Στοίχημα και φορολογική δήλωση

Γιατί να με καλέσουν για έλεγχο τότε ?
Έλεγχο για εισοδήματα.
Έκανα κατάθεση με την κάρτα στην στοιχηματική πχ 1000
Την επόμενη μπορεί να έκανα ανάληψη 1020.
Την μεθεπόμενη να ξανά έκανα κατάθεση στην στοιχηματική πάλι 1000 και ούτω καθεξής
Βρε ναι καταλαβαίνω, το 90% το ίδιο κάναμε. Αν έβαλες 20 και έβγαλες 500 ε γισυτα τα 500 έχεις φορολογηθεί. Τώρα αν τα ξαναέκανες κατάθεση ειναι δικό σου πρόβλημα και όχι της εφορίας.

Τελικά οι καταθέσεις στις στοιχηματικές συμπεριλαμβάνονται ή δεν συμπεριλαμβάνονται στις δαπάνες που χτίζουν το αφορολόγητο; Οι τράπεζες τα συμπεριλαμβάνουν κανονικά στις δαπάνες για το αφορολόγητο;
Συμπεριλαμβάνονται.

Βρε ναι καταλαβαίνω, το 90% το ίδιο κάναμε. Αν έβαλες 20 και έβγαλες 500 ε γισυτα τα 500 έχεις φορολογηθεί. Τώρα αν τα ξαναέκανες κατάθεση ειναι δικό σου πρόβλημα και όχι της εφορίας.
Ότι τα ξανά έκανα κατάθεση όμως δεν καταλαβαίνω πως είναι παράνομο

Κάποιοι λένε ότι δεν συμπεριλαμβάνονται.
Οι δαπάνες είναι δαπάνες. Δηλαδή τι θα κάθομαστε να μετράμε τι ξοδέψαμε σε σούπερ μάρκετ και βενζίνη όλο το χρόνο και θα αφαιρούμε τις καταθέσεις σε στοιχηματικές? Είναι αδύνατον.

Μα δεν είναι παράνομο. Πηγές στην εφορία και σου είπαν ότι είναι παράνομο?
Πήγα στην εφορία, μου ζήτησαν κάποια χαρτιά, και μου είπαν ότι μόλις τους δώσουν τς στοιχεία από τις τράπεζες θα με ειδοποιήσουν

Και τις καταθέσεις στην σκριλλ μέσω κάρτας τις μετράει στο αφορολόγητο πάντως κοιτάξτε το σε αντίθεση στην ρέβολουτ

Πήγα στην εφορία, μου ζήτησαν κάποια χαρτιά, και μου είπαν ότι μόλις τους δώσουν τς στοιχεία από τις τράπεζες θα με ειδοποιήσουν
Προφανώς έχουν ζητήσει κινήσεις λογαριασμού του χρόνου για τον οποίο ελεγχεσαι για να δουν από που προέρχονται αυτές οι δαπάνες. Πχ αν έχεις κάνει κάποια μεγάλη αγορά οι οποία δεν καλύπτεται από το εισόδημα σου. Τωρα αν δουν 50αρια βάλε βγάλε σε στοιχηματικές δεν νομίζω να ασχοληθούν περαιτέρω.

Προφανώς έχουν ζητήσει κινήσεις λογαριασμού του χρόνου για τον οποίο ελεγχεσαι για να δουν από που προέρχονται αυτές οι δαπάνες. Πχ αν έχεις κάνει κάποια μεγάλη αγορά οι οποία δεν καλύπτεται από το εισόδημα σου. Τωρα αν δουν 50αρια βάλε βγάλε σε στοιχηματικές δεν νομίζω να ασχοληθούν περαιτέρω.
Μεγαλύτερα ποσα 800 βάλε βγάλε.
Τότε που έπαιζα έβαζα πχ 800€ σε 1.04 απόδοση έπαιρνα το μικρό μου κέρδος σχετικά εύκολα και ανάληψη

Μεγαλύτερα ποσα 800 βάλε βγάλε.
Τότε που έπαιζα έβαζα πχ 800€ σε 1.04 απόδοση έπαιρνα το μικρό μου κέρδος σχετικά εύκολα και ανάληψη
Έστω. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν είναι μαύρα χρήματα για να φας πρόστιμο κλπ.

Και τις καταθέσεις στην σκριλλ μέσω κάρτας τις μετράει στο αφορολόγητο πάντως κοιτάξτε το σε αντίθεση στην ρέβολουτ
Ξέχασα κάτι εδώ τώρα που το βλέπω. Οι καταθέσεις στην σκρίλλ μετράνε στο αφορολόγητο έτσι τουλάχιστον φαίνεται στην τράπεζα, δείτε το και εκείνο

Σήμερα μου ήρθε πρόσκληση από την εφορία για ακριβώς αυτόν τον λόγο.
Αγορές με κάρτα μεγαλύτερες από το δηλωθέντα εισόδημα. Που οι υπέρογκες αγορές με κάρτα έγιναν λόγω ανακύκλωσης κεφαλαίου σε στοιχηματικες όλες ελληνικές

Καλημέρα φίλε, έχω μία ερώτηση να κάνω αν θέλεις να μου απαντήσεις.

Οι κινήσεις αυτές έγιναν με κάρτες από ελληνικές τράπεζες?

Γενικά αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει, ασχολείται κανείς(ααδε) με κινήσεις καρτών τύπου revolut, skrill κτλ.

Έχω κλείσει 10αδες εργατοώρες να ψάχνω στο ίντερνετ αλλά υπεύθυνη απάντηση δεν έχω βρει ακόμα.

Γενικά δεν ρωτάω για μεγάλες αποκλίσεις ροής μετρητών αλλά για μικρά-μεσαία 4ψηφια ποσά.

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία ας μας φωτίσει, πιστεύω αρκετοί θα ωφεληθούν από μία τέτοια απάντηση.

Γενικά αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει, ασχολείται κανείς(ααδε) με κινήσεις καρτών τύπου revolut, skrill κτλ.

Έχω κλείσει 10αδες εργατοώρες να ψάχνω στο ίντερνετ αλλά υπεύθυνη απάντηση δεν έχω βρει ακόμα.

Γενικά δεν ρωτάω για μεγάλες αποκλίσεις ροής μετρητών αλλά για μικρά-μεσαία 4ψηφια ποσά.

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία ας μας φωτίσει, πιστεύω αρκετοί θα ωφεληθούν από μία τέτοια απάντηση.
Μιλας για μεταφορά χρημάτων από ελληνική τράπεζα στο skrill/revolut μέσω ελληνικής κάρτας; μέσω καρτας είναι θολό το τοπιο.

Μέσω εμβάσματος δεν υπάρχει θεμα.

Να προτιμάς έμβασμα απο ελληνική τράπεζα σε revolut. Η προμήθεια είναι αστεία (1,2€) ακομα και για 1-2k εμβασμα

• Like
Αντιδράσεις: Conscious Player
Μιλας για μεταφορά χρημάτων από ελληνική τράπεζα στο skrill/revolut μέσω ελληνικής κάρτας; μέσω καρτας είναι θολό το τοπιο.

Μέσω εμβάσματος δεν υπάρχει θεμα.

Να προτιμάς έμβασμα απο ελληνική τράπεζα σε revolut. Η προμήθεια είναι αστεία (1,2€) ακομα και για 1-2k εμβασμα

Βασικά μιλάω για μεταφορές μόνο ανάμεσα σε αυτές τις κάρτες.

Τι εννοώ: τους τελευταίους μήνες δέχομαι εμβάσματα από εξωτερικό για online εργασία μόνο σε αυτές τις κάρτες. Δεν έχω καμία σχέση με ελληνικές τράπεζες. Μικρά σχετικά ποσά που συγκεντρωτικά όλα μαζί είναι μικρομεσαίο 4ψηφιο ποσό.

Με αυτά τα χρήματα κάνω αγορές ενώ έχω κάνει και καταθέσεις σε στοιχηματικές.

Για τέτοια ποσά ασχολείται κανείς? Για αυτό δεν μπορώ να βρω υπεύθυνη απάντηση.

Η εταιρεία που συνεργάζομαι θα μου εκδώσει φόρμα 1099 για φορολογικούς λόγους, λογικά θα έχω τρέξιμο του χρόνου με την δήλωση κτλ.

Επίσης φέτος έχω ήδη μικρό 4ψηφιο κερδος από στοίχημα.

Αλλά αναρωτιέμαι αν χρειάζεται τελικά να αγχώνομαι για τέτοια ποσά. Αν δηλαδή θα ασχοληθεί κανείς, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επαφή με ελληνική τράπεζα.

Πολλά έγραψα, ευχαριστώ που ασχολήθηκες!

ΥΓ Για αυτές τις ερωτήσεις έγραψα τις προάλλες στο τσατ αν υπάρχει κάποιος λογιστής εδώ μέσα. Τελικά τα έφερε έτσι που έγραψα την απορία μου εδώ.

Τι εννοώ: τους τελευταίους μήνες δέχομαι εμβάσματα από εξωτερικό για online εργασία μόνο σε αυτές τις κάρτες. Δεν έχω καμία σχέση με ελληνικές τράπεζες. Μικρά σχετικά ποσά που συγκεντρωτικά όλα μαζί είναι μικρομεσαίο 4ψηφιο ποσό.

Η εταιρεία που συνεργάζομαι θα μου εκδώσει φόρμα 1099 για φορολογικούς λόγους, λογικά θα έχω τρέξιμο του χρόνου με την δήλωση κτλ.

Αλλά αναρωτιέμαι αν χρειάζεται τελικά να αγχώνομαι για τέτοια ποσά. Αν δηλαδή θα ασχοληθεί κανείς, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επαφή με ελληνική τράπεζα.

ΥΓ Για αυτές τις ερωτήσεις έγραψα τις προάλλες στο τσατ αν υπάρχει κάποιος λογιστής εδώ μέσα. Τελικά τα έφερε έτσι που έγραψα την απορία μου εδώ.
κανονικα η εφορια δεν πρεπει να εχει ιδεα για το τι λεφτα μπαινουν απο το εξωτερικο σε ρεβολουτ σκριλ γιατι ειναι ξενα ηλεκτρονικα πορτοφολια που ΔΕΝ σχετιζονται με Ελλαδα κι εφορία. δεν ξερω καν αν ζητανε ΑΦΜ οταν γραφεσαι. πχ η paysafe στα παλια μελη δεν εχει ζητησει. εγω ακομα εχω κενο το ΑΦΜ μου στην paysafe. skrill νομιζω επισης δεν ζηταει.αν και σκριλ μια που γραφτηκα και μια που το παρατησα , οπότε ας μιλησει καποιος που ξερει σιγουρα. εγω δε θα τα δηλωνα παντως. εννοω τα κερδη απο εξωτερικο. ισως φορολογηθεις 2 φορες. και εξωτερικο κι Ελλαδα.

ρωτα κανα σοβαρο λογιστη.

Για την ώρα όπως φαίνεται δεν ασχολείται στην σκριλλ δεν θυμάμαι να έδωσα ΑΦΜ η ρέβολουτ είχε ζητήσει και έδωσα όμως λέει πως δεν στέλνει στοιχεία. Για να στείλει η σκριλλ η ρέβολουτ κτλπ, πρέπει να τα ζητήσει το Ελληνικό κράτος φαντάζομαι από μόνοι τους δεν πιστεύω να στέλνει επειδή τους κάπνισε οπότε μην ανησυχείς θα έλεγα εγώ δεν είσαι ο μόνος που κάνει τέτοια αν με εννοείς ααααααν με εννοείς

Προγνωστικά

• 13:30
    Novasports Premier League
    • Premier League Kick-off
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Μίλγουολ - Λούτον
  • 14:30
    • Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Κόμο - Μπολόνια
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν
    Novasports 6HD
    • Γκλάντμπαχ - Στουτγκάρδη
    Novasports Extra 1
    • Λειψία - Ουνιόν Βερολίνου
    Novasports Extra 2
    • Φράιμπουργκ - Μπόχουμ
    Novasports Extra 4
    • Βόλφσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  • 17:00
    Novasports 2HD
    • Μάντσεστερ Σίτι - Μπρέντφορντ
    Novasports 4HD
    • Φούλαμ - Γουέστ Χαμ
    Novasports 5HD
    • Μπράιτον - Ίπσουιτς
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Κόβεντρι
    Novasports Start
    • Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ
    • Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Εσπανιόλ - Αλαβές
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - Athens Kallithea FC
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Έμπολι - Γιουβέντους
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Πάφος - Ανόρθωση
  • 19:15
    Novasports 2HD
    • Κόρτραϊκ - Κλαμπ Μπριζ
  • 19:30
    Novasports 1HD
    • Σεβίλλη - Χετάφε
    Novasports 3HD
    • Κίελo - Μπάγερν Μονάχου
    • Άστον Βίλα - Έβερτον
  • 19:45
    Novasports 4HD
    • Γκρόνινγκεν - Φέγενορντ
  • 20:00
    Novasports Prime
    • Αστέρας Aktor - Ατρόμητος
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Αλ Ριάντ - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 2HD
    • Κολωνία - Μαγδεβούργο
  • 21:45
    Novasports 5HD
    • Άντερλεχτ - Βέστερλο
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μίλαν - Βενέτσια
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
    Novasports Start
    • Άλκμααρ - Χέρενφεν
    • Μπόρνμουθ - Τσέλσι
    ΣΚΑΪ Hybrid
    • Παρί Σεν Ζερμέν - Μπρεστ
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπενφίκα - Σάντα Κλάρα
  • 08:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • G League Γιουνάιτεντ - Ταζµάνια Τζακτζάµπερς
  • 11:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Πέτρο ντε Λουάντα - Αλ Ριάντ
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο
  • 18:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάγερν Μονάχου
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
  • Αύριο 15-09-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 11:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Baku City Circuit, Practice 3
  • 15:00
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Baku City Circuit, Qualifying
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Σερβία - Ελλάδα
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Σερβία - Ελλάδα
    Novasports Extra 3
    • WTA 250 2024
  • Αύριο 15-09-2024
  • 02:00
    Novasports 6HD
    • WTA 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
    BetLaden Forum Bot: Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ ΕΕΕΠ και...