Απάντηση: προπογκολ 15-17/12
H δικια μου λογικη γενικα για.................. (προπο...............προπογκολ......στοιχημα)και τροπο
παιξιματος οσον αφορα μηκος στηλης.... ( 14αδα...............8αδα...............και Χ? νυαδα)
εχει να κανει με το να διαθετει καποιος τα καταλληλα εργαλεια -προγραματα.
Απο οτι εχω δει εγω τουλαχιστον τετοια εργαλεια προγραμματα δεν υπαρχουν...η αν υπαρχουν
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ.
Το περιεργο ειναι οτι αν μαζεψεις ολα τα ελληνικα κατασκευστικα για παραδειγμα στο Προπο
και τα βαλεις στο (μιξερ) βγαζουν μπορω να πω ενα αξιολογο αποτελεσμα ωστε να δωσουν
το κινητρο να κατασκευασει καποιος συστηματα .Σαν μοναδες ομως τα θεωρω αξιολογα
ως ενα σημειο θα ελεγα 60-70 %.
Περαν ομως της δικης αποψης δεν παραλειπω να πω (ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ)και τους ευχαριστουμε
ολους που εχουν δωσει και καποια δωρεαν.
Αλλα δεν παυει να εχουν ομως ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και δεν εννοω οτι θελω Δωρεαν καποιο προγραμμα
αλλα θα προτιμουσα να υπαρχει και των 100 ευρω αλλα και των 700-1000 ευρω η παραπανω, εγω προσωπικα
θα διαθετα παραδειγμα 1000 ευρω αν εκανε το προγραμμα αυτα που ζηταω και παλι να πληρωνα 100 -200 ευρω
αν στην πορεια ηθελα να προσθεσω καποιες παραμετρους αναλογα με τις δικες μου αναγκες.
Ακομα ηδη τα υπαρχοντα προγραμματα αν προσθεταν η τροποποιησαν καποιες παραμετρους θα γινοταν
Φοβερα εργαλεια.
Τωρα σχετικα με το πως θελω εγω να παιζω.
Κατι που θα ηταν χρησιμο να ηταν Αυτοματοποιημενο αλλα εγω το κανω με το χερι
και παιρνει ωρα-ες να κανω στατιστικη
στο πως συνδιαζονται οι οροι που θελω να βαλω ωστε οταν
συνδιαζονται να εχουν την επαληθευση που ζηταω.
Θα σου εβγαζα καποια παραδειγματα αλλα εκαψα δισκο και πανε 3-4 προγραμματακια που ειχα
και εχω μονο καποια demo που δεν βγαζουν την στατιστικη αναλυτικα οπως θελω.
Θα αναφερω ενα απλο παραδειγμα στοΠροπο
Πληθος σημειων 1-Χ-2
1=>4-5-6-7-8-9......................ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ....77 ..........ΣΤΙΣ ........ 80...............96%(μονος του)
Χ=>1-2-3-4-5.........................ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ....75 ..........ΣΤΙΣ ........ 80...............93%(μονος του)
.
2=>1-2-3-4-5.........................ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ....70 ..........ΣΤΙΣ ........ 80................87%(μονος του)
Εδω δεν μου κανει συνολικη επαληθευση αλλα πρεπει να παιζει στο στο 80% περιπου συνολικα.
Βαση του παραπανω αρχιζω και επεξεργαζομαι για παραδειγμα 100-500-1000 ...!! ορους η πατεντες που
να μην ξεφεγουν το συνολικο 80% θελει ομως πολυ δουλεια και υπομονη και προγραμματα που
να κανουν οτι σκεφτεσαι.
Αφου εξαντλησω τις δυνατοτητες μου θα φτασω σε ενα επιπεδο .
Αν με παιρνει για κανενα στανταρ η διπλη καλως .
Τελος απο χ ορους με πιθανοτητες, που θα βαλω στοχο εστω 80% επαληθευση συνολικα
θα κοιταξω τι λεφτα διαθετω για το συστημα και αναλογα θα βαλω
Α)Βημα-Βηματα-Ληγοντες-Και περιοχη επεξεργασιας.
Για το προπογκολ τωρα θα εκανα τα ιδια με τα παραπανω περιπου
το ποιο βασικο παντα ολα τα νουμερα 30 και συνδιασμο ορων με επαληθευση
που θα ορισω οτι μου αρκει.
H δικια μου λογικη γενικα για.................. (προπο...............προπογκολ......στοιχημα)και τροπο
παιξιματος οσον αφορα μηκος στηλης.... ( 14αδα...............8αδα...............και Χ? νυαδα)
εχει να κανει με το να διαθετει καποιος τα καταλληλα εργαλεια -προγραματα.
Απο οτι εχω δει εγω τουλαχιστον τετοια εργαλεια προγραμματα δεν υπαρχουν...η αν υπαρχουν
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ.
Το περιεργο ειναι οτι αν μαζεψεις ολα τα ελληνικα κατασκευστικα για παραδειγμα στο Προπο
και τα βαλεις στο (μιξερ) βγαζουν μπορω να πω ενα αξιολογο αποτελεσμα ωστε να δωσουν
το κινητρο να κατασκευασει καποιος συστηματα .Σαν μοναδες ομως τα θεωρω αξιολογα
ως ενα σημειο θα ελεγα 60-70 %.
Περαν ομως της δικης αποψης δεν παραλειπω να πω (ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ)και τους ευχαριστουμε
ολους που εχουν δωσει και καποια δωρεαν.
Αλλα δεν παυει να εχουν ομως ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και δεν εννοω οτι θελω Δωρεαν καποιο προγραμμα
αλλα θα προτιμουσα να υπαρχει και των 100 ευρω αλλα και των 700-1000 ευρω η παραπανω, εγω προσωπικα
θα διαθετα παραδειγμα 1000 ευρω αν εκανε το προγραμμα αυτα που ζηταω και παλι να πληρωνα 100 -200 ευρω
αν στην πορεια ηθελα να προσθεσω καποιες παραμετρους αναλογα με τις δικες μου αναγκες.
Ακομα ηδη τα υπαρχοντα προγραμματα αν προσθεταν η τροποποιησαν καποιες παραμετρους θα γινοταν
Φοβερα εργαλεια.
Τωρα σχετικα με το πως θελω εγω να παιζω.
Κατι που θα ηταν χρησιμο να ηταν Αυτοματοποιημενο αλλα εγω το κανω με το χερι
και παιρνει ωρα-ες να κανω στατιστικη
στο πως συνδιαζονται οι οροι που θελω να βαλω ωστε οταν
συνδιαζονται να εχουν την επαληθευση που ζηταω.
Θα σου εβγαζα καποια παραδειγματα αλλα εκαψα δισκο και πανε 3-4 προγραμματακια που ειχα
και εχω μονο καποια demo που δεν βγαζουν την στατιστικη αναλυτικα οπως θελω.
Θα αναφερω ενα απλο παραδειγμα στοΠροπο
Πληθος σημειων 1-Χ-2
1=>4-5-6-7-8-9......................ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ....77 ..........ΣΤΙΣ ........ 80...............96%(μονος του)
Χ=>1-2-3-4-5.........................ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ....75 ..........ΣΤΙΣ ........ 80...............93%(μονος του)
.
2=>1-2-3-4-5.........................ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ....70 ..........ΣΤΙΣ ........ 80................87%(μονος του)

Εδω δεν μου κανει συνολικη επαληθευση αλλα πρεπει να παιζει στο στο 80% περιπου συνολικα.
Βαση του παραπανω αρχιζω και επεξεργαζομαι για παραδειγμα 100-500-1000 ...!! ορους η πατεντες που
να μην ξεφεγουν το συνολικο 80% θελει ομως πολυ δουλεια και υπομονη και προγραμματα που
να κανουν οτι σκεφτεσαι.
Αφου εξαντλησω τις δυνατοτητες μου θα φτασω σε ενα επιπεδο .
Αν με παιρνει για κανενα στανταρ η διπλη καλως .
Τελος απο χ ορους με πιθανοτητες, που θα βαλω στοχο εστω 80% επαληθευση συνολικα
θα κοιταξω τι λεφτα διαθετω για το συστημα και αναλογα θα βαλω
Α)Βημα-Βηματα-Ληγοντες-Και περιοχη επεξεργασιας.
Για το προπογκολ τωρα θα εκανα τα ιδια με τα παραπανω περιπου
το ποιο βασικο παντα ολα τα νουμερα 30 και συνδιασμο ορων με επαληθευση
που θα ορισω οτι μου αρκει.
Τελευταία επεξεργασία: