Τυχερά Παιχνίδια online: Ως τις 7 Σεπτεμβρίου η κατάθεση των αιτήσεων - Tρέχουν όλοι για τα δικαιολογητικά

BetLaden

IFC#6 Champion 2009-10, IFC#1 Super Cup winner 200
Μέλος του προσωπικού
13 Μαι 2002
39,137
26,154
113
52
Infobeto Town
www.infobeto.com
Από Μαρίνα Πρωτονοταρίου - Mononows.gr

Αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ώστε να καταθέσουν τις αιτήσεις για τις πολυπόθητες μόνιμες άδειες online τυχερών παιχνιδιών, πραγματοποιούν αυτέ τις ημέρες οι εταιρείες του κλάδου, αφού πρέπει μέχρι τις 7/9/2020 οι αιτήσεις να έχουν κατατεθεί από όσους σήμερα βρίσκονται σε καθεστώς μεταβατικών αδειών.

Σημειώνεται ότι στις 7/9 κλείνει ένας μήνας από τη δημοσίευση των Κανονισμών με την οποία ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μόνιμη αδειοδότηση και όλοι οι ενδιαφερόμενοι ξεκίνησαν να τρέχουν για να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν μέχρι τις 7/9/2020, με τις αιτήσεις τους για να λάβουν τις μόνιμες άδειες.

Εκτός από τις εταιρείες που ήδη έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά, αναμένεται να αιτηθούν άδειας και νέοι παίκτες όπως οι ΟΤΕ-Ιντραλότ, τα καζίνο, η William Hill και η Pinnacle.


Μέσα σε ένα χρόνο κλείνει η εκκρεμότητα


Στις βασικές τις προτεραιότητες του υπουργείου του ήταν η ρύθμιση της αγοράς παιγνίων έχει δηλώσει εξάλλου ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Πράγματι η κυβέρνηση κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες ώστε να κλείσει ένα χρόνιο πρόβλημα, και να πραγματοποιηθεί η έκδοση μόνιμων αδειών στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο νόμος 4002/2011 προβλέπει μια μεταβατική περίοδο λειτουργίας των εταιρειών παροχής υπηρεσιών στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων μέσω του Διαδικτύου ωσότου χορηγηθούν οι οριστικές άδειες, τελικά η μεταβατική αυτή περίοδος…κράτησε δέκα χρόνια. Σήμερα στα τέλη του 2020 βρισκόμαστε κοντά πλέον στην πλήρη ρύθμιση της συγκεκριμένης αγοράς, από την οποία το υπουργείο Οικονομικών προϋπολογίζει ότι θα αντλήσει, φέτος, έσοδα ύψους 75 εκατ. ευρώ, από το φόρο παιγνίων που αντιστοιχεί στο 35% επί των μικτών κερδών.

Ειδικότερα, νομοθέτησε τον Οκτώβριο του 2019 τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου, συνεκτικού και αποτελεσματικού νομοθετικού πλαισίου για την αγορά διαδικτυακών παιγνίων, ενός πλαισίου με το οποίο επιτυγχάνονται οι εξής πολλαπλοί στόχοι:
  • Αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται, μέσω κανονιστικών διατάξεων, το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου.
  • Εξασφαλίζονται συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των δραστηριοποιούμενων στην αγορά παρόχων.
  • Διασφαλίζεται η ασφαλής συμμετοχή των παικτών, μέσα από συστηματικούς κανόνες αδειοδότησης και ελέγχου.
  • Προσελκύονται επενδύσεις.
  • Αυξάνονται τα έσοδα του Δημοσίου, τόσο μέσω της διαδικασίας των αδειοδοτήσεων, όσο και μέσω του εξορθολογισμού της λειτουργίας και της φορολογητέας βάσης της εν λόγω αγοράς.
Μετά τη νομοθέτηση του νέου πλαισίου, η κυβέρνηση προχώρησε κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, στη θέσπιση των Κανονισμών Παιγνίων, με επτά Υπουργικές Αποφάσεις, ως εξής:
  • Κανονισμός Παιγνίων περί Εμπορικής Επικοινωνίας Τυχερών Παιγνίων.
  • Κανονισμός Παιγνίων περί Διαχείρισης Αλλαγών στα Κεντρικά Πληροφορικά Συστήματα.
  • Κανονισμός Παιγνίων περί Καταλληλότητας Προσώπων.
  • Κανονισμός Παιγνίων περί Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω Μηχανημάτων Τύπου Video Lottery Terminal (VLT).
  • Κανονισμός Παιγνίων – Τεχνικές Προδιαγραφές της Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω Μηχανημάτων Τύπου Video Lottery Terminal (VLT).
  • Κανονισμός Παιγνίων για τη Διοργάνωση και Διεξαγωγή Τυχερών Παιγνίων μέσω Διαδικτύου.
  • Κανονισμός Παιγνίων Τεχνικών Προδιαγραφών Διοργάνωσης και Διεξαγωγής Παιγνίων μέσω Διαδικτύου.

Δύο τύποι αδειών

Προβλέπονται δύο τύποι Αδειών :
  1. Τύπος 1 – Άδεια Διαδικτυακού Στοιχήματος, με αντίτιμο τρία εκατομμύρια (3.000.000) ευρώ.
  2. Τύπος 2 – Άδεια Λοιπών Διαδικτυακών Παιγνίων, με αντίτιμο δύο εκατομμύρια (2.000.000) ευρώ.
Σημειώνεται πως κάθε υποψήφιος μπορεί να αιτηθεί την έκδοση είτε του ενός είτε και των δύο τύπων ενώ κάθε άδεια ισχύει για επτά έτη από την ημερομηνία χορήγησής της.

ΠΗΓΗ https://www.mononews.gr/business/ti...ton-etiseon-trechoun-oli-gia-ta-dikeologitika
 
Μια χαρά αφήνει η πινακλ του Έλληνες παίχτες να κάνουν την δουλειά τους. Μη σου πω τους παροτρύνει κιόλας. Επιστροφές William hill + Betvictor θέλω εγώ
 
  • Like
Αντιδράσεις: georgesv53, qazdas και swsias7
Ισχύει αλλα με την ιδια λογική που σε αφηνουν και τα ανταλλακτήρια. Κάνουν τα στραβά μάτια. Αυτό μπορεί να μην νοιαζει εμένα ή εσένα, αλλά τον μέσο ΟΠΑΠτζη ή Stoiximaντζη τον νοιάζει.Για αυτό άλλωστε παίζει εκεί αγνοώντας τις αστέιες αποδόσεις, επείδή είναι "νομιμος"
 
Ισχύει αλλα με την ιδια λογική που σε αφηνουν και τα ανταλλακτήρια. Κάνουν τα στραβά μάτια. Αυτό μπορεί να μην νοιαζει εμένα ή εσένα, αλλά τον μέσο ΟΠΑΠτζη ή Stoiximaντζη τον νοιάζει.Για αυτό άλλωστε παίζει εκεί αγνοώντας τις αστέιες αποδόσεις, επείδή είναι "νομιμος"

Καμιά ίδια λογική με ανταλλακτηρια. Η BF δεν αφήνει Έλληνες παίκτες να παίξουν. Αν τώρα εσύ εισέλθεις μέσω πλαγιάς οδού και με αγγλική κατοικία κτλ είναι άλλο θέμα, αλλά Έλληνες δεν δεχεται. Έκλεισε όλα τα ακαουντ τότε που βγήκε η blacklist. Αντιθέτως η πινακλ πέρα του ότι δεν έκλεισε κανέναν λογαριασμό Ελλήνων παικτών, επιτρέπει να ποντάρεις κανονικά με τους ήδη υπάρχοντες παλιούς λογαριασμούς. Και αν κάποιος δεν το έχει με τα "κομπιούτερ" ώστε να παρακάμψει την blacklist, ε.. αναλαμβάνουν οι ίδιοι
να σου στείλουν προσωπική proxy διεύθυνση ώστε να εισέρχεσαι κατευθείαν στο ακαουντ σου. Οπότε όχι, δεν είναι το ίδιο. Δυστυχώς είναι πολύ πιο ζορικο να παίξεις σε ανταλλακτηριο
:sign:
 
  • Like
Αντιδράσεις: magon, betokamatiaris και grosan
H BF όχι, μία άλλη ναι και με ελληνική κατοικία, όλα comme il faux. Ναι ξέρω δεν είναι το ίδιο αλλά είναι ίσως το δεύτερο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο. Δεν βάζω ονόματα ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.Δεν χρειάζεται όμως να επεκταθούμε άλλο. Όπως και να χει νέοι μεγαλυτεροι παίκτες μόνο καλό μπορούν να κάνουν στη ελληνική αγορά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: mousoudas55, grace_kelly και grosan
μην ακουτε φουμαρα!!!μονο ο betsson και ισως fonbet ...του χρονου ΟΤΕ..
 
μην ακουτε φουμαρα!!!μονο ο betsson και ισως fonbet ...του χρονου ΟΤΕ..

Έχω προλάβει betsson όταν είχε sportsbook + ανταλλακτηριο, θα σέβεστε. Αν δεν είναι σαν την bwin.gr (και σαν την expekt.gr) δηλαδή 3ο μπετ κ όριο 3ε, καθόλου δεν με χαλάει.
 
  • Like
Αντιδράσεις: barcelonistas, swsias7 και nansas
ο λύκος και αν εγέρασε και άλλαξε το μαλλί του, ουδέ τη γνώμη άλλαξε, ουδέ την κεφαλή του. Αυτά για Bwin και Betsson.
 
  • Like
Αντιδράσεις: nansas
Το διέγραψα το σχόλιο μου γιατί είδα κάποιον που έκανε λαϊκ σε ένα προ βδομάδας σχόλιο του σωσία κ εγώ ο χαζός νόμιζα πως είχε κάνει νέο σχόλιο κ του απάντησα. Καλά κρασιά
 
Το θεμα με την pinnacle δεν είναι εάν θα βγάλεις λεφτα. Μακροπρόθεσμα σχεδον κανένας δεν βγαζει λεφτα από την πιννακλ. Το θέμα ειναι οτι ό,τι απόδοση θα πάρεις θα την πληρωθείς και δεν θα φας λιμιτ εάν κερδίσεις. Και αυτό είναι το βασικότερο σε έναν τίμιο στοιχηματισμό.Προφανώς δεν έχει αυτό το edge σε όλες τις αγορές για να μπορεί να λειτουργεί έτσι και άρα περιορίζεται εκεί που "ξερει".
 
  • Like
Αντιδράσεις: georgesv53
πάντως αν έρθει ο Hill αξίζει να ασχοληθείς σοβαρά. Aντε και λίγο Ladbrokes. Έχει πάρει και τον Coral τώρα. Και θάχουμε και τον ΠΟΤΕ... E ρε γλέντια...
 
betladen εχουμε καποιο νεο με την εξελιξη του διαγωνισμου;
 
  • Like
Αντιδράσεις: BetLaden
Στις 7/9 τελείωσε η προθεσμία για τους παλιούς (όσοι θέλουν να δηλώσουν αίτηση για μόνιμη άδεια) καταθέτοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αρα απο 8/9 ξεκινησε η διαδικασία χορήγησης μόνιμων αδειών από την ΕΕΕΠ, επταετούς διάρκειας σύμφωνα με την οδηγία 01/2020, βάσει της οποίας καθορίζονται το περιεχόμενο και η διαδικασία κατάθεσης της εγγυητικής επιστολής για τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου.

Το ύψος της εγγυητικής επιστολής ανέρχεται σε 500.000 ευρώ και η διαδικασία της χορήγησης των μόνιμων αδειών λένε ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβρη αλλά η δική μου άποψη είναι ότι θα κρατήσει παραπάνω μιας και ακομα η ΕΕΕΠ κάνει διαβούλευση επί των προδιαγραφών α) των μοντέλων δεδομένων προς αποθήκευση στα συστήματα SAFE των Κατόχων Άδειας και β) του περιεχομένου των αναφορών στο περιβάλλον απομακρυσμένης πρόσβασης της Ε.Ε.Ε.Π. στα ΚΠΣ των Κατόχων Άδειας. Άρα... έχουμε ακόμα χρόνο!

Για το ποιοι δήλωσαν ενδιαφέρον, ακούγονται πολλά... αλλά και πάλι εγώ κρατάω λίγα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: nansas, irréversible και qazdas
η διαδικασια ποτε τελειωνει?....και ουσιαστικα αυτοι που δηλωσαν ενδιαφερον θα πρεπει σιγα σιγα να βγαινουν στην επιφανεια....η κανω λαθος?
 
Μόνιμες άδειες online: Αιτήθηκαν οι 11 μεταβατικοί-Πρόσκληση της Επιτροπής Παιγνίων σε όλους τους άλλους


Πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους να δραστηριοποιηθούν στην αγορά τυχερών παιχνιδιών διαδικτύου με μόνιμες άδειες, απηύθυνε η Επιτροπή Παιγνίων, σημαίνοντας επισήμως, την έναρξη της διαδικασίας διάθεσης μόνιμων αδειών.

Σημειώνεται, ότι για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά παιχνιδιών διαδικτύου, η ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων έληξε στις 7/9/2020 ένα μήνα μετά τη δημοσίευση του Κανονισμού και ανταποκρίθηκαν σε αυτή και οι 11 εταιρείες που έχουν προσωρινές άδειες.


Η διαδικασία πλέον, είναι να εξετασθούν οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά από την Επιτροπή Παιγνίων και εφόσον οι φάκελοι είναι πλήρεις, οι επιχειρήσεις θα κληθούν για να καταθέσουν την εγγυητική και το τίμημα για τις άδειες που ζητούν. Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομικών, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των μικρότερων εταιρειών της αγοράς, νομοθέτησε τη δυνατότητα, αποπληρωμής του τιμήματος σε δόσεις.

Προβλέπεται, το αντίτιμο κάθε τύπου άδειας να καταβάλεται εφάπαξ ή τμηματικά σε τέσσερις (4) ετήσιες ισόποσες καταβολές. Για την έκδοση κάθε τύπου άδειας απαιτείται η προηγούμενη καταβολή είτε εφάπαξ του συνολικού, αντίστοιχου για κάθε τύπο άδειας, αντιτίμου είτε της πρώτης τμηματικής καταβολής αυτού υπό τον όρο της ολοσχερούς καταβολής του συνολικού αντιτίμου.
Ακολούθως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία Golive, δηλαδή να υπογραφούν οι συμβάσεις με τους όρους του νέου πλαισίου των μόνιμων αδειών και να προσαρμοστούν οι πλατφόρμες των εταιρειών στο νέο πλαίσιο.


Τι αλλάζει


Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η τυπική και ουσιαστική διαδικασία και από το 2021, στην ελληνική αγορά θα δραστηριοποιούνται οι εταιρείες online τυχερών παιγνίων με μόνιμες άδειες. Σημειώνεται ότι οι νέες εταιρείες, που μέχρι σήμερα δεν διαθέτουν άδεια διαδικτύου και θέλουν να αποκτήσουν, μπορούν να αιτηθούν άδεια οποτεδήποτε θελήσουν.

Οι αλλαγές που φέρνει το νέο πλαίσιο, αφορούν τόσο τους όρους των παιχνιδιών όσο και τις διαδικασίες που τηρούνται. Πλέον Εποπτική Αρχή για όλους, θα είναι η Επιτροπή Παιγνίων, και στους servers της Επιτροπής θα τηρούνται αντίγραφα όλων των κινήσεων και των παιχνιδιών των παικτών. Επίσης θα απαγορεύεται η διαφήμιση των RNG και casino games ενώ σε αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχει και όριο πονταρίσματος.


Το γεγονός ότι πλέον οι επιχειρήσεις της αγοράς θα έχουν μόνιμες άδειες, δημιουργεί ένα ξεκάθαρο ορίζοντα για τη λειτουργία τους, και θα τους επιτρέψει να προχωρήσουν σε επενδύσεις επικοινωνίας και marketing προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να εξασφαλίσουν σημαντικότερα μερίδια.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Παιγνίων


Με την παρακάτω ανακοίνωση η Επιτροπή Παιγνίων, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, που σήμερα δεν δραστηριοποιούνται στην αγορά, να καταθέσουν αίτηση για μόνιμη άδεια.

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4002/2011 (Α 180), ιδία δε τις διατάξεις του άρθρου 45 αυτού, και τις διατάξεις των Κανονισμών Παιγνίων που θεσπίστηκαν για τη ρύθμιση της Διοργάνωσης και Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω Διαδικτύου, ιδία δε τις με αριθμό 79305 ΕΞ 2020/23.07.2020 (Β 3262), 79835 ΕΞ 2020/24.07.2020 (Β 3265) και 79841 ΕΞ 2020/24.07.2020 (Β 3266) αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, τα νομικά πρόσωπα που επιθυμούν τη χορήγηση Άδειας Διοργάνωσης και Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω Διαδικτύου δύνανται να αιτηθούν αυτήν από την Ε.Ε.Ε.Π..

Για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου προβλέπονται αποκλειστικά δύο τύποι αδειών:

  1. άδεια για διεξαγωγή Διαδικτυακού Στοιχήματος, του δευτέρου εδαφίου της περίπτωσης γ’ του άρθρου 25 του ν.4002/2011 (Α 180), και
  2. άδεια Λοιπών Διαδικτυακών Παιγνίων της περίπτωσης κβ’ του άρθρου 25 του ν.4002/2011 (Α 180).
Σε κάθε υποψήφιο κάτοχο δύναται να χορηγηθούν και οι δύο τύποι αδειών. Οι άδειες είναι προσωποπαγείς και δεν επιτρέπεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβαση, παραχώρηση ή εκχώρησή τους, ολικώς ή μερικώς. Κάθε άδεια έχει ενιαίο και αδιαίρετο χαρακτήρα και δεν επιτρέπεται η κατάτμησή της, ενώ απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο εκμίσθωση ή συνεκμετάλλευση της άδειας με τρίτους.

Η Ε.Ε.Ε.Π. καλεί τα νομικά πρόσωπα που το επιθυμούν να καταθέσουν την αίτηση του άρθρου 45 του ν.4002/2011 (Α 180), με τα δικαιολογητικά και στοιχεία του άρθρου 5 της με αριθμό 79835 ΕΞ 2020/24.07.2020 (Β 3265) απόφασης του Υπουργού Οικονομικών, και λαμβανομένης υπόψη της εκδοθείσας Οδηγίας 1/2020 της Ε.Ε.Ε.Π., προς απόδειξη της συμμόρφωσής τους προκειμένου για τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου.

 
Έχω προλάβει betsson όταν είχε sportsbook + ανταλλακτηριο, θα σέβεστε. Αν δεν είναι σαν την bwin.gr (και σαν την expekt.gr) δηλαδή 3ο μπετ κ όριο 3ε, καθόλου δεν με χαλάει.

Δεν γινεται αυτο, η αγορα εχει τους αγραφους κανονες της. Δεν μπορει να ερθει ο αλλος και να αφηνει να κερδιζεις χωρις ορια κλπ. Και προφανως εταιριες οπως η πινακλ ειπες κι εσυ οτι εχουν αφησει τα λουρια λυμμενα και δεν τις νοιαζουν καθολου να μπουν στην αγορα, τους παικτες τους εχουν.
 
εχουν ζητησει νεες αδειες?..και ποιοι μπουκ?

Απο την στιγμη που υπαρχει καλεσμα απο την εεεπ,οσοι ενδιαφερονται,πρεπει να καταθεσουν δικαιολογητικα,παραβολα κλπ,να εξεταστει ο φακελος τους και αν ειναι πληρης,θα παρουν αδεια.Για να λεει το αρθρο οτι και οι 11 με τις προσωρινες κατεθεσαν φανταζομαι εννοει σμαν,365,νοβι,ιντερβεττεν,γουϊνμαστερς,γκολμπετ,νετμπετ,μπετσοπ και μαλλον τσαμπιονσμπετ,ρεμπελςμπετ,σπορτινγκμπετ? Λογικα κατι τετοιο,ισως με 1-2 αλλαγες.Θα μαθουμε νεοτερα σιγουρα τους επομενους μηνες,οπως και κατα ποσο εχουν σωστους φακελους.Σε οσες εχω στειλει παντως mail με ερωτηση για το συγκεκριμενο θεμα,ολες απεφυγαν να απαντησουν,μαζι με καποιες απο τις καινουργιες που φημολογουνται εντονα.Οποτε αναμονη.Οπως το βλεπω προς το τελος του χρονου ή αρχες του επομενου θα υπαρχει εικονα.
 

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...