Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Lyhnus

New Member
13 Ιον 2016
127
200
0
83.212.106.112
Δεν ξέρω αν κάνω σωστά ή λανθασμένα βήματα στο στοίχημα, αλλά πιο πολύ διασκεδάζω φτιάχνοντας και δοκιμάζοντας προγράμματα αυτόματων υπολογισμών, παρά να παίζω με έμπνευση ή τη λογική. :bravo:

Στο παρόν topic θα ήθελα να σας παρουσιάσω, παρακάτω, τα διάφορα είδη προγραμμάτων που φτιάχνω, με σκοπό να αυξάνεται η γνώση πάνω σε πειράματα για διάφορα που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε και δεν μπορούμε, επειδή θα χρειαζόταν να καθόμαστε στον υπολογιστή για 365 μέρες το χρόνο. Έχω κάνει αρκετά πειράματα και κάθε φορά που κάτι θα ολοκληρώνεται ή κάθε φορά που θα μου έρχεται κάποια ιδέα για δοκιμή ή ακόμη και δική σας ιδέα για δοκιμές, θα καταγράφεται εδώ. Επίσης, θα καταγράφονται και ιδέες που τελικά απέτυχαν αλλά πέτυχαν να βρίσκονται στη λίστα των τρόπων παιξίματος που δεν θα δοκιμάσουμε ποτέ. :goood:

Τα πειράματα που θα σας παρουσιάσω, δημιουργήθηκαν με την εξής σειρά:
  1. Μολύβι και χαρτί
  2. Κομπιουτεράκι
  3. Excel
  4. Visual Basic - Macro
  5. Μεταφορά στο Google Spreadsheet
  6. Μετάφραση της Visual Basic - Macro σε Google Script (Κώδικας .gs)

Πάμε να δούμε διάφορα συστήματα που έτρεξα και ποια από αυτά έχουν ακυρωθεί, έχουν επιβεβαιωθεί, τρέχουν ακόμη, επιδέχονται διορθώσεις:

Συνδυασμός Συνολικών Γκολ
Συνολικά Γκολ
Παρί Σ.Ζ. - Λυών
0-12,25
2-32,4
Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον
0-12,25
2-32,4
0-1 0-15,0625
0-1 2-35,4
2-3 0-15,4
2-3 2-35,76
Κόστος στήλης0,50 €
Κόστος σύνολο4,00 €
Ελάχιστη επιστ.1,13 €
Μέγιστη επιστ.15,84 €

<tbody>
</tbody>

Στον παραπάνω πίνακα παρατηρούμε δύο αγώνες που έπαιξαν στο παρελθόν. Αυτές ήταν οι αποδόσεις στην Stoiximan και προσπάθησα να παρατηρήσω τι γίνεται σε περίπτωση που ήθελα να συνδυάσω ως μονά τις επιλογές για συνολικά γκολ ή να τα έκανα σύστημα ανά δύο ή να συνδύαζα και τις δύο επιλογές ως trixie. Τελικά όπως παρατηρείτε στον πίνακα, θα έδινα σύνολο 4€ και αν έχανα τον ένα αγώνα, αλλά κέρδιζα τον άλλο, θα είχα την ελαχίστη επιστροφή των 1,13€. Άν κερδίσουν και οι δύο αγώνες μέσα στα όρια των γκολ που όρισα, φυσικά θα είχα επιστροφή 15,84€. Εμένα, φίλοι μου, δεν μου αρέσει τέτοιο ρίσκο. Είναι μεγάλο για μένα. Οπότε το απορρίπτω!

Συνδυασμός Ακριβών Σκορ για Under
Προσομοίωση για σύστημα με ακριβές σκόρ (2 ομάδες)
ΧΑΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝΣύνολο παιχνιδιών
1) 1-05,25 €15
2) 0-1
3) 1-16,50 €Πολλαπλασιαστης
4) 2-07,25 €0,30 €
5) 0-2
Φρεαμούντε - Ατλέτικο ΚλουμπΠληρώνουμε σύνολο
Α) 1-05,25 €4,50 €
Β) 0-1
Γ) 1-16,50 €Ελάχιστο πιθανό κέρδος
Δ) 2-07,25 €3,15 €
Ε) 0-2
Μέγιστο πιθανό κέρδος
Συνδιασμοί15,77 €

<tbody>
</tbody>

Στον παραπάνω πίνακα που αναγκάστηκα να κόψω γιατί είναι τεράστιος, το πρόγραμμα έπαιρνε αυτόματα το κουπόνι του ΟΠΑΠ και αναζητούσε κατά προτεραιότητα τις διαφορές ανάμεσα στο 1 - X, X - 2, 1 - 2! Χρησιμοποιώντας τη συνθήκη εμφάνισης της μεγαλύτερης διαφοράς, δημιουργούσε μια λίστα στην οποία υπολόγιζε και εμφάνιζε τα προβλεπόμενα under και ποιά ομάδα θα είναι η νικήτρια. Το Stoiximan είχε την επιλογή στο 0-0 να μου κάνει επιστροφή χρημάτων, οπότε δεν με ενδιέφερε αν θα έβγαινε κάποιος αγώνας με αυτό το σκορ.

Ο λόγος που αναζητούσα τα Under (και ακόμα τα αναζητώ αλλά με άλλον τρόπο) είναι επειδή υπάρχουν λιγότερες επιλογές για ακριβή σκορ απ 'ότι στο Over.
  • 1-0 ή 0-1
  • 1-1
  • 2-0 ή 0-2

Με την αναζήτηση των Under, το πρόγραμμα επέλεγε μόνο του τις δύο ομάδες που έβγαζε ότι θα καταλήξει Under και με ποια ομάδα να βγαίνει ο νικητής της ημέρας. Άρα έκανα ένα συνδυασμό trixie με τα μονά και τα διπλά από τα ακριβή γκολ. Δυστυχώς, περισσότερα ήταν τα έξοδα, παρά τα έσοδα, οπότε δεν λειτούργησε με αυτο τον τρόπο. Οπότε το απορρίπτω!

