Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια !!!

sigourakias

Well-Known Member
2 Ιαν 2012
882
780
93
Καλησπερα.
Ειχα καιρο να εμφανιστω και ως συνηθως μπαινω με νεα επικαιρα τα οποια θα σκασουν προσεχως και θα τα διαπιστωσετε πολυ συντομα.
Εχει ενημερωθει ηδη ο Αρης πριν κατι μερες αλλα επειδη το φαινομενο ειναι εντονο πλεον και δεν υπαρχουν ψιθυροι αλλα κραυγες οργής θα πρεπει και να ρωτησω και να σας κανω κοινο τι έπεται να συμβει τις προσεχεις μερες απο απλους παικτες κατόχους λογαριασμων πανω απο 10 χρονια που ξαφνικα μια ωραια μερα προσπαθησαν αν μπουν στον λογαριασμο τους να παιξουν καποιο στοιχηματακι και τον βρήκαν κλειστό
Για ευνόητους λογους δεν θα αναφέρω το ονομα της στοιχηματικης εταιρειας τοσο για να μην δημιουργησω προβλημα στο φορουμ που μας φιλοξενει οσο και για το οτι εγω ο ιδιος δεν ειμαι παθών... ακομη , αλλα επειδη διπλα μου εχω φιλους και συνεργατες και τα μαθαινω απο πρωτο χερι....

Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους συμφορουμιστες αν εχουν παρατηρησει-ακουσει απο φιλους για αιφνιδια και αναιτια κλεισιματα των στοιχηματικων τους λογαριασμων απο καποια απο τις πιο ισχυρες ''νομιμες'' στοιχηματικες εταιρειες να επιβεβαιωσουν αυτο που συμβαινει τις τελευταιες μερες..

Επισης για την ενεργεια της στοιχηματικης εταιρειας που κλεινει μαζικα λογαριασμους πελατων της ακομη και 15 χρονια λογαριασμους τζογαδωρικους , ζητωντας απο τον κατοχο να τους προσκομισει δευτερο εγγραφο ταυτοποιησης , Σελφι του κατοχου του λογαριασμου κρατωντας την ταυτοτητα του σε εμφανες σημειο και προσκομιζοντας αλλο ενα στοιχειο που δεν θα το πω για να μην προδωσω το ονομα τις στοιχηματικης.

Τελος γνωριζω πολυ καλά οτι οι κατοχοι καποιων λογαριασμων που ειχαν μεσα σοβαρα χρηματικα ποσα προτιθενται αν η διαδικασια αποπληρωμης τους καθυστερησει , να καταθεσουν μηνυτηρια εγγραφη αναφορα στον εισαγγελεα οικονομικης διαφθορας με τις κατηγοριες της κακουργηματικης υπεξαιρεσης χρηματων και της κακουργηματικης απατης οι οποιες θα κοινοποιηθουν με επιδοση και στην ΕΕΕΠ.
Σημειωνω οτι η συγκεκριμενη στοιχηματικη εταιρεια ειναι υπο την MGA , συστεγαζεται με αλλες στοιχηματικες εταιρειες κατω απο την ιδια αδεια , εχει παρει το ΑΦΜ οπως και οι υπολοιπες ''νομιμες'' στοιχηματικες της μεταβατικης περιοδου αλλα δεν υπαρχει πουθενα στο ΓΕΜΗ η κοινοποιηση του καταστατικου οπως θα επρεπε με την συνθεση των εταιρων και την γνωστοποιηση του νομιμου εκπροσωπου της οπως θα επρεπε.

Αναρωτιεμαι τι πληροφοριες θα αναγκαστει να δωσει η ΕΕΕΠ στον εισαγγελεα οικονομικης διαφθορας οταν κληθει σαν ανεξαρτητη αρμοδια αρχη να κατονομασει τον εκπροσωπο της στοιχηματικης που θα κληθει σε απολογια ενωπιον του εισαγγελεα για αυτες τις υποθέσεις...

Με πολυ ενδιαφερον αναμενω για τους χειρισμους της ΕΕΕΠ για κενα που ηταν υπευθυνοι να τα εχουν ελεγξει ηδη οπως και για την αντιδραση της στοιχηματικης στις μηνυτηριες αναφορες.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κατοχοι των λογαριασμων φαινονται αποφασισμενοι να οδηγησουν την υποθεση τους σε δικη διεκδικωντας οχι μονο τα παρακρατουντα κεφαλαια τους. Τους εχουν βαλει ιδεες οι δικηγοροι που εχουν συμβουλευτει φαινεται.

Εν αναμονη των εξελιξεων λοιπον ....
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Δηλαδή αν γράψεις πια εταιρία είναι τι πρόβλημα θα δημιουργήσεις στο forum? Και από τη στιγμή μάλιστα που λες ότι τα μαθαίνεις από πρώτο χέρι, άρα δεν είναι ράδιο αρβυλα
Ισα ισα μπράβο θα πούμε για την ενημέρωση


Δεν βρίσκω καμια λογική το να γραφει κάποιος, για στοιχηματική απάτη, για λογαριασμούς που κλείνουν, για παρακράτηση χρημάτων, για δικαστήρια, κτλ, και μάλιστα από νόμιμη εταιρία, αλλα να μην αναφέρει την εταιρία


Και εκτος τον άλλον τώρα δημιουργούνται σκιές για όλες της εταιρίες


Τέλος πάντων γνώμη μου είναι, η γράφουμε την εταιρία η δεν γράφουμε τίποτα. Το να λέμε γενικά k αόριστα ότι μια νόμιμη εταιρία κάνει απατεωνιές δεν ωφελεί πουθενά
 
  • Like
Αντιδράσεις: blizard, JohnyBet και KONSTAS
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Αν δεν κάνω λάθος η ΕΕΕΠ σπρώχνει την ατζέντα να μην υπάρχουν υπηρεσίες "επίλυσης διαφορών" - ει μη των αγγλοσαξονικών τοιούτων που λειτουργούν αυτόνομα από την Ευρωπαϊκή Ένωση - να ισχύει δηλαδή το πατροπαράδοτο "κύριοι απευθυνθείτε στη Δικαιοσύνη".
Μάλλον ξέχνα την, αλλά στα κλεισίματα λογαριασμών ούτε το Εγγλέζικο IBAS ανακατεύεται νομίζω.

Έχει παραγίνει αυτό και οπωσδήποτε δείχνει να έχει ξεφύγει πολύ από το να είναι κυνήγι στημένων αποτελεσμάτων.
Τώρα γίνεται ένα ντιμπέϊτ στην Αγγλία και συμμετέχει και η racing post, ενώ στην Αυστραλία πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις που περιορίζουν λίγο -μιά ιδέα- το δικαίωμα εταιρειών να κλείνουν λογαριασμούς.
Είναι ηλίου φαεινότατον ότι δεν έχουν μία σαφή πολιτική ασφαλούς διαχείρισης των στοιχηματικών ταμείων τους οι εταιρείες. Το παίζουν ότι αρπάξουμε και ταυτόχρονα οι κυβερνήσεις ηγρόν ηγόρασαν.
Θάλω να μου πείτε το εξής: Αν εγώ κάθε φορά από τα 1000 που εισπράττω μοιράζω τα 900 ακριβώς, τότε ποιανού το λογαριασμό θα με ενδιέφερε να κλείσω και γιατί ; Μόνο αν ερχόταν η Σκότλαντ Γιάρντ και μου έλεγε "οι τάδε που έχουν λογαριασμό σε σας είναι οι ληστές του τραίνου", μπορεί απρόθυμα να τους έκλεινα το λογαριασμό.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Προς savvas21: Μολις θα τρεξουν οι μηνυτηριες αναφορες και θα ειναι γεγονος οπως αυτα που εγραψα παραπανω τοτε θα την αναφερω.

