Χρησιμοποιείτε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να μην εμφανίζεται σωστά αυτός ή άλλοι ιστότοποι. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης .
Ο Μπαενα μάλλον θα κερδίσει ακομα κι αν χάσει το 1ο σετ. σερβίρει για να παραμείνει στο 1ο σετ 5-6 ενω χρειάστηκε στο 4-5 να σώσει και σετ ποιντ με μεγάλο 2ο σερβις.
Εγώ διαβάζω ειδήσεις και σήμερα διάβασα πως το γήπεδο της ΑΕΚ πήρε λέει προσωρινή άδεια λειτουργίας για άλλους 6 μήνες λέει. Καλά φτιάξανε γήπεδο αυθαίρετο? Αλλά λογικό με Πρόεδρο Αλ Καπόνε εδώ έφτιαξε το γήπεδο με λεφτά άλλων στο αυθαίρετο θα κολλούσε?
Το ήξερα πως με νιώθεις. Αυτό με τις Εθνικές έχω αλλεργία θα πρέπει να το αλλάξουν να στείλουν παίκτες από τις ρεζέρβες στις Εθνικές και οι ομάδες να παίζουν κανονικά με τους βασικούς,
Πες το αφεντικό σου να μειώσει την μαρμαρόσκονη, να σταματάει να αγοράζει Μερσεντές και να μυξοκλαίει κιόλας, να σταματήσει να τρώει στην μαγειρική απάτη που λέγεται Salt Bae πως στο διάολο λέγεται χρυσές μπριζόλες και τον κλείνει άνετα άσε που και εμείς έχουμε ανάγκη από νέους πελάτες-προπονητές, στο 12-0 πόσοι το τίμησαν το σερί οεο
εισαι φαν βλεπω της προεδράρας....καλα κανεις....που παρακολουθεις τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ dpg....σημερα διαβαζα κατι άρθρα - σχολια που ελεγαν για τον Αταμαν οτι παιζει για Παναθα.....αλλα δεν ηξερα το βασικο...αν τελειωνει το συμβολαιο....
Επειδή διάβασα και εγώ γι'αυτό το είπα. Φέτος λήγει. Κοίτα κακά τα ψέμματα πιστεύω κούρασε ίδιο ρόστερ και φέτος δεν ξέρω αλλά ας το πούμε "ξεφούσκωσε" η ομάδα
Έχω ακούσει και από άλλο ομοϊδεάτη σου πως του χρόνου θα τους "σκίσετε" λέει όλους αλλά αυτό που λες στο τέλος "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι"
Για να τους "σκισουμε" θες μια ομαδα καινουργια σε σχεση με την φετινη.....αντε να κρατησει τους Ελληνες...αν λοιπον μετα θες 6-7 μεταγραφες παιζει ρολο το μπατζετ και φυσικα να δουμε μετα ποσοι παιχταραδες ειναι ελευθεροι και θα πρεπει να κοντραρει μετα αλλες 5-6 ομαδες για να τους υπογραψει....και μεσα σε ολα αυτα....με χαλαει τρελα που γινεται ντορος πως θα τους "σκίσουμε" ενω εχουμε Μαρτιο......πρωτον δημιουργεις μεγαλες προσδοκιες και αν αντι για Σαρας μεινει ας πουμε ο Σερελης θα γκρινιαζουν ολοι και δευτερον
γιατι να μην μιλας και να τους πιασεις στον υπνο....
Για τις μεταγραφές πρέπει να δουν και ποιος είναι ο προπονητής. Άλλο να έχεις στον πάγκο έναν προπονητή με όνομα που άλλο κίνητρο δίνει στους παίκτες που θα έρθουν και άλλο να έχεις έναν Σερελη στον πάγκο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξατομικεύσει το περιεχόμενο, να προσαρμόσει την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένο εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συναινείτε στη χρήση των cookie μας.