Betshop και πληρωμη!

jeronimo1821

Member
6 Οκτ 2022
28
36
13
Αιγιο
Καλησπερα σε ολους η σημερινη μου εμπειρια με την εν λογο εταιρια ηταν απογοητευτικη...πριν απο 2-3 μερες ειχα παιξει στο καζινο γυρω στα 10Ε τζιρο και μου εμειναν κερδιζοντας αλλα και χανοντας στο τελος 5Ε στο λογαριασμο...Αποφασισα λοιπον οτι θελω να μην ρισκαρω αλλο τα χρηματα μου και κατεθεσα 5Ε ωστε να συμπληρωθει το ποσο ελαχιστης αναληψης των 10ε μεσω paysafe...Κανω λοιπον το αιτημα και μου απορριπτει την αναληψη...μιλαω με την εξυπηρετηση και η απαντηση τους ηταν οτι πρεπει να κανω τζιρο 5ε ωστε να μπορω να κανω αναληψη....ενω πριν απο 2 μερες εκανα τζιρο 10ε μιλαμε για μικροποσα τωρα αλλα δεν παιζω ετσι κι αλλιως πολλα....αυτο που δεν κατανοω ειναι οτι αν κανω καταθεση 1000ε θα πρεπει να κανω τζιρο 1000ε ωστε να μπορω να τα παρω;;

Να αναφερω οτι ακριβως το ιδιο εκανα και σε μια αλλη εταιρια και σε 5' ειχε γινει η αναληψη μου.
Περιεργα πραγματα...και πραγματικα αντε να εχω κερδισει 50ε απο την Betshop!

Αν εχετε κατι να μου πειτε σας περιμενω εγω απλα ηθελα να το πω στην κοινοτητα ωστε να ξερει και αν κανω λαθος σας ακουω!

Καλησπερα σε ολους η σημερινη μου εμπειρια με την εν λογο εταιρια ηταν απογοητευτικη...πριν απο 2-3 μερες ειχα παιξει στο καζινο γυρω στα 10Ε τζιρο και μου εμειναν κερδιζοντας αλλα και χανοντας στο τελος 5Ε στο λογαριασμο...Αποφασισα λοιπον οτι θελω να μην ρισκαρω αλλο τα χρηματα μου και κατεθεσα 5Ε ωστε να συμπληρωθει το ποσο ελαχιστης αναληψης των 10ε μεσω paysafe...Κανω λοιπον το αιτημα και μου απορριπτει την αναληψη...μιλαω με την εξυπηρετηση και η απαντηση τους ηταν οτι πρεπει να κανω τζιρο 5ε ωστε να μπορω να κανω αναληψη....ενω πριν απο 2 μερες εκανα τζιρο 10ε μιλαμε για μικροποσα τωρα αλλα δεν παιζω ετσι κι αλλιως πολλα....αυτο που δεν κατανοω ειναι οτι αν κανω καταθεση 1000ε θα πρεπει να κανω τζιρο 1000ε ωστε να μπορω να τα παρω;;

Να αναφερω οτι ακριβως το ιδιο εκανα και σε μια αλλη εταιρια και σε 5' ειχε γινει η αναληψη μου.
Περιεργα πραγματα...και πραγματικα αντε να εχω κερδισει 50ε απο την Betshop!

Αν εχετε κατι να μου πειτε σας περιμενω εγω απλα ηθελα να το πω στην κοινοτητα ωστε να ξερει και αν κανω λαθος σας ακουω!
Ε Καντα μωρέ κι εσύ 5€ είναι. Μπορεί να βγεις με περισσότερα στη τελικη

Ε Καντα μωρέ κι εσύ 5€ είναι. Μπορεί να βγεις με περισσότερα στη τελικη
το θεμα δεν ειναι το μεγεθος του ποσου αλλα η κοροιδια...κανονικα οταν καταθετεις καπου χρηματα μπορεις να τα παρεις πισω οποτε θες με τον ιδιο τροπο που τα κατεθεσες...εδω ομως μιλαμε για εκμεταλευση!!
Προφανως και δεν κανω ξεπλημα με 5ε αν ειναι δυνατον!ουτε καν συστηματικες δεν ειναι αυτες οι κινησεις οποτε απλα ειναι στοχευμενο!κι αν υπαρχει εστω και ενας που ειναι υπευθυνος γι αυτη την συμπεριφορα τον περιμενω να απαντησει!!αλλα ουτε καν!!!

• Like
Αντιδράσεις: joker9424
το θεμα δεν ειναι το μεγεθος του ποσου αλλα η κοροιδια...κανονικα οταν καταθετεις καπου χρηματα μπορεις να τα παρεις πισω οποτε θες με τον ιδιο τροπο που τα κατεθεσες...εδω ομως μιλαμε για εκμεταλευση!!
Προφανως και δεν κανω ξεπλημα με 5ε αν ειναι δυνατον!ουτε καν συστηματικες δεν ειναι αυτες οι κινησεις οποτε απλα ειναι στοχευμενο!κι αν υπαρχει εστω και ενας που ειναι υπευθυνος γι αυτη την συμπεριφορα τον περιμενω να απαντησει!!αλλα ουτε καν!!!
Ιστοριες απο τα προιστορικα χρονια
Μιλαμε τωρα για εποχες 2005-2010 καπου εκει....Ηταν οι εποχες που Νετελλερ και Σκριλλ/Moneybookers προσπαθουσαν να γινουν το νουμερο 1 τροπος καταθεσης στις στοιχηματικες. Βασικα η σκριλλ το εκανε
Τα χριστουγεννα εβγαζαν ενα promotion απο 21 Δεκεμ-3 Γεναρη κατι τετοιο
Πρεπει την πρωτη φορα που το εβγαλαν να ηταν 2% σε ολες τις καταθεσεις (εγω προλαβα το 0,8%)
Αυτοι που γνωριζαν και ειχαν το know how επαιρναν κεφαλια!!!
Εκαναν μαζικα καταθεσεις....ειχες ενα κεφαλαιο 100.000 το σπαγες η' με την μια το εριχνες στην 365 WH Ladbrokes Betfair οπου ηθελες...το εβαζες το εβγαζες....ξανα και ξανα και ξανα και ξανα μεχρι να τελειωσει το promo. Βασικα 365 γιατι τα εδινε τα λεφτα πισω με την μια και δεν αργουσε...
Δηλαδη στην ουσια εβαζες εβγαζες και δημιουργουσες λεφτα.....

Οι εταιριες αντεδρασαν.... και εκει μπηκε ο κανονας που αναφερεσαι. Εφοσον εβαλες θα τα παιξεις μια φορα
Φυσικα ουτε αυτο μας σταματησε τις επομενες χρονιες γιατι τα ριχναμε σε αρμπ του 0,2-0,1% κοντρα στην fair ισα ισα να καλυπτεις το comission. Ξανα καταθεση ξανα αναληψη και παει λεγοντας
Ολο αυτο σταματησε οταν εκοψαν το Χριστουγεννιατικο προμο

Αν θυμαμαι καλα εγω το προλαβα 2 χρονιες. Υπαρχουν αλλοι που περιμεναν τα χριστουγεννα μονο για αυτο
Ισως γινεται και τωρα.....υπαρχουν καρτες που δινουν cashback για τις καταθεσεις αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως τα παλια χρονια

Προγνωστικά

• 18:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Αλ Ταΐ - Αλ Νασρ
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Αμβούργο - Φορτούνα Ντίσελντορφ
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Αλ Χιλάλ - Αλ Σαμπάμπ
  • 21:30
    Novasports 3HD
    • Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
  • 21:45
    Novasports 2HD
    • Στρασβούργο - Λανς
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Λεγανές - Φερόλ
    COSMOTE SPORT 3 HD
    • Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Σάντερλαντ
    Novasports Prime
    • Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη
  • 22:15
    COSMOTE SPORT 2 HD
    • Μπενφίκα - Πόρτο
  • 17:00
    ΕΡΤ3
    • Περιστέρι - Ολυμπιακός
  • 20:30
    ΕΡΤ3
    • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μανρέσα - Ρεάλ Μαδρίτης
  • Αύριο 30-09-2023
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2022-23
  • 04:30
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Ντάλας Γουίνγκς - Λας Βέγκας Έισις
  • 07:10
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 07:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 08:00
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 08:55
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 09:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 11:00
    Novasports 6HD
    • Μαρία Σάκκαρη - Καρολίν Γκαρσία
  • 11:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP 500 2023
  • 14:35
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • 16:25
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • WRC 2023
  • Αύριο 30-09-2023
  • 02:35
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto3 2023
  • 03:20
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • Moto2 2023
  • 04:05
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
  • 04:45
    COSMOTE SPORT 5 HD
    • MotoGP 2023
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • PANATHA PANATHA:
    το καρφωσε....ΑΕΚ 2-1....
  • Ertzan Ertzan:
    με πέναλτι
  • Ertzan Ertzan:
    ήταν έκλεισε μεταγραφή ο παίκτης του Ατρομήτου
  • PANATHA PANATHA:
    Τι φαση που οι παρατρεχαμενοι στους παγκους κανουνε μανουρες και τρωνε καρτες....λες και δεν θα παίξουν στο επόμενο ματς....
  • PANATHA PANATHA:
    Στο Live κατι εκανα....αλλα στα pre game 0/4.....
  • Ertzan Ertzan:
    Σε άλλα νέα η γυναικεία ομάδα της ομαδάρας μου κέρδισε την Λυών στο Σούπερ Καπ 109-52 :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οι άλλες με παίχτη λιγότερο έπαιζαν??
  • PANATHA PANATHA:
    Σημερα μου έδωσα ρεπο και δεν έκανα εγραψα τιποτα
    ....απο τα βραδινα ματς βλέπω Χόφενχάιμ - Ντόρτμουντ μια ωραια ισοπαλία με σκορ 1-1, στο Μπενφίκα - Πόρτο goal - goal και εύκολα κόκκινη κάρτα, στο Γαλλικό Στρασβούργο - Λανς θα πήγαινα στο 1Χ & GG (σκοράκια 1-1 /2-1) και στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη πολύ ωραίο το " να σκοράρει ο Λέβα και να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Ράμος" της Stoiximan στις Super Ενισχυμένες Απόδόσεις με απόδοση 4.65 ενώ σε σημείο πιστευω πως η Σεβίλλη δεν θα χάσει.....εξαιρετικό το Χ2 & Over 3,5 με απόδοση 8.75
  • Ertzan Ertzan:
    Παραδοχή από την ΚΕΔ: Μπήκαν λάθος οι γραμμές στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου - Στον «πάγο» ο Παπαπέτρου

Ωραία πράγματα
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι αλλα μετά ειπαν πως και σωστα να εμπαιναν μαλλον ήταν οφσάιτ...αντε βγαλε άκρη....κατι σαν το ολίγον έγκυος
  • PANATHA PANATHA:
    Το άλλο το ειδες....Απίθανο κι όμως ελληνικό! Μετά από μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ διαπιστώθηκε πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο στο ΟΑΚΑ.
  • Ertzan Ertzan:
    Την περασμένη βδομάδα το ΑΟΞ-Κιμμέρια έγινε χωρίς οπαδούς γιατί λέει το γήπεδο δεν είχε ανανεωμένη άδεια πυρασφάλειας, δηλαδή όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε ενώ τώρα δεν είχε ότι να ναι αθάνατη Ελλάδα
  • Ertzan Ertzan:
    Λογικό είναι να μην συντηρείται το ΟΑΚΑ και το στέγαστρο γιατί να το συντηρήσουν όταν κάθε 2500 χρόνια γίνονται Ολυμπιακοί αγώνες
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι αλλά προχθές μαζεύτηκαν καμια 60000 ανθρωποι εκει...δηλαδή πρώτα έγιναν αγώνες και μετά έγινε οι έλεγχοι?
  • Ertzan Ertzan:
    πάντα έτσι γίνεται σε όλα τα μέτωπα, πάρε και με τις πλημμύρες πρώτα βουλιάζουν όλα και πνίγονται όλοι και μετά βλέπουμε το πρόβλημα
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν έχεις καταλάβει πως από τύχη ζούμε? Όταν μας εγκαταλείψει η τύχη τότε θα πεθάνουμε
  • PANATHA PANATHA:
    Και μεσα σε ολα θα ψάχνει γήπεδο και η Παναθα για το Europa...
  • Ertzan Ertzan:
    Γιατί στην Λεωφόρο δεν μπορεί? Άσε που να θυμάμαι καλά πρέπει να δηλώσεις και εναλλακτικό γήπεδο
  • PANATHA PANATHA:
    Ναι την εχει δηλωσει....αλλα αλλο εκει με 13.000 ειστηρια και αλλο στο ΟΑΚΑ με 60.000.....
  • animusbet animusbet:
    Εντάξει,αν δεν μπορούμε να παίξουμε στο ΟΑΚΑ και δεν είναι κατάλληλη και η Λεωφόρος τότε ας παίξουμε στο εξοχικό μας:bask:
  • Ertzan Ertzan:
    ποιο εξοχικό ρε 54-19 σε έχω
  • Ertzan Ertzan:
    Μεγάλο καφενείο η Σάλκε
  • animusbet animusbet:
    εγώ δεν ανέφερα γήπεδο Ερτζάν,καταλαβαίνω όμως την αγωνία σου:twis:
  • PANATHA PANATHA:
    Σάλκε την ειχα σε κάποια
    παρολί με τα μακροχρόνια για άνοδο....που να φανταστω πως θα κανει αγώνα να σωθελι...
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20: 3η Aγωνιστική" στο Διαγωνισμός I.F.C..
    Ertzan Forum Bot: Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20: 3η Aγωνιστική" στο Διαγωνισμός...