Πρόβλημα με παλιά ταυτότητα στην Bet365

pkerest

New Member
17 Οκτ 2022
21
9
3
Εκανα εγγραφη στην bet365 και πηρα το bonus με τα κουπονια .Υστερα εστειλα τα εγγραφα για την ταυτοποιηση.Με δεδομενο οτι ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με τα εγγραφα μου και συγκεκριμενα την ταυτοτητα ,προχωρησα στην καταθεση των 100 ευρω.Πονταρα και δυο μικροποσα, για να εξοικειωθω με το περιβαλλον, με ενα μικρο κερδος των 3 ευρω.
Υστερα ελαβα μυνημα οτι η ταυτοτητα μου ειναι ληγμενη και δεν μπορει να ολοκληρωθει η επαληθευση του εγγραφου.Οπως καταλαβαινετε αυτη την στιγμη δεν μπορω να προχωρησω σε αναληψη .Επικοινωνησα μαζι τους ζητησα την επιστροφη του ποσου της καταθεσης και μονο.
Η απαντηση τους βεβαια ηταν αρνητικη βαση των ορων της αδειοδοτηση τους.Εννοειται οτι θα προχωρησω σε καταγγελια με αιτημα την επιστροφη της καταθεσης αλλα και ερωτηματα για την διαδικασια.Ηδη τους εχω απαντησει και τους εχω ενημερωσει.
Ξερω θα μου πειτε λαθος μου που προχωρησα στην καταθεση.Εδω ομως προκυπτουν σοβαρα θεματακια μεσα απο αυτη την εμπειρια μου.
Αυτα τους εθεσα σαν ερωτημα αλλα θα το κανω και στην καταγγελια μου.
Τους ενημερωσα οτι επειδη υπαρχουν οροι αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι καταχρηστικοι προς οφελος της εταιρειας αλλα ισως και παρανομοι,κατι που δεν θα το κρινω εγω.
Οι περιορισμοι πριν την διαδικασια της ταυτοποιησης ισχυουν μονο για την αναληψη,αλλα οχι για την καταθεση και το πονταρισμα.Δηλαδη η εταιρεια δεχεται ενα χρηματικο ποσο και το πονταρισμα πριν την ταυτοποιηση αλλα οχι την αναληψη.
Και αφου απορριπτει συγκεκριμενο εγγραφο σε αφηνει να συνεχιζεις να πονταρεις η ακομα και να κανεις αλλη καταθεση.
Ναι αλλα...πριν την ταυτοποιηση η εταιρεια δεν εχει επιβεβαιωση ουτε την ηλικια του χρηστη και αν αυτος μπορει να χρησμοποιησει νομιμα τις υπηρεσιες της.Δηλαδη ενας ανηλικος η κατω των 21 ετων μπορει αν εχει μια τραπεζικη καρτα, που ισως να μη του ανηκει,να καταθεσει και να πονταρει .......παρανομα.
Για αυτο τον λογο σκοπευω να παρω και συμβουλη απο δικηγορο.Δεν εχει να κανει πλεον με τα 100 ευρω αλλα με την αυθαιρεσια που υπαρχει στο διαδυκτιο και με τους καταχρηστικους ορους που εχουν.
Μ ε τον ιδιο τροπο που δεχτηκανε τα χρηματα μου μεσω μιας τραπεζικης καρτας θα επρεπε να μου επιστρεψουν τα χρηματα.
Δεν δεχονται ενα εγγραφο ,την ταυτοτητα ,που δεχεται νομικο οργανο κατα την διαδικασια των εκλογων ,η τραπεζα για συναλλαγες και ολες οι αρχες του κρατους.

Το bonus με τα κουπονια δεν το ελαβα ,αφου πρωτα πρεπει να τζιραρεις τα 100 ευρω της καταθεσης.

Αν γνωριζει καποιος δικηγορο η δικηγορικο γραφειο που γνωριζει απο αυτα ας με ενημερωσει παρακαλω.
Επισης οποιος αλλος θελει να κανουμε ομαδικη καταγγελια η αγωγη ας με ενημερωσει.
Σκοπευω να περασω και απο την τραπεζα για αυτη την συναλλαγη αφου αυτο το χρηματικο ποσο σιγουρα δεν ανηκει στην bet365 αφου η ιδια αποριπτει εγγραφο στο οποιο στηριζετε η συναλλαγη.
Δεν ειναι τραπεζα η bet365 ουτε η εφορια για να δεσμευει χρηματα και να τα βαζει στην τσεπη της.
Ηδη ξεκιναω και την καταγγελια μου στον ΕΕΕΠ στην MGA ,επικοινων με τραπεζα και συνεχιζω αν ενδιαφερονται και αλλοι για το τι συμβαινει με τις στοιχηματικες και τους κατχρηστικους ορους και τους παρανομους.

