ATP Cup

zorian

IFC#5 Cup winner 2013-14
Μέλος του προσωπικού
Ένα νέο τουρνουά ανοίγει την φετινή αυλαία στο παγκόσμιο τένις. Είναι το ATP Cup, ένα νέο τουρνουά εθνών, κάτι ανάλογο με το Davis Cup, όπως έχει γίνει τώρα. Μόνο που αυτό το τουρνουά γίνεται εξ ολοκλήρου στην Αυστραλία, σε 3 πόλεις. Στο Περθ, στο Σύδνεϋ και στο Μπρισμπέιν θα γίνουν όλοι οι αγώνες μέχρι το άλλο Σ/Κ. Συμμετέχουν 24 χώρες, χωρισμένες σε 6 ομίλους.
Στο Μπρισμπέιν παίζουν οι ομάδες των Α και F ομίλων. Στο όμιλο Α συμμετέχουν οι Γαλλία, Σερβία, Χιλή και Νότια Αφρική. Στον όμιλο F συμμετέχει η εθνική μας, μαζί με τους Καναδά, Γερμανία και τους οικοδεσπότες του τουρνουά, δηλ. τους Αυστραλούς.
Στο Περθ παίζουν οι ομάδες των ομίλων Β και D ομίλων. Στον όμιλο Β συμμετέχουν οι Ιαπωνία, Ουρουγουάη, Ισπανία και Γεωργία και στον όμιλο D οι ΗΠΑ, Ρωσία, Ιταλία και Νορβηγία.
Τέλος, στο Σύδνεϋ αγωνίζονται οι ομάδες των ομίλων C και E. Στον όμιλο C συμμετέχουν οι Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο και Μολδαβία και στον όμιλο Ε οι ομάδες Πολωνία, Αργεντινή, Αυστρία και Κροατία.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί από μία αναμέτρηση (χωρών) σε κάθε όμιλο. Χτες έπαιξαν οι ομάδες των ομίλων C, D και F και σήμερα οι ομάδες των ομίλων Α, Β και Ε.
 
Δυστυχώς η εθνική μας δεν ξεκίνησε καλά χτες, αφού έχασε και στα 3 ματς από τους Καναδούς. Βέβαια, μόνο τον Στέφανο έχουμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά. Ο οποίος έχασε όμως από τον Shapovalov, έστω και δύσκολα, με χαμένα και τα δύο σετ στο tie break (6-7 6-7). Αναμενόμενο ήταν να χάσει και ο Περβολαράκης από τον Auger-Aliassime και χάσαμε και στο διπλό, οπότε 0-3 για την χώρα μας ή αν θέλετε, 3-0 νίκη για τους Καναδούς.
Χτες είχαμε αναμετρήσεις και στους ομίλους C και D. Με το ίδιο σκορ κέρδισαν και οι Αυστραλοί τους Γερμανούς, αφού ούτε ο Zverev κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο απέναντι στον De Minaur.
Στους άλλους δύο ομίλους, οι Νορβηγοί κέρδισαν με 2-1 τους Αμερικάνους και οι Ρώσοι 3-0 τους Ιταλούς στον όμιλο D και 3-0 νίκησαν οι Βέλγοι τους Μολδαβούς και 2-1 οι Βούλγαροι τους Άγγλους στον όμιλο C, αφού πέρα από τη νίκη του Dimitrov (γιατί κι αυτοί έναν Dimitrov έχουν) κατάφεραν να κερδίσουν και το διπλό.
 
Σήμερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Στον όμιλο Α, ο Νόλε κατάφερε να κερδίσει το "καλό χαρτί" των Νοτιοαφρικανών, τον Anderson κι έτσι οι Σέρβοι κέρδισαν με 3-0 τη Νότια Αφρική, ενώ οι Γάλλοι κέρδισαν με 2-1 τους Χιλιανούς.
Στον όμιλο Β, νίκη για τους Ιάπωνες με 3-0 επί της Ουρουγουάης και αναμενόμενη νίκη των Ισπανών με 3-0 επί της Γεωργίας.
Και στον όμιλο Ε, η Αργεντινή κέρδισε 2-1 την Πολωνία και η Κροατία 3-0 την Αυστρία.
 
Το τουρνουά αυτό είναι μια καλή προετοιμασία για το Αυστραλιανό Όπεν και όλες οι ομάδες έχουν κατέβει με τα καλύτερα όπλα τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίζουν για το χαβαλέ οι ομάδες, όλες κυνηγούν αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις.
Βέβαια αυτό "ρίχνει στα τάρταρα" το άλλο τουρνουά που ξεκινάει στην αρχή του νέου έτους, στο Κατάρ. Αλλά αυτό ούτως ή άλλως ΑΤΡ 250άρι είναι. Όμως είχε σημαντικές συμμετοχές κάθε χρόνο. Φέτος να δούμε ποιοι θα πάνε να παίξουν στο Κατάρ.
 
Αύριο (ή καλύτερα απόψε, μετά τα μεσάνυχτα) παίζουν οι ομάδες που ξεκίνησαν χτες το τουρνουά. Η εθνική μας παίζει με τους Γερμανούς, ο Καναδάς με την Αυστραλία (εδώ θα πέσουν κορμιά), οι Ιταλοί με τους Νορβηγούς, οι ΗΠΑ με τη Ρωσία, η Βουλγαρία με τη Μολδαβία και το Βέλγιο με τα αγγλάκια.

Ας κάνω κάποιες στοιχηματικές προβλέψεις για τα ματς της επόμενης ημέρας:
Νίκη των Βέλγων επί των Αγγλών (απ. 2,15)
Auger-Aliassim vs Κύργιος (over 26,5 games) (απ. 2,45)
Κύργιος πάνω από 17,5 άσσους (απ. 1,80)
Τριάδα Fognini-Dimitrov-Khachanov (απ. 3,30)
 
  • Like
Αντιδράσεις: FRAN ZENN
Το ματς του Κυργιου με τον Καναδό αναβλήθηκε, αφού ο Κύργιος δεν θέλησε να συνεχίσει στο τουρνουά και στη θέση του έπαιξε ο John Millman. Οπότε είχαμε επιστροφή από αυτό το παιχνίδι.
Στις άλλες δύο επιλογές μου, αυτοί που δεν περίμενε να κάνουν την λαλακία, αυτοί την κάνανε. Καλά, ο Fognini έτσι κι αλλιώς είναι αναμενόμενο ότι κάπου θα κάνει τις απατεωνιές του αλλά από τον Gofin δεν το περίμενα με τίποτα. Έχασε το ματς με τον Εβανς και χάσανε και το διπλό οι Βέλγοι κι έτσι νίκησε η Αγγλία με 2-1. Οι Ιταλοί κέρδισαν με 2-1 τους Νορβηγούς, παρά την ήττα του Fognini.
Εμείς χάσαμε με 2-1 από τους Γερμανούς και νομίζω δεν έχουμε καμιά ελπίδα πλέον. Οι Αυστραλοί κέρδισαν με 3-0 τους Καναδούς και πήραν προβάδισμα στον όμιλο.
Οι Ρώσοι κέρδισαν 2-1 τους Αμερικάνους και οι Βούλγαροι 2-1 τους Μολδαβούς.
 
