Στοίχημα: Προγνωστικά για Όσκαρ 2020

Σε περίπτωση που δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας (μιας κι έκανα τη χαζομάρα να τα αναρτήσω μόνο στην κάβα μου):

ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "1917" @ 3,50 (1,82)
5 μονάδες

ΟΣΚΑΡ Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ "ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ" @ 8,00
1 μονάδα

ΟΣΚΑΡ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "1917" @ 3,50
3,50 μονάδες

ΟΣΚΑΡ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "1917" @ 5,75 (6,25)
1,50 μονάδες

ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ "Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΝΚ" @ 13,00
1 μονάδα
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
στα BAFTA το 1917 πήρε: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, σκηνικών, ήχου και οπτικά εφέ. Σενάριο πρωτότυπο τα Παράσιτα και διασκευασμένο το Jojo Rabbit, μοντάζ το Φορντ vs Φεράρι, ηθοποιοί χωρίς εκπλήξεις: Φοίνιξ Α' ρόλου, Μπραντ Πιτ Β' Ρολου, Ζαλβεγκερ Α' γυναικείο και Λορα Ντερν Β' γυναικείο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και gdouvl1984
Τελική ευθεία για τα Όσκαρ λοιπόν. Στις επόμενες δυο μέρες θα κάνω την πρόβλεψή μου για όλα τα Όσκαρ - ποιοί πιστεύω πως θα είναι οι νικητές αλλά και που μπορούμε να κυνηγήσουμε την έκπληξη. Τα δικά μου μπετ κλείσανε- με μια μικρή πιθανότητα για ένα τελευταίο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Ξημερώματα Δευτέρας θα δοθούν λοιπόν τα Όσκαρ. Ας ξεκινήσουμε:

Ας ξεκαθαρίσω πως δεν έχω άποψη για τα Όσκαρ ταινίας μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και ταινίας κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους (αν και είδα το πολυδιαφημισμένο Hairlove που λογικά δε χάνει το αγαλματίδιο και πληρώνει 1,53), ενώ τα Όσκαρ ερμηνείας (Χοακίν Φοίνιξ, Ρενέ Ζελβέγκερ, Μπραντ Πιτ , Λόρα Ντερν) έχουν κλειδώσει πιστεύω, μιας και το έχουν πάρει σερί. Εξίσου κλειδωμένα και τοκογλυφικά θεωρούνται ορθώς τα Όσκαρ Διεθνούς ταινίας (Παράσιτα), Σκηνοθεσίας (η φανταστική δουλειά του Σαμ Μέντες στο 1917), Τραγουδιού (το αδικημένο Rocketman), Κοστουμιών (οι Μικρές Κυρίες με συμπαθητική απόδοση για το μόνο βραβείο που θα πάρουν μάλλον) και Φωτογραφίας (το υπέροχο 1917). Μικρές αποδόσεις που ίσως δεν επαληθευτούν, αλλά το να κοντραριστούν δε θα το συνιστούσα: Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου (το Jojo Rabbit θα το πάρει λογικά, αλλά όποιος θέλει κυνηγάει την έκπληξη με τον Ιρλανδό στο 8,00), Μουσικής (το Τζόκερ έχει μαζέψει όλα τα βραβεία και μάλλον θα πάρει και αυτό, αλλά το 1917 είναι πιο απειλητικό απ' ότι δείχνει το 5,50), Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης (το Κάποτε στο Χόλλυγουντ θα το σηκώσει, εκτός αν πάμε σε θρίαμβο του 1917), Πρωτότυπου Σεναρίου (τα Παράσιτα απειλούνται μόνο από το μεγαλύτερο φαν τους, τον Ταραντίνο), Μακιγιάζ (το Bombshell θα πάρει μόνο αυτό το Όσκαρ, εκτός κι αν ο Τζόκερ έρθει με φόρα κι εδώ).
Περνάμε στην ειδική περίπτωση του Ford vs Ferrari. Είναι δεύτερο φαβορί στα Όσκαρ Μοντάζ (2,20 έναντι 2,00 των Παρασίτων), Μοντάζ Ήχου (3,40 έναντι 1,30 του 1917) και Μιξάζ Ήχου (3,20 έναντι 1,33 του 1917 ξανά). Πιστεύω πως θα πάρει τουλάχιστον ένα από τα τρία και πιστεύω πως αυτό θα είναι το Μιξάζ Ήχου (δεν θα το ποντάρω δυνατά γιατί βιάστηκα να γεμίσω τα μπετ μου κηνυγώντας εκπλήξεις στις ερμηνείες, που μάλλον δε θα έρθουν, αλλά είναι ένα πολύ λογικό μπετ στο 3,20).
Στο Όσκαρ κινουμένου σχεδίου, έχω ποντάρει το Missing Link. Αυτή τη στιγμή, μεγάλα φαβορί είναι το Toy Story 4 (που μάλλον θα το πάρει) και το Klaus (που πήρε μεν το Bafta αλλά είναι Netflix..). Το Missing Link είναι αρκετά πίσω, αλλά η φόρα της Χρυσής Σφαίρας δε δικαιολογεί τόσο μεγάλη απόδοση (στο 13,00 το βρήκα όταν είχε πρωτοπάρει τη Σφαίρα, έπεσε αρκετά, αλλά και τώρα εκεί βρίσκεται).
Στο Όσκαρ Ντοκυμαντέρ, έχουμε τρεις πολύ καλές ταινίες με τη δική της δυναμική η καθεμιά. Φαβορί είναι το American Factory, που το επαινέσανε οι Ομπάμα και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για την Ακαδημία. Δεύτερο φαβορί είναι το For Sama που πήρε το Bafta αλλά και άλλα βραβεία παγκοσμίως και είναι κι επίκαιρο. Τρίτο φαβορί, αλλά αρκετά πίσω είναι το Honeyland από τα γειτονικά Σκόπια, που είναι τόσο καλό που προτάθηκε και για Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας! Αυτός είναι και ο λόγος που θα αποτελέσει το τελευταίο μου μπετ (@10,00).

Τέλος, στο μεγάλο Όσκαρ: εγώ πήρα το 1917 ψηλα΄στο 3,50 (θα μπορούσα και πιο ψηλά, αλλά άργησα να καταλάβω πόσο άριστη ταινία είναι) και πλέον δεν αξίζει να πονταριστεί σε αποδόσεις κάτω από 1,40, μιας και είναι το μεγάλο φαβορί. Επίσης πόνταρα το Τζόκερ σε συνδυασμό με το Φοίνιξ, μιας και είναι όντως φοβερή ταινία με φανατικούς θαυμαστές (υπάρχει και το σερί βραβεύσεων ταινιών που πήραν το Χρυσό Λέοντα και ίσως τριτώσει), αλλά και η απόδοση είναι ψηλή. Τα Παράσιτα θα γράψουν ιστορία αν κερδίσουν και δεν αξίζουν ποντάρισμα σαν δεύτερο φαβορί, ίσως στο 7,00-8,00 που ήταν κάποτε, να άξιζε πιο πολύ. Ο Ταραντίνο είναι Ταραντίνο και μιλάει και για Χόλλυγουντ, οπότε όποιος θέλει να κυνηγήσει το 8άρι, έχει δυο επιχειρήματα που ίσως δικαιολογούν την κόντρα του 1917. Πιστεύω πάντως πως αν χάσει το έπος του Μέντες, αυτό θα είναι μόνο από το Τζόκερ.

Θυμίζω λοιπόν τι πόνταρα με σειρά που τα πιστεύω (όλα είναι στον ιντερνετικό ΟΠΑΠ, εκτός από το τελευταίο που είναι στη sportingbet):

ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "1917" @ 3,50
5 μονάδες


ΟΣΚΑΡ ΜΙΞΗΣ ΗΧΟΥ "ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ" @ 3,20
1,50 μονάδες

ΟΣΚΑΡ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "1917" @ 5,75 (6,25)
1,50 μονάδες


ΟΣΚΑΡ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ "HONEYLAND" @ 10,00
0.50 μονάδες

ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ "Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΝΚ" @ 13,00
1 μονάδα


ΟΣΚΑΡ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "1917" @ 3,50
3,50 μονάδες


ΟΣΚΑΡ Α' ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ "ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ" @ 8,00
1 μονάδα


ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΑΚΙΝ ΦΟΙΝΙΞ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Α' ΑΝΔΡΙΚΟΥ @ 13.00
1 μονάδα


:sign::priest::sign:
 
Έχοντας δει τις περισσότερες από τις ταινίες (μόνο το Harriet δεν έχω δει και του Eastwood την ταινία) συμφωνώ με όλα σχεδόν όσα έχει γράψει ο συνοδοιπόρος παραπάνω. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι το 1917 είναι η καλύτερη ταινία. Βέβαια η ακαδημία σκέφτεται αλλιώς αλλά αξίζουν κάτι ψιλά τα επόμενα τρία φιλμ με τη σειρά αποδόσεων. Και το Parasite και ο Ταραντίνο και το Τζοκερ.
Στους ηθοποιούς θεωρω κι εγώ ότι έχουν κριθεί τα πράγματα. Γι' αυτό και οι δυο ταινίες που έγραψα πιο πάνω ότι δεν έχω δει, δε νομίζω ότι αλλάζουν κάτι αφού είναι υποψήφιες μόνο σε γυναικείους ρόλους. Όπου έχουν κλείσει προφανώς τα βραβεία.
Μοντάζ εικόνας, ήχου και μιξάζ ήχου πιστεύω κι εγώ ότι αξίζει να ρισκάρουμε στο Φορντ-Φεράρι. Κι άλλο ένα ρίσκο σε σχεδιασμό παραγωγής στο 1917. Αυτά :sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden, A L E X και gdouvl1984
Είδα και την Harriet. Η ταινία συμπληρώνει το αντιρατσιστικό κομμάτι που θέλει η ακαδημία. Καλή ταινία, αλλά χιλιοειπωμένο σενάριο. Καλή η Cynthia Erivo στο ρόλο αλλά είπαμε, με την Judy στο προσκήνιο δύσκολα να υπάρξει χώρος για άλλη.
 
Ας γράψω και εγώ 2 αράδες έτσι για το καλό. Δε το παιζω ειδημων, ουτε και είμαι. Μ'αρέσουν οι ταινίες, βλέπω όσες μπορω λόγω υποχρεωσεων και οικογένειας και νομίζω μετά από τόσα χρόνια μπορώ να διακρίνω τις καλές επιλογές, χωρίς αυτό απόλυτα να σημαίνει πως εχω ασχοληθεί και πολυ με το πως κρίνει η Ακαδημία. Μάλιστα παρα πολλες φορες εχω πει ποσο άδικη είναι με μερικους ηθοποιους και ταινίες.

Πέρυσι διαβάζοντας όλα τα εξαίρετα posts του gdouvl, πήρα 2 επιλογες και πήγα με 2/2 ένα καλό ταμείο.

Αφου ξεκαθαρίσω πως φέτος είδα ελάχιστες ταινίες και επίσης ποτε δε πονταρω σε "μικρές" κατηγορίες γιατί δε σκαμπαζω, θα παω να ρίξω τελικά 1-2 fun bets της πλακας αφου το βασικό μου bet το έχω ρίξει εδώ και 1,5 μήνα και κάτι και πλεον δεν έχει νόημα.

Πρώτη ταινία που είδα ήταν του Tarantino. Εντελώς αδιάφορη ταινία για τα μάτια μου, και μάλιστα αν ξέρεις την υπόθεση, τη κρίνω και αρκετά αργή. Καμιά σχέση με αρκετές ταινιαρες του λοιπόν, θεωρώ πως ο Tarantino δεν έχει καμία ελπίδα για τα μεγάλα Oscar, με εξαίρεση τον Τρομερό Pitt που τον έχω πονταρει στο 2 απόδοση εδώ και αρκετό καιρό και ήταν και κάτι που ήθελα να προτεινω και εδώ, αλλά δε το τόλμησα.

Δευτερη ταινία που είδα ήταν το Joker. Προσωπικά τη κρίνω ως μια από τις καλυτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία 5 χρόνια και σαφώς η ερμηνεία του τυπου είναι αδιαμφισβήτητα για Oscar. Δε θα μπω στα σκηνοθετικα τερτίπια γιατί δε τα ξερω και εκεί σίγουρα το 1917 θα έχει το πρωτο λόγο, αλλά ως καλυτερη ταινία έχει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες από αυτές που τις δίνουν σήμερα.

Το Irishman ήταν μακράν η απογοήτευση της χρόνια με αυτά που περίμενα να δω, με εξαίρεση τον Pesci που επέστρεψε σε οσκαρικες ερμηνείες. Προσωπικά οι Pacino και De Niro μου φάνηκαν αδιάφοροι, και αν δεν ήταν ο Pitt, θα έδινα στον Pesci το 2ο του Όσκαρ.

Το Marriage Story ήταν ένα πολυ καλο έργο με ένα απλό story, αλλά με δυνατές ερμηνείες!!! O τυπος (δε θυμάμαι το όνομα), επαιξε εκπληκτικά αλλά πέφτει πανω στην ερμηνεία της 10ετιας του Pheonix, όπως και η Johansson αν και προσωπικα δε τη συμπαθω σαν ηθοποιό. Χωρίς να έχω δει τη Zelveger, που τη σιχαίνομαι σα φάτσα, δε μπορω να είμαι αντικειμενικος. Αλλά ίσως μια ευκαιρία αξίζει.
Αυτη που πραγματικα με άφησε αδιάφορο, είναι η Dern που πραγματικά δε καταλαβαίνω το φαβοριτισμο. Αλλά επειδή δεν έχω δει τις. άλλες ταινίες το αφήνω για outsider.

Τέλος είδα το Ferrari vs Ford το οποίο είναι ωραίο έργο αλλά ως εκεί και το 1917 το οποίο όντως είναι ωραία ταινία αλλά προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο αυτες οι ταινίες.

Έτσι έχω σα βασικό bet εδώ και καιρό τον Pitt σε μεγάλη απόδοση (2) και εδώ θα προτεινω 2 fun bets στα οποία βλέπω πως εχουμε μια τάση συμφωνίας και με τον Μαέστρο και έτσι είμαι πιο αισιόδοξος.

1) Καλυτερη Ταινία: Joker (15) Stoiximan (1/10)
2) Α' Γυναικείου Ρόλου: Johansson (11) Stoiximan (0,5/10)
 
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Αφού μπόρεσες και τσίμπησες το 1917 σαν καλύτερη ταινία στο @3.50 είσαι αρχηγός!
 
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Ειναι τρελοί αυτοί οι Αμερικανοί...

Ρίξαμε τις μπομπιτες, και πήγαν airball.

Καλημερα

Συνολο: -1,5/10
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και gdouvl1984
IMG_20200210_091810.jpg
EQYgn6DXsAAQTop.jpg
 
  • Wow
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden και gdouvl1984
Ξέρει κανείς τι απόδοση έδινε το Parasite για καλύτερη ταινία;
 
Το απόγευμα χτες είχε 4 και μέχρι τις 8 το βράδυ είχε 3,5... Μετά δε ξαναπαρακολουθησα
 
Εμένα πάντως αυτό το 1917 δεν μου άρεσε.
Τώρα για τα Παράσιτα, η αλήθεια είναι πως μετά την Τσάκι Τσαν και Τζετ Λι εποχή έχω κόψει τα Ασιατικά. Αλλά απόψε θα θυσιαστώ και θα χάσω 2 ώρες για αυτήν την ταινία αν και ταινίες που παίρνουν Όσκαρ δύσκολα με εντυπωσιάζουν, θυμάμαι ακόμα το La La La που δεν το είδα ούτε στο ελάχιστο.

Τζόκερ περίμενα η αλήθεια είναι να σχετίζεται κάπως με τον Μπάτμαν ξέρετε το πως ξεκίνησε αλλά δεν.

Φερράρ-Φόρντ ωραίο ήταν μάλιστα και αληθινή ιστορία σαν το Rush Νίκι Λάουντα-Τζέιμς Χάν στυλ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: gdouvl1984
Έγιναν λοιπόν οι (στοιχηματικές) εκπλήξεις στις πιο σημαντικές κατηγορίες. Συγχαρητήρια στην Ακαδημία για τη βράβευση των Παράσιτων, αρκεί να μην αποδειχτεί φωτοβολίδα και δούμε πάλι του χρόνου νίκη σαν του Green Book και το μόνο που απομείνει από την κορεάτικη ταινία θα είναι ένα άνισο αμερικάνικο ριμέηκ τύπου Oldboy.

Από κει και πέρα, όσον αφορά τα δικά μου μπετ, να θυμίσω πως λίγο πριν την τελετή έλεγα και πόνταρα αυτό:
Περνάμε στην ειδική περίπτωση του Ford vs Ferrari. Είναι δεύτερο φαβορί στα Όσκαρ Μοντάζ (2,20 έναντι 2,00 των Παρασίτων), Μοντάζ Ήχου (3,40 έναντι 1,30 του 1917) και Μιξάζ Ήχου (3,20 έναντι 1,33 του 1917 ξανά). Πιστεύω πως θα πάρει τουλάχιστον ένα από τα τρία και πιστεύω πως αυτό θα είναι το Μιξάζ Ήχου (δεν θα το ποντάρω δυνατά γιατί βιάστηκα να γεμίσω τα μπετ μου κηνυγώντας εκπλήξεις στις ερμηνείες, που μάλλον δε θα έρθουν, αλλά είναι ένα πολύ λογικό μπετ στο 3,20).

Το γεγονός πως τελικά το Ford vs Ferrari πήρε τελικά τα άλλα δυο βραβεία δείχνει πως ούτε η τύχη δε με ήθελε φέτος....

Ραντεβού του χρόνου!
 
  • Like
Αντιδράσεις: zorian, A L E X και BetLaden

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...