Argentina Rally 2003

Stonewall

New Member
9 Ιολ 2002
103
0
0
Προφίλ
Το ραλί της Αργεντινής πρωτοεμφανίστηκε το 1979 σαν χωμάτινο ραλί και κάλυπτε διαδρομές στα ψηλά βουνά της Αργεντινής με το σχεδόν σεληνιακό τοπίο. Από το 1983 (το 1982 αναβλήθηκε λόγω του πολέμου στα Falklands) έγινε κέντρο του η Cordoba (δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αργεντινής) και είναι το μοναδικό WRC γεγονός στην Αμερικανική ήπειρο από το 1988. Αποτελεί έκφραση της μεγάλης αγάπης και παράδοσης των Αργεντίνων στους αγώνες αυτοκινήτου (το 1940 ο μεγάλος Fangio πρωταγωνιστούσε σε αγώνες ταχύτητας από πόλη σε πόλη πριν μετακομίσει στην Ευρώπη). Οι διαδρομές του ραλί είναι ένας συνδυασμός κάποιων πολύ γρήγορων χωμάτινων με κάποιες πολύ απότομες και κακοτράχαλες στα βουνά τριγύρω στην Cordoba. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι οι βουτιές των αγωνιζόμενων αυτοκινήτων σε νερά αφού διασχίζουν πολλές ρηχές κοίτες ποταμών (61 κάποια χρονιά).
Μέχρι το 1997 γινόταν Ιούλιο (καταχείμωνο δηλαδή για το Νότιο ημισφαίριο) και μετά μεταφέρθηκε το Μάιο (φθινόπωρο) για καλύτερο καιρό και υψηλότερες θερμοκρασίες, παρόλα αυτά ο καιρός είναι γενικά απρόβλεπτος.
Φέτος έχουν κοπεί από την τρίτη ημέρα 3-4 ειδικές που γίνονταν σε πολύ μεγάλο υψόμετρο.
Τα βασικά σημεία για επιτυχία στο ραλί (εκτός βέβαια της οδηγικής ικανότητας) είναι κατά αύξουσα σειρά σημασίας:
1. Κινητήρας. Αρκετές διαδρομές είναι "ανέβα το βουνό, κατέβα από την άλλη", συνεπώς οι κινητήρες που αποδίδουν καλύτερα σε λιγότερο οξυγόνο έχουν πλεονέκτημα (μετριασμένο βέβαια φέτος μετά το κόψιμο των ειδικών El Condor - Ο Κόνδορας).
2. Οι βουτιές. Τα αυτοκίνητα πρέπει να περνούν τα νερά χωρίς να σβήνουν (βλέπε Seat παλιότερα).
3. Αναρτήσεις και αμάξωμα. Οι συχνές εναλλαγές της επιφάνειας από ομαλή σε ανώμαλη και οι ταχύτατες διασχίσεις ποταμών καταπονούν τα αυτοκίνητα, πλεονεκτούν τα αυτοκίνητα αντοχής.
4. ΛΑΣΤΙΧΑ. Εδώ καταλήγουν όλα. Συχνές εναλλαγές της επιφάνειας, κάποιες ιδιαίτερα κακοτράχαλες, χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως στα μεγάλα υψόμετρα, πολλά περάσματα μέσα από νερά, οι επιλογές των ελαστικών αλλά και η απόδοσή τους παίζουν αποφασιστικό ρόλο. Εδώ η Pirelli φαίνεται να πλεονεκτεί σε σχέση με τη Michelen. Pirelli φοράει η Subaru.
Το ραλί αποτελείται (κλασικά) από 3 ημέρες (legs) και 25 ειδικές (stages). Ο αγώνας ξεκινά την Παρασκευή 9/5 το πρωί (μεσημέρι για εμάς στην Ελλάδα αφού είμαστε +7 ώρες) και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11/5. Σύμφωνα με το πρόγραμμα καλύπτει 1357 χλμ, 393 σε ειδικές και 964 σε δρόμους από και προς τις ειδικές και τα σημεία ελέγχου.
Ο καιρός την εποχή του ραλί είναι άστατος με μεγάλες διαφοροποιήσεις ανάλογα με το υψόμετρο.
Πρόγνωση καιρού για το ΠΣΚ του ραλί θα δώσω με τα επόμενα νέα τις παραμονές του αγώνα.

Προϊστορία
2002: ΧΑΜΟΣ. Πρώτος τερμάτισε ο Gronholm με Peugeot, δεύτερος ο Burns με Peugeot και τρίτος ο Sainz με Ford. ΑΛΛΑ ο πρώτος Gronholm ακυρώθηκε γιατί του δόθηκε τεχνική βοήθεια εκτός του προκαθορισμένου χώρου, ενώ κάποιο εξάρτημα της μηχανής του δεύτερου Burns βρέθηκε 20 γρ. ελαφρύτερο από το κανονικό στον τεχνικό έλεγχο μετά το τέλος του αγώνα και ακυρώθηκε κι αυτός. Ετσι η τελική κατάταξη του 2002 ήταν:
Sainz με Ford, Solberg με Subaru, C.McRae με Ford ενώ πιό πίσω τερμάτισαν οι Martin, Gardemeister και Eriksson.
2001: C.McRae με Ford, Burns με Subaru, Sainz με Ford.
2000: Burns με Subaru, Gronholm με Peugeot, Makinen με Subaru.
Οι σημερινοί οδηγοί έχουν:
Ο Makinen 3 συνεχόμενες νίκες (1998,1997,1996).
Ο Sainz 2 νίκες (2002,1991) και 5 δεύτερες θέσεις σε ζυγές χρονιές (1998,1996,1994,1992,1990).
Ο Burns 1 νίκη (2000) και 2 δεύτερες θέσεις (2001,1999).
Ο C.McRae 1 νίκη (2001), δεύτερος το 1997, τρίτος το 2002.
Ο Gronholm μια δεύτερη θέση (2000) και την ακυρωμένη πρώτη πέρισι.
Από δυό νίκες αλλά και πλασσαρίσματα στην τριάδα έχουν οι Auriol και Kankkunen.

Από πλευράς κατασκευαστών την τελευταία δεκαετία:
Η Peugeot έχει μια δεύτερη θέση (2000) ενώ νίκησε το 1985 και το 1979!!! μια φτωχή γενικά παρουσία.
Η Subaru και η Ford έχουν καλούτσικες παρουσίες (1 πρώτη, 3 δεύτερες, 1 τρίτη,- 1 πρώτη, 2 δεύτερες, 1 τρίτη αντίστιχα).
Η Mitsubishi αν και τα τελευταία χρόνια δεν είναι πρωταγωνίστρια έχει καλή παρουσία με τις 3 συνεχόμενες νίκες (1996-1998) του Makinen.
Ελαστικά: Η Subaru χρησιμοποιεί Pirelli ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν Michelin. Τα Pirelli όπως προαναφέρθηκε φαίνονται να ευνοούνται στα χωμάτινα κυρίως δε στα σκληρά, αλλά και στις χαμηλές θερμοκρασίες και στις εναλλαγές χώμα-νερό-πέτρες.

Η κατάταξη των οδηγών (4/14 ραλί)
1. Richard BURNS (GB) 26 pts
2. Marcus GRONHOLM (FIN) 20 pts
3. Sebastien LOEB (F) 17 pts
4. Colin MCRAE (GB) 17 pts
5. Carlos SAINZ (E) 16 pts
6. Markko MARTIN (EE) 13 pts
7. Tommi MAKINEN (FIN) 11 pts
8. Petter SOLBERG (N) 9 pts
9. Francois DUVAL (B) 8 pts
10. Toni GARDEMEISTER (FIN) 7 pts

Η κατάταξη των κατασκευαστών (4/14 ραλί)
1. Peugeot 49 pts
2. Citroen 44 pts
3. Ford 26 pts
4. Subaru 22 pts
5. Skoda 12 pts
6. Hyundai 3 pts

Τελευταία Αγωνιστικά Νέα
Η πρώτη εμφάνιση του Ford Focus WRC2003 στη Νέα Ζηλανδία έδειξε καλά σημάδια. Το αυτοκίνητο είναι αισθητά γρηγορότερο από το παλιό, θεωρητικά καλή θα είναι η αντοχή του (που ήταν το μεγαλύτερο όπλο των προκατόχων του), τα μικροπροβλήματα με τα ηλεκτρικά που παρουσίασε δεν φάνηκαν μη επιλύσιμα και ο Martin φαίνεται "φορτωμένος" για την πρώτη του νίκη. Επισήμως προσπαθούν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλά αλλά η αισιοδοξία της ομάδας είναι εμφανής.

Σχολιασμός - Προτάσεις
Το ραλί είναι παράξενο. Καμιά ομάδα δεν έχει σαφές προβάδισμα προϊστορίας. Δεν είναι κλασσικό σκληρό χωμάτινο (όπως το Ακρόπολις) με την έννοια ότι το 90% των διανυόμενων χλμ σε ειδικές είναι σε κακοτράχαλη επιφάνεια. Το ραλί έχει και κάποιες διαδρομές ομαλές και πολύ γρήγορες χωμάτινες και πολλές εναλλαγές από σκληρό σε μαλακό, από πέτρα σε βρεγμένο χώμα, από χαλαρή σκόνη σε πατημένο χώμα και μην ξεχνάμε τα νερά των ποταμών.
Τί έχει φανεί μέχρι τώρα: H Peugeot έδειξε πέρισι ότι μπορεί να το κερδίσει καθώς έχει βελτιώσει την αντοχή του αυτοκινήτου και η ομάδα της (τεχνικοί, μηχανικοί, οδηγοί, δοκιμαστές) είναι κορυφαία, αλλά διστάζω να την προτείνω/ποντάρω σε σκληρό χωμάτινο. Η Ford δύσκολα κρύβει την αισιοδοξία της αλλά το νέο Focus και οι οδηγοί του ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμα για σταθερά υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Η Subaru πάει καλά στον αγώνα, έχει και κάποιο πλεονέκτημα λόγω ελαστικών αλλά φέτος είναι απογοητευτική (από 4 αγώνες έχει 22 βαθμούς ενώ η Ford με νέους και άπειρους οδηγούς και με ξεπερασμένο αυτοκίνητο για 3 αγώνες έχει 26). Η Citroen είναι πρωτάρα στο ραλί και αναμένεται να έχει προβλήματα αντοχής αλλά οι οδηγοί της τα πάνε καλά στον αγώνα. Hyundai και Skoda πολύ δύσκολα θα φτάσουν στην εξάδα, τα Skoda είναι πιθανότερο λόγω αντοχής να πάνε καλύτερα.
Δεν βλέπω κάτι που να με τραβάει για στοιχηματισμό. Ας περιμένουμε να βγουν αποδόσεις μήπως βρεθεί καμιά ευκαιρία και τα ξαναλέμε (μάλλον Τετάρτη 7/5) μαζί με σημαντικά νέα για το δικό μας Ακρόπολις.
 
Αργεντινή
Τελικά προτείνω στοιχηματικό πάσο για το ραλί της Αργεντινής. Αν με πίεζαν να παίξω κάτι θα έβαζα κάτι ψιλά στον Makinen στο 15.00 (Paddy Power) και κάτι στον Sainz στο each-way (το μισό στοίχημα παίζει να βγεί πρώτος και το άλλο μισό για τις θέσεις 1-2-3) σε απόδοση 26.00 (στο Hill) και άρα 6.00 για τη τριάδα. Μιλάμε για ψιλά, όχι πάνω από 5 units στο σύνολο.

Ακρόπολις 2003
Από φέτος υπάρχει στο πρόγραμμα η υπερειδική της Λιλαίας (στο χώρο που ήταν μέχρι πέρισι το service park) που υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές στους θεατές. Η διαδρομή είναι κλειστή και τα αυτοκίνητα WRC αγωνίζονται δύο-δύο κάθε φορά σε στιλ "κόντρας". Εννοείται ότι θα χωρίζονται τα δυό ταυτόχρονα αγωνιζόμενα αυτοκίνητα από ειδικά διαχωριστικά για όλη τη διαδρομή. Η υπερειδική έχει μήκος 2375 μέτρα και πλάτος 6 (εκ των οποίων το ένα το τρώνε τα διαχωριστικά). Η διαδρομή έχει και ανισόπεδη σήραγγα και τεχνητή λίμνη για βρεγμένο οδόστρωμα σε κάποιο σημείο. Εισιτήρια θα προπωλούνται από τις 20 Μαίου.
Περισσότερα για το Ακρόπολις και το πώς ανασχεδιάστηκε το 2003 θα δούμε προς το τέλος του Μάη.

Καλή τύχη
 
Πολυ καλή παρουσίαση stonewall. ελπίζω να κερδιζει ο colin mcrae οχι μονο της αργεντινης αλλα ελλαδα και κυπρο. ειναι αρκετα πιθανό ειδικά αν δεν παει καλά ο Marcus και αν ο Mcrae δεν κανει της γνωστές του .......αταξίες.. :ukli:
 
ACROPOLIS 2003 Super Spacial Stage
Να συμπληρώσω το Stonewall και να πω ότι τα εισιτήρια θα κοστίζουν γύρω στα 15 euro (οχι θέσεις VIP). Αυτά που ακούσθηκαν για εισιτήριο και στο Service Park δεν ισχύουν . Τέλος μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν 2 ειδικές κλειστές από το χιόνι :what: . Σήμερα παραμένει μόνο μία η Παύλιανη . Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει καθαριστει
 
Φίλε Colin καλώς ήλθες στο forum και στο subforum του WRC.
Εμαθα ότι στο Ακρόπολις επανέρχεται ο Ταρζάν (η γνωστή ειδική διαδρομή).
Τώρα για τον Colin, το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν του έχουν δώσει για πλάκα το παρατσούκλι McCrash :eye: . Δύσκολο το βλέπω να πετυχαίνει κάτι καλό στην Αργεντινή μια και το ραλί έχει γίνει με τις τελευταίες αλλαγές μάλλον εύκολο και στρωτό και τα Peugeot (λέγε με Marcus/Burnsie) δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εν τω μεταξύ τα Citroen δεν έχουν κάνει στην Αργεντινή ούτε δοκιμές. Αντίθετα έχει σίγουρα καλύτερη τύχη στην Κύπρο αλλά και στο Ακρόπολις όπου περιμένω να γίνει μάχη με τον Martin και το Focus 2003.
Στη Λιλαία τέλειωσε η κατασκευή των κερκίδων 10.000 θέσεων ή φέτος θα είναι χωρίς κερκίδες;
 
Η κερκίδες θα είναι έτοιμες μέχρι τα μέσα του μήνα. Μάλιστα είπαν ότι θα έχει και Parking για 3500 οχήματα. Σχετικά με τον Colin , το McCrash είναι αρκέτα παλίο και φροντίζει να το μην το επιβεβαιώνει τελευταία. Στον τελευταίο αγώνα ήταν άτυχος απλά, ειδικά αν δούμε τον Sainth που όλοι θεώρησαν ότι είχε εγκαταλήψει και ξαφνικά εμφανίστηκε ανέπαφος. Πιστεύω πως θα σε διαψεύσει. ειδικά στην ελλάδα και στην κύπρο. Το Focus πιστεύω οτί έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι την πρώτη νίκη για φέτος ,και ας έδιεξε τα δόντια του στον τελευταίο αγώνο,ειδικά και με τους 2 πιτσιρικάδες (λιγότερο έμπειροι από το περσινό δύδιμο) που έχει στο τιμόνι.
 

Προγνωστικά

  • 14:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 15:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Ολυμπιακός - Ναντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • UEFA Youth League Show
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Νασρ - Αλ Φάιχα
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Πόρτο - Μίλαν
  • 19:30
    Novasports 2HD
    • Νυρεμβέργη - Πάντερμπορν
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Τζένοα - Λάτσιο
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Αλ Αχλί - Αλ Χιλάλ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Παλέρμο - Πάρμα
  • 21:30
    Novasports Start
    • Τενερίφη - Λεγανές
  • 21:45
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Κάλιαρι - Γιουβέντους
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Νις - Λοριάν
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρίο Άβε - Αρούκα
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Περιστέρι
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3326
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Μπασκόνια - Βίρτους Μπολόνια
  • Αύριο 20-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • SoFi NBA Play-In Tournament
  • 06:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Practice 1
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 10:30
    ΑΝΤ1+
    • Formula 1 Shanghai International Circuit Sprint Qualifying
  • 10:40
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 11:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 12:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 500 Porsche Tennis Grand Prix
  • 13:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 14:30
    Novasports 5HD
    • WTA 250 Open Metropole
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 17:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Για αυτο ειμαι εγω εδω...να ενημερωνω για τα παντα :bravo: :ROFLMAO: :p
  • B Forum Bot:
    Ο χρήστης BraShaVa8888 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "|_ Λάϊβ _|" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Infobetakias Forum Bot:
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα λέει με τα Ελληνικά μέσα όπως διάβασα η Πανάθασπορ αποφάσισε να αγοράσει τον Γιάννη Γκούμα της Τουρκίας. Πολύ καλή κίνηση μπράβο :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    Σύμφωνα με τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ πλην του Οστερβόλντε όπου εγχειρίστηκε και του Πέρεζ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Άρα αυτό που περιμένω και περιμένουν το 99% όσων βλέπουν την Fener περιμένουμε την παρακάτω ενδεκάδα

    Λιβακόβιτς

    Οσάγι Σαμουέλ-Τζίκου-Μπεκάο-Καντίογλου

    Ισμαηλ Γιουκσέκ-Φρέντ
    Σιμάνσκι
    Καχβετζί-Τάντιτς
    Τζέκο
    αυτή είναι η εργοστασιακή ρύθμιση της Fener εδώ δεν χρειάζεσαι καν προπονητή όλα λειτουργούν στον αυτόματο
  • PANATHA PANATHA:
    Που το διαβασες αυτο?
  • Ertzan Ertzan:
    σύμφωνα με την beisports τουρκίας είναι δημοσίευμα του sportime λέει
  • Ertzan Ertzan:
    κατηγορήθηκε ο ερωτιάρης για ντόπα? μάλλον το παράκανε με τα βιάγκρα :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    To Sportime εχει πιασει πατο....μην το πιστευεις ποτε...
  • PANATHA PANATHA:
    Εσυ φυσικα γελας αλλα η ιστορια με τον Ιωαννιδη εδειξε μια ακομα φορα ποσο πατο εχουν πιασει τα social....ο καθε ηλιθιος γραφει οτι σαχλαμαρα του ερθει χωρις φυσικα συνεπειες....και παλι καλα που μεσα σε λιγες ωρες αποδειχτηκε η υποθεση μουφα....και δεν τραβηξε
    2-3 μερες....
  • Ertzan Ertzan:
    μα για γέλια είναι η κατάσταση, Στην σήμερον ημέρα δεν απορώ για τίποτα πραγματικά
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 ΤΕΛΙΚΟΣ (20-21/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Στα δικά μου μάτια με την ενδεκάδα που έχει κατεβάσει η Fener και είναι αυτή που έγραψα παραπάνω η Fener κανονικά κερδίζει 2-0 τουλάχιστον όμως επειδή η μπάλα είναι πόρνη που έλεγε και ο Όσιμ όλα όσα βλέπουμε μπορούν να πάνε στράφη (δείτε τα χθεσινά)
  • Ertzan Ertzan:
    Ο Ατζούν έδειξε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλος οπαδός της Fenerbahce είναι και τον αγώνα θα τον δείξει το ελεύθερο TV8 :smk1:
  • Ertzan Ertzan:
    με την είσοδο του Ζάιτς η Fener παίζει με 10 παίκτες αυτήν την στιγμή
  • PANATHA PANATHA:
    Εγω λεω θα πανε στα πεναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    μακάρι
  • Ertzan Ertzan:
    ο Τζίκου κρατάει την άμυνα
  • Ertzan Ertzan:
    αυτην την στιγμή η Fener παίζει με 10 παίκτες
  • Ertzan Ertzan:
    μπαίνει ο Κρούνιτς μάλιστα
  • Ertzan Ertzan:
    αν ο Ολυμπιακός μπορέσει και σκοράρει μαγκιά του πραγματικά, αν χάσει είναι άξιος της μοίρας του
  • Ertzan Ertzan:
    Τώρα ο προπονητής της Fener τα "γάμησε" αλλά σου λέει δεν έρχεται ο Ολυμπιακός οπότε μπορώ να τους βάλω
  • Ertzan Ertzan:
    όπως έγραφα και σε έναν φίλο πέραν Μπατσουάγι δεν θα άλλαξα κανέναν και ας χρειαστεί να τους κοπούν τα πόδια, ίσως αντί Μπεκάο αν τραυματίστηκε να έβαζα Μπονούτσι για τα πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    Krunic, Zaijc, Under, Caglar ότι άχρηστο υπάρχει έβαλε ο ανίκανος
  • Αδιάβροχος Forum Bot:
    Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια.
    Αδιάβροχος Forum Bot: Ο χρήστης Αδιάβροχος ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "υπάρχει ανώνυμο πορτοφόλι ?" στο...