Καλημέρα. Προχθές έλαβα κ εγώ μέιλ πως έχω πιστωτικό υπόλοιπο. Αρχικά έχω να συνδεθώ στο συγκεκριμένο περισσότερο από δύο χρόνια χρόνια και συνεπώς δεν θυμάμαι το username που ζητούν για την αίτηση ούτε αν κ τι υπόλοιπο έχω. Έχουν αναρτηθεί τα ποσά των παικτών κ έχει για λίγο πάνω από 55.000 παίκτες υπόλοιπο 0,12. Οπότε στο σύνολο βγαίνει αρκετά μεγάλο ποσό κ θέλουν να τα επιστρέψουν. Δηλαδή αν έχω αυτό το υπόλοιπο ζητάνε τον λογαριασμό μου να το καταθέσουν; Απορία εκφράζω γίνεται αυτό, έμβασμα 0,12 σεντς;Προσπαθούμε να μπούμε στην εφαρμογή και να δούμε αν έχουμε υπόλοιπο για ανάληψη και βλέπουμε την ανακοίνωση της εταιρείας που τα βάζει με την εφορία.
Ναι προφανώς και είναι το καταλαβαίνω , τώρα εφόσον κάνω την αίτηση και αφού ζητούν τραπεζικό λογαριασμό θέλω δεν θέλω θα τα βάλουν. Δεν θυμάμαι καθόλου αν είχα μέσα μόνο κάτι παράπονα που τους έκανα με κάτι limits που μου έβαζαν θυμάμαι.Ειναι υποχρεωμένοι να το κανουν. Τωρα αν θες να μπεις στην διαδικασία να παρεις 12 λεπτα εσυ αποφασίζεις.
Δεν έχω mail τους τα σβήνω γενικότερα. Θα ξεκινήσω την αίτηση να δω αν προχωρήσει χωρίς αυτό. Σε ευχαριστώ@Mary Αν ξεκινήσεις την διαδικασία θα δεις και το υπόλοιπο σου και αν θες συνεχίζεις. σχετικα με το urername σου ψάξε στα mail σου να δεις σε ποιο έχεις δεχθεί αλληλογραφία απο την διεύθυνση [email protected] ψάξε για email εκείνης της περιόδου και στις προωθήσεις (freebet freespin) γραφεί Αγαπητέ tarzan 669...
Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο,επικοινώνησα με την εεεπ και μου έδωσαν το username μου.Τελικά χωρίς το username δεν προχωράει η αίτηση.
Μια από τα ίδια. Όταν κάνω κλικ στον σύνδεσμο για παρακολούθηση της πορείας της αίτησης με πετάει στην αρχική σελίδα καταγγελιών. 7 Ιανουαρίου έκανα την αίτηση και δεν έχω λάβει τα χρήματα.ειχα 1200ευρω εκανα την αιτηση. ας ενημερωνουμε ο ενας τον αλλον για την πορεια των αιτησεων μας. εγω παντως πατησα πανω στο λινκ που λεει ελεγξε την πορεια της αιτησης σου και δεν με πηγε πουθενα. ας γραψει κανενας αλλος τι του βγαζει στο συγκεκριμενο λινκ. θα το βρειτε στα εμαιλς που σας εστειλαν με την ολοκληρωση της αιτησης
Παιδιά αυτό το link, που το βρήκατε; Δεν υπήρχε τέτοιο link όταν μου στάλθηκε το email της αίτησης.Μια από τα ίδια. Όταν κάνω κλικ στον σύνδεσμο για παρακολούθηση της πορείας της αίτησης με πετάει στην αρχική σελίδα καταγγελιών. 7 Ιανουαρίου έκανα την αίτηση και δεν έχω λάβει τα χρήματα.
αφου ολοκληρωσεις την αιτηση σου στλενουν ενα εμαιλ που λεει "παρακολουθησε τη πορεια της αιτησης"Παιδιά αυτό το link, που το βρήκατε; Δεν υπήρχε τέτοιο link όταν μου στάλθηκε το email της αίτησης.
Αυτό το email δεν το πήρα ποτέ. Το τελευταίο ήταν για την "Επιβεβαίωση υποβολής αιτήματος" που έπρεπε να κάνω validate στο σύνδεσμο τους.αφου ολοκληρωσεις την αιτηση σου στλενουν ενα εμαιλ που λεει "παρακολουθησε τη πορεια της αιτησης"
Κανονικά μετά την υποβολή της αίτησης έπρεπε να σου έχει έρθει και ένα ακόμα mail με τίτλο επιτυχής υποβολή αίτησης. Σε αυτό το mail περιέχεται και ο Αριθμός Πρωτοκόλλου της καταγγελίας(αίτησης) , όπως και το link παρακολούθησης της πορεία της αίτησης( το οποίο δεν λειτουργεί).Αυτό το email δεν το πήρα ποτέ. Το τελευταίο ήταν για την "Επιβεβαίωση υποβολής αιτήματος" που έπρεπε να κάνω validate στο σύνδεσμο τους.
Καλησπέρα. Το email για την αίτηση επιστροφής χρημάτων στάλθηκε και σε εμένα στις 7 Ιανουαρίου.Πλέον έχει περάσει ο μήνας της προθεσμίας που δώσανε για τις αιτήσεις.Οπότε σιγουρεύτηκαν οτι δεν υπάρχει και δεύτερη αίτηση χρημάτων για τον ίδιο λογαριασμό.Ευελπιστώ τις επόμενες ημέρες(εως τελη του μήνα) να πάρουμε όλοι τα χρήματα μας που απο το καλοκαίρι τα περιμένουμε!Κανονικά μετά την υποβολή της αίτησης έπρεπε να σου έχει έρθει και ένα ακόμα mail με τίτλο επιτυχής υποβολή αίτησης. Σε αυτό το mail περιέχεται και ο Αριθμός Πρωτοκόλλου της καταγγελίας(αίτησης) , όπως και το link παρακολούθησης της πορεία της αίτησης( το οποίο δεν λειτουργεί).