στο μπασκετ στο pinnacle ειναι τα πιο πολλα γυρω στο 1.95.nikolinos είπε :Mε 1.95 βγαινει, μεχρι ποιο ομως ειναι το λιγοτερο που θα πρεπει να ειναι το καθε σημειο?
Εγω στην αρχή έπαιζα μπάσκετ έναν αγώνα και καθε φορα που έχανα (σχεδον) διπλασιαζα.έλεγα οτι αποκλείεται να χάσω πάνω απο 4-5 φορες συνεχόμενες(50% να βγει το σημείο).έχασα όμως 5 φορες !!! και δεν μου έφτανε η κάβα...και σκέφτηκα αυτό.το πιο βασικό,δε σε νοιάζει το αποτέλεσμα!!!piravloss είπε :Η ουσια και το συμπερασμα σε ολα αυτα ειναι οτι αν παιζεις με ενα συστημα(οποιο κι αν ειναι αυτο) ουτε τεραστιο ποσοστο χρειαζεται να εχεις στα προγνωστικα σου και κερδισμενος θα εισαι
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΕΙ Ο ΝΕΚnikolinos είπε :piravloss αν εχεις ορεξη και μπορεις συνεχισε να γραφεις αυτο που ξεκινησες με το ποδοσφαιρο 2-3 φορες ακομα,ετσι οπως το παιζεις.Κανε κανα καινουργιο θεμα αν μπορεις βεβαια. Μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.
Σ'ευχαριστω
Ena 'provlima' einai i wres twn agwnwn afou prepei na xereis to apotelesma tou prwtou gia na xereis poso tha einai to bet sou sto epomeno.piravloss είπε :εγω το ξεκινησα χτες δοκιμαστικα στο ποδοσφαιρο με ματς που ειναι εντελως αμφιρροπα.
εφτιαξα 3 συστηματακια και θα παιζω στο ενα 1 στο αλλο Χ και στο αλλο 2 και ζηταω 10 ευρο κερδος.
χτες επαιξα
Viborg - Esbjerg 1 ..................2.60 x 6.5.........-6.5
Bröndby - Kobenhavn 1.............2.50 x 11..........+16.5
Brentford - Sheffield W 1...........2.25 x 8............-8
--------------------------------------------------------
Viborg - Esbjerg Χ....................3.40 x 4.5.........+10.80
Bröndby - Kobenhavn X.............3.35 x 4.5...........-4.5
Brentford - Sheffield W X..........3.35 x 6...............-6
----------------------------------------------------------
Viborg - Esbjerg 2....................2.75 x 6............-6
Bröndby - Kobenhavn 2.............3.00 x 8..............-8
Brentford - Sheffield W 2..........3.10 x 11.5...........+24.15
παιζοντας λοιπον και τα 3 σημεια και αυξανοντας το πονταρισμα καθε φορα που χανεις, στο σημειο που χανεις εξαφανιζεις την γκανιοτα
Γεια σου Foven. το οτι πρεπει να ληξει ο ενας αγωνας για να παιχτει ο αλλος δεν ειναι προβλημα 1 η 2 αγωνες την ημερα φτανουν. αλλωστε οπως θα δεις ολοι οσοι εχω γραψει ειναι με διαφορα τουλαχιστον 2.5 ωρες. το αν τυχει σερι με πολλα χαμενα ειναι το μονο προβλημα νομιζω αλλα αυτο θα μπορουσε να τυχει ακομη κι αν επαιζα μονο το ενα σημειο. αλλωστε γι αυτο ζηταω μονο 10 ευρο κερδος το οποιο ομως στη πορεια θα φανει οτι δεν ειναι καθολου "λιγο" γιατι με 2 αγωνες την ημερα σε ενα χρονο θα εχω κερδος 7.000 ευρο αν βεβαια το συνεχισωFOVEN είπε :Ena 'provlima' einai i wres twn agwnwn afou prepei na xereis to apotelesma tou prwtou gia na xereis poso tha einai to bet sou sto epomeno.
Opwsdipote oi apodoseis prepei na einai 2+ kai ena seri 6 losses (ston ena logariasmo) arxizontas me 1% bet tis kavas sou , tha dwsei lixi sto systima enw ston allo logariasmo tha exeis kerdos mono 6% tis kavas sou.
File piravle min enthousiazesai apo ta apotelesmata mexri twra , ena systima gia na apodeixtei kerdoforo thelei panw apo 3 mines consistency kai minimum 300 bets of proofing.
Long-term tha xaseis tin kava an paizeis kai ta 2 i 3 seimia.
Filika FOVEN
Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα με ενα παιχνιδι του 1.9 ας πουμε ο συγγεκριμενος τυπος εκφυλιζεται σε martingale strategy και λιγο χειροτερα (καθως δεν παιζουμε με αποδοση 2 αλλα με 1.9 πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να διπλασιαζουμε το bet+ κατι παραπανω...). Και επειδη οπως ξερουμε πολλοι απο εδω martingale= θα συνιστουσα ιδιαιτερη προσοχη σε οσους αποφασισουν να το εφαρμοσουν...Θάνος είπε :B = (TL+P*n)/((GAME1 X GAME2)-1)
B=Your bet(Το στοίχημα σας)
TL=Total Lost(Συνολικά Χαμένα)
P=Profit you want to make (Πόσο θέλετε να κερδίσετε)
GAME1= odds for game1 (απόδοση GAME1)
GAME2= odds for game2 (απόδοση GAME2)
n=sunexomenes fores xasouras
me to system auto paizw egw edw kai arketo kairo,alla se Mona... dld an valw Game2=1 prokiptei:
B = (TL+P)/((GAME-1)
ara milame pleon gia risko Monou...
Etsi ta pragmata ginodai kalutera ka8ws dem ,mporeis gia mesh apodosh 1,90 na xaneis diarkws mona panw apo 5-6 fores...
Alla otan kerdiseis thn 5h-6h ,perneis th xasoura pisw kai bgazeis san kalos tzogadoros kai to kerdos sou..
Και επειδη οπως ξερουμε πολλοι απο εδω martingale= θα συνιστουσα ιδιαιτερη προσοχη σε οσους αποφασισουν να το εφαρμοσουν...
Αυτό από που κι ως που προκύπτει?
εκτός αν εννοείς martingale=αποτυχία
βασε ειδική ευχή εξορκισμούConscious Player είπε :Έχω πληροφορία ότι ο παπάς διά