Παoκ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Joey -7-

New Member
Mia niki me anatropi opos kai sto proto mats sto Karaiskaki.Pio poly diakopi eixe para mpalla.Fysika oloi tora tha asxolountai me tin diaitisia.Alla den pirazei,synithismena pragmata.
An eixe mpei to golaki tou Ribo i se ekeini tin fasi prin to imixrono me ton Georgato mporei ta pragmata na itan kalytera.
 
Ο Ολυμπιακός ήταν φωτιά και λαύρα κυριολεκτικά στην Τούμπα! Πέτυχε την 14η σερί νίκη του (1-2) και με το δεύτερο γκολ στο 77' προκάλεσε πυρκαγιά. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε ισάξια στο γήπεδο, αλλά την προσπάθειά του "ακύρωσε" ο Κωνσταντίνου με το εξαιρετικό γκολ και κυρίως οι οπαδοί του που έκαψαν και διέλυσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Οι αλλεπάλληλες διακοπές μετά το 1-2 υποχρέωσαν τον Μπριάκο να παραβεί τους κανονισμούς (νωρίτερα το είχε πράξει σε φάσεις οφσάιντ και πέναλτι) και να σφυρίξει τη λήξη 10 λεπτά νωρίτερα

ΚΛΕΙΔΙ: Το γκολ του Κωνσταντίνου στο χρονικό σημείο που μπήκε κι ενώ ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή και έδειχνε απειλητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν παρουσίαζε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά ο Κύπριος έδωσε την λύση, ενώ παράλληλα και την αφορμή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ξεκινήσουν να ξεσπούν ρίχνοντας πέτρες και ανάβοντας φωτιές.

ΕΙΚΟΝΑ: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί. Ο Σαλπιγγίδης πίεσε τον Μπουλούτ στην άμυνα του Ολυμπιακού, έκλεψε την μπάλα, βγήκε από τα δεξιά και έδωσε στον Σικαμπάλα, ο οποίος σε σχεδόν κενό τέρμα κατάφερε να πετύχει το 1-0. Ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες των ερυθρολεύκων, οι οποίοι ζήτησαν φάουλ πάνω στον Μπουλούτ από τον Σαλπιγγίδη. Φάουλ το οποίο δικαιολογημένα δεν δόθηκε. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε στη φάση του 10΄, όταν ο Σικαμπάλα έφυγε κανονικά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, αλλά ο επόπτης λανθασμένα σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν πιέζοντας τον Δικέφαλο και στο 14΄κέρδισαν ένα φάουλ σε καλό σημείο. Εκτελέστηκε από τον Ριβάλντο με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τουρέ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Με δοκάρι απάντησε ο ΠΑΟΚ δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Σαλπιγγίδης μπήκε από τα δεξιά και σούταρε δυνατά. Ο Ριβάλντο βρέθηκε στην πορεία της μπάλας που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Μίετσελ επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο χέρι του Τουρέ και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα. Ένα πέναλτι που θα μπορούσε να δώσει ο Μπριάκος.

Ακολούθησε ακόμα μια φάση για την οποία διαμαρτύρονται στον ΠΑΟΚ. Στο 25΄λοιπόν, ο Σαλπιγγίδης βγήκε από τα δεξιά δίνοντας πάσα στον ολομόναχο Σικαμπάλα, όμως η φάση σταμάτησε καθώς υποδείχθηκε λανθασμένα οφ-σάιντ.