Sure Bet στα Over/Under

Δεν μπορώ να βρω τους πίνακές μου να σας δείξω αυτό που θέλω ανά αναφορικά μπορώ να σας πω ότι η γκανιότα είναι τόσο μεγάλη, που τελικά δεν θα βρείτε ένα σωστό SureBet της προκοπής. Αυτά δεν έχουν ξεπεράσει το +2%, (εκτός αν το συνδυάσετε με την pini). Δεν αξίζει να βάλεις 100€ για να πάρεις 2€ και ξαφνικά, λόγω του μεγάλου ποσού να σε αντιληφθούν και να σε λιμιτάρουν για 2€! Κρίμα για το Θεό είναι βρε παιδάκι μου... Άρα το απορρίπτω!

Sure Bet στα 1-Χ-2 και ΔΕ1Χ-2 και ΔΕΧ2-1 και ΔΕ12-Χ

Εδώ το πρόγραμμα αναζητεί το διεθνές κουπόνι της ημέρας (όχι μόνο το ελληνικό) από 5 στοιχηματικές εταιρίες της επιλογής μου και σε κάθε σημείο, εμφανίζει τις μέγιστες τιμές. Από αυτές υπολογίζει τη γκανιότα. Αν η γκανιότα είναι μεγαλύτερη του 101,5% (δλδ +1,5% κέρδος) τότε προχωράει στο μοίρασμα του αρχικού μου κεφαλαίου στις τρεις εταιρίες και μετά κάνει κάποιες διορθωτικές πράξεις για να στρογγυλοποιήσει τα ποσά που πρέπει να δώσω έτσι ώστε να μην γίνομαι αντιληπτός. Αλλά και να με καταλάβουν, είναι τόσο μικρά τα ποσά που θα μου λένε "χαλάλι του το παλικάρι, ας πάρει μια τσίχλα από αυτό τον αγώνα:twis: "

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα μαζεύει σε ένα μέρος της μνήμης όλες τις πληροφορίες και μου στέλνει email με τα αποτελέσματα που είναι κερδοφόρα (συγκεκριμένα για κέρδος μεγαλύτερο του 1,5%). Το μήνυμα, μετά από αρκετές τροποποιήσεις, πήρε την εξής μορφή:

987.jpg

Αυτό λειτουργεί κανονικά και μου αρέσει. Αλλά δεν μπορώ να κάθομαι με αυτό και να περιμένω πότε θα βγάλει αγώνα. Δεν βγάζει κάθε μέρα. Ειδικά τα καλοκαίρια που οι αγώνες είναι λίγοι. Παρόλα αυτά, λειτουργεί!

#Edit: Θέλω να ευχαριστήσω εδώ, τον φίλο μου τον Μιχάλη που είναι συνάδελφός μου στη δουλειά, για την έμπνευση και τη νοητική καθοδήγηση για το "τι είναι" το arb. Γι'αυτό το λόγο, το προγραμματάκι ονομάστηκε MiCo Bank System (Michael-Constantine) και έχω φτιάξει και λογότυπο :cool:


....Υπάρχουν κι άλλα προγράμματα που έχω ήδη ξεκινήσει και είναι εντελώς αυτόματα τώρα, αλλά θα σας ενημερώσω για τα περαιτέρω σε επόμενο post από το παρόν topic. Περιμένω να μαζευτούν οι βασικές πληροφορίες που χρειάζομαι για να τα βάλω στο MatLab και να αξιολογήσω αν αξίζει να δημιουργηθεί κάτι σχετικό. Αν έχετε ιδέες για να φτιαχτεί κάτι ή να γίνει κάποια διόρθωση έτσι ώστε να χαρούμε όλοι μαζί κάτι ωραίο, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Εγώ ας συνεχίσω με τις εξισώσεις μου... :npaper: :sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Αυτόματο σύστημα εύρεσης Διπλών Ευκαιριών

Στο παρόν πρόγραμμα γίνεται προσπάθεια συσχέτισης των σημείων 1-Χ-2 με τις διπλές ευκαιρίες τους και την πιθανότητα κέρδους μιας καλής επιλογής από συγκεκριμένη Διπλή Ευκαιρία.

Πώς υπολογίζεται η Διπλή Ευκαιρία?

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ευκαιρία να αναφέρω λοιπόν πως υπολογίζεται από όλους τους μπούκερς η Διπλή ευκαιρία σε περίπτωση που καταφέρετε να φτιάξετε κάποια βάση δεδομένων αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις από τους έτοιμους πίνακες.

987.PNG

Ανάδειξη πιθανών Διπλών Ευκαιριών

Αφού λοιπόν έχουμε τον πίνακα με τις αποδόσεις των τριών σημείων και τον φτιαγμένο πίνακα με τις διπλές ευκαιρίες, η ανάδειξη των τελευταίων σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει με το γινόμενο της γκανιότας επί το άθροισμα των αποδόσεων των τριών σημείων 1Χ2. Το αποτέλεσμα το διαιρώ από τη μονάδα (αντίστροφη αναλογική) και το νούμερο που θα προκύψει αποθηκεύεται. Αυτοί οι αποθηκευμένοι αριθμοί, κατατάσσονται ανάλογα με το μέγεθός τους και επιλέγω το μέγιστο! Ο αριθμός είναι δείκτης για το ποιόν αγώνα να παίξω με την Διπλή Ευκαιρία του.

Παρακάτω παρουσιάζω 3 στήλες που δείχνουν τις πιθανότητες να βγουν τα μονά 1 ή 2 και Χ και οι αντίστοιχες Διπλές ευκαιρίες.

987.jpg
(Min = Αποδόσεις 1 ή 2)
(Med = Αποδόσεις Χ)
(All = Αποδόσεις αντίστοιχων Διπλών Ευκαιριών)

Οι αριθμοί δείκτες που σας περιέγραψα παραπάνω, έδειξαν τους αγώνες που έχουν καταγραφεί μέσα σε αυτά τα σχεδιαγράματα. Αυτοί οι αγώνες έδειξαν ότι
---αν έπαιζα καρφωτά Άσσους ή καρφωτά Διπλά, θα είχα επιτυχία 51,25% (ποσοστό στους 80 αγώνες)
---αν έπαιζα καρφωτά Χινάρια, θα είχα επιτυχία 25% (ποσοστό στους 80 αγώνες)
---αν έπαιζα τις αντίστοιχες Διπλές Ευκαιρίες, θα είχα επιτυχία 75% (ποσοστό στους 80 αγώνες)

Θέλω να καταγράψω κι άλλους αγώνες για να είμαι σίγουρος ότι η επιλογή των Διπλών ευκαιριών σύμφωνα με τα παραπάνω είναι μια σχετικά επικερδής συμπεριφορά. Στους 200 αγώνες, θα εισάγω τα δεδομένα στο MatLab για να προχωρήσω την στατιστική ανάλυση Χ^2 (χι τετράγωνο) έτσι ώστε να αποφασιστεί αν αξίζει να δώσει κάποιος σημασία σε αυτή την τεχνική.

876.jpg
 
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Σχετικα με την (διπλη ευκαιρια) μπορεις να κανεις αρχικα ενα εξελακι για σταθερο κερδος π.χ αρχικο ποσο 100e ,αποδοση στο Χ =3.20 και σταθερο κερδος 12e στο σημειο Χ.
Δηλαδη οταν χανω να δειχνει ενσωματωμενο το επανοπονταρισμα?

π.χ

αρχικα .......................100
θελω κερδος ................12
αμα κερδισω παιρνω......112
αμα χασω χανω............ 22


Θελω τωρα αμα χασω να εχω το κερδος 12 συν τα 22 που εχασα, συν το ποσο,στο επομενο πονταρισμα
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay και SERRES
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Σχετικα με την διπλη ευκαιρια μπορεις να κανεις αρχικα ενα εξελακι για σταθερο κερδος π.χ αρχικο ποσο 100e ,αποδοση στο Χ =3.20 και σταθερο κερδος 12e στο σημειο Χ.
Δηλαδη οταν χανω να δειχνει ενσωματωμενο το επανοπονταρισμα?
Αυτό το θέμα χρειάζεται ανάλυση. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα με το τί θέλεις να κάνεις ακριβώς να δώ αν μπορώ να συνδυάσω τα δεδομένα! Άμα ολοκληρωθεί το όλο εγχείρημα, θα το περιγράψω εδώ και θα κάνω αναφορά στο όνομά σου!
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay και SERRES
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Εχω αρχικο ποσο 100 ευρω.

Και πες οτι θελω να πονταρω στα .......Χ

Πες οτι θελω σταθερο κερδος το οποιο θα οριζεται αναλογα.

Τι κανω τωρα εχω αποδοση (περιπου...) στο

χ.........................=3.20

και (δ.ε)12...........=1.20


Και μοιραζω τα 100

Χ= 3.20*35=112

12=1.20*65=78

Για παραδειγμα 5 συνεχη φορα χαμενος τι ποσο θα πονταρω?
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Θέλω να καταγράψω κι άλλους αγώνες για να είμαι σίγουρος ότι η επιλογή των Διπλών ευκαιριών σύμφωνα με τα παραπάνω είναι μια σχετικά επικερδής συμπεριφορά. Στους 200 αγώνες, θα εισάγω τα δεδομένα στο MatLab για να προχωρήσω την στατιστική ανάλυση Χ^2 (χι τετράγωνο) έτσι ώστε να αποφασιστεί αν αξίζει να δώσει κάποιος σημασία σε αυτή την τεχνική.

Μπραβο για την πολυ καλη δουλεια. To χι τετραγωνο (για το fit) μπορεις να το τρεξεις ηδη εφοσον το αναμενομενο πληθος ολων των κελιων ειναι μεγαλυτερο του 5. Αν θες ανεβασε το matrix των 80 αγωνων (μονο αποδοσεις χωρις charts και formulas) για να το παρακολουθησουμε πιο ευκολα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και Lyhnus
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση που μας δίνεις. Μακάρι να βγάλεις κάτι!

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και Lyhnus
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Μακάρι να βγάλω καμία άκρη με αυτά μπας και αρχίζουμε να εργαζομαστε στο ελάχιστο για καλά ποσοστά με αποτέλεσμα, να μαζεύουμε χρήματα για να πληρώνουμε λογαριασμούς και βιοποριστικούς σκοπούς!

Δεν είναι ανάγκη να μας αγχώνει αυτό! Είναι διασκέδαση που θέλουμε να αξίζει το χρόνο μας! Αυτό σημαίνει να κερδίζουμε πολλά και να χάνουμε λίγα! Αυτό είναι ένα από τα moto μου

Μια φορά ο Lyhnus είπε είπε :
Το να κερδίζεις, είναι επιτυχία των επιλογών σου! Το να χάνεις, είναι η ευκαιρία να διορθώσεις ότι χρειάζεται για να κερδίσεις!

Οπότε...όσο ζεις μαθαίνεις!

makaronas είπε :
Αν θες ανεβασε το matrix των 80 αγωνων (μονο αποδοσεις χωρις charts και formulas) για να το παρακολουθησουμε πιο ευκολα.

Φίλε μου πραγματικά θα το δημοσιεύσω αλλά προτιμώ να φτάσω στους 100 αγώνες πρώτα! Και μαζί με τους πίνακες θα δημοσιεύσω και κάποια αποτελέσματα! Μέχρι τώρα πάμε καλά με αυτό!

Μόλις σήμερα ολοκλήρωσα κι άλλα δύο προγράμματα
aff46e55fe5fc4c076bb371d5cae8c89.jpg

Για να δούμε κι από εκεί τι θα ψαρέψουμε.