Για cosmic δεν μπορω να πω κατι. Πολλα απο αυτα που γραφει δεν τα καταλαβαινω κιολας με τον τροπο που γραφονται. Μαλλον εχει δικιο ομως περι ανομίας και αδιαφοριας ....
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

συμφωνώ απολυτα με τον savvas21 σχετικά με την μη αναφορά του ονόματος της στοιχηματικής εταιρίας. Δε βρίκσω ποτέ κανένα λογο να προχωρά κάποιος σε καταγγελία για μια στοιχηματική εταιρία χωρίς να αναφέρει το όνομα της εταιρίας.
ή μάλλον βρίσκω ένα λόγο, να γράφω όσα γράφω χωρίς όμως τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως τα γράφω. Γιατί όταν γράφω κάτι κ είναι 100% σωστός δεν έχω να φοβάμαι τπτ, ονοματίζω την εταιρία και αν θέλει η εταιρία να με βρει, δεν έχω να φοβάμαι τπτ.

Το να βάζει μια εταιρία στοιχηματικά όρια σε λογαριασμούς πλέον είναι συνήθης τακτική. Το να κλείνει λογαριασμούς κ πολύ περισσότερο να κρατάει κ τα χρήματα, δεν είναι και τόσο σύνηθες και μάλλον για να το κάνει μια στοιχηματική εταιρία ειναι 100% σίγουρη για την κίνησή της αυτή, δεν έχει δηλ απλά και μόνο ενδείξεις, αλλά έχει και αποδείξεις.
Επίσης το 2018 να ζητάει μια εταιρία πέρα από ταυτότητα και λογαριασμό ΔΕΚΟ να της στείλεις και μια σέλφι τα μούτρα σου μαζί με την ταυτότητά σου, το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό.
Επίσης να με συγχωράει ο sigourakias αλλά δεν έχω καταλάβει ποια ακριβώς είναι η στοιχηματική απάτη της εταιρίας. Γράφεις ότι έκλεισε κάποιους λογαριασμούς απλών (ετσι τους περιγράφεις) παιχτών (εσύ πάντως δεν είσαι κ ο μέσος όρος παίχτη, φαντάζομαι ούτε κ οι φίλοι κ συνεργάτες σου) κ τπτ παραπάνω. Δηλ η απάτη της εταιρίας είναι ότι αναίτια έκλεισε κάποιους λογαριασμούς ? Γιατί αυτό δεν το λες και απάτη, δικαιωμά της είναι.
Ούτε γράφεις ότι δεσμεύτηκαν χρήματα, απλά γράφεις ότι οι παιχτες θα κινηθούν νομικά αν καθυστερησει η ανάληψη των κεφαλαίων τους.
Δηλ μιλας για απάτη στοιχηματικης εταιρίας, αλλά δε στοιχειοθετείται βάσει όσων γράφεις ούτε καμία απάτη, ούτε αναφέρεις κ το όνομα της εταιρίας.
Κοινώς για τη ώρα, πολλή φασαρία για το τίποτε
 
  • Like
Αντιδράσεις: blizard και magon
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Τελος γνωριζω πολυ καλά οτι οι κατοχοι καποιων λογαριασμων που ειχαν μεσα σοβαρα χρηματικα ποσα προτιθενται αν η διαδικασια αποπληρωμης τους καθυστερησει

Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κατοχοι των λογαριασμων φαινονται αποφασισμενοι να οδηγησουν την υποθεση τους σε δικη διεκδικωντας οχι μονο τα παρακρατουντα κεφαλαια τους.
....

αυτά τα 2 αποσπάσματα μπερδεύουν λίγο τον αναγνώστη
στο 2ο απόσπασμα γράφεις για παρακρατούντα κεφάλαια, στο 1ο με τη διατύπωση που κάνεις βγαίνει νόημα ότι ναι μεν κλείσανε οι λογαριασμοί αλλά οι παίχτες αναμένουν να λάβουν πίσω τα κεφάλαια που είχαν μέσα.
Πάντως ξαναλέω ότι μια εταιρία για να κλείσει λογαριασμό και πολύ περισσότερο για να δεσμεύσει και τα χρηματα, μάλλον έχει αποδείξεις και όχι απλά ενδείξεις
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Ο Τζίμμυ Τζάστις (βλ. προηγούμενο ποστ) είναι το αρμόδιο site και μιλάει με την "gaming commission" της Αγγλίας.
Αν θέλετε γράφτε τα εκεί - για ότι μπορεί να εξυπηρετήσει.
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Όπως σου είπα, η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία εγώ θα την πω, είναι η bet365, δεν έχει ανάγκη να κάνει τέτοια πράγματα σε απλούς παίκτες. Ποτέ δεν το έκανε και δεν πιστεύω με τίποτα ότι το κάνει τώρα σε αθώους "παίκτες". Και μιλάμε για εταιρεία με κέρδη αμύθητα που λειτουργεί κάτω από πολύ αυστηρούς κανόνες!