Οι περιορισμοι πριν την διαδικασια της ταυτοποιησης ισχυουν μονο για την αναληψη,αλλα οχι για την καταθεση και το πονταρισμα.Δηλαδη η εταιρεια δεχεται ενα χρηματικο ποσο και το πονταρισμα πριν την ταυτοποιηση αλλα οχι την αναληψη.
Για την ακρίβεια υπάρχει και περιορισμος στις καταθέσεις δηλαδή μέχρι 800 ευρώ. Για αυτόν τον λογο ακόμα και οι χειρότερη εταιρία, στην περιπτωση αυτη, επιστέφει τα χρήματα της κατάθεσης! και ΜΟΝΟ της κατάθεσης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εταιρεία που εχει φαει την κατάθεση για την παραπάνω αιτια....
Δυστυχώς η ιστορία με την 365 που είναι μια photο της λειτουργείας του Ελληνικού κράτους.
Οπως ενας υπάλληλος πρόσληψη με ΑΣΕΠ με όρεξη για δουλειά απο αυτούς που μπήκαν fair, σε 5 χρονια θα γίνει χειρότερος από κάποιους παλιούς υπαλλήλους.. Ετσι και η 365 μπορεί να γινει χειρότερη και από την από την beterebels.... βλέπει την novibet τι κανει.... είδε τον ΟΠΑΠ να λειτουργεί χωρίς αδεια στο internet και ποια ηταν τα αποτελέσματα των νομικών διαδικασιών της goalbet....
Eεεε ρε παιδιά για ποσο ακόμα θα χαλάει την πιάτσα!
Τουλάχιστον στην Βetrebels είχαμε και τον Παλαύρα και τα λέγαμε στον ενικο :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Βαση νομοθεσιας ληγουν μετα απο 15 χρονια και εγω δεν το ηξερα.
Ημερομηνια ληξης ομως δεν εχουν.......εδω ειναι το θεμα.
Ειναι λιγο νομικα αυτα.Η BET365 δεχτηκε μια τραπεζικη συναλλαγη που στηριζεται στην εγκυροτητα αυτου του εγγραφου.Και αφου απορριπτει αυτο το εγγραφο τουλαχιστο θα επρεπε να γινει η επιστροφη του χρηματικου ποσου ,αφου οπως η ιδια λεει δεν ισχυει το εγγραφο.Τα χρηματα δεν της ανηκουν για να τα δεσμευσει.
Πρεπει να επιστραφουν στον τραπεζικο λογαριασμο.Μπορει ναι να μην επιτρεψει την αναληψη κερδους υπο αυτες τις συνθηκες αλλα οχι να μην επιστραφει το χρηματικο ποσο της καταθεσης.
Συγνωμη αλλα εδω μιλαμε για απατεωνες.Παιρνουν τα χρηματα ,απορριπτουν το εγγραφο και δεν τα βαζουν στην τσεπη.Εγγυημενο κερδος για την εταιρεια.
Εδω υπαρχει και θεμα με την τραπεζα για αυτο μαλλον θα ερθω σε επικοινωνια μαζι τους αφου η συναλλαγη εγινε μεσω αυτης.
Κατα τα αλλα εχω ανaρτησει ενα θεμα για οποιον εχει αντιμετωπισει η αντιμετωπιζει προβληματα με την bet365
για ομαδικη αγωγη.
Μη μπερδεψουμε τα θεματα ομως ......τα λεμε εκει οποιος θελει.

• Like
Αντιδράσεις: grosan
Βαση νομοθεσιας ληγουν μετα απο 15 χρονια και εγω δεν το ηξερα.
Ημερομηνια ληξης ομως δεν εχουν.......εδω ειναι το θεμα.
Ειναι λιγο νομικα αυτα.Η BET365 δεχτηκε μια τραπεζικη συναλλαγη που στηριζεται στην εγκυροτητα αυτου του εγγραφου.Και αφου απορριπτει αυτο το εγγραφο τουλαχιστο θα επρεπε να γινει η επιστροφη του χρηματικου ποσου ,αφου οπως η ιδια λεει δεν ισχυει το εγγραφο.Τα χρηματα δεν της ανηκουν για να τα δεσμευσει.
Πρεπει να επιστραφουν στον τραπεζικο λογαριασμο.Μπορει ναι να μην επιτρεψει την αναληψη κερδους υπο αυτες τις συνθηκες αλλα οχι να μην επιστραφει το χρηματικο ποσο της καταθεσης.
Συγνωμη αλλα εδω μιλαμε για απατεωνες.Παιρνουν τα χρηματα ,απορριπτουν το εγγραφο και δεν τα βαζουν στην τσεπη.Εγγυημενο κερδος για την εταιρεια.
Εδω υπαρχει και θεμα με την τραπεζα για αυτο μαλλον θα ερθω σε επικοινωνια μαζι τους αφου η συναλλαγη εγινε μεσω αυτης.
Κατα τα αλλα εχω ανaρτησει ενα θεμα για οποιον εχει αντιμετωπισει η αντιμετωπιζει προβληματα με την bet365
για ομαδικη αγωγη.
Μη μπερδεψουμε τα θεματα ομως ......τα λεμε εκει οποιος θελει.

Λήγουν οι ταυτότητες μας ;
Πρώτη φορά το ακούω.
Εμένα είναι από το 1980. Την έβγαλα μία μέρα πριν πάω στρατό και την πήρα πίσω από το αστυνομικό τμήμα μόλις μου έβγαλε το "δύναται" το στρατιωτικό νοσοκομείο !
Αλλά αν είναι έτσι βγάζεις καινούρια.

Μου ειπανε να τους στειλω μια καινουργια.Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη για να μπω σε τετοια διαδικασια αλλαγης.Εδω υπαρχει φιλος στο forum που αλλαξε ταυτοτητα τους ενημερωσε και του εκλεισαν τον λογαριασμο.
Μου στειλανε και ενα αρθρο απο το φεκ που γραφει για ισχυ για 15χρονια στις ταυτοτητες.Βεβαια το φεκ στο αρθρο 13 γραφει οτι ισχυουν υστερα απο την διαπιστωτικη πραξη του υπουργου για την εκδοση των νεων τυπου δελτιων και μεχρι τοτε ισχυουν οι διαταξεις αρθρου του 2005.Τους ζητησα να μου απαντησει το νομικο τμημα τους.Μαλλον θα περιμενω πολυ.Νομικος δεν ειμαι ,θα τα κρινουν αλλοι αυτα.
Επικονωνησα και με την ΕΕΕΠ.Μου ειπε ο ανθρωπος οτι κανουν οτι γουσταρουν οι στοιχηματικες.Συμφωνουμε του λεω αλλα τι κανω .Μου ειπε να κανω φορμα παραπονου μεσα απο την σελιδα τους αλλα οχι απο τον λογαριασμο μου γιατι ετσι θα παει σε τμημα που θα το δει πιο σοβαρα και αν δεν ικανοποιηθω υστερα καταγγελια.
Αυτο που τους ρωτησα εγω ειναι οτι αφου δεν θεωρουν εγκυρο το εγγραφο της ταυτοτητας πως δεχονται μια τραπεζικη συναλλαγη και δεν την επιστρεφουν ,αφου αυτη η συναλλαγη στηριζετε σε αυτο το εγγραφο μεσω της τραπεζας.
Επισης εχω θιξει αρκετα το θεμα των περιορισμων πριν την ταυτοποιηση.
Δηλαδη δε σου επιτρεπουν την αναληψη και καλα κανουν αλλα σου επιτρεπουν την καταθεση και πονταρισμα πριν την ταυτοποιηση.Ενας ισχυρισμος τους ειναι το οριο ηλικιας βαση τηα αδειας του.
Οταν ομως κανεις καταθεση η και πονταρισμα πριν την ταυτοποιηση δεν τους ενδιαφερει το οριο ηλικιας.
Ειναι και νομικα αντιφατικα ολα αυτα.Για αυτο και να κλεισει η υποθεση μου θετικα, δεν θα σταματησω.
Θα εχει και συνεχεια με θεμα την ταυτοποιηση και τους περιορισμους οσο αφορα την καταθεση και το πονταρισμα.

Δεν αξίζει να βγάλεις νεα ταυτότητα σε καμία περίπτωση γιατί πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξεις ξανα οταν βγάλουν τις νεες. Επίσης το επίπεδο ασφάλειας των Ελληνικών ταυτοτήτων δεν είναι αποδεκτο στις υπόλοιπες χωρες της Ε.Ε και σου ζητάνε νέου τύπου η δίπλωμα καρτελάκι και όχι το τρίπτυχο.
Η καλύτερη λύση είναι διαβατήριο οπου επιτέλους το κόστος έπεσε, αν όχι σε χαμηλότερα επίπεδα, ας πούμε στα ιδια επίπεδα της Ε.Ε. ΜΕ την 10ετη διάρκεια και δεν έχεις να ενημερώσεις καμία υπηρεσία....

Και ενα πικρόχολο σχόλιο:
Ανοίγουμε και λογαριασμούς με το διαβατήριο σε εταιρείες στο εξωτερικού αφού η αρμίδια αρχή της Ελλάδας λεει οτι οι στοιχηματικες κάνουν οτι θέλουν αρα χωρίς αιτια δεν θα έχουμε πρόσβαση σε αυτό το είδος της διασκέδασης. Λάθος;

Και κατι αλλο......μηπως να προτιμαμε στοιχηματικες με καταθεση μεσω pay pal?H paypal εχει νομικο τμημα για τετοιες περιπτωσεις με συναλλαγες στο διαδυκτιο.Μια σκεψη κανω.

Απο οτι ειδα στους ορους και προυποθεσεις της συμβασης με την bet365 αν η ολοκληρωση της επικυρωσης των εγγραφων παραμεινει εκκρεμης και ο λογαριασμος μπει σε κατασταση φραγης , η bet365 ειναι υποχρεωμενη να νου επιστρεψει την αναληψη της καταθεσης συμφωνα και με τον Κανονισμό Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων.Οχι ομως τυχον κερδη.
Βεβαια το τμημα εξυπηρετησης δεν ηθελε να με ενημερωσει για την εξελιξη της διαδικασιας αυτης και οτι μετα την προθεσμια της ολοκληρωσης η μη επαληθευσης του λογαριασμου θα ειναι αναληψιμο αυτο το ποσο.
Τωρα τους εχω στειλει παλι ερωτημα για τα παραπανω και τον συγκεκριμενο ορο .Αν βρουν παλι κατι εννοειται οτι θα συνεχισω συμφωνα και με τους ορους της συμβασης.
Ευτυχως δεν εχω κερδη παρα μονο 5 ευρω απο ενα μικρο πονταρισμα που εκανα για να εξοικειωθω με την σελιδα.Ενημερωνω σε περιπτωση που μελλοντικα αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα.
Προσεχτε αυτο ομως με την ταυτοτητα στην bet365 σε περιπτωση που προχωρησετε σε αναληψη ειδικα μεγαλου ποσου.Με αλλες εταιρειες δεν ειχα προβλημα.

Καλησπέρα! Διότι έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τo bet365 βρέθηκε λύση ; ή πάνε τα λεφτά χαμένα;

Η λυση ειναι να βγαλετε νεες ταυτοτητες που ετσι κι αλλιως όπου και να πατε αυτες θα σας ζητανε.

Η ταυτότητα μου είναι από το 1996 (δεν έχει καν λατινικούς χαρακτήρες) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την 365 στις συναλλαγές μου, από το 2014 που γράφτηκα.
Πρώτη φορά ακούω ταυτότητα να λήγει.
Σε κάθε περίπτωση 100 ευρώ δε θα τους χαριζα πάντως.
ΥΓ. Πάντως με ανάληψη από 365 ουτε εγώ ουτε κανείς που ξέρω προσωπικά είχε πρόβλημα ποτέ. Και λεω προσωπικά, γιατί από αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ ή απο αυτά που καουω αριστερά δεξιά για γνωστούς του γνωστού, δεν έχω εμπιστοσύνη και κρατάω πισινή γιατί πολλές φορές δεν είναι όπως τα λένε

Προγνωστικά

• 19:30
    Novasports 4HD
    • Κίελo - Ντόρτμουντ
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Κόμο - Μίλαν
  • 21:30
    Novasports 2HD
    • Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι
    Novasports 3HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ
    Novasports 5HD
    • Τσέλσι - Μπόρνμουθ
    Novasports Extra 1
    • Λεβερκούζεν - Μάιντς
    Novasports Extra 2
    • Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ
    Novasports News
    • Γουέστ Χαμ - Φούλαμ
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Αταλάντα - Γιουβέντους
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νταντί - Σέλτικ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ
  • 05:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Λος Άντζελες Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Περιστέρι - Ντερτόνα
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Βιλερμπάν - Παρτίζαν
    Novasports 1HD
    • Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα Βερολίνου
    Novasports Prime
    • Μπασκόνια - Ολυμπιακός
    Novasports Start
    • Παρί - Αναντολού Εφές
  • 21:45
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • Αύριο 15-01-2025
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μιλγουόκι Μπακς - Σακραμέντο Κινγκς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ντάλας Μάβερικς - Ντένβερ Νάγκετς
  • 05:30
    Eurosport 2
    • Αυστραλιανό Οπεν
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Μπαγιντίρ έδωσε την πρόκριση στην Μάντσεστα και έχει ελπίδες να πάρει τίτλο το γίδι που έχουν στον πάγκο για προπονητή
  • Ertzan Ertzan:
    πέρασε το 97 τι θα γίνει μεχρι να ισοφαρίσει ο παοκ θα παίζουν?
  • PANATHA PANATHA:
    Τέλος!
    Και την αλλη εβδομαδα Άρης - ΠΑΟΚ...
  • Ertzan Ertzan:
    στο 93 και στο 94 βλέπω το 1-2 τρίβουν τα χεράκια του κάποιοι στην Μάλτα, στην Σιγκαπούρη και στην Άπω Ανατολή :smk1:
  • Conscious Player Conscious Player:
    Ertzan είπε :
    στο 93 και στο 94 βλέπω το 1-2 τρίβουν τα χεράκια του κάποιοι στην Μάλτα, στην Σιγκαπούρη και στην Άπω Ανατολή :smk1:
    Κακίες... :emb: :ROFLMAO:
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν φταίει κανείς άλλος φταίει το μετρό, αυτό φταίει για τις δυο ήττες
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν παίζει ο Γκιουλέρ καλά να πάθει ο μυρωδιάς πάρε και το 3ο μπαλάκι τώρα προπονητική απάτη
  • Ertzan Ertzan:
    τι ξεμούνιασμα τρώει η Ρεάλ καλά να πάθει όμως που μου έχει τον Γκιουλέρ πάγκο
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ αν πεις καλη κουβεντα για καποιον - εκτος φυσικα αν ειναι Ολυμπιακός η Φενερ - θα γκρεμιστεί κανενας φουρνος :p
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν φταίω εγώ να ο γέρος αντι να βάλει τον Γκιουλέρ μου βάζει τον συνταξιούχο Μόντριτς, Εγώ φταίω πάλι?
  • Ertzan Ertzan:
    αλλά και τον Γκιουλέρ δεν τον λυπάμαι από την άλλη είχε ευκαιρία να πάει και Μπαρτσελόνα αλλά αυτός ήθελε Ρεάλ, φάε τώρα πάγκο μαλάκα και εσύ
  • PANATHA PANATHA:
    Ενταξει δεν νομιζω πως υπολογιζε οτι θα παει και θα ειναι βασικος...ουτε τον πηραν τα χρονια...
  • Ertzan Ertzan:
    εγώ ξέρω πως για βασικός πήγε εκεί ή έστω να παίξει τα μισά παιχνίδια ενδεκάδα
  • Ertzan Ertzan:
    αλλά μετά την αποψινή πούτσα ελπίζω να μην έχει Ατσχάιμερ ο παππούς και να τον βάλει στα επόμενα παιχνίδια βασικό
  • PANATHA PANATHA:
    Πες του Βαγγελα να τον παρει στον Ολυμπιακο :p
  • Ertzan Ertzan:
    άμα τον πάρει μέχρι και εσύ θα πάρεις εισιτήριο για να πας να τον δεις από κοντά :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Πες τον καράφλα να τον πάρει τώρα που έκανε και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  • PANATHA PANATHA:
    Ο Βαγγελας κανει τις μεγαλες μεταγραφες....
  • Ertzan Ertzan:
    λογικό ξέρει ο θείος μου από ποιοτικούς παίκτες
  • PANATHA PANATHA:
    αρα καλα στα λεω
  • PANATHA PANATHA:
    εσυ αμεσως να πεις την ειρωνεια σου
  • Conscious Player Conscious Player:
    Έχω την αίσθηση ότι σήμερα γίναμε σοφότεροι:rolleyes::ROFLMAO:
    +1
  • Ertzan Ertzan:
    γιατί ρε να ειρωνευτώ μπορεί να κάνει την έκπληξη ο δικός σας ποτέ δεν ξέρεις
  • PANATHA PANATHA:
    Ο δικος μας εχει να ασχοληθει πρωτα με αλλα πραγματα....
  • BetLaden Forum Bot:
    Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#21: Κουπόνι 19η Αγωνιστικής 18-19/01/2025" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    BetLaden Forum Bot: Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#21: Κουπόνι 19η Αγωνιστικής...