Ο Προέδρος της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου στο Delphi Economic Forum

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
37,488
23,739
113
48
Infobeto Town
www.infobeto.com
Συμμετοχή του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου στο «Delphi Economic Forum IV» με θέμα Inclusive growth» («Ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς»)

Στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελος Καραγρηγορίου και συγκεκριμένα ως ένας από του βασικούς ομιλητές στη θεματική ενότητα: «The Importance of FDI: Constrains and Potentials», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02 Μαρτίου 2019.


Δείτε την ομιλία του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου στη θεματική ενότητα: «The Importance of FDI: Constrains and Potentials» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 02 Μαρτίου 2019


 
Τελευταία επεξεργασία:

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,150
1,220
113
Απάντηση: Ο Προέδρος της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου στο Delphi Economic Foru

Σκληρός καταληψίας του Σύριζα ήταν ο Καραγρηγορίου.
 

Spyros21

Active Member
24 Αυγ 2010
187
132
43
Απάντηση: Ο Προέδρος της Ε.Ε.Ε.Π. κ. Ευάγγελου Καραγρηγορίου στο Delphi Economic Foru

Πάντως όταν ακούω Ε.Ε.Ε.Π. και ΟΠΑΠ μου έρχεται στο μυαλό ο Δημόκριτος (και δεν αναφέρομαι στο φιλόσοφο) που όταν ήταν να περάσει από κάποια περιοχή για να ελέγξει για παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, εκείνη την μέρα "καθαρά από τύχη" οι κεραίες είχαν σταματήσει τη λειτουργία τους
 

Σχετικά με εμάς

  • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    McLaren17: Test