ΥΓ: ευχαριστώ για τις προτάσεις και εσάς που μου στείλατε on private! Τα έχω γράψει στις σημειώσεις μου να δω τι μπορώ να κάνω και θα γράψω αποτελέσματα εδώ! Μακάρι να συνδυασω τα προγράμματα που λειτουργήσαν και να βγαίνουν αποτελέσματα παντώς τύπου! Να παίζουμε και να κερδίζουμε όλοι μαζί! Άλλωστε, παρέα είμαστε στο infobeto
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Μακάρι. Όπως το λες κάνα λογαριασμό να πληρώνουμε πλούσιοι δεν θα γίνουμε. Αν κατάλαβα καλά τώρα δοκιμάζεις διάφορα και όταν καταλήξεις θα μας δώσεις κι εμάς το εξελακι;

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και Lyhnus
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Αν κατάλαβα καλά τώρα δοκιμάζεις διάφορα και όταν καταλήξεις θα μας δώσεις κι εμάς το εξελακι;

Φίλε μου, είναι δύσκολο να σας δώσω κάποιο εξελάκι επειδή δεν είναι εξελάκι!! Είναι πίνακες του Google Spreadsheet που πίσω από κάθε κελί, υπάρχει κώδικας και πίσω από κάθε κώδικα υπάρχει μια σειρά αλγορίθμων που τρέχουν χρονομετρικά και κάνουν αναζήτηση τα κουπόνια και βγάζουν κάποια αποτελέσματα που αργότερα τα επεξεργάζομαι και παράγω τις αποφάσεις μου. Δικός μου σκοπός είναι να σας βγάζω προβλέψεις και εκ των προτέρων να γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο θα σας ανακοινώνω τους αγώνες που θα παίζω. Δεν χανόμαστε! :eye:

Αποτελέσματα Κερδοφορίας
από το αυτόματο σύστημα "Εύρεση μεγίστων αποδόσεων και απολογισμός Ασφαλούς προφίλ με Ανατροπής"

Έχοντας μαζέψει από το συγκεκριμένο πρόγραμμα τις μέγιστες αποδόσεις από 5 διαφορετικές Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες, με δείγμα 108 αγώνων, έχει δημιουργηθεί η παρακάτω ανάλυση:

=) Δημιουργήθηκε φίλτρο αναζήτησης αγώνων με την μεγαλύτερη αρνητική γκανιότα από τις 5 στοιχηματικές εταιρίες
=) Έχουν παραδοθεί στη μήτρα επεξεργασίας 108 Ομάδες (από 13/05/2016 έως 04/07/2016)

=) Από τις 108 ομάδες, δημιουργήθηκε φίλτρο πρόβλεψης επιτυχίας για τις ομάδες με την χαμηλότερη απόδοση
==) Επιτυχία χαμηλότερης απόδοσης: 50,93%

=) Από τις 108 ομάδες, δημιουργήθηκε φίλτρο πρόβλεψης επιτυχίας της μεσαίας απόδοσης (δλδ όχι τη μικρότερη, όχι τη μεγαλύτερη)
==) Επιτυχία μεσαίας απόδοσης: 23,15%

=) Από τις 108 ομάδες, δημιουργήθηκε φίλτρο υπολογισμού επιτυχίας της αντίστοιχης Διπλής Ευκαιρίας τους
==) Επιτυχία Διπλής Ευκαιρίας: 73,1%

Διάγραμμα Αληθών και ψευδών συνθηκών
από τις ανωτέρω επιτυχίες

123.jpg 234.jpg


Μακροπρόθεσμη κερδοφορία ή ζημία από ασφαλές παίξιμο ή από ανατροπή?
Παρατηρούμε ότι οι αποδόσεις είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους και υπήρξαν τα ερωτήματα "Αν έπαιζα συνεχώς με Ανατροπή από το πρόγραμμά σου, και επέλεγα συνεχώς τις μέγιστες αποδόσεις, θα είχα κέρδος?" Πάμε να το ανακαλύψουμε...

=) Ρυθμίζουμε ως δείγμα τους 108 αγώνες λόγω του ότι υπήρξαν πραγματικά γεγονότα άρα και τα δεδομένα τους!
=) Επιλέγουμε σε προσομοίωση αυτών των αγώνων να παίζουμε μόνο με 0,50€ σε κάθε επιλογή!
=) Σε κάθε αγώνα, αφαιρείται το ποσό των 50 λεπτών αφού αυτό χρησιμοποιείται για να παιχτεί κάθε επόμενος αγώνας και έκαστο σύνολο προστίθεται σε έκαστη επιστροφή.
=) Τρέχουμε την προσομοίωση και εξάγουμε τον παρακάτω πίνακα:

345.jpg

Παρατηρούμε πως είτε παίξουμε ακολουθώντας το σύστημα, είτε επιλέγοντας να παίξουμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που μας δίνει, θα έχουμε σίγουρο κέρδος! Η διαφορά είναι η συχνότητα που εμφανίζεται κάποιος να κερδίζει. Και το κέρδος στις ανατροπές έρχεται σε ισορροπία-προς-αύξηση λόγω των μεγάλων αποδόσεων που παρουσιάζονται σε αυτά τα σημεία.

Έχω την εντύπωση ότι θα πάμε πολύ καλά με αυτό!
 
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

=)Lyhnus Από τις 108 ομάδες, δημιουργήθηκε φίλτρο πρόβλεψης επιτυχίας για τις ομάδες με την χαμηλότερη απόδοση
==) Επιτυχία χαμηλότερης απόδοσης: 50,93%

Δινεις ενα παραδειγμα τι εννοεις (ομαδες με την χαμηλοτερη αποδοση?

και.....δημιουργήθηκε φίλτρο πρόβλεψης επιτυχίας της μεσαίας απόδοσης?)

