arbitrage 2023 στην Ελλαδα

αξιζει να ξεκινησει κανεις το arbing το 2023 ;

• Σύνολο ψηφοφόρων
    10
  • Δημοσκόπηση κλειστή .
Κάνω arbing από αρχη Οκτωβρίου και είμαι στο +2.5Κ.

Θα ήθελα σε όσους ψήφισαν ότι υπάρχουν σοβαρά ρίσκα και ότι είναι πιο πιθανο να βγουν ζημιωμενοι, ποια ακριβώς είναι τα ρίσκα;

Το Arbing είναι κατά έννοια μια τεχνική χωρίς ρισκο
με τι κεφαλαιο φιλε ;

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA

Θα ήθελα σε όσους ψήφισαν ότι υπάρχουν σοβαρά ρίσκα και ότι είναι πιο πιθανο να βγουν ζημιωμενοι, ποια ακριβώς είναι τα ρίσκα;

Καλησπερα εγώ θα σε ρώταγα από ποια χώρα κανεις arbing και σε ποιους bookmakers παίζεις καθώς από Ελλάδα έχω ακούσει ότι είναι πολύ δυσκολο να συμβεί !!

• Like
Αντιδράσεις: PANATHA
Καλησπερα, τα αρμπ τα βρικεις μονο σου ή χρησιμοποιεις κάποια πλαρφορμα?

Ωραια, εαν θες φυσικα, μπορεις να πεις ποια πλατφορμα χρησιμοποιεις?

Εγώ ψήφισα, το ρίσκο είναι να φας λίμιτ, όπως είπες έφαγες, να αρχίσεις να αναζητάς ταυτότητες από φίλους, συγγενείς, μπατζανάκια κτλπ, η εταιρία να μην σε πληρώσει γιατί δεν θα σε πιστέψει ότι είσαι η Μαίρη που παίζει όλος τυχαίος και όλο κερδίζει, αυτά μου έρχονται στο μυαλό. Διότι οι εταιρίες δεν θέλουν τους arbers, value bettors, late bettors και δεν συμμαζεύεται

Εντάξει 2 μήνες έχει που ξεκίνησες ο Οκτώβριος μικρό δείγμα για την ώρα αλλά μακροχρόνια θα βγουν τα προβλήματα διότι οι εταιρίες δεν είναι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που μοιράζουν χρήματα

Η δικιά μου εμπειρία που έχω ασχοληθεί εντελώς ερασιτεχνικά με το arbing (αποκλειστικά στις αδειοδοτημένες εταιρείες) το τελευταίο 6μηνο είναι η παρακάτω:

-Σε όλες τις εταιρείες είχα και έχω κανονική στοιχηματική δραστηριότητα, δεν ανοίχτηκαν λογαριασμοί μόνο για το arbing.

-Τα arbs μου είναι σχετικά μικρά, της τάξης των 500-600 ευρω σύνολο σε κάθε arb. Δεν είναι πάνω απο 10 την εβδομάδα. Χρησιμοποιώ ένα ελεύθερο site. Οι αγορές που παίζω δεν είναι περίεργες (μόνο μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, ευρωλιγκα και μεγάλες λίγκες στο μπασκετ, top τουρνουα στο τενις).

-Η 365 μου έβαλε limit στο τενις γιατί είχα βρεί φοβερα arbs στα μεγάλα τουρνουα (στις αγορές Ο/U ασσοι/διπλα λαθη). Τους πήρε κανα τριμηνο, έβγαλα αρκετά χρήματα. Συνεχίζω με arbs στο ποδόσφαιρο χωρίς πρόβλημα προς το παρόν. Πληρώνει κανονικά, θα με πειράξει είναι η αλήθεια αν καεί ο λογαριασμός.

- H Bwin μου έβαλε σχετικά γρήγορα limit σε όλα τα αθλήματα παρότι τα arbs αφορούσαν μόνο το μπάσκετ. Πλήρωσε κανονικά. Δεν με πείραξε που κάηκε ο λογαριασμός, δεν έπαιζα σοβαρά εκεί έτσι και αλλιώς.

- Η Sportingbet το ίδιο με τη Bwin (Δεν κατάλαβα όμως να υπάρχει κάποι σύνδεση μεταξύ τους, με limitαρανε σε διαφορετικούς περιόδους. Αυτό το λέω γιατί έχουν ίδιο interface και αποδόσεις, είχα φοβηθεί ότι τσεκάρουν τους λογαριασμούς μεταξύ τους.) Πληρώνει κανονικά πάντως.

- Η Fonbet είχε μικρά όρια εξαρχής, έκανα κάτι ψιλοarbs, οπότε έβαλε limit στο δίμηνο και χρονικό όριο μεταξύ των στοιχημάτων. Ζήτησε έξτρα στοιχεία (selfie με τη ταυτότητα και την ημερομηνία σε ένα χαρτάκι) όταν άρχισα να τραβάω τα λεφτά, καθυστέρησε και τη πληρωμή (ίσως και λόγω εορτών) αλλά τελικά πλήρωσε. Δεν με πείραξε που κάηκε ο λογαριασμός, δεν είναι για σοβαρά πονταρίσματα έτσι και αλλίως.

- Η Betsson έχει μικρά όρια εξαρχής ενώ χαμηλώνει πολύ γρήγορα τις αποδόσεις μόλις εντοπιστεί κάποιο arb. Δεν έχω καταλάβει αν έχει βάλει περισσότερο limit εξαιτίας των arb ή ότι έχει γενικά πολυ μικρά όρια. Δεν έχω πρόβλημα με τις πληρωμές, βέβαια τα arbs που έχω κάνει σε αυτη είναι ελάχιστα.

- Στο Pamestοixima δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα, ελάχιστα βέβαια τα arbs αλλά όταν βρεθούν αφήνει δυνατά πονταρίσματα.

- Στην Interwetten επίσης κανένα θέμα μέχρι στιγμής, και εδώ λίγα arbs αλλά δυνατά πονταρίσματα.

- Στη Betshop δεν μπορώ να κρίνω γατί όσα arbs έχω κάνει χάνουν σε αυτή και καταλήγουν τα χρήματα στον άλλο μπουκ...

- Στη Stoiximan κανένα θέμα μέχρι στιγμής, άπειρα arbs σε όλα τα αθλήματα με τα γνωστά μεγάλα όρια πονταρίσματος.

Απάντηση στο ερώτημα του θέματος δεν έχω, η ασφάλεια που σου δίνουν οι αδειοδοτημένες εταιρίες ότι θα πάρεις τα λεφτά σου αντισταθμίζεται από τα γρήγορα limit στις περισσότερες εταιρείες. Για σοβαρό arbing αναγκαστικά πας σε (υποκειμενικά) μη ασφαλείς λύσεις όπως πολλαπλοι λογαριασμοι, ξένοι μπουκ κτλ. που για μένα προσωπικά δεν αξίζει το ρίσκο. Είμαι σε σκέψεις αν θα συνεχίσω να το κάνω γατι δε θέλω να κάψω τους λογαριασμούς σε στοιχιμαν - 365.

Το arb είναι βλακεία.
Απλά πρέπει κανείς να αναγνωρίσει ποιό από τα δύο σετ αποδόσεων είναι το παλιό και ποιό είναι το καινούριο και να παίξει με τις παλιές αποδόσεις αν εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες.

Προγνωστικά

• 11:45
    ΣΚΑΪ
    • Greek Super League 2 2024-2025
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Τζένοα - Πάρμα
  • 14:00
    Action 24
    • Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
  • 14:30
    Novasports 2HD
    • Βελγικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Τάµγουορθ - Τότεναμ
  • 15:00
    Novasports 1HD
    • Λας Πάλμας - Χετάφε
  • 15:30
    Novasports Start
    • Φέγενορντ - Ουτρέχτη
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Βενέτσια - Ίντερ
  • 16:30
    Novasports 3HD
    • Λειψία - Βέρντερ Βρέμης
  • 16:30
    Novasports Prime
    • Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - Ατρόμητος
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • Νιούκαστλ - Μπρόμλεϊ
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αμπερντίν - Χαρτς
  • 17:15
    Novasports 1HD
    • Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα
    Novasports 4HD
    • Έλτσε - Σαραγόσα
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Νασιονάλ - Πόρτο
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • ΑΠΟΕΛ - ΑΛΣ Ομόνοια
  • 18:30
    Novasports 2HD
    • Άουγκσμπουργκ - Στουτγκάρδη
  • 18:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Σαουθάμπτον - Σουόνσι
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπολόνια - Ρόμα
  • 19:30
    Novasports Prime
    • ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ
    Novasports Start
    • Άντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΑΕΚ - Athens Kallithea FC
  • 20:30
    Action 24
    • Τελικός
  • 21:00
    Action 24
    • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Νάπολι - Ελλάς Βερόνα
  • 21:45
    ΣΚΑΪ Hybrid
    • Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν
  • 05:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Λος Άντζελες Λέικερς - Σαν Αντόνιο Σπερς
  • 05:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 14:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Γκραν Κανάρια - Μπαρτσελόνα
  • 14:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - Καρδίτσα
    ΕΡΤ Sports 1
    • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Αναντολού Εφές - Γαλατασαράι
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
    ΕΡΤ3
    • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Τζιρόνα - Μπασκόνια
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Τζιρόνα - Μπασκόνια
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Βίρτους Μπολόνια - Νάπολι
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Νιου Γιορκ Νικς - Μιλγουόκι Μπακς
  • Αύριο 13-01-2025
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μπόστον Σέλτικς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ιντιάνα Πέισερς
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2024-25
  • 08:30
    ΕΡΤ2
    • United Cup 2025
  • 11:00
    ΕΡΤ2
    • United Cup 2025
    ΕΡΤ2
    • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
  • 19:00
    ΕΡΤ2
    • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
  • Αύριο 13-01-2025
  • 02:30
    Eurosport 1
    • Αυστραλιανό Οπεν
  • 05:00
    Eurosport 2
    • Αυστραλιανό Οπεν
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Ertzan Ertzan:
    άμα δίνετε παιχνίδι από 0-2 μη μου κλαίγεστε για διαιτησίες
  • Ertzan Ertzan:
    ο Μπαγιντίρ έσωσε πέναλτι αν ήταν το άλλο το βόδι ο Ονανά θα το είχε ρουφήξει κανονικά τώρα και έτσι κρατάει την Μάντσεστα στο παιχνίδι, αυτά να τα βλέπει το γίδι στον πάγκο που τον πήραν ντεμέκ για προπονητή
  • PANATHA PANATHA:
    Οχι ρε....ποια διαιτησια.....μας ευνοησε κι ολας....δεν ειδες κανα δυο πλάγια που μας εδωσε υπερ μας ενω δεν ηταν??
  • Conscious Player Conscious Player:
    Ειρήνη υμίν
  • PANATHA PANATHA:
    Ποια ειναι αυτη η Ειρηνη?? :p
    +1
    Έχω την αίσθηση ότι θα την βιώσεις τον Μάιο. :smk1: :cool!:
    Εκεί επιμένω εγώ:geek:
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι μπορει αλλα απο την μια η διοικηση πεταει χαρταετο και φτασαμε μεσα Γεναρη χωρις μεταγραφικη ενισχυση και απο την αλλη δεν θα σε αφησουν
  • Ertzan Ertzan:
    Μη με αποσυντονίζεις με κορίτσια
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω αν υπαρχει στην ομαδα τμημα σκαουτινγκ....εδω και 3 μηνες λεμε οτι θελουμε επιθετικο και γενικα 2-3 μεταγραφες και αυτοι τιποτα.....
  • Ertzan Ertzan:
    ευνοηθήκατε ή όχι αν θελετε να λέγεστε μεγάλη ομάδα εκείνο το 2-0 το κρατάς άντε και το 2-1 το κρατάς ακομα και με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    Γράφουν για μεταγραφές για να σας κοιμήσουν
    Ertzan είπε :
    Μη με αποσυντονίζεις με κορίτσια
    :ROFLMAO::ROFLMAO:
    Βολάρα

:ROFLMAO:
  • Ertzan Ertzan:
    ψάχνω να δω την Ρεάλ και βλέπω 1-2 ο ΠΑΟΚ πως γκένεν αυτό ρε παιδιά
  • Ertzan Ertzan:
    δεν είναι και ο Φωτιάς διαιτητής να δώσει κανένα πέναλτι
  • PANATHA PANATHA:
    Ε ναι....ολοι την Ρεαλ βλεπαμε.....
  • Ertzan Ertzan:
    θα δω αν δεν παίζει ο Γκιουλέρ θα το κλείσω
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Μπαγιντίρ έδωσε την πρόκριση στην Μάντσεστα και έχει ελπίδες να πάρει τίτλο το γίδι που έχουν στον πάγκο για προπονητή
  • Ertzan Ertzan:
    πέρασε το 97 τι θα γίνει μεχρι να ισοφαρίσει ο παοκ θα παίζουν?
  • PANATHA PANATHA:
    Τέλος!
    Και την αλλη εβδομαδα Άρης - ΠΑΟΚ...
  • Ertzan Ertzan:
    στο 93 και στο 94 βλέπω το 1-2 τρίβουν τα χεράκια του κάποιοι στην Μάλτα, στην Σιγκαπούρη και στην Άπω Ανατολή :smk1:
    Ertzan είπε :
    στο 93 και στο 94 βλέπω το 1-2 τρίβουν τα χεράκια του κάποιοι στην Μάλτα, στην Σιγκαπούρη και στην Άπω Ανατολή :smk1:
    Κακίες... :emb: :ROFLMAO:
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν φταίει κανείς άλλος φταίει το μετρό, αυτό φταίει για τις δυο ήττες
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν παίζει ο Γκιουλέρ καλά να πάθει ο μυρωδιάς πάρε και το 3ο μπαλάκι τώρα προπονητική απάτη
    Ertzan Ertzan: Δεν παίζει ο Γκιουλέρ καλά να πάθει ο μυρωδιάς πάρε και το 3ο μπαλάκι τώρα προπονητική απάτη