Προγνωστικά για Όσκαρ 2023

Κάθησα και είδα το Blonde, περισσότερο επειδή στις βιογραφικές ταινίες είναι καλές οι ερμηνείες. Η Ana de Armas παίζει αρκετά καλά το ρόλο της χαζοβιόλας γκομενίτσας και τελικά femme fatale Μέριλιν. Νομίζω ότι η κα Ταρ δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε λίγα μέρη της ταινίας ενώ η Μέριλιν έχει αξιόλογη ερμηνεία καθ όλη τη διάρκεια και ίσως το αξίζει πιο πολύ. Βέβαια, επειδή έχω δει και τη Μαλαισιανή Michelle Yeoh στο Everything, Everywhere... (αυτές τις 3 υποψήφιες είδα) νομίζω ότι αυτηνής η ερμηνεία είναι η καλύτερη αλλά δε νομίζω ότι κι αυτό το βραβείο θα πάει στο Everything, Everywhere...
Κατά τ άλλα η ταινία, εξιστορώντας τη ζωή της Μονρόε, αυτό που κάνει έντονα είναι να δείχνει πως (σε τέτοιες περιπτώσεις) το σύστημα σε μασάει μια χαρά και στο τέλος σε φτύνει στον κάλαθο των αχρήστων. Και κυρίως δείχνει τις γκρίζες στιγμές της ζωής της
 
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Ήρθαν και τα BAFTA (τα βρετανικά Όσκαρ) να επιβεβαιώσουν πως δεν υπάρχουν καθόλου φαβορί για τα Όσκαρ. Το Everything, Everywhere all at once είχε 10 υποψηφιότητες που την είχαν φέρει και μπροστά στην κούρσα των φαβορί για τα Όσκαρ, Πήρε όμως μόνο ένα (μοντάζ)! Αντ' αυτού σάρωσε η γερμανική (αντι)πολεμική ταινία All quiet on the western front, κερδίζοντας μεταξύ άλλων Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Διασκευασμένο σενάριο (αν πάντως σας μπαίνουν ιδέες για ποντάρισμα στο 13,00 που δίνει αυτή τη στιγμή, να σας θυμίσω πως είναι παραγωγή Netflix και η Ακαδημία βγάζει σπυριά όταν ακούει το όνομα της streaming πλατφόρμας). Ο Μπάτλερ του Elvis νίκησε την κατηγορία τους Φρέηζερ και Φάρελ για τον πρώτο ανδρικό και η Μπλάνσετ εδραίωσε την κυριαρχία της στον πρώτο γυναικείο. Στους β' ρόλους, τα μεγάλα φαβορί (Κουάν για αντρικό και Μπάσετ για γυναικείο) ηττήθηκαν από όχι τα δεύτερα φαβορί (ο Μπάρι Κίον κέρδισε τον ομοσταβλό του Μπρένταν Γκλίσον από το Banshees of Inisherin, ενώ για την ίδια ταινία κέρδισε και η Κέρρι Κόντον) και μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, αλλά δεν ψήνομαι να μπλέξω. Αναλυτικά οι νικητές:

Καλύτερη Ταινία: All Quiet On The Western Front
Σκηνοθεσία: Εντουαρντ Μπέργκερ, «All Quiet On The Western Front»
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Οστιν Μπάτλερ, «Elvis»
Α’ Γυναικείος Ρόλος: Κέιτ Μπλάνσετ, «TAR»
Β’ Ανδρικός Ρόλος: Μπάρι Κέογκαν, «The Banshees of Inisherin»
Β’ Γυναικείος Ρόλος: Κέρι Κόντον , «The Banshees of Inisherin»
Πρωτότυπο Σενάριο: The Banshees of Inisherin
Διασκευασμένο Σενάριο: All Quiet On The Western Front
Καλύτερη Βρετανική Ταινία: The Banshees of Inisherin
Ντοκιμαντέρ: Navalny
Ξενόγλωσση Ταινία: All Quiet On The Western Front
Ντεμπούτο από Βρετανό Σεναριογράφο, Σκηνοθέτη ή Παραγωγό: Σάρλοτ Γουέλς, «Aftersun»
Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων: Guillermo del Toro’s Pinocchio
Φωτογραφία: All Quiet On The Western Front
Μοντάζ: Everything Everywhere All At Once
Μουσική: All Quiet On The Western Front
Σκηνικά: Babylon
Κοστούμια: Elvis
Μακιγιάζ & Κομμώσεις: Elvis
Ηχος: All Quiet On The Western Front
Εφέ: Avatar: The Way of Water
Κάστινγκ: Elvis
Βρετανικό Μικρού Μήκους Animation: The Boy, The Mole, The Fox And The Horse
Βρετανική Μικρού Μήκους Ταινία: An Irish Goodbye
Ανερχόμενο Αστέρι: Εμα Μακί

Ανακεφαλαιώνω τα πονταρίσματα μου (σε παρένθεση το που βρίσκονται τώρα οι αποδόσεις και πόσο τα πιστεύω ακόμα):
Καλύτερη Ταινία: The Fabelmans @3.25 και @7,00 (στο 21,00 έχει κατρακυλήσει αυτή τη στιγμή, όμως ακόμα πιστεύω πως έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες η Ακαδημία να διστάσει να βραβεύσει μια θεόκουφη περιπετεία επιστημονικής φαντασίας, μια ιδιαίτερη Ιρλανδική ιστορία, μια ταινία Netflix και ένα μπλοκμπάστερ sequel από ότι μαρτυρά αυτό το 21,00... Μακάρι να είχα προβλέψει πως θα έφτανε σε τόσο μεγάλη απόδοση και να περίμενα)
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Κόλιν Φάρελ @6,00 (ξεκίνησε από 9.00, το παρασκέφτηκα και το μπουμπούνισα στο 6,00. Με τον καιρό και μετά από διάφορα βραβεία, ο Φρέηζερ παίζεται πάντα φαβορί ανάμεσα στο 1,50-2,00, ενώ Φάρελ και Μπάτλερ ακολουθούν πότε όντας ο ένας δεύτερος και πότε ο άλλος. Θεωρώ πως είναι πραγματικά κούρσα για τρεις και όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες.)
Α’ Γυναικείος Ρόλος: Μάργκο Ρόμπι @6,00 (δεν προτάθηκε καν, η Ακαδημία μίσησε την ταινία)
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Πολ Μέσκαλ @26,00 (στο 34,00 πλέον, όπως εξήγησα και παλιότερα είναι ένα συναισθημάτικό μπετ, δεν το πιστεύω, αλλά αν -μια στο εκατομμύριο βγει θα χαρώ πάρα πάρα πολύ).
Ντοκιμαντέρ: Navalny @5.50 (Κι εδώ νιώθω μια κάποια δικαίωση... Πλέον παίζεται στο 2,50, κέρδισε το φαβορι της κατηγορίας στα BAFTA και πλέον πιστεύω πάρα πολύ πως η βράβευσή του θα χρησιμοποιηθεί σαν... κωλοδάχτυλο στον Πούτιν)
Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους: How do you measure a year? @4.20 (Το φαβορί έγινε λίγο πιο φαβορί και το αουτσάιντερ έγινε λίγο πιο αουτσάιντερ, δίνεται στο 5,00 πλέον.. Αναμένουμε.)
Μικρού Μήκους Ταινία: The Red Suitcase @4.00 (Πίστευα πολύ πως το φαβορί ήταν πολύ γλυκανάλατο και συνηθισμένο για να παραμείνει φαβορί και όντως μια άλλη ταινια γύρισε φαβορί. Δεν ήταν βέβαια αυτή που πόνταρα, έχει ανέβει στο 5,00, αλλά δεν την ξεγράφω ακόμα. Είπαμε: Ιράν, γυναίκες, μαντίλα είναι τρίπτυχο που μπορεί να φέρει το αγαλματίδιο!)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Bono και zorian
Το Everything everywhere all at once έχει σαρώσει τα πάντα μετά τα BAFTA ( βραβεία Παραγωγών, Σκηνοθετών και Ηθοποιών) και φυσικό είναι να παίζεται στο 1 και κάτι παντού. Εγώ ακόμα τρέφω ελπίδες πως θα γίνει η έκπληξη, ίσως όχι με το Fabelmans αλλά με ;κάποια από τις υπόλοιπες. Πάντως ρίχνω ακόμα μισό ποντάρισμα στο 34.00 που το βρίσκω. Επίσης, ρίχνω και μια πικάντικη δυάδα Όστιν Μπάτλερ για Όσκαρ και Τομ Χανκς για Βατόμουρο (και οι δυο για την ίδια ταινία, το Elvis) σε συνολική απόδοση 3.99!
Τέλος, πιστεύω και το 4.00 του Black Panther για πρωτότυπο τραγούδι, μιας και φαίνεται να είναι το μόνο βραβείο που θα πάρει η συγκεκριμένη ταινία, μετά την πτώση του φαβοριτισμου της Άντζελα Μπασετ..
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Υπέροχη ταινία το The Banshees of Inisherin. Υπέροχες ερμηνείες (στο 12,00 τα Β' αντρικού αξίζουν να πονταριστούν, όπως και το Α' αντρικού), καταπληκτικά τοπία, καταπληκτικά πλάνα. Γενικά όλη η ταινία σε κρατάει εκεί, από την αρχή ως το τέλος. Επίσης, νομίζω ότι είναι το καλύτερο σενάριο που είδα φέτος και γι' αυτό και βρίσκεται στο 1,80
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και gdouvl1984
Πολύ καλή ταινία το Babylon. Νομίζω ότι είναι πιο πάνω από το Once upon a time... του Ταραντίνο, που πραγματεύονται πάνω κάτω το ίδιο θέμα. Εξαιρετική ερμηνεία από την Margot Robbie, η οποία έπαιξε πολύ καλά και στο Amsterdam και πραγματικά απορώ πως καμία από αυτές τις 2 ταινίες δεν είναι υποψήφια (δηλ. τι περισσότερο έχει το Τοπ Γκαν???) όπως και η ηθοποιός πως δεν είναι υποψήφια για κανέναν από τους 2 ρόλους
Τεσπα, βλέπω 2-3 ακόμα για να γράψω τη γνώμη μου και γι' αυτές και περιμένουμε τη νύχτα της απονομής....
 