Όσο και να ψάξεις εδώ μέσα δεν θα βρεις ούτε έναν νορμάλ παίκτη του στοιχήματος να έχει αντιμετωπίσει οποιοδήποτε σχετικό θέμα εδώ και 15 χρόνια από την bet365! Θα βρεις όμως να έχει πιάσει στα ραντάρ της αυτούς που δεν παίζουν στοίχημα αλλά εφαρμόζουν άλλες μεθόδους (arbing, bonus hunting... ) που απαγορεύονται και τους ζητά ταυτοποιήσεις οι οποίες...δεν μπορούν να γίνουν από τους "παίκτες" με τις γνωστές δικαιολογίες. Οπότε, τους γυρίζει το κεφάλαιό τους πίσω και παγώνει τα accounts τους.


Πάμε παρακάτω. Πήγες και άνοιξες τοπικ με τίτλο ότι η εταιρεία διαπράττει απάτη! Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος που θες να δούμε. Η άλλη όψη του νομίσματος θα ήταν αν είχαμε και την άποψη της εταιρείας. Φαντάζομαι τώρα να μπει και η bet365 και να ανοίξει άλλο topic και να λέει ότι οι Έλληνες παίκτες είναι απατεώνες...


Κοίτα να δεις... εμείς είμαστε θεατές τώρα ανάμεσά σας. Το σίγουρο είναι ότι εδώ μέσα έχουμε ως κανόνες να μην ακούγονται χαρακτηρισμοί αλλά αν θέλετε να καταθέτετε πραγματικά στοιχεία. Σας προσφέρουμε εδώ και χρόνια το βήμα να το κάνετε και όπως θα ξέρεις μιας και μας παρακολουθείς τα τελευταία χρόνια ότι πολλοί έχουν βοηθηθεί από εμάς και έχουν βρει λύση στο πρόβλημά τους.

Αυτό που με χαλάει είναι όταν γράφετε ένα τόπικ με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές οι χρήστες το κάνουν για να δυσφημίσουν και να εκβιάσουν τις εταιρείες από τον θυμό τους που τους έπιασε στα πράσα. Το infobeto δεν λειτουργεί έτσι.


Τώρα αν κάποιοι πουν ότι εγώ στηρίζω την bet365 με αυτά που γράφω, έχω να τους απαντήσω ότι την 365 ούτε καν την διαφημίζουμε στο infobeto... και τέλος ότι εμένα με ενδιαφέρει πάντα μια δίκαιη αγορά και για τους παίκτες και για τις εταιρείες.

Σε μια αγορά, όπως υπάρχουν και κακές εταιρείες, υπάρχουν και κακοί παίκτες. Αυτοί λοιπόν κατά την γνώμη μου καταστρέφουν την αγορά και την αναγκάζουν να βγαίνουν όροι και κανόνες που καίνε τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Είναι μια βασική αδικία και γι αυτό ευθύνονται οι κακοί της υπόθεσης.

Μεγάλη κουβέντα αυτή για να την αναπτύξω... αλλά κάποια στιγμή ίσως την κάνουμε.

Αυτά όσον αφορά τον τρόπο που ανοίχτηκε το θέμα...

Όσον αφορά τους φίλους σου που τους έκλεισε τα accounts η εταιρεία, αν έχουν δίκιο ελπίζω να το βρουν και να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Πάντως δεν νομίζω να δικαιωθούν αν κρίνω από ένα print screen από κάποιον από τους φίλους σου που μου έδειξες προχθές, το οποίο ήταν καραμπινάτο arbing κατά την γνώμη μου και στο είπα.
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Αρη καλησπερα, μιας που αναφερθηκες σε καποιο πριντ σκριν θα μπορουσα να στειλω κι εγω απο μια αλλη εταιρια κι αν θες να μου πεις τη γνωμη σου?? Το λεω αυτο επειδη αναφερθηκες σ ενα σημειο σε βαρυγδουπους χαρακτηρισμους που κανουμε απο θυμο επειδη μας επιασαν στα πρασα. Αν ομως δεν υπαρχει κατι για να μας πιασουν στα πρασα δε θα ηταν καλο να ενημερωσουμε τον κοσμο??

