περί tipsters/tipsting

Τα 3000 είναι ελάχιστο ποσό για έναν καλό τιπστερ σε μεγάλα πρωταθλήματα ... αυτά τα λεφτά έβγαιναν με απλό traiding στις καλες εποχες που είχαμε βετφαιρ από άσχετους και με μικρό σχετικά κεφάλαιο.

Τις αποδόσεις του θα του τις κλέβουν και θα τις πουλάνε φτηνά ή θα τις διαδίδουν τζάμπα , (δεν υπάρχει και το πρόβλημα του χρόνου) , επίσης οι αγώνες είναι κάπως περιορισμένοι για να μπορείς να αποδείξεις έυκολα ότι δεν είναι τύχη και δεν μπορείς να παίζεις σε όλους αφού δεν υπάρχει αξία παντού, κάνει ζημια και στον εαυτό του λέγοντας στο κόσμο τι να παίζει, οπότε μαζέυονται πολλά και έτσι λίγοι το κάνουν

Μην κολλας στα 3000. Μπορει να ειναι 3000, μπορει 5000, μπορει 10000, αναλογως τι χρεωνει και ποσους συνδρομητες εχει. Που και τα 3000 δεν ειναι καθολου λιγα για παραπλευρο εισοδημα. Πλακα κανουμε?

Επιπλεον τι εννοεις θα του κλεβουν τις αποδοσεις? Ποιος θα τις κλεβει? Μιλαμε για τιπστερ με συνδρομητες, δεν δινει τα σημεια τζαμπα. Αν εννοεις θα μετα-πουλαει συνδρομητης τα σημεια του, υπαρχουν τροποι προστασιας. Το θεμα ειναι γιατι να μπει σε τετοια διαδικασια καποιος συνδρομητης και να ρισκαρει να φαει μπαν ή και νομικο κυνηγι?

Μετα τι εννοεις οι αγωνες ειναι λιγοι? Προφανως δεν γραφεσαι σε τιπστερ με 5% ROI μετα απο 3 μηνες και 100 bets, αλλα μετα απο χιλιαδες bets και πολυετη εμπειρια.
 
Δεν λαμβανεις καποια πραγματα υποψιν. Ενας επιτυχημενος παιχτης με ας πουμε μακροχρονια ενα 5% ROI στην premier league, δεν σημαινει οτι κερδιζει καθε μηνα. Υπαρχει η διακυμανση. Μπορει 2-3-6 μηνες να χανει αλλα τελικα σε βαθος χρονου να εχει αυτο 5% ROI. Mετα ειναι και ο ογκος των στοιχηματων που παιζει. Αλλο 5% ROI με 10 bets/μηνα και αλλο 5% ROI με 50 bets/μηνα. Τεραστια η διαφορα στην τελικη αυξηση του αρχικου κεφαλαιου-μπανκας.

Οπως εξηγησα και πιο πριν, γιατι λοιπον να μην πουλαει παραλληλα αυτα τα σημεια? Και πιστεψε με ενας τιπστερ με 5% ROI στην premier league και με ικανοποιητικο turnover, μπορει να χρεωνει και 70 και 80 και 100 ευρω/μηνα ανα συνδρομητη χαλαρα, που σημαινει οτι αν μονο 30 συνδρομητες να εχει, ειναι 3000 ευρω/μηνα σταθερα χωρις επιπλεον υπερβολικο φορτο εργασιας. Δεν ειναι αμελητεα τα ποσα που μπορει να κερδισει ως τιπστερ συνεπως. Και κυριως ΚΑΘΕ μηνα, βρεξει-χιονισει!
Έχεις βρεί εσύ κάποιον tipster που να έχει 5-8% σε Premier League ή αλλά παρόμοια εμπορικά πρωταθλήματα;
 
  • Like
Αντιδράσεις: goal2
Έχεις βρεί εσύ κάποιον tipster που να έχει 5-8% σε Premier League ή αλλά παρόμοια εμπορικά πρωταθλήματα;

Οχι σε τοσο εμπορικα πρωταθληματα δεν εχω βρει. Σε ελαφρως λιγοτερα εμπορικα παντως ναι. Π.χ. Τενις, ATP μονο, οχι Challenger, ITF κτλ.
 
Εχουμε φτασει στο 2019 με τους "τιπστερς" που εχουν χιλιαδες ακολουθους να εχουν την πολυτελεια να γκρεμιζουν τις αποδοσεις της Pinnacle σε πρωταθληματα οπως αυτα της Ν.Αμερικης η σε δευτεροκλασατα Ευρωπαικα,κανοντας trading με εγγυημενα και μεγαλα κερδη,και εσεις συζητατε για "μεγαλους τιπστερ" που θα καθησουν να ασχοληθουν με Πρεμιερ Λιγκ και αποδοσεις μπετα.Το να εχει καποιος τιπστερ 5% yield σημαινει οτι ο συνδρομητης του στην καλυτερη θα εχει 3-4%,(αυτο συμβαινει για διαφορους λογους) και με τετοια yield "ψαρωνουν" λιγοι απο αυτους που θελουν ετοιμα προγνωστικα.Τοσο μικρο yield για να αποδωσει χρειαζεται ΚΑΒΑ με @#%$ια και λιγοι παιχτες εχουν καβα πανω απο 30.000€ και 50.000€.Ολοι θα κοιταξουν το εντυπωσιακο 20% του Μπομπιτς η αλλων σαν αυτον σε αλλα σαιτ με 10% 20%, θα επηρεαστουν και βλεποντας και 5000-10.000 ακολουθους θα πανε εκει.Ο Μπομπιτς και ο καθε Μπιμπιτς φυσικα δεν ειναι βλακας ουτε τον ενδιαφερει να παρει το value στο 2.50 που παιζει ο ιδιος και ο καθε μυρωδιας που πληρωνει για να του πουνε ποια ματς να παιξει.95 στις 100 φορες θα το δωσει πολυ αργοτερα, οταν θα εχει ανοιξει και η Pinnacle με τις Ασιατικες στο 2.00 με σκοπο φυσικα να το ριξει στο 1.70 εχοντας στημενο και ετοιμο lay καπου εκει για να καλυψει και να παρει value και στην καλυψη.Και 5 φορες στις 100 θα δωσει prive και καποιο value στην αρχικη τιμη για να παιχτει στην bet365 και να λεει μετα οτι γκρεμιζει αποδοσεις.Αυτο κανουν οι "μεγαλοι τιπστερς" και πολυ καλα κανουν αφου υπαρχουν παιχτες που θελουν να πληρωσουν για να παιξουν στοιχημα και δεν καθονται να μαθουν να παιζουν μονοι τους.Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις.Εναν καλο τιπστερ μπορεις να τον βρεις εκει που δεν το περιμενεις, καποιον που δεν τον ξερει κανενας, δεν χρειαζεται να ειναι διασημος.Οπως ενα μελος του infobeto που εδωσε καποια ματς εδω πριν απο καποιους μηνες και εκανε παπαδες.Ποιος ειναι δεν χρειαζεται να πω.Καραδοκουν εδω και διαφοροι εξυπνακηδες και αν πω ποιος ειναι θα πεταχτουν να πουν την κουταμαρα τους οτι παω να του κανω διαφημιση η οτι εχω και εγω μερτικο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εχουμε φτασει στο 2019 με τους "τιπστερς" που εχουν χιλιαδες ακολουθους να εχουν την πολυτελεια να γκρεμιζουν τις αποδοσεις της Pinnacle σε πρωταθληματα οπως αυτα της Ν.Αμερικης η σε δευτεροκλασατα Ευρωπαικα,και εσεις συζητατε για "μεγαλους τιπστερ" που θα καθησουν να ασχοληθουν με Πρεμιερ Λιγκ και αποδοσεις μπετα.Το να εχει καποιος τιπστερ 5% yield σημαινει οτι ο συνδρομητης του στην καλυτερη θα εχει 3-4%,(αυτο συμβαινει για διαφορους λογους) και με τετοια yield "ψαρωνουν" λιγοι απο αυτους που θελουν ετοιμα προγνωστικα.Τοσο μικρο yield για να αποδωσει χρειαζεται ΚΑΒΑ με @#%$ια και λιγοι παιχτες εχουν καβα πανω απο 30.000€ και 50.000€.Ολοι θα κοιταξουν το εντυπωσιακο 20% του Μπομπιτς η αλλων σαν αυτον σε αλλα σαιτ με 10% 20%, θα επηρεαστουν και βλεποντας και 5000-10.000 ακολουθους θα πανε εκει.Ο Μπομπιτς και ο καθε Μπιμπιτς φυσικα δεν ειναι βλακας ουτε τον ενδιαφερει να παρει το value στο 2.50 που παιζει ο ιδιος και ο καθε μυρωδιας που πληρωνει για να του πουνε ποια ματς να παιξει.95 στις 100 φορες θα το δωσει πολυ αργοτερα, οταν θα εχει ανοιξει και η Pinnacle με τις Ασιατικες στο 2.00 με σκοπο φυσικα να το ριξει στο 1.70 εχοντας στημενο και ετοιμο lay καπου εκει για να καλυψει και να παρει value και στην καλυψη.Και 5 φορες στις 100 θα δωσει prive και καποιο value στην αρχικη τιμη για να παιχτει στην bet365 και να λεει μετα οτι γκρεμιζει αποδοσεις.Αυτο κανουν οι "μεγαλοι τιπστερς" και πολυ καλα κανουν αφου υπαρχουν παιχτες που θελουν να πληρωσουν για να παιξουν στοιχημα και δεν καθονται να μαθουν να παιζουν μονοι τους.Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις.Εναν καλο τιπστερ μπορεις να τον βρεις εκει που δεν το περιμενεις, καποιον που δεν τον ξερει κανενας, δεν χρειαζεται να ειναι διασημος.Οπως ενα μελος του infobeto που εδωσε καποια ματς εδω πριν απο καποιους μηνες και εκανε παπαδες.Ποιος ειναι δεν χρειαζεται να πω.Καραδοκουν εδω και διαφοροι εξυπνακηδες και αν πω ποιος ειναι θα πεταχτουν να πουν την κουταμαρα τους οτι παω να του κανω διαφημιση η οτι εχω και εγω μερτικο.

Καμια αντιρρηση σε αυτα που λες. Γι'άυτο και εκανα στην αρχη τον διαχωρισμο. Μιλαμε για λαμογια ή wannabe "τιπστερς" ή μιλαμε για τιμιους, επαγγελματιες πραγματικους τιπστερς που λειτουργουν με περιορισμενο πελατολογιο οπως πρεπει; Γιατι οπως ειπες η δευτερη κατηγορια ειναι η συντριπτικη μειοψηφια και λειτουργουν συνηθως διακριτικα χωρις φανφαρες και διαφημισεις. Για την πρωτη κατηγορια, ε τι να πουμε? Γνωστα ειναι ή τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι.
 
Οχι σε τοσο εμπορικα πρωταθληματα δεν εχω βρει. Σε ελαφρως λιγοτερα εμπορικα παντως ναι. Π.χ. Τενις, ATP μονο, οχι Challenger, ITF κτλ.
Οι διοργανώσεις που αναφέρεις δεν είναι απλώς ελαφρώς λιγότερο εμπορικές αλλά η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Από τα παιχνίδια που παίζουν σήμερα το βράδυ, πιο πολλά μπορείς να ποντάρεις αυτή τη στιγμή στο handicap της Cerro Porteno από την Παραγουάη παρά στο game handicap του Ναδάλ. Και μιλάμε για την τελική φάση του Grand Slam τώρα (δεν έχω ιδέα από τένις αλλά φαντάζομαι είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση), αν πας σε κάτι μικρότερες διοργανώσεις τα όρια είναι επιπέδου Football League. Οπότε προφανώς και θα δείς tipsters με 5% και 10%. Όχι επειδή είναι "επαγγελματίες" όπως λες εσύ αλλά επειδή οι αγορές αυτές είναι μικρές και έχουν περιθώρια κέρδους. Όπως έχει και η Football League, η Super League και άλλα δευτερο-τριτοκλασσάτα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Και το οποίο επίσης σημαίνει πως οι αποδόσεις μπορούν εύκολα να γκρεμιστούν σε λίγα λεπτά.
 
Μην κολλας στα 3000. Μπορει να ειναι 3000, μπορει 5000, μπορει 10000, αναλογως τι χρεωνει και ποσους συνδρομητες εχει. Που και τα 3000 δεν ειναι καθολου λιγα για παραπλευρο εισοδημα. Πλακα κανουμε?

Επιπλεον τι εννοεις θα του κλεβουν τις αποδοσεις? Ποιος θα τις κλεβει? Μιλαμε για τιπστερ με συνδρομητες, δεν δινει τα σημεια τζαμπα. Αν εννοεις θα μετα-πουλαει συνδρομητης τα σημεια του, υπαρχουν τροποι προστασιας. Το θεμα ειναι γιατι να μπει σε τετοια διαδικασια καποιος συνδρομητης και να ρισκαρει να φαει μπαν ή και νομικο κυνηγι?

Μετα τι εννοεις οι αγωνες ειναι λιγοι? Προφανως δεν γραφεσαι σε τιπστερ με 5% ROI μετα απο 3 μηνες και 100 bets, αλλα μετα απο χιλιαδες bets και πολυετη εμπειρια.
Είναι διαφορετικό για έναν παίκτη που μπορεί να βρει μερικούς μεγάλους αγώνες την εβδομάδα από μεγάλα πρωταθλήματα , που η ασχετη μάζα τους έχει μετρήσει εντελώς λάθος και με τα λεφτά της φτιάχνει τεράστια αξία μέχρι το τέλος ... και με απεριόριστο ποντάρισμα άρα τεράστια κέρδη για αυτόν .

Ποτέ δεν θα ασχοληθεί με τιπινγκ .... τα κέρδη που μπορεί να βγάλει κανονικά είναι πολλαπλάσια και θέλει την ησυχία του και χαμηλό προφίλ.
Θα πρέπει να προσλάβει άτομο για αυτή την δουλεια αφου δεν θα καταναλώσει το δικό του χρόνο να ψάχνει ποιος τον αντέγραψε σε ποιό φορουμ και σε τι σιτε ελέυθερο η συνδρομητικό , πρέπει να είναι έμπιστος και συγγενής ή να φυλάγεται γιατί ποτέ δεν ξέρεις .
Οι αγώνες που προσφέρει δεν θα είναι τόσο πολλοί , απαιτούν παίκτες με μεγάλα πορτοφόλια να του δίνουν καλά ποσοστά για να αξίζει και όχι ψίχουλα , δεν θέλει να διαδοθεί στην μάζα για πολλούς λόγους , υπάρχει η περίπτωση να προδώσει το σύστημά του ή κομμάτια αυτού , εφορία - κράτος δίνει στόχο , μέχρι κατάρες αν έχει ένα άσχημο σερί και τόσα άλλα που θα τον κάνουν να χασει την ηρεμία του για το τίποτα.

Σε αυτούς τους αγώνες, πρέπει να το ψάχνουμε ΜΟΝΟΙ μας και να μην ελπίζουμε σε τιπστερ ... σε αγωνες με 0 γκανιότα όπως έχω πει πολλές φορές , να βλέπουμε τι παίζουν οι άλλοι και να βοηθάει ο ένας το άλλο.


Αντίθετα όταν μιλάμε για ,μικρότερους αγώνες που δεν μπορεί να εκμεταλευτεί ο ίδιος στο έπακρο ή έχουν μικρότερη αξία που χάνετε , το να γίνει τιπστερ είναι κίνητρο για να το κυνηγήσει όπως μπορεί.
Κάθε φορουμ θα έχει κάποιον τέτοιο τιπστερ , άλλοι καλοί άλλοι απλά απατεώνες που ψάχνουν θύματα .
(εδώ κολλάει και αυτό που είπε ο goal ... δεν ξέρω αν είναι για εμένα αφού το παιδί που το γύρισε σε συνδρομητικό είναι όντος καλός και το είχα πει , αλλά ναι αν οι ¨φίλοι" του συνεχίζουν να μου την πέφτουν γιατί λέω ότι δεν υπάρχει μόνο αυτό το είδος παιχνιδιού θα αντιδράσω και εγώ ;)
 
Οι διοργανώσεις που αναφέρεις δεν είναι απλώς ελαφρώς λιγότερο εμπορικές αλλά η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Από τα παιχνίδια που παίζουν σήμερα το βράδυ, πιο πολλά μπορείς να ποντάρεις αυτή τη στιγμή στο handicap της Cerro Porteno από την Παραγουάη παρά στο game handicap του Ναδάλ. Και μιλάμε για την τελική φάση του Grand Slam τώρα (δεν έχω ιδέα από τένις αλλά φαντάζομαι είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση), αν πας σε κάτι μικρότερες διοργανώσεις τα όρια είναι επιπέδου Football League. Οπότε προφανώς και θα δείς tipsters με 5% και 10%. Όχι επειδή είναι "επαγγελματίες" όπως λες εσύ αλλά επειδή οι αγορές αυτές είναι μικρές και έχουν περιθώρια κέρδους. Όπως έχει και η Football League, η Super League και άλλα δευτερο-τριτοκλασσάτα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Και το οποίο επίσης σημαίνει πως οι αποδόσεις μπορούν εύκολα να γκρεμιστούν σε λίγα λεπτά.

Απο το μυαλο σου τα εβγαλες αυτα τα νουμερα? Στο handicap της Cerro Porteno μπορεις να πονταρεις αυτην την στιγμη max. 900 Eur στην Pinnacle. Στα handicap των σημερινων αγωνων του US open ξερεις ποσα μπορεις? 10.000-15.000 Eur. Tον Nadal αστον ειναι αλλη μερα το ματς. Τωρα προφανως και δεν συγκρινεται η liquidity του Τενις ATP με Premier League. Aπλα λεω οτι και το Τενις ATP δεν ειναι ψιλικατζιδικο απο αποψη liquidity. Μεγαλη αγορα ειναι.
 
εδώ κολλάει και αυτό που είπε ο goal ... δεν ξέρω αν είναι για εμένα αφού το παιδί που το γύρισε σε συνδρομητικό είναι όντος καλός και το είχα πει , αλλά ναι αν οι ¨φίλοι" του συνεχίζουν να μου την πέφτουν γιατί λέω ότι δεν υπάρχει μόνο αυτό το είδος παιχνιδιού θα αντιδράσω και εγώ ;)

Ποιος το "γύρισε" σε συνδρομητικό και ποιοι "φίλοι" του σου την "πέφτουν" και γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα ;;

Υγ. Σε παρακαλώ πολύ, σταμάτα να αναφέρεις σε κάθε ποστ αυτή την γαμημένη 0 γκανιοτα, γιατί είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ευχαριστώ
 
Ποιος το "γύρισε" σε συνδρομητικό και ποιοι "φίλοι" του σου την "πέφτουν" και γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα ;;

Υγ. Σε παρακαλώ πολύ, σταμάτα να αναφέρεις σε κάθε ποστ αυτή την γαμημένη 0 γκανιοτα, γιατί είμαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ευχαριστώ
Δεν μπορείς να μου ζητάς να μην λέω για μηδεν γκανιότα , όπως δεν μπορώ να σου ζητήσω να μην δίνεις στοιχήματα που κερδίζουν ... είναι η ουσία του παιχνιδιού και απαράδεκτο να μην το λέμε συνεχώς για να βοηθάμε τον κόσμο που περιέργος κοιμάται όρθιος

Η 0 γκανιότα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ για τους παίκτες και η χειρότερη για τους βοοκ, ΠΑΝΤΑ πρέπει να την κυνηγάμε κυρίως στους μεγάλους αγώνες που είναι ευκολο , και να το κάνουμε μόνοι μας γιατί κανένας τιπστερ δεν θα μας πάρει από το χέρι.

Αντίθετα η γκανιότα και όλα τα άλλα είδη παιχνιδιού έχουμε εκμετάλευση μέσα τους .... μπορεί ο βοοκ να εκμεταλευετε τους παίκτες που είναι κορόιδα να παίζουν με γκανιότα , μπορεί οι παίκτες και τιπστερ να εκμεταλευονται τον βοοκ που έχει κάνει ένα λάθος στην early market , μπορεί κάποιοι παίκτες που ψάχνουν συνδρομητές να εκμεταλευονται άλλους μέσο και αυτού του φορουμ ακόμα.


Με λίγα λόγια , αν ψάχνετε τιπστερς με συνδρομή , θα βρείτε έυκολα αρκετούς σε early markets , και μικρούς αγώνες .... θα τους βρείτε και σε φορουμ, πολλοί είναι καλοί , αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ούτε σε αυτούς ούτε στην νοοτροποία τους να περάσει ότι δήθεν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος παιχνιδιού , δεν εχει νοημα η 0 γκανιότα και μεγάλοι αγώνες με αξία .
 
  • Haha
Αντιδράσεις: fairplay
Δεν μπορείς να μου ζητάς να μην λέω για μηδεν γκανιότα , όπως δεν μπορώ να σου ζητήσω να μην δίνεις στοιχήματα που κερδίζουν ... είναι η ουσία του παιχνιδιού και απαράδεκτο να μην το λέμε συνεχώς για να βοηθάμε τον κόσμο που περιέργος κοιμάται όρθιος

Η 0 γκανιότα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ για τους παίκτες και η χειρότερη για τους βοοκ, ΠΑΝΤΑ πρέπει να την κυνηγάμε κυρίως στους μεγάλους αγώνες , και να το κάνουμε μόνοι μας γιατί κανένας τιπστερ δεν θα μας πάρει από το χέρι.

Αντίθετα η γκανιότα και όλα τα άλλα είδη παιχνιδιού έχουμε εκμετάλευση μέσα τους .... μπορεί ο βοοκ να εκμεταλευετε τους παίκτες που είναι κορόιδα να παίζουν με γκανιότα , μπορεί οι τιπστερσ να εκμεταλευονται τον βοοκ που έχει κάνει ένα λάθος στην early market , μπορεί κάποιοι παίκτες που ψάχνουν συνδρομητές να εκμεταλευονται άλλους μέσο και αυτού του φορουμ ακόμα.


Με λίγα λόγια , αν ψάχνετε τιπστερς με συνδρομή , θα βρείτε έυκολα αρκετούς σε early markets , και μικρούς αγώνες .... θα τους βρείτε και σε φορουμ, πολλοί είναι καλοί , αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ούτε σε αυτούς ούτε στην νοοτροποία τους να περάσει ότι δήθεν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος παιχνιδιού , δεν εχει νοημα η 0 γκανιότα και μεγάλοι αγώνες με αξία .

Μάλιστα
 
  • Like
  • Haha
Αντιδράσεις: fairplay και blizard
Γιατι υπαρχει bookmaker που λειτουργει με μηδεν γκανιοτα και δεν το ξερουμε ρε παιδια?
 
Γιατι υπαρχει bookmaker που λειτουργει με μηδεν γκανιοτα και δεν το ξερουμε ρε παιδια?
Οχι φυσικά ... αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα .

συνέχεια εδώ γιατι μπορεί να χαλάσει αυτό το τοπικ ,
https://www.infobeto.com/forum/threads/value-η-μεγάλη-πλάνη-του-παικτη-στοιχήματος.134548/page-8
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Haha
Αντιδράσεις: fairplay
(εδώ κολλάει και αυτό που είπε ο goal ... δεν ξέρω αν είναι για εμένα αφού το παιδί που το γύρισε σε συνδρομητικό είναι όντος καλός και το είχα πει , αλλά ναι αν οι ¨φίλοι" του συνεχίζουν να μου την πέφτουν γιατί λέω ότι δεν υπάρχει μόνο αυτό το είδος παιχνιδιού θα αντιδράσω και εγώ ;)
1) Απορω γιατι θα πρεπει σωνει και καλα να το ειπα για σενα.10.000 μελη εχει το φορουμ.
2) Δεν υπαρχει συνδρομητικο.
3) Δεν εχω "φιλους" εδω.Εννοω "φιλους" με την εννοια που αφηνεις να εννοηθει.
4) Δεν ξερω μηπως δεν επρεπε να σου απαντησω σε ηπιο υφος οπως απανταω τωρα, αλλα σε διαφορετικο, οπως εκανες εσυ προχθες οταν αναφερα το ονομα σου σε αλλο θρεντ.Και εκανες λες πηγαμε να σε σκοτωσουμε.Θα μπορουσα να το κανω και εγω τωρα που αναφερες το δικο μου ονομα, δεν το κανω ομως γιατι δεν εχω τετοια κομπλεξ η προηγουμενα με εσενα η αλλα ατομα του φορουμ, και απο την αλλη θα ειμαι παλι εγω ο "κακος" που παει να δημιουργησει φασαρια χαλωντας τα θρεντς αλλων μελων.
Υ.Γ.Το πολυ το κυριε ελεησον (0% γκανιοτα) το βαριεται και ο παπας.Φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να γραφεις οτι θελεις αλλα εχουν και οι αλλοι δικαιωμα να σου απαντησουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: goal2
Δεν μπορείς να μου ζητάς να μην λέω για μηδεν γκανιότα , όπως δεν μπορώ να σου ζητήσω να μην δίνεις στοιχήματα που κερδίζουν ... είναι η ουσία του παιχνιδιού και απαράδεκτο να μην το λέμε συνεχώς για να βοηθάμε τον κόσμο που περιέργος κοιμάται όρθιος

Η 0 γκανιότα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ για τους παίκτες και η χειρότερη για τους βοοκ, ΠΑΝΤΑ πρέπει να την κυνηγάμε κυρίως στους μεγάλους αγώνες που είναι ευκολο , και να το κάνουμε μόνοι μας γιατί κανένας τιπστερ δεν θα μας πάρει από το χέρι.

Αντίθετα η γκανιότα και όλα τα άλλα είδη παιχνιδιού έχουμε εκμετάλευση μέσα τους .... μπορεί ο βοοκ να εκμεταλευετε τους παίκτες που είναι κορόιδα να παίζουν με γκανιότα , μπορεί οι παίκτες και τιπστερ να εκμεταλευονται τον βοοκ που έχει κάνει ένα λάθος στην early market , μπορεί κάποιοι παίκτες που ψάχνουν συνδρομητές να εκμεταλευονται άλλους μέσο και αυτού του φορουμ ακόμα.


Με λίγα λόγια , αν ψάχνετε τιπστερς με συνδρομή , θα βρείτε έυκολα αρκετούς σε early markets , και μικρούς αγώνες .... θα τους βρείτε και σε φορουμ, πολλοί είναι καλοί , αλλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ούτε σε αυτούς ούτε στην νοοτροποία τους να περάσει ότι δήθεν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος παιχνιδιού , δεν εχει νοημα η 0 γκανιότα και μεγάλοι αγώνες με αξία .

Και να σου πω Πρύτανη του στοιχήματος, αν η χ εταιρία δίνει μηδενική γκανιότα σε αγώνες που δεν μπορώ να καταλήξω σε τι σημείο να ποντάρω τα λεφτά μου τι κάνω; Παίζω ένα σημείο στη τύχη και ό,τι γίνει; Τι κάνω περιμένω πότε και αν θα μου δώσει κανα ματς που γουστάρω ή το γυρνάω στο τζόγο παίζω ότι ματς μου δίνει και ότι κάτσει μέχρι να πάω για βρούβες; Ε για πες μου πως το λειτουργούμε εκεί;

Να το πάμε martingale στο Χ και ο Θεος βοηθός;
 
Απο το μυαλο σου τα εβγαλες αυτα τα νουμερα? Στο handicap της Cerro Porteno μπορεις να πονταρεις αυτην την στιγμη max. 900 Eur στην Pinnacle. Στα handicap των σημερινων αγωνων του US open ξερεις ποσα μπορεις? 10.000-15.000 Eur. Tον Nadal αστον ειναι αλλη μερα το ματς. Τωρα προφανως και δεν συγκρινεται η liquidity του Τενις ATP με Premier League. Aπλα λεω οτι και το Τενις ATP δεν ειναι ψιλικατζιδικο απο αποψη liquidity. Μεγαλη αγορα ειναι.
Μιλάμε για πονταρίσματα νωρίς σε αγώνες που παίζουν ίδια ώρα και μην κοιτάς μόνο την Pinnacle γιατί δεν είναι η μόνη ασιατική και πολλές φορές δεν είναι καν η εταιρεία με τα μεγαλύτερα όρια. Προφανώς και οι αγώνες που παίζουν σε 3 ώρες θα έχουν μεγαλύτερα όρια. Όπως επίσης προφανώς στο Grand Slam όσο περνάει η ώρα θα ανεβαίνουν τα όρια συγκριτικά με τα μικρά πρωταθλήματα.

Το θέμα δεν είναι αν θα φτάσει να έχει η pinnacle 10κ 1 ώρα πριν τον αγώνα ή το πόσο εύκολα θα μπορεί να γκρεμιστεί εκείνη την ώρα η απόδοση. Σε γενικές γραμμές και χωρίς να περιοριζόμαστε σε κάποιο συγκεκριμένο άθλημα/διοργάνωση, έχεις βρεί tipster που να έχει 5%-8% yield σε picks που τα δίνει 2 και 3 ώρες πριν τον αγώνα και αφού η pinny έχει αυξήσει τα όρια ώστε να μην γκρεμίζεται η απόδοση; Δεν με ενδιαφέρει αν μιλάμε για Grand Slam ή Football League αλλά είναι άλλο να σου δίνει το pick όταν η pinny έχει 10κ όρια και άλλο όταν ανοίγει με 500 ευρω.
 
Σε γενικές γραμμές και χωρίς να περιοριζόμαστε σε κάποιο συγκεκριμένο άθλημα/διοργάνωση, έχεις βρεί tipster που να έχει 5%-8% yield σε picks που τα δίνει 2 και 3 ώρες πριν τον αγώνα και αφού η pinny έχει αυξήσει τα όρια ώστε να μην γκρεμίζεται η απόδοση; Δεν με ενδιαφέρει αν μιλάμε για Grand Slam ή Football League αλλά είναι άλλο να σου δίνει το pick όταν η pinny έχει 10κ όρια και άλλο όταν ανοίγει με 500 ευρω.

Θα σου πω. Οχι τοσο κοντα στην εναρξη των αγωνων αλλα οχι και μερες πριν. Ας πουμε τυπικα 5 - 12 ωρες πριν την εναρξη και σε αγορες με τετραφηφια liquidity εκεινη την στιγμη οποτε η αποδοση δεν καταρρει σε μερικα δευτερολεπτα. Ακομη και αν παρεις ελαφρως μικροτερη αποδοση επομενως και συνυπολογισεις ετσι μια πτωση 1-2% στο ROI σου, εισαι παλι μια χαρα.
 
Θα σου πω. Οχι τοσο κοντα στην εναρξη των αγωνων αλλα οχι και μερες πριν. Ας πουμε τυπικα 5 - 12 ωρες πριν την εναρξη και σε αγορες με τετραφηφια liquidity εκεινη την στιγμη οποτε η αποδοση δεν καταρρει σε μερικα δευτερολεπτα. Ακομη και αν παρεις ελαφρως μικροτερη αποδοση επομενως και συνυπολογισεις ετσι μια πτωση 1-2% στο ROI σου, εισαι παλι μια χαρα.
Οκ το δέχομαι. Τον tipster αυτόν τον έχεις αξιολογήσει μόνο με βάση το yield ή και με το EV που έχουν τα picks του ως προς τις τιμές κλεισίματος;
 
Οκ το δέχομαι. Τον tipster αυτόν τον έχεις αξιολογήσει μόνο με βάση το yield ή και με το EV που έχουν τα picks του ως προς τις τιμές κλεισίματος;

Εννοειται. Δεκαδες πραγματα αξιολογεις σε ενα τιπστερ, μεταξυ των οποιων και αν νικα τα closing odds, γιατι αν μιλαμε για μεγαλες, efficient αγορες οπως το ATP στο τενις, τοτε το να νικας τα closing odds συστηματικα ειναι συνηθως ενδεικτικο και της αξιας των σημειων που επαιξες.
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...