Προγνωστικά Tennis 2021

Kavajim

Infobeto Tipster
1 Ιον 2012
6,040
1,968
113
Επειδη το πιο πιθανό σενάριο είναι να μη γράφουμε με τη σέσουλα φέτος, αρχίζω με ένα γενικό topic και αν είναι το αλλάζουμε ή το τροποποιούμε...

Πάω στο Monpelier. Όλα τα γαλλικά indoors τουρνουά έχουν ένα κοινό. Ότι οι Γάλλοι συνήθως θριαμβεύουν αφού είναι οι μοναδικοί που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και παράλληλα οι υπόλοιποι καλοί παίχτες έρχονται για να πάρουν συμμετοχές.

Φέτος οι Γάλλοι είναι οι εξής ένας και εκεί θα πάμε έστω και χωρίς κόσμο.

Humbert: To win the 1st Q (2,5) Stoiximan
Humbert-Sinner: Finalists (8,5) Stoiximan

Θα ρίξω μέτριο bet στο 1ο και fun bet στο 2ο, γιατί ολα στηρίζονται στο Γάλλο βασικά και αν χαθεί, θα χαθούν αμφότερα. Αυτό ήθελα να το παίξω από την αρχή του τουρνουά με πάνω από 3, αλλά δυστυχώς περίμενα άσκοπα. Ότι είπαμε για τους Γάλλους τα είπαμε. Επίσης ο ίδιος ειναι ένας εξαίρετος indoors player σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους του quarter. Ο μεγάλος του αντίπαλος φυσικά είναι ο Bautista Agut ο οποίος ήρθε βασικά για τη συμμετοχή και για να παίξει 1-2 ματς προθέρμανσης για τα επόμενα μεγαλύτερα τουρνουά που έπονται. Δε θα τον χάλαγε να κερδίσει, αλλά θεωρώ πως δε θα πεθάνει κιόλας αν χάσει σε ένα ανούσιο 250άρι.Στο ΑΟ αλλά και στο ATP Cup έδειξε να είναι ανέτοιμος. Από την άλλη μεριά ο Sinner είναι μακράν του 2ου ο καλύτερος παίχτης του κάτω ταμπλό και όπως και ο Στεφ θεωρώ πως από κάτι τέτοια μικρά 250άρια άρχισε τη δουλειά της συγκομιδής βαθμών για τα επόμενα...

ΥΓ: 1,9 στη Bet365
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3
Blackburn-Watford: 2 (-0,25 AH) (1,98) Bet365

Αν και δε πρόκειται να ασχοληθώ με ποδόσφαιρο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, διαβάζω απλά για τεράστιες απουσίες στη γηπεδούχο και 4 σερί ήττες. Από την άλλη η Watford έχει χάσει σε 1/10 τελευταία ματς ενώ τρέχει σερί νικών και είναι εντός διεκδίκησης θέσης για απευθείας άνοδο.
Από το 2,3 του 2πλού παίρνω το 2άρι του χάντικαπ, με το οποίο χάνουμε το μισό bet αν έρθει Χ, που είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο όπως φαίνεται.
Χάσει-κερδίσει, δύσκολα θα με ξαναδείτε να γράφω για μπάλα. Για μπάσκετ ναι.
 
O Sinner δεν ειναι σε καλή μέρα. Όποιος θέλει κοντράρει στο 3ο σετ. Εγώ πάντως θα το αφήσω γιατί βλέπω πως δε προσποιειται αλλά κάτι δε του βγαίνει. Έτσι κι αλλιώς fun bet είναι....
 
Τα 3 bets της βδομαδας

IMG_20210224_235731.jpg
IMG_20210224_235854.jpg
IMG_20210226_122940.jpg
 
  • Like
Αντιδράσεις: NASH και Ύπουλο Πεζούλι
3 bets για αυτή τη βδομάδα και μέχρι στιγμής ακόμα και αν χαθεί ο Humbert θα είμαστε ίσα βάρκα ίσα νερά.
Η Watford ήταν σαφώς ανώτερη και κέρδισε 2-3 με μείωση στο τέλος.
Ο Sinner από το πρώτο ματς φαινόταν πως είχε κάποιο θέμα τραυματισμού (Δε ξέρω και εγώ πως πετυχαίνω πάντα όλους τους τραυματίες!!!!!) και ήδη πριν την έναρξη του 3ου σετ είχα γράψει πως όποιος θέλει να τον καλύψει.

Όσο για το βασικό bet με τον Humbert, σήμερα παίζει το τελευταίο ματς και αν μη τι αλλο, πέσαμε μέσα όσον αφορά τις προβλέψεις απόδοσης, αλλά δυστυχώς όχι σε κάτι άλλο προς το παρόν.

Το bet ήταν για 2 απόδοση εξαρχής και το αγοράσαμε με 2,5. Τώρα προσφέρεται στο 1,9-2, Όποιος θέλει λοιπόν καλύπτει, όποιος θέλει κάνει cash-out, όποιος θέλει αντιστρέφει το bet στον Ισπανό.

Ας πούμε όμως τα δεδομένα:
1)O Humbert δεν ήταν τελικά καλός. Είχε πολύ χειρότερο σερβίς του αναμενομένου και αν και προσπαθούσε να βρει τις γωνίες και έφτιαχνε συχνά ωραία το πόντο, ήταν κακός στο τελικό χτύπημα και φάνηκε αδύναμος στο ψυχολογικό κομμάτι. Βασικά να λέμε πως πάλι καλά που κέρδισε αφού στο 2ο σετ ο Griekspoor σέρβιρε για το ματς και έφαγε εκεί το 1ο του break.
2)Ο Bautista μπήκε δυνατά στο 1ο σετ και διέλυσε έναν μέτριο παίχτη πάντως. Στο 2ο σετ έδειξε σημάδια κόπωσης και αν και κέρδισε με 6-3 το σετ ήταν πιο οριακό και δε ξέρω τι θα γινόταν σε ένα ενδεχόμενο 3ο.

Αν βάλουμε τους 2 παίχτες συνολικά (όχι εδώ στο τουρνουά), ο Ισπανός είναι κλάσσεις ανώτερος και το bet δε θα ήταν στο equal αλλά στο 1,4-1,5 για τον Ισπανό. Εφόσον και ο Γάλλος δεν έδειξε τα σημάδια που ήθελα, είμαι αναγασμένος να φύγω με cash-out και ας με κοροιδεύουν οι εταιρείες.
Δε χρειάζεται να το ξαναστείλω το μήνυμα αλλά μου επιστρέφουν ένα 10E στο περίπου (ντροπή τους αλλά πρέπει να το κάνω).

Έτσι για τη πλάκα, ρίχνω αυτό το bet στην ανατροπή που δείχνει δυνατη αν αναλογιστούμε πως ο Bautista μπήκε δυναμικά και μετά έπεσε αισθητά... Αν πάλι κερδίσει ο Humbert και πάρει και το 1ο σετ, χαλάλι του. Θα μείνουμε με τη σωστή ιδέα.
Όποιος με παρακολουθεί ξέρει πως συνήθως ότι κάνω στο τέλος, βγαίνει το ανάποδο. Οπότε ας πράξει ο καθένας όπως επιθυμεί....

ΥΓ: Κλείνω τη 1η βδομάδα με ένα 45άρι στη τσέπη που ίσως γίνει 115άρι. Βέβαια χτες διάβασα μια πληροφορία για ένα challenger, λίγο πριν αρχίσει και βγήκε άλλο ένα 100άρι (3,75 απόδοση). Αλλά δε πρόλαβα να ποστάρω...

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε....

Cash-out λοιπόν και:

Bautista Agut-Herbert: 1/2 (8) Bet365 (10E)
 
  • Like
Αντιδράσεις: vaf3
Μόλις ολοκληρώθηκε το 1ο σετ και ο Bautista έκανε το 1-0. Μόνο με αυτό, λέμε πως άγια κάναμε το cash-out!! Πλέον αν ο Bautista κερδίσει (το πιο πιθανό) τότε απλά μπήκαμε από την αρχή της βδομάδας σε μία άσκοπη διαδικασία. Αν πάλι ο Humbert το γυρίσει, τότε πήραμε αυτό που εξαρχής περιμέναμε με το ελάχιστο ρίσκο!!! ;););)

Ο Bautista χτες έδειξε σαφή πτώση απόδοσης στο 2ο σετ. Σήμερα αν και άρχισε με break down (2-0) το γύρισε σε 6-3!!! Δύσκολο το βλέπω να χάνει, αλλά πολλά θα παιχτούν στο 2ο σετ. Σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αφού φαίνεται στις κινήσεις του πως δε μπορεί να τρέξει στη baseline. Αλλά είναι τόσο καλύτερος που ακόμα και έτσι δείχνει άνετος.

Για να δούμε...

Τα λέμε μόνο σε περίπτωση ανατροπής!!!! Ειδάλλως, με ό,τι νέο
 
Zalgiris-Villeurbanne: 2 (+6,5) (1,93) Stoiximan Καλό προς δυνατό bet
Zalgiris-Villeurbanne: 2 (3,05) Stoiximan (θα εξηγήσω στο ΥΓ)

Ένα bet που πρέπει να παιχθεί και σίγουρα θα πέσει. Όποιος παρακολουθεί Euroleague, σίγουρα θα έχει διαπιστώσει πως η γαλλική ομάδα είναι από τις πλέον αδικημένες της διοργάνωσης και αν δεν είχε εκείνο το κάκιστο ξεκίνημα με 1/10 και τη τρομερή ταλαιπωρία από τον κορωνοιό, θα ήταν σήμερα ή εντός θέσεων Playoffs, ή θα πάλευε επί ίσοις όροις. Διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ με στιβαρούς παίχτες που μπορούν να παίξουν και εντός ρακέτας αλλά και στη περιφέρεια.
Από την άλλη η Zalgiris είναι η πιο σκληροτράχηλη ομάδα της κατηγορίας και σίγουρα αυτή που έχει φτάσει ταβάνι. Δε νομίζω πως είναι ικανή να μπει σφήνα στα playoffs, αλλά έχει μάθει να πουλάει δύσκολα το τομάρι της και στο τέλος παίρνει αυτό που θέλει έστω και οριακά,
7/8 νίκες για την γαλλική ομάδα και μία ήττα στη παράταση που είναι σα νίκη αφού αυτοκτόνησε στη κανονική διάρκεια.
Από την άλλη η Zalgiris έχει 3/3 ήττες με τις ισπανικές που έπαιξε και 4/7 ήττες στα τελευταία. Όμως το σημαντικό ειναι πως με εξαίρεση τα 2 ματς με τις 2 πιο αδύναμες ομάδες (Ερυθρό και Khimki), όλα τα άλλα ματς που κέρδισε έχουν κριθεί στο τελευταίο καλάθι. Οπότε αυτό το χάντικαπ μας δίνει ασφάλεια,

Μιλάμε για 2 ισάξιες ομάδες που το φυσιολογικό είναι το equal!!! Άντε λόγω έδρας (χωρίς κόσμο βέβαια) να δώσουν στο τέλος 2,3-2,4 για τη φιλοξενούμενη και ένα χάντικαπ στο +3,5

ΥΓ: To bet μου θα είναι το 1ο. Όμως παίζω ένα καλό ποσό (εξίσου) και στο 2ο bet για να κασάρω ως το τέλος με όποιο πιθανό κέρδος. Ότι και να μου δώσουν θα το πάρω και θα μειώσω το ρίσκο στο πρώτο. Γιατί για να ανέβουν οι αποδόσεις το θεωρώ απίθανο
 
Zalgiris-Neptunas: 2 (+16,5) Stoiximan (1,85) Μέτριο bet ΥΓ: 1,83 στη Bet365

H απόδοση ανεβοκατεβαίνει και πλέον είναι στο 1,9. Anyway. Αυτό που διαβάζω είναι πως η Zalgiris (η οποία θα είναι 1η ως τα play-offs) ότι και να γίνει αφού η διαφορά της είναι τεράστια ακόμα και από τη 2η, θα κατέβει με τα 2α σήμερα γιατί έπαιξε 2 ματς για την Euroleague τη προηγούμενη βδομάδα και την επόμενη παίζει ίσως τα 2 πιο σημαντικά ματς εντός έδρας για να κρατηθεί σε διεκδίκηση θέσης για τα playoffs. Στην Ισπανία ήταν κακή απέναντι σε μια ελλιπή Real. Δε ξέρω τι θα γίνει τελικά, αλλά αν όντως ισχύει πως θα παίξει με τα δεύτερα είναι μεγάλη η διαφορά για να καλυφθεί...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελικά εκτός έμειναν οι Milaknis και Walkup

H Neptunas έχει ξεκινήσει με 2-9 και η Zalgiris το πάει στο χαλαρό αν και παίζει με βασική 5άδα. O καθένας κάνει οτι νομίζει
 
Πάμε σε μια mini ανασκόπηση:

Σήμερα το πρωί είχα αρκετό ελευθερο χρόνο και μαζεψα αρκετές πληροφοριες και κατέληξα σε 8-9 περιπου στοιχήματα (ποδοσφαιρο-μπασκετ). Από αυτά έπαιξα τα 5 τελικά (1 2αδα και 3 μόνα, εκ των οποίων το ένα live). Εδώ ποσταρα αυτό που θεωρουσα καλυτερο με βάση τις πληροφοριες που διάβασα και είναι και αυτό που πονταρα παραπανω.
Γιατί τα γράφω αυτα??? Για να αποδείξω πως αυτό που θεωρουσα καλυτερο είναι αυτό που βγήκε πιο οριακά από όλα!!! Και μάλιστα με μεγάλη δόση τυχης!!!



Ποια αφησα??
1) Sandhausen-Osnabruck: 1 (2,2) 3-0 FT
Αυτο αν και είχε ειδησεις για αρκετούς τραυματισμους και κακή απόδοση της φιλοξενουμενης, το αφησα γιατί ήταν ντέρμπι παραμονης.
2) Estoril-Benfica B: 1 (1,6) 2/1 (1-2/3-2)
Αυτό το αφησα γιατί οι πληροφοριες ήταν περιορισμενες αλλά παιζοταν από παρα πολλους. Για 1,6 ήταν το πρώτο που αφησα. Τελικά είχε στο live 2,3 στο 30, και κοντά στο 8-10 στο ημίχρονο. Ήρθε η ανατροπή χωρίς να ξέρω τι παιχτηκε.
Πάντως πλεον σταμάτησα να παιζω τέτοια.

Εκτός από αυτά τα 2 βρήκα και ένα Κοσοβαρικο μπάσκετ και ένα ποδοσφαιρικό από FYROM. Αυτά όμως έγιναν φραγη, όποτε περιμενα live. Ουτε εκεί βρήκα άκρη και εν τέλει περασε 1/2 και έτσι οκ.

Πάμε σε αυτά που έπαιξα:

1) Πρώτο και καλυτερο η Neptunas. Μιλάμε για άμπαλους. Αλλά ευτυχώς που στο 2ο ημίχρονο βγήκαν αυτά που διαβαζαμε και κράτησε στο παγκο όλους τους βασικούς η Zalgiris. Ο Grigonis δεν έπαιξε σχεδόν καθολου, O Rubit έπαιξε λίγο, ενώ ο Lauverne περισσότερο και αρκετά ο Λεκα.
Πάντως κάλλιστα θα μπορουσε να χαθεί, αφου περασε με 17 στο τελευταίο λεπτό.

2) Ένα αφρικανικό. Διάβασα πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με πολλες απουσίες και σε ουδέτερο γήπεδο. 2πλο DNB στο 2. Τελικά αποφάσισα να μη το παιξω και στο 2ο λεπτό τρώνε οι γηπεδούχοι κόκκινη και 0-1. Αν και τσατιστηκα, ήρθε το δώρο στο ημίχρονο. 1-1 στο φινάλε και σκανε απόδοση 1,72. Λέω κάτι παιζει δεν είναι δυνατόν. Μονοτερμα όλο το 1ο και με παιχτη παραπανω. Παιρνω το 2πλο αλλά με φοβο. Κρίμα γιατί τελικά ήταν ένα απίστευτο δώρο.
1-5 FT.

3) To over της Efes που είναι σε δαιμονιωδη κατασταση και έπαιζε σχεδόν πληρης απέναντι σε overish ομάδα. Τελικά βγήκε με 20+ το over.

4) Τέλος ακολουθησα ένα παλικαρι με τρελό ποσοστο στα over στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μου κανε εντυπωση πως βγηκαν και τα 2 (τα έπαιξα 2αδα) με τρελή διαφορά. Το ένα κοντεψε να βγει από το ημίχρονο και το κανα cash-out με 98%κερδος.

Anyway. Το σημερινό δεν ειναι για διαφήμιση και γίνεται τελευταία φορα. Απλα το κάνω για να δείξω το πως αυτό που θεωρείς καλυτερο μπορεί να είναι αυτό που μπορεί να σε καθαρίσει.

IMG_20210228_194502.jpg
IMG_20210228_194704.jpg
IMG_20210228_194814.jpg
 
  • Like
Αντιδράσεις: pipilas
Zalgiris-Villeurbanne:

Το 3,1 δίνει 2,7 στον Stoiximan και το 6,5 πηγε 4,5. Όμως είδα πως η Marathon άνοιξε ψηλά και δε θα διακινδυνεύσω να χάσω κάτι τις επόμενες μέρες.
Έστω και με ψιλά κέρδη (πρακτικα διφραγκα γιατί είναι γελοίοι) κάνω cash-out στο 2πλο καρφί όπως έλεγα στο post.
Και επειδή ήταν ριψοκίνδυνο δε θα το ξανά επιχειρήσω. Έτσι κι αλλιώς δε πληρωνουν αυτές οι συγκεκριμένες εταιρείες αυτό το στυλ παιχνιδιου...

Μένω στο bet με το χάντικαπ του +6,5!!!
 
Walkup και Milaknis δε θα παιξουν αυριο. Τελικά δεν έπαιξαν προχτες λόγω τραυματισμου...
Από την γαλλική ομάδα εκτός θα είναι ο Walton και Diot που έλειπαν και απο το προηγουμενο

Ήδη λυπάμαι που κασαρα το 3,05. Οι τιμές έχουν φτάσει πλεον στο λογικο και εκεί που υπολογίσαμε, δηλαδή στο 2,3 και στο +3,5.

Αν και θεωρώ πως είναι equal το σωστο..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Zenit-Real: 1 (2,22) Stoiximan (Mετριο Bet)

H Real είναι σε κακο φεγγάρι. Έχασε από Baskonia και Valencia και σήμερα και από Khimki. Τραυματισμοι και ελλείψεις σε βασικες θέσεις την έχουν πονεσει.
Παίζει σίγουρα χωρίς Llull, Fernandez και Randolph ενώ σήμερα έμεινε εκτός και ο Thompkins λόγω διαστρεμματος. Δε ξερω αν θα καταφέρει να γυρίσει σε 2 μερες.
Η Zenit έχει δείξει μεγάλα πραγματα φετος ενώ θα έχει και το πλεονεκτημα και της μετακίνησης που θα έχει η Ρεαλ.

Το 2,22 ειναι τιμή που μπορεί να παιχτει ανετα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ναι μωρη Khimki... 2πλο καλό σήμερα. Και κέρδισε τη Ρεάλ για το μακροχρόνιο αλλά και βγάλαμε το 2ο bet της μέρας...


Ήμουν όλη μέρα ανάμεσα στο under170,5 ή στο under78,5 της Khimki. Τελικά πηρα το 2ο που αποδείχτηκε χειρότερη κλινική και βγήκε οριακοτατα.

IMG_20210302_204929.jpg
 
Δυστυχώς μας την έφεραν οι βρωμογαλλοι με το κάκιστο 3ο δεκάλεπτο όπου έσπασαν τα καλάθια παιζοντας μόνο από το 3ποντο και παιζοντας άμυνα με τα ματια. Πηγαμε να το κλέψουμε στο προτελευταιο λεπτό, αλλά δυστυχώς το τελικό έγραψε +10
 
Για γέλια και για κλάματα... Οι διαιτητές στο 4ο δεκάλεπτο κάνουν τα παντα για να κρατήσουν την Ρεάλ στο παιχνιδι...

Έχουν δώσει ήδη 3-4 αντίστροφα φάουλ!!! Και έχουν ήδη στείλει τη Ρεάλ στο bonus

Σιχαμερή Euroleague, είναι δυσκολο να αφήσουν τις 3-4 μεγάλες ομάδες να χάσουν στα ισια
 
Σιχαμερη διαιτησία στο 4ο. Από εποχές CSSKA και Real προ 5-10ετιας.

Τις top3 ομάδες δε τις ξανακουμπαω στοιχηματικα. Αν άφηναν το παιχνιδι να εξελιχτεί θα έφτανε στο τελευταιο 5λεπτο με +(6-8) ποντους και με 2 φάουλ κατά η Zenit αντί για 5+...

Τέλος η γκρίνια. Προς γνώση μου και συμμόρφωση. Αυτές οι ομάδες είναι ο ορισμός του σιχαματος.

ΥΓ: Η πιο χαρακτηριστική φάση είναι το επιθετικό φάουλ του Thompkins στον Ponitka που τον ρίχνει 5 μέτρα εκτός γηπέδου. Το δίνουν αμυντικό. Οκ!!! Το έχουμε ξαναδεί το έργο.
Το αποκορυφωμα είναι η αντίδραση του Thompkins που ζητά και τεχνική ποινη για floating!!!!!
Θυμισε εποχές navarro που έπαιρνε 10 ανυπαρκτα φάουλ και στο πρωτο αντίθετο όλη η ομαδα γινόταν έξαλλη.
 
Khachanov-Tsitsipas: TB in match (2) Bet365 μικρό bet

2/3 στα μεταξυ τους ματς με το 3ο να σκάει στο δοκάρι με 7-5.
Καλο σέρβις, βαριά χτυπήματα, γρήγορη επιφάνεια.
Σωστότερο το 1,7 για αυτό το bet αν και παντα αυτό το bet είναι ρισκο και μπορεί να χαθεί σε ένα ΒΡ στο τσακ
 
Coric-Nishikori: 2 (2,37)
Coric-Nishikori: 2-1 sets (4)

Θεωρώ πως θα κερδίσει ή στη χειρότερη θα παρει σετ.
Το έπαιξα έτσι μοιρασμένο, ώστε αν έρθει 2-1 σετς να παρω τα λεφτά πισω και αν κερδισει ο Ιάπωνας να παρω το 1o bet με 2 απόδοση
 

Προγνωστικά

  • 19:45
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν
  • 19:45
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Λιλ - Άστον Βίλα
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • European Football Show Greek Edition 2023-24
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Ρόμα - Μίλαν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αταλάντα - Λίβερπουλ
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μαρσέιγ - Μπενφίκα
  • 00:05
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • European Football Show 2023 -24
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ολυμπιακός - Ναντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Νασρ - Αλ Φάιχα
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Μίλαν
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Νυρεμβέργη - Πάντερμπορν
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Τζένοα - Λάτσιο
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Αχλί - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Παλέρμο - Πάρμα
  • 21:30
    Novasports Start
    • Τενερίφη - Λεγανές
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κάλιαρι - Γιουβέντους
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Νις - Λοριάν
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρίο Άβε - Αρούκα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - Προμηθέας
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Περιστέρι
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια
  • Αύριο 20-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 06:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Qualifying
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    α γι'αυτό διεκόπη λέω και εγώ τι έγινε εδώ
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
    Ertzan Ertzan: Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος