Στοιχηματικές προσφορές, πρέπει να παίξω;

blizard

Active Member
30 Νοε 2012
515
169
43
Κάποιες εταιρίες έχουν συχνά προσφορές για τα μέλη τους όπως η 0% γκανιότα , αλλά και ακόμα καλύτερα για μικροποσά ανα περιόδους, που ακόμα και να παίζεις στην τύχη είσαι κερδισμένος ή στα λεφτά σου ... όποιος ξέρει κάτι παραπάnω από αυτά που γράφω ας με ενημερώσει να γραφτώ και εκει ;)
Ειναι μια ουσιαστικά "δωρεάν" διασκέδαση, με αριστες πιθανότητες να κερδίσεις κιόλας λίγο , και νομίζω κάθε παίκτης που χαίρεται να βλεπει αγωνες ή τα αποτελέσματα για το ρίσκο εστω και αν είναι μικρά τα ποσά ,δεν πρέπει να αφήνει.


- Φορτoύνα Ντ. - Άιντραχτ Φρ 2.98 3.72 2.60 se στοιχημαν novibet goalbet kai championsbet παντου με 0 γκανιότα ... αν δεν έχω κάποια εμπνευση κλασικά παίζω χ, όποιος έχει κάποια πρόβλεψη ας πει για αυτό ή για τα παρακάτω.



- Ο στοίχημαν σήμερα έχει προσφορά , αν παίξεις 2 μονά δελτία από 5 ευρώ το καθένα ανώ του 1,50 , σου δίνει 5 ευρώ full bet,
Υπολόγισα ότι αν τα παίξεις σε απόδοση 1.85 που είναι τυπικά το 50% πιθανότητα να έρθει, λογικά θα κερδίσεις το 1 από τα 2, και τελικά θα καταλήξεις με 9,25 ευρω ... αλλά θα έχεις 5 ολόκληρα ευρώ δώρο που μπορείς να τα παίξεις ακόμα και σε 0 γκανιότα , οπότε τελικά καταλήγεις από 10 ευρώ σε 14.25 , με τυχαίες επιλογές φτανει να μην είσαι ατυχος.
(με επίλογές πιο κοντά στο 1.5 , χάνεις λογικά λιγότερα από την γκανιότα , και το αντίθετο με μεγαλύτερα)

- Για μεθάυριο η bet365 εχει μια προσφορά 5 ευρώ pre-game στον Bayern Munich v Liverpool και σου δίνουν ενα δωρεάν βετ 5 ευρω (δλδ μόνο τα κέρδη) για το live .
Ξανά με την λογική παίζουμε 1,85 (50%) θα χάνουμε 35 λεπτά από τα 5 ευρώ , και θα κερδίζουμε 2.15 ευρώ από το δωρεαν bet ξανα σε απόδοση 1.85, οπότε τα 5 ευρώ μας θα γίνουν 6.80
(εδώ προσοχή, στο δωρεάν βετ να μην παίξουμε αποδόσεις πολύ χαμηλές, γιατί το κέρδος μας θα εξαφανιστεί ... λογικά μεγαλύτερες πρέπει να είναι ακόμα καλύτερα από το 1.85.


- Η sportingbet εχει προσφορά για σημερα παίξε μονά single 20 ευρώ σύνολο ανω του 1,50, και εχεις δωρεάν βετ 5 ευρω για το cl
Με το κλασικό 1,85 απόδοση υπολογίζω ότι χάνεις 1.5 ευρω στην γκανιότα , και κερδίζεις 2.15 ευρώ από το μπετ , οπότε έχεις ενα οριακό κερδός επίσης
(αν και δεν εχει καλές αποδώσεις ούτε 0 γκανιότα για κάποιο λόγο είμαι πολύ τυχαιρός με αυτή την εταιρία στα κερδή, και παρότι έχω ακουσει πως σε κόβουν έυκολα εδω όλα καλα)

ΥΓ
Ολες αυτές οι προσφορές είναι αυτόματες, δλδ δεν τους στέλνεις μαιλ κλπ για να σου βάλουν τα βετ κλπ , αλλά πρέπει να πατήσεις το δήλωσε συμμετοχή ...
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Υπολόγισα ότι αν τα παίξεις σε απόδοση 1.85 που είναι τυπικά το 50% πιθανότητα να έρθει, λογικά θα κερδίσεις το 1 από τα 2, και τελικά θα καταλήξεις με 9,25 ευρω ...
:surprise::surprise::surprise::surprise::surprise::surprise::surprise:
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Γιατί η έκπληξη ? κερδίζεις το ένα δελτίο με απόδοση 1.85 των 5 ευρω , και γίνεται 9.25 .. και χάνεις το άλλο.

Αφου μιλάμε για 50% και 1,85 , ενα στα δύο ειναι το λογικό.. και σου δίνουν 5 ευρώ full bet για αυτό , και το βετ δλδ και το κερδος σου από αυτό

ΥΓ
Εκτός αν σου φαίνεται χαμηλό το 1,85 ,,, βασικά έχει καλύτερη απόδοση στο 50% ο στοιχημαν σχεδον παντου, αλλα το έβαλα για να είμαστε μεσα.
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Ποιος σου ειπε οτι επειδη οι αποδοσεις ειναι 1.85 α) η πιθανοτητα επαληθευσης ειναι 50% και 2) αν ριξεις 2 φορες το ζαρι λογικα μια φορα θα ερθει γραμματα?
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Γιατί και το over και το under είναι 1,85 , οπότε μπορείς να επιλέξεις εσυ τυχαία ότι γουστάρεις, έχεις 50% να πετυχεις το σωστο.
Οταν οι πιθανότητες είναι 50%, μαθηματικά μεταφράζεται μια στις 2 θα έρθει.. αν ήταν 33% μια στις 3.


Δεν εχουν σημασία τα μαθηματικά, απλά να καταλάβεις ότι ουσιαστικά σου δίνουν 4-5 ευρω , μπορεί να είναι παραπάνω η λιγότερα αν είσαι άτυχος, ή ακριβός 4.5 λογικα
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Ενω το ψαχνεις με τις πιθανοτητες και τα στατιστικα, αγνοεις βασικες εννοιες.Λογικο ειναι να ερθει ενα στα 2,λογικο ειναι να ερθει και 1 στα 4.
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

ΠΑΝΤΑ ενα στα 2 θα έρθει , ή το under ή το οβερ ,... και η εταιρία δίνει μπονους 5 ευρω αν το πετυχεις μια στις 2 !!!
*στο κλασικο της ισπανιας σου εδιναν 25 ευρω μαλιστα κερδος ... μαζευονται και διασκεδαζεις κιολας

Μην σε απασχολουν τα μαθηματικα ... απλά επέλεξε ότι γουσταρεις , περνα καλα ξεροντας οτι σας δίνουν δώρο λεφτά ... το κερδος τους ειναι σε βαζουν στο χωρο , ειναι νομιζω πολυ σωστός τροπος
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Σου στελνω προσωπικο μηνυμα.
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Οκ το λύσαμε χωρίς να ενοχλούμε το κόσμο ;) φυσικά και μπορεί να χάσεις στις προσφορές, απλά μερικές είναι τόσο καλές που σε βαθος χρόνος είναι εως και απίθανο .

Εξάλλου δεν σου δίνουν και πολλά ... αρκετά όμως για να περάσεις καλα να δοκιμάσεις τον εαυτό σου ή να μείνεις ενεργός , αυτό θέλουν και οι στοιχηματικές εταιρίες , να κερδίσουν ενα πελάτη.


Εξάλλου αν καταφέρεις να χάνεις σε βαθος χρόνου με 5 ευρώ μπόνους για κάθε 10 , σημαίνει ότι 3 στις 4 φορές μπορείς να επιλέγεις τον χαμένο , που είναι το ίδιο δύσκολο με το να επιλέγεις το νικητή , άρα μιλάμε για πιθανότητες να βγάλεις τρελά λεφτα αν το γυρίσεις ανάποδα ΄)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Σήμερα έχει Juventus Atletico Madrid με 0 γκανιότα σε πολλούς βοοκ .

Και στο live novibet προσφορά παίξε 20 ευρώ live ,και σου δίνουν 10 αν χάσεις.
(είναι σαν την προσφορά με 5 της sportingbet γιατί δεν στο δίνουν και αν κερδίσεις, αλλά και έτσι σπάει η γκανιότα)

O stoixhman εχει για όλες τις ευρωπαικές διοργανώσεις , 3 δελτία από 3 επιλογές η καθεμία .
Λόγο του ότι είναι 3αδες, σου τρώει περισσότερα η γκανιότα, κάπου 21% , αλλά σου δίνουν fullbet 30% της αξίας και μέρχι 50ευρώ δώρο , οπότε και εδώ παιζουμε ή στην τύχη και χαιρόμαστε τους αγώνες , ή με όποια επιλογή θέλει ο καθένας, και περίμενουμε και μικρό κερδός λογικά.

Για Χ σκέφτομαι στον σημερινό αγώνα . και το άλλο θέλει σκέψη.
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

Έχει η Bet μιά μικρή προσφορά στο Μπάγερν - Λίβερπουλ.
Έχω τη γνώμη ότι παίξεις στο κάνει value bet η προσφορά. Goal-goal βλέπω αλλά είναι μόνο 1.61.
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

-Μια χαρά είναι τα 5 ευρω της bet365 που λογικά θα γίνουν σχεδόν 7, και έχει και την πλάκα του, από αυτές που παίζουμε πάντα .

-Επίσης τον αγώνα Μπάγερν - Λίβερπουλ. τον έχουν πολλές εταιρίες με 0 γκανιότα σήμερα...

Πληροφορίες στην κεντρική σελίδα του site , μια χαρά τον είδαν τον αγώνα της Γιουβεντους χθες αλλά δεν άκουσα και έπαιξα χ :). Μου εσπασε και το under στην 3αδα, να δούμε σήμερα.

Επίσης είχα ξεχάσει να υπολογίσω ότι μπορείς να βάλεις και τον αγώνα με 0 γκανιότα στην 3αδα σου στην προσφορά που έχει ο στοιχημαν για τους ευρωπαικούς αγώνες. αυτό την κάνει καλύτερη , και ετσι αν παίξεις το μαξ 160-165 ευρω , αναμένεις πιθανα 185-190 τελικά λόγο του μπονους.


- Επίσης καλη προσφορά έχει η novibet για το λιβε του ίδιου αγώνα .. 10 ευρώ και 5 ευρω free bet

υγ
εχει και η goalbet για 4αδα 20 ευρω, επιστροφή αν χάσεις ενα, αλλά για να σπάσεις την γκανιότα με τυχαιες επιλογές θέλει να έχεις αποδόσεις κόντα στο 1.50 και όχι πάνω από 1,8 , οπότε δεν είναι από αυτά που που παίζεις με κλειστα ματια,

 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές - πρέπει να παίξω.. ¨)

- Σήμερα έχει 0 γκανιότα στο μπασκετ Μιλάνο Ολυμπιακός στοιχημαν , αλλά επειδή θέλω να παίξω μιλάνο αυτή τι στιγμή με βολεύει να το κανω στην sportingbet με το 5% επιπλέον που έχουν στον αγωνα εκει.

- Σάλτσμπουργκ - Νάπολι 0 γκανιότα ο στοιχημαν
- Ίντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0 γκανιότα η νοβιβετ goalbet championsbet

- Πέρα απο όσα είπα αλλες μέρες για το europa, η betandwin εχει επιστροφή 10% αν χάσεις , που σπάει την γκανιότα μόνο για ενα στοιχημα απόδοσης 2.70 δλδ 33% , όχι κάτι ιδιαίτερο δλδ αλλά μάλλον θα παίξω εκει το χ της ιντερ
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές, πρέπει να παίξω;

Μεγάλος αγώνας σήμερα , και μεγάλη προσφορά από το στοίχημαν ... παίζεις μέχρι 50ευρω πρίν την έναρξη του Παναθηναικός Ολυμπιακός και σου δίνουν 25 fullbet για το live του.

Νομίζω επιτρέπεται και στο 0 γκανιότα που έχουν στον ίδιο αγώνα , οπότε οι άνθρωποι ουσιαστικά χαρίζουν 22 ευρώ μέσο όρο για κάθε παίκτη με την προσφορά,

Και η bet365 έχει ίδια προσφορά αλλά με τα κλασικά 5 ευρώ , τα χτυπάμε και τα 2
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές, πρέπει να παίξω;

Bonus o stoiximan για τους αγώνες των εθνικών αυτές τις μέρες ... μέχρι 200 ευρώ σε 4 2άδες (1.30 και πανω) , και σου δίνουν 50 σε fulbet.
Είναι πολύ καλή προσφορά , από 20 ώς 35 ευρώ το αναμενόμενο κέρδος αν βάλεις και τον αγώνα με 0 γκανιότα στις 2αδες !

Επίσης Αυστρία - Πολωνία , βέλγιο - Ρωσσία και τον Ολυμπιακό με 0 γκανιότα σε διάφορους νόμιμους book
(Παίζω Αυστρία χ και τον Ολυμπιακό , θα το σκεφτώ ακόμα για το Βέλγιο)

Επίσης Ολανδία οβερ2.5 - Κροατία νίκη χωρίς γκόλ αντιπάλου , σλοβακια νίκη - ισραήλ 1χ , Κύπρος under 4.5 για σήμερα απο εθνικές

Και το Βέλγιο Ρωσία ισοπαλία .. όταν δεν μου έρχεται κάτι και για να έχει ενδιαφέρον ο αγώνας όσο είναι στο γκόλ παίζουμε χ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές, πρέπει να παίξω;

Μεγάλη προσφορά σήμερα στον στοίχημαν , παίξε μέχρι 50 ευρω και δώρα fullbet 25 ευρω ... ενα δελτίο με 2 επιλογές από Mπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ (06/04, 19:30) και Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (06/04, 21:45)

Και οι 2 αγώνες είναι σε 0 γκανιότα που σημαίνει καθαρό αναμενόμενο μέσο κερδος 25 ευρω αν επιλέξεις αυτό , παίζουμε οποσδήποτε, καμαι πρόβλεψη ή ιδέα για τον αγώνα πεστε ΄)

ΥΓ
Ο στοίχημαν έχει κάθε δευτέρα μικρές μισσιον και γενικά σε μεγάλος αγώνες έχουν και άλλοι μην ξεχναμε ... δεν τα βαζω εκτός αν βρω κάτι καλό ή σε εταιρία που δεν γνωρίζω μέχρι τώρα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: grizaki74
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές, πρέπει να παίξω;

Τελικά έπαιξα χ την μπάγερν και 1 την μπαρτσελόνα 50 ευρω για 471 ευρώ επιστροφή ... ουσιαστικά το ρίσκο είναι 25 ευρώ αφου θα πάρω 25 ευρώ πίσω σε fullbet ότι και να γίνει, φοβερή απόδοση κάπου στο 19.
 
Απάντηση: Στοιχηματικές προσφορές, πρέπει να παίξω;

Εχει 2 μεγάλα missions ο στοιχημαν , ένα για ευρώπη μέχρι πέμπτη , παίζεις μέχρι 166 ευρω και επιστροφή 50 (το 30%) το ένα μεχρι 100 ευρώ για 25 freebet στο νβα μέχρι 23 του μήνα (το 25%)

Ολα είναι διπλά αλλά αξίζει να παίξεις έστω στην τύχη ... πχ αν στο ΝΒΑ παίξεις τα διπλά σου με μονό-ζυγό αριθμό πόντων στο 1.87 , λογικά από τα 100 ευρω θα σου μείνουν 87.5 , αλλά με το bonus είσαι κερδισμένος 12.5 ευρω.
(εχει και 0 γκανιότα που το κάνει ακόμα καλύτερο).
 
Μεγάλη και ευκολη προσφορά στοιχημαν για τον τελικό ΑΕΚ - ΠΑΟΚ , μεχρι 50 ευρω πριν τον αγωνα και δωρο 25 ευρω για ονλινε ... ουσιαστικά αναμενόμενο κέρδος 22-23 ευρω , θα τον εχουν και με 0 γκανιοτα λογικά , μην το χάσετε.
 
μέχρι αύριο το μεσημέρι , 5 ευρω φρεε βετ σε virtual games !!! στοιχημαν επιλέγουμε 2 μονους αγώνες με 1.5 απόδοση και 5 ευρω έκαστος , εγώ το έκανα στο τεννις (κέρδισα και τους 2 :) και τα 5 ευρω δωρο τα παίζεις όπου θές μετα.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...