Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Μόλις ανακοινώθηκε η απόλυση του Αντσελότι από τη Μπάγερν, λίγο πολύ αναμενόμενη βάσει όσων βλέπαμε στο γήπεδο. Για μένα είναι ο κορυφαίος μάνατζερ των τελευταίων 20 ετών στο ποδόσφαιρο και μακάρι να μην πάει Κίνα όπως ακούγεται.
Μακάρι να είναι αυτός το τελευταίο κομμάτι του παζλ της νέας Μίλαν.. Συμπαθέστατος ο Αεροπλανινο αλλά οι μεγάλες δυναστείες ξεκινάνε από μεγάλους προπονητές.
Υγ. Πάντως, έτσι φευγαλέα που έβλεπα το ματς χτες -και συγχωρήστε με αν κάνω λάθος- δεν ήταν για 3-0 η Μπάγερν. 1-18 κόρνερ είχα καιρό να δω
Στάλθηκε από το LG-H525n μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι το 5€ voucher που αγόρασα από το ΟΠΑΠ για να το παίξω στην τηλεόραση εκεί ηλεκτρονικα γίνεται να πάω να το δώσω και να μου δώσουν πίσω τα 5 ευρώ που είχα δώσει;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.