Αν θες στα παραδειγματα βαζε διπλα και το ευρος που κυμαινονται οι αποδοσεις των αγωνων που επιλεγεις:sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: Lyhnus και SERRES
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Αυτόματο σύστημα εύρεσης Διπλών Ευκαιριών

Στο παρόν πρόγραμμα γίνεται προσπάθεια συσχέτισης των σημείων 1-Χ-2 με τις διπλές ευκαιρίες τους και την πιθανότητα κέρδους μιας καλής επιλογής από συγκεκριμένη Διπλή Ευκαιρία.

Πώς υπολογίζεται η Διπλή Ευκαιρία?

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ευκαιρία να αναφέρω λοιπόν πως υπολογίζεται από όλους τους μπούκερς η Διπλή ευκαιρία σε περίπτωση που καταφέρετε να φτιάξετε κάποια βάση δεδομένων αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τις αποδόσεις από τους έτοιμους πίνακες.

Προβολή συνημμένου 21211

Ανάδειξη πιθανών Διπλών Ευκαιριών

Αφού λοιπόν έχουμε τον πίνακα με τις αποδόσεις των τριών σημείων και τον φτιαγμένο πίνακα με τις διπλές ευκαιρίες, η ανάδειξη των τελευταίων σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει με το γινόμενο της γκανιότας επί το άθροισμα των αποδόσεων των τριών σημείων 1Χ2. Το αποτέλεσμα το διαιρώ από τη μονάδα (αντίστροφη αναλογική) και το νούμερο που θα προκύψει αποθηκεύεται. Αυτοί οι αποθηκευμένοι αριθμοί, κατατάσσονται ανάλογα με το μέγεθός τους και επιλέγω το μέγιστο! Ο αριθμός είναι δείκτης για το ποιόν αγώνα να παίξω με την Διπλή Ευκαιρία του.

Παρακάτω παρουσιάζω 3 στήλες που δείχνουν τις πιθανότητες να βγουν τα μονά 1 ή 2 και Χ και οι αντίστοιχες Διπλές ευκαιρίες.

Προβολή συνημμένου 21212
(Min = Αποδόσεις 1 ή 2)
(Med = Αποδόσεις Χ)
(All = Αποδόσεις αντίστοιχων Διπλών Ευκαιριών)

Οι αριθμοί δείκτες που σας περιέγραψα παραπάνω, έδειξαν τους αγώνες που έχουν καταγραφεί μέσα σε αυτά τα σχεδιαγράματα. Αυτοί οι αγώνες έδειξαν ότι
---αν έπαιζα καρφωτά Άσσους ή καρφωτά Διπλά, θα είχα επιτυχία 51,25% (ποσοστό στους 80 αγώνες)
---αν έπαιζα καρφωτά Χινάρια, θα είχα επιτυχία 25% (ποσοστό στους 80 αγώνες)
---αν έπαιζα τις αντίστοιχες Διπλές Ευκαιρίες, θα είχα επιτυχία 75% (ποσοστό στους 80 αγώνες)

Θέλω να καταγράψω κι άλλους αγώνες για να είμαι σίγουρος ότι η επιλογή των Διπλών ευκαιριών σύμφωνα με τα παραπάνω είναι μια σχετικά επικερδής συμπεριφορά. Στους 200 αγώνες, θα εισάγω τα δεδομένα στο MatLab για να προχωρήσω την στατιστική ανάλυση Χ^2 (χι τετράγωνο) έτσι ώστε να αποφασιστεί αν αξίζει να δώσει κάποιος σημασία σε αυτή την τεχνική.

Προβολή συνημμένου 21213

Για ποιον λόγο γίνεται όμως η διαδικασία; ουσιαστικά αυξάνεις το payout. τί δείχνει αυτός ο δείκτης;
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και Lyhnus
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Δινεις ενα παραδειγμα τι εννοεις (ομαδες με την χαμηλοτερη αποδοση?
και.....δημιουργήθηκε φίλτρο πρόβλεψης επιτυχίας της μεσαίας απόδοσης?)
Αν θες στα παραδειγματα βαζε διπλα και το ευρος που κυμαινονται οι αποδοσεις των αγωνων που επιλεγεις

Ας δώσω ένα παράδειγμα:
123.PNG
Στο παράδειγμα εδώ, η ομάδα με τη χαμηλότερη απόδοση είναι η Παράνα (1,82) και δεν έχω βάλει κάποιο εύρος που κυμαίνονται οι αποδόσεις! Εμφανίζεται ένα μεγάλο φάσμα από αποδόσεις!

Lyhnus είπε :
Αυτόματο σύστημα εύρεσης Διπλών Ευκαιριών
Για ποιον λόγο γίνεται όμως η διαδικασία; ουσιαστικά αυξάνεις το payout. τί δείχνει αυτός ο δείκτης;

Αυτός ο δείκτης εμφανίζει το ποσοστό επιτυχίας σε περίπτωση που ακολουθούσα το πρόγραμμα κατά γράμμα, με τις επιλογές ομάδων που εμφανίζει. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν προβλέψεις που μπορούν να επιφέρουν ένα κέρδος συνετό και ασφαλές. Δεν μιλάμε για SureBet στο σύστημα που παρέθεσες φίλε crea_bet. Μιλάμε για ένα διαφορετικό τρόπο προγνωστικών και προβλέψεων. Άλλωστε όπως μου είχε πει μια φορά ένας φίλος μου και θα το θυμάμαι για πάντα: Το στοίχημα είναι το πιο μη-ασφαλές παιχνίδι. Ακόμα και το καλύτερο σύστημα να φτιάξεις, αφού η διοίκηση των χρημάτων είναι σε χέρια που δεν θέλουν να χάνουν, τότε δεν είσαι ασφαλής! (ευχαριστώ Μιχάλη...)


makaronas είπε :
Αν θες ανεβασε το matrix των 80 αγωνων (μονο αποδοσεις χωρις charts και formulas) για να το παρακολουθησουμε πιο ευκολα.
Φίλε, έκανα μια προσπάθεια να ανεβάσω τον πίνακα, αλλά η μορφοποίηση του πίνακα χαλάει με το πλάτος του να αυξάνεται και να μειώνεται χωρίς λόγο. Κάποιο bug στην απόδοση του copy-paste που χρειάζεται διόρθωση? Δεν ξέρω.... Δεν πειράζει, εγώ ανεβάζω έτσι και αλλιώς τα αποτελέσματά μου!


s-t-x-m-a είπε :
Εχω αρχικο ποσο 100 ευρω.
Και πες οτι θελω να πονταρω στα .......Χ
Πες οτι θελω σταθερο κερδος το οποιο θα οριζεται αναλογα.

Τι κανω τωρα εχω αποδοση (περιπου...) στο
χ.........................=3.20
και (δ.ε)12...........=1.20

Και μοιραζω τα 100
Χ= 3.20*35=112
12=1.20*65=78

Για παραδειγμα 5 συνεχη φορα χαμενος τι ποσο θα πονταρω?


Κοίταξα 3 φορές να βρω μια ασφαλή λύση για αυτό το θέμα. Αλλά όπως το βλέπω, το σχεδιάγραμμα δεν μου βγάζει μόνιμη απάντηση διότι η απόσβεση της ζημίας είναι τελικά απόφαση δική σου. Αν δώσεις πολλά, υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις όλα με την μία (δλδ αν ποντάρεις σε κάποια πιθανή ανατροπή). Μία γραμμή στο σχεδιάγραμμα μου δείχνει ότι το πιο ασφαλές είναι να μοιράζεις το ποσό σε ακριβή αντίστροφη αναλογική στα σημεία και με το μισό από το κάθε προηγούμενο ποντάρισμα! Και η επιλογή του αγώνα να έχει το Χ με την μέγιστη απόδοση από όλο το σετ. Παράδειγμα:

234.PNG
Η Διπλή Ευκαιρία για τον αγώνα ισούται με: (3,30*1,75)/(3,30+1,75)=1,14
Για να δούμε.. ισχύει ο τύπος? Μπορούμε να τον εμπιστευτούμε?
345.PNG
Άρα έχουμε να μοιράσουμε το ποσό των 100€ στα εξής σημεία:

  • Χ [3,60] = ?
  • ΔΕ(12) [1,14] = ?

Στις μεγάλες αποδόσεις να βάλουμε λίγα λεφτά? Πόσο? Προτείνω αντίθετη αναλογική! (όχι την αντίστροφη)

  • Υπολογίζουμε το άθροισμα: 3,60 + 1,14 = 4,74
  • Υπολογίζουμε τον ποσοστιαίο χώρο του Χ: 3,60 / 4,74 = 0,75949
  • Υπολογίζουμε τον ποσοστιαίο χώρο της ΔΕ(12): 1,14 / 4,74 = 0,24051

Άρα στο Χ [3,60] θα ποντάρουμε 100€ * 0,24051 = 24,05€
Άρα στο ΔΕ(12) [1,14] θα ποντάρουμε 100€ * 0,75949 = 75,95€

Επιστροφές


  • Αν κερδίσει το Χ θα έχεις επιστροφή: 24,05 * 3,60 = 86,58€
  • Αν κερδίσει το ΔΕ(12) θα έχεις επιστροφή: 75,95 * 1,14 = 86,58€

Αναγωγή (έστω ότι θα ήθελες να έχεις επιστροφή 120€)

___Αν πιστεύεις ότι θα βγει Χ:

  • [*=1]120 - 86,58 = 33,42 άρα 33,42 / 3,60 = 9,28 έτσι 24,05 + 9,28 = 33,33€ <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο Χ
    [*=1]100 - 33,33 = 66,67 <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο ΔΕ(12)
___Αν πιστεύεις ότι θα βγει ΔΕ(12):


  • [*=1]120 - 86,58 = 33,42 άρα 33,42 / 1,14 = 29,32 έτσι 75,95 + 29,32 = 105,27€ <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο ΔΕ(12)
    [*=1]100 - 105,27 = -5,27 άρα 24,05 - 5,27 = 18,78€ <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο Χ
Προφανώς δεν φαίνεται παραγωγικό να πιστέψεις ότι θα βγει ΔΕ(12) σε αυτό το παράδειγμα

Επιστροφές από Αναγωγή

  • Αν κερδίσει το Χ θα έχεις επιστροφή: 33,33 * 3,60 = 119,99€
  • Αν κερδίσει το ΔΕ(12) θα έχεις επιστροφή: 66,67 * 1,14 = 76,00€

Αυτές τις εξισώσεις τις βάζεις σε εξελάκι και ελέγχεις όσους αγώνες θες για να σου βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα. Αν στο παράδειγμα εδώ, σου βγει ΔΕ(12), τότε το συνετό είναι να βάλεις όλο το ποσό και "πάλι στον αγώνα". ΟΜΩΣ, αν επιλέξεις από την αρχή, να μην επιλέγεις αγώνες με την μέγιστη απόδοση στο Χ, αλλά στο 1 ή στο 2, τότε θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις κάτι!

Αυτήν τη μεθοδολογία την έχω καταγράψει και σε μένα για να δημιουργήσω ανάλογο αυτόματο πρόγραμμα εξέτασης αυτών των σεναρίων. Όταν ολοκληρώσω κάτι, θα ανεβάσω σχετική ενημέρωση και ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευκαιρία που μου έδωσες να εξετάσω κάτι καινούριο!
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay, SERRES και s-t-x-m-a
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Στο Tapatalk δεν εμφανίζεται ολόκληρο το κείμενο! Όσοι το διαβάζετε από την εφαρμογή, καλύτερα μπείτε στο forum από την ιστοσελίδα!
 
  • Like
Αντιδράσεις: fairplay
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών





Αυτός ο δείκτης εμφανίζει το ποσοστό επιτυχίας σε περίπτωση που ακολουθούσα το πρόγραμμα κατά γράμμα, με τις επιλογές ομάδων που εμφανίζει. Σκοπός είναι να δημιουργηθούν προβλέψεις που μπορούν να επιφέρουν ένα κέρδος συνετό και ασφαλές. Δεν μιλάμε για SureBet στο σύστημα που παρέθεσες φίλε crea_bet. Μιλάμε για ένα διαφορετικό τρόπο προγνωστικών και προβλέψεων. Άλλωστε όπως μου είχε πει μια φορά ένας φίλος μου και θα το θυμάμαι για πάντα: Το στοίχημα είναι το πιο μη-ασφαλές παιχνίδι. Ακόμα και το καλύτερο σύστημα να φτιάξεις, αφού η διοίκηση των χρημάτων είναι σε χέρια που δεν θέλουν να χάνουν, τότε δεν είσαι ασφαλής! (ευχαριστώ Μιχάλη...)





Κοίταξα 3 φορές να βρω μια ασφαλή λύση για αυτό το θέμα. Αλλά όπως το βλέπω, το σχεδιάγραμμα δεν μου βγάζει μόνιμη απάντηση διότι η απόσβεση της ζημίας είναι τελικά απόφαση δική σου. Αν δώσεις πολλά, υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις όλα με την μία (δλδ αν ποντάρεις σε κάποια πιθανή ανατροπή). Μία γραμμή στο σχεδιάγραμμα μου δείχνει ότι το πιο ασφαλές είναι να μοιράζεις το ποσό σε ακριβή αντίστροφη αναλογική στα σημεία και με το μισό από το κάθε προηγούμενο ποντάρισμα! Και η επιλογή του αγώνα να έχει το Χ με την μέγιστη απόδοση από όλο το σετ. Παράδειγμα:
Η Διπλή Ευκαιρία για τον αγώνα ισούται με: (3,30*1,75)/(3,30+1,75)=1,14
Για να δούμε.. ισχύει ο τύπος? Μπορούμε να τον εμπιστευτούμε?
Άρα έχουμε να μοιράσουμε το ποσό των 100€ στα εξής σημεία:

  • Χ [3,60] = ?
  • ΔΕ(12) [1,14] = ?

Στις μεγάλες αποδόσεις να βάλουμε λίγα λεφτά? Πόσο? Προτείνω αντίθετη αναλογική! (όχι την αντίστροφη)

  • Υπολογίζουμε το άθροισμα: 3,60 + 1,14 = 4,74
  • Υπολογίζουμε τον ποσοστιαίο χώρο του Χ: 3,60 / 4,74 = 0,75949
  • Υπολογίζουμε τον ποσοστιαίο χώρο της ΔΕ(12): 1,14 / 4,74 = 0,24051

Άρα στο Χ [3,60] θα ποντάρουμε 100€ * 0,24051 = 24,05€
Άρα στο ΔΕ(12) [1,14] θα ποντάρουμε 100€ * 0,75949 = 75,95€

Επιστροφές


  • Αν κερδίσει το Χ θα έχεις επιστροφή: 24,05 * 3,60 = 86,58€
  • Αν κερδίσει το ΔΕ(12) θα έχεις επιστροφή: 75,95 * 1,14 = 86,58€

Αναγωγή (έστω ότι θα ήθελες να έχεις επιστροφή 120€)

___Αν πιστεύεις ότι θα βγει Χ:

  • [*=1]120 - 86,58 = 33,42 άρα 33,42 / 3,60 = 9,28 έτσι 24,05 + 9,28 = 33,33€ <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο Χ
    [*=1]100 - 33,33 = 66,67 <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο ΔΕ(12)
___Αν πιστεύεις ότι θα βγει ΔΕ(12):


  • [*=1]120 - 86,58 = 33,42 άρα 33,42 / 1,14 = 29,32 έτσι 75,95 + 29,32 = 105,27€ <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο ΔΕ(12)
    [*=1]100 - 105,27 = -5,27 άρα 24,05 - 5,27 = 18,78€ <- αυτό το ποσό θα δώσεις στο Χ
Προφανώς δεν φαίνεται παραγωγικό να πιστέψεις ότι θα βγει ΔΕ(12) σε αυτό το παράδειγμα

Επιστροφές από Αναγωγή

  • Αν κερδίσει το Χ θα έχεις επιστροφή: 33,33 * 3,60 = 119,99€
  • Αν κερδίσει το ΔΕ(12) θα έχεις επιστροφή: 66,67 * 1,14 = 76,00€

Αυτές τις εξισώσεις τις βάζεις σε εξελάκι και ελέγχεις όσους αγώνες θες για να σου βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα. Αν στο παράδειγμα εδώ, σου βγει ΔΕ(12), τότε το συνετό είναι να βάλεις όλο το ποσό και "πάλι στον αγώνα". ΟΜΩΣ, αν επιλέξεις από την αρχή, να μην επιλέγεις αγώνες με την μέγιστη απόδοση στο Χ, αλλά στο 1 ή στο 2, τότε θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις κάτι!

Αυτήν τη μεθοδολογία την έχω καταγράψει και σε μένα για να δημιουργήσω ανάλογο αυτόματο πρόγραμμα εξέτασης αυτών των σεναρίων. Όταν ολοκληρώσω κάτι, θα ανεβάσω σχετική ενημέρωση και ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευκαιρία που μου έδωσες να εξετάσω κάτι καινούριο!

Καλημέρα,

Με ενδιαφέρει ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σου και συνεχίζω. Καταρχάς, έχω καταλάβει ότι δεν είναι "Surebet" απλά θέλω να μου εξηγήσεις με μαθηματικές γραμμές (όπως κάνεις στην συνέχεια) πώς δείχνει ο δείκτης το ποσοστό επιτυχίας που έχεις στο πρόγραμμα. Δεν αμφισβητώ κάτι, απλά με την μαθηματική απόδειξη θα το εμπεδώσω καλύτερα.
Στη συνέχεια βλέπω την πολλή ωραία διατυπωμένη απάντηση σου στον s-t-x-ma. Από την στιγμή που το μεγαλύτερο ποντάρισμα θα πάει εκεί που πιστεύεις πως είναι οι πιθανότητες γιατί είναι καλύτερο αυτό από πχ να παίξεις το σημείο με το που βγουν οι αποδόσεις και ύστερα να καλύψεις στο live?
 
  • Like
Αντιδράσεις: Lyhnus, s-t-x-m-a και SERRES
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Aν θες τσεκαρισε το παρακατω!!

Αυτο που με ενδειαφερει ειναι η στηλη D να προσαρμιζεται (αν γινεται) σε ενα σταθερο κερδος π.χ 10 ευρω.
Εγω τα εχω κανει στο περιπου.
pinakas.JPG

Εγω εχω φτασει χειροκινητα μεχρι το 10 πονταρισμα (ελπιζω να υπολογισα σωστα) γινεται τωρα αν στην στηλη Α τσεκαρω αποδοσεις για 20 πονταρισματα να γεμιζει αναλογα τις στηλες (Βκαι C)?

Τωρα οι αναλυσεις και τα διαγραματα και προσαρμογες τα κανεις εσυ!!:sign:
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και Lyhnus
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Καλημέρα,

Με ενδιαφέρει ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σου και συνεχίζω. Καταρχάς, έχω καταλάβει ότι δεν είναι "Surebet" απλά θέλω να μου εξηγήσεις με μαθηματικές γραμμές (όπως κάνεις στην συνέχεια) πώς δείχνει ο δείκτης το ποσοστό επιτυχίας που έχεις στο πρόγραμμα. Δεν αμφισβητώ κάτι, απλά με την μαθηματική απόδειξη θα το εμπεδώσω καλύτερα.
Στη συνέχεια βλέπω την πολλή ωραία διατυπωμένη απάντηση σου στον s-t-x-ma. Από την στιγμή που το μεγαλύτερο ποντάρισμα θα πάει εκεί που πιστεύεις πως είναι οι πιθανότητες γιατί είναι καλύτερο αυτό από πχ να παίξεις το σημείο με το που βγουν οι αποδόσεις και ύστερα να καλύψεις στο live?

Θα αργήσω να σου απαντήσω επειδή χρειάζεται να τα φέρω σε οριζόντια formula για να στα δώσω να τα καταλάβεις! On proccess by the way... :eye:


Aν θες τσεκαρισε το παρακατω!!

Αυτο που με ενδειαφερει ειναι η στηλη D να προσαρμιζεται (αν γινεται) σε ενα σταθερο κερδος π.χ 10 ευρω.
Εγω τα εχω κανει στο περιπου.
Προβολή συνημμένου 21267

Εγω εχω φτασει χειροκινητα μεχρι το 10 πονταρισμα (ελπιζω να υπολογισα σωστα) γινεται τωρα αν στην στηλη Α τσεκαρω αποδοσεις για 20 πονταρισματα να γεμιζει αναλογα τις στηλες (Βκαι C)?

Τωρα οι αναλυσεις και τα διαγραματα και προσαρμογες τα κανεις εσυ!!:sign:

Μου έδωσες ανάσα σήμερα με αυτό που έγραψες! Όπως κατάλαβα, θες να δίνεις τις εκάστοτε αποδόσεις που σε ενδιαφέρουν και ορίζοντας ένα σταθερό ποσό ως κέρδος, να σου υπολογίζεται το ανάλογο ποντάρισμα! Έξυπνη σκέψη και ξεκίνησα να την υπολογίζω στο χαρτί! Μου βγήκε κάτι ωραίο και όπως φαίνεται, θα το φτιάξω και αυτό ως πρόγραμμα για να υπολογίζει αν αξίζει τον κόπο με υπαρκτούς αγώνες να παίζει κανείς κατ' αυτό τον τρόπο! Για να δούμε τελικά τι φτιάξαμε....

123.jpg

Όπως παρατηρούμε, το ποντάρισμα είναι αντιστρόφως ανάλογο της απόδοσης, αν το Καθαρό κέρδος είναι σταθερό.

234.jpg

Χρησιμοποιώντας την τελευταία φόρμουλα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα excel με την εξής μορφή:

345.PNG

Κελί Α2: [γράφουμε την απόδοση που μας ενδιαφέρει]
Κελί Β2: [γράφουμε το καθαρό κέρδος που μας ενδιαφέρει, π.χ. 10€]
Κελί C2: [=(B2)/(A2-1)]

Άρα για κάθε τιμή που γράφουμε στο Α2, το Ποντάρισμα θα αλλάζει αναλόγως.
Για να φτιάξεις μια λίστα με τις επιθυμητές αποδόσεις, θα μπορείς να αντιγράφεις τη formula στα παρακάτω κελιά! Παράδειγμα....

456.PNG
 
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

αυτόν τον απλό τύπο τον έχεις και πιο πάνω πιο πολύπλοκα... :) ευχαριστώ για τον χρόνο πάντως..
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES και Lyhnus
Απάντηση: Συστήματα Αυτόματων Προγνωστικών

Παμε παλι γιατι ισως δεν καταλαβες ακριβως!!!

Στο παραδειγμα μου (πινακα) εχω φτασει στο 10κατο στοιχημα που ειναι σημειο-α Χ =3.30.

Καθε φορα που χανω κανω επαναπονταρισμα θελοντας καθε φορα να εχω καθαρο κερδος 10 ευρω.

Αν δεις στο 10κατο εχω δωσει συνολο 388 και αν κατσει το 10κατο θα παρω 3.3*120=396
οποτε κερδος +8.

Θελω να δω με σταθερη αποδοση παντα 3.30 στο 20 π.χ μπετ τι συνολο θα εχω δωσει και τι θα πονταρω στο 20κοστο!!
 
  • Like
Αντιδράσεις: SERRES

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 21:00
    Novasports 6HD
    • Ριμπάκινα - Αζαρένκα
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 02:30
    Novasports 6HD
    • Αλεξάντροβα - Κόλινς
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...