Αύριο παίζουν:

για τον Α όμιλο
Νότια Αφρική - Χιλή
Σερβία - Γαλλία

για τον Β όμιλο
Ιαπωνία - Γεωργία
Ισπανία - Ουρουγουάη

για τον Ε όμιλο
Κροατία - Πολωνία
Αυστρία - Αργεντινή

Μου αρέσουν η νίκη της Σερβίας επί της Γαλλίας και η νίκη του Anderson επί του Garin αλλά δεν μου αρέσουν οι αποδόσεις. Ούτε αυτές ούτε (πολύ περισσότερο) οι αποδόσεις για νίκη Κροτίας και Ιαπωνίας....αποχή λοιπόν αύριο και περιμένουμε τις 2 τελευταίες μέρες
 
Όλες οι χτεσινές προβλέψεις ήταν επιτυχημένες αλλά όπως έγραψα, αφού δεν μας έδωσαν τις αποδόσεις τις σωστές, δεν πονταρίστηκαν. Οι Σέρβοι κέρδισαν με 2-1 τους Γάλλους, οι Κροάτες με 2-1 τους Πολωνούς και οι Ιάπωνες με το ίδιο σκορ τους Γεωργιανούς. Νίκες με 3-0 έκαναν οι Ισπανοί κόντρα στους Ουρουγουανούς, οι Αυστριακοί κόντρα στους Αργεντίνους και οι Νοτιοαφρικανοί κόντρα στους Χιλιανούς. Δεν τους πάει τους νοτιοαμερικάνους αυτή η επιφάνεια, θέλουν χώμα ;)
Ας δούμε τι γίνεται στα γκρουπ C,D,F που τελειώνουν αύριο.
Στο γκρουπ C το Βέλγιο έχει μια νίκη με 3-0 επί των Μολδαβών και μια ήττα με 1-2 από τους Αγγλους. Οι Αγγλοι κέρδισαν μεν τους Βέλγους αλλά έχασαν με 1-2 από τους Βούλγαρους. Οι οποίοι Βούλγαροι έχουν κερδίσει με 2-1 και τους Μολδαβούς κι έχουν τον πρώτο λόγο στον όμιλο. Οι Μολδαβοί έχουν χάσει το τραίνο, οπότε μια σίγουρη νίκη των Αγγλών την έχουμε για αύριο.
Στο γκρουπ D οι Ρώσοι κέρδισαν 3-0 τους Ιταλούς και 2-1 τους Αμερικάνους. Οι Ιταλοί, μετά την πρώτη ήττα, κέρδισαν με 2-1 τους Νορβηγούς, οι οποίοι είχαν κερδίσει με 2-1 τους Αμερικάνους. Άρα, έχουμε 2 νίκες Ρωσία, μια νίκη Ιταλία, μία νίκη Νορβηγία, δυο ήττες ΗΠΑ, που φεύγουν για την πατρίδα τους.
Στο γκρουπ F αυτοί που θα φύγουμε είμαστε εμείς (άντε να μείνει ο Τσιτσιπάς για το ΑΟ) αφού έχουμε κάνει δυο ήττες και προβλέπεται τρίτη από τους Αυστραλούς. Που κέρδισαν 3-0 Καναδά και Γερμανία. Οι Γερμανοί έχουν κερδίσει εμάς 2-1 ενώ μας κέρδισαν και οι Καναδοί με 3-0. Γερμανία - Καναδάς είναι η μεγάλη μάχη αύριο, ενώ εμείς θα χάσουμε σίγουρα.
 
Οι δυο Ρώσοι, Khachanov και Medvedev, δεν δίνονται ούτε καν σε αποδόσεις που βλέπονται. Οι ιταλοί δίνονται αουτσάιντερ απέναντι σε μια αδιάφορη αμερικάνικη ομάδα, αλλά μένει να δούμε τι θα κάνουν πρώτα οι νορβηγοί κόντρα στη Ρωσία. Επειδή λογικά θα χάσουν και οι ιταλοί θα κυνηγήσουν την δεύτερη θέση ίσως αξίζει το 3,50 στον Travaglia και το 2,10 στον Fognini.
Γερμανία - Καναδάς θα πέσουν κορμιά. 50-50 οι αποδόσεις στο ματς Struff vs Auger-Aliassime και μάλλον θα πάω με τον Γερμανό, αφού ο Zverev που παίζει μετά δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι (2 ήττες έχει στα 2 ματς).
Ο Εβανς λογικά θα πρέπει να κερδίσει για να μην κριθεί η αναμέτρηση Αγγλία-Μολδαβία στο διπλό και ο Darcis το ίδιο γιατί μετά ο Gofin παίζει με Dimitrov και είναι ζόρικα. Αυτή η δυάδα δίνει 1,85 στον stoiximan και θα παιχτεί...
 
Τελικά όντως οι δύο ιταλοί άξιζαν το ποντάρισμα. Κέρδισαν και οι δύο και οι αποδόσεις ήταν σούπερ!
Η δυάδα πήγε άκλαφτη αφού ο Darcis δεν έκανε το καθήκον του, αλλά κέρδισε μετά ο Goffin και οι Βέλγοι κέρδισαν και το διπλό και πήραν νίκη με 2-1 κόντρα στους Βούλγαρους.
3-0 οι άγγλοι τους μολδαβούς, 3-0 εμάς η Αυστραλία, 3-0 οι ρώσοι τους νορβηγούς και 3-0 οι ιταλοί τα αμερικανάκια. Με 2-1 κέρδισε ο Καναδάς τη Γερμανία.
Οι Αυστραλοί και οι Ρώσοι, με 3 νίκες έκαστοι, πέρασαν στους 8. Στον άλλο όμιλο έγινε μύλος η υπόθεση, αφού οι βούλγαροι, μετά την ήττα από τους βέλγους, μένουν εκτός κι ας είχαν 2 νίκες μέχρι χτες. Περνάει η Αγγλία με δυο νίκες καθώς είναι καλύτερη στα σετ και οι βέλγοι ελπίζουν να περάσουν ως καλύτεροι δεύτεροι.
 
Αύριο (απόψε, μετά τα μεσάνυχτα, ξεκινάνε τα πρώτα ματς) θα γίνουν οι αναμετρήσεις:

Group A
Σερβία - Χιλή
Γαλλία - Νότια Αφρική

Η δύσκολη μάχη είναι η δεύτερη. Οι γάλλοι πρέπει να κερδίσουν για να περάσου μπροστά από τους αφρικανούς με 2 νίκες και να ελπίζουν ως καλύτεροι δεύτεροι (με την προϋπόθεση ότι θα νικήσει η Σερβία)

Group B
Ισπανία - Ιαπωνία
Γεωργία - Ουρουγουάη

Ιαπωνία - Ισπανία είναι η μεγάλη αναμέτρηση, αφού έχουν από 2 νίκες μέχρι τώρα. Οι άλλες δύο έχουν από 2 ήττες οπότε είναι αδιάφορες. το δεκάρι στην Ιαπωνία είναι πρόκληση

Group E
Αυστρία - Πολωνία
Κροατία - Αργεντινή

2 νίκες οι Κροάτες, από μία Αργεντινή και Αυστρία. Λογικά η Αυστρία θα κάνει και 3η νίκη απέναντι στους αδιάφορους Πολωνούς. Η Αργεντινή άμα κερδίσει θα έχουμε κάτι ανάλογο με τον όμιλο C και θα παίξουν ρόλο τα σετ.
 
Οι Γάλλοι τελικά έχασαν κι έμειναν εκτός. Οι Σέρβοι κέρδισαν 2-1 τη Χιλή και πέρασαν πρώτοι από τον 1ο όμιλο. Οι Ισπανοί κέρδισαν με 3-0 τους Ιάπωνες και πήραν την πρώτη θέση στο 2ο όμιλο. Η Γεωργία κέρδισε με 2-1 την Ουρουγουάη (έτσι, για την ιστορία, αφού δεν είχε ουσία η αναμέτρηση). Η Πολωνία κέρδισε με 2-1 και τους άφησε εκτός τους Αυστριακούς, ενώ η μεγάλη έκπληξη έγινε από τους Αργεντίνους, που κέρδισαν 3-0 την Κροατία και πέρασαν πρώτοι από τον 5ο όμιλο, αφήνοντας τους Κροάτες εκτός.
Οπότε, οι ομάδες που πέρασαν είναι: οι Σέρβοι πρώτοι από τον 1ο όμιλο, από τον 2ο όμιλο οι Ισπανοί. Από τον 3ο όμιλο οι Άγγλοι και οι Βέλγοι ως η πρώτη καλύτερη 2η κατάταξη. Από τον 4ο όμιλο οι Ρώσοι. Από τον 5ο όμιλο η Αργεντινή, από τον 6ο όμιλο οι Αυστραλοί κι από τον ίδιο όμιλο οι Καναδοί ως η δεύτερη καλύτερη 2η κατάταξη.

Οι αναμετρήσεις που προκύπτουν στην 8αδα είναι:
Αγγλία - Αυστραλία
Αργεντινή - Ρωσία
Σερβία - Καναδάς
Βέλγιο - Ισπανία

Οι δυο πρώτες αναμετρήσεις γίνονται αύριο και οι άλλες δύο μεθαύριο.
 
Πέρασαν τα φαβορί σήμερα (Αυστραλία & Ρωσία) και λογικά θα περάσουν κι αύριο τα φαβορί (Σερβία & Ισπανία) αλλά δεν ασχολήθηκα καθώς οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλά και δεν αξίζει τον κόπο. Θα δούμε αν στους ημιτελικούς θα έχει κάτι που να αξίζει
 
Mε νίκες, 3-0των Σέρβων επί των Ρώσων (που δεν το περίμενα, ειδικά 3 στα 3) και των Ισπανών επί των Αυστραλών (ούτε κι εδώ το 3 στα 3) προέκυψε το ζευγάρι του τελικού, που θα διεκδικήσουν αύριο το πρώτο ATP cup.
Η μεγάλη αναμέτρηση αύριο είναι βέβαια μεταξύ του Nadal και του Djokovic, αλλά το προβάδισμα θα προκύψει από το πρώτο ματς του Lajovic με τον Bautista Agut. Μόνο και μόνο για την απόδοση, που δεν στέκει πουθενά για πουθενά, αξίζει να παίξουμε υπέρ του Σέρβου στο 3,50 και μετά υπέρ του Nadal στο 2,75.
 

Προγνωστικά

  • 14:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπρίστολ Σίτι - Λέστερ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Ρέξαμ - Μάνσφιλντ
  • 17:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Νόριτς - Πλίμουθ
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Μπλάκμπερν - Ίπσουιτς
  • 20:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Μπενφίκα - Σάβες
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Αλ Έτιφακ - Αλ Αχλί
  • 21:30
    Novasports Start
    • Μπούργος - Εσπανιόλ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Κάδιθ - Γρανάδα
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Λιλ - Λανς
  • 22:00
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Γουότφορντ - Λιντς
  • 22:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Εστρέλα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • 19:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Μπούρσασπορ - Τόφας
  • 19:45
    Novasports 5HD
    • Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου
  • 19:45
    Novasports 6HD
    • Μπεσίκτας - Μπουργκ
  • 20:55
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA Action 2023-24 Ε3323
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Λόντον Λάιονς - Παρί
  • 21:30
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
  • 21:30
    Novasports Prime
    • Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ιντιάνα Πέισερς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 01:05
    • NC State - Marquett
  • 01:35
    Novasports 5HD
    • Gonzaga - Purdu
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Σαν Αντόνιο Σπερς - Νιου Γιορκ Νικς
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 07:15
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 08:30
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 09:25
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • WRC 2024
  • 16:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Παναθηναϊκός - Μίλων
  • 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Premier Padel Tour 2024
  • 20:15
    ΕΡΤ3
    • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • Αύριο 30-03-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    Είδες ριπλέι?
  • Ertzan Ertzan:
    ναι
  • PANATHA PANATHA:
    Η Φενέρμπαχτσε επιθυμούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι της 7ης Απριλίου με την Γαλατάσαραϊ για το τουρκικό Super Cup ελέω... Ολυμπιακού, όμως το συγκεκριμένο αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
  • PANATHA PANATHA:
    Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF) ενημερώσε και τους δύο συλλόγους πως
    αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος των ομάδων.
  • Ertzan Ertzan:
    Θα το έγραφα το πρωί αλλά από το κινητό δεν ήρθε. Οι αλλόθρησκοι όπως ήταν φυσιολογικό είπαν πως δεν θα δεχτούν την αναβολή του αγώνα. Οι δικοί μας έκαναν αίτηση για αναβολή και απότι διάβασα έλεγαν να γίνει ο αγώνας με την λήξη του πρωταθλήματος όμως η Ομοσπονδία που έχει χεστεί πάνω της και ακόμα να βγάλει την απόφαση για τις "τιμωρίες" δεν το έκανε αποδεκτό.
  • Ertzan Ertzan:
    Η Fenerbahce είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους πόντους στην Ευρώπη αλλά δεν το βλέπουν έτσι δεν πειράζει όμως είναι μεγάλος ο θεός
  • PANATHA PANATHA:
    Δειχνει ο ΑΝΤ1 F1 την Κυριακή το πρωι??
  • Ertzan Ertzan:
    Νομίζω μόνο το plus θα το έχει
  • PANATHA PANATHA:
    ρε τα λαμογια....
  • Ertzan Ertzan:
    είχε προσφορά μέσω της ΔΕΗ για 9 μήνες δωρεάν πριν 1 μήνα
  • PANATHA PANATHA:
    ναι το ξερω....
  • PANATHA PANATHA:
    κ μαγνητοσκόπηση το δείχνει ο Αντ1 το ελεύθερο κανάλι στης 17:00
  • PANATHA PANATHA:
    Αγγλία - Βραζιλία 0-0 στο 36......Over 0,5 στο πρωτο μερος
  • PANATHA PANATHA:
    Απόδοσ
    η @31.0
  • M Forum Bot:
    Ο χρήστης MrChow ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Maurice Moss Tips" στο Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.
  • Ertzan Ertzan:
    συνεχίζει η προσφορά της ΔΕΗ για Αντέννα plus νομίζω μέχρι 14 Απριλίου
  • Ertzan Ertzan:
    Λίγες μέρες πριν την συνέλευση της Fenerbahce βγήκε στην φόρα η συνάντηση που είχε ο Hugh Dallas με τους διαιτητές και οι συνομιλίες για τον αγώνα Galatasara-Antalyaspor όπου εκεί ο διαιτητής του VAR παραδέχεται πως έκανε λάθος στο πέναλτι που πήρε ο παίκτης της Γαλατσαραϊ όπου στην ουσία το είπε πως "βούτηξε" ο παίκτης στην μικρή επαφή που είχε που δεν ήταν για πέναλτι. Γι'αυτήν την φάση είχε μιλήσει και ο Πρόεδρος μας όπου είπε αυτά που συμβαίνουν και η Ομοσπονδία τον έβγαλε ψεύτη, ωραία πράγματα
  • S Forum Bot:
    Ο χρήστης std157489 ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Φοιτητική Έρευνα για το Λιανικό Εμπόριο" στο Καφενείο.
  • PANATHA PANATHA:
    Μονο ο Τζαβελας θα μπορουσε να φαει κοκκινη καρτα χωρις να παιζει....πραγματικα ειναι ηλιθιο το παιδι...
  • Ertzan Ertzan:
    το είχε παίξει στοίχημα γι'αυτό :p
  • PANATHA PANATHA:
    Πραγματικα απορω....αφου σε καθε ματς ειναι με νευρα γιατι δεν το κοβει το ρημαδι και να ξεκινησει το ψαρεμα....
  • PANATHA PANATHA:
    Σε λιγο θα το καρφωσει ο Φωτης....
  • PANATHA PANATHA:
    Δεν γινονται αυτα....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "Κύπελλο IFC#15 Ημιτελικός (30-31/3/2024)"...