Στοίχημα και φορολογική δήλωση

Scheff arboricola

New Member
2 Ιον 2023
11
3
3
Ήρθε η ώρα να κάνω τη πρώτη μου φορολογική δήλωση εν καιρώ που έχω κέρδη. Τη χρονιά που πέρασε ξεκίνησα αρμπιτραζ και θέλω να σας ρωτήσω τι συμβαίνει με τη φορολογική δήλωση.

1. Φαίνονται σαν έσοδα;
2. Οι αναλήψεις από σκριλλ, ρεβολουτ, φαίνονται στην ΑΑΔΕ? Από εκεί έκανα το 90% των συναλλαγών γιατί θεώρησα ότι ίσως δώσουν μεγαλύτερη κάλυψη. (Στη ρεβολουτ δεν έβαλα ποτέ ΑΦΜ επειδή την άνοιξα 5-6 χρόνια πριν. Τώρα ζητάει και λέει αν δε βάλεις μέχρι τέλος Ιουνίου θα ισχύσουν περιορισμοί λόγω αλλαγής νομοθετικού πλαισίου)

Η λογίστρια είπε πως πρέπει να ζητήσω τις συνολικές κινήσεις της χρονιάς από την κάθε στοιχηματικη. Γενικά δεν την είδα και πολύ έμπειρη σε αυτό το κομμάτι..

3. Οι καταθέσεις με τις αναλήψεις συμψιφιζονται; Γιατί στο αρμπινγκ σε μια εταιρεία μπορεί να κάνεις συνέχεια καταθέσεις γιατί συνεχώς χάνει και η άλλη να κερδίζει και να χρειάζεται αναλήψεις που στην ουσία είναι εικονικές γιατί εσύ τα βάζεις στην άλλη εταιρεία.

Όποιος μπορεί να μου απαντήσει αυτά τα ερωτήματα,κερνάω ιντερνετικη μπύρα

Πιθανώς μόνο εκείνοι που κερδίζουν στον ΟΠΑΠ και πρέπει να τα πάρουν μέσω Τράπεζας. Και μια και ανεφερα ΟΠΑΠ, κανε μια ερώτηση στον πράκτορα σου.

Πιθανώς μόνο εκείνοι που κερδίζουν στον ΟΠΑΠ και πρέπει να τα πάρουν μέσω Τράπεζας. Και μια και ανεφερα ΟΠΑΠ, κανε μια ερώτηση στον πράκτορα σου.
Δεν παίζω ΟΠΑΠ.
Μα και στις ονλαιν μέσω τράπεζας τα παίρνουμε

Δεν παίζω ΟΠΑΠ.
Μα και στις ονλαιν μέσω τράπεζας τα παίρνουμε
Κινο, τζοκερ, λοττο?

Ανέφερες ότι δεν τα παίρνεις στην τράπεζα , από την στοιχηματικη αλλά σε πορτοφόλια. Οπότε υπέθεσα ότι θα είχες προμηθευτεί και τις κάρτες τους.

Κινο, τζοκερ, λοττο?

Ανέφερες ότι δεν τα παίρνεις στην τράπεζα , από την στοιχηματικη αλλά σε πορτοφόλια. Οπότε υπέθεσα ότι θα είχες προμηθευτεί και τις κάρτες τους.
Ναι χρησιμοποιώ τη ρεβολουτ από όπου ξεδοευω τα λεφτά από τα κέρδη μου και χρησιμοποιώ και τη σκριλλ για να μεταφέρω από τη μια στην άλλη. Το θέμα μου είναι πως η ρεβολουτ πλέον ζητάει ΑΦΜ και δεν θυμάμαι αν η σκριλλ το είχε σαν προϋποθέση για verification.

Ναι χρησιμοποιώ τη ρεβολουτ από όπου ξεδοευω τα λεφτά από τα κέρδη μου και χρησιμοποιώ και τη σκριλλ για να μεταφέρω από τη μια στην άλλη. Το θέμα μου είναι πως η ρεβολουτ πλέον ζητάει ΑΦΜ και δεν θυμάμαι αν η σκριλλ το είχε σαν προϋποθέση για verification.
Δεν τζογαρω. Αρμπιτραζ κανω

Στη φορολογική δήλωση δεν φαίνονται σαν έσοδα.Έχουν ειδικό κωδικό 781/782 και είναι προφορολογημένα.Δηλαδή ζητάς εσύ από την εταιρία που παίζεις να σου βγάλει μια βεβαίωση κερδών για το έτος πχ 2022 και στη βεβαίωση γράφει οτι πχ ο τάδε , έπαιξε αυτό το συνολικό ποσό στην εταιρία μας και το μικτό κέρδος του είναι αυτό.Το συνολικό ποσό φόρων που παρακρατήθηκαν και αποδώθηκαν στο ελληνικό δημόσιο είναι αυτό , και το καθαρό ποσό είναι αυτό.Το καθαρό ποσό μπαίνει στους παραπάνω κωδικούς 781/782.

Στη φορολογική δήλωση δεν φαίνονται σαν έσοδα.Έχουν ειδικό κωδικό 781/782 και είναι προφορολογημένα.Δηλαδή ζητάς εσύ από την εταιρία που παίζεις να σου βγάλει μια βεβαίωση κερδών για το έτος πχ 2022 και στη βεβαίωση γράφει οτι πχ ο τάδε , έπαιξε αυτό το συνολικό ποσό στην εταιρία μας και το μικτό κέρδος του είναι αυτό.Το συνολικό ποσό φόρων που παρακρατήθηκαν και αποδώθηκαν στο ελληνικό δημόσιο είναι αυτό , και το καθαρό ποσό είναι αυτό.Το καθαρό ποσό μπαίνει στους παραπάνω κωδικούς 781/782
Αν δεν τα δηλώσω καθόλου; Υπάρχουν επιπτώσεις;

Αν δεν τα δηλώσω καθόλου; Υπάρχουν επιπτώσεις;
εαν μιλάμε για μικροποσά δεν θα νοιαστεί κανείς από την εφορία.Εαν μιλάμε για μεγάλο ποσό τότε καλό θα ήταν να δηλωθεί για να μπορείς να δικιολογήσεις μια ενδεχόμενη μελλοντική αγορά με αυτά τα χρήματα.Αυτό είναι γενικός κανόνας , όχι μόνο για το στοίχημα.Δεν έχεις ξανακάνει ποτέ σου φορολογική δήλωση;

Ήρθε η ώρα να κάνω τη πρώτη μου φορολογική δήλωση εν καιρώ που έχω κέρδη. Τη χρονιά που πέρασε ξεκίνησα αρμπιτραζ και θέλω να σας ρωτήσω τι συμβαίνει με τη φορολογική δήλωση.

1. Φαίνονται σαν έσοδα;
2. Οι αναλήψεις από σκριλλ, ρεβολουτ, φαίνονται στην ΑΑΔΕ? Από εκεί έκανα το 90% των συναλλαγών γιατί θεώρησα ότι ίσως δώσουν μεγαλύτερη κάλυψη. (Στη ρεβολουτ δεν έβαλα ποτέ ΑΦΜ επειδή την άνοιξα 5-6 χρόνια πριν. Τώρα ζητάει και λέει αν δε βάλεις μέχρι τέλος Ιουνίου θα ισχύσουν περιορισμοί λόγω αλλαγής νομοθετικού πλαισίου)

Η λογίστρια είπε πως πρέπει να ζητήσω τις συνολικές κινήσεις της χρονιάς από την κάθε στοιχηματικη. Γενικά δεν την είδα και πολύ έμπειρη σε αυτό το κομμάτι..

3. Οι καταθέσεις με τις αναλήψεις συμψιφιζονται; Γιατί στο αρμπινγκ σε μια εταιρεία μπορεί να κάνεις συνέχεια καταθέσεις γιατί συνεχώς χάνει και η άλλη να κερδίζει και να χρειάζεται αναλήψεις που στην ουσία είναι εικονικές γιατί εσύ τα βάζεις στην άλλη εταιρεία.

Όποιος μπορεί να μου απαντήσει αυτά τα ερωτήματα,κερνάω ιντερνετικη μπύρα
1.φαινοται σαν εσοδα. Αν τα χεις βγαλει απο ελληνικη στοιχηματικη ολα καλα γιτι εχουν ηδη φορολογηθει.Αν το εχεις κανει απο εξωτερικου θα εχεις θεμα
2 ναι πλεον ολες μιλανε στην ααδε.
3.καθε στοιχηματικη θα σου δωσει μια δηλωση με βαση τα καθαρα σου κερδη....δηλαδη τι τζιρο εχεις κανει και ποσα κερδη

Προγνωστικά

• 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Αλ Ταΐ - Αλ Νασρ
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Αμβούργο - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Αλ Χιλάλ - Αλ Σαμπάμπ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  • 21:45
    Novasports 2HD
    • Στρασβούργο - Λανς
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Λεγανές - Φερόλ
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Σάντερλαντ
    Novasports Prime
    • Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπενφίκα - Πόρτο
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Περιστέρι - Ολυμπιακός
  • 20:30
    ΕΡΤ3
    • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μανρέσα - Ρεάλ Μαδρίτης
  • Αύριο 30-09-2023
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ντάλας Γουίνγκς - Λας Βέγκας Έισις
  • 07:10
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 07:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 08:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 08:55
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 09:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 11:00
    Novasports 6HD
    • Μαρία Σάκκαρη - Καρολίν Γκαρσία
  • 11:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:35
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 16:25
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • Αύριο 30-09-2023
  • 02:35
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 03:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 04:05
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 04:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    το καρφωσε....ΑΕΚ 2-1....
  • Ertzan Ertzan:
    με πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    ήταν έκλεισε μεταγραφή ο παίκτης του Ατρομήτου
  • PANATHA PANATHA:
    Τι φαση που οι παρατρεχαμενοι στους παγκους κανουνε μανουρες και τρωνε καρτες....λες και δεν θα παίξουν στο επόμενο ματς....
  • PANATHA PANATHA:
    Στο Live κατι εκανα....αλλα στα pre game 0/4.....
  • Ertzan Ertzan:
    Σε άλλα νέα η γυναικεία ομάδα της ομαδάρας μου κέρδισε την Λυών στο Σούπερ Καπ 109-52 :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οι άλλες με παίχτη λιγότερο έπαιζαν??
  • PANATHA PANATHA:
    Σημερα μου έδωσα ρεπο και δεν έκανα εγραψα τιποτα
    ....απο τα βραδινα ματς βλέπω Χόφενχάιμ - Ντόρτμουντ μια ωραια ισοπαλία με σκορ 1-1, στο Μπενφίκα - Πόρτο goal - goal και εύκολα κόκκινη κάρτα, στο Γαλλικό Στρασβούργο - Λανς θα πήγαινα στο 1Χ & GG (σκοράκια 1-1 /2-1) και στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη πολύ ωραίο το " να σκοράρει ο Λέβα και να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Ράμος" της Stoiximan στις Super Ενισχυμένες Απόδόσεις με απόδοση 4.65 ενώ σε σημείο πιστευω πως η Σεβίλλη δεν θα χάσει.....εξαιρετικό το Χ2 & Over 3,5 με απόδοση 8.75
  • Ertzan Ertzan:
    Παραδοχή από την ΚΕΔ: Μπήκαν λάθος οι γραμμές στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου - Στον «πάγο» ο Παπαπέτρου

Ωραία πράγματα
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι αλλα μετά ειπαν πως και σωστα να εμπαιναν μαλλον ήταν οφσάιτ...αντε βγαλε άκρη....κατι σαν το ολίγον έγκυος
  • PANATHA PANATHA:
    Το άλλο το ειδες....Απίθανο κι όμως ελληνικό! Μετά από μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ διαπιστώθηκε πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο στο ΟΑΚΑ.
  • Ertzan Ertzan:
    Την περασμένη βδομάδα το ΑΟΞ-Κιμμέρια έγινε χωρίς οπαδούς γιατί λέει το γήπεδο δεν είχε ανανεωμένη άδεια πυρασφάλειας, δηλαδή όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε ενώ τώρα δεν είχε ότι να ναι αθάνατη Ελλάδα
  • Ertzan Ertzan:
    Λογικό είναι να μην συντηρείται το ΟΑΚΑ και το στέγαστρο γιατί να το συντηρήσουν όταν κάθε 2500 χρόνια γίνονται Ολυμπιακοί αγώνες
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι αλλά προχθές μαζεύτηκαν καμια 60000 ανθρωποι εκει...δηλαδή πρώτα έγιναν αγώνες και μετά έγινε οι έλεγχοι?
  • Ertzan Ertzan:
    πάντα έτσι γίνεται σε όλα τα μέτωπα, πάρε και με τις πλημμύρες πρώτα βουλιάζουν όλα και πνίγονται όλοι και μετά βλέπουμε το πρόβλημα
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν έχεις καταλάβει πως από τύχη ζούμε? Όταν μας εγκαταλείψει η τύχη τότε θα πεθάνουμε
  • PANATHA PANATHA:
    Και μεσα σε ολα θα ψάχνει γήπεδο και η Παναθα για το Europa...
  • Ertzan Ertzan:
    Γιατί στην Λεωφόρο δεν μπορεί? Άσε που να θυμάμαι καλά πρέπει να δηλώσεις και εναλλακτικό γήπεδο
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι την εχει δηλωσει....αλλα αλλο εκει με 13.000 ειστηρια και αλλο στο ΟΑΚΑ με 60.000.....
  • animusbet animusbet:
    Εντάξει,αν δεν μπορούμε να παίξουμε στο ΟΑΚΑ και δεν είναι κατάλληλη και η Λεωφόρος τότε ας παίξουμε στο εξοχικό μας:bask:
  • Ertzan Ertzan:
    ποιο εξοχικό ρε 54-19 σε έχω
  • Ertzan Ertzan:
    Μεγάλο καφενείο η Σάλκε
  • animusbet animusbet:
    εγώ δεν ανέφερα γήπεδο Ερτζάν,καταλαβαίνω όμως την αγωνία σου:twis:
  • PANATHA PANATHA:
    Σάλκε την ειχα σε κάποια
    παρολί με τα μακροχρόνια για άνοδο....που να φανταστω πως θα κανει αγώνα να σωθελι...
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20: 3η Aγωνιστική" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20: 3η Aγωνιστική" στο Διαγωνισμός...