Betsson - μη διευθετηση στοιχηματος

• Εκκινητής θέματος Εκκινητής θέματος Tnskft
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Tnskft

New Member
10 Φεβ 2025
3
4
3
Καλησπερα. Διαβαζα διαφορες ομορφες ιστοριες εδω μεσα για αυτην την εταιρεια, ε, ηρθε λοιπον και η δικη μου σειρα μου να την πατησω. Μπαινω που λετε χθες να παιξω και σ' αυτην ενα στοιχημα στη Serie D Ιταλιας, γιατι στον Στοιχημαν δεν μπορουσα να πονταρω οσα ηθελα λογω λιμιτ και δεν το εβρισκα αλλου αυτο το ματς. Ληγει ο αγωνας 5 και το απογευμα, το πιανω, ο Στοιχημαν με πληρωνει γρηγορα, η Betsson το εχει ακομα ανοιχτο. Στο τσατ λενε συνεχεια οτι η αθλητικη τους ομαδα περιμενει τα επισημα αποτελεσματα και οτι αμα εχω λινκς να τους τα στειλω... Και να σκεφτειτε οτι μιλαμε για μολις 100 ευρω επιστροφη και οτι απεφευγα να παιρνω την οποιαδηποτε προσφορα ή μπονους γιατι ξερω τι λαμογια ειναι... Η εταιρεια που εχει γεμισει συρμους του μετρο με διαφημισεις εχει απο χθες το απογευμα ενα στοιχημα των 100 ευρω ανοιχτο.... Τι κανουμε σε μια τετοια περιπτωση;;

Γραφτηκες και το πρωτο παιχνιδι που εριξες ήταν Δ Ιταλίας με επιστροφή 100 ευρω;

Γραφτηκες και το πρωτο παιχνιδι που εριξες ήταν Δ Ιταλίας με επιστροφή 100 ευρω;
Εχω λογαριασμο εδω και μηνες και εχω παιξει σχεδον αποκλειστικα σε προηγμενα πρωταθληματα εκτος απο αυτο το Ιταλικο κι ενα Κενυατικο χαμενο, το οποιο το διευθετησαν στο πι και φι. Εκει δεν περιμεναν επισημα αποτελεσματα. Τελικα το διευθετησαν σημερα και το Ιταλικο μετα απο δυο μερες. Δεν ξερω αν ηταν καψωνι επειδη τους επαιξα σε τετοια λιγκα ή αν ειναι πολιτικη τους να περιμενουν τα αποτελεσματα του επισημου σαιτ (σημερα εγινε η ενημερωση στο σαιτ της Serie D), παντως τα κριτηρια για το αν και ποτε θα διευθετηθει ενα στοιχημα δεν πρεπει φυσικα να ειναι το αν ειναι καινουριος ο λογαριασμος ή το επιπεδο της λιγκας. Αν παω σ' ενα περιπτερο να παρω τσιγαρα και ο περιπτερας δεχθει να παρει τα λεφτα για την αγορα, πρεπει να δωσει τα τσιγαρα και να μου τα δωσει εκεινη τη στιγμη. Οχι να μου πει περνα μεθαυριο να τα παρεις. Και αλλες εταιρειες καθυστερουν καποιες φορες να με πληρωσουν σε χαμηλες λιγκες αλλα τους σκουνταω και τα διευθετουν αμεσως.

• Like
Αντιδράσεις: magon και JordanRules
Τελος καλό... όπως αναμενόταν σύμφωνα με όσα είπες. Πάντως τους ελουσες αδικα με βαρια λογια. Δική μου άποψη είναι, οτι ουτε την πάτησες ούτε λαμόγια ειναι. Δεν εχουν δειξει τετοιες τάσεις και το ότι καθυστέρησαν ηταν λογικό αφού δεν υπήρχε επίσημο τελικό αποτέλεσμα. Ούτε ειναι περίπτερο που πουλά προιοντα μια στοιχηματική. Στοιχημα παίζεις που είτε χανεις ειτε κερδιζεις. Στο περίπτερο δεν χάνεις.

Τελος καλό... όπως αναμενόταν σύμφωνα με όσα είπες. Πάντως τους ελουσες αδικα με βαρια λογια. Δική μου άποψη είναι, οτι ουτε την πάτησες ούτε λαμόγια ειναι. Δεν εχουν δειξει τετοιες τάσεις και το ότι καθυστέρησαν ηταν λογικό αφού δεν υπήρχε επίσημο τελικό αποτέλεσμα. Ούτε ειναι περίπτερο που πουλά προιοντα μια στοιχηματική. Στοιχημα παίζεις που είτε χανεις ειτε κερδιζεις. Στο περίπτερο δεν χάνεις.
Αδικο ειναι να εχεις κερδισει και να σ' εχουν στο περιμενε δυο μερες (και χωρις να ξερεις αν θα πληρωθεις τελικα), ενω τα χαμενα διευθετουνται χωρις πολλα πολλα. Εκει γιατι δεν περιμενουν επισημα αποτελεσματα; Το τελικο σκορ για αυτο το ματς υπηρχε παντου και μαλιστα ειχαμε και live score. Αν οντως περιμεναν την ενημερωση του επισημου σαιτ, θα μπορουσαν τουλαχιστον να μου το πουν οταν τους ρωτησα. Κι ακριβως επειδη οι στοιχηματικες παιρνουν και δινουν χρημα εχει μεγαλυτερη σημασια να ειναι σωστοι και γρηγοροι στις συναλλαγες τους απ' οτι ενας περιπτερας. Καποιος μπορει να εχει αμεση αναγκη τα κερδη απο ενα στοιχημα ειτε για να πονταρει ξανα ειτε για να τα κανει αναληψη. Τα τσιγαρα μου μπορω να τα παρω κι απο αλλου.

• Like
Αντιδράσεις: magon και JordanRules
Απέφυγε τη betsson πάντως γενικά,αν έχεις αυτή τη δυνατότητα.αν είναι η μόνη σου επιλογή λόγω limit στους άλλους τότε πάσο.
Αλλιώς χίλιες φορές καλύτερα interwetten πχ ,κι ας είναι ίσως πιο άγνωστη σε πολλούς.
H betsson έχει φαει λεφτά σε αρκετούς

• Like
Αντιδράσεις: magon

Προγνωστικά

• 11:10
    • Ουντινέζε - Ελλάς Βερόνα

COSMOTE SPORT 2 HD
  • 19:00
    • Μολδαβία - Εσθονία

Novasports 1HD
  • 21:45
    • Ισραήλ - Νορβηγία