Η δικιά μου εμπειρία που έχω ασχοληθεί εντελώς ερασιτεχνικά με το arbing (αποκλειστικά στις αδειοδοτημένες εταιρείες) το τελευταίο 6μηνο είναι η παρακάτω:
-Σε όλες τις εταιρείες είχα και έχω κανονική στοιχηματική δραστηριότητα, δεν ανοίχτηκαν λογαριασμοί μόνο για το arbing.
-Τα arbs μου είναι σχετικά μικρά, της τάξης των 500-600 ευρω σύνολο σε κάθε arb. Δεν είναι πάνω απο 10 την εβδομάδα. Χρησιμοποιώ ένα ελεύθερο site. Οι αγορές που παίζω δεν είναι περίεργες (μόνο μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, ευρωλιγκα και μεγάλες λίγκες στο μπασκετ, top τουρνουα στο τενις).
-Η 365 μου έβαλε limit στο τενις γιατί είχα βρεί φοβερα arbs στα μεγάλα τουρνουα (στις αγορές Ο/U ασσοι/διπλα λαθη). Τους πήρε κανα τριμηνο, έβγαλα αρκετά χρήματα. Συνεχίζω με arbs στο ποδόσφαιρο χωρίς πρόβλημα προς το παρόν. Πληρώνει κανονικά, θα με πειράξει είναι η αλήθεια αν καεί ο λογαριασμός.
- H Bwin μου έβαλε σχετικά γρήγορα limit σε όλα τα αθλήματα παρότι τα arbs αφορούσαν μόνο το μπάσκετ. Πλήρωσε κανονικά. Δεν με πείραξε που κάηκε ο λογαριασμός, δεν έπαιζα σοβαρά εκεί έτσι και αλλιώς.
- Η Sportingbet το ίδιο με τη Bwin (Δεν κατάλαβα όμως να υπάρχει κάποι σύνδεση μεταξύ τους, με limitαρανε σε διαφορετικούς περιόδους. Αυτό το λέω γιατί έχουν ίδιο interface και αποδόσεις, είχα φοβηθεί ότι τσεκάρουν τους λογαριασμούς μεταξύ τους.) Πληρώνει κανονικά πάντως.
- Η Fonbet είχε μικρά όρια εξαρχής, έκανα κάτι ψιλοarbs, οπότε έβαλε limit στο δίμηνο και χρονικό όριο μεταξύ των στοιχημάτων. Ζήτησε έξτρα στοιχεία (selfie με τη ταυτότητα και την ημερομηνία σε ένα χαρτάκι) όταν άρχισα να τραβάω τα λεφτά, καθυστέρησε και τη πληρωμή (ίσως και λόγω εορτών) αλλά τελικά πλήρωσε. Δεν με πείραξε που κάηκε ο λογαριασμός, δεν είναι για σοβαρά πονταρίσματα έτσι και αλλίως.
- Η Betsson έχει μικρά όρια εξαρχής ενώ χαμηλώνει πολύ γρήγορα τις αποδόσεις μόλις εντοπιστεί κάποιο arb. Δεν έχω καταλάβει αν έχει βάλει περισσότερο limit εξαιτίας των arb ή ότι έχει γενικά πολυ μικρά όρια. Δεν έχω πρόβλημα με τις πληρωμές, βέβαια τα arbs που έχω κάνει σε αυτη είναι ελάχιστα.
- Στο Pamestοixima δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα, ελάχιστα βέβαια τα arbs αλλά όταν βρεθούν αφήνει δυνατά πονταρίσματα.
- Στην Interwetten επίσης κανένα θέμα μέχρι στιγμής, και εδώ λίγα arbs αλλά δυνατά πονταρίσματα.
- Στη Betshop δεν μπορώ να κρίνω γατί όσα arbs έχω κάνει χάνουν σε αυτή και καταλήγουν τα χρήματα στον άλλο μπουκ...
- Στη Stoiximan κανένα θέμα μέχρι στιγμής, άπειρα arbs σε όλα τα αθλήματα με τα γνωστά μεγάλα όρια πονταρίσματος.
Απάντηση στο ερώτημα του θέματος δεν έχω, η ασφάλεια που σου δίνουν οι αδειοδοτημένες εταιρίες ότι θα πάρεις τα λεφτά σου αντισταθμίζεται από τα γρήγορα limit στις περισσότερες εταιρείες. Για σοβαρό arbing αναγκαστικά πας σε (υποκειμενικά) μη ασφαλείς λύσεις όπως πολλαπλοι λογαριασμοι, ξένοι μπουκ κτλ. που για μένα προσωπικά δεν αξίζει το ρίσκο. Είμαι σε σκέψεις αν θα συνεχίσω να το κάνω γατι δε θέλω να κάψω τους λογαριασμούς σε στοιχιμαν - 365.