Από κει και μετά ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του έχοντας την κατοχή της μπάλας και στο 32΄ πέτυχε στην ισοφάριση, χάρη στην προσπάθεια του Τζόρτεβιτς από τα δεξιά. Ο «Τζόλε» πέρασε δύο αντιπάλους του, έβγαλε την παράλληλη σέντρα προς τον Οκκά και ο Κύπριος δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-1 σχεδόν σε κενό τέρμα.
Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τις κόντρα-επιθέσεις και να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές, όμως ο Ολυμπιακός έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-2 στο 45΄. Ο Μαλαδένης υπέπεσε σε λάθος πάσα, ο Κωνσταντίνου την κέρδισε δίνοντας στον Γεωργάτο, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 52΄, όταν ο Ανατολάκης έγινες δέκτης της μπάλας μετά από ωραίο συνδυασμό, αλλά ο Φερνάντες τον πρόλαβε και κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα, ενώ τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με μια πιο κλασική ευκαιρία στο 58΄, όταν ο Μίετσελ βρέθηκε μετά την πάσα του Σαλπιγγίδη τετ α τετ με τον Νικοπολίδη, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε άουτ.
Στο 64΄ακολούθησε ακόμα μια φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, όταν μετά από πάσα του Χασιώτη ο Μίετσελ βρέθηκε μόνος του από τα αριστερά με τον Νικοπολίδη και σημειώθηκε λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ.
Κι ενώ ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε να είναι απειλητικός, ο Κωνσταντίνου με μια προσωπική έμπνευση-ενέργεια πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο 76΄, όταν πέρασε ανάμεσα από δυο αμυντικούς του ΠΑΟΚ και με ευθύβολο σουτ σημείωσε το 1-2.
Ακολούθησε στο 81΄ η ευκαιρία του Ριβάλντο, όταν ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να αιφνιδιάσει με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Δυο λεπτά αργότερα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέσπασαν στη θύρα 4, πετώντας συνεχώς πέτρες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ένα πυροσβεστικό όχημα προσπαθούσε να σβήσει μια φωτιά στις εξέδρες. Κάτι που ανάγκασε τον Θανάση Μπριάκο να διακόψει τον αγώνα για περίπου πέντε λεπτά. Το παιχνίδι ξεκίνησε, αλλά και πάλι μετά από...δευτερόλεπτα διεκόπη, καθώς οι πέτρες έπεφταν όπως η βροχή. Όλοι συμφώνησαν να ξεκινήσει και πάλι, με τον Μπριάκο όμως αυτή την φορά και αρκετά νωρίτερα να σφυρίζει το τέλος του αγώνα. Έτσι, ο Ολυμπιακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην Τούμπα, που θύμισε πολεμικό τοπίο.

ΣΧΟΛΙΟ: Καλούμαστε να σχολιάσουμε ένα παιχνίδι, αλλά για μια ακόμα μια φορά μένουμε στις πέτρες, στις φωτιές και στους χουλιγκανισμούς. Οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν κηρύξει αποχή, αλλά φάνηκε ότι όσοι την «έσπασαν», βρέθηκαν στο γήπεδο με άλλες διαθέσεις. Όσον αφορά τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ δικαιούται να πάρει κάτι καλύτερο, είτε γιατί δεν ήταν χειρότερος του Ολυμπιακού, είτε γιατί αδικήθηκε σε τρεις φάσεις από τον Θανάση Μπριάκο. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν σχετικά μουδιασμένοι, όμως το αποτέλεσμα πάντα μετράει και ο Ολυμπιακός παραμένει με διαφορά πρώτος.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ: Η παράδοση διατηρήθηκε, καθώς ο Ολυμπιακός από το 1998 παραμένει αήττητος στην Τούμπα. Στην προηγούμενη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, νίκησε 1-2 στην Καλαμαριά με γκολ των Οκκά και Κωνσταντίνου. Οι δολοφόνοι επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος και η ιστορία επαναλήφθηκε. Τα γκολ κατά σύμπτωση σημειώθηκαν από τους ίδιους ποδοσφαιριστές στα ίδια χρονικά σημεία! Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου και εν τέλει έχασε με 1-2. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο γύρο. Επίσης, οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να μείνουν αήττητες στην έδρα τους καθώς αμφότεροι έχουν νικήσει στην έδρα του αντιπάλου. Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν τη 14η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και χρειάζονται ακόμα μία για να ισοφαρίσουν το ρεκόρ του 2001. Επόμενος αντίπαλος είναι ο ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, η άλλη ομάδα που τον έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα. Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν η 10η στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να μετρά 26 τη στιγμή που 11 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή. Τα γκολ είναι 74-44 υπέρ του ΠΑΟΚ.
MVP: Αν και πολλές φορές δεν παιζόταν...ποδόσφαιρο, ο Τζόρτζεβιτς ήταν εκείνος που κατάφερε να ξεχωρίσει για τους νικητές. Ο Τζόλε έτρεξε χιλιόμετρα και με καθαρό μυαλό δημιούργησε φάσεις. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στη φάση της ισοφάρισης, όπου έδειξε για ακόμα μια φορά την κλάση του δίνοντας έτοιμο γκολ στον Οκκά.
ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΠΑΟΚ: Φερνάντες 6, Καρυπίδης 6, Χασιώτης 6, Ουντέζε 5(65΄Ηλιάδης), Χαραλάμπους 6 (83΄Γιασεμάκης), Μαλαδένης 6(65΄Χριστοδουλόπουλος), Ζαγοράκης 7, Σικαμπάλα 7, Φουτσίνι 6, Σαλπιγγίδης7, Μίετσελ 7
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης 7, Σούρερ 6, Πάντος 6, Τουρέ 6, Ανατολάκης 6, Γεωργάτος 5(65΄Μπαμπακίντα 6), Οκκάς 6 (78΄ Ντάνι), Μπουλούτ 6, Κωνσταντίνου 6, Τζόρτζεβιτς 8, Ριβάλντο 6.
Διαιτητής: Μπριάκος (Ηπείρου).

sportime.gr
 
Τελευταία επεξεργασία:
Θέλετε να μιλήσουμε για τον αγώνα; Οκ, ο Ολυμπιακός γύρισε ένα ακόμη ματς λόγω της προσωπικότητας των παικτών του, έμεινε όρθιος στο πρώτο μισάωρο και στη συνέχεια «καθάρισε» ο Κωνσταντίνου, διαμορφώνοντας το 2-1. Τα δύο γκολ των νικητών προήλθαν από προσωπικές ενέργειες – Τζόλε και Κωνσταντίνου – και οι ερυθρόλευκοι μετρούν 14 συνεχόμενες νίκες και έχουν βάλει στόχο το μεγάλο ρεκόρ των 15 (περίοδος 2000-2001) που μπορούν να το πετύχουν , αφού ακολουθούν δύο ματς στο Καραϊσκάκη. Για την ομάδα του Σόλιντ σκόραρε το επιθετικό δίδυμο της Εθνικής Κύπρου.
Ο ΠΑΟΚ ήθελε και μπορούσε. Ιδίως στο πρώτο μισάωρο ήταν εντυπωσιακός, προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες, θα μπορούσε να του δοθεί και ένα πέναλτι, όμως μετά ήρθε το ΤΕΛΟΣ. Αρχικά αγωνιστικά μετά την ισοφάριση – αν και θα μπορούσε να ισοφαρίσει εάν τον άφηναν - και μετά εξωαγωνιστικά. Περισσότερο έπεφταν αντικείμενα, παρά βροχή, τα καθίσματα έκαιγαν από τη φωτιά που έβαλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να ευχαριστούν τον Μπριάκο που κατά παράβαση των κανονισμών τέλειωσε το ματς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν παίχθηκε μπάλα. Ο Ζαγοράκης έκανε τον ειρηνοποιό, αλλά στην εξέδρα ορισμένοι είχαν διαφορετική άποψη. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι εξέδρες δεν ήταν γεμάτες – πράγμα σπάνιο σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - μετά την αποχή των οργανωμένων. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο.

contra.gr
 
Τελευταία επεξεργασία:
<TABLE id=Table1 cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD class=TopStoryTitle>
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 (τελικό)



</TD></TR><TR><TD>

</TD></TR><TR><TD class=TopStoryText>
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Φουτσίνι, Ουντέζε (66' Ηλιάδης), Καρυπίδης, Χασιώτης, Μαλαδένης (66' Χριστοδουλόπουλος), Ζαγοράκης, Σικαμπάλα, Χαραλάμπους, Σαλπιγγίδης, Μιέτσελ [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γεωργάτος (66' Μπαμπανγκίντα), Πάντος, Σούρερ, Ανατολάκης, Μπουλούτ, Τουρέ, Ριβάλντο, Οκκάς (78' Ντάνι), Τζόρτζεβιτς, Κωνσταντίνου.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΣΚΟΡΕΡ: 5' Σικαμπάλα - 32' Οκκάς, 77' Κωνσταντίνου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπριάκος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Τζόρτζεβιτς, Μίετσελ, Χαραλάμπους, Χασιώτης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα
ΘΕΑΤΕΣ: -
ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ: -
ΚΑΙΡΟΣ: Βροχερός
[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ[/FONT]
90'+3' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
90'+2' Το παιχνίδι επαναρχίζει.
88' Το παιχνίδι διακόπτεται εκ νέου, αφού οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να δρουν, πετώντας πέτρες στο γήπεδο και θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.
86' Το παιχνίδι επαναρχίζει.
82' Ο Μπριάκος έχει διακόψει προσωρινά τον αγώνα, αφού η φωτιά στα καθίσματα μαίνεται, ενώ την ίδια ώρα που η πυροσβεστική προσπαθεί να τη σβήσει, ορισμένοι οπαδοί πετούν πέτρες και την εμποδίζουν τους.
80' Ο Ριβάλντο εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα στο δεξί δοκάρι του Φερνάντεζ.
78' Ορισμένοι ανεγκέφαλοι χαλούν την εικόνα του παιχνιδιού, βάζοντας φωτιά σε καθίσματα στη θύρα 4 της Τούμπας.
77' ΓΚΟΛ 1-2! Τρομερή ατομική ενέργεια από τον Κωνσταντίνου από αριστερά και σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Φερνάντεζ.
58' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης βρήκε έξοχα τον Μίετσελ πλάγια δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως το πλασέ του Πολωνού πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νικοπολίδη.
50' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Τουρέ και τον Οκκά να "κρύβουν" την μπάλα, τον Κύπριο να δίνει στον Ανατολάκη από δεξιά, όμως η προβολή του αποκρούστηκε από τον Φερνάντεζ.
46' ΕΝΑΡΞΗ Β' ΜΕΡΟΥΣ
45'+3' ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Κωνσταντίνου να βρίσκει τον Γεωργάτο μέσα στην περιοχή, το πλασέ του, όμως, πέρασε απελπιστικά άουτ.
32' ΓΚΟΛ 1-1! Ο Τζόρτζεβιτς έκανε εκπληκτική ενέργεια από δεξιά, πέρασε δύο αντιπάλους, πάσαρε στον Οκκά μέσα στην περιοχή και αυτός μόνος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντεζ.
25' Ο Σαλπιγγίδης έκανε κίνηση από δεξιά, βρήκε τον Μαλαδένη μέσα στην περιοχή, ωστόσο, ο βοηθός υποδείξει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.
20' Ο Τουρέ εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της περιοχής του ΠΑΟΚ, αλλά ο Φερνάντεζ κατάφερε να μπλοκάρει.
18' ΔΟΚΑΡΙ! Ο Σαλπιγγίδης βγήκε μόνος από πλάγια δεξιά, σούταρε στην κίνηση, ο Ριβάλντο έκανε την προβολή κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νικοπολίδη. Στην επαναφορά, ο Τουρέ έκανε χέρι σε γύρισμα του Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή, αλλά ο Μπριάκος λανθασμένα δεν έδειξε πέναλτι.
15' ΔΟΚΑΡΙ! Ο Ριβάλντο εκτέλεσε εκπληκτικά φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντεζ. Στην επαναφορά ο Τουρέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
5' ΓΚΟΛ 1-0! Ο Σαλπιγγίδης έκλεψε την μπάλα από τον Μπουλούτ από δεξιά, πάσαρε στον Σικαμπάλα που ήταν μέσα στην περιοχή και ο Αιγύπτιος, με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη.
1' ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

balla.gr
</TD></TR></TBODY></TABLE>
 
ωχ γέλιο βάλτε ALPHA, μιλάει ο Ανατωλάκης για τα αντικείμενα που έπεσαν και πόσο τρόμαξε χαχα

στη ριζούπολη όλα καλα, εεεεετσι
 
Μ'αρεσει Γιαννη που δεν χανεις την υπομονη σου και συνεχιζεις να συζητας ακομη. Και μαλιστα παραθετοντας λογικα επιχειρηματα γνωριζοντας οτι εχεις να κανεις με ουγκαγκαουγκαγκα!!!!
Πραγματικα θαυμαζω το κουραγιο σου!!!

:bravo: :bravo: :bravo:
 
Eγω ξερω οτι ο ολυμπιακος δικαιως νικησε, δεκα φορες να ξαναπαιζανε ΑΥΤΟΣ ο ολυμπιακος με ΑΥΤΟΝ τον παοκ θα τον κερδιζε σιγουρα εννια και ισως ενα μονο να ερχοτανε ισοπαλια, ακομη και να παιζανε στην γροιλανδια με διαιτητες απο την γη του πυρος...

Τωρα αλητες υπαρχουν σε ολες τις ομαδες, αλλα στον παοκ σημερα οντως τον τελειωσανε.... για οποιον ξερει απο ποδοσφαιρο, αυτη η ομαδα σημερα με τα ασπρομαυρα ητανε μια πολυ μικρη ομαδα... εκει τον καταντησανε.. να διαμαρτυρονται σαν κλαψιαρες σε καθε φαση, μην τυχον και εκβιασουν κανενα πεναλτυ , εκνευρισουν τους αντιπαλους, η ακομη και για να δικαιολογησουν την επερχομενη (ολοφανερη) ηττα τους..

Γυρισαν πολλα χρονια πισω.. ας σκεφθει καποιος ποιες ευκαιριες εκανε ο παοκ...η καλυτερα ποιες ομαδες φετος κερδισε στην τουμπα... θα εκπλαγει..

Μην λοιπον ο καθενας 'ερμηνευει' τα γεγονοτα οπως τον βολευουν.. ας δει τι κανει ο παοκ εδω και 21 αγωνες....καθε ποτε πληρωνονται οι παικτες του, ο πολεμος των οπαδων του να διωξουν τον προεδρο τους...ακομη και την μικρων δυνατοτητων ομαδουλα που εχει σημερα και χανει απο αιγαλεα και ιωνικους...αλλα θελει ντε και καλα να κερδισει τον ολυμπιακο....

Τι λετε τωρα ρε παιδια ? ποιος παοκ ? πλακα κανουμε τωρα ?

Ουτε οι παοκτσηδες δεν πιστευουν οτι εχουν αξιοπρεπη ομαδα... μην το γυρναμε τωρα οτι 'τους αδικησε ο διαιτητης..' , αιντε γιατι χανουμε την σοβαροτητα μας με τετοιου ειδους επιχειρηματα..
 
Κριμα που το αεκακι σκοραρε παλι με το γνωστο φαρδος στο 97' αλλιως την Κυριακη θα ηταν 14 ποντους πισω μας.Δεν πειραζει και 12 ποντους που θα ειναι οι δυο τους καλα ειναι.Το αστειο ειναι οτι πιστευουν οτι εχουν ΟΜΑΔΑ.Εγω δεν τους εχω ικανους ουτε τον Πανιωνιο τη μεθεπομενη αγωνιστικη μεσα στο ΟΑΚΑ να νικησουν.Και αν οι παικτες του Θρυλου δεν αρχιζουν να χαριζουν βαθμους τωρα που το πρωταθλημα τελειωσε η ΑΕΚ θα ειναι πισω μας γυρω στους 21 βαθμους στο τελος και ο ΠΑΟ περιπου 18
 
μολις τωρα ειπανε στην τηλεοραση οτι καψανε το αυτοκινητο του UDEZE και αποπειραθηκαν να τον μαχαιρωσουν εξω απο το σπιτι του....μετα απο αυτα ο UDEZE δηλωσε οτι δεν θα ξαναπαιξει ποτε στον παοκ....

αιντε τωρα μερικες δημοσιογραφαρες να μας πουν οτι ητανε δακτυλος του μπριακου καθ 'υποδειξη (βεβαιως ,βεβαιως) που αλλου ? μα του κοκαλη !!

ε ρε τρελλα...
 
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ είπε :
Eγω ξερω οτι ο ολυμπιακος δικαιως νικησε, δεκα φορες να ξαναπαιζανε ΑΥΤΟΣ ο ολυμπιακος με ΑΥΤΟΝ τον παοκ θα τον κερδιζε σιγουρα εννια και ισως ενα μονο να ερχοτανε ισοπαλια, ακομη και να παιζανε στην γροιλανδια με διαιτητες απο την γη του πυρος...

Τωρα αλητες υπαρχουν σε ολες τις ομαδες, αλλα στον παοκ σημερα οντως τον τελειωσανε.... για οποιον ξερει απο ποδοσφαιρο, αυτη η ομαδα σημερα με τα ασπρομαυρα ητανε μια πολυ μικρη ομαδα... εκει τον καταντησανε.. να διαμαρτυρονται σαν κλαψιαρες σε καθε φαση, μην τυχον και εκβιασουν κανενα πεναλτυ , εκνευρισουν τους αντιπαλους, η ακομη και για να δικαιολογησουν την επερχομενη (ολοφανερη) ηττα τους..

Γυρισαν πολλα χρονια πισω.. ας σκεφθει καποιος ποιες ευκαιριες εκανε ο παοκ...η καλυτερα ποιες ομαδες φετος κερδισε στην τουμπα... θα εκπλαγει..

Μην λοιπον ο καθενας 'ερμηνευει' τα γεγονοτα οπως τον βολευουν.. ας δει τι κανει ο παοκ εδω και 21 αγωνες....καθε ποτε πληρωνονται οι παικτες του, ο πολεμος των οπαδων του να διωξουν τον προεδρο τους...ακομη και την μικρων δυνατοτητων ομαδουλα που εχει σημερα και χανει απο αιγαλεα και ιωνικους...αλλα θελει ντε και καλα να κερδισει τον ολυμπιακο....

Τι λετε τωρα ρε παιδια ? ποιος παοκ ? πλακα κανουμε τωρα ?

Ουτε οι παοκτσηδες δεν πιστευουν οτι εχουν αξιοπρεπη ομαδα... μην το γυρναμε τωρα οτι 'τους αδικησε ο διαιτητης..' , αιντε γιατι χανουμε την σοβαροτητα μας με τετοιου ειδους επιχειρηματα..
OLA KALA OTI O PAOK DEN EXEI OMADA.
ALLA POIO PENALTY EKBIASAN!!!!! MH TRELATHOYMAI KIOLAS NA MHN DIAMARTYRONATI GIA TO APLOMENO XERI? TI NA TO PAIZOYMAI YPERANV!! DEN HTAN DHLADH? H MHPWS HTAN OFSAID TOY SALPIGIDH POY KATELHKSE GOAL. O PAOK TOY PRWTOY 30 LEPTOY EXEI TO DIKAIWMA NA DIAMARTYETAI!!! ME TA DYO XERIA STH PERIOXH TOY SAS ESPRWXNAN EITE TO XRIAZOSTAN EITE OXI:sign:
 
νομιζω

οτι ο ολυμπιακος κερδισε δικαια.δεν θα αναφερθω στους χουλιγκαν γιατι απλα εχω πει πολλες φορες την αποψη μου.πρεπει να φυγουν απο τη μεση τετοια υποκειμενα.θεωρω τη νικη μας δικαιη και νομιζω οτι αυτα που εγιναν ειναι απο ατομα που πανε στο γηπεδο μονο για να κανουν επεισοδια!
 
JackKerouac είπε :
OLA KALA OTI O PAOK DEN EXEI OMADA.
ALLA POIO PENALTY EKBIASAN!!!!! MH TRELATHOYMAI KIOLAS NA MHN DIAMARTYRONATI GIA TO APLOMENO XERI? TI NA TO PAIZOYMAI YPERANV!! DEN HTAN DHLADH? H MHPWS HTAN OFSAID TOY SALPIGIDH POY KATELHKSE GOAL. O PAOK TOY PRWTOY 30 LEPTOY EXEI TO DIKAIWMA NA DIAMARTYETAI!!! ME TA DYO XERIA STH PERIOXH TOY SAS ESPRWXNAN EITE TO XRIAZOSTAN EITE OXI:sign:

Γιατι λιγες 'βουτιες' εκανε ο ΜΙΤΣΕΛ ? ο δε BULUT γιατι να πεσει ? αφου ειχε την μπαλλα και ειχε ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ? γιατι απλα του πατησε το ποδι...κατι που εγινε γαργαρα απο τα 'αδεσμευτα' καναλετα..ποσα αγρια φαουλ δεν εκαναν εξω απο την περιοχη τους και διαμαρτυρονταν λες και υπαρχει νομος που τους απαλασσει απο τα φαουλ...

οπως και να τα γυρισει καποιος ,σημερα δεν διαμορφωσε το αποτελεσμα η διατησια, λαθη γινανε σιγουρα αλλα οχι καθοριστικα ουτε και ηθελημενα, αλλωστε αν ο μπριακος εφαρμοζε τον νομο ο παοκ τωρα θα ειχε τυλιχτει σε λαδοκολα οπως το κοκορετσι...
 
sandinista είπε :
Μ'αρεσει Γιαννη που δεν χανεις την υπομονη σου και συνεχιζεις να συζητας ακομη. Και μαλιστα παραθετοντας λογικα επιχειρηματα γνωριζοντας οτι εχεις να κανεις με ουγκαγκαουγκαγκα!!!!
Πραγματικα θαυμαζω το κουραγιο σου!!!

:bravo: :bravo: :bravo:


Oτι δεν υπαρχει βοτανο κατα της βλακειας το ξερω και το υπογραφω κι ολας :up: .

Η πλακα ειναι οτι και ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ μου λενε οτι δεν αξιζει να ασχολουμαι με ουγκαγκαουγκαγκα αλλα ειδα πολλα φρουτα παλι μαζεμενα και παρασυρθηκα :emb:


 
η αληθεια

ειναι γιαννη οτι εχουν μαζευτει αρκετοι που φορουν παρωπιδες!
 
Ρε οπαδοφίλαθλοι του γαύρου μια απλή ερώτηση.Μπάλα ξέρετε?? Ασχολείστε χρόνια?? Δλδ απαγορεύεται να φάτε 2 γκόλ στο πρώτο μισάωρο? Ποιοί είστε δλδ η Μίλαν ή η Τσέλσι? Δλδ έτυχε και ο Παοκ μέσα στην κουλαμάρα του ,πέρα από τον γκολ/φάουλ(φάουλ?? έλεος αλλα τέλοσπαντων) έβγαλε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και ένα τετατετ/οφσάιντ που κακώς δόθηκε.ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ 2-0 και 3-0 ??? ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ?? Ας γίνει ο αγώνας σωστά,ας φάτε όσα ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα έπρεπε να φάτε και γυρίστε το μάτς μετά,ομάδα και παίκτες έχετε καλύτερους συγκριτικά με τον Παοκ.ΔΗΛΑΔΕ ΡΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ??? ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ?? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΧΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΟΥ Η ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ/ΕΠΟΠΤΗ?? ΧΑΙΡΕΣΑΙ?? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ,ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ,ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΡΕ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ? ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ,ΕΥΓΕ.ΕΥΓΕ.

Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ,ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ,Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..


( To Salonica-Athens σημαίνει οτι ζούσα Αθήνα για 26 χρόνια ,ανέβηκα Σαλόνικα τα τελευταία χρόνια και έκοψα την τηλεόραση,βοηθάει στο να αποκτήσεις δική σου προσωπικότητα,κάντε το και εσείς,θα μπορείτε πλεόν να έχετε δικιά σας γνώμη και όχι να περιμένετε τι θα πεί ο Βαρούχας κάθε Κυριακή βράδυ.) Και δεν είμαι οπαδός πλέον,απλά τον βάζελο γούσταρα λίγο γιατί έπαιξε μερικές φορές μπάλα με ομάδες που ξέρουν να παίζουν μπάλα(Ευρώπη δλδ) κάποτε βέβαια...
 
Τελευταία επεξεργασία:
ρε ματια

τι πινεις και δεν μας δινεις?αντε αγορι μου και πιες ενα λεξοτανιλ για να ηρεμησεις γιατι μου φαινεται οτι ο ολυμπιακος σε εχει πονεσει πολυ!!!κοιτα κομπλεξ που καθομαστε και διαβαζουμε!και οι υπευθυνοι του σαιτ συμμορφωστε τον λιγο στο τροπο που μιλαει!τωρα ειναι σε κοκκινο φορουμ και εγω εφαγα ποινη και προειδοποιηση οταν εγραφα σε κιτρινο!ημαρτον!δεν μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει!
οσο για το παιχνιδι οτι το 1-0 ηταν απο φαουλ το εκανες γιο γιο!οτι βρεθηκαμε 2-0 πισω με πανιωνιο βεβαια δεν ισχυει γιατι δεν το θυμασαι!οτι βρεθηκαμε να χανουμε με παο στο καραισκακη με ψευτικο πεναλτι και παλι το γυρισαμε καθαρα παλι δεν το θυμασαι!να χαρω εγω κομπλεξ ρε ματια!ασε μας στην ησυχια μας και πιες ενα λεξοτανιλ να ηρεμησεις!
 

Προγνωστικά

  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ολυμπιακός - Ναντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Νασρ - Αλ Φάιχα
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Μίλαν
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Νυρεμβέργη - Πάντερμπορν
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Τζένοα - Λάτσιο
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Αχλί - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Παλέρμο - Πάρμα
  • 21:30
    Novasports Start
    • Τενερίφη - Λεγανές
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κάλιαρι - Γιουβέντους
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Νις - Λοριάν
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρίο Άβε - Αρούκα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Περιστέρι
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια
  • Αύριο 20-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 06:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Qualifying
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
    Αδιάβροχος Forum Bot: Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο...