απορία για value bets

champion

New Member
14 Ιολ 2018
12
2
3
Καλησπέρα σ όλη την παρέα του infobeto. Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα όποιος ξέρει να μου απαντήσει στο παρακάτω:


Υπάρχει είτε κάποιο αξιόπιστο site είτε κάποιο software(ας είναι και επί πληρωμή) που να βρίσκει value bets και συγκεκριμένα θα ήθελα να μπορεί να
συγκρίνει αποδόσεις μεταξύ συγκεκριμένων εταιρειών π.χ. bet365 / stoiximan και betfair. Για να γίνω πιο σαφής θα ήθελα να σου λέει / να σε ειδοποιεί π.χ στην bet365 ο άσσος είναι 2,10 τη στιγμή που στην betfair είναι 1,95.
Στα απλά sites σύγκρισης αποδόσεων που χω δει μεγαλύτερες τιμές από betfair έχουν εταιρείες που απ όσα έχω ακούσει βάζουν αμέσως limit και εκτός απ το 0% του stoiximan(που είναι η δίκαιη τιμή) είναι πολύ δύσκολο απλά κοιτώντας να βρεις value bets.
Αν κάποιος δεν θέλει ν απαντήσει δημόσια ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
Αν κάποιος έχει άλλο αξιόπιστο τρόπο να βρίσκει value bets θα χαρώ να τον μάθω :sign:.
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

Υπήρχαν sites που καταλογοποιούσαν τα άρμπια παλιά.
Έπρεπε να έχεις λογαριασμούς σε πολλές και παράξενες εταιρείες για να τα παίξεις, αν προλάβαινες κιόλας γιατί εγώ θυμάμαι όταν είχα τσεκάρει μερικά από τα προτεινόμενα στοιχηματικά sites είχαν αλλάξει και δεν έβγαινε πιά arb.
Σήμερα το arb απαγορεύεται - σε κόβουν ! Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό και πως το ελέγχουν. Πιθανόν το security της μιάς εταιρείας από αυτές που παίζεις να έχει την πρόσβαση στα μέλη και της άλλης και να σε βρίσκουν. Ή απλά αν τους φανεί παράξενο το ποσό που παίζεις, 268 ευρώ και 75 λεπτά ας πούμε.
Με το αρμπ πάντως εγώ δεν την έβρισκα ποτέ. Έπρεπε να παίξω 1000 ευρώ για να πάρω κέρδος 25 ευρώ. Και τα τραπεζικά fees ; Οι διάφορες παράξενες εταιρείες που έπρεπε να γραφτώ ;
Ένας φίλος μου δε την είχε πατήσει ως εξής: Πάει να κάνει αρμπ 1000 ευρώ ένα Βραζιλιάνικο. Βάζει τα λεφτά στον άσσο, τα βάζει και στο χι, αλλά δεν ξέρω τι πρόβλημα παρουσιάστηκε και δεν μπορούσε να περαστεί το διπλό. Δεν είχε επαρκή funds στην εταιρεία του διπλού, δεν αναγνωριζόταν το password, δεν θυμάμαι ακριβώς τι στα διάτανα έγινε. Παίρνουμε τηλέφωνο ένα τρίτο πρόσωπο μπας κα μπορούσε να εξυπηρετήσει, δεν μπορούσε. Το αφήνει έτσι, έρχεται διπλό !

Τώρα εσύ με τον όρο value bet τι εννοείς ;
Να δεις ποιός μπουκ έχει την καλύτερη απόδοση στο στοίχημα της επιλογής σου ;
Είναι το oddschecker.com που δείχνει συγκεντρωτικά τους διάφορους μπουκ αλλά όπως γράφουμε και στα "νέα της αγοράς" έχει μπει στο μπλακλίστ αυτό.
Παλιά δεν έμπαινε γιατί δεν ήταν στοιχηματικό site που παίζεις αλλά πληροφοριακό. Όμως η ΕΕΕΠ λέει ότι και τα πληροφοριακά site, ξένα και Ελληνικά, μπαίνουν μπλακλίστ αν διαφημίζουν/προβάλουν κάποια από τις μη αδειοδοτημένες εταιρείες ιντερνετικού στοιχήματος.

Value bet πάντως εννοούμε οι περισσότεροι εδώ ένα στοίχημα που πληρώνει περισσότερα από ότι είναι η πθανότητα του.
Π.χ. αν παίζει Ολυμπιακός - Καστοριά και κάποιος πληρώνει τον άσσο του Ολυμπιακού με 3.5, είναι value bet.
Είναι και υποκειμενικό βασικά.
Εγώ τώρα με το μουντιάλ θεωρούσα value bet τη νίκη της Σουηδίας επί της Αγγλίας - δεν έγινε. Μετά, τη νίκη της Κροατίας επί της Αγγλίας - έγινε στην παράτα. Μετά την Κροατία χτες με τη Γαλλία, έχασε 4-2.
Επειδή τώρα έχασε η Κροατία χτές δεν πάει και να πει ότι ήταν κουταμάρα μου που είπα value bet το 4.50 που πλήρωνε. Ούτως ή άλλως με τις πιθανότητες παίζω. Το κριτήριο είναι το ταμείο στη διάρκεια. Έτσι λοιπόν αν ανοίξω εδώ ένα thread και λέω "εδώ τα value bets", θα δείξει μετά από 20 προτάσεις τι κάνω. Αν βγάλω συνολική απόδοση 30 θα μου πούνε "μπράβο". Αν βγάλω απόδοση 10 θα μου πούνε "εσύ δίνεις ξε-value bets, όχι value bets !".

Υπάρχουν προγράμματα computer που δίνουν value bets - όπως λένε οι κατασκευαστές τους. Έχω κι εγώ ένα, μόνο που δεν έχω καιρό να το τσεκέρνω καθημερινά. Το είχα φτιάξει για άλλους και το παρέδωσα. Έχω από το Μάρτιο να το ενημερώσω με αποτελέσματα, αν και αυτό μπορώ να το κάνω - ένα δεκάλεπτο θα μου πάρει. Αν θες κάνουμε μία συνεργασία.
 
Τελευταία επεξεργασία:

champion

New Member
14 Ιολ 2018
12
2
3
Απάντηση: απορία για value bets

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου.Να ξεκαθαρίσω πως δεν μ ενδιαφέρουν τα sure bets(arbs).Αν π.χ. βρω τον άσσο στο 2,10 έναντι 1,95 στην betfair το παίζω χωρίς κάλυψη. Αν όντως παίζεις value bets μακροχρόνια θα είσαι κερδισμένος. Value bet πάντως εννοούμε οι περισσότεροι εδώ ένα στοίχημα που πληρώνει περισσότερα από ότι είναι η πιθανότητα του γράφεις και όντως αυτό είναι. Οι περισσότεροι δίνουν το γνωστό παράδειγμα με το κορώνα-γράμματα που αν στο δίνουν π.χ. σε απόδοση 2,10 θα είσαι μακροχρόνια κερδισμένος. Επειδή στο δίνουν π.χ στο 1,90 οι εταιρείες είσαι χαμένος. Εσύ θεώρησες όπως μου είπες το 4,5 της Κροατίας value bet. Αυτό όμως είναι υποκειμενική εκτίμηση. Μπορεί να χεις δίκιο , μπορεί και όχι.
Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω τα πράγματα όσο γίνεται πιο αντικειμενικά. Αν η betfair το δινε στο 4 είσαι μεγάλος παίχτης και ας το έχασες,μακροχρόνια θα κερδίσεις, αν το έδινε 5 και να το έπιανες ,μακροχρόνια θα έχανες. Τώρα, μπορεί να υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό παιχτών που να χουν εμβαθύνει πολύ σε κάποιο είδος στοιχήματος ή σε κάποιο πρωτάθλημα και να βγάζουν μόνοι τους value bets. Τους συγχαίρω γιατί αυτό απαιτεί πολύ κόπο και μεράκι από μέρους τους
:goood:. Επειδή είμαι σίγουρος όμως, πως εδώ στο infobeto υπάρχουν αρκετοί κερδισμένοι παίχτες που σκέφτονται με τον τρόπο μου ζητώ τη βοήθεια τους:sign:.
Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω αλλά θα ήθελα βοήθεια στο πως να το κάνω
:npaper:.
Πολλά ζητάω ε;;;
 

steklim

New Member
16 Ιολ 2018
1
0
0
Απάντηση: απορία για value bets

Καλησπέρα Φίλε

http://184.73.28.182/

αυτό το έχεις τσεκάρει , νομίζω είναι αρκετά αναλυτικό στα links
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

Πως θα βγει αντικειμενικά το value bet στο ποδόσφαιρο ;
Στο κορώνα ή γράμματα ο νόμος του κορώνα ή γράμματα είναι δεδομένος και άρα το 2.10 θα ήταν value bet.
Στο ποδόσφαιρο δεν είναι δεδομένος ο νόμος πιθανοτήτων που ισχύει κατά περίπτωση, ή είναι δεδομένος μόνο κατά προσέγγιση. Ούτε το Ολυμπιακός - Καστοριά με απόδοση 3.50 δεν είναι σίγουρο value bet !
Όταν λέτε να παίξουμε στο μπουκ με τη μεγαλύτερη απόδοση εννοείται ότι πρέπει να παίξουμε (αν μπορούμε). Σε ποιό να παίξουμε ; Σ' αυτό που δίνει την μικρότερη ;

Εξαρτάται και πόσο καλοί είναι οι μπουκ στο έργο τους, να βγάζουν αποδόσεις.
Οπωσδήποτε οι μπουκ πάντα το αντιμετώπιζαν επιστημονικά το ζήτημα, με ειδικούς συνεργάτες-ανταποκριτές κλπ.

Να κάνουμε μερικές προτάσεις από Αύγουστο, αλλά ίσως είναι καλύτερα να αφήσουμε τα πρωταθλήματα να προχωρήσουν λίγο. Ειδικά μετά από μουντιάλ βλέπουμε παλαβά πράγματα στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.
 

champion

New Member
14 Ιολ 2018
12
2
3
Απάντηση: απορία για value bets

steklim ενδιαφέρουσα προσέγγιση, αλλά πρακτικά δεν είναι αυτό που ψάχνω.
cosmicsports στην betfair τις αποδόσεις τις βγάζει το κοινό άρα θεωρητικά είναι οι δίκαιες αποδόσεις. Οτιδήποτε παραπάνω σε τιμή απ την betfair έχει αξία θεωρητικά πάντα .Δεν είναι τυχαίο που για τους περισσότερους ήταν η αγαπημένη εταιρεία και ο πανικός που έγινε όταν έφυγε.
Αν παίζεις συστηματικά value bets μακροχρόνια θα κερδίζεις, τώρα το πως βρίσκει ο καθένας value bets μπορεί να διαφέρει άλλος μπορεί να στηρίζεται σε προσωπική ανάλυση, εγώ προτιμώ αριθμητικά( τιμή ανώτερη της bf).

Υπάρχουν για μένα δύο θέματα
1) Αν κάποιος κάνει μια απλή σύγκριση αποδόσεων θα βρει εταιρείες με τιμή ανώτερη της bf.Όμως σ αυτές υπάρχει θέμα αξιοπιστίας . Για παράδειγμα βρίσκεις εταιρεία που έχει συνέχεια ανώτερη τιμή από bf και δεν την ξέρει ούτε η μάνα της . Με το που παίξεις εκεί το limit είναι άμεσο. Η εταιρεία όμως περηφανεύεται πως έχει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

2) Παίζεις σε μια αξιόπιστη σχετικά εταιρεία έλα όμως που άντε να βρεις τιμή καλύτερη της bf θέλει δουλειά πολλή και επειδή και εκεί αν κερδίζεις θα το φας το limit, τουλάχιστον τη δουλειά αυτή ας την κάνει κάποιος υπολογιστής και όχι εσύ ο ίδιος.

Νομίζω πως αυτό που ζητάω είναι κάτι αντίστοιχο με τα arbing software και μάλιστα πολύ πιο απλό.

Θέλω ένα software που να συγκρίνει τιμές μεταξύ stoiximan/bet365 που παίζω και bf και να ειδοποιεί αν βρίσκει ανώτερη τιμή.
Αν βρίσκει ok , αν όχι δεν έχω χάσει το χρόνο μου, οπότε πάλι ok.
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

Η BF έχει καλύτερες αποδόσεις.
Π.χ. στα άλογα που παρακολουθώ εγώ τα 2.5άρια της bet είναι 3άρια της BF.
Εννοείται ότι δεδομένης της πιθανότητας αν η απόδοση μεγαλώνει, το οτιδήποτε τείνει να γίνει value bet. Η "κορώνα" στο κορώνα-γράμματα με 1.90 δεν είναι, με 1.95 δεν είναι αλλά είναι καλύτερα, με 2.05 είναι.
Βασικά είναι υποτίθεται σύστημα value bet να παρακολουθείς ποιός έχει καλύτερη απόδοση από τη BF με το σκεπτικό ότι αν τα δούμε αμφότερα τα μπουκ σαν προγνωστικά ναι μεν ο άλλος δεν το βλέπει τόσο πολύ να γίνεται αλλά είναι άκυρος και οι η bf που δεν είναι χαζή εξακολουθεί να ισχύει σαν προγνωστικό.
Τώρα που θα βρεις τέτοια στοιχήματα, έστω και με ακραία σημεία είναι το ζητούμενο.
Βασικά παρακολουθώντας το oddschecker θα έβρισκες - αν υπάρχουν.
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

Γράψτε μου εν πάσει περιπτώσει κάποια bet που διαπιστώσατε απόδοση book > απόδοση betfair.
 

s-t-x-m-a

Well-Known Member
1 Οκτ 2008
1,119
326
83
Απάντηση: απορία για value bets

Κατι σαν το παρακατω βοηθαει ?


βετ2.jpg


βετ3.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

fairplay

Well-Known Member
18 Μαρ 2015
1,253
1,843
113
Απάντηση: απορία για value bets

steklim ενδιαφέρουσα προσέγγιση, αλλά πρακτικά δεν είναι αυτό που ψάχνω.
cosmicsports στην betfair τις αποδόσεις τις βγάζει το κοινό άρα θεωρητικά είναι οι δίκαιες αποδόσεις. Οτιδήποτε παραπάνω σε τιμή απ την betfair έχει αξία θεωρητικά πάντα .Δεν είναι τυχαίο που για τους περισσότερους ήταν η αγαπημένη εταιρεία και ο πανικός που έγινε όταν έφυγε.
Αν παίζεις συστηματικά value bets μακροχρόνια θα κερδίζεις, τώρα το πως βρίσκει ο καθένας value bets μπορεί να διαφέρει άλλος μπορεί να στηρίζεται σε προσωπική ανάλυση, εγώ προτιμώ αριθμητικά( τιμή ανώτερη της bf).

Υπάρχουν για μένα δύο θέματα
1) Αν κάποιος κάνει μια απλή σύγκριση αποδόσεων θα βρει εταιρείες με τιμή ανώτερη της bf.Όμως σ αυτές υπάρχει θέμα αξιοπιστίας . Για παράδειγμα βρίσκεις εταιρεία που έχει συνέχεια ανώτερη τιμή από bf και δεν την ξέρει ούτε η μάνα της . Με το που παίξεις εκεί το limit είναι άμεσο. Η εταιρεία όμως περηφανεύεται πως έχει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

2) Παίζεις σε μια αξιόπιστη σχετικά εταιρεία έλα όμως που άντε να βρεις τιμή καλύτερη της bf θέλει δουλειά πολλή και επειδή και εκεί αν κερδίζεις θα το φας το limit, τουλάχιστον τη δουλειά αυτή ας την κάνει κάποιος υπολογιστής και όχι εσύ ο ίδιος.

Νομίζω πως αυτό που ζητάω είναι κάτι αντίστοιχο με τα arbing software και μάλιστα πολύ πιο απλό.

Θέλω ένα software που να συγκρίνει τιμές μεταξύ stoiximan/bet365 που παίζω και bf και να ειδοποιεί αν βρίσκει ανώτερη τιμή.
Αν βρίσκει ok , αν όχι δεν έχω χάσει το χρόνο μου, οπότε πάλι ok.

Kαλησπερα και καλως ορισες στο φορουμ.
Σε διαβασα απο την αρχη , αυτο που βλεπω ειναι οτι ναι μεν παλευεις καποια πραγματα αλλα εισαι στο οριο να τα μπερδεψεις κιολας .
Αυτο που ζητας δεν υπαρχει ετοιμο , αυτο ειναι σιγουρο . Μπορει ομως να γινει προγραμμα . Το θεμα δεν ειναι να σου υποδειξει καποιο προγραμμα τα ματς που ζητας . Το θεμα ειναι τι θα τα κανεις εσυ μετα....
Κοιτα σε 5 λεπτα ποσα τετοια ματς σου βρηκα , ολα απο Β Βραζιλιας :
1)Σ ΚΟΡΕΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ 2 @ 3,90 στη bet - 3,60 στη bf....
2)B NOBA - NTE ΠΕΛΟΤΑΣ 2 @ 6,00 στη bet - 5,50 στη bf...
3)ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ 2 @ 3,60 στη bet - 3,30 στη bf...
4) KΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΛΟΝΤΡΙΝΑ 2 @ 3,75 στη bet - 3,60 στη bf..
5)CSA - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ 2 @ 2,90 στη bet - 2,70 στη bf...
6)KOΡΙΤΙΜΠΑ - Σ ΜΠΕΝΤΟ 2 @ 5,50 στη bet - 4,60 στη bf...
7)MΠΟΑ - Π ΠΡΕΤΑ 1 @ 3,75 στη bet - 3,20 στη bf...
8)OΕΣΤΕ - ΠΑΙΣΑΝΤΟΥ 2 @ 4,50 στη bet - 4,20 στη bf...

* Oι τιμες ειναι τωρα , μεχρι αυριο δεν ξερω που θα βρισκονται.
Σε ολα η τιμη της bet 365 ειναι πανω απ τη bf . Αν πιστευεις οτι θα παιξεις 1000 τετοια και θα εισαι κερδισμενος κανεις λαθος.....ΔΕΝ ειναι αυτο το βαλιου μπετ....εχεις παραβλεψει πολλα και εχεις ισοπεδωσει τον Ολυμπο.....
Παρεβλεψες τη φορμα των ομαδων στα τελευταια 6 σερι , τη φορμα στα 4 τελευταια εντος της μιας και εκτος της αλλης , τη γενικη τους φορμα ολης της σεζον εντος της μιας και εκτος της αλλης και ξεχασες να προσαρμοσεις τα νουμερα που θα σου βγουν πανω στο συγκεκριμενο ματς....
Το βαλιου μπετ ειναι ατιμο πραγμα , φτασμενοι τιπστερ που ειναι και ιδιοκτητες σαιτ υποστηριζουν οτι παιζουν βαλιου μπετ και στην πραγματικοτητα παιζουν κατω απο τη δικαιη τιμη 7,3% και απορουν γιατι χανουν...
Τι θελω να πω ? Ενταξει νομιζει καποιος οτι παιζει βαλιου μπετ , παιζει ομως στ αληθεια η νομιζει οτι παιζει ?Για να παιξεις πραγματι βαλιου bet θελει '' καλο κανταρι '' , '' καλο ζυγο '' , αλλιως την πατησες....

Μιας και εισαι καινουριος και ψαχνεσαι για βαλιου bet ριξε μια ματια στον απολογισμο αυτο :
[h=2]Απάντηση: sans voir[/h]
Θα σε ξανάβρω στους γκισέδες


Τελικός απολογισμός 2017/18Νομίζω ότι ήρθε η ώρα του τελικού απολογισμού και του αποχαιρετισμού της φετινής σεζόν.

Πρώτα θέλω να θυμίσω εν συντομία τι είχε γίνει πέρυσι, τη σεζόν 2016/17 στο 1[SUP]ο[/SUP] sans voir:

Πέρυσι παίξαμε 64 bets αουτσάιντερ με μέση απόδοση 8.33. Κερδίσαμε τα 12 (12-9-43) με μέση απόδοση 6.95. Hitrate 18.7%. Πονταραμε 64 Μονάδες και καταγραψαμε Επιστροφή 92.44 Μοναδες, άρα Κέρδος 28.44 Μονάδες. Αυτό μας έβγαζε yield 44.4%.

Πάμε τώρα, στη φετινή σεζόν 2017/18 και στο 2[SUP]ο[/SUP] sans voir. Θα ξεκινήσω με τα ψυχρά νούμερα:

Από την 1 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι σήμερα παίξαμε συνολικά 35 bets αουτσάιντερ. 35 bets (μόλις) μέσα σε μία ολοκληρη σεζόν, δηλαδή περίπου 4 bets το μήνα. Κρατήστε ότι την περυσινή σεζόν είχαμε παίξει 64. Δηλαδή φέτος παίξαμε σημαντικά λιγότερα.

Τα bets είχαν μέση απόδοση 8.34. Από τα 35 bets κερδίσαμε (μόλις) τα 7 (με μέση απόδοση 7.57), τα 3 ήταν void, ενώ 25 bets χάθηκαν. Σχηματικά: 7-3-25. Αρα ειχαμε επιτυχία 7/35, δηλαδή 20%. Επιτυχία, που αντιστοιχεί σε μία μεση δίκαιη απόδοση 5.00. Επομένως (προσθέτω εγώ λίγο αυθαίρετα), στοιχήματα που έπρεπε να μας τα δίνουν με απόδοση κατά μέσο όρο 5.00 εμείς τα αγοράσαμε με απόδοση κατά μέσο όρο 8.34 και τα κερδίσαμε σε ποσοστό 20% με μέση απόδοση 7.57. Αυτό κρατήστε το, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Πονταραμε 35 Μονάδες και καταγραψαμε Επιστροφή 56 Μοναδες, άρα Κέρδος 21 Μονάδες. Αυτό μας βγάζει yield 60%. Αποδεκτό ότι τα 35 ματς είναι λίγα για αξιόπιστο yield και δεν θα αντιδικήσω με κανέναν. Δεν έχω "φετιχ" με το yield. Για μία ακόμα χρονιά όμως όλοι μαζί στο sans voir «πήραμε το profit και φύγαμε». Αυτό. Αυτή είναι η ουσία. Κερδίσαμε και αυτή τη χρονιά τον Μπουκ και μάλιστα με αποδόσεις 8.00plus.

Από τα 34 bets (Τα 1X2, βγάζω έξω το g/g) παίξαμε 19 καθαρά σημεία και 15 draw no bet. Καμία διπλή ευκαιρία

Αν κάποιος έπαιζε όλα τα bet αυτά μόνο στα καθαρά («ξερά») σημεία θα έπαιζε bet μ.ο. απόδοσης 9.29 και θα είχε profit 21.3 (yield 62.6%)
Αν κάποιος έπαιζα όλα τα bet μόνο στο DNB θα έπαιζε bet με μ.ο. απόδοσης 7.16 και θα είχε profit 11.7 (yield 34.4%)
Αν κάποιος έπαιζε μόνο Διπλές Ευκαιρίες, θα έπαιζε bet με μ.ο. απόδοσης 3.21 και θα είχε profit 3.08 (yield 9%)
Αυτό θα το σχολιάσουμε μετά, αλλά βλέπετε πως πάνε αυτά τα πράγματα…

Εμείς που εξατομικεύσαμε σε αυτα τα 34 bets πήγαμε ένα "κλικ" καλύτερα από το "ξερό" σημείο. Και αυτό γιατί παίξαμε το DNB όταν ήταν πολύ "κοντα" στο "ξερό" σημείο, επομένως την μικρή απώλεια που είχαμε όταν πέρναγε το bet, την πήραμε πίσω (και λίγο παραπάνω), στα 3 στοιχήματα που ήρθαν void.

Αν κάποιος τώρα πήγαινε με το «άχαστο» φαβορί κόντρα το sans voir θα έπαιζε 35 bets με μέση απόδοση 1.40 και τελικά θα είχε επιστροφές (καταστροφές!) 26.82 Μονάδες δηλαδή profit -8.18 άρα yield -23.3%

Αν κάποιος πήγαινε μόνο με την ισοπαλία, στη σειρά αυτή θα ήταν άτυχος, γιατί είχαμε λίγες σχετικά ισοπαλίες και θα είχε profit -7.18

Για φέτος, bet of the season ήταν αναμφίβολα η Μπορνμουθ με 11.00 και ένα καλό νομίζω κείμενο ανάλυσης. Το καλύτερο χαμένο μπετ ήταν η Γουαιτχοκ που από 12.00 που το πήραμε έπεσε στο 6.00, αλλά δυστυχώς χάθηκε. Ετσι είναι αυτά… Υπήρξαν και στοιχήματα που «κόπηκαν»την τελευταια στιγμή και τελικά κέρδισαν (π.χ. Μπραντφορντ). Μια στενάχωρη πτυχή της διαλογής.

Αυτά είναι τα «ξερά» νούμερα. Ας κάνουμε τώρα μερικά σχόλια:

Αριθμός στοιχημάτων

Κατ αρχάς ο αριθμός των στοιχημάτων είναι πολύ μικρός, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Αυτό δεν το λέω για να πω μόνο ότι το δείγμα μας δεν έχει στατιστική ισχύ για να βγει αξιόπιστο yield. (Όταν θα βάλουμε μαζί τα δεδομένα για τις 2 χρονιές sans voir, θα έχουμε στατιστική ισχύ). Το λέω για άλλο λόγο: θυμηθείτε ότι παίξαμε στοιχήματα κατά μέσο όρο του 5.00 (δίκαιη απόδοση) στο 8.34 κατά μέσο όρο (προσφερόμενη απόδοση). Ερώτηση: Πιστεύουμε ότι τέτοιες αποκλίσεις ανάμεσα στη δίκαιη και την προσφερόμενη απόδοση συμβαίνουν κάθε μέρα από τους Μπουκ; Απάντηση: Όχι. Επειδή όμως εμείς μόνο τέτοια bet θέλουμε να παίζουμε, δηλαδή bet όπου βλέπουμε καθαρό πλεονέκτημα υπέρ μας, υποχρεωτικά τα bet αυτά θα είναι λίγα. Το ότι παίξαμε λίγα παιχνίδια είναι λοιπόν βασικό στοιχείο του παιχνιδιού μας. Είναι στρατηγική επιλογή και δεν έγινε τυχαία: λίγα και επιλεγμένα στοιχήματα. Και να που με μόνο 7 «ταπεινά» νικηφόρα στοιχήματα φέτος, πήραμε καθαρά τη χρονιά.

Πάντα όμως είχα την απορία: «μα καλά, μπορεί κανείς να καταφέρει κάτι με τόσο λίγα bets και αυτοτελώς»; Ή αλλιώς: «τι νομίζεις ότι μπορεις να πετύχεις με 35 bets όλη τη χρονιά που από αυτά μάλιστα κέρδισαν μόλις τα 7;».

Σωστή απορία. Πρώτα πρώτα, ποιος λέει ότι αν έχεις 5 υποψήφια bet σε μία μέρα, το να «σπασεις» το ποντάρισμα σου στα 5 είναι το καλύτερο; Αντι να παίξεις λοιπόν 10 «φράγκα» σε κάθε bet από τα 5, (σύνολο 50 «φραγκα»), διάλεξε το καλύτερο, αυτό δηλαδή με το μεγαλύτερο expected value. Παίξε μόνο αυτό και βάλε πάνω του όλα τα 50 «φράγκα» που θα έβαζες συνολικά. Ετσι, αν ερθουμε στο sans voir, αντι να παίξει κανείς (σχηματικά το λέω) 175 στοιχηματα από 10 «φράγκα» το καθένα, παίζει 35 στοιχηματα από 50 «φράγκα» με το ίδιο «ανοιγμα» και τελικά με profit 1.050 «φράγκα». Μια χαρά αυτοτελής σεζόν είναι νομιζω...

Καθαρά σημεία vs draw no bet vs διπλή ευκαιρία

Αυτό το περίμενα. Θέλω μόνο να κρατήσουμε μία επιφυλαξη επειδή και τα bet είναι λιγα και οι ισοπαλίες ήταν σχετικά λίγες φέτος. Ωστόσο φαίνεται ότι το «καθαρό» έχει σημαντικά μεγαλύτερη αξία από το draw no bet, το οποίο έχει σημαντικά μεγαλύτερη αξία από την διπλή ευκαιρία. Και είναι λογικό: Μια Εταιρία πιο εύκολα δίνει μεγαλη απόδοση σε κάτι πιο απίθανο από κάτι πιο πιθανό. Είναι απόλυτα λογικό να φυλάγεται από την διπλή ευκαιρία παρά από το καθαρό σημείο στο ίδιο ματς. Ένα διπλό θα μας το δώσει σε πολύ πιο value απόδοση από το Χ2 του. Ασφαλώς, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και εξατομικεύεται. Δεν λέω να πάμε σε κάθε ματς και να «βαράμε» στην τυχη τα ξερά σημεία. Εδώ εξ’ άλλου, εξατομικεύσαμε όλη τη σεζόν. Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ότι τα νούμερα μας δινουν ότι οι αποδόσεις του καθαρού σημείου γενικά έχουν μεγαλυτερη αξία. Λέω λοιπόν ότι όταν μελετώντας το παιχνίδι μας, μας προκύψει ότι το καθαρό σημείο έχει ξεκάθαρα value, να μην φοβηθούμε να το παίξουμε και να μην πάμε αψηφιστα σε «κάλυψη», ειδικά όταν η τιμή της κάλυψης ουσιαστικά μας αφαιρεί value.

All time sans voir

Πάμε τώρα να συνθέσουμε τα στοιχεία του sans voir 2016/17 με το sans voir 2017/18. Συνολικά τις 2 σεζόν παίξαμε 99 στοιχήματα. 99 bets δεν τα λεει κανείς λίγα. Από τα 99 bets με μέση απόδοση 8.33, κερδίσαμε τα 19 με μέση απόδοση 7.18, τα 12 ήταν void και τα 68 χαμένα. Σχηματικά: 19-12-68 Το hitrate ηταν 19/99 = 19.1%. Μέση δίκαιη απόδοση 5.20. Ενα μέσο bet δηλαδή του 5.20, το παίξαμε κατά μέσο όρο στο 8.33 και το κερδίσαμε με 19.1% στο 7.18. Παίξαμε στο σύνολο 99 Μονάδες και επέστρεψαν 148,44, δηλαδή profit 49,44. Το yield λοιπόν επί συνόλου 99 bets σε 2 σεζόν είναι 49,9%. Και όλα αυτά παίζοντας αποδόσεις κατά μέσο όρο 8.33…Σαν σχόλιο, το 2017/18 πήγε καλύτερα από τα 2016/17 από πλευράς yield. Τι αλλάξαμε? 2 πράγματα: δραστικά λιγότερα μπετ (θέλω να πιστεύω καλύτερη διαλογή) και μεγαλύτερη επιμονή στα καθαρά σημεία παρά στα dnb. Α, μην ξεχάσω ότι προσπάθησα τη δεύτερη σεζόν να βελτιώσω λίγο και τις αναλύσεις μου.

Κάβα

Δεν θα χρειαζόταν μεγάλη κάβα για να παίξει κάποιος το φετινό sans voir. Από τις 35 παικτικές μέρες το profit ήταν αρνητικό για 7 ημερες (στην αρχη), μια μέρα ηταν μηδέν, και τις υπόλοιπες 27 μερες ηταν θετικό. Το χαμηλότερο profit ηταν -4 . Ενω παίζουμε αποδόσεις-«βουνα» και θα περίμενε κανείς μεγαλα αρνητικά σερι (σερι γκινιας) , παρ ολα αυτα με την αυστηρη επιλογή, αυτό περιορίζεται στο -7. Το max στο profit ηταν +26 και τελειώσαμε με +21.
Απο τα παραπανω προκύπτει οτι μια καβα με βαθος 10 μοναδων θα μπορουσε να ειναι αρκετη, εφοσον το min profit ηταν -4 και το σερι γκινιας -7. Αν οντως το εφαρμοζε αυτο καποιος θα ξεκινουσε (ενδεικτικά το λέμε) με μια καβα 10 μονάδων και θα τελειωνε εχοντας καβα 31 μονάδες. Θα πολλαπλασίαζε δηλαδή την καβα του 3,1 φορες, με ROI 210% (πάλι ενδεικτικά το λέμε). Για καποιον που θα πει οτι ειναι τυχαίο και λιγα τα bet ωστε να βγουν ασφαλη συμπεράσματα αν πάμε ενα χρονο πισω, στο περσινο sans voir κι εκει αντιστοιχα πραγματα βλεπουμε. Απο τις 65 παικτικές μέρες το profit ήταν αρνητικο για δυο ημερες , μια μερα ηταν μηδεν και 62 μέρες ηταν θετικό. Το χαμηλότερο profit ηταν -2 και το σερί γκίνιας -8. Το max profit ήταν +34,5 .

Συμπερασματικά

Τα δεδομένα που έχουμε έως τώρα δείχνουν ότι παίζοντας αουτσάιντερ value bets με αυστηρή διαλογή και επιλογή των ματς και στοχεύοντας στα μεγάλα λάθη που κατά καιρούς γίνονται στις αποδόσεις των Εταιριών θα μπορούσε κανείς να επιτύχει να είναι μακροπρόθεσμα κερδισμένος. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή των σημείων, να μην παίζει δηλαδή κανείς «λαθάκια», αλλά μόνο «μεγάλα λάθη» των Εταιριων. Προσοχή χρειάζεται και στο να μη "φοβάται" κανείς γενικά να παίξει επιλογές καθαρού ("ξερού") σημείου και να μην πηγαίνει εύκολα σε DNB ή DC, όσο και αν το «ένστικτο της αποφυγής της ήττας» του παίκτη είναι ισχυρό.

Σύνοψη

Όταν ξεκινας μία σεζόν, ο στόχος είναι ένας και μόνο: να τελειώσει η σεζόν στα «συν». Άρα, ο στόχος πήγε καλά και αυτή τη σεζόν και την προηγούμενη. Όμως για μένα η ουσία δεν είναι μόνο τα κερδισμένα ή χαμένα bet. Η ουσία είναι ο τρόπος σκέψης. Γιατί επιλέξαμε το αουτσάιντερ αυτό, πώς το τεκμηριώνουμε και γενικά γιατί επιλέγουμε αουτσάιντερ; Γιατί επιλέξαμε να κοντραρουμε το φαβορί αυτό, πώς το τεκμηριώνουμε και γιατί γενικά κοντράρουμε φαβορί; Γιατί επιλέξαμε τη συγκεκριμένη απόδοση και ποια ήταν η δίκαιη τιμή της απόδοσης. Αυτό το «κυνήγι» του καλού στοιχήματος έχει για μένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όπως και η ανάλυση που θα γράψεις, ο τρόπος που θα περάσεις την άποψη σου και που θα επιχειρηματολογήσεις και θα στηρίξεις το σκεπτικό.

Το σημαντικότερο από όλα όμως (όπως μας λέει ο ποιητής) δεν ήταν ο προορισμός, αλλά το ίδιο το ταξίδι. Βρήκαμε φίλους, βρήκαμε συμπαίκτες, κάναμε παρέα, προβληματιστήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, διαφωνήσαμε, κάναμε χαβαλέ, κάναμε "την πλάκα μας" και τελικά μοιραστήκαμε την ίδια τρέλα που έχουμε όλοι για το αγαπημένο μας άθλημα, το στοίχημα. Αυτό δεν ανταλλάσσεται ούτε μετριέται με profit ούτε με yield ούτε με ROI.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, που μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το thread και να γράψουν ένα σχόλιο, την γνώμη τους, την κριτική τους, οτιδήποτε.
Ευχαριστώ τους moderators του infobeto και τον forum manager που έδωσαν στο «sans voir» για μία ακόμα σεζόν μια "γωνιά" στο φιλόξενο site και μας άφησαν εκεί (καλώς ή κακώς!) να κάνουμε «τα δικά μας». Ξέρω ότι το έχουν προ πολλού μετανιώσει, αλλά έχουν χρυσή καρδιά!

Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε καλό καλοκαίρι με υγεία. Να είμαστε καλά και την επόμενη σεζόν.


:sign:
nklaps


Εδω απ οτι βλεπεις εφαρμοστηκε βαλιου > 40%
Για την ακριβεια ο στοχος ηταν πανω απο 40% και επιτευχθηκε 50% .
Αρα εχει '' καλο κανταρι '' και ζυγισε σωστα...
 
 • Like
Αντιδράσεις: FunBet

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

Κατάλαβα.
Θα είναι μικρές αγορές αυτές ή/και unformed.
Εγώ θυμάμαι και το δημοψήφισμα που ξεκίνησε με "όχι" στη bf και "ναι" στη william hill, αλλά μετά και η bf προσχώρησε στο "ναι" και τελικά γύρισαν όλοι υπέρ του "όχι" στις 2 το μεσημέρι τη μέρα της ψηφοφορίας.
Τώρα να παίξω τη νίκη εκτός έδρας της Λοντρίνια που δεν την έχω ξανακούσει, επειδή προέκυψε αυτό, δεν το βλέπω.

Μ' αυτόν τον τρόπο δεν μου φαίνεται ότι προκύπτουν vb.
Πάντως εάν -έστω- έχω καταλήξει να παίξω τη Λοντρίνια -ή το οτιδήποτε- θα προτιμούσα να πάρω την μάξιμουμ απόδοση βέβαια από όπου και αν προσφέρεται αυτή.

Η δικιά μου εφαρμογή είναι εδώ:

http://www.cosmicway.net/engine.html

(το δεύτερο)


Σ' αυτή την εφαρμογή πήρα υπ' όψιν μου τελευταίους έξη αγώνες, άμυνες-επιθέσεις και τα ρέστα και προχώρησα ως εξής:
Κατ' αρχάς από το μέσο όρο των μπουκ -κατά oddsportal.com- λογαριάζω με τι μέσο όρο πιθανότητας έβλεπαν οι μπουκ τα παιχνίδια, μιά δεκαετία πίσω.
Προκύπτουν διάφορα νούμερα ανά χώρα και θα σας πω την Ελληνική super league που τη θυμάμαι. Βγαίνει το 40.5%.
Καλιμπράρω εγώ τώρα τους δικούς μου συντελεστές φόρμας κλπ ώστε να βγει μάξιμουμ ο δικός μου συντελεστής πιθανότητας. Βγαίνει στη super league πάντα το 41.5%.
Αυτό τι σημαίνει ;
Σημαίνει ότι επειδή 41.5% > 40.5% αν βγάλω εγώ κάποιο σημείο σαν value bet είναι value bet, δεν είναι φαντασία.

Δέκα χρόνια πίσω έψαξε ο αλγόριθμος για να κάνει κατάσταση. Πόσα να έψαχνε ; 1000 ;
Αλλά και πάλι επειδή η στατιστική είναι ψεύτρα ότι και να λέμε, θέλει δοκιμές πολλές για να βγει συμπέρασμα.
Μου λένε πάντως ότι πάει καλά.

Πάντως υπάρχει ένα φυσιολογικό μάξιμουμ προβλεπτικότητας. Αυτό το 41% συν πλην κάτι ψιλά της Ελλάδας το θυμάμαι από το 1985 από άλλες μετρήσεις ότι έβγαινε κάπου εκεί. Στις δε Ιταλία-Αγγλία έβγαιναν το 39%-38% αντίστοιχα.
Για να γίνω λίγο πιό κατανοητός το μίνιμουμ είναι πάντα το 33.3% - όταν είμαστε τελείως random. Το μάξιμουμ είναι το 100% - όταν είμαστε ο Θεός.
Για να βγάζει κάποιος λοιπόν την Ελλάδα με μέσο όρο 43% ή παραπάνω, το θεωρώ εκτός ανθρωπίνων δυνατοτήτων και αντίστοιχα και για άλλες χώρες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

Διευκρινίζω γι αυτούς που δεν ξέρουν ότι ο δείκτης πιθανότητας βγαίνει πολλαπλασιαστικά.
Έστω ένας μπουκ μας δίνει για τρεις αγώνες τα εξής:

3.60-3.40-2.05
2.00-3.50-3.60
1.44-4.20-7.50

Αυτά μεταφραζόμενα σε πιθανότητες είναι:

26%-28%-46%
47%-27%-26%
65%-22%-13%

Αν τα αποτελέσματα είναι X-X-X πάει να πει ότι ο μπουκ έβλεπε την τριάδα με πιθανότητα:

0.28*0.27*0.22 = 0.016632

και ο μέσος όρος = 0.016632 ^ (1/3) = 0.255 = 25.5%

Δηλ. οι τρεις αγώνες ισοδυναμούν με ένα πείραμα τύχης στο οποίο ο μπουκ είχε προβλεπτικότητα 25.5%.

Για πολλούς αγώνες, χιλιάδες-εκατομμύρια, ο ίδιος τύπος είναι, μόνο που πρέπει να πάρουμε λογαρίθμους για να βγαίνει ο λογαριασμός.

Για άλλη μέθοδο διαμόρφωσης προγνωστικών η προβλεπτικότητα πάλι με τον ίδιο τρόπο βγαίνει και πρέπει βέβαια να ισχύει

προβλεπτικότητα μεθόδου > προβλεπτικότητα μπουκ

για να μπορεί να προχωρήσει κανείς μετά και να μιλάει για value bets.
 
Τελευταία επεξεργασία:
 • Like
Αντιδράσεις: s-t-x-m-a

fairplay

Well-Known Member
18 Μαρ 2015
1,253
1,843
113
Απάντηση: απορία για value bets

Το βαλιου μπετ ειναι ουτως η αλλως υποκειμενικο πραγμα .Ας υποθεσουμε οτι εχουμε δυο παιχτες , Α και Β , που υποστηριζουν οτι παιζουν βαλιου στοιχηματα , αλλα ιδια και αλλα διαφορετικα .Διαφωνουν σε κουβεντες μεταξυ τους , πεφτει μπινελικι και φασκελο εκατερωθεν....Ερχονται και σου ζητανε τη γνωμη σου για το ποιος εχει δικιο....Οτι να πεις δεν ξερεις αν θα αποδωσεις δικαιοσυνη.Εγω θα απαντουσα : τελειωστε τη σεζον σας και φερτε μου τον απολογισμο σας να σας πω τι εκανε ο καθενας σας .
Αν ο Α εχει yield -8% , και ο B εχει yield +50% αυτο σημαινει οτι ο Β επαιζε βαλιου της ταξης του 50% και ο Α επαιζε κατω απο τη δικαιη τιμη , αρα δεν επαιζε βαλιου .
Σας ξαναλεω οτι το βαλιου μπετ ειναι ατιμο πραμα .Ασε το τι λεει και τι υποστηριζει ο καθενας μεσα στην πλανη που ζει.....Δειξε μου τα νουμερα σου να σου πω τι παιζεις...Το τι λεει ο καθε μπουρδολογος ειναι τζαμπα μαγκια....Επαιζα λεει ολη τη χρονια βαλιου της ταξης του 20% αλλα ημουν ατυχος και εχασα....ναι....κι εγω δεν την πηδηξα την κοπελα αλλα εμεινε εγκυος......τι ?? .....λεω ψεμματα ??? ......δε φταιω εγω , εσυ τα ξεκινησες πρωτος....:)
 

champion

New Member
14 Ιολ 2018
12
2
3
Απάντηση: απορία για value bets

s-t-x-m-a αν μπορείς εκτός από φωτογραφίες δώσε λινκ να το κοιτάξω.
fairplay είσαι άρχοντας:goood:,πες μου ρε συ όμως πως/που τα βρήκες να τα βρίσκω κι εγώ SOSSSSSSS
Σ ΚΟΡΕΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ 2 @ 3,90 στη bet - 3,60 στη bf.... ρωτάτε γιατί είναι value bet
Αν η τιμή στην έναρξη του αγώνα μείνει 3,6 στη bf και το χω παίξει 3,9 στη bet τότε θα είναι value bet, προσοχή στην έναρξη του αγώνα αν νικάω τη bf, έχοντας παίξει ανώτερη τιμή θα είμαι μακροχρόνια κερδισμένος.
Φοβερός παίχτης ο nklaps , όπως και ο Eric Castel :sign:
μακάρι να βρω κι άλλους τέτοιους εδώ στο infobeto.
Δεν είναι τυχαίο που έχουν εξειδικευτεί σ ένα τύπο στοιχήματος( μεγάλα αουτσάιντερ ο μεν, ισοπαλίες ο δε).
cosmicsports με το λογισμικό σου έχεις αποτελέσματα;;
Μακροχρόνια είσαι κερδισμένος;;


 

fairplay

Well-Known Member
18 Μαρ 2015
1,253
1,843
113
Απάντηση: απορία για value bets

s-t-x-m-a αν μπορείς εκτός από φωτογραφίες δώσε λινκ να το κοιτάξω.
fairplay είσαι άρχοντας:goood:,πες μου ρε συ όμως πως/που τα βρήκες να τα βρίσκω κι εγώ SOSSSSSSS
Σ ΚΟΡΕΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ 2 @ 3,90 στη bet - 3,60 στη bf.... ρωτάτε γιατί είναι value bet
Αν η τιμή στην έναρξη του αγώνα μείνει 3,6 στη bf και το χω παίξει 3,9 στη bet τότε θα είναι value bet, προσοχή στην έναρξη του αγώνα αν νικάω τη bf, έχοντας παίξει ανώτερη τιμή θα είμαι μακροχρόνια κερδισμένος.
Φοβερός παίχτης ο nklaps, όπως και ο Eric Castel:sign:
μακάρι να βρω κι άλλους τέτοιους εδώ στο infobeto.
Δεν είναι τυχαίο που έχουν εξειδικευτεί σ ένα τύπο στοιχήματος( μεγάλα αουτσάιντερ ο μεν, ισοπαλίες ο δε).
cosmicsports με το λογισμικό σου έχεις αποτελέσματα;;
Μακροχρόνια είσαι κερδισμένος;;


Τ εργαλειο αναζητησης που χρησιμοποιω ειναι το BetExplorer , παρε το λινκ :
http://www.betexplorer.com/
Χιλιαδες κοσμος μπαινει μεσα....το θεμα ειναι τι βλεπει και τι παιρνει ο καθενας μεσα απ αυτο....
Σου εφιστω ξανα την προσοχη ! Καλα το πας , αλλα εισαι στο οριο να το μπερδεψεις το πραμα...
Δεν υπολογιζεις ΚΑΘΟΛΟΥ τη φορμα των ομαδων οπως σου εξηγησα παραπανω , δεν εξατομικευεις στο καθε ματς , τα ισοπεδωνεις ολα και ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να κερδισεις ετσι....
Στα ματς που σου εδωσα παραπανω πρεπει να πας να τα μελετησεις ενα - ενα και να βρεις μεταξυ αυτων ενα , αντε δυο , τα καλυτερα και να παιξεις αυτα . Αν τα παιξεις ολα δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις κερδισμενος , στην καλυτερη να βρεθεις με το αρχικο σου κεφαλαιο μειον τη γκανιοτα . Αυτο που υποστηριζεις εχει σιγουρα βαση αληθειας αλλα ειναι μονο
ενα μερος της αληθειας , το μισο . Σου λειπει το αλλο μισο , εχεις το μισο παζλ και σου λειπει το αλλο μισο...
Προσοχη !
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

Το βαλιου μπετ ειναι ουτως η αλλως υποκειμενικο πραγμα .Ας υποθεσουμε οτι εχουμε δυο παιχτες , Α και Β , που υποστηριζουν οτι παιζουν βαλιου στοιχηματα , αλλα ιδια και αλλα διαφορετικα .Διαφωνουν σε κουβεντες μεταξυ τους , πεφτει μπινελικι και φασκελο εκατερωθεν....Ερχονται και σου ζητανε τη γνωμη σου για το ποιος εχει δικιο....Οτι να πεις δεν ξερεις αν θα αποδωσεις δικαιοσυνη.Εγω θα απαντουσα : τελειωστε τη σεζον σας και φερτε μου τον απολογισμο σας να σας πω τι εκανε ο καθενας σας .
Αν ο Α εχει yield -8% , και ο B εχει yield +50% αυτο σημαινει οτι ο Β επαιζε βαλιου της ταξης του 50% και ο Α επαιζε κατω απο τη δικαιη τιμη , αρα δεν επαιζε βαλιου .
Σας ξαναλεω οτι το βαλιου μπετ ειναι ατιμο πραμα .Ασε το τι λεει και τι υποστηριζει ο καθενας μεσα στην πλανη που ζει.....Δειξε μου τα νουμερα σου να σου πω τι παιζεις...Το τι λεει ο καθε μπουρδολογος ειναι τζαμπα μαγκια....Επαιζα λεει ολη τη χρονια βαλιου της ταξης του 20% αλλα ημουν ατυχος και εχασα....ναι....κι εγω δεν την πηδηξα την κοπελα αλλα εμεινε εγκυος......τι ?? .....λεω ψεμματα ??? ......δε φταιω εγω , εσυ τα ξεκινησες πρωτος....:)

Τα ξέρω αυτά.
Τα έχω φάει με το κουτάλι.
Σε μία φάση έπαιζε Σαχτάρ - Γιούβε όμιλος τσ. λ. και έλεγα εγώ value bet το διπλό της Γιούβε. Έπαιζε και Τσέλση - Νόρτζελαντ ταυτόχρονα και ο άλλος έλεγε ότι "όχι - θα το φτιάξει η Τσέλση διπλό με τους πρόσκοπους επειδή δεν πάει πιά για την πρώτη θέση και της Σαχτάρ είναι χι !".
Καλά κρασιά. Έληξαν 0-1 και 3-0 αντίστοιχα, αλλά άντε να βγάλεις άκρη με τέτοιες φάσεις που κυκλοφοράνε.
Άλλες φορές την έχω πατήσει εγώ βέβαια. Πέρυσι στον πρώτο γύρο δεν ξέρω πως παραμυθιάστηκα και έλεγα το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για διπλό (1-0 ο θρύλος).
Μόνο το ταμείο δείχνει. Όλα τα άλλα είναι απορίες ψαλ-του-βήξ.
Παίζει ρόλο και η γκανιότα βέβαια.
Μου έχει τύχει στα άλογα να προτείνω σαν value bet φορκάστ που πλήρωσε 20.00.
Αλλά αν είχε πέσει η σουπεργκανιότα στις ιπποδρομίες από τότε και το 20.00 ήταν 6.00 ή 7.00 τότε δεν θα ήταν value bet.
 

cosmicsports

Well-Known Member
30 Ιολ 2010
3,367
1,279
113
Απάντηση: απορία για value bets

cosmicsports με το λογισμικό σου έχεις αποτελέσματα;;
Μακροχρόνια είσαι κερδισμένος;;

Να κανονίσουμε μερικά τεστς εδώ.
Δεν έχω καιρό.
Αρχικά το είχαν παραγγείλει κάποιοι και ήθελαν να ολοκληρωθεί σε μία μέρα και φώναζαν αυτοί "πούντο" και τελικά τους λέω "σπάστε, δεν μ' ενδιαφέρει η πελατεία σας".
Αλλά εγώ το δούλεψα και το ολοκλήρωσα σε ένα λογικό τρίμηνο ή τετράμηνο αν θυμάμαι καλά.
Ένας φίλος μόνο το έχει και μου έλεγε ότι πάει καλά.
 

champion

New Member
14 Ιολ 2018
12
2
3
Απάντηση: απορία για value bets

fairplay σ ευχαριστώ πολύ για το link. Είναι πολύ σημαντικό που στο infobeto υπάρχουν άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν.

Το να μην παίζεις στα τυφλά και να εξειδικευτείς κάπου είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας, όμως χρειάζεται χρόνος και αρχείο για να δεις που είσαι καλός και υπερέχεις.

Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να ξέρει ένα πρωτάθλημα πολύ καλά , αν δεν είναι και από τα γνωστά ακόμα καλύτερα π.χ. ξέρει τη β βραζιλίας αντί για την premier league ή κάποιος μπορεί να το χει στα over 3,5 να χει κάνει focus εκεί και να κερδίζει.

Αν θες γράψε μου το άλλο μισό του παζλ( αν είναι η φόρμα των ομάδων κλπ ok αν είναι κάτι άλλο και θες να το μοιραστείς καλοδεχούμενο...) και αν θες πες μου πως επιλέγεις εσύ τι θα παίξεις τι στατιστικά κοιτάζεις κλπ
 

champion

New Member
14 Ιολ 2018
12
2
3
Απάντηση: απορία για value bets

s-t-x-m-a δεν είναι αυτό που ψάχνω αλλά σ ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να βοηθήσεις
cosmicsports ρώτα τον φίλο πως τα πάει ή δοκίμασε το εσύ ή δώσε το σε κάποιο φίλο σου που χει χρόνο να το δοκιμάσει( έστω και εικονικά να στοιχηματίζει χωρίς χρήματα) Είναι κρίμα να χεις φτιάξει κάτι με κόπο και να μένει ανεκμετάλλευτο.
 

Προγνωστικά

 • 14:00
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αμβούργο
 • 14:15
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Σαουθάμπτον - Σριούσμπερι
 • 14:30
  ΕΡΤ3
  • ΑΕ Ξάνθης - Δόξα Δράμας
 • 15:00
  Novasports 2HD
  • Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ
 • 15:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Ουέσκα - Βιγιαρεάλ
 • 16:00
  Novasports 3HD
  • Ρόμα - Σπέτσια
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Μάιντς - Λειψία
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 6 HD
  • Αρμίνια Μπίλεφελντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη
 • 16:30
  COSMOTE SPORT 8 HD
  • Άουγκσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου
 • 17:00
  COSMOTE SPORT 9 HD
  • Σουόνσι - Νότιγκχαμ Φόρεστ
 • 17:15
  Novasports 1HD
  • Απόλλων Σμύρνης - Αρης
 • 17:15
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Σεβίλη - Κάντιθ
 • 18:00
  Novasports 4HD
  • Λανς - Νις
 • 19:00
  Novasports 3HD
  • Μίλαν - Αταλάντα
 • 19:00
  Novasports 5HD
  • Ουντινέζε - Ιντερ
 • 19:30
  Novasports 1HD
  • Σιντ Τρούιντεν - Μουσκρόν
 • 19:30
  Novasports 2HD
  • Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Χέρτα Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μπέτις
 • 19:30
  COSMOTE SPORT 3 HD
  • Τσέλτεναμ Τάουν - Μάντσεστερ Σίτι
 • 21:00
  Novasports 5HD
  • Αϊντχόφεν - Βάαλβαϊκ
 • 21:45
  Novasports 1HD
  • Φιορεντίνα - Κροτόνε
 • 22:00
  Novasports 3HD
  • Μονακό - Μαρσέιγ
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 1 HD
  • Άστον Βίλα - Νιουκάσλ
 • 22:00
  COSMOTE SPORT 2 HD
  • Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης
 • 14:15:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Μπεσίκτας - Γαλατάσαραϊ
 • 16:00:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • Νίζνι Νόβγκοροντ - Ούνικς Καζάν
 • 16:00:00
  ΕΡΤ Sports 3
  • Κολοσσός - Περιστέρι
 • 16:45:00
  ΕΡΤ3
  • ΠΑΟΚ - Ηρακλής
 • 17:00:00
  ΕΡΤ Sports 1
  • Αρης - Μεσολόγγι
 • 17:00:00
  ΕΡΤ Sports 2
  • Προμηθέας - Λαύριο
 • 19:00:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Κάνσας - Οκλαχόμα
 • 20:00:00
  ΕΡΤ Sports 1
  • ΑΕΚ - Ιωνικός
 • 21:00:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • ΒΚ Στέιτ Γούλφπακ - Βόρεια Καρολίνα
 • 23:00:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Ντιούκ Μπλου Ντέβιλς - Λούισβιλ
 • Αύριο 24-01-2021
 • 00:00:00
  COSMOTE SPORT 4 HD
  • Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
 • 02:30:00
  COSMOTE SPORT 7 HD
  • Μπρούκλιν Νετς - Μαϊάμι Χιτ
 • 09:15
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • WRC 2021
 • 12:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • WRC 2021
 • 13:00
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • WRC 2021
 • 16:05
  COSMOTE SPORT 5 HD
  • WRC 2021

Σχετικά με εμάς

 • Η κοινότητα του infobeto θεωρείται σημείο συνάντησης των παικτών και των ανθρώπων της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών για διαβουλεύσεις, συμβουλές, ενημερώσεις, ανταλλαγές πληροφοριών, επίλυσης προβλημάτων με εταιρείες κλπ. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε το μεγαλύτερο forum τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και δουλεύουμε καθημερινά για να κρατάμε υψηλό το επίπεδο της κοινότητάς μας.

Μενού χρήστη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
 • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
 • S Siomos1:
  Καλησπέρα σας
  , έξανα ένα bet στο anytime Scorer Μπογιό της Σεντ Τρούιτεντ στο 3.10 της Interwetten. Παίζει τώρα στις 17:30.
  +2
 • S Siomos1:
  Ο Μπογιό μέχρι πριν λίγες ημέρες αγωνιζόταν στην Κορτράικ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στατιστικά του σκοραρίσματός του όταν η πρώην ομάδα του αγωνιζόταν στην έδρα της. Στις 3 σεζόν που αγωνίστηκε με την φανέλα της Κορτράικ πέτυχε 24 τέρματα εκ των οποίων τα 18 ήταν εντός έδρας (δηλαδή στο γήπεδο που θα αγωνιστεί απόψε). Ετσι, σε 31 συνολικά παιχνίδια σ' αυτό το γήπεδο ως βασικός βρήκε 18 φορές δίχτυα.
  +2
 • PANATHA PANATHA:
  20 χρόνια Infobeto..... πότε έχουμε γενέθλια?
 • BetLaden Forum Bot:
  Ο χρήστης BetLaden ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "20 χρόνια infobeto! Χρόνια μας πολλά!" στο Ανακοινώσεις - Υποστήριξη.
  +1
 • PANATHA PANATHA:
  BetLaden είπε :
  καλημερα, ναι άλλαξε και δείχνει τα ματς και τους tipsters που τα δινουν. Τα υπόλοιπα μέσα στο κείμενο...
  έξυπνο και σωστο.....απλά πρέπει να προσέχουμε όλοι να διατυπώνουμε στο τέλος σωστά και ξεκάθαρα τι ακριβώς σημείο έχουμε προτείνει
 • Ertzan Ertzan:
  PANATHA είπε :
  έξυπνο και σωστο.....απλά πρέπει να προσέχουμε όλοι να διατυπώνουμε στο τέλος σωστά και ξεκάθαρα τι ακριβώς σημείο έχουμε προτείνει

  "Διπλό γιατί είμαι Φενέρμπαχτσε" ποιο ξεκάθαρη διατύπωση δεν υπάρχει :p :paidi:
 • Ertzan Forum Bot:
  Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "PreVein IFC#17: ΚΟΥΠΟΝΙ: 23η αγωνιστική 23-24/1/2021" στο Διαγωνισμός I.F.C..
 • cosmicsports Forum Bot:
  Ο χρήστης cosmicsports ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Μία παρατήρηση για τους μπουκ" στο Στοιχηματικές κουβέντες.
 • J JONATHAN4E:
  Χρόνια πολλά στην ιστοσελιδάρα μας!
  +1
 • BetLaden BetLaden:
  Να σαι καλά φίλε! :up:
 • PANATHA PANATHA:
  Δηλαδή αν κάναμε τώρα μια συγκέντρωση θα κόβαμε πίτα η τούρτα???
 • Ertzan Ertzan:
  Μεγάλο διπλό σήμερα η ομαδάρα μέσα στην Ρωσία :bask:
 • PANATHA PANATHA:
  Διπλό στο στοιχημα μπορεί...αλλά διπλό νίκης απίθανο......οκ αν χάσεις με μονοψήφιο είσαι κομπλέ :p :D!
 • Ertzan Ertzan:
  Δεν μιλάω με προτελευταίους :paidi:
 • PANATHA PANATHA:
  πως να μιλήσεις με εξάστερους.....
 • Μ Forum Bot:
  Ο χρήστης Μαρια ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Έγγραφη βεβαίωση κερδων" στο Καφενείο.
 • Ertzan Ertzan:
  PANATHA είπε :
  Διπλό στο στοιχημα μπορεί...αλλά διπλό νίκης απίθανο......οκ αν χάσεις με μονοψήφιο είσαι κομπλέ :p :D!

  Επειδή είμαι ΚΥΡΙΟΣ (με κεφαλαία που λένε) αφήνω το παρακάτω :beers1: :beers1: :beers1: :beers1: :beers1: :beers1: :beers1:

 • PANATHA PANATHA:
  Αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού....να γίνονται και εκπλήξεις....τεράστιες εκπλήξεις....ο μικρός να κερδίζει τον μεγάλο.....
 • Ertzan Ertzan:
  ποια έκπληξη ρε πελάτες μας είναι:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 • nikitas Forum Bot:
  Ο χρήστης nikitas ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Διδακτική ήττα (81-79)" στο Για Κόκκινους.
 • PANATHA PANATHA:
  Μπράβο στους αθλητές ( που έλεγε και ο Παυλάρας) στην Γερμανία... έτσι πρέπει να βγαίνουν τα over.....αεράτα , άνετα και γρήγορα
 • BetLaden BetLaden:
  Νικητής υου διαγωνισμού της 21ης αγωνιστικής της Euroleague είναι ο betodimos
  +1
 • Ertzan Forum Bot:
  Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "PreVein IFC#17: A ΟΜΙΛΟΣ: 23η αγωνιστική" στο Διαγωνισμός I.F.C..
 • Αδιάβροχος Forum Bot:
  Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Προτάσεις για μακροχρόνια στοιχήματα" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  Αδιάβροχος Forum Bot: Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Προτάσεις για μακροχρόνια στοιχήματα"...