Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Υπάρχει αρκετό value γιατί έχει 2 εύκολους γυρους και μετά πρεπει να περασει τους Rune-Rublev
Πέρυσι στο Wimbledon πέρασε τον Rublev με ένα παενυκολο 3-0.
Αν βάλει κανεις πως εδω θα έχει και ένα ποδοδφαιρικο γήπεδο μαζι του, αλλά και τους διοργανωτές να τον βολεύουν ίσως σε ώρες τότε αξιζει.
Ο Stoiximan δίνει 2,95 το να βρεθουν με τον Djoko στα προημιτελικα???? (δηλαδή λιγότερο) και το ίδιο bet η Bet365 το έχει στο 2,62
Υπάρχει αρκετό value γιατί έχει 2 εύκολους γυρους και μετά πρεπει να περασει τους Rune-Rublev
Πέρυσι στο Wimbledon πέρασε τον Rublev με ένα παενυκολο 3-0.
Αν βάλει κανεις πως εδω θα έχει και ένα ποδοδφαιρικο γήπεδο μαζι του, αλλά και τους διοργανωτές να τον βολεύουν ίσως σε ώρες τότε αξιζει.
Ο Stoiximan δίνει 2,95 το να βρεθουν με τον Djoko στα προημιτελικα???? (δηλαδή λιγότερο) και το ίδιο bet η Bet365 το έχει στο 2,62
Σε μια μέρα που ήμουν αναμεσα στις νίκες των Griekspoor, Fucsovics και το να παρει σετ ο Lestienne και ο Molcan τελικά πηραμε το 1/4 κερδισμένα. Προσωπικά είμαι οκ, γιατί κάτι τέτοιες μέρες επιλέγω συνήθως το μοναδικό χαμένο..
Τεράστιος Μούρης.
Ο άλλος είχε το ματς δικό του στο 3ο σετ ενώ ήταν μπροστά για κάποια φάση που δεν κατάλαβα γιατί μιξόκλαιγε στην διαιτητή νομίζω και στον supervisor πως λέγεται. Αποτέλεσμα γύρισε μπούμερανγκ όλο αυτό και πήρε τα @@ του Καράμπελα και γεια σας.
Από τους αχώνευτους μου είναι και αυτός μαζί με τα χέρια και τα πόδια του παίζει και το στόμα του δεν σταματάει κάθε φορά που δεν έβλεπα μου ερχόταν να του ρίξω 2 σφαλιάρες να έρθει στα ίσα του
Παίρνω 0,5/10 στο 6 της νίκης του Khachanov στον Stoiximan ως κάλυψη του 1ου bet.
Αν και με μεγάλο ρίσκο, βγήκε το ότι περιμενα ως το 1ο σετ (που σπάνια χάνει ο Στέφανος) γιατί δε μπορουσα να παρω μεγάλη κάλυψη με τον Djoko να μην έχει παιξει έστω και αν δειχνει σε beast-mode.
Ασε που τον Στέφανο εδώ τον στηρίζουμε. Ελπίζω να μη μαλακιστει σήμερα άλλο.
Σε λίγο ξεκινάει ο μονός αγώνας play-off ανάμεσα στην Σακάριασπορ και την Εγιούπσπορ. Παίζεται το Χ ημίχρονο 2,05 στην στοίχιμαν, 1 DNB 1.93 αλλά και η πρόκριση Σακάριασπορ. Εντάξει πείρα κτλπ έχει η Έγιουσπορ αλλά έχει και τον ταβερνιάρη προπονητή Αρντά Τουράν
Στην Σκωτια στο ντέρμπι του Εδιμβούργου Χαρτς - Χιμπερνιαν 1-1 , οι γηπεδούχοι παίζουν με 10 παίχτες και μόλις τελείωσε το ημίχρονο....θεωρώ πως στο δεύτερο μέρος άνετα μπορεί να έχει μια ακόμα κόκκινη κάρτα!
Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν θεματικές ενότητες. Αυτό που έγραψες σ'εμένα πριβέ θα πας στο που σου δίνω και θα πατήσεις νέο θέμα. Στην συνέχεια γράφεις τον τίτλο του θέματος και από κάτω το μήνυμα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.