Γεια σε ολη τη παρεα! παρακολουθω παρα πολυ καιρο το φορουμ, αλλα αυτο το θεμα με εκαννε να ανοιξω λογαριασμο!
συμφωνω σχεδον σε οοολα οσα αναφερθηκαν, περι του οτι δεν ειναι καθολου εφικτο να υπαρξει (τζαμπα), ενα υπολογιστικο μοντελο (+1000 στο οτι ο κοπος που θα χρειαστει ειναι μεγαλος και, το αποτελεσμα θα ειιναι αβεβαιο), εχω ομως μια διαφωνια, - προβληματισμο, στο γιατι να μην μπορει καποιος να "ζητησει" με πληρωμη φυσικα αν το θελει, στοιχηματικες συμβουλες, παιχνιδια που καποιος εχει με οποιονδηποτε τροπο εντοπισει οτι εχουν αξεια, (υπαρχουν τιπστερς στο φορουμ, αλλα ας πουμε οτι εγω θελω απο τα μελη προτασεις) γιατι το φορουμ να μπαινει εμποδιο σε αυτο; οκ στο να μη μετεχει σε καποιου ειδους οργανωσης & δημοσιευσης & διαγωνισμου υπολογιστικων μοντελων. αλλα γιατι αν ανοιξω ενα θεμα με τιτλο , "Ενδιαφερον για αγορα προτασεων με βαση τη στατιστικη τιμη συζητησιμη", θα μου το κατεβασει; κι αν Ναι, γιατι;;; αφου παιρνω ολη την ευθυνη γιια τυχον scammer που πιθανον να πεσω θυμα! συμφωνω με τον κυριο που εγραψε οτι, τι το πειραζειι το φορουμ!!
αυτη ειναι η μονη ενσταση μου!
Καλως σας βρηκα!