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Σχετικό-άσχετο:
Βγήκαν οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα, τα οποία δίνονται στον S-man. Από ότι φαίνεται, ξεχάστηκε η εταιρεία μιας και οι αποδόσεις δεν έχουν προσαρμοστεί. Περισσότερες υποψηφιότητες για τα βραβεία για τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς πήραν το Blonde (8), το Good Mourning (7) και το Pinocchio (6), ενώ ακολουθεί το Morbius (5), το οποίο δίνεται φαβορί με 2,25 (υπάρχουν και ταινίες εκτός λίστας δευτερότριτα φαβορί και γι' αυτό πιστεύω πως ξεχάστηκαν). Οι προαναφερθείσες ταινίες με τις περισσότερες υποψηφιότητες δίνουν αντίστοιχα 15-13-10, συνιστώντας πολύ καλά value bet, καθώς με 1 μονάδα στην καθεμιά, βγάζει κανείς κέρδος τουλάχιστον 7 μονάδες!
Άλλωστε, η ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες έχει κερδίσει 25 από τις 41 φορές, ενώ από το 2010 και μετά (ειδικά, όταν δεν υπήρχε πολιτική ατζέντα), έχει επαληθευτεί πάνω από τις μισές!
Επίσης, ρίχνω και μια πικάντικη δυάδα Όστιν Μπάτλερ για Όσκαρ και Τομ Χανκς για Βατόμουρο (και οι δυο για την ίδια ταινία, το Elvis) σε συνολική απόδοση 3.99!
Δόθηκαν πριν λίγο τα χρυσά βατόμουρα και δικαιώθηκα (σαν να αρχίζει να χτίζεται μια παράδοση σε αυτό θεσμό, τον έχω)!
Το Blonde πήρε όντως το βραβείο χειρότερης ταινίας, συνεχίζοντας την παράδοση που είχα προαναφέρει παλιότερα και ήθελε την ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες να παίρνει το βραβείο της χειρότερης ταινίας. Ελπίζω, έστω κι ένας να πρόλαβε το τιπ στο 15,00!
Το β' αντρικό πήγε όντως στον Τομ Χανκς για το Elvis κι έτσι η έμπνευσή μου για συνδυασμό Μπάτλερ - Χανκς καλύτερο-χειρότερο έχει μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης.


Πάμε για μια ανακεφαλαίωση των πονταρισμένων και προσθέτω και 1-2 ακόμα ως τελευταία πινελιά:

Καλύτερη Ταινία: The Fabelmans @3.25 και @7,00 και @34,00
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Κόλιν Φάρελ @6,00
Α’ Γυναικείος Ρόλος: Μάργκο Ρόμπι @6,00
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Πολ Μέσκαλ @26,00
Χειρότερη ταινία: Blonde @15.00
Χειρότερη ταινία: Good mourning @13.00
Χειρότερη ταινία: Pinocchio @10.00

Ντοκιμαντέρ: Navalny @5.50
Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους: How do you measure a year? @4.20
Μικρού Μήκους Ταινία: The Red Suitcase @4.00
Δυάδα Elvis (Α' ανδρικός ρόλος: Όστιν Μπάτλερ & Χειρότερος Β' ανδρικός ρόλος: Τομ Χανκς) @3.99
Πρωτότυπο τραγούδι: Black Panther Wakanda forever @4.00
ο1,5 συνολικά βραβεία The Banshees of Inisherin @3,50



Καλή επιτυχία να έχουμε και καλή θέαση απόψε!
 
Εγώ παντως θα παιξω 3 μικρά bets στο 17 του Colin, το 17 του "Ουδέν νεοτερο" και στο 21 του Banshees.
Αν πάρει αυτό το σιχαμα όλα τα βασικά Όσκαρ, τότε θα αναθεωρησω την άποψη μου περι Oscar.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Εγώ παντως θα παιξω 3 μικρά bets στο 17 του Colin, το 17 του "Ουδέν νεοτερο" και στο 21 του Banshees.
Αν πάρει αυτό το σιχαμα όλα τα βασικά Όσκαρ, τότε θα αναθεωρησω την άποψη μου περι Oscar.
Το "Ουδέν νεότερο" είναι παραγωγή netflix, και υπάρχει ακόμα ένας φανατικός πυρήνας αντι-νετφλιξικων στην Ακαδημία. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξει πολύ χαμηλά σε πολλά ψηφοδέλτια, τουτέστιν σημαντική απώλεια βαθμολογίας..
 
Τελικά, το Everything Everywhere all at once σάρωσε - όπως ανέμεναν οι περισσότεροι. Κατά τη γνώμη μου, σάρωσε τόσο πολύ που... κατέληξε να γίνει άδικο για τις υπόλοιπες ταινίες! Π.χ. το Banshees of Inisherin τελικά έκανε το 0/9, πράγμα που είναι αδιανόητο κατ' εμέ! Επίσης, μια μικρή πικρία μένει επειδή έβλεπα πως το Wakanda forever θα πάρει μόνο ένα βραβείο΄(και όχι του β' γυναικείου), αλλά όταν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στο τεσάρι του τραγουδιού και το τεσάρι των κοστουμιών, διάλεξα το πρώτο.
Τέλος πάντων, τελικά το νήμα θεωρείται δικαιωμένο για τα γρήγορα αντανακλαστικά του που του χάρισαν και τις μόνες του νίκες.

Καλύτερη Ταινία: The Fabelmans @3.25 και @7,00 και @34,00
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Κόλιν Φάρελ @6,00
Α’ Γυναικείος Ρόλος: Μάργκο Ρόμπι @6,00
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Πολ Μέσκαλ @26,00

Χειρότερη ταινία: Blonde @15.00
Χειρότερη ταινία: Good mourning @13.00
Χειρότερη ταινία: Pinocchio @10.00

Ντοκιμαντέρ: Navalny @5.50
Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους: How do you measure a year? @4.20
Μικρού Μήκους Ταινία: The Red Suitcase @4.00
Δυάδα Elvis (Α' ανδρικός ρόλος:
Όστιν Μπάτλερ & Χειρότερος Β' ανδρικός ρόλος: Τομ Χανκς) @3.99
Πρωτότυπο τραγούδι: Black Panther Wakanda forever @4.00
ο1,5 συνολικά βραβεία The Banshees of Inisherin @3,50


Και του χρόνου!
 
Τέλος και αυτό το πανηγυράκι. Κατά την άποψη μου δίκαια πήρε το α' ανδρικού αυτός ο άνθρωπος. Συγκλονιστική ερμηνεία, με πολλά μηνύματα. Δεύτερο σχόλιο θα κάνω για την Τζέιμι Λι Κέρτις την πουρόγρια. Το άξιζε για τη συνολική καλλιτεχνική πορεία της. Η τύπισσα είναι ένα πολυσχιδές ερμηνευτικό τοτέμ. Το σχόλιο είναι καθαρά επαγγελματικό και ουδεμία σχέση έχει με την άποψη μου για το άτομο της ως γυναίκα ή ως άνθρωπο.

gdouvl ευχαριστούμε για όλα. Ο Κόλιν μας δεν κέρδισε αλλά who cares. Και του χρόνου!
 
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Τέλος και αυτό το πανηγυράκι. Κατά την άποψη μου δίκαια πήρε το α' ανδρικού αυτός ο άνθρωπος. Συγκλονιστική ερμηνεία, με πολλά μηνύματα. Δεύτερο σχόλιο θα κάνω για την Τζέιμι Λι Κέρτις την πουρόγρια. Το άξιζε για τη συνολική καλλιτεχνική πορεία της. Η τύπισσα είναι ένα πολυσχιδές ερμηνευτικό τοτέμ. Το σχόλιο είναι καθαρά επαγγελματικό και ουδεμία σχέση έχει με την άποψη μου για το άτομο της ως γυναίκα ή ως άνθρωπο.

gdouvl ευχαριστούμε για όλα. Ο Κόλιν μας δεν κέρδισε αλλά who cares. Και του χρόνου!
Τιμή και δόξα στην Τζέιμι τη Λι την Κέρτις!!

 
  • Like
  • Haha
Αντιδράσεις: Bono και jogo
Εγώ δε θα μείνω στα προσωπα αλλά σε αυτό το αίσχος που κέρδισε όλα τα βασικά οσκαρς.
Από τις λίγες ταινίες που θυμάμαι με τόσα Όσκαρ που δε πρόκειται να θυμάται κανένας σε λίγα χρόνια. Πραγματικά για να τη δω μέχρι το τέλος έκανα υπομονή και κάθε 10 λεπτά έλεγα, "μπα δε γίνεται κάτι άλλο θα γίνει σε λίγο που θα με κάνει να τη δω με άλλο ενδιαφέρον"... ο

Το μόνο που θα θυμουνται οι 99/100 που είδαν τη ταινία είναι οι δονητές και τα λουκάνικα. Προσωπικά έχω ήδη διαγράψει από τη προσφατη μνήμη μου σε 1 κιόλας μήνα την ουσία της ταινιας...

Εμετικα Όσκαρ...
 
Δε ξερω αν μεγάλωσα που μάλλον αυτό είναι, αλλά κάθε χρόνος που περνάει θεωρώ πως οι ταινίες και τα τραγουδια που βγαίνουν είναι σα να τα γράφει κάποιος την ώρα που παει στη τουαλέτα..
Μηδέν νόημα, μηδενικα συναισθήματα, μηδενικη εφευρετικότητα, μηδενικη διαχρονικότητα.

Οι ταινίες νομίζω πως έδωσαν τη θέση τους στις σειρές που πλεον είναι όλα τα λεφτά τη τελευταία 10+ετια...
 
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Δε ξερω αν μεγάλωσα που μάλλον αυτό είναι, αλλά κάθε χρόνος που περνάει θεωρώ πως οι ταινίες και τα τραγουδια που βγαίνουν είναι σα να τα γράφει κάποιος την ώρα που παει στη τουαλέτα..
Μηδέν νόημα, μηδενικα συναισθήματα, μηδενικη εφευρετικότητα, μηδενικη διαχρονικότητα.

Οι ταινίες νομίζω πως έδωσαν τη θέση τους στις σειρές που πλεον είναι όλα τα λεφτά τη τελευταία 10+ετια...
Αυτό ακριβώς.. Μηδενική διαχρονικότητα! Με αφορμή αυτή την ολόσωστη παρατήρηση, θα κλείσω το άρθρο -σχεδόν- όπως το άρχισα, με SNL και ένα σκετς όπου σατιρίζει ακριβώς αυτό, το πόσο λίγα θυμόμαστε από τις ταινίες και σειρές που βγαίνουν στην εποχή της πλατφόρμας.

 
  • Like
Αντιδράσεις: Kavajim
Έχοντας δει σχεδόν όλες τις υποψήφιες ταινίες, έχω να πω ότι όταν υπάρχουν ταινίες όπως το Banshees of Inisherin, το Whale, το Fabelmans, το Babylon, δεν γίνεται να σαρώνει τα Οσκαρ αυτή η ασιατική, που όπως ανάφεραν και τα παιδιά, δεν είναι μια ταινία που θα μείνει στη μνήμη κανενός.
Δεν ξέρω τι παίζει με τους ασιάτες και τι τους "χρωστάν" από την ακαδημία, αλλά με αρχή τα Παράσιτα, που ήταν ταινιάρα, μετά είχαμε το Minari, που δεν έλεγε και τίποτα και τώρα Τα Πάντα Όλα, με απίστευτες υποψηφιότητες και βραβεία να'χαμε να λέγαμε
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...