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Αρη καλησπερα, μιας που αναφερθηκες σε καποιο πριντ σκριν θα μπορουσα να στειλω κι εγω απο μια αλλη εταιρια κι αν θες να μου πεις τη γνωμη σου?? Το λεω αυτο επειδη αναφερθηκες σ ενα σημειο σε βαρυγδουπους χαρακτηρισμους που κανουμε απο θυμο επειδη μας επιασαν στα πρασα. Αν ομως δεν υπαρχει κατι για να μας πιασουν στα πρασα δε θα ηταν καλο να ενημερωσουμε τον κοσμο??

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Γεια σου Qatarianos

Δεν ζήτησα τίποτα να μου στείλετε. Ο Sigourakias μόνος του μου μίλησε και μου έστειλε το print screen. Δεν του ζήτησα απολύτως τίποτα. Δεν έχω κανέναν λόγο να σας ελέγχω. Δεν είναι δουλειά μου αυτή και ούτε θέλω να το κάνω.

Όπως είπα και πιο πάνω, σας παρέχουμε το βήμα να λέτε με σωστό τρόπο ότι θέλετε, είτε αρνητικά είτε θετικά πράγματα.
Έχουμε δει στο παρελθόν πολλά τέτοια βαρύγδουπα που ανέφερα που όταν κατάλαβα ότι μερικοί το έκαναν για να εκβιάσουν... με ανάγκασαν να βάλω κανόνες. Είναι κι αυτό μέσα στα χλωρά και τα ξερά που λέγαμε πιο πριν...
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Να μην παρεξηγηθω, φιλικα το ειπα. Απλα ρωτησα αν πρωτιθεσαι να εκφερεις την αποψη σου επειδη προσφατα με εκλεισε μια εταιρια προσφατα αδειοδοτημενη μετα απο 4 ημερες, με 8 μπετ και στο συνολο χαμενος.Οποτε απλα θεωρω πως σε τετοιες περιπτωσεις μεσα απο φορουμ σαν αυτο καλο θα ηταν να ενημερωνονται τα παιδια για τετοια περιστατικα. Δεν εχω θεμα να ανεβασω το σκριν σοτ απλα δεν γνωριζω αν επιτρεπεται απ τους κανονες.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: DIOGENIS06 και BetLaden
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Όπως σου είπα, η συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία εγώ θα την πω, είναι η bet365, δεν έχει ανάγκη να κάνει τέτοια πράγματα σε απλούς παίκτες. Ποτέ δεν το έκανε και δεν πιστεύω με τίποτα ότι το κάνει τώρα σε αθώους "παίκτες". Και μιλάμε για εταιρεία με κέρδη αμύθητα που λειτουργεί κάτω από πολύ αυστηρούς κανόνες!

Όσο και να ψάξεις εδώ μέσα δεν θα βρεις ούτε έναν νορμάλ παίκτη του στοιχήματος να έχει αντιμετωπίσει οποιοδήποτε σχετικό θέμα εδώ και 15 χρόνια από την bet365! Θα βρεις όμως να έχει πιάσει στα ραντάρ της αυτούς που δεν παίζουν στοίχημα αλλά εφαρμόζουν άλλες μεθόδους (arbing, bonus hunting... ) που απαγορεύονται και τους ζητά ταυτοποιήσεις οι οποίες...δεν μπορούν να γίνουν από τους "παίκτες" με τις γνωστές δικαιολογίες. Οπότε, τους γυρίζει το κεφάλαιό τους πίσω και παγώνει τα accounts τους.


Πάμε παρακάτω. Πήγες και άνοιξες τοπικ με τίτλο ότι η εταιρεία διαπράττει απάτη! Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος που θες να δούμε. Η άλλη όψη του νομίσματος θα ήταν αν είχαμε και την άποψη της εταιρείας. Φαντάζομαι τώρα να μπει και η bet365 και να ανοίξει άλλο topic και να λέει ότι οι Έλληνες παίκτες είναι απατεώνες...


Κοίτα να δεις... εμείς είμαστε θεατές τώρα ανάμεσά σας. Το σίγουρο είναι ότι εδώ μέσα έχουμε ως κανόνες να μην ακούγονται χαρακτηρισμοί αλλά αν θέλετε να καταθέτετε πραγματικά στοιχεία. Σας προσφέρουμε εδώ και χρόνια το βήμα να το κάνετε και όπως θα ξέρεις μιας και μας παρακολουθείς τα τελευταία χρόνια ότι πολλοί έχουν βοηθηθεί από εμάς και έχουν βρει λύση στο πρόβλημά τους.

Αυτό που με χαλάει είναι όταν γράφετε ένα τόπικ με βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς και αυτό γιατί τις περισσότερες φορές οι χρήστες το κάνουν για να δυσφημίσουν και να εκβιάσουν τις εταιρείες από τον θυμό τους που τους έπιασε στα πράσα. Το infobeto δεν λειτουργεί έτσι.


Τώρα αν κάποιοι πουν ότι εγώ στηρίζω την bet365 με αυτά που γράφω, έχω να τους απαντήσω ότι την 365 ούτε καν την διαφημίζουμε στο infobeto... και τέλος ότι εμένα με ενδιαφέρει πάντα μια δίκαιη αγορά και για τους παίκτες και για τις εταιρείες.

Σε μια αγορά, όπως υπάρχουν και κακές εταιρείες, υπάρχουν και κακοί παίκτες. Αυτοί λοιπόν κατά την γνώμη μου καταστρέφουν την αγορά και την αναγκάζουν να βγαίνουν όροι και κανόνες που καίνε τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Είναι μια βασική αδικία και γι αυτό ευθύνονται οι κακοί της υπόθεσης.

Μεγάλη κουβέντα αυτή για να την αναπτύξω... αλλά κάποια στιγμή ίσως την κάνουμε.

Αυτά όσον αφορά τον τρόπο που ανοίχτηκε το θέμα...

Όσον αφορά τους φίλους σου που τους έκλεισε τα accounts η εταιρεία, αν έχουν δίκιο ελπίζω να το βρουν και να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Πάντως δεν νομίζω να δικαιωθούν αν κρίνω από ένα print screen από κάποιον από τους φίλους σου που μου έδειξες προχθές, το οποίο ήταν καραμπινάτο arbing κατά την γνώμη μου και στο είπα.

Δεν διαφημίζεται πουθενά η bet365 για να την διαφημίσει ο οποιοσδήποτε - έτσι γουστάρει.
Αηδίες λέτε.
Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι με περικεφαλαία, όπως και όλοι οι άλλοι παρόμοιοι.
Απατεώνες είναι όσο και ένας παπατζής της οδού Αθηνάς που λέει "δεν σε παίζω εσένα" αλλά είναι ηλίθιοι με πρικεφαλαία.
Ή δουλεύουν κάποιο σύστημα που δεν στηρίζεται στο ορθόδοξο bet matching αλλά σε άλλα κριτήρια.
Εγώ τους ξέρω τους μπουκ από τα παλιά. Άλλοι από αυτούς έπαιζαν ορθόδοξο bet matching, άλλοι όχι και δεχόντουσαν σαν παίκτες μόνο τα κορόϊδα που έφεραν πιστοποιητικό - να είναι βλάχοι με κότες στον σταθμό Λαρίσης.
 
  • Like
Αντιδράσεις: DIOGENIS06, goal2 και sigourakias
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Γιατί να μην κάνω arbing ;
Θα τρελαθούμε ή θα πάμε στο τρελοκομείο ;
Γουστάρει ένας μπουκ να δίνει μία ομάδα 1.50 και γουστάρει ένας άλλος μπουκ όμοιας γκανιότας να τη δίνει 1.90.
Λοιπόν ;
Να μην κάνω arbing.
 
  • Like
Αντιδράσεις: kriapa, goal2 και nansas
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Γιατί να μην κάνω arbing ;
Θα τρελαθούμε ή θα πάμε στο τρελοκομείο ;
Γουστάρει ένας μπουκ να δίνει μία ομάδα 1.50 και γουστάρει ένας άλλος μπουκ όμοιας γκανιότας να τη δίνει 1.90.
Λοιπόν ;
Να μην κάνω arbing.

Μην μπερδευεις το arbing με το Value betting
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Μην μπερδευεις το arbing με το Value betting

Arbing.
Καλά σαράντα χρόνια φούρναρης εδώ μέσα δεν έχεις παίξει ποτέ σου στοίχημα ;
Arbing λέμε - δύο διαφορετικοί μπουκ έχουν διαφορετικές αξιολογήσεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: sigourakias και mastmast
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Αν θέλετε να βρεθεί κάποια άκρη γράφτε στον Τζίμμυ Τσάστις.
Οπωσδήποτε λόγω μπρέξιτ είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί άκρη έως αδύνατο, αλλά από τους δικούς μας δεν έχετε να περιμένετε απολύτως τίποτα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: mastmast
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Μην μπερδευεις το arbing με το Value betting

Φιλε Αρη..... δεν το περιμενα αυτο απο εσενα....

Εγω ειμαι κατοχος μια στοιχηματικης, εσυ παικτης μπαινεις μεσα πονταρεις σε καποιες αποδοσεις. Εγω βλεπω οτι μου παιζεις τις αβανταρισμενες αποδοσεις , αλλα.... δεν ξερω ρε φιλε τι κανεις πισω απο την οθονη σου. Δυο πραγματα μπορει να κανεις


1ον. Καλυπτεις = Arbing

2ον. Το αφηνεις να τρεξει το μπετ , μην το ζοριζεις ασε το Ατι να καλπασει = Valuebetting

Εχεις ομως υποπεσει και σε αλλες ασαφεις τοποθετησεις σε προηγουμεν ποσταρισμα σου , που θα τις εξηγησω λιγο αργοτερα αναλυτικα
 
  • Like
Αντιδράσεις: goal2
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Φιλε Αρη..... δεν το περιμενα αυτο απο εσενα....

Εγω ειμαι κατοχος μια στοιχηματικης, εσυ παικτης μπαινεις μεσα πονταρεις σε καποιες αποδοσεις. Εγω βλεπω οτι μου παιζεις τις αβανταρισμενες αποδοσεις , αλλα.... δεν ξερω ρε φιλε τι κανεις πισω απο την οθονη σου. Δυο πραγματα μπορει να κανεις


1ον. Καλυπτεις = Arbing

2ον. Το αφηνεις να τρεξει το μπετ , μην το ζοριζεις ασε το Ατι να καλπασει = Valuebetting

Εχεις ομως υποπεσει και σε αλλες ασαφεις τοποθετησεις σε προηγουμεν ποσταρισμα σου , που θα τις εξηγησω λιγο αργοτερα αναλυτικα
τι δεν περίμενες βρε από εμενα;

όπως το είπες είναι οι ορισμοί αλλά ο τρόπος που θα τους χρησιμοποιήσεις έχουν τεράστιες διαφορές.

Αν έκανα arb και με έπιανε μια εταιρεία εγώ θα το βουλωνα. Αντρικά πράγματα. ..

Αν έπαιζα value μόνο από bots επισης θα το βουλώνα.

Αν έπαιζα value μετά από μελέτη δική μου θα τους εκανα καταγγελία. Αν και είναι 99% σίγουρο ότι δεν θα με πείραζαν.



Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Απάντηση: Στοιχηματικη απάτη εις βαρος 10ων παικτων απο νομιμη στοιχηματικη εταιρεια

Arbing.
Καλά σαράντα χρόνια φούρναρης εδώ μέσα δεν έχεις παίξει ποτέ σου στοίχημα ;
Arbing λέμε - δύο διαφορετικοί μπουκ έχουν διαφορετικές αξιολογήσεις.
Νίκο, δες πως τα εξήγησα πιο πάνω.
Με τον τρόπο που έγραψες πιο πριν νομισα ότι μίλησες για την 3η περίπτωση. Γιαυτό σου είπα περί διαφοράς. ..



Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Προγνωστικά

  • 17:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Άρης - Ολυμπιακός
  • 20:00
    Novasports 2HD
    • Μονακό - Λιλ
  • 20:00
    Novasports 3HD
    • Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
  • 21:30
    Novasports Extra 2
    • Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
  • 21:30
    Novasports News
    • Άντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ
  • 21:45
    Novasports Extra 1
    • Γουλβς - Μπόρνμουθ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αγιαξ - Εξέλσιορ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Αταλάντα - Φιορεντίνα
  • 22:00
    Novasports 3HD
    • Μαρσέιγ - Νις
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Μάντσεστερ Γ. - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
  • 22:00
    Novasports Start
    • Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Έβερτον - Λίβερπουλ
  • Αύριο 25-04-2024
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε - Παλμέιρας
  • 16:00
    Star Κεντρικής Ελλάδας
    • Έσπερος Λαμίας - ΑΕ Ψυχικού
  • 20:00
    Novasports 6HD
    • Μονακό - Φενέρμπαχτσε
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  • Αύριο 25-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 128
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA είπε :
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
    Στο Milko cup? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Μαλλον δεν το επιασες καλα..το ειπε για να δειξει την σιγουρια στην ομαδα και πόσο σίγουρος ειναι οτι θα περασει την Μακαμπι....
  • PANATHA PANATHA:
    Το να σκοράρει ο Ιωαννίδης σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ @3.80....εξαιρετικό!!
  • Ertzan Ertzan:
    Καλά ματσάκια για betbuilder έχει αλλά δεν ακουμπάω
  • PANATHA PANATHA:
    Άρης - Ολυμπιακός 0-0 στο 27΄....θεωρω πως θα εχει γκολ το πρωτο μέρος....το Over 0,5 @1.80 και για μεγαλυτερο ρισκο
    το Over 1,5 @4.90!
  • Ertzan Ertzan:
    κανονικά ήδη έπρεπε να είναι 0-3
  • PANATHA PANATHA:
    Στην Κύπρο λεει Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών - Οθέλλος Αθηαίνου 6-6.......ενω στο 48΄ το σκορ ήταν 1-5.....
  • animusbet animusbet:
    Ο Ερτζάν ελπίζει να φύγει ο Αταμάν για να σταματήσει να τον πονάει:twis:
  • Ertzan Ertzan:
    Τι να μας πει ρε το νούμερο. Έχω δει προπονητές να αναλύουν φάσεις που έγιναν μέσα στον αγώνα λάθη και τι έπρεπε να γίνει ε αυτό το νούμερο ανέλυσε τις φάσεις που και καλά έπρεπε να δοθούν φάουλ.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι εχασε παλι ο Ολυμπιακός....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ (27-28/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Ωραία ζεϊμπεκιά ο Γκούμας της Τουρκίας :smk1:
  • animusbet animusbet:
    Τα σαπάκια που μας δίνετε
  • Ertzan Ertzan:
    Ναι και τον Μουρίνιο της Τουρκίας εμείς σας δώσαμε για προπονητή
  • Ertzan Ertzan:
    Τελικά κάποιοι έγιναν παράρτημα άλλων αν με εννοείτε αααααν με εννοείτε :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οι δικοι μας το εχουν ταμα να τρωνε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο....
  • Ertzan Ertzan:
    Τι σπρώξιμο τρώει αυτή η Μονακό ρε γαμώτο
  • PANATHA PANATHA:
    Σημερα μαθαμε τον φετινο πρωταθλητη....
  • Ertzan Ertzan:
    τους το δώσατε αν και στο 27 το πέναλτι που δεν σας δόθηκε μπορεί να άλλαζε τα πράγματα κάπως
  • Ertzan Ertzan:
    Μπαρτσώκας στον πάγκο εύχεται Καλό Πάσχα από τώρα
  • PANATHA PANATHA:
    Θα το παρει το ματς ο Μπαρτζώκας....
  • Ertzan Ertzan:
    εσείς θα έρθετε? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Φυσικα....
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1:
    Ertzan Ertzan: Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1: