιο θα εχει τα περισσοτερα γκολ αν το βαλεις ως 1?
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

εκτος απο τα 8 ματς πρεπει να βρεις και την σειρα που θα βγουν δλδ; πχ ποιο θα εχει τα περισσοτερα γκολ αν το βαλεις ως 1?

Όχι, απλά να πέσεις μέσα στην 8άδα.Το ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ όμως έχει κάτι περίεργους όρους που δίνουν ένα σοβαρό πλεονέκτημα στον ΟΠΑΠ.Αν δύο ή περισσότεροι αγώνες φέρουν το ίδιο σκορ, μπαίνει στη νικήτρια αυτός που έχει μικρότερο αύξοντα αριθμό.Πχ αν έχουμε σκορ 1-3 στα ματς 7 και 12, μπαίνει ο 7 λόγω ΑΑ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Εχω ριξει κατι δελτια εντελως οτι να ναι πριν πολλα χρονια στο γυμνασιο, οταν πηγαινω σε εποχες supersport να δω κανα ματς στο προποτζιδικο της γειτονιας. Τοτε ηξερα πως παιζεται , τωρα δεν εχω ιδεα.

Πηγα λιγο να δω τι παιζει με τα συστηματα κτλ αλλα δνε καταλαβα το χριστο μου. Εντωμεταξυ και στο site του οπαπ εχω μπει και παλαιοτερα για να καταλαβω πως παιζεται αλαλ πραγματικα το καταλαβα τωρα που το εγραψες εσυ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Είναι πονηρό παιχνίδι,γιατί παίζει ρόλο η σειρά στην τελική κατάταξη.Και αν έχεις πρωταθλήματα όπως Αγγλία και Γερμανία, ποιό να παίξεις και ποιό ν' αφήσεις...Οπότε προτιμώ το κατασκευαστικό παίζοντας >2/3 του κουπονιού και κόβω στήλες με κόντρες μετά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Ποιο-α κατασκευαστικο εχεις?
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Επειδή γνωρίζω προγραμματισμό, το έφτιαξα μόνος.
Η γλώσσα είναι η R η οποία είναι η καταλληλότερη και για εμφάνιση στατιστικών στοιχείων άμεσα.Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να σκεφτείς και δε γίνεται,χρόνο να έχεις.Ήδη μπήκα στη σκέψη να αρχίσω να φτιάχνω κάποιους μόνιμους όρους σαν και αυτόν που διάβασα σε αυτό το θέμα...http://www.infobeto.com/forum/showt...ΝΙΜΟΙ-ΜΟΝΟ-ΓΙΑ-ΤΟ-NORMA-SERRA-(ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ)
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να σκεφτείς και δεν γινεται...

Υποθετω οτι σιγουρα εχεις τις κοντρες μεσα στο προγραμμα ,δεν γνωριζω πως τις εχεις οριοθετισει ωστε να ειναι ευχρηστες και να αξοιοποιουνται στο μεγιστο .Σιγουρα ομως για να καλουπωσουν καποιους ορους χρειαζεται πολυς χρονος ,η ευχρηστια στο μενου να δουλευτουν.Νομιζω οτι και μονιμοι οροι βοηθανε εναλακτικα .
Εκεινο που λυνει χερια ειναι τα Παραγωγα σε μεγαλο βαθμο.

Τωρα καλο θα ηταν οσοι εχουμε δειξει οτι το κατεχουμε καπως το θεμα αν μας εδεινες
το προγραμμα θα ηταν καλυτερο η να προτεινουμε κατι η να συμβαλουμε σε καποια συστηματα .Το λεω αυτο μιας και οτι προγραμμα κυκλοφορει ειναι φιχ απο τον κατασκευαστη οπου και να θελουμε να προτεινουμε κατι να αλλαξει η να συμπληρωθει ειναι (αδυνατον).Ενω εσυ λογικα θα μπορεις να κανεις τις τυχον προσθηκες που ισως προταθουν η καποιες αλλαγες ...:goood:
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Τι να σου στείλω;Τον κώδικα;Αν δεν ξέρεις, δε θα πάρεις γραμμή τι γίνεται και θα σου είναι άχρηστο.
Το πρόγραμμα είναι απλός κώδικας, δεν έχει να κάνει με μενού και κλικ-κλικ (άλλωστε δεν τα χρειάζομαι).Υλοποιώ ότι όρο μου έρθει στο κεφάλι, περιμέτρους, ρόμβους, λήγοντες απλούς και τον δουλεύω να δω τι κόβει.Θέλω το δελτίο 5 Χ 6, 6 Χ 5, 3 Χ 10 κλπ.Αν θέλω κάτι νέο, απλά το προσθέτω ως κώδικα.
Πχ εγώ στους λήγοντες, δεν έχω 32111,22211 κλπ. Έχω σχέσεις ληγόντων μεταξύ αριθμών, πχ σε στήλη με ......3,13,23 έχω 3 σχέσεις : 3-13,3-23,13-23.
Το τελικό αρχείο είναι ένα csv αρχείο το οποίο ανοίγει με excel ή κάποιο text editor.
Αν έχεις καμία ιδέα ρίχτη να την υλοποιήσω και να σου δώσω αποτελέσματα,έστω και υποθετικά.Αν όχι, απλά παρακολουθείς.

*Ναι έχω κόντρες, αλλά έχω τόσες που μου χρειάζονται.Τώρα για το αν είναι χρήσιμες, δε σε καταλαβαίνω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Αν έχεις καμία ιδέα ρίχτη να την υλοποιήσω και να σου δώσω αποτελέσματα,έστω και υποθετικά.Αν όχι, απλά παρακολουθείς.

Iδεες και σκεψεις υπαρχουν πολλες το τι κοβουν πανω κατω το γνωριζω.. το προβλημα ειναι
να επεξεργαζεσαι και να διορθωνεις ταυτοχρονα η να κρατας το-τα συστηματα για παρακολουθηση και να μπορουν να ανταλλασουν αποψεις (αν υπαρχουν) σε ενα κοινο προγραμμα ολοι.

Εννοω κατι σαν το παρακατω

gol8.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Αυτό που λέω είναι αν έχεις κάποιο όρο περίεργο, πχ χώρισε το δελτίο σε 3 πολύγωνα και να ζητάω max τα 2, καλώς να τον ακούσω και να τον υλοποιήσω και να σου πω τι κόβει.Τώρα για το να έχεις κοινό κατασκευαστικό με άλλους για ανταλλαγή απόψεων,υπάρχουν πολλά του εμπορίου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Πάμε στο πρώτο δελτίο:

Ματς : 3,4,5,6,8,9,11,12,13,14,16,19,20,22,23,24,25,26,27,28,30
Μικρά : 4
Μονά : 3,6
Άθροισμα : 100-133
Συμμετρία : 0-1
Λήγοντες : 1-2
Συνεχόμενα : 0-2
Εναλλαγές μονών-ζυγών : 2-5
Αποστάσεις* : 200-340
Αριστερά : 2-3
Κοινά με προηγούμενη : 0-2

Κόντρα 1 : 5,9,11 ζητάμε 2-3
Κόντρα 2 : 26,28 ζητάμε 0-1
Κόντρα 3 : 13,14 ζητάμε 0-1

Συνολικά είναι 288 στήλες και παίζουν μπάλα οι 100.

*Ως απόσταση ορίζεται το άθροισμα των διαφορών των αριθμών από τους υπόλοιπους.Δεν ξέρω αν υπάρχει ως όρος σε εμπορικά προγράμματα.

Ένα καλό καρτέρι πάντως είναι τα 4 αριστερά για όποιον παίζει.
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Oπως εχεις παρουσιασει το συστημα ειναι καλο σαν πρωτο βημα αλλα μεχρι εκει.

Απλα εκανες εξαγωγη 288 στηλων που ουσιατικα ο ενας ορος αναιρει τον αλλον.

Για να μην φανω υπερβολικος τις 288 τις κανω 1000 για να αρχισουν καπως να ενεργοποιουνται οι οροι καπως.

Βασικα για να ισοποποισουμε (καπως) το οποιο συστημα παραγουμε εγω βαζω το οριο .....85+
αλλα για καπως δικαιη μαθηματικα επιλογη ας πουμε οτι θετουμε στο συστημα που ζηταμε
ολο το (πακετο) ορων να ειναι τουλαχιστον στο .........50+.


Τωρα επειδη το προγραμμα που εχω δεν δουλευει οσο θελω εμπειρικα θα ελεγα οτι το συστημα σου ειναι βασει στατιστικης στο 2-4%.

Φυσικα δεν περιεχεται μεσα το οτι λειπουν 9 αγωνες που σαφως παει ποιο χαμηλα .

Τουλαχιστον εγω προσωπικα θα εβαζα π.χ

Α)Οριο 1000 στηλες

Β)Πληρες 30 αγωνες

Γ)Το πακετο ορων η ορου να εχει επαληθευση 85+%


Αυτό που λέω είναι αν έχεις κάποιο όρο περίεργο, πχ χώρισε το δελτίο σε 3 πολύγωνα και να ζητάω max τα 2, καλώς να τον ακούσω και να τον υλοποιήσω και να σου πω τι κόβει

Το να πω στο ...ΞΑΝΑΛΕΩ.... περιεργους ορους δεν ωφελει ,ισως μονο εσενα ,γιατι αν ΔΕΝ εχω το προγραμμα που να κανει αυτο που θελω τι σημασια εχει!!Αντε γνωρισα η μου ειπες οτι κοβει 70% προσωπικα αχρηστο θα μου ειναι.Περιεργους ορους εχω πολλους, οπως νομιζω οτι θα εχουν και αλλοι εδω μεσα.Αλλα να λες οτι κοβει τοσο , νομιζεις οτι βοηθαει καποιον που θα ρωτισει εφοσον δεν θα εχει προγραμμα να υλοποιησει τους (περιεργους ορους)??


Τώρα για το να έχεις κοινό κατασκευαστικό με άλλους για ανταλλαγή απόψεων,υπάρχουν πολλά του εμπορίου.

Ενταξει ετσι που το θετεις περνας σε αλλο επιπεδο συνομιλιας ,σε ενα σαιτ κατα καποιο τροπο προσπαθουμε να ειμαστε ποιο φιλικοι σαν χρηστες και αν μπορουμε να βοηθησουμε καπως το κανουμε με διαφορετικη σκεψη ...οχι με την ψυχρη λογικη ...ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ!!!!!!!!.


Τελος με τον τροπο τουλαχιστον που το παραθεσες το συστημα δεν λεω οτι δεν γινεται να κερδισει ,αλλα θα το χαρακτιριζα οτι δεν επεξεργαστηκε να παιχτει σαν καθαρο συστημα
απλα επεξεργαστηκε μικρο μερος αυτου.:sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες περί των όρων που αλληλοαναιρούνται.Αλλά είναι στην αρχή το πρόγραμμα και θέλει τις διορθώσεις του.
Έχω κάποιες ρουτίνες εποπτείας, αλλά δεν είναι αρκετές.
Τώρα για το άλλο που λες περί περίεργων όρων, πάλι δίκιο έχεις αλλά δεν πρόκειται περί μη φιλικότητας...Απλά δε μπορώ να κάνω κάτι.Και στο ξαναλέω,άντε και σου έδωσα τον κώδικα.Τι θα καταλάβεις;Άχρηστος σου είναι.Η μόνη λύση που υπάρχει είναι να στείλει κάποιος τις στήλες του σε αποδεκτή μορφή (xls,csv,txt) να το περάσω από τον όρο και να στείλω πίσω τις φιλτραρισμένες.Άλλο δε γίνεται (Μία λύση θα ήταν να φτιάξω κάτι ολοκληρωμένο αλλά δεν υπάρχει χρόνος τώρα.Κάποια στιγμή, ίσως).
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και s-t-x-m-a
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Δεν ζητησα την ρουτινα αλλωστε τι να καταλαβω οπως λες.Απλα επισημαινω πως για να υπαρχει καποια συγκλιση εστω σε ορους-ιδεες πρεπει να υπαρχει καποια κοινη αφετερια για να συμετεχουν παραπανω του ενος.

Τωρα σαν ιδεα ειναι το μεταβλητο (αφου ολοκληρωμενο προγραμμα δεν υπαρχει).

Μπορεις να κανεις τουλαχιστον ενα προγραμματακι μονο για μεταβλητο?:sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Εδω υπαρχουν μερικες ιδεες



.propogkol.JPG
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Τωρα σαν ιδεα ειναι το μεταβλητο (αφου ολοκληρωμενο προγραμμα δεν υπαρχει).

Μπορεις να κανεις τουλαχιστον ενα προγραμματακι μονο για μεταβλητο?:sign:

Το μόνο εύκολο είναι να κάνω το μεταβλητό (απλό και δισμετάβλητο.Ενισχυμένο δε δοκίμασα,αν θες ανέβασε κάποιες στήλες από ενισχυμένο για να δω τι γίνεται).Είπαμε όμως, χρόνος πού...
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

.Ενισχυμένο δε δοκίμασα,αν θες ανέβασε κάποιες στήλες από ενισχυμένο για να δω τι γίνεται).Είπαμε όμως, χρόνος πού...

Προφανως ενισχυμενο εννοεις να εχει παραπανω στηλες το μεταβλητο!!

Αν ναι δεν αναφερομαι σε αυτο ,μας ενδειαφερουν οι ποιο λιγοτερες στηλες.

Για να μην γεμιζω στηλες ,αν θες κατεβασε το Ανδρομεδα για πρωτη ματια και ποιο
σωστη μελετη.Βεβαια δινει σε πολλες περιπτωσεις το μεταβλητο οχι στις κατωτερες
καταγραφομενες τιμες.

Μετα ειναι μερικα οπως το ininuga αλλα στις 8000 στηλες κολλαει αλλα δινει καλες στηλες.

Ειναι και αλλα π.χ
master.JPG

.αλλα αυτα που εγω εχω τσεκαρει δινουν στηλες ποιο πανω απο το ininuga
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Με 6 στα 8 σωστά δε μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι παραπάνω από 2 πεντάρια που φυσικά δεν κερδίζουν.Δυστυχώς μας καθάρισε η Ολλανδία που δεν έβαλε και ένα τρίτο γκολ και να περάσει η κόντρα ή έστω και στο τέλος να περνούσε η Πολωνία.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a και SERRES
Απάντηση: Ξεκίνημα ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ

Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να σκεφτείς και δε γίνεται,

Για να δουμε το παρακατω γινεται να το κανεις φυσικα σε 8αδες ,εγω στο παρουσιαζω σε 6αδες γιατι ετσι ειναι στο προγραμα.

Θελω να μου πεις ποσο το βγαζεις σε......... 0-3-4-5-6-7 σημεια.Και αν γινεται καθε φορα να παιρνω και διαφορετικους συνδιασμους.Αν το καταφερεις μεχρι εδω μπορω να τον προχωρησω ακομα τον ορο.....:goood:

progoal.JPG
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES

Προγνωστικά

  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λάτσιο - Γιουβέντους
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Λέστερ - Σαουθάμπτον
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Άρσεναλ - Τσέλσι
  • Αύριο 24-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστουντιάντες - Γκρέμιο
  • 20:30
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάσκονια
  • Αύριο 24-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μιλγουόκι Μπακς - Ιντιάνα Πέισερς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
    • Δεν υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις από άλλα αθλήματα σήμερα
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης ssk ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Στοίχημα με διπλάσιο" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι τρελο πρωταθλημα ειναι αυτο....
  • K Forum Bot:
    Ο χρήστης kandalf ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Διαχείριση λογαριασμών" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
  • Ertzan Ertzan:
    Τα πιτσιρίκια μας έχουν κάνει γιο γιο τους Ιταλούς ειδικά το 3-0 θα το ζήλευε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο
  • Ertzan Ertzan:
    Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που παίρνει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ τίτλο στο ποδόσφαιρο οι νέοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :smk1:
    Ertzan Ertzan: Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...