Betsson

Επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα ανοίξει κάποτε.
Σήμερα η betsson δέχτηκε Στοίχημα σε αγορά κόρνερ στον αγώνα της ΠΣΖ, αφότου είχε γίνει το κόρνερ.
Φυσικά το κόρνερ το οποίο έγινε ήταν εις βάρος μου. Άλλωστε δε θα το είχε δεχτεί αλλιώς.
Έχασα τελικά το στοιχημα για 1 και μόνο κόρνερ. Το κόρνερ που έγινε πριν γίνει αποδεκτό το στοιχημα μου.
200 ευρωπουλα στον κουβά εξαιτίας της απατεωνιας τους.
Έχω στείλει παράπονο στον επόπτη αλλά δεν περιμένω και πολλά με βάση τα όσα διαβάζω τελευταία εδώ
 
Τι ήθελα και το είπα...δεν έτρωγα σκ@τ@ καλύτερα.

Σήμερα έπεσα και γω θύμα τους.

Μου ακύρωσαν στοίχημα που έπαιξα στο live στο Γαλλία Γερμανία,το οποίο θα κέρδιζε 100+€ αν δε το ακύρωναν.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου με καταγγελία
Δεν είχα καμία τύχη.δε δέχτηκαν την καταγγελία.δε το πλήρωσαν
 
Καλησπέρα μετά από καιρό και από μένα.

Ή betsson ξεπέρασε κάθε όριο σήμερα.

Ζήτησα ανάληψη προ ημερών (όλα τα χρήματα, 1441,3 ευρώ) με έμβασμα στην τράπεζα μου.

Καταθέση είχα κάνει με paysafe μια φορά το 2021 (100€).

Ακύρωσαν την ανάληψη, παρακρατησαν όλα τα κέρδη με βάση τον όρο 6.4.1(τυπικός παράνομος και κατά χρηστικός όρος που λέει τα κλασικά "αν έχουμε υποψίες ότι κάνετε κατάχρηση bonus, arbitrage, συνεργασία με άλλους παίκτες κτλ κτλ).
Φυσικά δεν έχουν γίνει πιο συγκεκριμένοι, πχ έκανες αυτό, ή εκείνο ή συνεργάστηκες με τον τάδε ή επαιζες από το ίδιο κινητό για 15 άτομα κτλ, γιατί δεν έχουν καμία απόδειξη διότι πολύ απλά δεν έχει συμβεί τίποτα.
Απλά έψαχναν δικαιολογία να μου φάνε τα λεφτά.
Οπότε αυτή τη στιγμή έχω μείνει με 100 ευρω μετά την παρακράτηση των κερδών.

Μιλάμε για καθαρή κλοπή. Αποφύγετε την εταιρεία αυτή πιάσει θυσία.

Θα κάνω το παν για να λάβω τα χρήματα μου μέσω καταγγελιών κτλ, κι αν χρειαστεί θα βάλω και δικηγόρο. Αν ξέρει κάποιος να προτείνει κάποιον ο οποίος να έχει εμπειρία σε τέτοια θέματα, και ειδικά αν έχει κερδισμένες υποθέσεις), ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Επίσης αν το φόρουμ μπορεί να βοηθήσει, σας παρακαλώ πολύ ας βοηθήσει. Το ποσό είναι σημαντικό για μένα, αλλά και για οποιονδήποτε θα ήταν στη θέση μου νομίζω.


Να ξεκαθαρίσω ότι

Εννοείται ότι δεν είμαι ψεύτικο προφίλ, εννοείται δεν έχω πολλαπλούς λογαριασμούς, εννοείται ότι έπαιζα μόνο από τη δική μου συσκευή, εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα να προβώ σε οποιαδήποτε έξτρα ταυτοποίηση,ουτε είχα συνεργασία με κανέναν.

Επίσης να αναφέρω ότι μου είχαν βάλει πολύ χαμηλό όριο στοιχηματισμου (κάτι σαν 40 ευρώ καθαρό κέρδος στα τοπ πρωταθλήματα, και ούτε 5€ καθαρό κέρδος σε μικρά πρωταθλήματα).

Αυτό είχε γίνει από καιρό και με είχαν αποκλείσει και από τις προσφορές εδώ και καιρό αλλά παρόλα αυτά συνέχισα να παίζω λιγάκι, αλλά πλέον κουράστηκα.
δεν είχε κανένα νόημα να παίζω πχ 5,11€ max bet euroleague, superleague, champions league κτλ, οπότε έκανα ανάληψη.

Παρακαλώ πολύ, έκκληση για βοήθεια σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.
 
Επίσης το τραγικο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί Ακύρωσαν ΟΛΑ τα στοιχήματα, όχι μόνο αυτά που αφορούν τυχόν μπόνους και προσφορές (άλλωστε από αυτές είχα ήδη αποκλειστεί προ καιρού), για τα οποία μιλάει ο όρος 6.4.1

Φυσικά υπάρχει δόλος σε αυτό, διότι ο κύριος όγκος των κερδών δεν προήλθε από τα μπόνους και τις προσφορές. Άρα μιλάμε για ξεκάθαρη κλοπή
 
Τους έστειλα το εξής, όσο περιμένω την απάντηση από την καταγγελία που έκανα μέσω της ιστοσελίδας τους.
Όπως βλέπετε διάβασα αναλυτικά τον όρο 6.4.1 και έχω αντικρούει κάθε παράγραφο τους.

Τι λέτε; έχω ελπίδες να πληρωθώ χωρίς να καταφύγω σε δικηγόρο;

Ξαναλέω πάντως, παρότι έχω δικηγόρο, αν κάποιος ξέρει κάποιο δικηγόρο με εμπειρία σε τέτοια θέματα ας μου πει σας παρακαλώ.

@Betlanden αλλά και οι υπόλοιποι παλιοί κι έμπειροι του φόρουμ. Έχετε κάποια γνώμη /βοήθεια να προσφέρετε; ξέρετε εσείς κάποιο δικηγόρο;

Έχω παίξει σε όλες τις εταιρίες. Ποτέ δε μου έχουν φάει λεφτά ως τώρα με το έτσι θέλω. Ούτε καν η νοβιμπετ. Τα έδωσε όλα μέχρι τελευταίας δεκάρας και ήταν και πολύ περισσότερα από τη betsson. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει.

Ιδού μέρος του μηνύματος μου.

Πάμε να εξετάσουμε αναλυτικά κάθε παράγραφο του όρου 6.4.1

6.4.1 Ειδικοί Όροι και Κανονισμοί Επιβραβεύσεων

α. Κάθε Μπόνους «καλωσορίσματος» διατίθεται μόνο σε νέους πελάτες οι οποίοι ανοίγουν έναν λογαριασμό στον Ιστότοπο και οι οποίοι δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν λογαριασμό στον Ιστότοπο, δεν έχουν λάβει προσφορά καλωσορίσματος κανενός είδους και οι οποίοι έχουν προκληθεί να συμμετάσχουν σε προσφορά καλωσορίσματος βάσει της ειδικής προσφοράς σε αυτούς όταν εγγραφούν στον Ιστότοπο.

Απάντηση μου. Υπήρξα όντως νέος πελάτης, χωρίς άλλο λογαριασμό, χωρίς αλλά μέλη οικογένειάς να είναι μέλη κτλ

β. Μερικά Μπόνους πρέπει να ενεργοποιούνται χειροκίνητα από τον Λογαριασμό Σας. Εφόσον δεν προβλέπεται διαφορετικά, μπορείτε για τον συγκεκριμένο σκοπό να συνδεθείτε στον Λογαριασμό Σας και να καταθέσετε το ποσό που απαιτείται για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Μπόνους. Τέτοια Μπόνους μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο εφόσον διατίθενται πραγματικά χρήματα στον Λογαριασμό Σας. Αν παίξετε με τα χρήματα που έχετε καταθέσει πριν ενεργοποιήσετε το Μπόνους, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν χαμένα χρήματα για την ενεργοποίηση του Μπόνους.
Το ποσό του Μπόνους θα προστεθεί σε ένα υπόλοιπο μπόνους και θα διατηρείται ξεχωριστά από το υπόλοιπο μετρητών σας. Κατά την ενεργοποίηση Μπόνους, τα πραγματικά χρήματα που σχετίζονται με τα Μπόνους, τα Μπόνους και όλα τα κέρδη που ενδέχεται να προκύψουν από αυτά θα παραμείνουν στον Λογαριασμό Σας ως χρήματα Μπόνους, και θα υπόκεινται σε περιορισμό και δεν θα μπορείτε να τα εκταμιεύσετε ή να τα ποντάρετε σε άλλα προϊόντα έως ότου ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις στοιχηματισμού. Το υπόλοιπό σας θα είναι ξανά διαθέσιμο όταν έχετε ικανοποιήσει τις απαιτήσεις στοιχηματισμού, δηλαδή όταν το άθροισμα στο υπόλοιπο μπόνους που είναι συνδεδεμένο στο ενεργό Μπόνους θα μεταφερθεί στο υπόλοιπο μετρητών σας. Εάν ο Παίκτης δεν επιθυμεί πλέον το Μπόνους, και ταυτόχρονα δεν έχει εκπληρώσει τις στοιχηματικές απαιτήσεις (wagering requirements), θα μπορεί να αποσύρει το κεφάλαιό του από το πρόγραμμα Μπόνους και να εκταμιεύσει το κεφάλαιό του χωρίς τα τυχόν κέρδη.

Απάντηση μου. Δεν με αφορά αυτή η παράγραφος.

γ. Για όλα τα Μπόνους ισχύουν απαιτήσεις στοιχηματισμού οι οποίες πρέπει να ικανοποιούνται εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου για την εκταμίευση τυχόν κερδών ή/και Μπόνους. Οι απαιτήσεις στοιχηματισμού ενός Μπόνους είναι το συνολικό ποσό των στοιχημάτων που πρέπει να κάνετε πριν το Μπόνους ή οποιαδήποτε πραγματοποιηθέντα κέρδη μεταφερθούν στο υπόλοιπο μετρητών σας και είναι δυνατόν να εκταμιευτούν. Οι απαιτήσεις στοιχηματισμού για κάθε Μπόνους ορίζονται στους ειδικούς Όρους για το Μπόνους και εκφράζονται ως πολλαπλάσιο του ποσού Μπόνους, ή το Μπόνους συν το ποσό κατάθεσης, μαζί με ένα χρονικό όριο μέχρι το οποίο πρέπει να στοιχηματιστεί αυτό το ποσό. Η αδυναμία ικανοποίησης των απαραίτητων απαιτήσεων στοιχηματισμού ή/και η ακύρωση ενός ενεργού Μπόνους για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να επιφέρει την ακύρωση όλων των κερδών που αποκτήθηκαν μέσω της διαδικασίας στοιχηματισμού του Μπόνους. Κάθε προσπάθεια ανάληψης οποιωνδήποτε κεφαλαίων ή εκταμίευσης οποιωνδήποτε στοιχημάτων πριν την ικανοποίηση της απαίτησης στοιχηματισμού του Μπόνους μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση του Μπόνους και οποιωνδήποτε κερδών που αποκτήθηκαν. Τα στοιχήματα του συστήματος (System Bets) δεν θα προσμετρώνται για οποιαδήποτε απαίτηση στοιχήματος. Για σκοπούς αναφοράς, το Στοίχημα συστήματος ορίζεται ως ο κωδικοποιημένος τρόπος ανάπτυξης στηλών από ένα επιλεγμένο σύνολο γεγονότων ανά πλήθος ζητούμενων γεγονότων, και μπορεί να αποφέρει κέρδος ακόμη και εάν δεν είναι σωστές όλες οι επιλογές από τα ζητούμενα γεγονότα. Τα μόνα στοιχήματα που θα λαμβάνονται υπόψη για τις απαιτήσεις στοιχηματισμού είναι αυτά που πραγματοποιήθηκαν και αξιολογήθηκαν κατά τη διάρκεια της προσφοράς. Τα στοιχήματα που πραγματοποιήθηκαν και αξιολογήθηκαν εκτός αυτού του χρονικού διαστήματος δεν θα προσμετρώνται.

Απάντηση μου. Δε με αφορά ούτε αυτή η παράγραφος.

δ. Τυχόν αποδεικτικά στοιχεία ή εύλογη υποψία ότι συγκεκριμένα στοιχήματα υποβλήθηκαν σε κάποιο Παιχνίδι (δηλ. ο στοιχηματισμός σε αντικρουόμενα αποτελέσματα στο ίδιο Παιχνίδι) χωρίς ρίσκο δεν θα λαμβάνονται υπόψη για τυχόν απαιτήσεις στοιχηματισμού. Παραδείγματα στοιχημάτων χωρίς ρίσκο είναι ο ταυτόχρονος στοιχηματισμός στην αγορά Πάνω από 2.5 γκολ (Over 2.5) και Κάτω από 2.5 γκολ (Under 2.5) στο ίδιο Παιχνίδι ή το ταυτόχρονο ποντάρισμα στο κόκκινο και το μαύρο χρώμα στη Ρουλέτα και το ταυτόχρονο ποντάρισμα στον Παίκτη και τον τραπεζίτη στο Μπακαρά. Αν διαπιστώσουμε ότι συνεργάζεστε με άλλους Παίκτες, θα ακυρωθούν όλα τα Στοιχήματά σας, ο Λογαριασμός Σας θα κλείσει και όλα τα κέρδη που επιτεύχθηκαν από τη δραστηριότητά σας θα ακυρωθούν.


Απάντηση μου. Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για αντικρουομενα στοιχήματα. Επίσης η έννοια "εύλογες υποψίες" είναι σχετική και ασαφής. Επίσης γράφετε ότι πχ σε στοιχηματισμο under 2, 5 και. Οver 2,5 δε θα λαμβάνονται υπόψιν για τυχόν απαιτήσεις στοιχηματισμου. Άρα ακόμα κι αν το είχα κάνει, αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως το σύστημα σας δε θα το είχε προσμετρησει, άρα δε θα είχα όφελος, αντιθέτως θα είχα ζημιά λόγω γκανιότας.
Συνεργασία με άλλους παίκτες δεν υπηρξε, ούτε υπάρχει. Αν έχετε στοιχεία, όπως κοινή IP, κοινή συσκευή κτλ να τα καταθέσετε, αλλά Δεν Έχετε.
Το ότι σίγουρα πολλοί άλλοι παίκτες έπαιξαν τα ίδια ή αντικρουομενα σε σχέση με εμένα στοιχήματα στα πλαίσια των προσφορών είναι απολύτως λογικό.
Ή προσφορά αφορά αγώνες παγκόσμιου βεληνεκούς με μεγάλο ενδιαφέρον, και η προσφορά κάνει το στοιχηματισμο σε αυτές ακόμα πιο ελκυστικό.
Άρα στις δημοφιλείς αγορές στις οποίες συνήθως στοίχηματιζω στα πλαίσια των προσφορών, όπως τελικός νικητής και over/under goals στο ποδόσφαιρο, και τελικός νικητής, χάντικαπ, over/under συνολικοί πόντοι στο μπάσκετ, είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι χιλιάδες παίκτες θα παίξουν τα ίδια ή τα αντικρουομενα στοιχήματα με μένα. Αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιου είδους συνεργασία μεταξύ αυτών και εμου.



ε. Στις περιπτώσεις που το Μπόνους έχει τη δυνατότητα (για παράδειγμα λόγω βελτιωμένων πιθανοτήτων) να σας δώσει εγγυημένες ή αυξημένες ευκαιρίες για κέρδη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ή εύλογη υποψία ότι έχετε υποβάλει Στοίχημα ή πολλαπλά στοιχήματα εκ μέρους ομάδας Παικτών (syndicate betting), μπορούμε να αποσύρουμε το Μπόνους και όλα τα κέρδη που αποκτήθηκαν από εσάς κατά τη διάρκεια του στοιχηματισμού σας στο Μπόνους και επίσης μπορεί να κλείσουμε τον Λογαριασμό σας.

Απάντηση μου. Ισχύει ότι είπα και, στην παράγραφο δ.
Δεν υπάρχει καμία συνεργασία και καμιά απόδειξη εκ μέρους σας.


στ. Αν ακυρώσετε το Μπόνους, θα χάσετε το Μπόνους και όλα τα κέρδη που προήλθαν από το Μπόνους. Θα βρείτε λεπτομέρειες για τους ισχύοντες περιορισμούς στους ειδικούς Όρους της προσφοράς.

Απάντηση μου. Δε με αφορά αυτή η παράγραφος

ζ. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε σε οποιονδήποτε Παίκτη ένα Μπόνους ή μπορούμε να τροποποιήσουμε το Μπόνους (συμπεριλαμβανομένης της ακύρωσης), αν θεωρούμε ότι:

· γίνεται κατάχρηση του Μπόνους (ο ορισμός μας για τον όρο κατάχρηση περιλαμβάνει χωρίς να περιορίζεται σε αυτά τη χρήση προωθητικών προσφορών από τους Παίκτες χωρίς να ρισκάρουν ποτέ τα δικά τους χρήματα)·

· έχουν προκύψει τεχνικά ζητήματα αναφορικά με το Μπόνους όπως τεχνικό πρόβλημα με το λογισμικό διαχείρισης του Μπόνους ή κατά διάρκεια ρύθμισης αυτού.

Απάντηση μου. Έχετε ήδη σταματήσει να με δέχεστε στις προσφορές εδώ και καιρό. Κάθε φορά που δοκίμασα να συμμετάσχω σε προσφορά εδώ και πολύ καιρό, λάμβανα το μήνυμα "μη αναμενόμενο σφάλμα" ή κάτι τέτοιο.
Δικαίωμα σας φυσικά, αλλά δεν έχετε δικαίωμα να κατασχετε τα κέρδη.
Επίσης σχετικά με τον ορισμό της κατάχρησης που παραθέτετε "χωρίς ποτέ να ρισκάρουν δικά τους χρήματα".
Αυτό δεν ισχύει. Έχω στοιχηματισει πολλά δικά μου χρήματα.
Οι προσφορές που έπαιξα και τα κέρδη που είχα από αυτές είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με τα στοιχήματα που Δεν συμμετείχαν σε κάποια προσφορά.
Επίσης δεν συμμετείχα σε όλες τις προσφορές. Στις περισσότερες Δεν συμμετείχα για την ακρίβεια. Άρα ο όρος κατάχρηση Δεν ταιριάζει στην περίπτωση μου.


η. Διαθέτουμε προσφορές με καλή πίστη σε Παίκτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε ή να καταργήσουμε την πρόσβαση ενός Παίκτη σε αυτά τα Παιχνίδια στην περίπτωση που υποπτευθούμε «κατάχρηση» αυτής της προσφοράς και επίσης, αν το κρίνουμε απαραίτητο, να κλείσουμε ή επιβάλλουμε φραγή στον Λογαριασμό του Παίκτη άμεσα. Με τον όρο «κατάχρηση» νοείται, μεταξύ άλλων, αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, η χρήση λογισμικού ή/και το άνοιγμα πολλαπλών Λογαριασμών (πολλαπλές συνδέσεις Λογαριασμών από την ίδια συσκευή, με ίδια IP και διαφορετικές διευθύνσεις κατοικίας) προκειμένου να αποκτηθεί αθέμιτο πλεονέκτημα σε ένα Μπόνους. Σε κάθε περίπτωση κατάχρησης, διατηρούμε το δικαίωμα να παρακρατήσουμε όλα τα κέρδη που αποκτήθηκαν από εσάς κατά τη διάρκεια του στοιχηματισμού σας ή και να προχωρήσουμε στο κλείσιμο του Λογαριασμού Σας.



Επομένως: Αν παρατηρήσουμε ότι γίνεται κατάχρηση Μπόνους ή/και παραβιάζονται οι Όροι του Μπόνους, μπορεί να προβούμε στις παρακάτω ενέργειες κατά τέτοιου είδους παραβατών:

· Ανάκληση ή/και ακύρωση τυχόν Μπόνους και κερδών Μπόνους που θεωρούμε ότι μπορεί να έχουν προκύψει από κατάχρηση του συστήματος· ή/και

· Παίκτες που διαπιστώνεται ότι κάνουν κατάχρηση προσφορών Μπόνους μπορεί να αποκλείονται από τη λήψη περαιτέρω Μπόνους· ή/και

· Λογαριασμοί Παικτών που διαπιστώνεται ότι κάνουν κατάχρηση μπορεί να κλείνουν ή να τίθενται σε κατάσταση φραγής.


Απάντηση μου. Όπως είπα και παραπάνω δεν τίθεται θέμα κατάχρησης. Επίσης δεν έχω ανοίξει άλλο λογαριασμό (ούτε καν οι άμεσοι συγγενείς μου δεν έχουν λογαριασμό στην εταιρεία σας). Δεν κανω χρήση λογισμικού, δεν χρησιμοποιώ πολλαπλές συνδέσεις λογαριασμών από την ίδια συσκευή, ή IP άρα δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία.


θ. Όλα τα Μπόνους απευθύνονται σε Παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγικούς σκοπούς ή/και σαν ένδειξη εκτίμησης στους πελάτες μας και ως αποτέλεσμα διατηρούμε το δικαίωμα περιορισμού της επιλεξιμότητας Συμμετοχής σε όλα ή σε μέρος οποιουδήποτε Μπόνους.

Απάντηση μου. Έχετε επιλέξει να μην με αφήνετε να μετέχω πλέον στα μπόνους. Δικαίωμα σας. Αλλά δεν έχετε δικαίωμα να κλέβετε τα λεφτά μου.

ι. Το μέγιστο ποσό ανάληψης που επιτρέπεται από κέρδη που αποκτήθηκαν από μπόνους ή δωρεάν περιστροφές μπόνους πριν γίνει μια κατάθεση είναι 100 ευρώ.


Απάντηση μου. Δε με αφορά αυτή η παράγραφος γιατί έχω κάνει κάνει εξαρχής κατάθεση.


κ. Εφόσον δεν προβλέπεται διαφορετικά στους όρους απόκτησης του συγκεκριμένου μπόνους, σε όλα τα Μπόνους στο Καζίνο εφαρμόζεται μέγιστος περιορισμός Στοιχήματος των 6 ευρώ ανά γύρο παιχνιδιού και αν δεν τηρηθεί αυτός ο κανόνας μέγιστου Στοιχήματος, μπορεί να κλείσει ο Λογαριασμός και να κατασχεθούν το Μπόνους και τυχόν κέρδη που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του στοιχηματισμού του Μπόνους.

Απάντηση μου. Δε με αφορά αυτή η παράγραφος.

λ. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να αποφασίσουμε να ελέγξουμε όλα τα αρχεία και τις συναλλαγές Παιχνιδιού ή/και να παρακολουθήσουμε τη χρήση κάποιου Μπόνους από μέρους σας ή και να κλείσουμε τον Λογαριασμό Σας. Το παράτυπο Παιχνίδι θεωρείται κατάχρηση Μπόνους και δεν επιτρέπεται στον Ιστότοπο. Το παράτυπο Παιχνίδι μπορεί να περιλαμβάνει (ενδεικτικά κι όχι περιοριστικά) στοιχηματισμό χαμηλού περιθωρίου, ίσα Στοιχήματα, Στοιχήματα μηδενικού ρίσκου ή συμψηφισμό Στοιχημάτων.

Απάντηση μου.
Ο όρος κατάχρηση μπόνους όπως τον ορίσατε παραπάνω δεν με αφορά διότι έχω στοιχηματισει κυρίως με δικά μου χρήματα.
Στοιχηματισμος μηδενικού ρίσκου είναι ασαφής όρος.
Αν εννοείτε πολύ χαμηλές αποδόσεις, του τύπου 1,01 τότε αυτές αυτομάτως δεν λαμβάνονται υπόψη από το σύστημα σας για το τζίρο του στοιχηματισμου. Συνήθως απαιτείται 1,50 ή 1,80 και ανω. Άλλωστε δεν θυμάμαι να έχω παίξει σχεδόν ποτέ απόδοση 1,01 κτλ.
Συμψηφισμός στοιχημάτων είναι επίσης ασαφής ορισμός,οπως και ο όρος ίσα στοιχήματα και Στοιχηματισμος χαμηλού περιθωρίου.

Εξηγήστε τι ορισμό δίνετε σε αυτά ώστε να απαντήσω.

Όπως βλέπετε έχω απαντήσει σε ΟΛΑ. Έχω αντικρούσει όλες τις παραγράφους του όρου σας.
 
Τελική απάντηση στην καταγγελία μέσω της φόρμας του site τους ήταν ότι χρησιμοποιούν τους όρους Η και Ι.
Παρότι τους έχω αντικρούει όπως βλέπετε παραπάνω, εξακολουθούν να κάνουν τα κορόιδα.
Επίσης ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι έχουν δικαίωμα να ακυρώσουν τα κέρδη από μπόνους, τα οποία είναι ελάχιστα σε σχέση με τα υπόλοιπα χρήματα μου, δεν απαντούν στο γιατί ακυρώθηκαν τα στοιχηματα που δε αφορούν σε μπόνους κια γιατί παρακρατηθηκαν και αυτά τα κέρδη.

Μιλάμε για αρπακτικά.

Παιδιά μακριά από betsson.

Χειρότεροι κι από Νόβιμπετ.
 
  • Sad
Αντιδράσεις: magon
O επόπτης ο MARK σου απάντησε; δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρωθείς.
Η απάντηση της ΕΕΕΠ θα είναι copy and paste η Απάντηση της betsson!
Συγκεκριμένα θα εχει πάνω αριστερά τα στοιχεία της ημερομηνία email η συμπλήρωση φόρμας, 2 αριθμούς πρωτοκόλλου...
Επίσης η ΕΕΕΠ θα αποφύγει να κρίνει κατά πόσο είναι επαρκώς αιτιολογημενη Απάντηση!!!
Ανάλογα πόσο γελοίος μπορεί να είναι αυτός που θα εξετάσει τα έγγραφα, μπορεί να μην παρει χαμπάρι ή δόλια να μην δει αντικειμενικες ανακρίβειες, όπως οτι η εταιρία έκλεισε πχ τον λογαριασμό για το άρθρο 1 (απάντηση support αλλα και Απάντηση εταιρίας στην καταγγελια) στην ΕΕΕΠ απάντησε επίσημα ότι έκλεισε βάση άρθρο 1και 2!!!
Επειδή εχω και άλλη υπόθεση που τρέχω εκτός στοιχηματικων για πρ. Δεδομένα στην τελευταία συνάντηση με τον δικηγόρο μου χωρίς να έχω σε γνώση τα παραπάνω δεδομενα, για το μόνο που ήταν βεβαίως είναι ότι η αναφορά όρων δεν είναι επαρκής αιτιολογία!!!

Επειδή εχει μεγάλο όγκο εργασιών του είπα αν θες διωξε με να παω αλλου, αλλα μόλις του είπα ότι το θεσμικό πλαίσιο είναι πρόσφατο και πιθανόν να έχεις απο τθς πρώτες αποφάσεις μιυ ειπε, ρε μπαγάσα μου κίνησες το ενδιαφέρον, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!! πνίγομαι αλλά πιο αργά θα ρίξω μια πρώτη Ματια.
Δεν μίλησα για διαδικαστικά ( ηταν για αλλα ζητήματα η συναντηση) αλλα με τις ελάχιστες γνώσεις που εχω δεν γνωρίζω αν θα τραβήξω την εταιρία στα διοικητικά με μια Αγωγή για την ΕΕΕΠ, και για άλλον λόγο, ή θα πρέπει να γίνουν 2 αγωγές.
Βρίσκεις δικηγόρο και το τρέχεις όπως σου πει, δεν μπορώ να σου συστήσω για πολλούς λόγους...

Ενα tip κατά την πρ. Γνώμη, έχει σημασία ο δικηγόρος να λάβει γνώση της υποθεσης GOALBET με pamestoixima!!!

Μπες στον κόπο να τυπώσεις το μήνυμα αυτό μια σελίδα θα χαλάσεις!!!

Πετα την.
 
@GATHS Φωτιά σε βρίσκω... Τώρα καταλαβαίνω.... Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εδώ για την συμμετοχή σου στο θέμα μου.
Αγαπητέ @NickmambA1984 έχω και εγώ καταγγελια σε εκκρεμότητα ανεξάρτητα από το αν απογοητευτω με την απάντηση της ΕΕΕΠ Θ σε ενημερώσω και το ίδιο θα ήθελα και εσύ. Θα με ενδιέφερε η απάντηση τής ΕΕΕΠ στην περίπτωση σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: NickmambA1984 και GATHS
O επόπτης ο MARK σου απάντησε; δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρωθείς.
Η απάντηση της ΕΕΕΠ θα είναι copy and paste η Απάντηση της betsson!
Συγκεκριμένα θα εχει πάνω αριστερά τα στοιχεία της ημερομηνία email η συμπλήρωση φόρμας, 2 αριθμούς πρωτοκόλλου...
Επίσης η ΕΕΕΠ θα αποφύγει να κρίνει κατά πόσο είναι επαρκώς αιτιολογημενη Απάντηση!!!
Ανάλογα πόσο γελοίος μπορεί να είναι αυτός που θα εξετάσει τα έγγραφα, μπορεί να μην παρει χαμπάρι ή δόλια να μην δει αντικειμενικες ανακρίβειες, όπως οτι η εταιρία έκλεισε πχ τον λογαριασμό για το άρθρο 1 (απάντηση support αλλα και Απάντηση εταιρίας στην καταγγελια) στην ΕΕΕΠ απάντησε επίσημα ότι έκλεισε βάση άρθρο 1και 2!!!
Επειδή εχω και άλλη υπόθεση που τρέχω εκτός στοιχηματικων για πρ. Δεδομένα στην τελευταία συνάντηση με τον δικηγόρο μου χωρίς να έχω σε γνώση τα παραπάνω δεδομενα, για το μόνο που ήταν βεβαίως είναι ότι η αναφορά όρων δεν είναι επαρκής αιτιολογία!!!

Επειδή εχει μεγάλο όγκο εργασιών του είπα αν θες διωξε με να παω αλλου, αλλα μόλις του είπα ότι το θεσμικό πλαίσιο είναι πρόσφατο και πιθανόν να έχεις απο τθς πρώτες αποφάσεις μιυ ειπε, ρε μπαγάσα μου κίνησες το ενδιαφέρον, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!! πνίγομαι αλλά πιο αργά θα ρίξω μια πρώτη Ματια.
Δεν μίλησα για διαδικαστικά ( ηταν για αλλα ζητήματα η συναντηση) αλλα με τις ελάχιστες γνώσεις που εχω δεν γνωρίζω αν θα τραβήξω την εταιρία στα διοικητικά με μια Αγωγή για την ΕΕΕΠ, και για άλλον λόγο, ή θα πρέπει να γίνουν 2 αγωγές.
Βρίσκεις δικηγόρο και το τρέχεις όπως σου πει, δεν μπορώ να σου συστήσω για πολλούς λόγους...

Ενα tip κατά την πρ. Γνώμη, έχει σημασία ο δικηγόρος να λάβει γνώση της υποθεσης GOALBET με pamestoixima!!!

Μπες στον κόπο να τυπώσεις το μήνυμα αυτό μια σελίδα θα χαλάσεις!!!

Πετα την.
Επόπτης Julio, όχι mark.

Μίλησα με έναν ακόμα δικηγόρο που μου σύστησαν χτες, πέραν του δικού μου αλλά ξαναλέω :αν κάποιος ξέρει κάποιον που έχει ασχοληθεί με παρόμοια υπόθεση ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Gaths, που μπορώ να βρω για την υπόθεση goalbet, Pamestoixima.gr?



Από την ΕΕΕΠ δεν περιμένω πολλά. Το ξέρω.


Ακούστε την εξέλιξη της υπόθεσης να γελάσετε ή να κλάψετε. Ζήτησα το πλήρες ιστορικό του λογαριασμού μου. Μου είπαν ότι έπρεπε να μπω στην ιστοσελίδα τους εκεί που γράφει βοήθεια και υποστήριξη και να πατήσω εκεί που λέει προσωπικά δεδομένα και να ζητήσω κλικαρω σε αυτά που με ενδιαφέρουν (τα έχω βγάλει screenshot, μπορείτε να το δείτε).
Δεν το ζήτησα γιατί περίμενα την τελική απάντηση από τον επόπτη. Είχα σκοπό να το ζητήσω μετά από την τελική απάντηση γιατί ήθελα να υπάρχει κι η δική του επικοινωνία.

Εεε από χτες που ήρθε η τελική απάντηση, η επιλογή "προσωπικά δεδομένα" εκεί που λέει "βοήθεια και υποστήριξη" εξαφανίστηκε από το λογαριασμό μου!!!!
Το έχω κάνει screenshot, το βλέπετε.

Όταν τους ρωτάω στα email τι συμβαίνει και δεν εχω πρόσβαση σε αυτό τον τομέα πλέον , δεν απαντάνε καθόλου.

Φυσικά υπάρχει δόλος σε αυτό γιατί θα είχα όλο το ιστορικό των συνδέσεων, όπου θα μπορούσα να αποδείξω ότι δε συνδέομαι με άλλες IP, ή άλλα accounts, καθώς και το ιστορικό του στοιχηματισμου που θα έδειχνε ότι όλα ή σχεδόν τα στοιχήματα είναι τοποθετημένα με δικά μου χρήματα κι όχι με μπόνους.

Μιλάμε για απίστευτο μαγείρεμα

Screenshot_20240419-013542.png
IMG_20240420_145615.png
 
αποδείξω ότι δε συνδέομαι με άλλες IP, ή άλλα accounts, καθώς και το ιστορικό του στοιχηματισμου που θα έδειχνε ότι όλα ή σχεδόν τα στοιχήματα είναι τοποθετημένα με δικά μου χρήματα κι όχι με μπόνους.
Να αποδείξεις που ; στην ΕΕΕΠ που δεν την ενδιαφέρει;
Άλλωστε αφού έχεις μιλήσει με δικηγόρο για αυτό το θέμα το βάρος της απόδειξης δεν το έχεις εσύ!
 
Να αποδείξεις που ; στην ΕΕΕΠ που δεν την ενδιαφέρει;
Άλλωστε αφού έχεις μιλήσει με δικηγόρο για αυτό το θέμα το βάρος της απόδειξης δεν το έχεις εσύ!
Να το αποδείξω στο δικαστήριο, όχι στην ΕΕΕΠ
 
Έχουν ξεπεράσει κάθε οριο.
Έχω ζητήσει 100 φορές αντίγραφο με όλο το ιστορικό του λογαριασμού μου και δεν απαντάνε καν.

Είναι απίστευτο.
 
Να το αποδείξω στο δικαστήριο, όχι στην ΕΕΕΠ
το βάρος της απόδειξης δεν το έχεις εσύ, Σημαινει οτι η εταιρια πρεπει να αποδείξει στο δικαστηριο, οχι εσυ αυτη ελαβε την επίμαχη απόφαση.
 
  • Like
Αντιδράσεις: NickmambA1984
το βάρος της απόδειξης δεν το έχεις εσύ, Σημαινει οτι η εταιρια πρεπει να αποδείξει στο δικαστηριο, οχι εσυ αυτη ελαβε την επίμαχη απόφαση.
Σωστό αυτό αλλά ας το έχω και γω. Σκέφτομαι να το στείλω στην e cogra, στην ΕΕΕΠ και στο ευρωπαϊκό κέντρο καταναλωτή, και να πω :
"ορίστε, να όλες οι συνδέσεις μου, οι IP μου, να τα στοιχήματα μου, τα οποία είναι τοποθετημένα με δικά μου χρήματα, να τα ελάχιστα μπόνους που κέρδισα. Αρα καταρρίπτω τους όρους που λέει η εταιρεία"

Γιατί δε θα κάτσει κανένας υπάλληλος να το ψάξει τόσο. Θα πει" βάσει όρων είναι σωστή η απόφαση της εταιρείας ", χωρίς να εξετάσει αν έχει δίκιο. Αν όμως εξαρχής τονίζω αυτά τα σημεία και αντικρουσω τους όρου, ίσως έχω μια ελπίδα να με δικαιώσει και να γλιτώσω δικηγόρο και δικαστήρια.


Στο μεταξύ πώς σας φαίνεται που αρνείται να μου στείλει το ιστορικό του λογαριασμού μου κοτζαμ betsson και δεν απαντά καν, και μάλιστα εξαφάνισε την επιλογή που υπήρχε να το ζητήσω μέσα από την ιστοσελίδα τους;
Μιλάμε ούτε στη χούντα αυτά
 

Προγνωστικά

  • 17:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ
  • 19:30
    Novasports Prime
    • Άρης - Ολυμπιακός
  • 20:00
    Novasports 2HD
    • Μονακό - Λιλ
  • 20:00
    Novasports 3HD
    • Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν
  • 20:30
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
  • 21:30
    Novasports Extra 2
    • Κλαμπ Μπριζ - Γκενκ
  • 21:30
    Novasports News
    • Άντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ
  • 21:45
    Novasports Extra 1
    • Γουλβς - Μπόρνμουθ
  • 22:00
    Novasports 1HD
    • Αγιαξ - Εξέλσιορ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Αταλάντα - Φιορεντίνα
  • 22:00
    Novasports 3HD
    • Μαρσέιγ - Νις
  • 22:00
    Novasports 5HD
    • Μάντσεστερ Γ. - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
  • 22:00
    Novasports Start
    • Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Έβερτον - Λίβερπουλ
  • 03:30
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε - Παλμέιρας
  • 19:45
    Novasports Start
    • Χέρενφεϊν - Άιντχοφεν
  • 21:00
    COSMOTE SPORT 1 HD
    • Ουντινέζε - Ρόμα
  • 21:30
    Novasports 1HD
    • Αντβέρπ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
  • 22:00
    Novasports 2HD
    • Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φέγενορντ
  • 22:00
    Novasports Premier League
    • Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
  • Αύριο 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 8 HD
    • Σέρο Πορτένιο - Φλουμινένσε
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 9 HD
    • Φορταλέζα - Μπόκα Τζούνιορς
  • 16:00
    Star Κεντρικής Ελλάδας
    • Έσπερος Λαμίας - ΑΕ Ψυχικού
  • 20:00
    Novasports 6HD
    • Μονακό - Φενέρμπαχτσε
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 21:15
    Novasports Prime
    • Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 22:00
    Novasports 4HD
    • Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια
  • Αύριο 26-04-2024
  • 01:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 02:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • Ορλάντο Μάτζικ - Κλίβελαντ Καβαλίερς
  • 03:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • NBA 2023-24
  • 04:00
    COSMOTE SPORT 7 HD
    • NBA TV 2023-24
  • 05:00
    COSMOTE SPORT 4 HD
    • Λος Άντζελες Λέικερς - Ντένβερ Νάγκετς
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 128
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 12:00
    Novasports 6HD
    • Ντόνα Βέκιτς - Μαρία Σάκκαρη
  • 12:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 13:30
    Novasports 6HD
    • WTA 1000 Mutua Madrid Open - Φάση των 64
  • 15:30
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
  • 19:00
    COSMOTE SPORT 6 HD
    • ATP Masters 1000 2024
Γενική Κουβεντούλα
Βοήθεια Χρήστες
  • Κανένας δεν κουβεντιάζει αυτή τη στιγμή.
  • Ertzan Ertzan:
    Ο ταβερνιάρης δήλωσε πως αν δεν πάτε Final Four δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα. Εντάξει εμείς ξέρουμε πόσο καραγκιόζης είναι ελπίζω να το μάθατε και εσείς. Χάνεις τον αγώνα οι παίκτες προβληματισμένοι τους πετάς και εσύ το μπαλάκι "εσείς φταίτε" φορτώνεις και άλλη πίεση
  • Ertzan Ertzan:
    PANATHA είπε :
    Πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ελλάδα και την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ19 στην Ολλανδία το 1980 ... απέκλεισαν τότε Μπαρτσελόνα και Άγιαξ !!!!
    Στο Milko cup? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Μαλλον δεν το επιασες καλα..το ειπε για να δειξει την σιγουρια στην ομαδα και πόσο σίγουρος ειναι οτι θα περασει την Μακαμπι....
  • PANATHA PANATHA:
    Το να σκοράρει ο Ιωαννίδης σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ @3.80....εξαιρετικό!!
  • Ertzan Ertzan:
    Καλά ματσάκια για betbuilder έχει αλλά δεν ακουμπάω
  • PANATHA PANATHA:
    Άρης - Ολυμπιακός 0-0 στο 27΄....θεωρω πως θα εχει γκολ το πρωτο μέρος....το Over 0,5 @1.80 και για μεγαλυτερο ρισκο
    το Over 1,5 @4.90!
  • Ertzan Ertzan:
    κανονικά ήδη έπρεπε να είναι 0-3
  • PANATHA PANATHA:
    Στην Κύπρο λεει Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών - Οθέλλος Αθηαίνου 6-6.......ενω στο 48΄ το σκορ ήταν 1-5.....
  • animusbet animusbet:
    Ο Ερτζάν ελπίζει να φύγει ο Αταμάν για να σταματήσει να τον πονάει:twis:
  • Ertzan Ertzan:
    Τι να μας πει ρε το νούμερο. Έχω δει προπονητές να αναλύουν φάσεις που έγιναν μέσα στον αγώνα λάθη και τι έπρεπε να γίνει ε αυτό το νούμερο ανέλυσε τις φάσεις που και καλά έπρεπε να δοθούν φάουλ.
  • PANATHA PANATHA:
    Τι εχασε παλι ο Ολυμπιακός....
  • Ertzan Forum Bot:
    Ο χρήστης Ertzan ξεκίνησε ένα νέο θέμα που ονομάζεται "IFC#20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ (27-28/4/2024)" στο Διαγωνισμός I.F.C..
  • Ertzan Ertzan:
    Ωραία ζεϊμπεκιά ο Γκούμας της Τουρκίας :smk1:
  • animusbet animusbet:
    Τα σαπάκια που μας δίνετε
  • Ertzan Ertzan:
    Ναι και τον Μουρίνιο της Τουρκίας εμείς σας δώσαμε για προπονητή
  • Ertzan Ertzan:
    Τελικά κάποιοι έγιναν παράρτημα άλλων αν με εννοείτε αααααν με εννοείτε :smk1:
  • PANATHA PANATHA:
    Οι δικοι μας το εχουν ταμα να τρωνε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο....
  • Ertzan Ertzan:
    Τι σπρώξιμο τρώει αυτή η Μονακό ρε γαμώτο
  • PANATHA PANATHA:
    Σημερα μαθαμε τον φετινο πρωταθλητη....
  • Ertzan Ertzan:
    τους το δώσατε αν και στο 27 το πέναλτι που δεν σας δόθηκε μπορεί να άλλαζε τα πράγματα κάπως
  • Ertzan Ertzan:
    Μπαρτσώκας στον πάγκο εύχεται Καλό Πάσχα από τώρα
  • PANATHA PANATHA:
    Θα το παρει το ματς ο Μπαρτζώκας....
  • Ertzan Ertzan:
    εσείς θα έρθετε? :paidi:
  • PANATHA PANATHA:
    Φυσικα....
  • Ertzan Ertzan:
    Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1:
    Ertzan Ertzan: Δεν είναι το πλεονέκτημα έδρας για όλες τις ομάδες :smk1: