Προγνωστικα tennis 2022

Καλά αστα να πάνε.

Το είδα το συγκεκριμένο ματσ και ο Μπασιλασβίλι έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη για να κάνει κάτι καλό στο ματσ ,είτε αυτό είναι να κάνει μπρέικ , είτε να νικήσει σετ.

Πραγματικά μόνος του το έχασε το ματσ ,ενώ και σέρβιρε καλύτερα (στο 1ο σετ τουλάχιστον γιατί μετά από αυτά που έκανε στο TB το άλλαξα για να μη σπάσουν τα νεύρα μου) και γενικότερα η παρουσία του ήταν ανώτερη.

Βάσει της εικόνας του αγώνα όμως , έπεσες μέσα στο ότι οι αποδόσεις ήταν υπερβολικές και ας χάθηκαν όλα με τον τρόπο που χάθηκαν.

Moving on.
Και στο τέλος θα το παρει ο Kecmanovic...
 
Zverev: Winner of 4th Q (2,5) Stoiximan (1/10)
Zverev-Sinner: to reach QFs (3,75) Stoiximan (1/10)
Tsitsipas: Finalist (3) Bet365 (1/10)
Tsitsipas: Winner (6) Bet365 (0,5/10)
 
Αν και δε προκειται να παιχτει το ματς, ας το αγοράσουμε και ας παει void...

Van De Zandschulp-Carreno Busta: 0-2 CS (1,98) Stoiximan (1/10)
 
Schwartzman-Paire: 2 (7,1) Stoiximan (0,5/10)

Τι 7,1 ρε ταγαρια? 6-0/6-0 να λήξει δε θα στεναχωρηθώ... Το 1/10 το βάζω λόγω τεράστιου value... Και ελπίζω στο 1-0 σετ για να έρθει η κάλυψη...

ΥΓ: Δε το παω στα άκρα.... Το παω στο λογικό πονταρισμα 0,5/10
 
Coric-Lajovic: 2 (1,78) Stoiximan (1/10)

Αν έπαιζε με όποιον άλλον θα πηγαινα στο 1ο σετ αφου ο Lajovic έχει θέματα σταθεροτητας με το περας του ματς αλλά και ο Coric σε φάση επανένταξης είναι στο tour οπότε και αυτός θα έχει πολλα θέματα κόπωσης...
Πάω στο καλυτερο χωμάτινο παιχτη
 
Karatsev-Goffin: 2 (1,83) Stoiximan (1,5/10)

Δε το βλέπω να μένει πανω απο 1,6.
 
Basilasvili-Fognini: 1/2 (8) Bet365 (0,5/10)

O Γεωργιανός είναι δυνατός στην αρχή του ματς και αρχίζουν τα προβληματα του σέρβις στη συνέχεια... Ο Fognini πάντα είναι ξεκούραστος στην αρχή των τουρνουά. Θεωρώ πως και οι 2 θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και ή πας στη κόντρα του φαβορί (ίσως καλυτερα στο 1ο σετ) ή πας στην ανατροπή με λιγότερα χρήματα και με καλυτερες πιθανοτητες από ότι δείχνει το 8.

ΥΓ: Αυτό το equal πλέον του Lajovic, πλέον είναι must bet... Δε καταλαβαίνω γιατί ο Coric έφτασε σε αυτό το επίπεδο των τιμών. Αδιανόητο.
Όσο για τον Goffin έφτασε στο 1,6 που λεγαμε

ΥΓ2: Επίσης το τελευταίο ματς με ενδιαφέρον είναι το Murray-Thiem. O Thiem μέχρι να φτάσει (αν φτάσει ποτε) σε καλό επίπεδο είναι για κόντρες. Βέβαια εδώ μου κάνει εντυπωση πως επέστρεψε ο Murray που είπε πως θα παιξει ξανά στο χόρτο...
 
Πάντως εγώ εκείνο το 2,32 του Μάρεϊ το λιγουρεύομαι (όπως ρωτάει και ο Μπουμπούκος "τα λιγουρεύεστεεε?") τουλάχιστον ο Μάρεϊ τα παλεύει ενώ ο Τιμ έχει τα ψυχολογικά του και γενικά είναι "χώμα"
 
Εγώ να δεις πως το λιγουρευομαι.... Αλλά μου κάνει τρομερή εντυπωση πως δήλωσε πως θα αφήσει τη χωμάτινη σεζόν και θα συνεχίσει πανετοιμος για το χόρτο...

Τι άλλαξε? Τι προπονηση έχει κάνει από το Miami που έπαιξε τελευταία (1 μήνα πριν)? Συνεχιζει με τον Λεντλ ή τα σπάσαν πριν καν αρχίσουν? Άρχισε τους μαγικους ζωμους?

Πολλά ερωτήματα που δε ξερω ποσο ευκολα απαντουνται για να πονταρουμε...
 
Στις καθιερωμένες αλλαγές αποδόσεων, δίνω το 2,5 της κατάκτησης του 4ου quarter από τον Zverev στον Stoiximan και το αγοράζω στη Bet365 με 2,87!!
 
Ruud: Finalist (20) Stoiximan (0,5/10)

Πάω και στο τελευταίο μακροχρόνιο και πραγματικα παιρνω μια τιμή η οποία είναι super value και ας ακουγεται γελοίο σε ένα μισό όπου έχουμε τους Djokovic/Nadal/Alcaraz και ποσους ακόμα (Murray/Thiem/Hurkacz/Monfils/Norrie...)

Και η ερώτηση είναι γιατί?

1) Η Μαδρίτη είναι το πιο γρήγορο clay tournament και διαχρονικά κερδίζουν οι καλοι clay players που όμως έχουν και αρετές από το σέρβις... Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το μόνο clay Master που έχει κερδίσει ο RF και παραλληλα αυτό που έχει κερδίσει λιγότερες φορές ο Rafa που εδώ ποτε δε τα παει καλα.
2) Ο Nadal έρχεται μετά από τραυματισμό και έχει θέσει στόχο το RG και όχι τη Μαδρίτη. Είμαι βέβαιος πως θα χάσει μέχρι τα προημιτελικα...
3) Ο Djokovic έχει ακόμα θέματα φυσικής κατάστασης και σίγουρα κοιτάει άλλου. Βέβαια εδώ θα είναι ένα ωραίο crash test σε ένα τουρνουά που του ταιριάζει. Αλλά όταν χάνεις με κάτω τα χέρια από τον Rublev!!! πως να περασεις τον Ruud..
4) O Alcaraz έχει πολλα σκαμπανεβάσματα. Έχει τρομερά χτυπήματα αλλά είναι ασταθής από το σέρβις και εδώ δε χωράνε λάθη.
5) Ο Ruud είναι τρομερός από το σέρβις και σίγουρα νομίζω έχει τα στοιχεία που ταιριάζουν στο τουρνουά...

Το 20 είναι 11 στη Bet365 και νομίζω πως η σωστή τιμή είναι αυτή...
 
Schwartzman-Paire: 2 (7,1) Stoiximan (0,5/10)

Τι 7,1 ρε ταγαρια? 6-0/6-0 να λήξει δε θα στεναχωρηθώ... Το 1/10 το βάζω λόγω τεράστιου value... Και ελπίζω στο 1-0 σετ για να έρθει η κάλυψη...

ΥΓ: Δε το παω στα άκρα.... Το παω στο λογικό πονταρισμα 0,5/10
Ο Περ μετά το 1ο σετ πλήρωνε 3.00 (!!) στη μπτ365 για να νικήσει το 2ο.

Αγόρασα σκεπτόμενος το πικ σου και πληρώθηκα.

Είχα πάρει επίσης και Λαγιοβιτζ στο λαιβ κοντά στο 2.30 και νίκησε αρκετά εύκολα αν και έδωσε το 2ο σετ αλλά

και Μπαχιασβίλι να νικήσει το 1ο σετ (2.75 prematch), όλα βάσει των δικών σου προγνωστικών εδώ.


Να σαι καλά φίλε Καβατζίμ!
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: Kavajim
Το μεγαλυτερο value ήταν ο Goffin που περασε αέρα.
Ο Lajovic όπως λες έπρεπε να κερδίσει με 2-0 και δε καταλαβαίνω γιατί τον έφτασαν κοντά στο 1.95
Όσο για το Basilasvilli χαίρομαι πολυ που επαιξες το σωστό bet που αν και το έλεγα εγώ έπαιξα το ριψοκίνδυνο.
Κρίμα που ο Ιταλός δε το προσπαθησε περισσοτερο για την ανατροπή...
Όσο για τον Paire πήγα να προλαβω το 7,1 γιατί μετά ήξερα ότι θα πεσει αν και το σωστό bet θα ήταν το να παρει ένα σετ και τελικά έληξε 2-1.

Ελπίζω αυριο να έχει περισσοτερες ευκαιρίες...

Συνολο: +7,69/10
 
  • Like
Αντιδράσεις: defectus
Με λαιβ ασχολείσαι καθόλου δυναμικά Καβατζίμ?

Επειδή θεωρώ ότι έχει κάτι τρομερές ευκαιρίες για υψηλό ποντάρισμα ,αρκετά συχνά.

Παράδειγμα , την νίκη του Σινερ σήμερα που έφτασε μέχρι και 4.5(!) σε κάποια φάση (αν και γλίτωσε 2MP ο άτιμος) , την νίκη του Μουσέτι χθές κοντά στο 2.50 που το γύρισε σχετικά εύκολα αν και ήταν χώμα γενικά σήμερα και εχθές και δεν έπαιξε καλά..Και αυτά τα σποταρα εγώ.

Φαντάσου πόσα θα εντόπιζες εσύ.
 
Γενικά εδώ και αρκετους μήνες μου είναι υπερβολικά δυσκολο να βλέπω πολλους αγώνες λόγω υποχρεώσεων οικογενειακών. Συνήθως παρακολουθω σε μεγάλα τουρνουά και συγκεκριμένα ματς και αυτά στιγμιότυπα συνήθως.

Πάντως και στο live, θα πρεπει να κινείσαι και με παρομοιους κανόνες που υπάρχουν και στα pre-match bets γιατί πολυ ευκολα μπορεί να χαθείς. Επίσης πολλες φορες υπάρχουν διακυμάνσεις των παικτών μέσα στα σετς και έτσι δεν είναι και τόσο ευκολο όσο φαίνεται..

πχ τον Sinner που λες τον είδα. Εσωσε 3 ΜΡς αλλά γενικά κέρδισε πολυ δυσκολα αν και δεν έπαιξε πολυ άσχημα. Δε ξερω αν το ματς αυτό παιζοταν 10 φορές αν κέρδιζε πανω απο 3-4 φορές...

Anyway, το προσπαθησα πολλες φορες αλλά δε βγαίνει τρελό κέρδος για τις ώρες που σπαταλάς... Το μόνο θετικό του να βλέπεις πολλα ματς είναι να ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας.. Αν και αυτό αλλάζει συνέχεια ανάλογα με πολλες συνισταμένη στο τενις...

πχ ο Paire εδώ και 2 χρόνια αδιαφορεί για όλα τα τουρνουά πλην Masters και grand slams. Μόνο εκεί αξίζει να τον πονταρεις.. Όποτε το να παρει σετ σήμερα είχε μεγάλο value παρά τη δυσκολία που ηρθε...

Το τενις είναι φόρμα, στατιστική, H2H, βαθμολογία από περσινα τουρνουά, αγωνιστικά στοιχεία τενίστας που ταιριάζουν με την επιφανεια του τουρνουά, διάθεση, τραυματισμοί, έδρα και φυσικά τυχη!!!

Και δυστυχώς το τελευταίο παιζει τεράστιο ρολο και στην έκβαση αλλά και στην επιλογή του καλυτερους bet.

πχ. Βλέπεις πως αξίζει η κόντρα του Basilasvilli. Αλλά τι επιλέγεις? Καρφί νίκη? 1ο σετ? Χάντικαπ? Over/under? Το θέμα είναι βρεις πιο από όλα. Γιατί μπορεί να περασουν τα μισά και τα αλλα να χαθουν παρά το ότι η επιλογή σου είναι σωστη.
Δηλαδή κάποιος μπορεί να παιξει over γιατί σου λέει δε γίνεται θα παρει κάτι και αυτός και έτσι θα έρθει. Και να έρθει under κερδίζοντας το outsider...

Anyway, είναι πολλα και πολλες φορες όταν έχω χρόνο γράφω πολλα στο σκεπτικο και άλλες τα περναω έτσι σα σημεία... Αλλά από πισω υπάρχει παντα ένα σκεπτικο... Βέβαια άλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι...
 
  • Like
Αντιδράσεις: defectus
Τόσα πολλα δώρα σήμερα και βγάλαμε λίγα σχετικά με τα δεδομένα...
Πέρασε και ο Murray... Πάει και αυτό το 2,35
 
Μία ερώτηση φίλε Kavajim ,

εφόσον έχω παρατηρήσει ότι αρέσκεσαι σε μεγάλες αποδόσεις που έχουν value ,

πως σου φαίνεται η κόντρα του Αλκαράθ(στο 1ο σετ) και του Κετσμανοβιτσ?

Πιστεύω ότι ο Μπασιλασβίλι έχοντας παίξει έναν αγώνα ήδη , θα είναι πιο προσαρμοσμένος στις συνθήκες από ότι ο Αλκαράθ που φαίνεται λίγο out of it , και μπορεί να κερδίσει το 1ο σετ(5.5 στην μπετ365) μέχρι να βρει τα πατήματά του ο Κάρλος.

Για τον Bublik , πιστεύω ότι οι αποδόσεις είναι λίγο μεγάλες (4.00 στη μπετ365 το moneyline του) για τις fast συνθήκες του court που γίνεται το ματσ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το Bublik δε θα τον ακουμπούσα στο χώμα. Είναι παντελως αδιάφορος στα περισσοτερα παιχνιδια... Και παιζεις joker με αυτόν.

Όσο για το 1ο αξίζει και το έχω στο μυαλό μου για κάτι μικρό.. Αλλά και ο Alcaraz μπαίνει δυνατά στα ματς του, όποτε είναι διλημμα
 
Cilic-Ramos: 1 (1st set winner) (1,75) Stoiximan (1/10)
Μετά τα χτεσινά του Basilasvili-Fognini που δε πηρα το 1ο σετ αλλά την ανατροπή και έληξε 2-0, χεστηκα σήμερα σε ένα ίδιο ματς και μπορεί να πηραμε το 1ο σετ, αλλά η ανατροπή έρχεται και εμείς κοιμηθήκαμε...

3/3 ανατροπές είχε ο Cilic εναντίον του και παει για το 4/4


Συνολο: +8,44/10
 

Προγνωστικά

  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ολυμπιακός - Ναντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Νασρ - Αλ Φάιχα
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Μίλαν
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Νυρεμβέργη - Πάντερμπορν
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Τζένοα - Λάτσιο
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Αχλί - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Παλέρμο - Πάρμα
  • 21:30
    Novasports Start
    • Τενερίφη - Λεγανές
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κάλιαρι - Γιουβέντους
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Νις - Λοριάν
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρίο Άβε - Αρούκα
  • 13:35
    Action 24
    • Σειρήνες Γρεβενών - Καστοριά
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Λέστερ - Γουέστ Μπρομ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Θέλτα - Λας Πάλμας
  • 15:00
    Novasports 2HD
    • Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
  • 16:30
    Novasports 2HD
    • Βόλφσμπουργκ - Μπόχουμ
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  • 16:30
    Novasports 5HD
    • Χάιντενχαϊμ - Λειψία
  • 16:30
    Novasports Prime
    • Matchday Live Λεπτό προς Λεπτό
  • 16:30
    Novasports Start
    • Κολωνία - Ντάρμσταντ
  • 17:00
    Novasports 4HD
    • Λούτον - Μπρέντφορντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Γουότφορντ - Χαλ
  • 17:00
    Novasports Premier League
    • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Βαγιεκάνο - Οσασούνα
  • 18:00
    Novasports Extra 1
    • Ναντ - Ρεν
  • 18:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΟΦΗ - Βόλος ΝΠΣ
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Έμπολι - Νάπολι
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
  • 19:15
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • ΚΠΡ - Πρέστον
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Βαλένθια - Μπέτις
  • 19:30
    Novasports 3HD
    • Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Ατρόμητος - Κηφισιά
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Ατρόμητος - Κηφισιά
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Γουέχντα
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Αμβούργο - Χόλσταϊν Κίελ
  • 21:30
    Novasports Premier League
    • Γουλβς - Άρσεναλ
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ελλάς Βερόνα - Ουντινέζε
  • 21:45
    Novasports Start
    • Γκενκ - Άντερλεχτ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Ζιρόνα - Κάδιθ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λανς - Κλερμόν
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μπράγκα - Βιζέλα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Περιστέρι
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  • 16:00
    Action 24
    • Ηρακλής - Μεγαρίδα
  • 17:15
    ΕΡΤ3
    • Άρης - Κολοσσός H Hotels
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA on Fire 2023-24 Ε25
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 21:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κρεμόνα - Μπρέσια
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • NBA 2023-24
  • Αύριο 21-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 06:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Qualifying
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 06:00
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint
  • 10:00
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Qualifying
  • 10:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών - Γυναικών 2024
  • 12:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών - Γυναικών 2024
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
    Αδιάβροχος Forum Bot: Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο...