περί tipsters/tipsting

Τι έχουμε μάθει λοιπόν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον blizard, τον bilia και τον παιχταρά;

Έχουμε μάθει ότι οι books δεν λιμιτάρουν αν τους κερδίζεις στα ίσια (γελάει ο κόσμος), ότι το value betting είναι παραμύθι, ότι η 0% γκανιότα είναι η σωτηρία του παίκτη και ότι οι τιπστερς είναι απατεώνες. Ξέχασα κάτι;
 
  • Haha
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas, fairplay και Balaton
Τι έχουμε μάθει λοιπόν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον blizard, τον bilia και τον παιχταρά;

Έχουμε μάθει ότι οι books δεν λιμιτάρουν αν τους κερδίζεις στα ίσια (γελάει ο κόσμος), ότι το value betting είναι παραμύθι, ότι η 0% γκανιότα είναι η σωτηρία του παίκτη και ότι οι τιπστερς είναι απατεώνες. Ξέχασα κάτι;
Οι βοοκ θα σε λιμιτάρουν αν τους κερδίσεις γιαυτό και έχουμε καλούς τιπστερς μόνο σε μικρούς αγώνες ... δεν κατάλαβες καλά ... απάντηση και συνέχεια για θέματα που δεν αφορούν το τοπικ αλλα τους βοοκ και το πραγματικό βαλιου εδω
 
  • Haha
Αντιδράσεις: fairplay
η μόνη εξήγηση που κάπως με κάλυψε ήταν σε ένα διαφημιστικό κάποιου τιπστερ
που ερωτοαπαντούσε και έλεγε : γιατί το κάνω; για να αυξήσω την ρευστότητα της αγοράς

σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει να χάσεις τα λεφτά σου φίλε
 
Οι τιπστερ που εμφανιζουν μεγαλα νουμερα σε yield και profit μπορουν να το κανουν μονο σε αγορες που δεν εχουν μεγαλα, που οι αποδοσεις πεφτουν γρηγορα και που οδηγουν σε κλεισιμο λογαριασμων. Τετοια αγορα μπορει να ειναι και η Πρεμιερ Ληγκ ας πουμε αν το πικ σκασει πολυ νωρις, με το ανοιγμα αποδοσεων που τα ορια ειναι μικρα. Καποιος τωρα ειναι τιπστερ στη Λατινικη Αμερικη, στην Ινδονησια, στην Αραβικη, στο Ισραηλ, σε Σλοβακιες, Τουρκιες, Τσεχιες, Ολλανδιες Βελγια κλπ κλπ και σου στελνει πικ την προηγουμενη μερα με το ανοιγμα της αποδοσης και μεχρι την εναρξη του αγωνα εχει παει η αποδοση 0.5 κατω... ε ενταξει θα κανει το τρεηντ του, θα παρει και τα φραγκα απο τη συνδρομη σου και ολα καλα. Εσυ και να κερδισεις, ουτε το κερδος που περιμενεις θα εχεις (αφου η αποδοση θα πεσει μεχρι να προλαβεις), ουτε τον λογαριασμο σου θα κρατησεις για πολυ ωστε να μπορεσεις να παιξεις αυτον τον τιπστερ μεχρι τελους. Θα φας μπαν αμεσο, γρηγορο και πανηγυρικο.

Ο σοβαρος τιπστερ που γραφετε, ειναι αυτος που παιζει Ασιατικες αγορες τη μερα του αγωνα και αφου εχουν φαει ολα τα moves οι αποδοσεις απο τα πονταρισματα της μαρίδας στο νωρις. Αυτος ο τιπστερ δεν μπορει να σας αποφερει κερδη πανω απο 10% στη χρονια. ενα ποσο 5-6% ειναι το καλυτερο που μπορειτε να περιμενετε. Αυτο σημαινει οτι για να ασχοληθειτε με τετοιον τιπστερ, χρειαζεται μεγαλο ρισκο απο μερους σας, αφου πρεπει να γινει επενδυση μεγαλου ποσου. Να βαλεις 100 ευρω για να εχεις στο τελος της σεζον κερδος 5, ουτε τις συνδρομες δε θα βγαλεις. Και παλι βεβαια το να εχεις 30000 στην τραπεζα να καθονται, απο το να τα επενδυσεις σε ενα προτζεκτ με αναμενομενο κερδος 5%, πες 3% με βαση τις συνδρομες και καποιες αποκλεισεις στην αποδοση, ειναι και παλι ενα κερδος 1000 ευρω κοντα, που δεν θα σου το δωσει η τραπεζα. Αλλα αξιζει αραγε;

Προσωπικη εμπειρια (αν θελουν ας κοψουν τα ονοματα να μην θεωρηθει οτι διαφημιζω):

Εχιχααγορασει 4 μηνες στη σειρα και αλλους 3 σποραδικα τον γνωστο Ισραηλινο dedi. 40% yield με τα πικ του στην 365. Προφανως οποιος τα παιζει χανει το λογαριασμο του. Μοναδικος τροπος για να τον παιξεις να εισαι στο πρακτορειο του οπαπ και μολις σκαει το πικ να το βαρας. Προσεξε ομως, ΟΣΑ γινεται να παιξεις. Στα dnb θα παρεις ρισκο να παιξεις ασσο γιατι δεν δινει ο ΟΠΑΠ dnb, στα -1.5 και -2.5 που δινει εσυ μπορεις να παιξεις μονο ασσο 1.20 στον ΟΠΑΠ - συνηθως θα το κανεις κομπο με κατι αλλο που θα δωσει με καλη πιθανοτητα να χασεις -, δεν θα εχει ολα τα παιχνιδια λαιβ ο ΟΠΑΠ. Αναγκαστικα καποια θα τα παιξεις στις αλλες εταιριες και θα σε κλεισουν(πολυ σοβαρη ζημια με βαση το οτι πλεον δεν υπαρχουν εταιριες) Αποδοση προφανως καλη δεν θα προλαβεις, απο ορισμου ο ΟΠΑΠ ειναι κακη αποδοση. Εγω λοιπον κι ενω το συστημα εδινε κερδος 40%, ζητημα να ειχα ενα 15%. Μαλιστα ηταν ενας μηνας που το συστημα ελεγε 5% κερδος, εγω ειχα μπει μεσα 3000.

Συμπερασμα, καταλαβαινεις πανω κατω οτι ολα αυτα τα νουμερα ειναι ενα ψεμα. Και κατι Βουλγαροι εξπερ στη Λατινικη Αμερικη και κατι αλλοι που δινουν Κυπριακα 2 μηνες πριν γινουν με οριο 5 ευρω μαξ και βγαζουν κερδισμενα δελτια σκρηνσοτ ανατροπες με πονταρισματα 25λεπτα και κατι αλλοι που μπορει να κανουν 0/5 στη Σουπερλιγκα αλλα 10/10 στη Γ Εθνικη και να το παιζουν μαγκες, (αλλο αν ο στοιχημαν δεν σε αφηνει να πονταρεις καν)... ολοι ψευτες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: qazdas, PETSIOS και blizard
Οι περισσότεροι tipsters πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Από αυτούς που στα χαρτιά έχουν καλά αποτελέσματα με πρωταθλήματα 3ης ή 4ης γραμμής που οι αποδόσεις μεταβάλλονται πολύ εύκολα και είναι σπάνιο να πετύχεις την απόδοση που προτείνει ο tipster. Επίσης να έχεις στο νου σου ότι από στατιστικής άποψη, άμα θες να δεις άμα ο tipster έχει αξία θα πρέπει να έχεις ένα πιστοποιημένο δείγμα χιλιάδων προγνωστικών. Με λίγα λόγια δεν αξίζει
 
Διάβασα με αρκετή προσοχή το νήμα γιατί είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει αρκετά διότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχω φτάσει σε ένα σημείο οπού τα πονταρίσματα μου είναι εκτός προφίλ (μεγάλα για τα δικά μου δεδομένα) με αποτέλεσμα να μην έχω τα αρχίδια να εμπιστευτώ τις επιλογές μου να συνεχίσω αυτήν την κομβική στιγμή να βγάζω - επιλέγω σημεία με τον τρόπο που κάνω τώρα. Ο λόγος; έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν μου αξίζει και περιμένω μια διόρθωση. Αυτη η διόρθωση θεωρώ οτι θα μου γ@μ%σ# την ψυχολογία και προσπαθώ να αποφύγω την στιγμή, όχι την διόρθωση, Αυτη θα έρθει. Τελος με τα ψυχολογικά. Συμφωνώ σχεδόν με όλους, ο φίλος goal2 έγραψε ότι για έναν bobic που δίνει tip πιο αργά γιατί δεν είναι χαζός το παίρνει στο 2,20 το δίνει στο 2 πιθανόν μόλις ανοίξει η ασια και βγάζει από το Lay στο 1,70 πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Συμφωνώ απόλυτα, ας είμαι στα όπλα να πάρω στο 1,90 με 2, με αυτήν την προσέγγιση το πραγματικό του (δικό του όχι δικό μου) roi και yield είναι μεγαλύτερο από αυτό που μου δείχνει! κάνω λάθος; Αν αυτός κάνει lay 1,70 και βγάζει τότε το back θα είναι στο 1,68, δεν το βρίσκω κακό από την στιγμή που κάποιος καίγεται για αξία και επαλήθευση σημείου να πάρει 1,95. Ένας άλλος φίλος που έχει εμπειρία από κάποιον από το Ισραήλ σε 4 μήνες ίσως και λιγότερο τον έκλεισε η 365! τα μέλη του infobeto μοιράζουν απλόχερα την γνώση τους μέσα από τις εμπειρίες τους! γιατί να μην δοκιμάσω να κάψω έναν λογαριασμό σε εταιρία που αντιγράφει την πράσινη και δεν θέλει και τα value σε εταιρία δηλαδή που δεν υπάρχει λόγος να παίξεις, ότι μαζέψω ως νέος ας πούμε στον κουμπάρα για την ασια! ότι μαζέψω από άλλες στον κουμπάρα για την ασια, Αφού κοινός παρανομαστής είναι τα limit ο σκοπός είναι να μαζευτεί κεφάλαιο έτσι ώστε μόνος σου η με tipster να βγάλεις στην ασια. Με την βοήθεια του Forum κατάλαβα (Κριτική σκέψη δημόσιας εκπαίδευσης) ότι οποίος κάνει το αυτονόητο δηλαδή να ζήσει καλύτερα με αυτά που έχει βγάλει πριν φτιάξει κεφάλαιο για την ασια τότε μπορεί να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση όταν δεν θα μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει το απαιτούμενο κεφάλαιο για να υπάρξει κάποια κερδοφορία στη ασια αφού η εύρεση αξίας είναι σαφώς πιο δύσκολη.
Οι 4 τελευταίες γραμμές εκτός θέματος.
 
Ναι ισχύει αυτό...και αν μιλάς και για κάποιον συγκεκριμένα που πάει το μυαλό μου....δίνει την νίκη της Καλαμάτας στο 2.30 και μεχρι να μπεις να το παίξεις και έχουν φράξει και το βγάζουν μετά στο 1.80....και εσύ μένεις με την απορία αν αξίζει να το ποντάρεις.....

Δίκιο έχεις για τις αποδόσεις, όπως και στα player bet. Στο site του όμως, στα late δεν πρόκειται να βγεις χαμενος ποτέ.
 
Προσωπική μου άποψη μετά από 10 χρόνια ενασχόλησης με το στοίχημα.
Δεν είμαι κερδισμένος, δεν είμαι καλός παίχτης. Κατά κύριο λόγο επειδή δεν έχω υπομονή. Το γράφω γιατί πολλές φορές γίνονται ποστ και το μέλος που τα γράφει παρουσιάζεται σαν σιφου.

Για pregame αγορές το θέμα είναι να βρίσκεις αξία. Όπως εδώ και καιρό βρίσκει ο grace και μας τα κάνει δώρο. Στις Ελληνικές εταιρίες θεωρώ το κλείσιμο έρχεται γρήγορα οπότε πρέπει να βρεις τρόπο να παίζεις. Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά πρέπει. Παίχτες τύπου grace, ganian δεν θα χάσουν ποτέ γιατί το κατέχουν το θέμα.

Αν πληρώσεις συνδρομή στα Ελληνικά site σημαίνει ότι δεν το κατέχεις. Όπως και εγώ. Άρα καταλήγεις και να φοβάσαι μην χάσεις τον λογαριασμό αλλά και να αγοράζεις σε μη value τιμές γιατί οι αγορές αυτές είναι μικρές.
Συνεπώς δεν υπάρχει νόημα να πληρώνεις.

Επειδή λοιπόν είτε έτσι είτε αλλιώς μάλλον από Αύγουστο μέχρι Φλεβάρη το παιχνίδι σου θα είναι μούφα και θα καταλήξει να βασίζεται σε πρόβλεψη και όχι σε αγορά αξίας καλύτερα κάνε κέφι και παίξε ψηλά.

Αξίζει να πληρώσεις μια συνδρομή από Μάρτη ως τέλος πρωταθλημάτων. Γιατί εκεί υπάρχουν τα late goals. Βασίζονται στο κίνητρο και η απόδοση όσο περνάει ο χρόνος θα ανεβαίνει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Τότε ναι είναι καλό να πληρώσεις. Θα σου έρθει μήνυμα στο telegram θα δεις την βαρύτητα μέσω του staking και θα πράξεις αναλόγως.

Εγώ εκεί έχω καταλήξει. Δεκτές όλες οι γνώμες πάνω στο ποστ :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: vigor και PANATHA
Δίκιο έχεις για τις αποδόσεις, όπως και στα player bet. Στο site του όμως, στα late δεν πρόκειται να βγεις χαμενος ποτέ.
Να υποθέσω πως λέμε για τον ίδιο? Τον Γιάννη από τα Χανιά?? Μπορεί.....αλλά πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω....να έχεις κάβα για να ποντάρεις συνέχεια και ξεκινάς με 80αρα αν κάνεις συνδρομή για όλους τους tipsters.....
 
  • Like
Αντιδράσεις: PETSIOS

Προγνωστικά

    • Δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές αθλητικές μεταδόσεις σήμερα
  • 20:00
    Novasports Start
    • Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
  • 21:30
    Novasports 5HD
    • Μπασκόνια - Αναντολού Εφές
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Παρτίζαν - Ολυμπιακός
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Βιλερμπάν - Μονακό
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    Novasports 4HD
    • Arizona - Clemson
  • 01:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • San Diego St. - UCONN
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Ορλίνς Πέλικανς - Μιλγουόκι Μπακς
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 29-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan...